Autonvuokraukset kentällä Savonlinna lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Savonlinna lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Savonlinna, Suomi - Savonlinna (SVL)
12. huhtikuu — 15. huhtikuu
Sama palautus
Savonlinna, Suomi - Savonlinna (SVL)
ke 12/4
Keskipäivä
la 15/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Savonlinna lentokenttä autonvuokraustiedot

Suomalaiset voivat vuokrata auton Savonlinnan lentokentältä esittämällä vain Suomen ajokortin. Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias, ja ajokortin on täytynyt olla voimassa ainakin 12 kuukautta ennen vuokrausta. Ota huomioon, että isomman auton, esimerkiksi pakettiauton, vuokraus saattaa vaatia korkeampaa ikää. Autovuokraamot voivat myös periä alle 25-vuotiailta asiakkailtaan niin kutsutun nuoren kuljettajan lisämaksun, joka nostaa vuokrauksen hintaa. Kaikki EU-maiden asukkaat voivat pääsääntöisesti vuokrata auton ja ajaa Suomessa oman maansa ajokortilla. Muilla kuin Suomen kansalaisilla tulee kuitenkin olla mukanaan oman maan ajokortti sekä mielellään kansainvälinen ajokortti. EU-kansalaisille kansainvälinen ajokortti ei ole välttämätön. Yleisesti vuokra-auto voidaan maksaa pankki- sekä luottokorteilla. Korteilla maksua suositaan käteisen sijaan, ja osa vuokraamoista hyväksyy vain luottokortin. Varustaudu Savonlinnan matkaan tekemällä autonvuokraus etukäteen ja pakkaamalla mukaan kaikki tarvitsemasi asiakirjat. Savonlinnan lentokentän autonvuokraus tarjoaa useimmat suositut autovuokraamot, kuten Hertz sekä Europcar.

Jos haluat vuokrata auton Savonlinnan lentokentältä, huomioi, ettei paikan päällä kentällä ole välttämättä jatkuvasti palvelevia palvelutiskejä. Varaus on tehtävä ennakkoon, että vuokraamo osaa varautua tarpeisiisi. Etukäteisvarauksen avulla auto odottaa sinua kentällä. Jos et ole varannut vuokra-autoasi etukäteen, voit hyödyntää Savonlinnan lentokentän ilmaista nettiyhteyttä ja varata auton vasta lentokentältä. Voit kuitenkin joutua noutamaan autosi kauempaa. Savonlinnan autovuokraamoilta saat kaikki tyypilliset vuokraamopalvelut, kuten autojen lisävarusteet ja kattavat vakuutukset. Voit varata auton esimerkiksi lasten turvaistuimella tai navigointijärjestelmällä.


0

Savonlinna lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Savonlinna lentokenttä

Autounion Car Rental

3 sijaintia

Firent

3 sijaintia

Scandia Rent

2 sijaintia

Hertz

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Savonlinnan suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Savonlinnan

Tutustu alueen Savonlinnan muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Savonlinnan

Aloita matkan suunnittelu - Savonlinna lentokenttä


Miksi käyttää momondoa?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Savonlinna lentokenttä voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Savonlinna lentokenttä, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.