Oivalluksia
Uusimmat tarjoukset
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Kuopio, Pohjois-Savo

Haussa halpa vuokra-auto Kuopio, Pohjois-Savo? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Kuopio, Suomi
26. huhtikuu — 3. toukokuu
Kuopio, Suomi
pe 26/4
Keskipäivä
pe 3/5
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Parhaat tarjoukset Kuopio, Pohjois-Savo autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Kuopio, Pohjois-Savo
Edullinen26 €/pvä
Pienikokoinen25 €/pvä
Keskikokoinen48 €/pvä
Mini24 €/pvä
Tila-auto98 €/pvä
Pienikokoinen farmari29 €/pvä
Keskikokoinen farmari52 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Autonvuokraustarjoukset Kuopio, Pohjois-Savo

Löydä kohteesta Kuopio juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

45 € - 97 €

Kaikki autotyypit

54 € - 112 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kuopio, Suomen on 62 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Kuopio, Suomen on syyskuuta. Hinta on 28 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 45 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 17 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kuopio, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kuopio voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Kuopio pieni auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kuopio, Suomen on 101 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Kuopio, Suomen on lokakuuta. Hinta on 48 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 54 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 28 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kuopio, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kuopio voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Kuopio keskikoko auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kuopio, Suomen on 120 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa Kuopio, Suomen on kesäkuuta. Hinta on 11 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 108 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 39 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kuopio, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kuopio voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kuopio, Suomen on 113 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Kuopio, Suomen on huhtikuuta. Hinta on 4 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 119 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 36 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kuopio, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kuopio voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Kuopio pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Chevrolet Spark
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

24 €/pvä

26 huhti - 3 Touko
Chevrolet Spark
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

25 €/pvä

26 huhti - 3 Touko
Volkswagen Golf
Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

26 €/pvä

26 huhti - 3 Touko
Volkswagen Polo

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Kuopio

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Kuopio

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Kuopio?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Kuopio löytyvät yleensä keddy by Europcar kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostakeddy by Europcar, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 29 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Kuopio on 38 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Kuopio?

Kun vuokraat autoa kaupungista Kuopio, suurin osa käyttäjistämme valitsee Volkswagen up! keskimääräiseen hintaan 61 €/pvä. Toiseksi suosituin autonvuokrausvaihtoehto on Volkswagen Golf 49 €/pvä hinnallaan. Käyttäjämme ovat löytäneet Volkswagen up! vuokra-autoja kaupungista Kuopio niinkin alhaiseen hintaan kuin 39 €/pvä ja Volkswagen Golf hintaan 33 €/pvä.

Kuopio autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Kuopio, Pohjois-Savo

GREEN MOTION

7 sijaintia

Firent

5 sijaintia

Sunnycars

4 sijaintia

Scandia Rent

3 sijaintia

ADDCAR RENTAL

2 sijaintia

Autounion Car Rental

2 sijaintia

Avis

2 sijaintia

Budget

2 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Kuopio

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Kuopio

Suosituin vuokraamo

ADDCAR RENTAL

Suositut autotyypit

Mini, Economy, Compact

Halvin vuokra-auto

42 €

Suosituin malli

Volkswagen up!
Suosituin Kuopio autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on ADDCAR RENTAL . Muita suosittuja autovuokraamoja ovat keddy by Europcar ja Budget.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Kuopio viimeisten 72 tunnin aikana: Mini, Economy, Compact.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Kuopio on 42 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 54 €/pvä.
Kohteen Kuopio suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Volkswagen up!. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Volkswagen Golf.

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Kuopio - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Kuopio, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa toukokuu kohteessa Kuopio, Suomi?

Autonvuokraus viikonlopuksi kohteessa Kuopio ajankohtana toukokuu on keskihinnaltaan 46 €, ja halvimmat tarjoukset alkaen 38 €. Viikon mittaisen autonvuokrauksen hinnoissa on eroa - hinnat ovat alkaen noin 30 € ja keskihinta on 30 €.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Kuopio, Suomi?

50 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Kuopio, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Kuopio ovat 90 km/t ja 90 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Kuopio huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Peugeot 3008 vuokra-autoja kaupungissa Kuopio?

Millainen sää on kohteessa Kuopio, Suomi kuukauden huhtikuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Kuopio kuukauden huhtikuu aikana on 1 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 40 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Onko sää kaupungissa Kuopio samanlainen kuin muualla Pohjois-Savo alueella?

Ilmasto alueella Pohjois-Savo kuukauden huhtikuu aikana on yleensä 1 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 40 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Kuopio lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Kuopio hinnat?

autoa Kuopio hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Kuopio?

huhtikuuta 2024 alkaen 39 toimijaa on valittavissa autoa Kuopio osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Kuopio?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Kuopio. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Kuopio?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Kuopio. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Kuopio?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Kuopio käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Kuopio?

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Kuopio, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Kuopio, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Ilmainen peruutus on käytäntö, joka voidaan suodattaa momondo autonvuokraushauissa kohteessa Kuopio ja kaikilla muilla alueilla. Saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Kuopio momondo avulla?

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien Kuopio.

Löytyykö kohteesta Kuopio autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, momondo voi näyttää sinulle erityisiä tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen Kuopio autonvuokrauksissa.

Voinko etsiä Kuopio vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Kuopio vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Kuopio

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
pe 26/4
Keskipäivä
pe 3/5
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Kuopio