Uusimmat tarjoukset
Oivalluksia
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Joensuu, Pohjois-Karjala

Haussa halpa vuokra-auto Joensuu, Pohjois-Karjala? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Kuljettajan ikä: 26-65
pe 26/7
pe 2/8

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? seurataksesi hintoja.

Parhaat tarjoukset Joensuu, Pohjois-Karjala autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Joensuu, Pohjois-Karjala
Edullinen48 €/pvä
Pienikokoinen53 €/pvä
Keskikokoinen71 €/pvä
Suuri maasturi132 €/pvä
Mini49 €/pvä
Pienikokoinen farmari65 €/pvä
Keskikokoinen farmari109 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Joensuu

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Joensuu

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Joensuu?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Joensuu löytyvät yleensä keddy by Europcar kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostakeddy by Europcar, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 31 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Joensuu on 55 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Joensuu?

Volkswagen Caddy ja Volkswagen Golf automallit kaupungissa Joensuu ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Volkswagen Caddy vuokrahinnat kaupungissa Joensuu voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 175 €/päivä ja alhaisimmillaan 122 €/päivä. Volkswagen Golf vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 60 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 43 €/pvä.

Autonvuokraustarjoukset Joensuu, Pohjois-Karjala

Löydä kohteesta Joensuu juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

50 € - 81 €

Kaikki autotyypit

66 € - 134 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Joensuu, Suomen on 64 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Joensuu, Suomen on maaliskuuta. Hinta on 22 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 50 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 29 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Joensuu, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Joensuu voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Joensuu pieni auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Joensuu, Suomen on 98 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Joensuu, Suomen on maaliskuuta. Hinta on 42 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 58 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 11 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Joensuu, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Joensuu voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Joensuu keskikoko auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Joensuu, Suomen on 128 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa Joensuu, Suomen on marraskuuta. Hinta on 17 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 107 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 31 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Joensuu, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Joensuu voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Joensuu, Suomen on 133 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Joensuu, Suomen on marraskuuta. Hinta on 21 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 107 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 34 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Joensuu, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Joensuu voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

48 €/pvä

24 heinä - 31 heinä
Opel Corsa
Chevrolet Spark
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

49 €/pvä

24 heinä - 31 heinä
Chevrolet Spark
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

49 €/pvä

24 heinä - 31 heinä
Opel Corsa

Joensuu autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Joensuu, Pohjois-Karjala

Autounion Car Rental

2 sijaintia

National

1 sijainti

Sixt

1 sijainti

Avis

4 sijaintia

Alamo

1 sijainti

Enterprise Rent-A-Car

1 sijainti

Budget

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,0

Value

8,0

Scandia Rent

4 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Joensuu

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Joensuu

Suosituin vuokraamo

Europcar

Suositut autotyypit

Economy, Compact, Passenger Van

Halvin vuokra-auto

42 €

Suosituin malli

Volkswagen Caddy
Suosituin Joensuu autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Europcar. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat keddy by Europcar ja Autounion Car Rental.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Joensuu viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Compact, Passenger Van.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Joensuu on 42 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 67 €/pvä.
Kohteen Joensuu suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Volkswagen Caddy. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Volkswagen Golf.

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Joensuu - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Joensuu, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa elokuu kohteessa Joensuu, Suomi?

Autonvuokraus viikonlopuksi kohteessa Joensuu ajankohtana elokuu on halvimmillaan 212 € keskihinnan ollessa 223 €. Käyttäjien löytämä keskihinta viikon mittaiselle autonvuokraukselle kohteessa Joensuu ajankohtana elokuu oli 58 € – mutta jopa 46 € hintaisia tarjouksia löytyi, riippuen päivämääristä ja autovaihtoehdoista.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Joensuu elokuu ajaksi?

Kun keskiarvolämpötilat ovat 8 °C ja sademäärä yleensä 50 mm cm elokuu aikana, kannattaa harkita perusmallisen auton vuokrausta, kun matkustat kohteeseen Joensuu. Tällainen auto pystyy käsittelemään lämpötilan ja sateiden vaihtelut elokuu aikana, ja se on suosittu valinta niiden matkustajien joukossa, jotka suuntaavat kohteeseen Joensuu. Standardi vuokraaminen kaupungissa Joensuu maksaa keskimäärin 123 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Joensuu, Suomi?

Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Joensuu on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Joensuu taajama-alueilla on voimassa rajoitus 90 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Joensuu alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 90 km/t.

Millainen sää on kohteessa Joensuu, Suomi kuukauden heinäkuu aikana?

Kuukauden heinäkuu aikana kaupungin Joensuu sademäärä on 90 mm ja keskilämpötila 15 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Joensuu parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Onko sää kaupungissa Joensuu samanlainen kuin muualla Pohjois-Karjala alueella?

Jos etsit Joensuu vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden heinäkuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Pohjois-Karjala lämpötila on yleensä 15 °C ja sademäärä vastaavasti 90 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Joensuu hinnat?

autoa Joensuu hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Joensuu?

36 toimijaa on valittavissa autoa Joensuu heinäkuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Joensuu?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Joensuu. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Joensuu?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Joensuu. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Joensuu?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Joensuu momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Joensuu?

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Joensuu, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Joensuu, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Joensuu, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Joensuu momondo avulla?

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Joensuu, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Löytyykö kohteesta Joensuu autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, kohteesta Joensuu löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Voinko etsiä Joensuu vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Joensuu, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Joensuu

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
pe 26/7
Keskipäivä
pe 2/8
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Joensuu

Suositut autovuokraamot Joensuu