Autonvuokraukset kohteessa Kouvola, Kymenlaakso

Haussa halpa vuokra-auto Kouvola, Kymenlaakso? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Kouvola, Suomi
24. maaliskuu — 31. maaliskuu
Sama palautus
Kouvola, Suomi
pe 24/3
Keskipäivä
pe 31/3
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Tärkeää tietoa Kouvola autonvuokrauksesta

Autonvuokraus Kouvolassa on yleensä mahdollista kaikille 19 vuotta täyttäneille, joilla on ollut ajokortti vähintään 12 kuukautta. Tätä ikärajaa noudattaa valtaosa kansainvälisistä autovuokraaamoketjuista, joita Kouvolassa edustaa esimerkiksi Hertz. Joillakin vuokraamoilla ikäraja voi olla tätäkin korkeampi. Pienet autovuokraamot saattavat puolestaan vuokrata autoja kaikille ajokortin omaaville. Ikärajoitukset siis vaihtelevat jonkin verran vuokraamoittain. Iäkkäiden kuskien kannattaa varmistaa Kouvolan autovuokraamoilta, onko niillä yläikärajaa asiakkailleen. Auton vuokraaminen tulee Kouvolassa yleensä hieman normaalia kalliimmaksi alle 25-vuotiaille kuskeille, sillä heiltä peritään tavallisesti nuoren kuljettajan lisämaksu. Muista myös muut lisämaksut, mitä auton vuokrahintaan voidaan Kouvolassa ja muualla Suomessa lisätä. Jos autoa haluaa ajaa useampi kuin yksi kuski, on lisäkuskeista yleensä maksettava ekstraa.

Matkailijoidenkin on helppo autoilla Kouvolan rauhallisessa kaupunkiliikenteessä. Sekä keskustassa että monissa muissa Kouvolan kaupunginosissa tyypillinen nopeusrajoitus on 30 km/h. Asutusalueiden ulkopuolella nopeusrajoitukset vaihtelevat 40–50 km/h välillä. Kouvolan tuntumassa kulkee vilkasliikeinen valtatie 6, jolla ajaessa kannattaa olla tarkkaavainen varsinkin talvella, kun sääolosuhteet voivat olla kaupungissa haastavat. Autovuokraajien kannattaa pitää Kouvolan teillä mielessään Suomen lain tärkeät pykälät. Esimerkiksi promilleraja rattijuopumukselle on vain 0,5 promillea, joten alkoholia nauttineiden kannattaa turvautua taksiin tai Kouvolan joukkoliikenteeseen. Ajovalot on muistettava pitää päällä kaikkina vuorokaudenaikoina. Päivällä pakolliset ovat ainakin huomiovalot ja illan hämärtyessä myös takavalot. Kouvolan keskustassa on parkkitilaa runsaasti, joten pysäköinti ei tuota kaupungissa ongelmia. Kaupunkialueella on sekä vapaita pysäköintipaikkoja, ilman aikarajoitusta, että aikarajoitettua parkkipaikkoja. Jos valitsemallesi parkkipaikalle on merkitty aikarajoitus, muista käyttää parkkikiekkoa.

Kouvolan keskusta on kooltaan kompakti, joten ydinkeskustan alueeseen voit tutustua kätevästi kävellen. Autonvuokraus Kouvolassa on hyvä vaihtoehto niille matkailijoille, jotka yöpyvät Kouvolan ydinkeskustan ulkopuolella. Jos haluat tutustua Kouvolan lähialueiden nähtävyyksiin, onnistuu sekin kätevimmin vuokra-autolla. Vuokraa auto vaikkapa päiväksi tai viikoksi ja tutustu Kouvolan seudun matkailutarjontaan. Tykkimäen huvipuisto, lapsiperhdein suosikkikohde Kouvolassa, sijaitsee noin 10 min ajomatkan päässä keskustasta. Luonnon ystäville erinomainen vierailukohde on Repoveden kansallispuisto, jonne on Kouvolasta ajomatkaa noin tunti. Tutustu myös Kouvolan seudun kauniisiin järviin, kuten Rapojärveen ja Lappalanjärveen, joiden monille uimapaikoille pääset kätevimmin autolla. Kouvolasta on kätevää tehdä päiväretki myös meren äärellä sijaitsevaan Kotkan kaupunkiin. Kouvolasta Kotkaan on matkaa noin 57 km, jonka taittaa autolla alle tunnissa. Myös Lahteen on Kouvolasta ajomatkaa noin tunti. Aktiivilomailijoiden kannattaa suunnata Lahden kupeessa sijaitsevalle Vierumäelle, joka on tunnettu urheiluopistostaan.

Jos lomasuunnitelmiisi Kouvolassa kuuluu auton vuokraus, pidä huoli, että vuokra-autollasi on tarvittava vakuutusturva. Vuokra-autoihin sisältyy aina vakuutus, mutta perusvakutuuksen antamaa suojaa voi parantaa erilaisin lisävakuutuksin. Selvitä ensin, mitä vakuutuksia autovuokraamosi Kouvolassa sisällyttää vuokra-auton hintaan. Usein vuokrasopimus sisältää automaattisesti esimerkiksi kolariturvan, mutta ei välttämättä varkausturvaa. Sen voi kuitenkin lisätä vuokrasopimukseen lisähinnasta. Ota myös selville, mikä on sinun omavastuusi esimerkiksi kolaritilanteessa syntyneistä kuluista. Useimmissa Kouvolan vuokramoissa vuokra-autojen vakuutuksiin sisältyy omavastuuosuus. Se osuus kuuluu autovuokraajan maksettavaksi. Omavastuun poisto tai pienentäminen onnistuu lisämaksulla. Monet vuokraamot myyvät lisävakuutuksia myös rengas- ja ikkunavahinkoja varten, toisilla vuokraamoilla ne taas sisältyvät auton perusvakuutukseen. Hintavertailu kannattaa lisävakuutusten kohdalla, sillä vakuutusten hinnat vaihtelevat vuokraamoittain. Ylimääräiset vakuutukset voivat siis selvästi nostaa vuokra-autosta maksettavaa kokonaishintaan.

Kouvolassa voi toki autoilla suomalaisella ajokortilla. Myös muiden EU-maiden ajokortit hyväksytään kaupungin teillä. Muista ottaa ajokortti mukaan, kun noudat autosi vuokraamosta.

Autonvuokraus Kouvolassa onnistuu kätevimmin rautatieaseman tuntumassa. Kouvolan juna-aseman lähellä on useita tunnettuja autovuokraamoita, kuten Hertz, Budget, Avis ja Europcar. Junalla Kouvolaan saapuvien on siis helppo noutaa vuokra-auto heti kaupunkiin saavuttuaan lähikortteleiden autovuorkaamoista. Joitakin autovuokraamoja on myös Korjalan kaupunginosassa. Mikäli haluat selvitä auton vuokrauksesta Kouvolassa mahdollisimman halvalla, kannattaa auto noutaa ja palauttaa autovuokraamoon itse. Lisämaksuista kaupungin monet vuokraamot tarjoavat kuitenkin nouto- ja palautuspalveluita. Tarvittaessa auto siis toimitetaan minne tahansa Kouvolassa ja myös noudetaan valitsemastasi paikasta. Tästä joudut kuitenkin maksamaan lisäpalvelun. Jos aloitat Kouvolasta automatkan muualle Suomeen, tarjoavat monet vuokraamot mahdollisuutta yhdensuuntaiseen vuokraukseen. Tässä tapauksessa Kouvolasta vuokrattu auto voidaan palauttaa mihin tahansa toiseen autovuokraamon toimipisteeseen Suomessa. Yhdensuuntainen vuokraus onnistuu parhaiten suurien autovuokraamoketjujen asiakkaille. Pidä mielessäsi, että auton viennistä ulkomaille on aina ilmoitettava vuokraamolle erikseen.


Autonvuokraustarjoukset Kouvola, Kymenlaakso

Löydä kohteesta Kouvola juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

44 € - 89 €

Kaikki autotyypit

56 € - 101 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kouvola, Suomen on 54 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Kouvola, Suomen on syyskuuta. Hinta on 19 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 44 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 24 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kouvola. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kouvola voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kouvola, Suomen on 61 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Kouvola, Suomen on elokuuta. Hinta on 31 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 43 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 13 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kouvola. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kouvola voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Kouvola autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Kouvola, Kymenlaakso

keddy by Europcar

3 sijaintia

Sunnycars

3 sijaintia

Avis

2 sijaintia

Europcar

2 sijaintia

Scandia Rent

2 sijaintia

Autounion Car Rental

1 sijainti

Budget

1 sijainti

Enterprise

1 sijainti

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Kouvola

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Kouvola

Suositut autotyypit

Intermediate, Compact, Economy

Halvin vuokra-auto

40 €

Suosituin malli

Skoda Octavia
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Kouvola viimeisten 72 tunnin aikana: Intermediate, Compact, Economy.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Kouvola on 40 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 96 €/pvä.
Kohteen Kouvola suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Skoda Octavia. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Skoda Scala.

Vuokraa auto läheltä kohteen Kouvola suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Kouvola

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Kouvola - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Kouvola, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Kouvola löytyvät yleensä Europcar kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaEuropcar, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 36 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Kouvola on 121 €/pvä.

Perusmallinen auto on ihanteellinen, kun haluat vierailla kaupungissa Kouvola kuukauden huhtikuu aikana. Kohteessa Kouvola sataa keskimäärin 40 mm cm ja lämpötila on noin 8 °C huhtikuu aikana. Nämä olosuhteet sopivat hyvin perusmalliselle autolle, joka kestää helposti vähän sadetta ja kylmempiä lämpötiloja. Standardi vuokraaminen kaupungissa Kouvola maksaa keskimäärin 104 €/päivä.

Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Kouvola on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Kouvola taajama-alueilla on voimassa rajoitus 90 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Kouvola alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 90 km/t.

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Kouvola kuukauden maaliskuu aikana voivat odottaa −4 °C lämpötiloja ja 30 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Kouvola ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Kymenlaakso lämpötila kuukauden aikana maaliskuu on −4 °C ja mahdollinen sademäärä 30 mm.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Kouvola

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Kouvola

Aloita matkan suunnittelu - Kouvola


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Kouvola, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Kouvola suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Kouvola tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta Kouvola.

Kyllä, kohteesta Kouvola löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Kouvola autonvuokrauksille.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.