Autonvuokraukset kohteessa Kuopio, Pohjois-Savo

Haussa halpa vuokra-auto Kuopio, Pohjois-Savo? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Kuopio, Suomi
31. toukokuu — 7. kesäkuu
Sama palautus
Kuopio, Suomi
ti 31/5
Keskipäivä
ti 7/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Parhaat tarjoukset Kuopio, Pohjois-Savo autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Kuopio, Pohjois-Savo
Opel Combo
tai vastaava Tila-auto
Maks. 5 matkustajaa

181 €/pvä

29 Touko - 5 kesä
Opel Combo
BMW 3 Series
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

56 €/pvä

29 Touko - 5 kesä
BMW 3 Series
Renault Mégane
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

67 €/pvä

29 Touko - 5 kesä
Renault Mégane
Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

42 €/pvä

29 Touko - 5 kesä
Mitsubishi Colt
Renault Mégane
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

53 €/pvä

29 Touko - 5 kesä
Renault Mégane
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

54 €/pvä

29 Touko - 5 kesä
Kia Forte
BMW 3 Series
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

65 €/pvä

29 Touko - 5 kesä
BMW 3 Series
Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

51 €/pvä

29 Touko - 5 kesä
Mitsubishi Colt
Mercedes-Benz A-Class
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

46 €/pvä

29 Touko - 5 kesä
Mercedes-Benz A-Class

Autonvuokraustarjoukset Kuopio, Pohjois-Savo

Löydä kohteesta Kuopio juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

29 € - 66 €

Kaikki autotyypit

58 € - 140 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kuopio, Suomen on 46 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Kuopio, Suomen on tammikuuta. Hinta on 37 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 29 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 52 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kuopio. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kuopio voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Kuopio Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kuopio, Suomen on 100 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Kuopio, Suomen on kesäkuuta. Hinta on 46 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 54 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 5 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kuopio. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kuopio voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Kuopio Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kuopio, Suomen on 98 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Kuopio, Suomen on joulukuuta. Hinta on 18 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 82 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 5 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kuopio. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kuopio voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kuopio, Suomen on 114 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Kuopio, Suomen on helmikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 124 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 17 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kuopio. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kuopio voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Kuopio Pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Mercedes-Benz A-Class
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

46 €/pvä

29 Touko - 5 kesä
Mercedes-Benz A-Class
Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

42 €/pvä

29 Touko - 5 kesä
Mitsubishi Colt
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

46 €/pvä

29 Touko - 5 kesä
Kia Forte

Kuopio autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Kuopio, Pohjois-Savo
6 sijaintia
5 sijaintia
4 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia

Kuopio autonvuokraustiedot

Kuopiossa autovuokraamot noudattavat samaa linjaa kuin muuallakin Suomessa, eli auton vuokraukselle ei yleensä ole selkeää ikärajaa. Auton vuokraus Kuopiossa onnistuu kaikilta täysi-ikäisiltä B-ajokortin ajaneilta, jos heidän ajokorttinsa on ollut voimassa vähintään yhden vuoden. Käytännössä siis auton vuokraaminen ei ole yleensä mahdollista ennen 19 vuoden ikää. Usein auton vuokraus tulee nuorelle kuskille kuitenkin keskimääräistä kalliimmaksi. Vuokraamot perivät alle 25-vuotiailta kuskeilta yleensä nuoren kuskin lisämaksun, mikä nostattaa vuokrauksen hintaa. Myös seniori-ikäisten, 70 ikävuotta lähentelevien kuskien kohdalla on mahdollista, että heitä pyydetään maksamaan lisämaksu tai vakuutus ikänsä vuoksi. Auton vuokraaja katsotaan auton kuskiksi, mutta jos autolle on tiedossa lisäkuskeja, on heistä ilmoitettava vuokraamolle. Lisäkuskeista peritään myös erillinen maksu.

Savon sydämessä sijaitsevassa noin 118 000 asukkaan Kuopiossa liikenne on yleensä sujuvaa ja rauhallista. Vaikka kaupunki ei olisikaan sinulle ennestään tuttu, auton vuokraus Kuopiossa onnistuu liikenteen puolesta yleensä ongelmitta. Varsinkin GPS:n avulla navigointi Kuopion kaupunginosasta toiseen on helppoa. Kuopion keskustassa nopeusrajoitus on pääsääntöisesti 40 kilometriä tunnissa ja muissa kaupunginosissa, asuinalueiden sisällä, 30–40 kilometriä tunnissa. Suuremmilla taajamateillä nopeuden voi nostaa 50 kilometriin tunnissa. Talvisin jää, lumi ja pimeys tuovat Kuopion liikenteeseen omat haasteensa. Seuraa siis säätiedotuksia ja varaa tarpeeksi aikaa kaupungissa liikkumiseen. Pidä lisäksi tilannenopeus ja turvaväli kohdillaan.

Kuopion keskustassa parkkeeraus on pääsääntöisesti maksullista ja keskustan ulkopuolella ilmaista. Auton vuokraamista ei kannata arkailla parkkiongelmien vuoksi, sillä keskustassa autoilijoita odottavat lukuisat parkkipaikat, ja esimerkiksi kaupungin ytimessä sijaitsevassa Toriparkissa on lähes 1 300 pysäköintipaikkaa. Kadunvarsien parkkipaikat on jaettu kolmeen eri vyöhykkeeseen, ja parkkeerauksen tuntitaksa vaihtelee vyöhykkeestä riippuen noin 1–3,20 euron välillä. Sunnuntaisin parkkeeraaminen on Kuopion keskustassa ilmaista satama-aluetta lukuun ottamatta. Satamassa parkkeerauksesta on maksettava kaikkina viikonpäivinä kello 8–20. Mikäli majoitut hotellissa, kysy majapaikastasi mahdollisuutta ilmaiseen pysäköintiin.

Kuopion keskustassa on helppo liikkua jalkaisin. Keskustassa matkailijoita kutsuvat esimerkiksi eläväinen kauppatori kalakukkomaistiaisineen, idyllinen satama-alue Kallaveden äärellä ja Kuopion Korttelimuseo. Auton vuokraus Kuopiossa kannattaa, mikäli haluat tutustua kaupunkiin ja Pohjois-Savoon perusteellisemmin. Vieraile esimerkiksi Puijon kaupunginosassa sijaitsevassa Puijon tornissa, josta aukeavat upeat näköalat kaupungin ylle. Alle tunnin ajomatkan päässä Kuopiosta lapsiperheitä ja aktiivilomailun ystäviä kutsuu Tahkovuori, jossa pääsee kesäisin esimerkiksi golfaamaan ja talvisin laskettelemaan. Vuokraa auto vaikkapa pariksi päiväksi ja lähde tutkimaan myös Kuopion seudun retkipolkuja ja luontokohteita. Vieraile esimerkiksi Orinoron rotkolaaksossa tai Pisan luonnonsuojelualueella. Mikäli lähialueen kylät kiinnostavat, piipahda päiväretkellä vaikkapa luostaristaan tunnetulla Heinävedellä, jonne on Kuopiosta noin yhden tunnin ja 20 minuutin ajomatka.

Halpa vuokra-auto voi osoittautua kalliiksi, jos joudut kolariin, eivätkä vakuutuksesi ole kohdillaan. Kuopion autovuokraamoiden vuokrapaketteihin sisältyy käytännössä aina vakuutus, jonka sisältöön kannattaa kuitenkin perehtyä tarkkaan. Usein vakuutuksissa on omavastuuosuus, joka voi vaihdella vuokraamosta riippuen sadoista jopa tuhansiin euroihin. Jos Savon tiet ovat sinulle tuntemattomia tai vuokra-auton ajaminen hermostuttaa, voi omavastuuosuudesta päästä eroon lisämaksulla tai -vakuutuksella. Lisämaksu maksetaan auton jokaista vuokrapäivää kohden, ja se minimoi yleensä omavastuun esimerkiksi kolari- tai varkaustilanteessa. Koska lisämaksut nostattavat vuokrahintaa kokonaisuudessaan, ota ne huomioon jo hintavertailua tehdessäsi.

Auton vuokraus ja nouto onnistuvat Kuopiossa parhaiten Kuopion lentoasemalta tai keskustasta, Asemakadulla sijaitsevan pääjuna-aseman tuntumasta. Monet matkailijat ottavat vuokra-auton matkaansa lentokentältä heti kaupunkiin saapuessaan. Lentoasemalla voit saada auton esimerkiksi Avisin, Europcarin, Hertzin, Scandia Rentin tai Finn-Rentin valikoimista. Ota huomioon, etteivät vuokraamot palvele asiakkaita 24h ilman etukäteisvarausta. Etenkin suosituimpien kesälomakuukausien ulkopuolella autovuokraamojen asiakaspalvelupisteiden aukiolo kannattaa varmistaa varaamalla auto hyvissä ajoin. Yleensä vuokraamojen asiakkaat noutavat autonsa suoraan autovuokraamon toimipisteestä, mutta mikäli aikataulusi on tiukka ja budjetti antaa periksi, voit pyytää vuokraamoa toimittamaan auton vaikkapa hotellillesi. Auton tuonnista ja hakemisesta peritään kuitenkin lisämaksu. Jos jatkat matkaa Kuopiosta johonkin toiseen Suomen kaupunkiin, voit tiedustella myös yhdensuuntaisen vuokrauksen mahdollisuutta. Isoimmat autovuokraamot sallivat yleensä auton palautuksen myös toiseen kaupunkiin, mutta siitä maksetaan vuokraamolle lisämaksu.


Vuokraa auto läheltä kohteen Kuopio suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Kuopio

Autonvuokraus Kuopio

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Kuopio, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Vuokraamon Global Rent A Car päivähinnat ovat tyypillisesti halvimmat keskimääräisen hinnan ollessa 36 €/päivä vuokra-autolle kaupungissa Kuopio. Kaikkein halvin hinta, mikä vuokra-autolle on löytynyt heidän 2 toimipisteistä kaupungissa Kuopio on 22 €/päivä.

50 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Kuopio, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Kuopio ovat 90 km/t ja 90 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Kuopio huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

Yleensä sää kaupungissa Kuopio kuukauden toukokuu aikana on 7 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 40 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Ilmasto alueella Pohjois-Savo kuukauden toukokuu aikana on yleensä 7 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 40 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Kuopio lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Kuopio

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Kuopio

Aloita matkan suunnittelu - Kuopio


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Kuopio käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Kuopio, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Ilmainen peruutus on käytäntö, joka voidaan suodattaa momondo autonvuokraushauissa kohteessa Kuopio ja kaikilla muilla alueilla. Saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan.

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien Kuopio.

Kyllä, momondo voi näyttää sinulle erityisiä tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen Kuopio autonvuokrauksissa.

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Kuopio vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.