Autonvuokraukset Tšekin tasavalta

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Tšekin tasavalta? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Praha, Prague Region, Tšekin tasavalta
1. kesäkuu — 8. kesäkuu
Sama palautus
Praha, Prague Region, Tšekin tasavalta
ke 1/6
Keskipäivä
ke 8/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Parhaat tarjoukset Tšekin tasavalta autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Tšekin tasavalta
Toyota Fortuner
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

43 €/pvä

7 kesä - 17 kesä
Toyota Fortuner
BMW 3 Series
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

35 €/pvä

7 kesä - 17 kesä
BMW 3 Series
Daewoo Leganza
tai vastaava Standardi
Maks. 5 matkustajaa

81 €/pvä

25 heinä - 8 elo
Daewoo Leganza
Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

25 €/pvä

7 kesä - 17 kesä
Mitsubishi Colt
Renault Mégane
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

39 €/pvä

7 kesä - 17 kesä
Renault Mégane
Toyota Fortuner
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

52 €/pvä

7 kesä - 17 kesä
Toyota Fortuner
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

38 €/pvä

7 kesä - 17 kesä
Kia Forte
BMW 3 Series
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

41 €/pvä

7 kesä - 17 kesä
BMW 3 Series
Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

38 €/pvä

7 kesä - 17 kesä
Mitsubishi Colt

Autonvuokraustarjoukset Tšekin tasavalta

Löydä kohteesta Tšekin tasavalta juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

9 € - 38 €

Kaikki autotyypit

12 € - 121 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tšekin tasavalta on 20 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Tšekin tasavalta on tammikuuta. Hinta on 55 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 9 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 57 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Tšekin tasavalta. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tšekin tasavalta voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Tšekin tasavalta Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tšekin tasavalta on 39 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Tšekin tasavalta on tammikuuta. Hinta on 53 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 19 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 14 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Tšekin tasavalta. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tšekin tasavalta voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Tšekin tasavalta Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tšekin tasavalta on 60 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Tšekin tasavalta on maaliskuuta. Hinta on 5 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 57 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 24 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Tšekin tasavalta. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tšekin tasavalta voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tšekin tasavalta on 24 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Tšekin tasavalta on maaliskuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 31 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 48 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Tšekin tasavalta. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tšekin tasavalta voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Tšekin tasavalta Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tšekin tasavalta on 78 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Tšekin tasavalta on huhtikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 78 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 42 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Tšekin tasavalta. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tšekin tasavalta voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

25 €/pvä

7 kesä - 17 kesä
Mitsubishi Colt
Renault Logan MCV
tai vastaava Economy-farmari
Maks. 2 matkustajaa

35 €/pvä

7 kesä - 17 kesä
Renault Logan MCV
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

32 €/pvä

7 kesä - 17 kesä
Kia Forte

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Tšekin tasavalta autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Old Town Square11,4 km

Läheiset nähtävyydet:

Old Town Square193,9 km

Läheiset nähtävyydet:

Old Town Square267,7 km

Tšekin tasavalta autonvuokraustiedot

Suomalaisella ajokortilla voi ajaa Tšekin tasavallassa ilman tarvetta kansainväliseen ajokorttiin. Ajaessa kannattaa kuitenkin olla erityisen varovainen, sillä maan liikenne on vauhdikkaampaa kuin Suomen ja liikenneonnettomuuksia sattuu runsaasti. Ylinopeus on tavallinen ongelma. Alkoholin käyttö ja ajaminen ei ole koskaan suositeltavaa, sillä Tšekin tasavallassa on alkoholin vaikutuksen alla ajamiseen nollatoleranssi. Rattijuopumukseen siis syyllistyy, jos puhalluskokeessa mittari ei näytä nollaa. Moottoriteitä ajaessa tarvitset tuulilasisi oikealle puolelle erityisen tarran, koska Tšekin tasavallan moottoritiet ovat maksullisia. Tarroja voi ostaa rajalta tai huoltoasemista, ja niitä on myynnissä eri pituisilla ajo-oikeuksilla. Päätiet ovat Tšekin tasavallassa useimmiten hyvässä kunnossa. Prahan keskustassa auton äänitorven käyttö on yleensä kiellettyä öisin. Pienten lasten on käytettävä sopivaa turvaistuinta tai istuinkoroketta. Kaikkien matkustajien on käytettävä turvavyötä riippumatta siitä, istuuko etu- vai takapenkillä. Etupenkillä matkustavan lapsen pitää olla vähintään 12-vuotias.

Jos haluat vuokrata auton Tšekin  tasavallassa, vaatii se yleensä vähintään 21 vuoden iän. Alle 25-vuotiailta auton vuokraajilta voidaan veloittaa nuoren kuskin lisämaksu. Autovuokraamoissa voi olla myös yläikäraja autonvuokraamiselle; se on yleensä 70 vuotta. Kuskin ajokortin on oltava ollut voimassa ainakin vuoden verran ennen vuokrausta. Lisäksi autovuokraamo vaatii nähtäväksi henkilöllisyystodistuksen, joten henkilökortti tai passi kannattaa pitää matkassa mukana. Useimmat autovuokraamot vaativat luottokorttia, jolta tehdään takuumaksun katevaraus. Kortin on oltava auton vuokraajana nimissä. Takuumaksu vapautetaan takaisin luottokortille, jos vuokra-auto palautetaan vahingoittumattomana. Autot palautetaan vuokraamoon aina tankattuina – autovuokraamot veloittavat tankkauksista lisämaksun. Kaikkiin vuokra-autoihin pitäisi sisältyä perusvakuutus, mutta asia kannattaa varmistaa autovuokraamosta. Tšekin tasavallassa autonvuokrausta tehdessä kannattaa myös harkita, tarvitsetko autolle lisävakuutuksia tuomaan lisäturvaa. Näin et joudu onnettomuuden sattuessa itse maksajaksi. Kysy autovuokraamoltasi erilaisista lisävakuutuksista. Vuokra-autolla voi ajaa Tšekin tasavallan rajojen ulkopuolelle, mutta asiasta pitää aina konsultoida ja sopia erikseen autovuokraamon kanssa. Koska Tšekin moottoritiet ovat maksullisia ja niillä ajamiseen tarvitaan auton oikealle puolelle tuulilasiin erityinen tarra, vuokra-autoissa on yleensä tarra jo valmiina. Asia kannattaa kuitenkin varmistaa autovuokraamolta.

Tšekin tasavallassa eniten liikennettä on pääkaupungissa Prahassa. Prahassa ei juurikaan ole ilmaisia pysäköintipaikkoja, ja invalidipaikoille ei missään nimessä kannata pysäköidä ilman lupaa. Siitä sakotetaan kalliisti. Prahassa on kolme eri parkkivyöhykettä, joissa kussakin on eri säännöt parkkeeraukseen. Esimerkiksi vihreällä värillä merkityillä alueilla voi pysäköidä maksimissaan kuudeksi tunniksi. Oranssilla merkityillä alueilla enimmäisparkkiaika on kaksi tuntia. Jos sinulla on tarve pitää vuokra-autoa pitkään parkissa Prahassa, kannattaa harkita auton jättämistä Prahan ydinkaupunkialueen ulkopuolelle ja jatkaa matkaa keskustaan julkisilla kulkuvälineillä. Prahan kaupungin sisällä huoltoasemia on vähänlaisesti. Jos autoilet Prahan ulkopuolella, kannattaa auto tankata ennen paluuta pääkaupunkiin. Brnossa on myös runsaasti liikennettä, sillä kaupunki on tieliikenteen risteyskohta. Sen kautta kulkee valtatie, joka vie Prahaan, ja moottoritie, joka vie Wieniin. Myös Brnossa on kolme eri parkkivyöhykettä. Vyöhyke A sijaitsee historiallisessa keskustassa, eikä sen alueella saa parkkeerata ilman parkkilupaa. Vyöhyke B sijaitsee keskusta-alueen ympäristössä, ja tälle alueelle saa parkkeerata ilmaiseksi tunniksi kerrallaan. Tämän jälkeen parkkipaikasta maksetaan tuntitaksa. Vyöhykkeellä C on sama käytäntö kuin vyöhykkeellä B, mutta ilmaisen tunnin jälkeen parkista maksetaan vain arkisin toimistoaikojen ulkopuolella.

Tšekin tasavallassa on esimerkiksi upeita vuoristoalueita koettavaksi. Podyjín kansallispuistoon ajaa Prahasta hiukan alle kolme tuntia, ja matkan varrella näet hienoja maisemia. Pääset sinne Prahasta E50-tietä. Matkan varrella on vain muutama huoltoasema ja ravintola, joten auto kannattaa tankata ennen lähtöä. Piipahda Labské pískovcen luonnonsuojelualueella, joka sijaitsee aivan Tšekin ja Saksan rajalla. Pääset luonnonpuistoon Prahasta seuraamalla tietä E55. Luonnonpuisto on autoilijoille helppo päiväretkikohde. Myös kauniiseen Český rán luonnonsuojelualueeseen kannattaa ehdottomasti tutustua, jos siihen vain on mahdollisuus. Tie E65 Prahasta vie Český rán luonnonpuistoon reilussa tunnissa. Löydät kaikki tarvitsemasi palvelut kahviloista ravintoloihin ja huoltoasemiin matkan varrelta. Jos haluat tutkia Tšekin luontoa omassa tahdissasi, autonvuokraus kannattaa. momondon kautta löydät halvat vuokra-autot selkeästi listattuina ominaisuuksineen ja hintoineen.


Vuokraa auto läheltä kohteen Tšekin tasavalta suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Tšekin tasavalta

Autonvuokraus Tšekin tasavalta

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Tšekin tasavalta, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Global Rent A Car tarjoaa yleensä halvinta autonvuokrausta kohteessa Tšekin tasavalta. Käyttäjät löytävät usein vuokra-autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 17 €/päivä, kun varaus tapahtuu Global Rent A Car kautta. Löydät todennäköisemmin vuokra-autotarjouksia Global Rent A Car kautta halvemmalla kuin mitä kansallisen hinta 44 €/päivä on. Hinnat voivat vaihdella vuokraamasi autotyypin ja kaupungin mukaan.

Jos suunnittelet matkaa kohteeseen Tšekin tasavalta, ja auton vuokraamista sieltä niin pidä mielessä, että Europcar vuokraamolta löytyy eniten toimipaikkoja. Löydät todennäköisesti yhden 13 koko maan kattavasta toimipaikkojen verkostosta joko kohdelentokentältäsi tai jostain keskustasta. Jos et ole vielä valinnut mihin kaupunkiin aiot matkustaa maan Tšekin tasavalta sisällä, harkitse Praha valitsemksta, koska se on maan suosituin kohde. Europcar vuokraamolla on 3 toimipaikkaa ympäri aluetta.

Ihmiset ajavat yleensä oikealla puolella tietä maassa Tšekin tasavalta. Jos matkustat kohteeseen Tšekin tasavalta maasta, jossa ajetaan vastakkaisella puolen tietä, voi eri puolella ajaminen vaatia hieman totuttelua, varsinkin jos vuokraat auton oleskelusi ajaksi.

Vuodesta 2019 lähtien Tšekin tasavalta on rankattu 69/137 maan joukossa teiden kunnon osalta. Tšekin tasavalta sai tieverkoston laatupisteiksi 4, joka perustuu asteikkoon 1 - 7 seitsemän ollessa korkein mahdollinen.

0,00‰ on sallittu alkoholipitoisuus veressä maassa Tšekin tasavalta - tämä koskee sekä vierailijoita että asukkaita.Veren alkoholipitoisuuden avulla pyritään määrittämään, kuinka päihtyneessä tilassa kuski on. Ajoneuvon kuljettaminen päihtyneessä tilassa veren alkoholipitoisuuden ollessa yli 0,00‰ on maan Tšekin tasavalta lakien vastaista ja sinut määritellään ‘alkoholin vaikutuksen alaisena ajavaksi kuskiksi’. Jos olet nuorempi kuin 18-vuotias, mikä on maassa Tšekin tasavalta alkoholin juomisen lakisääteinen nauttimisikä, saatat saada tiukempia rangaistuksia jos jäät kiinni päihtyneessä tilassa ajamisesta. Muista, että alkoholin nauttiminen ja ajoneuvolla ajaminen sen jälkeen ei ole koskaan hyvä idea riippumatta siitä, kuinka vanha olet.

Voit valita useista erityyppisistä vuokra-autoista, mutta matkustaessasi kohteeseen Tšekin tasavalta kaikkein suosituin vuokra-autotyyppi on Compact. Arviolta 27 % käyttäjistämme valitsi Compact viimeisen 30 päivän aikana ja maksoi vuokrauksestaan keskimäärin 16 € päivässä. Huomioithan, että olet enemmän kuin tervetullut valitsemaan erityyppisiä vuokra-autoja budjettisi, aktiviteettien ja sään perusteella.

Bensiini hinta viime viikosta lähtien oli keskimäärin maassa Tšekin tasavalta 1,75 € per litra. Sen sijaan maassa Algeria on tällä hetkellä alhaisin bensiinin keskimääräinen hinta, joka on 0,29 € per litra. Harkitse myös vierailua maassa Hong Kong, josta löydät kalleimman keskimääräisen bensiinin hinnan eli 2,71 € per litra.


Autonvuokraukset suosituilla Tšekin tasavalta alueilla

Löydä täydellinen vuokra-auto matkallesi minne tahansa tämän kohteen Tšekin tasavalta mielenkiintoisista alueista

Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Tšekin tasavalta

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Tšekin tasavalta

Autonvuokraukset kaupungin Tšekin tasavalta suosituilla lentokentillä

Vuokraa auto miltä tahansa näistä suosituista Tšekin tasavalta lentokentistä

Aloita matkan suunnittelu - Tšekin tasavalta


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Tšekin tasavalta käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Tšekin tasavalta antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Tšekin tasavalta, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Tšekin tasavalta.

Kyllä, kohteesta Tšekin tasavalta löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Tšekin tasavalta vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.