Autonvuokraus Kouvola, Suomi

Haussa halpa vuokra-auto Kouvola, Suomi? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Kouvola, Suomi
1. helmikuu — 8. helmikuu
Sama palautus
Kouvola, Suomi
ti 1/2
Keskipäivä
ti 8/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Parhaat tarjoukset Kouvola, Suomi autonvuokrauksille

Löydä sinulle sopiva autonvuokraus
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Budget

80 €/pvä

12 helmi - 13 helmi
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Equinox
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Budget

192 €/pvä

12 helmi - 13 helmi
Chevrolet Equinox
Audi A3
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Budget

122 €/pvä

12 helmi - 13 helmi
Audi A3
Audi A3
tai vastaava Standardi
Maks. 5 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Budget

180 €/pvä

12 helmi - 13 helmi
Audi A3
BMW X3
tai vastaava Perusmallinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Budget

192 €/pvä

12 helmi - 13 helmi
BMW X3
Audi A4
tai vastaava Luksus
Maks. 5 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Budget

190 €/pvä

12 helmi - 13 helmi
Audi A4
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Budget

80 €/pvä

12 helmi - 13 helmi
Chevrolet Sonic Sedan

Autonvuokraustarjoukset Kouvola, Suomi

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

45 € - 70 €

Kaikki autotyypit

51 € - 115 €

Pieni auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kouvola, Suomi on 34 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Kouvola, Suomi on joulukuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 45 € päivässä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 26 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kouvola. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kouvola voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Kouvola Pieni vuokra-autohinnat.

Kia Rio Hatchback
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
Budget

79 €/pvä

12 helmi - 13 helmi
Kia Rio Hatchback
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Budget

80 €/pvä

12 helmi - 13 helmi
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Budget

80 €/pvä

12 helmi - 13 helmi
Chevrolet Sonic Sedan

Autovuokraamo Kouvola: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Kouvola, Suomi
3 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Tietoja matkastasi kohteeseen Kouvola

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Kouvolassa?

Autonvuokraus Kouvolassa on yleensä mahdollista kaikille 19 vuotta täyttäneille, joilla on ollut ajokortti vähintään 12 kuukautta. Tätä ikärajaa noudattaa valtaosa kansainvälisistä autovuokraaamoketjuista, joita Kouvolassa edustaa esimerkiksi Hertz. Joillakin vuokraamoilla ikäraja voi olla tätäkin korkeampi. Pienet autovuokraamot saattavat puolestaan vuokrata autoja kaikille ajokortin omaaville. Ikärajoitukset siis vaihtelevat jonkin verran vuokraamoittain. Iäkkäiden kuskien kannattaa varmistaa Kouvolan autovuokraamoilta, onko niillä yläikärajaa asiakkailleen. Auton vuokraaminen tulee Kouvolassa yleensä hieman normaalia kalliimmaksi alle 25-vuotiaille kuskeille, sillä heiltä peritään tavallisesti nuoren kuljettajan lisämaksu. Muista myös muut lisämaksut, mitä auton vuokrahintaan voidaan Kouvolassa ja muualla Suomessa lisätä. Jos autoa haluaa ajaa useampi kuin yksi kuski, on lisäkuskeista yleensä maksettava ekstraa.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Kouvolassa

Matkailijoidenkin on helppo autoilla Kouvolan rauhallisessa kaupunkiliikenteessä. Sekä keskustassa että monissa muissa Kouvolan kaupunginosissa tyypillinen nopeusrajoitus on 30 km/h. Asutusalueiden ulkopuolella nopeusrajoitukset vaihtelevat 40–50 km/h välillä. Kouvolan tuntumassa kulkee vilkasliikeinen valtatie 6, jolla ajaessa kannattaa olla tarkkaavainen varsinkin talvella, kun sääolosuhteet voivat olla kaupungissa haastavat. Autovuokraajien kannattaa pitää Kouvolan teillä mielessään Suomen lain tärkeät pykälät. Esimerkiksi promilleraja rattijuopumukselle on vain 0,5 promillea, joten alkoholia nauttineiden kannattaa turvautua taksiin tai Kouvolan joukkoliikenteeseen. Ajovalot on muistettava pitää päällä kaikkina vuorokaudenaikoina. Päivällä pakolliset ovat ainakin huomiovalot ja illan hämärtyessä myös takavalot. Kouvolan keskustassa on parkkitilaa runsaasti, joten pysäköinti ei tuota kaupungissa ongelmia. Kaupunkialueella on sekä vapaita pysäköintipaikkoja, ilman aikarajoitusta, että aikarajoitettua parkkipaikkoja. Jos valitsemallesi parkkipaikalle on merkitty aikarajoitus, muista käyttää parkkikiekkoa.

Nähtävyyksiä Kouvolassa ja sen lähellä

Kouvolan keskusta on kooltaan kompakti, joten ydinkeskustan alueeseen voit tutustua kätevästi kävellen. Autonvuokraus Kouvolassa on hyvä vaihtoehto niille matkailijoille, jotka yöpyvät Kouvolan ydinkeskustan ulkopuolella. Jos haluat tutustua Kouvolan lähialueiden nähtävyyksiin, onnistuu sekin kätevimmin vuokra-autolla. Vuokraa auto vaikkapa päiväksi tai viikoksi ja tutustu Kouvolan seudun matkailutarjontaan. Tykkimäen huvipuisto, lapsiperhdein suosikkikohde Kouvolassa, sijaitsee noin 10 min ajomatkan päässä keskustasta. Luonnon ystäville erinomainen vierailukohde on Repoveden kansallispuisto, jonne on Kouvolasta ajomatkaa noin tunti. Tutustu myös Kouvolan seudun kauniisiin järviin, kuten Rapojärveen ja Lappalanjärveen, joiden monille uimapaikoille pääset kätevimmin autolla. Kouvolasta on kätevää tehdä päiväretki myös meren äärellä sijaitsevaan Kotkan kaupunkiin. Kouvolasta Kotkaan on matkaa noin 57 km, jonka taittaa autolla alle tunnissa. Myös Lahteen on Kouvolasta ajomatkaa noin tunti. Aktiivilomailijoiden kannattaa suunnata Lahden kupeessa sijaitsevalle Vierumäelle, joka on tunnettu urheiluopistostaan.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Jos lomasuunnitelmiisi Kouvolassa kuuluu auton vuokraus, pidä huoli, että vuokra-autollasi on tarvittava vakuutusturva. Vuokra-autoihin sisältyy aina vakuutus, mutta perusvakutuuksen antamaa suojaa voi parantaa erilaisin lisävakuutuksin. Selvitä ensin, mitä vakuutuksia autovuokraamosi Kouvolassa sisällyttää vuokra-auton hintaan. Usein vuokrasopimus sisältää automaattisesti esimerkiksi kolariturvan, mutta ei välttämättä varkausturvaa. Sen voi kuitenkin lisätä vuokrasopimukseen lisähinnasta. Ota myös selville, mikä on sinun omavastuusi esimerkiksi kolaritilanteessa syntyneistä kuluista. Useimmissa Kouvolan vuokramoissa vuokra-autojen vakuutuksiin sisältyy omavastuuosuus. Se osuus kuuluu autovuokraajan maksettavaksi. Omavastuun poisto tai pienentäminen onnistuu lisämaksulla. Monet vuokraamot myyvät lisävakuutuksia myös rengas- ja ikkunavahinkoja varten, toisilla vuokraamoilla ne taas sisältyvät auton perusvakuutukseen. Hintavertailu kannattaa lisävakuutusten kohdalla, sillä vakuutusten hinnat vaihtelevat vuokraamoittain. Ylimääräiset vakuutukset voivat siis selvästi nostaa vuokra-autosta maksettavaa kokonaishintaan.

Voiko Kouvolassa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Kouvolassa voi toki autoilla suomalaisella ajokortilla. Myös muiden EU-maiden ajokortit hyväksytään kaupungin teillä. Muista ottaa ajokortti mukaan, kun noudat autosi vuokraamosta.

Mistä auton nouto ja palautus Kouvolassa onnistuu?

Autonvuokraus Kouvolassa onnistuu kätevimmin rautatieaseman tuntumassa. Kouvolan juna-aseman lähellä on useita tunnettuja autovuokraamoita, kuten Hertz, Budget, Avis ja Europcar. Junalla Kouvolaan saapuvien on siis helppo noutaa vuokra-auto heti kaupunkiin saavuttuaan lähikortteleiden autovuorkaamoista. Joitakin autovuokraamoja on myös Korjalan kaupunginosassa. Mikäli haluat selvitä auton vuokrauksesta Kouvolassa mahdollisimman halvalla, kannattaa auto noutaa ja palauttaa autovuokraamoon itse. Lisämaksuista kaupungin monet vuokraamot tarjoavat kuitenkin nouto- ja palautuspalveluita. Tarvittaessa auto siis toimitetaan minne tahansa Kouvolassa ja myös noudetaan valitsemastasi paikasta. Tästä joudut kuitenkin maksamaan lisäpalvelun. Jos aloitat Kouvolasta automatkan muualle Suomeen, tarjoavat monet vuokraamot mahdollisuutta yhdensuuntaiseen vuokraukseen. Tässä tapauksessa Kouvolasta vuokrattu auto voidaan palauttaa mihin tahansa toiseen autovuokraamon toimipisteeseen Suomessa. Yhdensuuntainen vuokraus onnistuu parhaiten suurien autovuokraamoketjujen asiakkaille. Pidä mielessäsi, että auton viennistä ulkomaille on aina ilmoitettava vuokraamolle erikseen.


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Kouvola, Suomi kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Kouvola

 • Missä Kouvola autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

  Vuokraamolla Europcar on yleensä halvimmat päivähinnat autonvuokraukselle kaupungissa Kouvola, ja hinnat ovat saatavilla missä tahansa heidän toimipisteessä. Keskimäärin voit odottaa maksavasi 113 €/päivä, mutta käyttäjämme ovat löytäneet autonvuokraukselle niinkin alhaisia hintoja kuin 34 €/päivä paikassa Kouvola.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Kouvola, Suomi?

  Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Kouvola on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Kouvola taajama-alueilla on voimassa rajoitus 90 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Kouvola alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 90 km/t.

 • Millainen sää on kohteessa Kouvola, Suomi kuukauden tammikuu aikana?

  Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Kouvola kuukauden tammikuu aikana voivat odottaa −5 °C lämpötiloja ja 40 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  tammikuu kuukauden aikana kohteessa Kouvola lämpötilat ovat yleensä pakkasen puolella ja mahdollisuus jäähän ja lumeen pn suuri. On todennäköisesti parasta vuokrata nelivetoinen maasturi matkalle kohteeseen Kouvola.

 • Onko sää kaupungissa Kouvola samanlainen kuin muualla Kymenlaakso alueella?

  Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Kouvola ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Kymenlaakso lämpötila kuukauden aikana tammikuu on −5 °C ja mahdollinen sademäärä 40 mm.


Autonvuokraukset kaupungin Kouvola lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Kouvola

Aloita matkan suunnittelu - Kouvola