Autonvuokraukset kohteessa Playa de las Américas, Kanariansaaret

Haussa halpa vuokra-auto Playa de las Américas, Kanariansaaret? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Playa de las Américas, Teneriffa, Espanja
16. kesäkuu — 23. kesäkuu
Sama palautus
Playa de las Américas, Teneriffa, Espanja
pe 16/6
Keskipäivä
pe 23/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Playa de las Américas

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Playa de las Américas

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Playa de las Américas?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Playa de las Américas löytyvät yleensä keddy by Europcar kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostakeddy by Europcar, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 15 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Playa de las Américas on 17 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Playa de las Américas?

Keskimääräiseen hintaan 35 €/pvä (tai niin alhaiseen hintaan kuin 19 €/pvä), Toyota Aygo vuokra-autot kaupungissa Playa de las Américas on käyttäjiemme eniten suosima autovaihtoehto. Automallin Seat Ibiza vuokraaminen kaupungissa Playa de las Américas keskimääräiseen hintaan 29 €/pvä (17 €/pvä halvan tarjouksen osuessa kohdalle) on myös suosittu vaihtoehto.

Tärkeää tietoa Playa de las Américas autonvuokrauksesta

Autonvuokraus Playa de las Américasissa onnistuu nuorillekin kuskeille. Tyypillinen ikäraja auton vuokraukselle Kanarian alueella sijaitsevassa kaupungissa on 21 vuotta. Jotkut kaupungin vuokraamoista vuokraavat kuitenkin tiettyjä automalleja kaikille 18 vuotta täyttäneille. Vaatimuksena saattaa kuitenkin olla, että ajokortti on ollut voimassa vähintään yhden vuoden. Iäkkäiden kuskien kannattaa ottaa huomioon, että joillain Playa de las Américasin autovuokraamoilla on yläikäraja asiakkailleen. Se voi olla esimerkiksi 75–80 vuotta. Nuorille kuskeille auton vuokraaminen tulee Kanarialla kalliimmaksi kuin muille, sillä alle 25-vuotialta peritään lisämaksu nuoren iän vuoksi. Se maksetaan yleensä jokaiselta vuokrapäivältä.

Pienikokoinen Playa de las Américasin kaupunki ja Teneriffan saari kokonaisuudessaan ovat suomalaisille melko helppoja autoiluapaikkoja. Keskitalven ja kesän suosituimpina matkailukuukausina Playa de las Américasin keskustassa ja ranta-alueilla on tosin usein ruuhkaa ja pysäköinti voi olla vaikeaa. Vilkkaimpien lomakuukausien ulkopuolella ilmaisia parkkipaikkoja on kaupungissa hyvin saatavilla. Tarjolla on myös maksullisia parkkihalleja ja -alueita. Espanjalaiskaupungin liikenne on hieman arvaamattomampaa ja nopearytmisempää kuin Suomessa, joten ratissa kannattaa olla tarkkaavainen. Etenkin liikenneympyröissä on syytä edetä rauhassa. Playa de las Américasin kaupunkialueella nopeusrajoitus on enimmillään 50 km/h, mutta monilla kaduilla se on tätä tiukempi. Kaupunkialueen ulkopuolisilla maanteillä nopeusrajoitus on 90–100 km/h. Moottoriteillä rajoitus on puolestaan enimmillään 120 km/h. Tulliteitä saarella ei ole. Alkoholia nauttineiden ei kannata lähteä Teneriffalla rattiin, sillä muun Espanjan tapaan rattijuopumuksen promilleraja on saarella 0,5 promillea. Nuorille, alle 21-vuotialle kuskeille, raja on vain 0,1 promillea. Ajovalot on pidettävä päällä vain hämärän aikaan ja öisin, joten päivisin voit ajaa ilman ajovaloja.

Playa de las Américasin suurimpia vetonauloja ovat kaupungin rannat, esimerkiksi Playa del Camisón ja Playa el Bunker, joille pääsee kätevästi kävellen tai vaikkapa pyörällä. Auto ei ole kaupungissa pakollinen kulkuväline, mutta jos haluat tutustua Teneriffan antiin laajemmin, autonvuokraus Playa de las Américasissa on suositeltavaa. Vuokra-autolla pääset kätevästi myös syrjäisiin rantapoukamiin, naapurikyliin ja kaupunkeihin sekä Teneriffan luontopolkujen äärelle. Kivenheiton päässä kaupungista sijaitsee Teiden jylhä tulivuori, jota ympäröi Parque Nacional del Teide -luonnonpuisto. Puisto on patikointiharrastajien suosiossa, ja alueella voikin ihailla ainutlaatuisia tuliperäisiä maisemia. Vieraile vehreässä Orotavan laaksossa ja Orotavan kaupungissa, ja piipahda myös Las Américasin naapuripaikkakunnilla, Los Cristianosissa ja La Caletassa. Jos haluat matkata eteläisestä Playa de las Américasista Teneriffan saaren pohjoisosiin, autolla se onnistuu vaivattomasti. Automatka saaren pääkaupunkiin Santa Cruz de Tenerifeen, joka sijaitsee saaren pohjoiskärjessä, kestää alle tunnin. Vuokraa auto vaikkapa viikoksi ja ehdit koluta Teneriffan luonnonkauniin saaren läpikotaisin. Vierailun arvoisia kaupunkeja ovat myös esimerkiksi San Cristóbal de La Laguna ja monipuolinen rantakaupunki Puerto de la Cruz.


Autonvuokraustarjoukset Playa de las Américas, Kanariansaaret

Löydä kohteesta Playa de las Américas juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

20 € - 65 €

Kaikki autotyypit

20 € - 140 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Playa de las Américas, Espanjan on 31 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Playa de las Américas, Espanjan on elokuuta. Hinta on 36 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 20 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 42 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Playa de las Américas, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Playa de las Américas voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Playa de las Américas, Espanjan on 36 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Playa de las Américas, Espanjan on huhtikuuta. Hinta on 17 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 31 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 31 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Playa de las Américas, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Playa de las Américas voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Playa de las Américas, Espanjan on 24 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Playa de las Américas, Espanjan on lokakuuta. Hinta on 8 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 27 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 53 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Playa de las Américas, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Playa de las Américas voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Playa de las Américas, Espanjan on 46 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa Playa de las Américas, Espanjan on helmikuuta. Hinta on 11 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 41 € per päivä. Avoautovuokraus on tyypillisesti 14 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Playa de las Américas, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Playa de las Américas voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Playa de las Américas autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Playa de las Américas, Kanariansaaret

Canarias

15 sijaintia

Sunnycars

13 sijaintia

Tenerifecar

5 sijaintia

Avia Car

2 sijaintia

Europcar

2 sijaintia

Avis

1 sijainti

Cooltra

1 sijainti

keddy by Europcar

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Playa de las Américas suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Playa de las Américas

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Playa de las Américas - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Playa de las Américas, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Playa de las Américas huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 50 km/t ellei toisin mainita. Playa de las Américas taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 100 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Playa de las Américas rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 120 km/t.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Playa de las Américas

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Playa de las Américas

Tutustu alueen Espanjan muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Espanjan

Aloita matkan suunnittelu - Playa de las Américas


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Playa de las Américas käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Playa de las Américas, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.