Autonvuokraus Helsinki, Suomi

Haussa halpa vuokra-auto Helsinki, Suomi? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Helsinki, Suomi
24. kesäkuu — 1. heinäkuu
Sama palautus
Helsinki, Suomi
to 24/6
Keskipäivä
to 1/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Helsinki, Suomi

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni Cars

17 € - 68 €

All Car Types

37 € - 156 €

Pieni auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Helsinki, Suomi on 35 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Helsinki, Suomi on toukokuuta. Hinta on 52 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 17 € päivässä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 60 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Helsinki. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Helsinki voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Helsinki Pieni vuokra-autohinnat.

Keskikoko auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Helsinki, Suomi on 53 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Helsinki, Suomi on helmikuuta. Hinta on 50 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 27 € päivässä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 40 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Helsinki. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Helsinki voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Helsinki Keskikoko vuokra-autohinnat.

Suuri auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Helsinki, Suomi on 101 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Helsinki, Suomi on toukokuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 15 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Helsinki. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Helsinki voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Helsinki Suuri vuokra-autohinnat.

Maasturi auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Helsinki, Suomi on 102 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Helsinki, Suomi on helmikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 16 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Helsinki. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Helsinki voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Helsinki Maasturi vuokra-autohinnat.

Pakettiauto auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Helsinki, Suomi on 117 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Helsinki, Suomi on toukokuuta. Hinta on 39 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 72 € päivässä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 27 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Helsinki. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Helsinki voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Helsinki Pakettiauto vuokra-autohinnat.

Luksus auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Helsinki, Suomi on 125 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Helsinki, Suomi on helmikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Luksus vuokraus on tyypillisesti 31 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Helsinki. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Helsinki voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Helsinki Luksus vuokra-autohinnat.

Avoauto auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Helsinki, Suomi on 75 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa Helsinki, Suomi on helmikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Avoauto vuokraus on tyypillisesti 13 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Helsinki. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Helsinki voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Helsinki Avoauto vuokra-autohinnat.

Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
Fits 1 laukku
4-5 oven ajoneuvot
42 €/päivä
Helsinki
Helsinki airport arrival hall terminal 2
Chevrolet Sonic Sedan
42 €/päivä
Tarjoushinta
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
Fits 1 laukku
4-5 oven ajoneuvot
42 €/päivä
Helsinki
Helsinki airport arrival hall terminal 2
Chevrolet Sonic Sedan
42 €/päivä
Tarjoushinta
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
Fits 1 laukku
4-5 oven ajoneuvot
43 €/päivä
Helsinki
Helsinki airport arrival hall terminal 2
Chevrolet Sonic Sedan
43 €/päivä
Tarjoushinta

Autovuokraamo Helsinki: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Helsinki, Suomi
9,0
Erinomainen
1 arvostelu5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,3

Mukavuus

8,9

Kokonaisarvosana

9,0

Nouto/palautus

9,1

Hinta-laatusuhde

8,6
8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Mukavuus

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Hinta-laatusuhde

10,0
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Mukavuus

8,6

Kokonaisarvosana

9,3

Nouto/palautus

10,0

Hinta-laatusuhde

8,6
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Mukavuus

8,0

Kokonaisarvosana

9,0

Nouto/palautus

8,0

Hinta-laatusuhde

8,0
10 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Mukavuus

7,0

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

4,0

Hinta-laatusuhde

8,0
9 sijaintia
8 sijaintia
4 sijaintia

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Läheiset nähtävyydet:

Messukeskus Helsinki13,0 km

Läheiset nähtävyydet:

Messukeskus Helsinki150,9 km

Läheiset nähtävyydet:

Messukeskus Helsinki152,9 km

Tietoja matkastasi kohteeseen Helsinki

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Helsingissä?

Auton vuokraus Helsingissä onnistuu vaivattomasti, sillä kaupungista löytyy suuri määrä autovuokraamoita. Vuokra-auton voi hankkia esimerkiksi Avisin, Europcarin, Sixtin tai Hertzin valikoimista. Mikäli suunnittelet auton vuokraamista, kannattaa ottaa selville Helsingin autovuokraamoiden ikärajat. Nuoret kuskit joutuvat toisinaan maksamaan auton vuokrauksen yhteydessä lisämaksun. Suomen lain puitteissa tavallista vuokra-autoa saa ajaa kuka tahansa B-luokan ajokortin hankkinut, mutta autovuokraamoilla on omia rajoituksiaan iän ja ajokokemuksen suhteen. Mikäli et löydä ikäsi puolesta sopivaa autovuokraamoa ensi silmäyksellä, kannattaa vertailla, sillä vuokrausehdot vaihtelevat vuokraamoittain. Helsingissä kaikki vuokraamot eivät vuokraa autoa asiakkaille, joiden ajokortti on suoritettu vähemmän kuin vuosi sitten. Suosituista kansainvälisistä autovuokraamoista esimerkiksi Avis vuokraa autoja ainoastaan niille autoilijoille, joilla on ollut ajokortti ainakin vuoden ajan. Samoin Europcarin vuokra-autot on suunnattu Suomessa kaikille 18 vuotta täyttäneille kuljettajille, joiden ajokortti on ollut voimassa vuoden ajan. Europcar laskuttaa monien muiden autovuokraamojen tavoin kaikilta alle 25-vuotiailta kuskeilta niin sanotun nuoren kuljettajan lisämaksun. Vuokra-autoa varatessa ja hakiessa vuokrayhtiölle annetaan vuokra-auton kuskin tiedot. Jos useamman henkilön on tarkoitus ajaa autoa, on lisäkuskeista maksettava yleensä erillinen maksu.

Tärkeää tietoa Helsingin liikenteestä ja liikennesäännöistä

Muissa Suomen kaupungeissa autoilleille kuskeille myös pääkaupungin Helsingin liikenteessä pärjääminen on kohtuullisen helppoa. Suomen liikennekulttuuri on rauhallista, ja myös Helsingin ja lähiympäristön teillä liikkuminen onnistuu yleensä helposti etenkin GPS:n avustuksella. Pääkaupungissa kannattaa tosin varautua Suomen pienempiä kaupunkeja suurempiin ruuhkiin, eli liikkuminen henkilöautolla voi olla odotettua hitaampaa. Helsingin liikennesäännöt noudattavat samaa linjaa kuin muidenkin suomalaiskaupunkien. Yleinen nopeutusrajoitus on siis 50 kilometriä tunnissa esimerkiksi taajamissa ja 80 kilometriä tunnissa taajama-alueiden ulkopuolella. Helsingin keskustassa nopeusrajoituksia on hiljattain kiristetty. Keskustan pääkaduilla nopeusrajoitus on 40 kilometriä tunnissa ja pienemmillä sivukaduilla 30 kilometriä tunnissa. Moottoriteillä, esimerkiksi pääkaupunkiseudun vilkasliikenteisellä Kehä III -kehätiellä, nopeusrajoitus on talviaikaan 100 ja kesäisin 120 kilometriä tunnissa. Helsingissä, kuten muuallakin Suomessa, sääolot ovat toisinaan haastavat. Esimerkiksi talvella, teiden jäädyttyä, nopeutta kannattaa madaltaa, jos tilanne niin vaatii. Myös turvaväli edellä olevaan autoon on tärkeä pitää riittävänä lumi- ja vesisateessa sekä teiden jäätyessä. Syystalvella autoa vuokratessa on hyvä pitää huoli siitä, että autoon vaihdetaan tarpeen tullen ennen vuokrausta nasta- tai kitkarenkaat.

Nähtävyyksiä Helsingissä ja sen lähellä

Auton vuokraaminen Helsingissä kannattaa etenkin, jos toiveissa on liikkua ydinkeskustan ulkopuolella. Suurin osa ydinkeskustan nähtävyyksistä kävelymatkan tai kaupungin joukkoliikenneyhteyksien ulottuvissa. Esimerkiksi Helsingin tuomiokirkko ja Uspenskin katedraali sijaitsevat aivan kaupungin ydinkeskustassa, samoin kuin Senaatintori ja Kauppatori. Museoista nykytaiteen museo Kiasma ja Kansallismuseo sijaitsevat aivan Helsingin päärautatieaseman kulmilla. Vuokra-auto ei välttämättä ole hyödyllinen ydinkeskustan nähtävyydeltä toiselle liikuttaessa, sillä parkkipaikan etsiminen ottaa aikansa. Parkkeeraaminen on ydinkeskustan katujen varsilla maanantaista lauantaihin maksullista. Auton vuokraus Helsingissä kannattaa ehdottomasti, jos toiveissa on tutustua nähtävyyksiin liikekeskustan ulkopuolella. Mikäli haluat tutustua kiinnostaviin kohteisiin Helsingin lähettyvillä, piipahda esimerkiksi Heureka-tiedekeskuksessa Vantaalla. Kohde on täydellinen valinta lapsiperheille. Vantaalla perheitä kutsuu myös viihdekeskus Flamingo kylpylöineen, ja autoilijoiden onneksi Flamingossa on runsaasti parkkitilaa. Läheisessä Järvenpään kaupungissa sijaitseva Ainoa, Jean Sibeliuksen koti, on kulttuurin ystäville mieluisa kohde. Päiväretkille Helsingin keskustan ulkopuolelle vuokra-auton voi saada halvalla vaikkapa vain päiväksi.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Helsingin autovuokraamot tarjoavat asiakkailleen monia erilaisia vakuutuksia. Tutustu vakuutusehtoihin tarkkaan ennen vuokrasopimuksen tekemistä ja ota selville, onko vakuutusturvaa mahdollista parantaa lisämaksuilla. Usein autovuokrapakettiin sisältyy niin kutsuttu kolariturva, joka saattaa kattaa myös esimerkiksi varkaudet. Tarkista kuitenkin, onko vakuutuksessa jonkinlainen omavastuuosuus, joka asiakkaan on itse maksettava. Kannattaa selvittäää myös se, kattaako vakuutus vahingot vain tiettyyn rajaan asti. Jos olet kokematon kuski ja jos Helsingin muita Suomen alueita ruuhkaisempi liikenne jännittää, kannattaa vuokrayhtiöltä tiedustella täysvakuutuksen mahdollisuutta, mikä poistaa vakuutuksen omavastuuosuuden. Vuokrauksen kokonaishinta nousee lisävakuutuksesta, mutta vakuutus voi olla hintansa väärti. Tarkista ennen auton vuokraamista myös se, tarjoaako luottokorttisi mahdollisen suojan vuokra-autoiluun.

Mistä auton nouto ja palautus Helsingissä onnistuu?

Autovuokraamojen toimipisteitä on eri puolilla Helsinkiä ja pääkaupunkiseutua, joten auton vuokraus on helppoa. Vuokraa auto kätevästi vaikkapa Helsinki-Vantaan lentokentältä. Lentoaseman alueella on useita tunnettuja autovuokraamoja, kuten Avis, Hertz, Sixt, Budget ja Europcar. Jos saavut pääkaupunkiin rautateitse, auton vuokraus Helsingissä onnistuu myös esimerkiksi päärautatieasemalla. Rautatieasemalla vuokra-autoja etsiviä asiakkaita palvelevat esimerkiksi Scandia Rent ja Sixt. Usein auto palautetaan samaan toimipisteeseen kuin mistä se on noudettukin, mutta etenkin suuremmat autovuokraamot sallivat auton palautuksen toimipisteeseensä vaikkapa toiselle paikkakunnalle, tosin yleensä lisämaksusta. Palautusehdoista on sovittava vuokraamon kanssa aina erikseen. Monilla autovuokraamoilla on autoilleen myös toimitus- ja hakupalvelu, eli auto voidaan maksusta toimittaa esimerkiksi hotellillesi. Auto kannattaa palauttaa mieluiten niin, että tankissa on saman verran polttoainetta kuin autoa hakiessa. Muussa tapauksessa autovuokraamot perivät tankkauksesta yleensä lisähinnan.


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Helsinki, Suomi kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Helsinki

Ajankohtana kesäkuu tähän päivään mennessä, 4 061 momondon käyttäjää ovat etsineet halpoja vuokra-autoja kohteessa Helsinki.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Helsinki noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Hertz, Avis ja Budget ovat joitain monista autovuokraamoista, jotka ovat päivittäneet siivousrutiinejaan kohteessa Helsinki COVID-19-koronavirustaudin seurauksena. Autojen siisteys on aina ollut tärkeä asia vuokraamoille, mutta monet yritykset ovat tehostaneet sitä entisestään, jotta ajoneuvot täyttävät korkeammat turvallisuusstandardit. Lisätietoja kaikista vaihtoehdoista, jotka ovat saatavilla kohteessa Helsinki. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa heinäkuu kohteessa Helsinki, Suomi?

Autonvuokraus viikonlopuksi kohteessa Helsinki ajankohtana heinäkuu on halvimmillaan 13 €, keskihinnan ollessa 56 €. Viikon pituiselle autonvuokraukselle halvin hinta oli 14 €, ja eniten vaihtoehtoja oli hinnan 20 € ympärillä.

Missä Helsinki autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Halvin vuokraamo kaupungissa Helsinki on Scandia Rent, missä keskimääräinen hinta vuokraukselle päivää kohti on 32 € 10 toimipisteissä kaupungissa Helsinki. Halvin Scandia Rent tarjous, jonka momondo-käyttäjät ovat löytäneet kaupungista Helsinki on 15 €.

Peritäänkö Helsinki, Suomi autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Helsinki sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Helsinki. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Helsinki heinäkuu ajaksi?

Perusmallinen auto on ihanteellinen, kun haluat vierailla kaupungissa Helsinki kuukauden heinäkuu aikana. Kohteessa Helsinki sataa keskimäärin 70 mm cm ja lämpötila on noin 15 °C heinäkuu aikana. Nämä olosuhteet sopivat hyvin perusmalliselle autolle, joka kestää helposti vähän sadetta ja kylmempiä lämpötiloja. Perusmalli vuokraaminen kaupungissa Helsinki maksaa keskimäärin 89 €/päivä.

Kuinka monta Scandia Rent autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Helsinki?

Scandia Rent on erittäin suosittu kaupungissa Helsinki, Suomi, koska heillä on enemmän toimipisteitä kuin millään muulla vuokraamolla. Voit löytää 10 toimipistettä kaupungista Helsinki, Suomi ja voit olettaa maksavasi noin 32 €/päivä vuokra-autostasi kohteessa Helsinki, Suomi.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Helsinki, Suomi?

Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Helsinki tulisi sinun noudattaa kaupungin 50 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 90 km/t ja moottoriteillä Helsinki kaupungissa 90 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Helsinki ajat.

Millainen sää on kohteessa Helsinki, Suomi kuukauden kesäkuu aikana?

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Helsinki kuukauden kesäkuu aikana voivat odottaa 13 °C lämpötiloja ja 40 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen kesäkuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Helsinki kuukauden kesäkuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä vuokra-autotyyppejä autonvuokrauksessa kohteessa Helsinki. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Helsinki vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Volkswagen Polo, Opel Corsa tai Ford Focus.

Onko sää kaupungissa Helsinki samanlainen kuin muualla Uusimaa alueella?

Ilmasto alueella Uusimaa kuukauden kesäkuu aikana on yleensä 13 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 40 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Helsinki lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Autonvuokraukset kaupungin Helsinki lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Helsinki

Aloita matkan suunnittelu - Helsinki