Autonvuokraus Kouvola - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Kouvola? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Kouvola, Suomi
7. maaliskuu — 14. maaliskuu
Sama palautus
Kouvola, Suomi
su 7/3
Keskipäivä
su 14/3
13:00

Tietoja matkastasi kohteeseen Kouvola

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Kouvolassa?

Autonvuokraus Kouvolassa on yleensä mahdollista kaikille 19 vuotta täyttäneille, joilla on ollut ajokortti vähintään 12 kuukautta. Tätä ikärajaa noudattaa valtaosa kansainvälisistä autovuokraaamoketjuista, joita Kouvolassa edustaa esimerkiksi Hertz. Joillakin vuokraamoilla ikäraja voi olla tätäkin korkeampi. Pienet autovuokraamot saattavat puolestaan vuokrata autoja kaikille ajokortin omaaville. Ikärajoitukset siis vaihtelevat jonkin verran vuokraamoittain. Iäkkäiden kuskien kannattaa varmistaa Kouvolan autovuokraamoilta, onko niillä yläikärajaa asiakkailleen. Auton vuokraaminen tulee Kouvolassa yleensä hieman normaalia kalliimmaksi alle 25-vuotiaille kuskeille, sillä heiltä peritään tavallisesti nuoren kuljettajan lisämaksu. Muista myös muut lisämaksut, mitä auton vuokrahintaan voidaan Kouvolassa ja muualla Suomessa lisätä. Jos autoa haluaa ajaa useampi kuin yksi kuski, on lisäkuskeista yleensä maksettava ekstraa.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Kouvolassa

Matkailijoidenkin on helppo autoilla Kouvolan rauhallisessa kaupunkiliikenteessä. Sekä keskustassa että monissa muissa Kouvolan kaupunginosissa tyypillinen nopeusrajoitus on 30 km/h. Asutusalueiden ulkopuolella nopeusrajoitukset vaihtelevat 40–50 km/h välillä. Kouvolan tuntumassa kulkee vilkasliikeinen valtatie 6, jolla ajaessa kannattaa olla tarkkaavainen varsinkin talvella, kun sääolosuhteet voivat olla kaupungissa haastavat. Autovuokraajien kannattaa pitää Kouvolan teillä mielessään Suomen lain tärkeät pykälät. Esimerkiksi promilleraja rattijuopumukselle on vain 0,5 promillea, joten alkoholia nauttineiden kannattaa turvautua taksiin tai Kouvolan joukkoliikenteeseen. Ajovalot on muistettava pitää päällä kaikkina vuorokaudenaikoina. Päivällä pakolliset ovat ainakin huomiovalot ja illan hämärtyessä myös takavalot. Kouvolan keskustassa on parkkitilaa runsaasti, joten pysäköinti ei tuota kaupungissa ongelmia. Kaupunkialueella on sekä vapaita pysäköintipaikkoja, ilman aikarajoitusta, että aikarajoitettua parkkipaikkoja. Jos valitsemallesi parkkipaikalle on merkitty aikarajoitus, muista käyttää parkkikiekkoa.

Nähtävyyksiä Kouvolassa ja sen lähellä

Kouvolan keskusta on kooltaan kompakti, joten ydinkeskustan alueeseen voit tutustua kätevästi kävellen. Autonvuokraus Kouvolassa on hyvä vaihtoehto niille matkailijoille, jotka yöpyvät Kouvolan ydinkeskustan ulkopuolella. Jos haluat tutustua Kouvolan lähialueiden nähtävyyksiin, onnistuu sekin kätevimmin vuokra-autolla. Vuokraa auto vaikkapa päiväksi tai viikoksi ja tutustu Kouvolan seudun matkailutarjontaan. Tykkimäen huvipuisto, lapsiperhdein suosikkikohde Kouvolassa, sijaitsee noin 10 min ajomatkan päässä keskustasta. Luonnon ystäville erinomainen vierailukohde on Repoveden kansallispuisto, jonne on Kouvolasta ajomatkaa noin tunti. Tutustu myös Kouvolan seudun kauniisiin järviin, kuten Rapojärveen ja Lappalanjärveen, joiden monille uimapaikoille pääset kätevimmin autolla. Kouvolasta on kätevää tehdä päiväretki myös meren äärellä sijaitsevaan Kotkan kaupunkiin. Kouvolasta Kotkaan on matkaa noin 57 km, jonka taittaa autolla alle tunnissa. Myös Lahteen on Kouvolasta ajomatkaa noin tunti. Aktiivilomailijoiden kannattaa suunnata Lahden kupeessa sijaitsevalle Vierumäelle, joka on tunnettu urheiluopistostaan.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Jos lomasuunnitelmiisi Kouvolassa kuuluu auton vuokraus, pidä huoli, että vuokra-autollasi on tarvittava vakuutusturva. Vuokra-autoihin sisältyy aina vakuutus, mutta perusvakutuuksen antamaa suojaa voi parantaa erilaisin lisävakuutuksin. Selvitä ensin, mitä vakuutuksia autovuokraamosi Kouvolassa sisällyttää vuokra-auton hintaan. Usein vuokrasopimus sisältää automaattisesti esimerkiksi kolariturvan, mutta ei välttämättä varkausturvaa. Sen voi kuitenkin lisätä vuokrasopimukseen lisähinnasta. Ota myös selville, mikä on sinun omavastuusi esimerkiksi kolaritilanteessa syntyneistä kuluista. Useimmissa Kouvolan vuokramoissa vuokra-autojen vakuutuksiin sisältyy omavastuuosuus. Se osuus kuuluu autovuokraajan maksettavaksi. Omavastuun poisto tai pienentäminen onnistuu lisämaksulla. Monet vuokraamot myyvät lisävakuutuksia myös rengas- ja ikkunavahinkoja varten, toisilla vuokraamoilla ne taas sisältyvät auton perusvakuutukseen. Hintavertailu kannattaa lisävakuutusten kohdalla, sillä vakuutusten hinnat vaihtelevat vuokraamoittain. Ylimääräiset vakuutukset voivat siis selvästi nostaa vuokra-autosta maksettavaa kokonaishintaan.

Voiko Kouvolassa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Kouvolassa voi toki autoilla suomalaisella ajokortilla. Myös muiden EU-maiden ajokortit hyväksytään kaupungin teillä. Muista ottaa ajokortti mukaan, kun noudat autosi vuokraamosta.

Mistä auton nouto ja palautus Kouvolassa onnistuu?

Autonvuokraus Kouvolassa onnistuu kätevimmin rautatieaseman tuntumassa. Kouvolan juna-aseman lähellä on useita tunnettuja autovuokraamoita, kuten Hertz, Budget, Avis ja Europcar. Junalla Kouvolaan saapuvien on siis helppo noutaa vuokra-auto heti kaupunkiin saavuttuaan lähikortteleiden autovuorkaamoista. Joitakin autovuokraamoja on myös Korjalan kaupunginosassa. Mikäli haluat selvitä auton vuokrauksesta Kouvolassa mahdollisimman halvalla, kannattaa auto noutaa ja palauttaa autovuokraamoon itse. Lisämaksuista kaupungin monet vuokraamot tarjoavat kuitenkin nouto- ja palautuspalveluita. Tarvittaessa auto siis toimitetaan minne tahansa Kouvolassa ja myös noudetaan valitsemastasi paikasta. Tästä joudut kuitenkin maksamaan lisäpalvelun. Jos aloitat Kouvolasta automatkan muualle Suomeen, tarjoavat monet vuokraamot mahdollisuutta yhdensuuntaiseen vuokraukseen. Tässä tapauksessa Kouvolasta vuokrattu auto voidaan palauttaa mihin tahansa toiseen autovuokraamon toimipisteeseen Suomessa. Yhdensuuntainen vuokraus onnistuu parhaiten suurien autovuokraamoketjujen asiakkaille. Pidä mielessäsi, että auton viennistä ulkomaille on aina ilmoitettava vuokraamolle erikseen. (Tarkastettu: 17/05/2019).


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Kouvola kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Kouvola

Tähän mennessä ajankohtana helmikuu on momondossa ollut 31 vuokra-autohakua kohteessa Kouvola.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Kouvola noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Tehostettu siivous on yksi uusista eduista, jonka voit saada, kun vuokraat auton kohteessa Kouvola. Käytä hakusuodatinta nähdäksesi kaikki vuokraamot, jotka tarjoavat tätä tehostetun siivouksen ominaisuutta. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Missä Kouvola autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Vuokraamolla Europcar on yleensä halvimmat päivähinnat autonvuokraukselle kaupungissa Kouvola, ja hinnat ovat saatavilla missä tahansa heidän toimipisteessä. Keskimäärin voit odottaa maksavasi 106 €/päivä, mutta käyttäjämme ovat löytäneet autonvuokraukselle niinkin alhaisia hintoja kuin 32 €/päivä paikassa Kouvola.

Peritäänkö Kouvola autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Kouvola sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Kouvola. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Kouvola maaliskuu ajaksi?

Perusmallinen auto on ihanteellinen, kun haluat vierailla kaupungissa Kouvola kuukauden maaliskuu aikana. Kohteessa Kouvola sataa keskimäärin 30 mm cm ja lämpötila on noin 2 °C maaliskuu aikana. Nämä olosuhteet sopivat hyvin perusmalliselle autolle, joka kestää helposti vähän sadetta ja kylmempiä lämpötiloja. Perusmalli vuokraaminen kaupungissa Kouvola maksaa keskimäärin 89 €/päivä.

Kuinka monta Scandia Rent autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Kouvola?

Kaupungista Kouvola löytyy 2 toimipaikkaa, jotka Scandia Rent omistaa ja joista auton voi vuokrata päiväksi hintaan 63 € keskimäärin.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Kouvola?

Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Kouvola on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Kouvola taajama-alueilla on voimassa rajoitus 90 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Kouvola alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 90 km/t.

Millainen sää on kohteessa Kouvola, Suomi kuukauden helmikuu aikana?

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Kouvola kuukauden helmikuu aikana voivat odottaa −6 °C lämpötiloja ja 30 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen helmikuu sään perusteella?

helmikuu kuukauden aikana kohteessa Kouvola lämpötilat ovat yleensä pakkasen puolella ja mahdollisuus jäähän ja lumeen pn suuri. On todennäköisesti parasta vuokrata nelivetoinen maasturi matkalle kohteeseen Kouvola.

Onko sää kaupungissa Kouvola samanlainen kuin muualla Kymenlaakso alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Kouvola ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Kymenlaakso lämpötila kuukauden aikana helmikuu on −6 °C ja mahdollinen sademäärä 30 mm.


Autonvuokraukset kaupungin Kouvola lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Kouvola

Lentolippu varattuna kohteeseen Kouvola? Aloita matkan suunnittelu!