Autonvuokraukset kohteessa Joensuu, Pohjois-Karjala

Haussa halpa vuokra-auto Joensuu, Pohjois-Karjala? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Joensuu, Suomi
28. maaliskuu — 4. huhtikuu
Sama palautus
Joensuu, Suomi
ti 28/3
Keskipäivä
ti 4/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Tärkeää tietoa Joensuu autonvuokrauksesta

Autovuokraamot eivät ole asettaneet auton vuokraukselle Joensuussa tarkkaa ikärajaa, mutta edullisimmin auton voivat vuokrata yleensä noin 25–70-vuotiaat. Alle 25-vuotiailta ja 70 ikävuotta lähestyviltä autovuokraamot voivat periä lisämaksun, joka nostattaa vuokrauksen hintaa. Autovuokraamot vaativat kuitenkin lähes aina, että kuskilla on oltava auton vuokrauksen hetkellä ainakin vuoden ajokokemus. Tämä merkitsee, että auton vuokraajalla on oltava ollut ajokortti vähintään vuoden ajan. Vuoden ajokokemusta vaativat vuokrausehdoissaan Joensuun autovuokraamoista ainakin Hertz ja Europcar. Mikä haluat vuokrata auton mahdollisimman edullisesti, vuokrausehtojen ja erilaisten lisämaksujen tarkka vertailu kannattaa. Hintaerot lisämaksuissa voivat olla merkittäviä. Muista, että nuoren kuljettajan lisämaksu koskee niin auton vuokraajaa kuin mahdollisia lisäkuskejakin. Vuokra-auton jokainen kuski on nimittäin merkittävä auton vuokrasopimukseen.

Joensuu on noin 76 000 asukkaan kaupunki, ja liikenne on siellä rauhallista. Auton vuokraaminen on siis kaupungissa turvallista ja helppoa. Muista suomalaiskaupungeista tulevilla matkailijoilla ei yleensä ole vaikeuksia Joensuun keskustassa tai muilla alueilla liikkuessa, ja varsinkin GPS:n avulla autoilu on kaupungissa vaivatonta. Liikennesäännöt ovat vastaavat kuin muuallakin Suomessa. Nopeusrajoitus on taajamissa 50 ja niiden ulkopuolella 80 kilometriä tunnissa. Moottoriteillä rajoitukset vaihtelevat vuodenajasta riippuen 100–120 kilometrin tuntinopeuden välillä. Keskustassa nopeusrajoitus on useimmilla kaduilla 30, eli kaasujalka on pidettävä ydinkeskustassa kurissa. Joensuun liikekeskustaan on viime vuosina avattu useita kävelykatuja, eli ihan joka paikkaan et autolla pääse. Auto kannattaa pysäköidä esimerkiksi johonkin keskustan parkkihalleista ja jatkaa matkaa kävellen. Talvisin Pohjois-Karjalassa sijaitsevassa Joensuussa lumisateet ja jäiset tiet ovat tavallisia, joten sääolot voivat olla autoilijoille haastavat. Pidä mielessä oikea tilannenopeus ja turvaväli.

Joensuun keskustassa on useita maksullisia parkkihalleja, ja loppuvuodesta 2018 kaupunkiin avataan uusi tilava parkkihalli aivan kauppatorin alapuolelle. Parkkeerauksen puolesta auton vuokraus Joensuussa on siis helppoa. Keskustan kadunvarsien parkkipaikoista osa on maksullisia, osassa pysäköintiaikaa taas kontrolloidaan parkkikiekon avulla. Lue siis tarkkaan liikennemerkit ja kyltit, jossa parkkeeraussäännöt kerrotaan. Maksulliset pysäköintialueet on jaettu kolmeen vyöhykkeeseen, ja parkkeerauksen hinta on noin 1,30–2 euroa tunnilta. Ykkösvyöhykkeellä pysäköintiaikaa voi ostaa vain tunnin kerrallaan. Joillakin Joensuun kaduilla on käytössä niin sanottu vuoroviikkopysäköinti. Riippuen siitä, onko kyseessä parillinen tai pariton viikko, auto on pysäköitävä tietylle puolelle tietä.

Joensuun seudun mielenkiintoisimmat nähtävyydet levittäytyvät melko laajalle alueelle, eli auton vuokraus Joensuussa on erinomainen idea. Keskustan tuntumassa kannattaa tutustua esimerkiksi Pielisjoen vehreään varteen, käsityöläisten Taitokortteliin, Joensuun taidemuseoon ja perinnekeskus Carelicumiin, jossa on mahdollista tutustua Joensuun seudun historiaan. Hieman ydinkeskustan ulkopuolella lapsiperheitä ja viherpeukaloita kutsuu tapahtumapuutarha Botania. Olitpa reissussa sitten talvella tai kesällä, Pohjois-Karjalan luontoa parhaimmillaan voit ihailla Kolin vaaroilla, alle tunnin ajomatkan päässä Joensuusta. Keväästä syksyyn Koli tarjoaa upeat patikointimaastot, ja talvella alueella pääsee laskettelemaan ja lumilautailemaan. Vuokraa auto ja lähde tutustumaan Kolin kansallismaisemaan. Mikäli hiihtoladut tai laskettelurinteet kutsuvat, voit pyytää vuokra-autoosi lisävarusteena suksiboksin tai -telineen.

Auton vuokrahintaan kuuluu Joensuun vuokraamoissa yleensä aina vakuutus, joka kattaa esimerkiksi liikenteessä tai parkkeeratessa syntyneet vahingot. Tutustu kuitenkin vakuutusehtoihin ja etenkin vakuutuksen omavastuuosuuteen tarkasti. Yleensä auton vuokraaja on velvollinen vahinkotilanteessa maksamaan omavastuun, joka voi olla jopa tuhansia euroja. Mikäli et ole ollut aikoihin auton ratissa tai tuntemattomilla teillä ajaminen jännittää, tarjoavat monet Joensuun autovuokraamot mahdollisuuden pienentää omavastuuosuutta tai jopa poistaa se kokonaan. Tämä onnistuu lisämaksun avulla. Selvitä myös, kattaako auton vakuutus mahdolliset kolmansille osapuolille aiheutuneet vahingot vai onko vahinkovakuutus ostettava erikseen.

Auton vuokraus Joensuussa onnistuu kätevästi kaupungin lentokentältä. Joensuun lentoasemalla matkustajia odottavat lukuisat autovuokraamot, esimerkiksi Budget, Avis, Europcar, Finn-Rent, Sixt ja Scandia Rent. Kaikki lentoaseman vuokraamot eivät kuitenkaan ole jatkuvasti auki, vaan ne palvelevat niitä asiakkaita, jotka ovat ilmoittaneet varauksestaan ennakkoon. Niinpä vuokra-auton varausta ei kannata jättää viime hetkeen. Monet lentoaseman vuokraamoista, esimerkiksi Avis, Europcar ja Budget, palvelevat asiakkaitaan myös kaupungin keskustassa sijaitsevissa toimipisteissään. Auton palautus onnistuu helpoimmin ja edullisimmin samaan pisteeseen kuin mistä olet sen noutanutkin. Jos aikasi on kortilla, voit pyytää vuokraamoa tuomaan autosi esimerkiksi hotelliisi tai muuhun sopivaan paikkaan ja myös noutamaan sen sieltä. Auton toimituksesta ja noudosta vuokraamot perivät kuitenkin lähes poikkeuksetta lisämaksun.


Autonvuokraustarjoukset Joensuu, Pohjois-Karjala

Löydä kohteesta Joensuu juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

46 € - 75 €

Kaikki autotyypit

77 € - 223 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Joensuu, Suomen on 61 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Joensuu, Suomen on lokakuuta. Hinta on 25 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 46 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 56 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Joensuu. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Joensuu voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Joensuu, Suomen on 125 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Joensuu, Suomen on toukokuuta. Hinta on 39 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 78 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 8 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Joensuu. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Joensuu voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Joensuu, Suomen on 159 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Joensuu, Suomen on joulukuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 180 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 15 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Joensuu. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Joensuu voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Joensuu, Suomen on 214 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Joensuu, Suomen on maaliskuuta. Hinta on 37 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 136 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 37 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Joensuu. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Joensuu voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Luksus vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Joensuu, Suomen on 139 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Joensuu, Suomen on maaliskuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 139 € per päivä. Luksus vuokraus on tyypillisesti 3 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Joensuu. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Joensuu voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Joensuu autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Joensuu, Pohjois-Karjala

Sunnycars

5 sijaintia

Avis

4 sijaintia

Scandia Rent

4 sijaintia

Hertz

3 sijaintia

Autounion Car Rental

2 sijaintia

Budget

2 sijaintia

Europcar

2 sijaintia

Firent

2 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Joensuu

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Joensuu

Suosituin vuokraamo

Global Rent A Car

Suositut autotyypit

Economy, Compact, Standard

Halvin vuokra-auto

30 €

Suosituin malli

Ford Transit Cargo
Suosituin Joensuu autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Global Rent A Car. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Scandia Rent ja Europcar.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Joensuu viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Compact, Standard.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Joensuu on 30 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 51 €/pvä.
Kohteen Joensuu suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Ford Transit Cargo. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Nissan Micra.

Vuokraa auto läheltä kohteen Joensuu suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Joensuu

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Joensuu - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Joensuu, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Joensuu löytyvät yleensä Global Rent A Car kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaGlobal Rent A Car, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 29 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Joensuu on 48 €/pvä.

Kun keskiarvolämpötilat ovat 7 °C ja sademäärä yleensä 30 mm cm huhtikuu aikana, kannattaa harkita perusmallisen auton vuokrausta, kun matkustat kohteeseen Joensuu. Tällainen auto pystyy käsittelemään lämpötilan ja sateiden vaihtelut huhtikuu aikana, ja se on suosittu valinta niiden matkustajien joukossa, jotka suuntaavat kohteeseen Joensuu. Standardi vuokraaminen kaupungissa Joensuu maksaa keskimäärin 114 €/päivä.

Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Joensuu on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Joensuu taajama-alueilla on voimassa rajoitus 90 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Joensuu alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 90 km/t.

Kuukauden maaliskuu aikana kaupungin Joensuu sademäärä on 20 mm ja keskilämpötila −7 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Joensuu parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Jos etsit Joensuu vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden maaliskuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Pohjois-Karjala lämpötila on yleensä −7 °C ja sademäärä vastaavasti 20 mm.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Joensuu

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Joensuu

Aloita matkan suunnittelu - Joensuu


Miksi käyttää momondoa?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Joensuu momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Joensuu, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Joensuu, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Joensuu, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Kyllä, kohteesta Joensuu löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Joensuu, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.