Autonvuokraukset kohteessa Playa de las Américas, Kanariansaaret

Haussa halpa vuokra-auto Playa de las Américas, Kanariansaaret? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Playa de las Américas, Teneriffa, Espanja
26. toukokuu — 2. kesäkuu
Sama palautus
Playa de las Américas, Teneriffa, Espanja
to 26/5
Keskipäivä
to 2/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Playa de las Américas, Kanariansaaret

Löydä kohteesta Playa de las Américas juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

15 € - 54 €

Kaikki autotyypit

20 € - 69 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Playa de las Américas, Espanjan on 21 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Playa de las Américas, Espanjan on tammikuuta. Hinta on 29 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 15 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 23 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Playa de las Américas. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Playa de las Américas voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Playa de las Américas autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Playa de las Américas, Kanariansaaret
14 sijaintia
13 sijaintia
5 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Playa de las Américas autonvuokraustiedot

Autonvuokraus Playa de las Américasissa onnistuu nuorillekin kuskeille. Tyypillinen ikäraja auton vuokraukselle Kanarian alueella sijaitsevassa kaupungissa on 21 vuotta. Jotkut kaupungin vuokraamoista vuokraavat kuitenkin tiettyjä automalleja kaikille 18 vuotta täyttäneille. Vaatimuksena saattaa kuitenkin olla, että ajokortti on ollut voimassa vähintään yhden vuoden. Iäkkäiden kuskien kannattaa ottaa huomioon, että joillain Playa de las Américasin autovuokraamoilla on yläikäraja asiakkailleen. Se voi olla esimerkiksi 75–80 vuotta. Nuorille kuskeille auton vuokraaminen tulee Kanarialla kalliimmaksi kuin muille, sillä alle 25-vuotialta peritään lisämaksu nuoren iän vuoksi. Se maksetaan yleensä jokaiselta vuokrapäivältä.

Pienikokoinen Playa de las Américasin kaupunki ja Teneriffan saari kokonaisuudessaan ovat suomalaisille melko helppoja autoiluapaikkoja. Keskitalven ja kesän suosituimpina matkailukuukausina Playa de las Américasin keskustassa ja ranta-alueilla on tosin usein ruuhkaa ja pysäköinti voi olla vaikeaa. Vilkkaimpien lomakuukausien ulkopuolella ilmaisia parkkipaikkoja on kaupungissa hyvin saatavilla. Tarjolla on myös maksullisia parkkihalleja ja -alueita. Espanjalaiskaupungin liikenne on hieman arvaamattomampaa ja nopearytmisempää kuin Suomessa, joten ratissa kannattaa olla tarkkaavainen. Etenkin liikenneympyröissä on syytä edetä rauhassa. Playa de las Américasin kaupunkialueella nopeusrajoitus on enimmillään 50 km/h, mutta monilla kaduilla se on tätä tiukempi. Kaupunkialueen ulkopuolisilla maanteillä nopeusrajoitus on 90–100 km/h. Moottoriteillä rajoitus on puolestaan enimmillään 120 km/h. Tulliteitä saarella ei ole. Alkoholia nauttineiden ei kannata lähteä Teneriffalla rattiin, sillä muun Espanjan tapaan rattijuopumuksen promilleraja on saarella 0,5 promillea. Nuorille, alle 21-vuotialle kuskeille, raja on vain 0,1 promillea. Ajovalot on pidettävä päällä vain hämärän aikaan ja öisin, joten päivisin voit ajaa ilman ajovaloja.

Playa de las Américasin suurimpia vetonauloja ovat kaupungin rannat, esimerkiksi Playa del Camisón ja Playa el Bunker, joille pääsee kätevästi kävellen tai vaikkapa pyörällä. Auto ei ole kaupungissa pakollinen kulkuväline, mutta jos haluat tutustua Teneriffan antiin laajemmin, autonvuokraus Playa de las Américasissa on suositeltavaa. Vuokra-autolla pääset kätevästi myös syrjäisiin rantapoukamiin, naapurikyliin ja kaupunkeihin sekä Teneriffan luontopolkujen äärelle. Kivenheiton päässä kaupungista sijaitsee Teiden jylhä tulivuori, jota ympäröi Parque Nacional del Teide -luonnonpuisto. Puisto on patikointiharrastajien suosiossa, ja alueella voikin ihailla ainutlaatuisia tuliperäisiä maisemia. Vieraile vehreässä Orotavan laaksossa ja Orotavan kaupungissa, ja piipahda myös Las Américasin naapuripaikkakunnilla, Los Cristianosissa ja La Caletassa. Jos haluat matkata eteläisestä Playa de las Américasista Teneriffan saaren pohjoisosiin, autolla se onnistuu vaivattomasti. Automatka saaren pääkaupunkiin Santa Cruz de Tenerifeen, joka sijaitsee saaren pohjoiskärjessä, kestää alle tunnin. Vuokraa auto vaikkapa viikoksi ja ehdit koluta Teneriffan luonnonkauniin saaren läpikotaisin. Vierailun arvoisia kaupunkeja ovat myös esimerkiksi San Cristóbal de La Laguna ja monipuolinen rantakaupunki Puerto de la Cruz.

Autonvuokraus Playa de las Américasissa kannattaa turvata hyvällä vakuutuksella, sillä Espanjassa liikenne on hieman Suomea arvaamattomampaa. Vuokra-autoihin Teneriffalla sisältyy aina vakuutus, joka sisältää ainakin kolariturvan. Tarkista kuitenkin, mikä on vakuutuksen omavastuuosuus. Useimmat Playa de las Américasin autovuokraamot tarjoavat asiakkailleen mahdollisuuden pienentää tai poistaa omavastuu kokonaan lisämaksusta. Jos olet kokematon kuski tai ensimmäistä kertaa liikenteessä Teneriffalla, omavastuun poistoa kannattaa harkita. Myös varkausturva voi olla hyödyllinen vuokra-autolle Playa de las Américasissa. Tarkista samalla, sisältyykö vakuutukseesi automaattisesti vastuuvakutus vai pitääkö se hankkia erikseen.

Espanja on EU-maa, joten Playa de las Américasissa voi autoilla ongelmitta suomalaisella ajokortilla. Muista pakata ajokortti mukaan, sillä ilman sitä auton vuokraus ei Teneriffan saarella onnistu.

Monet Playa de las Américasiin matkustavat vuokraavat auton heti kaupunkiin saapuessaan lentokentältä. Laskeuduitpa sitten Teneriffan eteläiselle tai pohjoiselle lentoasemalle, sinua odottavat lentokentillä lukuisat autovuokraamot. Voit valita paikallisen autovuokraamon tai tunnetun kansainvälisen autovuokraamoketjun. Autolla taitat kätevästi matkan lentoasemalta Playa de las Américasin majapaikkaasi. Jos haluat vuokra-auton vaikkapa vain päiväksi, auton vuokraus ja nouto onnistuu kätevästi myös kaupungin keskustassa. Kaupunkialueella, etenkin rannan tuntumassa, on monipuolinen valikoima erilaisia autovuokraamoja. Vertaa hintoja sekä vakuutusehtoja ja valitse suosikkisi. Jos haluat, että auto toimitetaan majapaikkaasi, onnistuu sekin yleensä Playa de las Américasissa pienestä lisämaksusta. Yleensä asiakkaat kuitenkin noutavat auton itse ja palauttavat sen suoraan vuokraamoon.


Vuokraa auto läheltä kohteen Playa de las Américas suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Playa de las Américas

Autonvuokraus Playa de las Américas

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Playa de las Américas, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Playa de las Américas huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 50 km/t ellei toisin mainita. Playa de las Américas taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 100 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Playa de las Américas rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 120 km/t.

Ilmasto alueella Kanariansaaret kuukauden toukokuu aikana on yleensä 19 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 3,5 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Playa de las Américas lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Playa de las Américas

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Playa de las Américas

Tutustu alueen Espanjan muihin autonvuokrauksiin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Espanjan

Aloita matkan suunnittelu - Playa de las Américas


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Playa de las Américas käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Playa de las Américas, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.

Ilmainen peruutus on käytäntö, joka voidaan suodattaa momondo autonvuokraushauissa kohteessa Playa de las Américas ja kaikilla muilla alueilla. Saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan.

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta Playa de las Américas.

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Playa de las Américas.

Kyllä, löydät momondo-sivustolta vuokra-autoja rajoittanattomilla kilometrimäärillä vaihtoehtoja kohteesta Playa de las Américas.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.