Autonvuokraukset Tšekin tasavalta

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Tšekin tasavalta? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Praha, Prague Region, Tšekin tasavalta
16. kesäkuu — 23. kesäkuu
Sama palautus
Praha, Prague Region, Tšekin tasavalta
pe 16/6
Keskipäivä
pe 23/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Tšekin tasavalta

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Tšekin tasavalta

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Tšekin tasavalta?

Wheego tarjoaa yleensä halvinta autonvuokrausta kohteessa Tšekin tasavalta. Käyttäjät löytävät usein vuokra-autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 17 €/päivä, kun varaus tapahtuu Wheego kautta. Löydät todennäköisemmin vuokra-autotarjouksia Wheego kautta halvemmalla kuin mitä kansallisen hinta 30 €/päivä on. Hinnat voivat vaihdella vuokraamasi autotyypin ja kaupungin mukaan.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Tšekin tasavalta?

Jos suunnittelet matkaa kohteeseen Tšekin tasavalta, ja auton vuokraamista sieltä niin pidä mielessä, että Europcar vuokraamolta löytyy eniten toimipaikkoja. Löydät todennäköisesti yhden 13 koko maan kattavasta toimipaikkojen verkostosta joko kohdelentokentältäsi tai jostain keskustasta. Jos et ole vielä valinnut mihin kaupunkiin aiot matkustaa maan Tšekin tasavalta sisällä, harkitse Praha valitsemksta, koska se on maan suosituin kohde. Europcar vuokraamolla on 3 toimipaikkaa ympäri aluetta.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Tšekin tasavalta?

Voit valita useista erityyppisistä vuokra-autoista, mutta matkustaessasi kohteeseen Tšekin tasavalta kaikkein suosituin vuokra-autotyyppi on Edullinen. Arviolta 40 % käyttäjistämme valitsi Edullinen viimeisen 30 päivän aikana ja maksoi vuokrauksestaan keskimäärin 63 € päivässä. Huomioithan, että olet enemmän kuin tervetullut valitsemaan erityyppisiä vuokra-autoja budjettisi, aktiviteettien ja sään perusteella.

Tšekin tasavalta autonvuokraustiedot

Suomalaisella ajokortilla voi ajaa Tšekin tasavallassa ilman tarvetta kansainväliseen ajokorttiin. Ajaessa kannattaa kuitenkin olla erityisen varovainen, sillä maan liikenne on vauhdikkaampaa kuin Suomen ja liikenneonnettomuuksia sattuu runsaasti. Ylinopeus on tavallinen ongelma. Alkoholin käyttö ja ajaminen ei ole koskaan suositeltavaa, sillä Tšekin tasavallassa on alkoholin vaikutuksen alla ajamiseen nollatoleranssi. Rattijuopumukseen siis syyllistyy, jos puhalluskokeessa mittari ei näytä nollaa. Moottoriteitä ajaessa tarvitset tuulilasisi oikealle puolelle erityisen tarran, koska Tšekin tasavallan moottoritiet ovat maksullisia. Tarroja voi ostaa rajalta tai huoltoasemista, ja niitä on myynnissä eri pituisilla ajo-oikeuksilla. Päätiet ovat Tšekin tasavallassa useimmiten hyvässä kunnossa. Prahan keskustassa auton äänitorven käyttö on yleensä kiellettyä öisin. Pienten lasten on käytettävä sopivaa turvaistuinta tai istuinkoroketta. Kaikkien matkustajien on käytettävä turvavyötä riippumatta siitä, istuuko etu- vai takapenkillä. Etupenkillä matkustavan lapsen pitää olla vähintään 12-vuotias.

Jos haluat vuokrata auton Tšekin  tasavallassa, vaatii se yleensä vähintään 21 vuoden iän. Alle 25-vuotiailta auton vuokraajilta voidaan veloittaa nuoren kuskin lisämaksu. Autovuokraamoissa voi olla myös yläikäraja autonvuokraamiselle; se on yleensä 70 vuotta. Kuskin ajokortin on oltava ollut voimassa ainakin vuoden verran ennen vuokrausta. Lisäksi autovuokraamo vaatii nähtäväksi henkilöllisyystodistuksen, joten henkilökortti tai passi kannattaa pitää matkassa mukana. Useimmat autovuokraamot vaativat luottokorttia, jolta tehdään takuumaksun katevaraus. Kortin on oltava auton vuokraajana nimissä. Takuumaksu vapautetaan takaisin luottokortille, jos vuokra-auto palautetaan vahingoittumattomana. Autot palautetaan vuokraamoon aina tankattuina – autovuokraamot veloittavat tankkauksista lisämaksun. Kaikkiin vuokra-autoihin pitäisi sisältyä perusvakuutus, mutta asia kannattaa varmistaa autovuokraamosta. Tšekin tasavallassa autonvuokrausta tehdessä kannattaa myös harkita, tarvitsetko autolle lisävakuutuksia tuomaan lisäturvaa. Näin et joudu onnettomuuden sattuessa itse maksajaksi. Kysy autovuokraamoltasi erilaisista lisävakuutuksista. Vuokra-autolla voi ajaa Tšekin tasavallan rajojen ulkopuolelle, mutta asiasta pitää aina konsultoida ja sopia erikseen autovuokraamon kanssa. Koska Tšekin moottoritiet ovat maksullisia ja niillä ajamiseen tarvitaan auton oikealle puolelle tuulilasiin erityinen tarra, vuokra-autoissa on yleensä tarra jo valmiina. Asia kannattaa kuitenkin varmistaa autovuokraamolta.

Tšekin tasavallassa eniten liikennettä on pääkaupungissa Prahassa. Prahassa ei juurikaan ole ilmaisia pysäköintipaikkoja, ja invalidipaikoille ei missään nimessä kannata pysäköidä ilman lupaa. Siitä sakotetaan kalliisti. Prahassa on kolme eri parkkivyöhykettä, joissa kussakin on eri säännöt parkkeeraukseen. Esimerkiksi vihreällä värillä merkityillä alueilla voi pysäköidä maksimissaan kuudeksi tunniksi. Oranssilla merkityillä alueilla enimmäisparkkiaika on kaksi tuntia. Jos sinulla on tarve pitää vuokra-autoa pitkään parkissa Prahassa, kannattaa harkita auton jättämistä Prahan ydinkaupunkialueen ulkopuolelle ja jatkaa matkaa keskustaan julkisilla kulkuvälineillä. Prahan kaupungin sisällä huoltoasemia on vähänlaisesti. Jos autoilet Prahan ulkopuolella, kannattaa auto tankata ennen paluuta pääkaupunkiin. Brnossa on myös runsaasti liikennettä, sillä kaupunki on tieliikenteen risteyskohta. Sen kautta kulkee valtatie, joka vie Prahaan, ja moottoritie, joka vie Wieniin. Myös Brnossa on kolme eri parkkivyöhykettä. Vyöhyke A sijaitsee historiallisessa keskustassa, eikä sen alueella saa parkkeerata ilman parkkilupaa. Vyöhyke B sijaitsee keskusta-alueen ympäristössä, ja tälle alueelle saa parkkeerata ilmaiseksi tunniksi kerrallaan. Tämän jälkeen parkkipaikasta maksetaan tuntitaksa. Vyöhykkeellä C on sama käytäntö kuin vyöhykkeellä B, mutta ilmaisen tunnin jälkeen parkista maksetaan vain arkisin toimistoaikojen ulkopuolella.


Autonvuokraustarjoukset Tšekin tasavalta

Löydä kohteesta Tšekin tasavalta juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

11 € - 56 €

Kaikki autotyypit

18 € - 120 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tšekin tasavalta on 32 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Tšekin tasavalta on marraskuuta. Hinta on 67 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 11 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 42 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Tšekin tasavalta, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tšekin tasavalta voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tšekin tasavalta on 43 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Tšekin tasavalta on tammikuuta. Hinta on 57 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 19 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 22 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Tšekin tasavalta, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tšekin tasavalta voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tšekin tasavalta on 83 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Tšekin tasavalta on helmikuuta. Hinta on 75 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 21 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 33 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Tšekin tasavalta, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tšekin tasavalta voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tšekin tasavalta on 36 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Tšekin tasavalta on helmikuuta. Hinta on 42 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 21 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 36 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Tšekin tasavalta, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tšekin tasavalta voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tšekin tasavalta on 87 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Tšekin tasavalta on huhtikuuta. Hinta on 11 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 78 € per päivä. Pakettiautovuokraus on tyypillisesti 36 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Tšekin tasavalta, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tšekin tasavalta voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Tšekin tasavalta autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Tšekin tasavalta

Europcar

13 sijaintia

keddy by Europcar

12 sijaintia

SURPRICE CAR RENTAL

12 sijaintia

Sixt

11 sijaintia

Sunnycars

11 sijaintia

FLIZZR

9 sijaintia

Hertz

9 sijaintia

Avis

8 sijaintia

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Tšekin tasavalta autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Old Town Square11,4 km

Läheiset nähtävyydet:

Old Town Square193,9 km

Läheiset nähtävyydet:

Old Town Square267,7 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Tšekin tasavalta suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Tšekin tasavalta

Autonvuokraus Tšekin tasavalta

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Tšekin tasavalta, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Ihmiset ajavat yleensä oikealla puolella tietä maassa Tšekin tasavalta. Jos matkustat kohteeseen Tšekin tasavalta maasta, jossa ajetaan vastakkaisella puolen tietä, voi eri puolella ajaminen vaatia hieman totuttelua, varsinkin jos vuokraat auton oleskelusi ajaksi.

Vuodesta 2019 lähtien Tšekin tasavalta on rankattu 69/137 maan joukossa teiden kunnon osalta. Tšekin tasavalta sai tieverkoston laatupisteiksi 4, joka perustuu asteikkoon 1 - 7 seitsemän ollessa korkein mahdollinen.


Autonvuokraukset suosituilla Tšekin tasavalta alueilla

Löydä täydellinen vuokra-auto matkallesi minne tahansa tämän kohteen Tšekin tasavalta mielenkiintoisista alueista

Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Tšekin tasavalta

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Tšekin tasavalta

Autonvuokraukset kaupungin Tšekin tasavalta suosituilla lentokentillä

Vuokraa auto miltä tahansa näistä suosituista Tšekin tasavalta lentokentistä

Aloita matkan suunnittelu - Tšekin tasavalta


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Tšekin tasavalta käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Tšekin tasavalta antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.