Autonvuokraukset kohteessa Helsinki, Uusimaa

Haussa halpa vuokra-auto Helsinki, Uusimaa? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Helsinki, Suomi
12. joulukuu — 19. joulukuu
Helsinki, Suomi
ti 12/12
Keskipäivä
ti 19/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Helsinki

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Helsinki

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Helsinki?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Helsinki löytyvät yleensä ADDCAR RENTAL kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaADDCAR RENTAL , voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 16 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Helsinki on 19 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Helsinki?

Vuokraamolla Scandia Rent on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Helsinki 11 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Helsinki?

Kun vuokraat autoa kaupungista Helsinki, suurin osa käyttäjistämme valitsee Volkswagen Polo keskimääräiseen hintaan 39 €/pvä. Toiseksi suosituin autonvuokrausvaihtoehto on Volkswagen up! 45 €/pvä hinnallaan. Käyttäjämme ovat löytäneet Volkswagen Polo vuokra-autoja kaupungista Helsinki niinkin alhaiseen hintaan kuin 17 €/pvä ja Volkswagen up! hintaan 16 €/pvä.

Parhaat tarjoukset Helsinki, Uusimaa autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Helsinki, Uusimaa
Edullinen23 €/pvä
Pienikokoinen24 €/pvä
Keskikokoinen32 €/pvä
Mini23 €/pvä
Pienikokoinen maasturi28 €/pvä
Pienikokoinen farmari29 €/pvä
Vuokraamon valinta31 €/pvä
Keskikokoinen maasturi36 €/pvä
Keskikokoinen farmari38 €/pvä
Iso farmari54 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Tärkeää tietoa Helsinki autonvuokrauksesta

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Helsingissä?

Auton vuokraus Helsingissä onnistuu vaivattomasti, sillä kaupungista löytyy suuri määrä autovuokraamoita. Vuokra-auton voi hankkia esimerkiksi Avisin, Europcarin, Sixtin tai Hertzin valikoimista. Mikäli suunnittelet auton vuokraamista, kannattaa ottaa selville Helsingin autovuokraamoiden ikärajat. Nuoret kuskit joutuvat toisinaan maksamaan auton vuokrauksen yhteydessä lisämaksun. Suomen lain puitteissa tavallista vuokra-autoa saa ajaa kuka tahansa B-luokan ajokortin hankkinut, mutta autovuokraamoilla on omia rajoituksiaan iän ja ajokokemuksen suhteen. Mikäli et löydä ikäsi puolesta sopivaa autovuokraamoa ensi silmäyksellä, kannattaa vertailla, sillä vuokrausehdot vaihtelevat vuokraamoittain. Helsingissä kaikki vuokraamot eivät vuokraa autoa asiakkaille, joiden ajokortti on suoritettu vähemmän kuin vuosi sitten. Suosituista kansainvälisistä autovuokraamoista esimerkiksi Avis vuokraa autoja ainoastaan niille autoilijoille, joilla on ollut ajokortti ainakin vuoden ajan. Samoin Europcarin vuokra-autot on suunnattu Suomessa kaikille 18 vuotta täyttäneille kuljettajille, joiden ajokortti on ollut voimassa vuoden ajan. Europcar laskuttaa monien muiden autovuokraamojen tavoin kaikilta alle 25-vuotiailta kuskeilta niin sanotun nuoren kuljettajan lisämaksun. Vuokra-autoa varatessa ja hakiessa vuokrayhtiölle annetaan vuokra-auton kuskin tiedot. Jos useamman henkilön on tarkoitus ajaa autoa, on lisäkuskeista maksettava yleensä erillinen maksu.

Tärkeää tietoa Helsingin liikenteestä ja liikennesäännöistä

Muissa Suomen kaupungeissa autoilleille kuskeille myös pääkaupungin Helsingin liikenteessä pärjääminen on kohtuullisen helppoa. Suomen liikennekulttuuri on rauhallista, ja myös Helsingin ja lähiympäristön teillä liikkuminen onnistuu yleensä helposti etenkin GPS:n avustuksella. Pääkaupungissa kannattaa tosin varautua Suomen pienempiä kaupunkeja suurempiin ruuhkiin, eli liikkuminen henkilöautolla voi olla odotettua hitaampaa. Helsingin liikennesäännöt noudattavat samaa linjaa kuin muidenkin suomalaiskaupunkien. Yleinen nopeutusrajoitus on siis 50 kilometriä tunnissa esimerkiksi taajamissa ja 80 kilometriä tunnissa taajama-alueiden ulkopuolella. Helsingin keskustassa nopeusrajoituksia on hiljattain kiristetty. Keskustan pääkaduilla nopeusrajoitus on 40 kilometriä tunnissa ja pienemmillä sivukaduilla 30 kilometriä tunnissa. Moottoriteillä, esimerkiksi pääkaupunkiseudun vilkasliikenteisellä Kehä III -kehätiellä, nopeusrajoitus on talviaikaan 100 ja kesäisin 120 kilometriä tunnissa. Helsingissä, kuten muuallakin Suomessa, sääolot ovat toisinaan haastavat. Esimerkiksi talvella, teiden jäädyttyä, nopeutta kannattaa madaltaa, jos tilanne niin vaatii. Myös turvaväli edellä olevaan autoon on tärkeä pitää riittävänä lumi- ja vesisateessa sekä teiden jäätyessä. Syystalvella autoa vuokratessa on hyvä pitää huoli siitä, että autoon vaihdetaan tarpeen tullen ennen vuokrausta nasta- tai kitkarenkaat.

Nähtävyyksiä Helsingissä ja sen lähellä

Auton vuokraaminen Helsingissä kannattaa etenkin, jos toiveissa on liikkua ydinkeskustan ulkopuolella. Suurin osa ydinkeskustan nähtävyyksistä kävelymatkan tai kaupungin joukkoliikenneyhteyksien ulottuvissa. Esimerkiksi Helsingin tuomiokirkko ja Uspenskin katedraali sijaitsevat aivan kaupungin ydinkeskustassa, samoin kuin Senaatintori ja Kauppatori. Museoista nykytaiteen museo Kiasma ja Kansallismuseo sijaitsevat aivan Helsingin päärautatieaseman kulmilla. Vuokra-auto ei välttämättä ole hyödyllinen ydinkeskustan nähtävyydeltä toiselle liikuttaessa, sillä parkkipaikan etsiminen ottaa aikansa. Parkkeeraaminen on ydinkeskustan katujen varsilla maanantaista lauantaihin maksullista. Auton vuokraus Helsingissä kannattaa ehdottomasti, jos toiveissa on tutustua nähtävyyksiin liikekeskustan ulkopuolella. Mikäli haluat tutustua kiinnostaviin kohteisiin Helsingin lähettyvillä, piipahda esimerkiksi Heureka-tiedekeskuksessa Vantaalla. Kohde on täydellinen valinta lapsiperheille. Vantaalla perheitä kutsuu myös viihdekeskus Flamingo kylpylöineen, ja autoilijoiden onneksi Flamingossa on runsaasti parkkitilaa. Läheisessä Järvenpään kaupungissa sijaitseva Ainoa, Jean Sibeliuksen koti, on kulttuurin ystäville mieluisa kohde. Päiväretkille Helsingin keskustan ulkopuolelle vuokra-auton voi saada halvalla vaikkapa vain päiväksi.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Helsingin autovuokraamot tarjoavat asiakkailleen monia erilaisia vakuutuksia. Tutustu vakuutusehtoihin tarkkaan ennen vuokrasopimuksen tekemistä ja ota selville, onko vakuutusturvaa mahdollista parantaa lisämaksuilla. Usein autovuokrapakettiin sisältyy niin kutsuttu kolariturva, joka saattaa kattaa myös esimerkiksi varkaudet. Tarkista kuitenkin, onko vakuutuksessa jonkinlainen omavastuuosuus, joka asiakkaan on itse maksettava. Kannattaa selvittäää myös se, kattaako vakuutus vahingot vain tiettyyn rajaan asti. Jos olet kokematon kuski ja jos Helsingin muita Suomen alueita ruuhkaisempi liikenne jännittää, kannattaa vuokrayhtiöltä tiedustella täysvakuutuksen mahdollisuutta, mikä poistaa vakuutuksen omavastuuosuuden. Vuokrauksen kokonaishinta nousee lisävakuutuksesta, mutta vakuutus voi olla hintansa väärti. Tarkista ennen auton vuokraamista myös se, tarjoaako luottokorttisi mahdollisen suojan vuokra-autoiluun.

Mistä auton nouto ja palautus Helsingissä onnistuu?

Autovuokraamojen toimipisteitä on eri puolilla Helsinkiä ja pääkaupunkiseutua, joten auton vuokraus on helppoa. Vuokraa auto kätevästi vaikkapa Helsinki-Vantaan lentokentältä. Lentoaseman alueella on useita tunnettuja autovuokraamoja, kuten Avis, Hertz, Sixt, Budget ja Europcar. Jos saavut pääkaupunkiin rautateitse, auton vuokraus Helsingissä onnistuu myös esimerkiksi päärautatieasemalla. Rautatieasemalla vuokra-autoja etsiviä asiakkaita palvelevat esimerkiksi Scandia Rent ja Sixt. Usein auto palautetaan samaan toimipisteeseen kuin mistä se on noudettukin, mutta etenkin suuremmat autovuokraamot sallivat auton palautuksen toimipisteeseensä vaikkapa toiselle paikkakunnalle, tosin yleensä lisämaksusta. Palautusehdoista on sovittava vuokraamon kanssa aina erikseen. Monilla autovuokraamoilla on autoilleen myös toimitus- ja hakupalvelu, eli auto voidaan maksusta toimittaa esimerkiksi hotellillesi. Auto kannattaa palauttaa mieluiten niin, että tankissa on saman verran polttoainetta kuin autoa hakiessa. Muussa tapauksessa autovuokraamot perivät tankkauksesta yleensä lisähinnan.


Autonvuokraustarjoukset Helsinki, Uusimaa

Löydä kohteesta Helsinki juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni cars

30 € - 51 €

Kaikki autotyypit

89 € - 178 €

pieni car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Helsinki, Suomen on 39 €. Halvin aika vuokrata pieni car kohteessa Helsinki, Suomen on lokakuuta. Hinta on 24 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 30 € per päivä. pieni carvuokraus on tyypillisesti 69 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Helsinki, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Helsinki voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Helsinki pieni car vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Helsinki, Suomen on 63 €. Halvin aika vuokrata keskikoko car kohteessa Helsinki, Suomen on helmikuuta. Hinta on 24 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 48 € per päivä. keskikoko carvuokraus on tyypillisesti 50 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Helsinki, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Helsinki voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Helsinki keskikoko car vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

suuri car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Helsinki, Suomen on 153 €. Halvin aika vuokrata suuri car kohteessa Helsinki, Suomen on lokakuuta. Hinta on 41 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 91 € per päivä. suuri carvuokraus on tyypillisesti 19 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Helsinki, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Helsinki voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Helsinki suuri car vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Helsinki, Suomen on 114 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Helsinki, Suomen on maaliskuuta. Hinta on 50 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 57 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 9 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Helsinki, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Helsinki voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Helsinki Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Helsinki, Suomen on 139 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Helsinki, Suomen on marraskuuta. Hinta on 23 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 108 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 11 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Helsinki, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Helsinki voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

luksus car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Helsinki, Suomen on 218 €. Halvin aika vuokrata luksus car kohteessa Helsinki, Suomen on tammikuuta. Hinta on 53 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 104 € per päivä. luksus carvuokraus on tyypillisesti 43 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Helsinki, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Helsinki voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Helsinki, Suomen on 194 €. Halvin aika vuokrata avoauto kohteessa Helsinki, Suomen on tammikuuta. Hinta on 60 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 78 € per päivä. avoautovuokraus on tyypillisesti 36 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Helsinki, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Helsinki voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Ford Ka
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

23 €/pvä

12 joulu - 20 joulu
Ford Ka
Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

23 €/pvä

12 joulu - 20 joulu
Volkswagen Polo
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

24 €/pvä

3 tammi - 31 tammi
Toyota Corolla

Helsinki autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Helsinki, Uusimaa

Autounion Car Rental

3 sijaintia

Europcar

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

8,0

Hertz

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

9,0

Dollar

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

GREEN MOTION

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

9,0

Nouto/palautus

9,0

Value

8,0

Enterprise Rent-A-Car

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,6

Comfort

9,4

Kokonaisarvosana

8,5

Nouto/palautus

8,7

Value

8,7

Sixt

8,2
Erittäin hyvä
1 arvostelu7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

8,4

Kokonaisarvosana

8,4

Nouto/palautus

8,4

Value

7,4

Avis

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

10,0

Value

8,0

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Helsinki

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Helsinki

Suosituin vuokraamo

Scandia Rent

Suositut autotyypit

Economy, Mini, Compact

Halvin vuokra-auto

18 €

Suosituin malli

Volkswagen Polo
Suosituin Helsinki autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Scandia Rent. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat GREEN MOTION ja ADDCAR RENTAL .
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Helsinki viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Mini, Compact.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Helsinki on 18 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 34 €/pvä.
Kohteen Helsinki suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Volkswagen Polo. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Volkswagen up!.

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Helsinki autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Pasilan linkkitorni12,7 km
Messukeskus Helsinki13,0 km
Helsingin jäähalli14,4 km
Helsingin Olympiastadion14,6 km
Suomen Kansallisteatteri16,1 km

Läheiset nähtävyydet:

Pasilan linkkitorni152,2 km
Messukeskus Helsinki152,9 km
Helsingin jäähalli153,7 km
Helsingin Olympiastadion154,1 km
Helsingin päärautatieasema155,9 km

Läheiset nähtävyydet:

Pasilan linkkitorni150,2 km
Helsingin jäähalli150,5 km
Helsingin Olympiastadion150,9 km
Messukeskus Helsinki150,9 km
Helsingin päärautatieasema152,1 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Helsinki suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Helsinki

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Helsinki - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Helsinki, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa tammikuu kohteessa Helsinki, Suomi?

Autonvuokraus viikonlopuksi kohteessa Helsinki ajankohtana tammikuu on halvimmillaan 22 € keskihinnan ollessa 50 €. Viikon pituiselle autonvuokraukselle halvin hinta oli 24 €, ja eniten vaihtoehtoja oli hinnan 47 € ympärillä.

Peritäänkö Helsinki, Suomi autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Helsinki sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Helsinki. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Helsinki tammikuu ajaksi?

Keskilämpötila kohteessa Helsinki on −6 °C ja sademäärä noin 30 mm cm tammikuu ajanjaksona. Jotta olet varautunut hyvin Helsinki matkaan, suosittelemme vuokraamaan maasturin. Vuokraamalla maasturin varmistat, että voit turvallisesti ja helposti ajaa kaupungin Helsinki lumisilla ja jäisillä kaduilla. Maasturi vuokraaminen kaupungissa Helsinki maksaa keskimäärin 79 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Helsinki, Suomi?

Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Helsinki tulisi sinun noudattaa kaupungin 50 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 90 km/t ja moottoriteillä Helsinki kaupungissa 90 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Helsinki ajat.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Volkswagen T-Cross vuokra-autoja kaupungissa Helsinki?

Millainen sää on kohteessa Helsinki, Suomi kuukauden joulukuu aikana?

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Helsinki kuukauden joulukuu aikana voivat odottaa −3 °C lämpötiloja ja 50 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Onko sää kaupungissa Helsinki samanlainen kuin muualla Uusimaa alueella?

Ilmasto alueella Uusimaa kuukauden joulukuu aikana on yleensä −3 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 50 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Helsinki lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Helsinki hinnat?

autoa Helsinki hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Helsinki?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Helsinki osiossa on 81 joulukuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Helsinki?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Helsinki. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Helsinki?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Helsinki. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Helsinki?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Helsinki. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Helsinki?

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Helsinki suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Helsinki, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Helsinki, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Helsinki momondo avulla?

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Helsinki.

Löytyykö kohteesta Helsinki autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, kohteesta Helsinki löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Voinko etsiä Helsinki vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Helsinki autonvuokrauksille.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Helsinki

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.