Oivalluksia
Uusimmat tarjoukset
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Tampere, Pirkanmaa

Haussa halpa vuokra-auto Tampere, Pirkanmaa? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Tampere, Suomi
26. März — 2. April
Tampere, Suomi
Di 26/3
Keskipäivä
Di 2/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Tampere

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Tampere

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Tampere?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Tampere löytyvät yleensä Scandia Rent kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaScandia Rent, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 25 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Tampere on 51 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Tampere?

Opel Astra Sports Tourer ja Nissan Pulsar automallit kaupungissa Tampere ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Opel Astra Sports Tourer vuokrahinnat kaupungissa Tampere voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 73 €/päivä ja alhaisimmillaan 24 €/päivä. Nissan Pulsar vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 143 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 109 €/pvä.

Parhaat tarjoukset Tampere, Pirkanmaa autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Tampere, Pirkanmaa
Edullinen29 €/pvä
Pienikokoinen33 €/pvä
Keskikokoinen47 €/pvä
Suuri93 €/pvä
Mini29 €/pvä
Pienikokoinen farmari38 €/pvä
Standardi farmari64 €/pvä
Keskikokoinen farmari71 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Tärkeää tietoa Tampere autonvuokrauksesta

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Tampereella?

Auton vuokraus Tampereella on mahdollista nuorillekin kuskeille. Mikäli olet kuitenkin hankkinut ajokorttisi hiljattain, kannattaa Tampereen autovuokraamoiden ikään ja ajokokemukseen liittyvät rajoitukset selvittää hyvissä ajoin. Useimmissa Suomen autovuokraamoissa vuokraamiselle ei ole varsinaista ikärajaa, vaan rajoitukset koskevat sitä, kuinka kauan kuskilla on ollut ajokortti. Auton vuokraaminen on mahdollista yleensä niille kuskeille, jotka ovat ajaneet B-ajokortin vähintään vuosi sitten. Tampereen autovuokraamoista esimerkiksi Hertz edellyttää, että auton vuokraajalla on ollut ajokortti ainakin vuoden. Lisäksi nuorilta kuskeilta voidaan laskuttaa lisämaksu. Tampereella ja monissa muissa suomalaiskaupungeissa toimiva Europcar laskuttaa nuoren kuljettajan lisämaksun alle 25-vuotiailta. Vertaa autovuokraamoja tarkkaan, sillä vuokrausehdoissa on eroja. Muista myös, että vuokra-auton varaaja ja maksaja katsotaan aina auton kuskiksi. Jos autolle on tiedossa lisäkuskeja, on heistä maksettava lisämaksu.

Tärkeää tietoa Tampereen liikenteestä ja liikennesäännöistä

Yli 230 000 asukkaan Tampere on yksi Suomen suurimmista kaupungeista, ja liikenne voikin olla etenkin kaupungin keskustassa vilkasta. Liikkumiseen kaupungin sisällä kannattaakin varata riittävästi aikaa. Mikäli Tampere ei ole sinulle ennestään tuttu kaupunki, autolla liikkuessa on hyvä ottaa käyttöön GPS. Tampereen alueella kulkee useita moottoriteitä, joilla nopeusrajoitus on talvisin 100 ja kesäisin 120 kilometriä tunnissa. Taajamissa nopeusrajoitus on yleensä 50 ja taajamien ulkopuolella 80 kilometriä tunnissa. Keskustassa nopeusrajoitus on 30–40 kilometriä tunnissa. Vaikka Tampere sijaitsee Suomen eteläosassa, on kaupungissa tärkeää ottaa huomioon sääolot. Jos auton vuokraus Tampereella on ajankohtaista syystalvella ensilumien aikaan, varmista että vuokra-autossasi on alla nasta- tai kitkarenkaat. Kun tiet ovat jäässä tai lumiset, ota huomioon myös sopiva tilannenopeus.

Minne voin parkkeerata Tampereella?

Tampereella autoilevalle on tarjolla hyvät parkkimahdollisuudet, tosin keskustan alueella parkkeeraaminen on lähes aina maksullista. Ydinkeskustassa on useita maksullisia parkkihalleja, ja myös kadunvarsien parkkipaikoista on maksettava. Kaupunki on jaettu kolmeen erihintaiseen pysäköintivyöhykkeeseen. Ydinkeskusta kuuluu vyöhykkeeseen 1, jolla tunnin parkkeeraaminen maksaa noin 3,20 euroa. Muilla alueilla parkkimaksu vaihtelee noin 1–1,60 euron välillä. Jos yövyt kaupungissa hotellissa, tarkista sisältyykö majoitukseesi mahdollisesti ilmainen parkkipaikka. Tampereen keskustan ulkopuolelta, esimerkiksi Tammelan kaupunginosasta, on mahdollista löytää ilmaisia parkkipaikkoja.

Nähtävyyksiä Tampereella ja sen lähellä

Auton vuokraus Tampereella kannattaa etenkin silloin, jos tarkoituksenasi on tutustua Tampereen eri kaupunginosien nähtävyyksiin. Ydinkeskustassa nähtävyydet ja ostosmahdollisuudet sijoittuvat melko pienelle, helposti käveltävälle alueelle. Vilkasliikenteisessä ydinkeskustassa auto ei siis ole välttämättä kätevin liikkumisväline. Lapsiperheiden suosikkikohteessa, Särkänniemen huvipuistossa, on hyvät parkkimahdollisuudet, joten huvipuistossa on kätevää vierailla autolla. Kulttuurin ystäviä Särkänniemen alueelle kutsuu Sara Hildénin taidemuseo. Myös Pispalanharjua ja sen idyllistä puutaloaluetta pääset ihailemaan helposti autolla. Piipahda lisäksi luonnonkauniilla Pyynikin alueella. Vuokra-auto avaa mahdollisuuksia tutkia Pirkanmaan aluetta laajemmaltikin. Vieraile esimerkiksi kuvataidekaupunkina tunnetussa Mäntässä, jonne on Tampereelta ajomatkaa reilu tunti. Lapsiperheiden kannattaa suunnata Sastamalaan, jossa perheen pienimmät pääsevät tutustumaan Mauri Kunnaksen kirjoista tutun Herra Hakkaraisen taloon. Auton vuokraus on hyvä idea myös luonnon ystäville, joita kutsuu Tampereen läheisyydessä esimerkiksi Seitsemisen kansallispuisto.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Tavallisesti auton vuokrauksen hintaan sisältyy tamperelaisvuokraamoissa vakuutus, joka korvaa autolle koituneet vahingot esimerkiksi varkaus- tai kolaritilanteissa. Vakuutuksissa on kuitenkin omavastuuosuus, joka kuuluu vuokraajan maksettavaksi. Omavastuu vaihtelee sadoista tuhansiin euroihin, mutta sitä on mahdollista pienentää lisämaksusta. Kokemattomalle kuskille omavastuuosuuden pienentäminen tai poistaminen kokonaan voi olla hyvä ajatus. Tutustu vakuutusehtoihin tarkkaan, ettet joudu yllättymään kolarihetkellä.

Mistä auton nouto ja palautus Tampereella onnistuu?

Tampereella vuokra-auto on helppo noutaa esimerkiksi Tampere-Pirkkalan lentokentältä. Lentämällä kaupunkiin saapuvia matkailijoita palvelevat lentoasemalla tunnetut autovuokraamoketjut, kuten Avis, Europcar, Scandia Rent, Sixt ja Budget. Vuokraa auto kätevästi myös Tampereen rautatieaseman ympäristöstä. Juna-aseman tuntumassa kaupungin keskustassa vuokra-autoa etsiviä palvelevat esimerkiksi Green Motion, Avis, Europcar ja Hertz. Autojen palautuksen ehdot vaihtelevat autovuokraamoittain, mutta etenkin suurien autovuokraamoketjujen kohdalla auto on mahdollista palauttaa mihin tahansa autovuokraamon toimipisteeseen. Jos haluat palauttaa autosi muualle kuin Tampereelle, peritään palautuksesta yleensä kuitenkin lisämaksu. Muista myös, että monet autovuokraamot toimittavat auton lisämaksusta halutessasi esimerkiksi hotellillesi. Useimmat vuokraamot voivat myös noutaa auton mistä tahansa ilmoittamastasi paikasta, tosin noudostakin peritään erillinen maksu.


Autonvuokraustarjoukset Tampere, Pirkanmaa

Löydä kohteesta Tampere juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

44 € - 75 €

Kaikki autotyypit

46 € - 129 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tampere, Suomen on 57 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Tampere, Suomen on marraskuuta. Hinta on 23 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 44 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 34 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Tampere, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tampere voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Tampere pieni auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tampere, Suomen on 111 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Tampere, Suomen on marraskuuta. Hinta on 49 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 58 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 24 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Tampere, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tampere voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Tampere keskikoko auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tampere, Suomen on 242 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa Tampere, Suomen on marraskuuta. Hinta on 57 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 106 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 65 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Tampere, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tampere voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Tampere suuri auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tampere, Suomen on 133 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Tampere, Suomen on marraskuuta. Hinta on 62 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 51 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 36 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Tampere, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tampere voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tampere, Suomen on 144 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Tampere, Suomen on kesäkuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 144 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 41 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Tampere, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tampere voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Chevrolet Spark
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

29 €/pvä

1 Apr - 30 Apr
Chevrolet Spark
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

29 €/pvä

1 Apr - 30 Apr
Ford Fiesta
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

32 €/pvä

1 Apr - 30 Apr
Ford Fiesta

Tampere autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Tampere, Pirkanmaa

Hertz

5 sijaintia

Autounion Car Rental

3 sijaintia

Europcar

3 sijaintia

Sixt

3 sijaintia

Avis

4 sijaintia

Enterprise Rent-A-Car

1 sijainti

Budget

2 sijaintia

Thrifty

2 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Tampere

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Tampere

Suosituin vuokraamo

Scandia Rent

Suositut autotyypit

Economy, Mini, Compact

Halvin vuokra-auto

31 €

Suosituin malli

Opel Astra Sports Tourer
Suosituin Tampere autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Scandia Rent. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Sixt ja Europcar.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Tampere viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Mini, Compact.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Tampere on 31 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 54 €/pvä.
Kohteen Tampere suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Opel Astra Sports Tourer. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Nissan Pulsar.

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Tampere autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Tampere-talo145,7 km

Läheiset nähtävyydet:

Tampere-talo13,1 km

Läheiset nähtävyydet:

Tampere-talo136,4 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Tampere suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Tampere
Dream Hostel & Hotel

Dream Hostel & Hotel

Åkerlundinkatu 2, Tampere, Pirkanmaa, Finland

0,6 km kaupungin keskustasta

Scandic Rosendahl

Scandic Rosendahl

Pyynikintie 13, Tampere, Pirkanmaa, Finland

2,1 km kaupungin keskustasta

Courtyard by Marriott Tampere City

Courtyard by Marriott Tampere City

Yliopistokatu 57, Tampere, Pirkanmaa, Finland

0,7 km kaupungin keskustasta

Forenom Aparthotel Tampere

Forenom Aparthotel Tampere

Tampere, Pirkanmaa, Suomi

0,8 km kaupungin keskustasta

Lapland Hotels Arena

Lapland Hotels Arena

Ratapihankatu 54, Tampere, Pirkanmaa, Finland

0,7 km kaupungin keskustasta

Holiday Inn Tampere - Central Station

Holiday Inn Tampere - Central Station

Rautatienkatu 21, Tampere, Pirkanmaa, Finland

0,2 km kaupungin keskustasta

Omena Hotel Tampere

Omena Hotel Tampere

Hämeenkatu 7, Tampere, Pirkanmaa, Finland

0,1 km kaupungin keskustasta

Scandic Tampere Hämeenpuisto

Scandic Tampere Hämeenpuisto

Haemeenpuisto 47, Tampere, Pirkanmaa, Finland

1,0 km kaupungin keskustasta

Unity Tampere Trikootehdas

Unity Tampere Trikootehdas

25 Pyynikintie, Tampere, Pirkanmaa, Finland

2,3 km kaupungin keskustasta

Radisson Blu Grand Hotel Tammer, Tampere

Radisson Blu Grand Hotel Tammer, Tampere

Satakunnankatu 13, Tampere, Pirkanmaa, Finland

0,3 km kaupungin keskustasta

Holiday Club Tampereen Kehräämö

Holiday Club Tampereen Kehräämö

Lapinniemenranta 12, Tampere, Pirkanmaa, Finland

1,4 km kaupungin keskustasta

Lapland Hotels Tampere

Lapland Hotels Tampere

Yliopistonkatu 44, Tampere, Pirkanmaa, Finland

0,6 km kaupungin keskustasta

Scandic Tampere City

Scandic Tampere City

Hämeenkatu 1, Tampere, Pirkanmaa, Finland

0,1 km kaupungin keskustasta

Hotel Hermica

Hotel Hermica

Insinöörinkatu 78, Tampere, Pirkanmaa, Finland

7,7 km kaupungin keskustasta

Hotelli Ville

Hotelli Ville

Hatanpään Valtatie 40, Tampere, Pirkanmaa, Finland

1,7 km kaupungin keskustasta

Original Sokos Hotel Ilves

Original Sokos Hotel Ilves

Hatanpään Valtatie 1, Tampere, Pirkanmaa, Finland

0,3 km kaupungin keskustasta

Hotel Kauppi

Hotel Kauppi

Kalevan Puistotie 2, Tampere, Pirkanmaa, Finland

1,2 km kaupungin keskustasta

Solo Sokos Hotel Torni Tampere

Solo Sokos Hotel Torni Tampere

Ratapihankatu 43, Tampere, Pirkanmaa, Finland

0,4 km kaupungin keskustasta


Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Tampere - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Tampere, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa huhtikuu kohteessa Tampere, Suomi?

Datamme perusteella autonvuokraus viikonlopuksi ajankohtana huhtikuu kohteessa Tampere on noin 94 € hintainen. Erityisen hyvä tarjous olisi noin 49 €, mikä on alhaisin löytämämme hinta kohteessa Tampere tähän mennessä. Viikon mittaisen autonvuokrauksen hinnoissa on eroa - hinnat ovat alkaen noin 35 € ja keskihinta on 40 €.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Tampere huhtikuu ajaksi?

Kun keskiarvolämpötilat ovat 8 °C ja sademäärä yleensä 40 mm cm huhtikuu aikana, kannattaa harkita perusmallisen auton vuokrausta, kun matkustat kohteeseen Tampere. Tällainen auto pystyy käsittelemään lämpötilan ja sateiden vaihtelut huhtikuu aikana, ja se on suosittu valinta niiden matkustajien joukossa, jotka suuntaavat kohteeseen Tampere. Standardi vuokraaminen kaupungissa Tampere maksaa keskimäärin 124 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Tampere, Suomi?

Kun ajat Tampere kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Tampere kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 90 km/t ja moottoriteille 90 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Millainen sää on kohteessa Tampere, Suomi kuukauden maaliskuu aikana?

Kuukauden maaliskuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Tampere on −4 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 20 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Tampere.

Onko sää kaupungissa Tampere samanlainen kuin muualla Pirkanmaa alueella?

Jos etsit Tampere vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden maaliskuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Pirkanmaa lämpötila on yleensä −4 °C ja sademäärä vastaavasti 20 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Tampere hinnat?

autoa Tampere hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Tampere?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Tampere osiossa on 48 maaliskuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Tampere?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Tampere. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Tampere?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Tampere. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Tampere?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Tampere on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Tampere?

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Tampere helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Tampere, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo avulla voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Tampere, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Tampere momondo avulla?

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Tampere.

Löytyykö kohteesta Tampere autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen Tampere vuokra-autoille.

Voinko etsiä Tampere vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Tampere.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Tampere

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Tampere

Suositut vuokra-autotyypit Tampereella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Di 26/3
Keskipäivä
Di 2/4
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.