Autonvuokraukset kohteessa Tampere, Pirkanmaa

Haussa halpa vuokra-auto Tampere, Pirkanmaa? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Tampere, Suomi
26. toukokuu — 2. kesäkuu
Sama palautus
Tampere, Suomi
to 26/5
Keskipäivä
to 2/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Parhaat tarjoukset Tampere, Pirkanmaa autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Tampere, Pirkanmaa
BMW 3 Series
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

58 €/pvä

25 Touko - 1 kesä
BMW 3 Series
Renault Mégane
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

66 €/pvä

24 Touko - 31 Touko
Renault Mégane
Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

41 €/pvä

24 Touko - 31 Touko
Mitsubishi Colt
Renault Mégane
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

53 €/pvä

24 Touko - 31 Touko
Renault Mégane
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

49 €/pvä

24 Touko - 31 Touko
Kia Forte
BMW 3 Series
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

64 €/pvä

24 Touko - 31 Touko
BMW 3 Series
Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

48 €/pvä

24 Touko - 31 Touko
Mitsubishi Colt
Toyota Avensis Touring Sports
tai vastaava Keskikokoinen farmari
Maks. 5 matkustajaa

71 €/pvä

25 Touko - 1 kesä
Toyota Avensis Touring Sports
Hummer H1
tai vastaava Suuri maasturi
Maks. 5 matkustajaa

162 €/pvä

24 Touko - 31 Touko
Hummer H1

Autonvuokraustarjoukset Tampere, Pirkanmaa

Löydä kohteesta Tampere juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

35 € - 72 €

Kaikki autotyypit

78 € - 149 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tampere, Suomen on 56 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Tampere, Suomen on tammikuuta. Hinta on 38 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 35 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 50 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Tampere. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tampere voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Tampere Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tampere, Suomen on 83 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Tampere, Suomen on toukokuuta. Hinta on 46 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 45 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 25 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Tampere. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tampere voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Tampere Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tampere, Suomen on 157 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Tampere, Suomen on tammikuuta. Hinta on 28 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 115 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 31 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Tampere. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tampere voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tampere, Suomen on 64 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Tampere, Suomen on syyskuuta. Hinta on 18 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 53 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 42 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Tampere. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tampere voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Tampere Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tampere, Suomen on 133 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Tampere, Suomen on kesäkuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 143 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 18 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Tampere. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tampere voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Luksus vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tampere, Suomen on 137 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Tampere, Suomen on tammikuuta. Hinta on 17 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 115 € per päivä. Luksus vuokraus on tyypillisesti 20 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Tampere. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tampere voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

41 €/pvä

24 Touko - 31 Touko
Mitsubishi Colt
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

44 €/pvä

24 Touko - 31 Touko
Kia Forte
Fiat 500
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

40 €/pvä

24 Touko - 31 Touko
Fiat 500

Tampere autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Tampere, Pirkanmaa
4 sijaintia
4 sijaintia
4 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia

Tampere autonvuokraustiedot

Auton vuokraus Tampereella on mahdollista nuorillekin kuskeille. Mikäli olet kuitenkin hankkinut ajokorttisi hiljattain, kannattaa Tampereen autovuokraamoiden ikään ja ajokokemukseen liittyvät rajoitukset selvittää hyvissä ajoin. Useimmissa Suomen autovuokraamoissa vuokraamiselle ei ole varsinaista ikärajaa, vaan rajoitukset koskevat sitä, kuinka kauan kuskilla on ollut ajokortti. Auton vuokraaminen on mahdollista yleensä niille kuskeille, jotka ovat ajaneet B-ajokortin vähintään vuosi sitten. Tampereen autovuokraamoista esimerkiksi Hertz edellyttää, että auton vuokraajalla on ollut ajokortti ainakin vuoden. Lisäksi nuorilta kuskeilta voidaan laskuttaa lisämaksu. Tampereella ja monissa muissa suomalaiskaupungeissa toimiva Europcar laskuttaa nuoren kuljettajan lisämaksun alle 25-vuotiailta. Vertaa autovuokraamoja tarkkaan, sillä vuokrausehdoissa on eroja. Muista myös, että vuokra-auton varaaja ja maksaja katsotaan aina auton kuskiksi. Jos autolle on tiedossa lisäkuskeja, on heistä maksettava lisämaksu.

Yli 230 000 asukkaan Tampere on yksi Suomen suurimmista kaupungeista, ja liikenne voikin olla etenkin kaupungin keskustassa vilkasta. Liikkumiseen kaupungin sisällä kannattaakin varata riittävästi aikaa. Mikäli Tampere ei ole sinulle ennestään tuttu kaupunki, autolla liikkuessa on hyvä ottaa käyttöön GPS. Tampereen alueella kulkee useita moottoriteitä, joilla nopeusrajoitus on talvisin 100 ja kesäisin 120 kilometriä tunnissa. Taajamissa nopeusrajoitus on yleensä 50 ja taajamien ulkopuolella 80 kilometriä tunnissa. Keskustassa nopeusrajoitus on 30–40 kilometriä tunnissa. Vaikka Tampere sijaitsee Suomen eteläosassa, on kaupungissa tärkeää ottaa huomioon sääolot. Jos auton vuokraus Tampereella on ajankohtaista syystalvella ensilumien aikaan, varmista että vuokra-autossasi on alla nasta- tai kitkarenkaat. Kun tiet ovat jäässä tai lumiset, ota huomioon myös sopiva tilannenopeus.

Tampereella autoilevalle on tarjolla hyvät parkkimahdollisuudet, tosin keskustan alueella parkkeeraaminen on lähes aina maksullista. Ydinkeskustassa on useita maksullisia parkkihalleja, ja myös kadunvarsien parkkipaikoista on maksettava. Kaupunki on jaettu kolmeen erihintaiseen pysäköintivyöhykkeeseen. Ydinkeskusta kuuluu vyöhykkeeseen 1, jolla tunnin parkkeeraaminen maksaa noin 3,20 euroa. Muilla alueilla parkkimaksu vaihtelee noin 1–1,60 euron välillä. Jos yövyt kaupungissa hotellissa, tarkista sisältyykö majoitukseesi mahdollisesti ilmainen parkkipaikka. Tampereen keskustan ulkopuolelta, esimerkiksi Tammelan kaupunginosasta, on mahdollista löytää ilmaisia parkkipaikkoja.

Auton vuokraus Tampereella kannattaa etenkin silloin, jos tarkoituksenasi on tutustua Tampereen eri kaupunginosien nähtävyyksiin. Ydinkeskustassa nähtävyydet ja ostosmahdollisuudet sijoittuvat melko pienelle, helposti käveltävälle alueelle. Vilkasliikenteisessä ydinkeskustassa auto ei siis ole välttämättä kätevin liikkumisväline. Lapsiperheiden suosikkikohteessa, Särkänniemen huvipuistossa, on hyvät parkkimahdollisuudet, joten huvipuistossa on kätevää vierailla autolla. Kulttuurin ystäviä Särkänniemen alueelle kutsuu Sara Hildénin taidemuseo. Myös Pispalanharjua ja sen idyllistä puutaloaluetta pääset ihailemaan helposti autolla. Piipahda lisäksi luonnonkauniilla Pyynikin alueella. Vuokra-auto avaa mahdollisuuksia tutkia Pirkanmaan aluetta laajemmaltikin. Vieraile esimerkiksi kuvataidekaupunkina tunnetussa Mäntässä, jonne on Tampereelta ajomatkaa reilu tunti. Lapsiperheiden kannattaa suunnata Sastamalaan, jossa perheen pienimmät pääsevät tutustumaan Mauri Kunnaksen kirjoista tutun Herra Hakkaraisen taloon. Auton vuokraus on hyvä idea myös luonnon ystäville, joita kutsuu Tampereen läheisyydessä esimerkiksi Seitsemisen kansallispuisto.

Tavallisesti auton vuokrauksen hintaan sisältyy tamperelaisvuokraamoissa vakuutus, joka korvaa autolle koituneet vahingot esimerkiksi varkaus- tai kolaritilanteissa. Vakuutuksissa on kuitenkin omavastuuosuus, joka kuuluu vuokraajan maksettavaksi. Omavastuu vaihtelee sadoista tuhansiin euroihin, mutta sitä on mahdollista pienentää lisämaksusta. Kokemattomalle kuskille omavastuuosuuden pienentäminen tai poistaminen kokonaan voi olla hyvä ajatus. Tutustu vakuutusehtoihin tarkkaan, ettet joudu yllättymään kolarihetkellä.

Tampereella vuokra-auto on helppo noutaa esimerkiksi Tampere-Pirkkalan lentokentältä. Lentämällä kaupunkiin saapuvia matkailijoita palvelevat lentoasemalla tunnetut autovuokraamoketjut, kuten Avis, Europcar, Scandia Rent, Sixt ja Budget. Vuokraa auto kätevästi myös Tampereen rautatieaseman ympäristöstä. Juna-aseman tuntumassa kaupungin keskustassa vuokra-autoa etsiviä palvelevat esimerkiksi Green Motion, Avis, Europcar ja Hertz. Autojen palautuksen ehdot vaihtelevat autovuokraamoittain, mutta etenkin suurien autovuokraamoketjujen kohdalla auto on mahdollista palauttaa mihin tahansa autovuokraamon toimipisteeseen. Jos haluat palauttaa autosi muualle kuin Tampereelle, peritään palautuksesta yleensä kuitenkin lisämaksu. Muista myös, että monet autovuokraamot toimittavat auton lisämaksusta halutessasi esimerkiksi hotellillesi. Useimmat vuokraamot voivat myös noutaa auton mistä tahansa ilmoittamastasi paikasta, tosin noudostakin peritään erillinen maksu.


Vuokraa auto läheltä kohteen Tampere suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Tampere

Autonvuokraus Tampere

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Tampere, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Datamme perusteella autonvuokraus viikonlopuksi ajankohtana kesäkuu kohteessa Tampere on noin 64 € hintainen. Erityisen hyvä tarjous olisi noin 60 €, mikä on alhaisin löytämämme hinta kohteessa Tampere tähän mennessä. Viikon mittaisen autonvuokrauksen hinnoissa on eroa - hinnat ovat alkaen noin 0 € ja keskihinta on 0 €.

Vuokraamon Scandia Rent päivähinnat ovat tyypillisesti halvimmat keskimääräisen hinnan ollessa 52 €/päivä vuokra-autolle kaupungissa Tampere. Kaikkein halvin hinta, mikä vuokra-autolle on löytynyt heidän 3 toimipisteistä kaupungissa Tampere on 26 €/päivä.

Kun ajat Tampere kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Tampere kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 90 km/t ja moottoriteille 90 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Kuukauden toukokuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Tampere on 8 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 40 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Tampere.

Jos etsit Tampere vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden toukokuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Pirkanmaa lämpötila on yleensä 8 °C ja sademäärä vastaavasti 40 mm.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Tampere

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Tampere

Aloita matkan suunnittelu - Tampere


Miksi käyttää momondoa?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Tampere on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Tampere helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

Kyllä, momondo avulla voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Tampere, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Tampere.

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen Tampere vuokra-autoille.

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Tampere.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.