Autonvuokraukset kohteessa Tampere, Pirkanmaa

Haussa halpa vuokra-auto Tampere, Pirkanmaa? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Tampere, Suomi
3. joulukuu — 10. joulukuu
Tampere, Suomi
su 3/12
Keskipäivä
su 10/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Tampere

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Tampere

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Tampere?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Tampere löytyvät yleensä Scandia Rent kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaScandia Rent, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 25 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Tampere on 50 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Tampere?

Volkswagen Golf ja Volkswagen Polo automallit kaupungissa Tampere ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Volkswagen Golf vuokrahinnat kaupungissa Tampere voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 69 €/päivä ja alhaisimmillaan 26 €/päivä. Volkswagen Polo vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 57 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 30 €/pvä.

Parhaat tarjoukset Tampere, Pirkanmaa autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Tampere, Pirkanmaa
Edullinen33 €/pvä
Pienikokoinen38 €/pvä
Keskikokoinen45 €/pvä
Standardi67 €/pvä
Suuri102 €/pvä
Mini42 €/pvä
Luksus122 €/pvä
Pienikokoinen farmari50 €/pvä
Keskikokoinen farmari69 €/pvä
Premium-farmari124 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Tärkeää tietoa Tampere autonvuokrauksesta

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Tampereella?

Auton vuokraus Tampereella on mahdollista nuorillekin kuskeille. Mikäli olet kuitenkin hankkinut ajokorttisi hiljattain, kannattaa Tampereen autovuokraamoiden ikään ja ajokokemukseen liittyvät rajoitukset selvittää hyvissä ajoin. Useimmissa Suomen autovuokraamoissa vuokraamiselle ei ole varsinaista ikärajaa, vaan rajoitukset koskevat sitä, kuinka kauan kuskilla on ollut ajokortti. Auton vuokraaminen on mahdollista yleensä niille kuskeille, jotka ovat ajaneet B-ajokortin vähintään vuosi sitten. Tampereen autovuokraamoista esimerkiksi Hertz edellyttää, että auton vuokraajalla on ollut ajokortti ainakin vuoden. Lisäksi nuorilta kuskeilta voidaan laskuttaa lisämaksu. Tampereella ja monissa muissa suomalaiskaupungeissa toimiva Europcar laskuttaa nuoren kuljettajan lisämaksun alle 25-vuotiailta. Vertaa autovuokraamoja tarkkaan, sillä vuokrausehdoissa on eroja. Muista myös, että vuokra-auton varaaja ja maksaja katsotaan aina auton kuskiksi. Jos autolle on tiedossa lisäkuskeja, on heistä maksettava lisämaksu.

Tärkeää tietoa Tampereen liikenteestä ja liikennesäännöistä

Yli 230 000 asukkaan Tampere on yksi Suomen suurimmista kaupungeista, ja liikenne voikin olla etenkin kaupungin keskustassa vilkasta. Liikkumiseen kaupungin sisällä kannattaakin varata riittävästi aikaa. Mikäli Tampere ei ole sinulle ennestään tuttu kaupunki, autolla liikkuessa on hyvä ottaa käyttöön GPS. Tampereen alueella kulkee useita moottoriteitä, joilla nopeusrajoitus on talvisin 100 ja kesäisin 120 kilometriä tunnissa. Taajamissa nopeusrajoitus on yleensä 50 ja taajamien ulkopuolella 80 kilometriä tunnissa. Keskustassa nopeusrajoitus on 30–40 kilometriä tunnissa. Vaikka Tampere sijaitsee Suomen eteläosassa, on kaupungissa tärkeää ottaa huomioon sääolot. Jos auton vuokraus Tampereella on ajankohtaista syystalvella ensilumien aikaan, varmista että vuokra-autossasi on alla nasta- tai kitkarenkaat. Kun tiet ovat jäässä tai lumiset, ota huomioon myös sopiva tilannenopeus.

Minne voin parkkeerata Tampereella?

Tampereella autoilevalle on tarjolla hyvät parkkimahdollisuudet, tosin keskustan alueella parkkeeraaminen on lähes aina maksullista. Ydinkeskustassa on useita maksullisia parkkihalleja, ja myös kadunvarsien parkkipaikoista on maksettava. Kaupunki on jaettu kolmeen erihintaiseen pysäköintivyöhykkeeseen. Ydinkeskusta kuuluu vyöhykkeeseen 1, jolla tunnin parkkeeraaminen maksaa noin 3,20 euroa. Muilla alueilla parkkimaksu vaihtelee noin 1–1,60 euron välillä. Jos yövyt kaupungissa hotellissa, tarkista sisältyykö majoitukseesi mahdollisesti ilmainen parkkipaikka. Tampereen keskustan ulkopuolelta, esimerkiksi Tammelan kaupunginosasta, on mahdollista löytää ilmaisia parkkipaikkoja.

Nähtävyyksiä Tampereella ja sen lähellä

Auton vuokraus Tampereella kannattaa etenkin silloin, jos tarkoituksenasi on tutustua Tampereen eri kaupunginosien nähtävyyksiin. Ydinkeskustassa nähtävyydet ja ostosmahdollisuudet sijoittuvat melko pienelle, helposti käveltävälle alueelle. Vilkasliikenteisessä ydinkeskustassa auto ei siis ole välttämättä kätevin liikkumisväline. Lapsiperheiden suosikkikohteessa, Särkänniemen huvipuistossa, on hyvät parkkimahdollisuudet, joten huvipuistossa on kätevää vierailla autolla. Kulttuurin ystäviä Särkänniemen alueelle kutsuu Sara Hildénin taidemuseo. Myös Pispalanharjua ja sen idyllistä puutaloaluetta pääset ihailemaan helposti autolla. Piipahda lisäksi luonnonkauniilla Pyynikin alueella. Vuokra-auto avaa mahdollisuuksia tutkia Pirkanmaan aluetta laajemmaltikin. Vieraile esimerkiksi kuvataidekaupunkina tunnetussa Mäntässä, jonne on Tampereelta ajomatkaa reilu tunti. Lapsiperheiden kannattaa suunnata Sastamalaan, jossa perheen pienimmät pääsevät tutustumaan Mauri Kunnaksen kirjoista tutun Herra Hakkaraisen taloon. Auton vuokraus on hyvä idea myös luonnon ystäville, joita kutsuu Tampereen läheisyydessä esimerkiksi Seitsemisen kansallispuisto.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Tavallisesti auton vuokrauksen hintaan sisältyy tamperelaisvuokraamoissa vakuutus, joka korvaa autolle koituneet vahingot esimerkiksi varkaus- tai kolaritilanteissa. Vakuutuksissa on kuitenkin omavastuuosuus, joka kuuluu vuokraajan maksettavaksi. Omavastuu vaihtelee sadoista tuhansiin euroihin, mutta sitä on mahdollista pienentää lisämaksusta. Kokemattomalle kuskille omavastuuosuuden pienentäminen tai poistaminen kokonaan voi olla hyvä ajatus. Tutustu vakuutusehtoihin tarkkaan, ettet joudu yllättymään kolarihetkellä.

Mistä auton nouto ja palautus Tampereella onnistuu?

Tampereella vuokra-auto on helppo noutaa esimerkiksi Tampere-Pirkkalan lentokentältä. Lentämällä kaupunkiin saapuvia matkailijoita palvelevat lentoasemalla tunnetut autovuokraamoketjut, kuten Avis, Europcar, Scandia Rent, Sixt ja Budget. Vuokraa auto kätevästi myös Tampereen rautatieaseman ympäristöstä. Juna-aseman tuntumassa kaupungin keskustassa vuokra-autoa etsiviä palvelevat esimerkiksi Green Motion, Avis, Europcar ja Hertz. Autojen palautuksen ehdot vaihtelevat autovuokraamoittain, mutta etenkin suurien autovuokraamoketjujen kohdalla auto on mahdollista palauttaa mihin tahansa autovuokraamon toimipisteeseen. Jos haluat palauttaa autosi muualle kuin Tampereelle, peritään palautuksesta yleensä kuitenkin lisämaksu. Muista myös, että monet autovuokraamot toimittavat auton lisämaksusta halutessasi esimerkiksi hotellillesi. Useimmat vuokraamot voivat myös noutaa auton mistä tahansa ilmoittamastasi paikasta, tosin noudostakin peritään erillinen maksu.


Autonvuokraustarjoukset Tampere, Pirkanmaa

Löydä kohteesta Tampere juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni cars

44 € - 72 €

Kaikki autotyypit

75 € - 215 €

pieni car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tampere, Suomen on 56 €. Halvin aika vuokrata pieni car kohteessa Tampere, Suomen on marraskuuta. Hinta on 22 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 44 € per päivä. pieni carvuokraus on tyypillisesti 55 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Tampere, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tampere voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Tampere pieni car vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tampere, Suomen on 90 €. Halvin aika vuokrata keskikoko car kohteessa Tampere, Suomen on helmikuuta. Hinta on 35 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 59 € per päivä. keskikoko carvuokraus on tyypillisesti 27 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Tampere, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tampere voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Tampere keskikoko car vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

suuri car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tampere, Suomen on 186 €. Halvin aika vuokrata suuri car kohteessa Tampere, Suomen on huhtikuuta. Hinta on 27 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 136 € per päivä. suuri carvuokraus on tyypillisesti 35 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Tampere, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tampere voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Tampere suuri car vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tampere, Suomen on 111 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Tampere, Suomen on kesäkuuta. Hinta on 30 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 79 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 9 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Tampere, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tampere voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tampere, Suomen on 151 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Tampere, Suomen on kesäkuuta. Hinta on 12 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 134 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 20 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Tampere, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tampere voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

luksus car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tampere, Suomen on 164 €. Halvin aika vuokrata luksus car kohteessa Tampere, Suomen on tammikuuta. Hinta on 33 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 111 € per päivä. luksus carvuokraus on tyypillisesti 26 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Tampere, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tampere voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Tampere luksus car vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

33 €/pvä

2 joulu - 9 joulu
Toyota Yaris
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

38 €/pvä

2 joulu - 9 joulu
Volkswagen Golf
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

40 €/pvä

16 helmi - 23 helmi
Volkswagen Golf

Tampere autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Tampere, Pirkanmaa

Hertz

5 sijaintia

Autounion Car Rental

3 sijaintia

Europcar

3 sijaintia

Sixt

3 sijaintia

Budget

2 sijaintia

Enterprise Rent-A-Car

1 sijainti

Avis

4 sijaintia

Thrifty

2 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Tampere

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Tampere

Suosituin vuokraamo

Scandia Rent

Suositut autotyypit

Economy, Compact, Mini

Halvin vuokra-auto

28 €

Suosituin malli

Volkswagen Golf
Suosituin Tampere autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Scandia Rent. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat keddy by Europcar ja Europcar.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Tampere viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Compact, Mini.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Tampere on 28 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 53 €/pvä.
Kohteen Tampere suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Volkswagen Golf. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Volkswagen Polo.

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Tampere autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Tampere-talo145,7 km

Läheiset nähtävyydet:

Tampere-talo13,1 km

Läheiset nähtävyydet:

Tampere-talo136,4 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Tampere suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Tampere

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Tampere - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Tampere, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa joulukuu kohteessa Tampere, Suomi?

Datamme perusteella autonvuokraus viikonlopuksi ajankohtana joulukuu kohteessa Tampere on noin 39 € hintainen. Erityisen hyvä tarjous olisi noin 36 €, mikä on alhaisin löytämämme hinta kohteessa Tampere tähän mennessä. Viikon mittaisen autonvuokrauksen hinnoissa on eroa - hinnat ovat alkaen noin 27 € ja keskihinta on 37 €.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Tampere, Suomi?

Kun ajat Tampere kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Tampere kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 90 km/t ja moottoriteille 90 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Ford Transit vuokra-autoja kaupungissa Tampere?

Millainen sää on kohteessa Tampere, Suomi kuukauden marraskuu aikana?

Kuukauden marraskuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Tampere on 0 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 50 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Tampere.

Onko sää kaupungissa Tampere samanlainen kuin muualla Pirkanmaa alueella?

Jos etsit Tampere vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden marraskuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Pirkanmaa lämpötila on yleensä 0 °C ja sademäärä vastaavasti 50 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Tampere hinnat?

autoa Tampere hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Tampere?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Tampere osiossa on 44 marraskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Tampere?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Tampere. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Tampere?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Tampere. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Tampere?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Tampere on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Tampere?

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Tampere helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Tampere, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo avulla voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Tampere, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Tampere momondo avulla?

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Tampere.

Löytyykö kohteesta Tampere autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen Tampere vuokra-autoille.

Voinko etsiä Tampere vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Tampere.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Tampere

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.