Autonvuokraus Joensuu - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Joensuu? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Joensuu, Suomi
27. tammikuu — 3. helmikuu
Sama palautus
Joensuu, Suomi
ke 27/1
Keskipäivä
ke 3/2
Keskipäivä

Autovuokraamo Joensuu: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Joensuu
Vuokraamon pisteet: Erinomainen 10.0

Pisteet perustuvat 1 arvosteluun

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.6

Pisteet perustuvat 1 arvosteluun

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.8

Pisteet perustuvat 1 arvosteluun


Tietoja matkastasi kohteeseen Joensuu

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Joensuussa?

Autovuokraamot eivät ole asettaneet auton vuokraukselle Joensuussa tarkkaa ikärajaa, mutta edullisimmin auton voivat vuokrata yleensä noin 25–70-vuotiaat. Alle 25-vuotiailta ja 70 ikävuotta lähestyviltä autovuokraamot voivat periä lisämaksun, joka nostattaa vuokrauksen hintaa. Autovuokraamot vaativat kuitenkin lähes aina, että kuskilla on oltava auton vuokrauksen hetkellä ainakin vuoden ajokokemus. Tämä merkitsee, että auton vuokraajalla on oltava ollut ajokortti vähintään vuoden ajan. Vuoden ajokokemusta vaativat vuokrausehdoissaan Joensuun autovuokraamoista ainakin Hertz ja Europcar. Mikä haluat vuokrata auton mahdollisimman edullisesti, vuokrausehtojen ja erilaisten lisämaksujen tarkka vertailu kannattaa. Hintaerot lisämaksuissa voivat olla merkittäviä. Muista, että nuoren kuljettajan lisämaksu koskee niin auton vuokraajaa kuin mahdollisia lisäkuskejakin. Vuokra-auton jokainen kuski on nimittäin merkittävä auton vuokrasopimukseen.

Tärkeää tietoa Joensuun liikenteestä ja liikennesäännöistä

Joensuu on noin 76 000 asukkaan kaupunki, ja liikenne on siellä rauhallista. Auton vuokraaminen on siis kaupungissa turvallista ja helppoa. Muista suomalaiskaupungeista tulevilla matkailijoilla ei yleensä ole vaikeuksia Joensuun keskustassa tai muilla alueilla liikkuessa, ja varsinkin GPS:n avulla autoilu on kaupungissa vaivatonta. Liikennesäännöt ovat vastaavat kuin muuallakin Suomessa. Nopeusrajoitus on taajamissa 50 ja niiden ulkopuolella 80 kilometriä tunnissa. Moottoriteillä rajoitukset vaihtelevat vuodenajasta riippuen 100–120 kilometrin tuntinopeuden välillä. Keskustassa nopeusrajoitus on useimmilla kaduilla 30, eli kaasujalka on pidettävä ydinkeskustassa kurissa. Joensuun liikekeskustaan on viime vuosina avattu useita kävelykatuja, eli ihan joka paikkaan et autolla pääse. Auto kannattaa pysäköidä esimerkiksi johonkin keskustan parkkihalleista ja jatkaa matkaa kävellen. Talvisin Pohjois-Karjalassa sijaitsevassa Joensuussa lumisateet ja jäiset tiet ovat tavallisia, joten sääolot voivat olla autoilijoille haastavat. Pidä mielessä oikea tilannenopeus ja turvaväli.

Mihin Joensuussa kannattaa parkkeerata?

Joensuun keskustassa on useita maksullisia parkkihalleja, ja loppuvuodesta 2018 kaupunkiin avataan uusi tilava parkkihalli aivan kauppatorin alapuolelle. Parkkeerauksen puolesta auton vuokraus Joensuussa on siis helppoa. Keskustan kadunvarsien parkkipaikoista osa on maksullisia, osassa pysäköintiaikaa taas kontrolloidaan parkkikiekon avulla. Lue siis tarkkaan liikennemerkit ja kyltit, jossa parkkeeraussäännöt kerrotaan. Maksulliset pysäköintialueet on jaettu kolmeen vyöhykkeeseen, ja parkkeerauksen hinta on noin 1,30–2 euroa tunnilta. Ykkösvyöhykkeellä pysäköintiaikaa voi ostaa vain tunnin kerrallaan. Joillakin Joensuun kaduilla on käytössä niin sanottu vuoroviikkopysäköinti. Riippuen siitä, onko kyseessä parillinen tai pariton viikko, auto on pysäköitävä tietylle puolelle tietä.

Nähtävyyksiä Joensuussa ja sen lähellä

Joensuun seudun mielenkiintoisimmat nähtävyydet levittäytyvät melko laajalle alueelle, eli auton vuokraus Joensuussa on erinomainen idea. Keskustan tuntumassa kannattaa tutustua esimerkiksi Pielisjoen vehreään varteen, käsityöläisten Taitokortteliin, Joensuun taidemuseoon ja perinnekeskus Carelicumiin, jossa on mahdollista tutustua Joensuun seudun historiaan. Hieman ydinkeskustan ulkopuolella lapsiperheitä ja viherpeukaloita kutsuu tapahtumapuutarha Botania. Olitpa reissussa sitten talvella tai kesällä, Pohjois-Karjalan luontoa parhaimmillaan voit ihailla Kolin vaaroilla, alle tunnin ajomatkan päässä Joensuusta. Keväästä syksyyn Koli tarjoaa upeat patikointimaastot, ja talvella alueella pääsee laskettelemaan ja lumilautailemaan. Vuokraa auto ja lähde tutustumaan Kolin kansallismaisemaan. Mikäli hiihtoladut tai laskettelurinteet kutsuvat, voit pyytää vuokra-autoosi lisävarusteena suksiboksin tai -telineen.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Auton vuokrahintaan kuuluu Joensuun vuokraamoissa yleensä aina vakuutus, joka kattaa esimerkiksi liikenteessä tai parkkeeratessa syntyneet vahingot. Tutustu kuitenkin vakuutusehtoihin ja etenkin vakuutuksen omavastuuosuuteen tarkasti. Yleensä auton vuokraaja on velvollinen vahinkotilanteessa maksamaan omavastuun, joka voi olla jopa tuhansia euroja. Mikäli et ole ollut aikoihin auton ratissa tai tuntemattomilla teillä ajaminen jännittää, tarjoavat monet Joensuun autovuokraamot mahdollisuuden pienentää omavastuuosuutta tai jopa poistaa se kokonaan. Tämä onnistuu lisämaksun avulla. Selvitä myös, kattaako auton vakuutus mahdolliset kolmansille osapuolille aiheutuneet vahingot vai onko vahinkovakuutus ostettava erikseen.

Mistä auton nouto ja palautus Joensuussa onnistuu?

Auton vuokraus Joensuussa onnistuu kätevästi kaupungin lentokentältä. Joensuun lentoasemalla matkustajia odottavat lukuisat autovuokraamot, esimerkiksi Budget, Avis, Europcar, Finn-Rent, Sixt ja Scandia Rent. Kaikki lentoaseman vuokraamot eivät kuitenkaan ole jatkuvasti auki, vaan ne palvelevat niitä asiakkaita, jotka ovat ilmoittaneet varauksestaan ennakkoon. Niinpä vuokra-auton varausta ei kannata jättää viime hetkeen. Monet lentoaseman vuokraamoista, esimerkiksi Avis, Europcar ja Budget, palvelevat asiakkaitaan myös kaupungin keskustassa sijaitsevissa toimipisteissään. Auton palautus onnistuu helpoimmin ja edullisimmin samaan pisteeseen kuin mistä olet sen noutanutkin. Jos aikasi on kortilla, voit pyytää vuokraamoa tuomaan autosi esimerkiksi hotelliisi tai muuhun sopivaan paikkaan ja myös noutamaan sen sieltä. Auton toimituksesta ja noudosta vuokraamot perivät kuitenkin lähes poikkeuksetta lisämaksun.

(Tiedot tarkistettu 20.9.2018.)


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Joensuu kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Kuopio lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Joensuu

Ajankohtana tammikuu tähän päivään mennessä, 100 momondon käyttäjää ovat etsineet halpoja vuokra-autoja kohteessa Joensuu.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Joensuu noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Tehostettu siivous on yksi uusista eduista, jonka voit saada, kun vuokraat auton kohteessa Joensuu. Käytä hakusuodatinta nähdäksesi kaikki vuokraamot, jotka tarjoavat tätä tehostetun siivouksen ominaisuutta. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa helmikuu kohteessa Joensuu?

Autonvuokraus viikonlopuksi kohteessa Joensuu ajankohtana helmikuu on halvimmillaan 35 €, keskihinnan ollessa 47 €. Käyttäjien löytämä keskihinta viikon mittaiselle autonvuokraukselle kohteessa Joensuu ajankohtana helmikuu oli 32 € – mutta jopa 32 € hintaisia tarjouksia löytyi, riippuen päivämääristä ja autovaihtoehdoista.

Missä Joensuu autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Halvin vuokraamo kaupungissa Joensuu on Global Rent A Car, missä keskimääräinen hinta vuokraukselle päivää kohti on 42 € 2 toimipisteissä kaupungissa Joensuu. Halvin Global Rent A Car tarjous, jonka momondo-käyttäjät ovat löytäneet kaupungista Joensuu on 26 €.

Peritäänkö Joensuu autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Joensuu. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Joensuu valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

Kuinka monta Scandia Rent autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Joensuu?

Kaupungissa Scandia Rent on 3 toimipistettä. momondo-käyttäjät voivat odottaa maksavansa keskimäärin 43 €/päivä vuokraaessaan auton näistä toimipisteistä.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Joensuu?

Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Joensuu on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Joensuu taajama-alueilla on voimassa rajoitus 90 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Joensuu alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 90 km/t.

Millainen sää on kohteessa Joensuu, Suomi kuukauden tammikuu aikana?

Kuukauden tammikuu aikana kaupungin Joensuu sademäärä on 50 mm ja keskilämpötila −9 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Joensuu parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

tammikuu kuukauden aikana kohteessa Joensuu lämpötilat ovat yleensä pakkasen puolella ja mahdollisuus jäähän ja lumeen pn suuri. On todennäköisesti parasta vuokrata nelivetoinen maasturi matkalle kohteeseen Joensuu.

Onko sää kaupungissa Joensuu samanlainen kuin muualla Pohjois-Karjala alueella?

Jos etsit Joensuu vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden tammikuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Pohjois-Karjala lämpötila on yleensä −9 °C ja sademäärä vastaavasti 50 mm.


Lentolippu varattuna kohteeseen Joensuu? Aloita matkan suunnittelu!