Autonvuokraus Playa de las Américas, Espanja - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Playa de las Américas, Espanja? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Playa de las Américas, Teneriffa, Espanja
13. toukokuu — 20. toukokuu
Sama palautus
Playa de las Américas, Teneriffa, Espanja
to 13/5
Keskipäivä
to 20/5
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Playa de las Américas: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Playa de las Américas, Espanja
0,0
Kauhea
14 sijaintia
0,0
Kauhea
12 sijaintia
0,0
Kauhea
5 sijaintia
0,0
Kauhea
2 sijaintia
0,0
Kauhea
1 sijainti
0,0
Kauhea
1 sijainti
0,0
Kauhea
1 sijainti
0,0
Kauhea
1 sijainti

Tietoja matkastasi kohteeseen Playa de las Américas

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Playa de las Américasissa?

Autonvuokraus Playa de las Américasissa onnistuu nuorillekin kuskeille. Tyypillinen ikäraja auton vuokraukselle Kanarian alueella sijaitsevassa kaupungissa on 21 vuotta. Jotkut kaupungin vuokraamoista vuokraavat kuitenkin tiettyjä automalleja kaikille 18 vuotta täyttäneille. Vaatimuksena saattaa kuitenkin olla, että ajokortti on ollut voimassa vähintään yhden vuoden. Iäkkäiden kuskien kannattaa ottaa huomioon, että joillain Playa de las Américasin autovuokraamoilla on yläikäraja asiakkailleen. Se voi olla esimerkiksi 75–80 vuotta. Nuorille kuskeille auton vuokraaminen tulee Kanarialla kalliimmaksi kuin muille, sillä alle 25-vuotialta peritään lisämaksu nuoren iän vuoksi. Se maksetaan yleensä jokaiselta vuokrapäivältä.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Playa de las Américasissa

Pienikokoinen Playa de las Américasin kaupunki ja Teneriffan saari kokonaisuudessaan ovat suomalaisille melko helppoja autoiluapaikkoja. Keskitalven ja kesän suosituimpina matkailukuukausina Playa de las Américasin keskustassa ja ranta-alueilla on tosin usein ruuhkaa ja pysäköinti voi olla vaikeaa. Vilkkaimpien lomakuukausien ulkopuolella ilmaisia parkkipaikkoja on kaupungissa hyvin saatavilla. Tarjolla on myös maksullisia parkkihalleja ja -alueita. Espanjalaiskaupungin liikenne on hieman arvaamattomampaa ja nopearytmisempää kuin Suomessa, joten ratissa kannattaa olla tarkkaavainen. Etenkin liikenneympyröissä on syytä edetä rauhassa. Playa de las Américasin kaupunkialueella nopeusrajoitus on enimmillään 50 km/h, mutta monilla kaduilla se on tätä tiukempi. Kaupunkialueen ulkopuolisilla maanteillä nopeusrajoitus on 90–100 km/h. Moottoriteillä rajoitus on puolestaan enimmillään 120 km/h. Tulliteitä saarella ei ole. Alkoholia nauttineiden ei kannata lähteä Teneriffalla rattiin, sillä muun Espanjan tapaan rattijuopumuksen promilleraja on saarella 0,5 promillea. Nuorille, alle 21-vuotialle kuskeille, raja on vain 0,1 promillea. Ajovalot on pidettävä päällä vain hämärän aikaan ja öisin, joten päivisin voit ajaa ilman ajovaloja.

Nähtävyyksiä Playa de las Américasissa ja sen lähellä

Playa de las Américasin suurimpia vetonauloja ovat kaupungin rannat, esimerkiksi Playa del Camisón ja Playa el Bunker, joille pääsee kätevästi kävellen tai vaikkapa pyörällä. Auto ei ole kaupungissa pakollinen kulkuväline, mutta jos haluat tutustua Teneriffan antiin laajemmin, autonvuokraus Playa de las Américasissa on suositeltavaa. Vuokra-autolla pääset kätevästi myös syrjäisiin rantapoukamiin, naapurikyliin ja kaupunkeihin sekä Teneriffan luontopolkujen äärelle. Kivenheiton päässä kaupungista sijaitsee Teiden jylhä tulivuori, jota ympäröi Parque Nacional del Teide -luonnonpuisto. Puisto on patikointiharrastajien suosiossa, ja alueella voikin ihailla ainutlaatuisia tuliperäisiä maisemia. Vieraile vehreässä Orotavan laaksossa ja Orotavan kaupungissa, ja piipahda myös Las Américasin naapuripaikkakunnilla, Los Cristianosissa ja La Caletassa. Jos haluat matkata eteläisestä Playa de las Américasista Teneriffan saaren pohjoisosiin, autolla se onnistuu vaivattomasti. Automatka saaren pääkaupunkiin Santa Cruz de Tenerifeen, joka sijaitsee saaren pohjoiskärjessä, kestää alle tunnin. Vuokraa auto vaikkapa viikoksi ja ehdit koluta Teneriffan luonnonkauniin saaren läpikotaisin. Vierailun arvoisia kaupunkeja ovat myös esimerkiksi San Cristóbal de La Laguna ja monipuolinen rantakaupunki Puerto de la Cruz.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Autonvuokraus Playa de las Américasissa kannattaa turvata hyvällä vakuutuksella, sillä Espanjassa liikenne on hieman Suomea arvaamattomampaa. Vuokra-autoihin Teneriffalla sisältyy aina vakuutus, joka sisältää ainakin kolariturvan. Tarkista kuitenkin, mikä on vakuutuksen omavastuuosuus. Useimmat Playa de las Américasin autovuokraamot tarjoavat asiakkailleen mahdollisuuden pienentää tai poistaa omavastuu kokonaan lisämaksusta. Jos olet kokematon kuski tai ensimmäistä kertaa liikenteessä Teneriffalla, omavastuun poistoa kannattaa harkita. Myös varkausturva voi olla hyödyllinen vuokra-autolle Playa de las Américasissa. Tarkista samalla, sisältyykö vakuutukseesi automaattisesti vastuuvakutus vai pitääkö se hankkia erikseen.

Voiko Playa de las Américasissa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Espanja on EU-maa, joten Playa de las Américasissa voi autoilla ongelmitta suomalaisella ajokortilla. Muista pakata ajokortti mukaan, sillä ilman sitä auton vuokraus ei Teneriffan saarella onnistu.

Mistä auton nouto ja palautus Playa de las Américasissa onnistuu?

Monet Playa de las Américasiin matkustavat vuokraavat auton heti kaupunkiin saapuessaan lentokentältä. Laskeuduitpa sitten Teneriffan eteläiselle tai pohjoiselle lentoasemalle, sinua odottavat lentokentillä lukuisat autovuokraamot. Voit valita paikallisen autovuokraamon tai tunnetun kansainvälisen autovuokraamoketjun. Autolla taitat kätevästi matkan lentoasemalta Playa de las Américasin majapaikkaasi. Jos haluat vuokra-auton vaikkapa vain päiväksi, auton vuokraus ja nouto onnistuu kätevästi myös kaupungin keskustassa. Kaupunkialueella, etenkin rannan tuntumassa, on monipuolinen valikoima erilaisia autovuokraamoja. Vertaa hintoja sekä vakuutusehtoja ja valitse suosikkisi. Jos haluat, että auto toimitetaan majapaikkaasi, onnistuu sekin yleensä Playa de las Américasissa pienestä lisämaksusta. Yleensä asiakkaat kuitenkin noutavat auton itse ja palauttavat sen suoraan vuokraamoon. (Tarkastettu 28/05/2019).


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Playa de las Américas, Espanja kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Granadilla Tenerife-Sur lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Playa de las Américas

3on etsinyt vuokra-autoa kohteessa Playa de las Américas kuun toukokuu aikana.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Playa de las Américas noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Tehostettu siivous on yksi uusista eduista, jonka voit saada, kun vuokraat auton kohteessa Playa de las Américas. Käytä hakusuodatinta nähdäksesi kaikki vuokraamot, jotka tarjoavat tätä tehostetun siivouksen ominaisuutta. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa kesäkuu kohteessa Playa de las Américas, Espanja?

Ajankohtana kesäkuu, parhaat tarjoukset viikonloppuvuokraukselle kohteessa Playa de las Américas ovat 40 € ja 40 € välillä. 10 € normaali autonvuokrahinta viikon mittaiselle jaksolle kohteessa Playa de las Américas, mutta ajalle kesäkuu on mahdollista löytää niinkin alhaisia tarjouksia kuin 10 €, tarpeistasi riippuen.

Peritäänkö Playa de las Américas, Espanja autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Playa de las Américas. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Playa de las Américas valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Playa de las Américas, Espanja?

Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Playa de las Américas huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 50 km/t ellei toisin mainita. Playa de las Américas taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 100 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Playa de las Américas rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 120 km/t.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen toukokuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Playa de las Américas kuukauden toukokuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Playa de las Américas.

Onko sää kaupungissa Playa de las Américas samanlainen kuin muualla Kanariansaaret alueella?

Ilmasto alueella Kanariansaaret kuukauden toukokuu aikana on yleensä 19 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 3,5 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Playa de las Américas lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Tutustu alueen Teneriffa muihin autonvuokrauksiin

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Adeje, Arrecife ja Corralejo maan Teneriffa sisällä

Lentolippu varattuna kohteeseen Playa de las Américas? Aloita matkan suunnittelu!