Autonvuokraukset kohteessa Kuopio, Pohjois-Savo

Haussa halpa vuokra-auto Kuopio, Pohjois-Savo? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Kuopio, Suomi
9. kesäkuu — 16. kesäkuu
Sama palautus
Kuopio, Suomi
pe 9/6
Keskipäivä
pe 16/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Kuopio

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Kuopio

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Kuopio?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Kuopio löytyvät yleensä Global Rent A Car kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaGlobal Rent A Car, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 22 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Kuopio on 36 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Kuopio?

Kun vuokraat autoa kaupungista Kuopio, suurin osa käyttäjistämme valitsee Volkswagen Golf keskimääräiseen hintaan 53 €/pvä. Toiseksi suosituin autonvuokrausvaihtoehto on Volkswagen Polo 44 €/pvä hinnallaan. Käyttäjämme ovat löytäneet Volkswagen Golf vuokra-autoja kaupungista Kuopio niinkin alhaiseen hintaan kuin 33 €/pvä ja Volkswagen Polo hintaan 34 €/pvä.

Parhaat tarjoukset Kuopio, Pohjois-Savo autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Kuopio, Pohjois-Savo
Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

33 €/pvä

22 kesä - 2 heinä
Opel Astra
Ford Ka
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

33 €/pvä

22 kesä - 2 heinä
Ford Ka
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

34 €/pvä

22 kesä - 2 heinä
Ford Fiesta
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

39 €/pvä

22 kesä - 2 heinä
Volkswagen Golf
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

39 €/pvä

22 heinä - 5 elo
Ford Fiesta
Ford Focus Wagon
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

42 €/pvä

22 heinä - 5 elo
Ford Focus Wagon
Opel Astra Sports Tourer
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa
4 oven ajoneuvot

44 €/pvä

22 kesä - 2 heinä
Opel Astra Sports Tourer
Volvo V40
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

59 €/pvä

6 heinä - 9 heinä
Volvo V40
Skoda Octavia
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

61 €/pvä

22 heinä - 5 elo
Skoda Octavia

Tärkeää tietoa Kuopio autonvuokrauksesta

Kuopiossa autovuokraamot noudattavat samaa linjaa kuin muuallakin Suomessa, eli auton vuokraukselle ei yleensä ole selkeää ikärajaa. Auton vuokraus Kuopiossa onnistuu kaikilta täysi-ikäisiltä B-ajokortin ajaneilta, jos heidän ajokorttinsa on ollut voimassa vähintään yhden vuoden. Käytännössä siis auton vuokraaminen ei ole yleensä mahdollista ennen 19 vuoden ikää. Usein auton vuokraus tulee nuorelle kuskille kuitenkin keskimääräistä kalliimmaksi. Vuokraamot perivät alle 25-vuotiailta kuskeilta yleensä nuoren kuskin lisämaksun, mikä nostattaa vuokrauksen hintaa. Myös seniori-ikäisten, 70 ikävuotta lähentelevien kuskien kohdalla on mahdollista, että heitä pyydetään maksamaan lisämaksu tai vakuutus ikänsä vuoksi. Auton vuokraaja katsotaan auton kuskiksi, mutta jos autolle on tiedossa lisäkuskeja, on heistä ilmoitettava vuokraamolle. Lisäkuskeista peritään myös erillinen maksu.

Savon sydämessä sijaitsevassa noin 118 000 asukkaan Kuopiossa liikenne on yleensä sujuvaa ja rauhallista. Vaikka kaupunki ei olisikaan sinulle ennestään tuttu, auton vuokraus Kuopiossa onnistuu liikenteen puolesta yleensä ongelmitta. Varsinkin GPS:n avulla navigointi Kuopion kaupunginosasta toiseen on helppoa. Kuopion keskustassa nopeusrajoitus on pääsääntöisesti 40 kilometriä tunnissa ja muissa kaupunginosissa, asuinalueiden sisällä, 30–40 kilometriä tunnissa. Suuremmilla taajamateillä nopeuden voi nostaa 50 kilometriin tunnissa. Talvisin jää, lumi ja pimeys tuovat Kuopion liikenteeseen omat haasteensa. Seuraa siis säätiedotuksia ja varaa tarpeeksi aikaa kaupungissa liikkumiseen. Pidä lisäksi tilannenopeus ja turvaväli kohdillaan.

Kuopion keskustassa parkkeeraus on pääsääntöisesti maksullista ja keskustan ulkopuolella ilmaista. Auton vuokraamista ei kannata arkailla parkkiongelmien vuoksi, sillä keskustassa autoilijoita odottavat lukuisat parkkipaikat, ja esimerkiksi kaupungin ytimessä sijaitsevassa Toriparkissa on lähes 1 300 pysäköintipaikkaa. Kadunvarsien parkkipaikat on jaettu kolmeen eri vyöhykkeeseen, ja parkkeerauksen tuntitaksa vaihtelee vyöhykkeestä riippuen noin 1–3,20 euron välillä. Sunnuntaisin parkkeeraaminen on Kuopion keskustassa ilmaista satama-aluetta lukuun ottamatta. Satamassa parkkeerauksesta on maksettava kaikkina viikonpäivinä kello 8–20. Mikäli majoitut hotellissa, kysy majapaikastasi mahdollisuutta ilmaiseen pysäköintiin.


Autonvuokraustarjoukset Kuopio, Pohjois-Savo

Löydä kohteesta Kuopio juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

41 € - 64 €

Kaikki autotyypit

63 € - 158 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kuopio, Suomen on 50 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Kuopio, Suomen on tammikuuta. Hinta on 20 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 41 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 50 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kuopio, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kuopio voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Kuopio Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kuopio, Suomen on 92 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Kuopio, Suomen on kesäkuuta. Hinta on 34 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 62 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 9 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kuopio, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kuopio voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Kuopio Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kuopio, Suomen on 131 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Kuopio, Suomen on joulukuuta. Hinta on 38 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 82 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 23 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kuopio, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kuopio voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kuopio, Suomen on 134 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Kuopio, Suomen on huhtikuuta. Hinta on 12 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 118 € per päivä. Pakettiautovuokraus on tyypillisesti 24 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kuopio, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kuopio voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Kuopio Pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

33 €/pvä

22 kesä - 2 heinä
Opel Astra
Ford Ka
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

33 €/pvä

22 kesä - 2 heinä
Ford Ka
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

34 €/pvä

22 kesä - 2 heinä
Ford Fiesta

Kuopio autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Kuopio, Pohjois-Savo

GREEN MOTION

7 sijaintia

Firent

5 sijaintia

Sunnycars

4 sijaintia

Avis

3 sijaintia

Scandia Rent

3 sijaintia

ADDCAR RENTAL

2 sijaintia

Autounion Car Rental

2 sijaintia

Budget

2 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Kuopio

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Kuopio

Suosituin vuokraamo

Global Rent A Car

Suositut autotyypit

Economy, Compact, Intermediate

Halvin vuokra-auto

25 €

Suosituin malli

Class Compact Wagon
Suosituin Kuopio autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Global Rent A Car. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Sixt ja Scandia Rent.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Kuopio viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Compact, Intermediate.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Kuopio on 25 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 42 €/pvä.
Kohteen Kuopio suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Class Compact Wagon. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Volkswagen Golf.

Vuokraa auto läheltä kohteen Kuopio suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Kuopio

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Kuopio - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Kuopio, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Autonvuokraus viikonlopuksi kohteessa Kuopio ajankohtana heinäkuu on keskihinnaltaan 52 €, ja halvimmat tarjoukset alkaen 38 €. Viikon mittaisen autonvuokrauksen hinnoissa on eroa - hinnat ovat alkaen noin 35 € ja keskihinta on 35 €.

Suurin osa ihmisistä vuokraa economy-luokan auton Kuopio kuukauden heinäkuu aikana. Se ei kuluta paljon ja pärjää märillä teillä, mistä syystä taloudellinen auto on hyvä vaihtoehto, kun sademäärä on keskimäärin 80 mm ja lämpötilat 14 °C. Edullinen vuokraaminen kaupungissa Kuopio maksaa keskimäärin 38 €/päivä.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Kuopio

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Kuopio

Aloita matkan suunnittelu - Kuopio


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Kuopio käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Kuopio, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.