Oivalluksia
Uusimmat tarjoukset
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Kuopio, Pohjois-Savo

Haussa halpa vuokra-auto Kuopio, Pohjois-Savo? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Kuopio, Suomi
26. 3月 — 2. 4月
Kuopio, Suomi
週二 26/3
Keskipäivä
週二 2/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Kuopio

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Kuopio

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Kuopio?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Kuopio löytyvät yleensä Global Rent A Car kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaGlobal Rent A Car, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 21 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Kuopio on 36 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Kuopio?

Kun vuokraat autoa kaupungista Kuopio, suurin osa käyttäjistämme valitsee Volkswagen Polo keskimääräiseen hintaan 64 €/pvä. Toiseksi suosituin autonvuokrausvaihtoehto on Volkswagen Golf 60 €/pvä hinnallaan. Käyttäjämme ovat löytäneet Volkswagen Polo vuokra-autoja kaupungista Kuopio niinkin alhaiseen hintaan kuin 39 €/pvä ja Volkswagen Golf hintaan 33 €/pvä.

Parhaat tarjoukset Kuopio, Pohjois-Savo autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Kuopio, Pohjois-Savo
Edullinen31 €/pvä
Pienikokoinen32 €/pvä
Keskikokoinen64 €/pvä
Mini29 €/pvä
Tila-auto105 €/pvä
Pienikokoinen farmari36 €/pvä
Keskikokoinen farmari74 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Tärkeää tietoa Kuopio autonvuokrauksesta

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Kuopiossa?

Kuopiossa autovuokraamot noudattavat samaa linjaa kuin muuallakin Suomessa, eli auton vuokraukselle ei yleensä ole selkeää ikärajaa. Auton vuokraus Kuopiossa onnistuu kaikilta täysi-ikäisiltä B-ajokortin ajaneilta, jos heidän ajokorttinsa on ollut voimassa vähintään yhden vuoden. Käytännössä siis auton vuokraaminen ei ole yleensä mahdollista ennen 19 vuoden ikää. Usein auton vuokraus tulee nuorelle kuskille kuitenkin keskimääräistä kalliimmaksi. Vuokraamot perivät alle 25-vuotiailta kuskeilta yleensä nuoren kuskin lisämaksun, mikä nostattaa vuokrauksen hintaa. Myös seniori-ikäisten, 70 ikävuotta lähentelevien kuskien kohdalla on mahdollista, että heitä pyydetään maksamaan lisämaksu tai vakuutus ikänsä vuoksi. Auton vuokraaja katsotaan auton kuskiksi, mutta jos autolle on tiedossa lisäkuskeja, on heistä ilmoitettava vuokraamolle. Lisäkuskeista peritään myös erillinen maksu.

Tärkeää tietoa Kuopion liikenteestä ja liikennesäännöistä

Savon sydämessä sijaitsevassa noin 118 000 asukkaan Kuopiossa liikenne on yleensä sujuvaa ja rauhallista. Vaikka kaupunki ei olisikaan sinulle ennestään tuttu, auton vuokraus Kuopiossa onnistuu liikenteen puolesta yleensä ongelmitta. Varsinkin GPS:n avulla navigointi Kuopion kaupunginosasta toiseen on helppoa. Kuopion keskustassa nopeusrajoitus on pääsääntöisesti 40 kilometriä tunnissa ja muissa kaupunginosissa, asuinalueiden sisällä, 30–40 kilometriä tunnissa. Suuremmilla taajamateillä nopeuden voi nostaa 50 kilometriin tunnissa. Talvisin jää, lumi ja pimeys tuovat Kuopion liikenteeseen omat haasteensa. Seuraa siis säätiedotuksia ja varaa tarpeeksi aikaa kaupungissa liikkumiseen. Pidä lisäksi tilannenopeus ja turvaväli kohdillaan.

Minne voin parkkeerata Kuopiossa?

Kuopion keskustassa parkkeeraus on pääsääntöisesti maksullista ja keskustan ulkopuolella ilmaista. Auton vuokraamista ei kannata arkailla parkkiongelmien vuoksi, sillä keskustassa autoilijoita odottavat lukuisat parkkipaikat, ja esimerkiksi kaupungin ytimessä sijaitsevassa Toriparkissa on lähes 1 300 pysäköintipaikkaa. Kadunvarsien parkkipaikat on jaettu kolmeen eri vyöhykkeeseen, ja parkkeerauksen tuntitaksa vaihtelee vyöhykkeestä riippuen noin 1–3,20 euron välillä. Sunnuntaisin parkkeeraaminen on Kuopion keskustassa ilmaista satama-aluetta lukuun ottamatta. Satamassa parkkeerauksesta on maksettava kaikkina viikonpäivinä kello 8–20. Mikäli majoitut hotellissa, kysy majapaikastasi mahdollisuutta ilmaiseen pysäköintiin.

Nähtävyyksiä Kuopiossa ja sen lähellä

Kuopion keskustassa on helppo liikkua jalkaisin. Keskustassa matkailijoita kutsuvat esimerkiksi eläväinen kauppatori kalakukkomaistiaisineen, idyllinen satama-alue Kallaveden äärellä ja Kuopion Korttelimuseo. Auton vuokraus Kuopiossa kannattaa, mikäli haluat tutustua kaupunkiin ja Pohjois-Savoon perusteellisemmin. Vieraile esimerkiksi Puijon kaupunginosassa sijaitsevassa Puijon tornissa, josta aukeavat upeat näköalat kaupungin ylle. Alle tunnin ajomatkan päässä Kuopiosta lapsiperheitä ja aktiivilomailun ystäviä kutsuu Tahkovuori, jossa pääsee kesäisin esimerkiksi golfaamaan ja talvisin laskettelemaan. Vuokraa auto vaikkapa pariksi päiväksi ja lähde tutkimaan myös Kuopion seudun retkipolkuja ja luontokohteita. Vieraile esimerkiksi Orinoron rotkolaaksossa tai Pisan luonnonsuojelualueella. Mikäli lähialueen kylät kiinnostavat, piipahda päiväretkellä vaikkapa luostaristaan tunnetulla Heinävedellä, jonne on Kuopiosta noin yhden tunnin ja 20 minuutin ajomatka.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Halpa vuokra-auto voi osoittautua kalliiksi, jos joudut kolariin, eivätkä vakuutuksesi ole kohdillaan. Kuopion autovuokraamoiden vuokrapaketteihin sisältyy käytännössä aina vakuutus, jonka sisältöön kannattaa kuitenkin perehtyä tarkkaan. Usein vakuutuksissa on omavastuuosuus, joka voi vaihdella vuokraamosta riippuen sadoista jopa tuhansiin euroihin. Jos Savon tiet ovat sinulle tuntemattomia tai vuokra-auton ajaminen hermostuttaa, voi omavastuuosuudesta päästä eroon lisämaksulla tai -vakuutuksella. Lisämaksu maksetaan auton jokaista vuokrapäivää kohden, ja se minimoi yleensä omavastuun esimerkiksi kolari- tai varkaustilanteessa. Koska lisämaksut nostattavat vuokrahintaa kokonaisuudessaan, ota ne huomioon jo hintavertailua tehdessäsi.

Mistä auton nouto ja palautus Kuopiossa onnistuu?

Auton vuokraus ja nouto onnistuvat Kuopiossa parhaiten Kuopion lentoasemalta tai keskustasta, Asemakadulla sijaitsevan pääjuna-aseman tuntumasta. Monet matkailijat ottavat vuokra-auton matkaansa lentokentältä heti kaupunkiin saapuessaan. Lentoasemalla voit saada auton esimerkiksi Avisin, Europcarin, Hertzin, Scandia Rentin tai Finn-Rentin valikoimista. Ota huomioon, etteivät vuokraamot palvele asiakkaita 24h ilman etukäteisvarausta. Etenkin suosituimpien kesälomakuukausien ulkopuolella autovuokraamojen asiakaspalvelupisteiden aukiolo kannattaa varmistaa varaamalla auto hyvissä ajoin. Yleensä vuokraamojen asiakkaat noutavat autonsa suoraan autovuokraamon toimipisteestä, mutta mikäli aikataulusi on tiukka ja budjetti antaa periksi, voit pyytää vuokraamoa toimittamaan auton vaikkapa hotellillesi. Auton tuonnista ja hakemisesta peritään kuitenkin lisämaksu. Jos jatkat matkaa Kuopiosta johonkin toiseen Suomen kaupunkiin, voit tiedustella myös yhdensuuntaisen vuokrauksen mahdollisuutta. Isoimmat autovuokraamot sallivat yleensä auton palautuksen myös toiseen kaupunkiin, mutta siitä maksetaan vuokraamolle lisämaksu.


Autonvuokraustarjoukset Kuopio, Pohjois-Savo

Löydä kohteesta Kuopio juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

44 € - 84 €

Kaikki autotyypit

50 € - 96 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kuopio, Suomen on 59 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Kuopio, Suomen on huhtikuuta. Hinta on 26 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 44 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 19 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kuopio, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kuopio voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Kuopio pieni auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kuopio, Suomen on 95 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Kuopio, Suomen on lokakuuta. Hinta on 45 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 53 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 25 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kuopio, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kuopio voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Kuopio keskikoko auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kuopio, Suomen on 117 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa Kuopio, Suomen on kesäkuuta. Hinta on 11 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 106 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 39 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kuopio, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kuopio voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kuopio, Suomen on 117 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Kuopio, Suomen on huhtikuuta. Hinta on 1 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 117 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 39 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kuopio, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kuopio voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Kuopio pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Fiat Panda
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

29 €/pvä

1 4月 - 31 5月
Fiat Panda
Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

31 €/pvä

1 4月 - 31 5月
Volkswagen Polo
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

32 €/pvä

1 4月 - 31 5月
Volkswagen Golf

Kuopio autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Kuopio, Pohjois-Savo

GREEN MOTION

7 sijaintia

Firent

5 sijaintia

Sunnycars

4 sijaintia

Scandia Rent

3 sijaintia

ADDCAR RENTAL

2 sijaintia

Autounion Car Rental

2 sijaintia

Avis

2 sijaintia

Budget

2 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Kuopio

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Kuopio

Suosituin vuokraamo

Global Rent A Car

Suositut autotyypit

Economy, Compact, Mini

Halvin vuokra-auto

25 €

Suosituin malli

Volkswagen Polo
Suosituin Kuopio autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Global Rent A Car. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Sixt ja Scandia Rent.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Kuopio viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Compact, Mini.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Kuopio on 25 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 41 €/pvä.
Kohteen Kuopio suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Volkswagen Polo. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Class Compact Wagon.

Vuokraa auto läheltä kohteen Kuopio suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Kuopio
Lapland Hotels Kuopio

Lapland Hotels Kuopio

Puijonkatu 32, Kuopio, North Savo, Finland

0,2 km kaupungin keskustasta

Scandic Kuopio

Scandic Kuopio

Satamakatu 1, Kuopio, North Savo, Finland

1,2 km kaupungin keskustasta

Spa Hotel Kunnonpaikka

Spa Hotel Kunnonpaikka

Tammirannantie 1, Kuopio, North Savo, Finland

8,9 km kaupungin keskustasta

Scandic Atlas

Scandic Atlas

Haapaniemenkatu 22, Kuopio, North Savo, Finland

0,4 km kaupungin keskustasta

Hotel Jahtihovi

Hotel Jahtihovi

Snellmaninkatu 23, Kuopio, North Savo, Finland

0,8 km kaupungin keskustasta

Economy Hotel Savonia

Economy Hotel Savonia

Sammakkolammentie 2, Kuopio, North Savo, Finland

1,4 km kaupungin keskustasta

Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Minna Canthin Katu 16, Kuopio, North Savo, Finland

0,7 km kaupungin keskustasta

Kotimaailma Apartments Kuopio

Kotimaailma Apartments Kuopio

Kuopio, Pohjois-Savo, Suomi

0,2 km kaupungin keskustasta

Villa Prud, majoitu mukavasti

Villa Prud, majoitu mukavasti

Kuopio, Pohjois-Savo, Suomi

0,6 km kaupungin keskustasta

QP Resort

QP Resort

735 Vehmersalmentie, Kuopio, North Savo, Finland

8,8 km kaupungin keskustasta


Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Kuopio - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Kuopio, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa huhtikuu kohteessa Kuopio, Suomi?

Autonvuokraus viikonlopuksi kohteessa Kuopio ajankohtana huhtikuu on keskihinnaltaan 236 €, ja halvimmat tarjoukset alkaen 236 €. Viikon mittaisen autonvuokrauksen hinnoissa on eroa - hinnat ovat alkaen noin 51 € ja keskihinta on 51 €.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Kuopio huhtikuu ajaksi?

Perusmallinen auto on ihanteellinen, kun haluat vierailla kaupungissa Kuopio kuukauden huhtikuu aikana. Kohteessa Kuopio sataa keskimäärin 40 mm cm ja lämpötila on noin 7 °C huhtikuu aikana. Nämä olosuhteet sopivat hyvin perusmalliselle autolle, joka kestää helposti vähän sadetta ja kylmempiä lämpötiloja. Standardi vuokraaminen kaupungissa Kuopio maksaa keskimäärin 75 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Kuopio, Suomi?

50 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Kuopio, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Kuopio ovat 90 km/t ja 90 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Kuopio huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Peugeot 3008 vuokra-autoja kaupungissa Kuopio?

Millainen sää on kohteessa Kuopio, Suomi kuukauden maaliskuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Kuopio kuukauden maaliskuu aikana on −5 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 30 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Onko sää kaupungissa Kuopio samanlainen kuin muualla Pohjois-Savo alueella?

Ilmasto alueella Pohjois-Savo kuukauden maaliskuu aikana on yleensä −5 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 30 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Kuopio lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Kuopio hinnat?

autoa Kuopio hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Kuopio?

maaliskuuta 2024 alkaen 39 toimijaa on valittavissa autoa Kuopio osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Kuopio?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Kuopio. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Kuopio?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Kuopio. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Kuopio?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Kuopio käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Kuopio?

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Kuopio, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Kuopio, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Ilmainen peruutus on käytäntö, joka voidaan suodattaa momondo autonvuokraushauissa kohteessa Kuopio ja kaikilla muilla alueilla. Saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Kuopio momondo avulla?

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien Kuopio.

Löytyykö kohteesta Kuopio autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, momondo voi näyttää sinulle erityisiä tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen Kuopio autonvuokrauksissa.

Voinko etsiä Kuopio vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Kuopio vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Kuopio

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Kuopio


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
週二 26/3
Keskipäivä
週二 2/4
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.