Autonvuokraukset Tanskassa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Tanskassa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Kööpenhamina, Tanska
7. helmikuu — 14. helmikuu
Sama palautus
Kööpenhamina, Tanska
ti 7/2
Keskipäivä
ti 14/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Tanska autonvuokraustiedot

Autonvuokraus Tanskassa on käytännöllinen vaihtoehto maan sisällä liikkumiseen. Jos haluat nähdä matkallasi enemmänkin Eurooppaa, on Tanskasta loistavat yhteydet niin Saksaan kuin Ruotsiinkin. Ruotsiin pääsee suoraan Juutinrauman siltaa pitkin. Autonvuokraus on suosittu vaihtoehto myös siksi, että maan liikennesäännöt ovat hyvin samankaltaiset kuin Suomessa. Ja kun haluat vuokrata auton, löydät halvat vuokra-autot momondon kautta. Kuten todettua, Tanskan liikennesäännöt eivät juuri poikkea suomalaisista. Tanskassa tulee kuitenkin varoa erityisesti pyöräilijöitä, joita on todella paljon ja kaikkina vuodenaikoina. Huomaa myös, että heillä on aina etuajo-oikeus. Maassa on käytössä tuttu oikeanpuolinen liikenne. Kuten Suomessakin, turvavöitä tulee käyttää aina ajon aikana, samoin kuin ajovaloja. Puhelimeen puhuminen on sallittua ajaessa ainoastaan hands free -laitteiden avulla. Lasten kanssa matkustavien tulee huomata, että lastenistuin on pakollinen alle 12-vuotiaille lapsille. Ajon aikana sinulla tulee olla aina mukana niin ajokortti, auton rekisteriote kuin vakuutuspaperitkin. Autonvuokraus antaa vapauden liikkua missä ja milloin haluat, etkä ole riippuvainen julkisen liikenteen aikatauluista.

Autonvuokraus Tanskassa on helppoa, sillä mitään ajokorttia kummempia dokumentteja ei edellytetä. Tähän vaikuttaa se, että myös Tanska on EU-maa, mikä helpottaa paperisotaa monessa muussakin asiassa. Huomioi kuitenkin, että autonvuokraus Tanskassa edellyttää vähintään 21 vuoden ikää. Ikävaatimukseen vaikuttaa toki myös autoluokka, joten ikäraja voi olla korkeampikin. Sopivan iän lisäksi autonvuokraus Tanskassa edellyttää, että sinulla on ollut ajokortti voimassa vähintään vuoden. Jos alle 26-vuotias haluaa vuokrata auton, häneltä voidaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Lisämaksu on käytössä monissa tanskalaisissa autovuokraamoissa. Pidä mielessä myös, että osassa autovuokraamoita on käytössä 80 vuoden yläikäraja. Autonvuokraus ja maassa ajaminen onnistuvat suomalaisella ajokortilla, mutta voit halutessasi ottaa mukaan myös kansainvälisen ajokortin. Vuokra-autojen vertailu kannattaa, sillä vertailemalla löytyvät halvat vuokra-autot, jotka sopivat juuri omiin ja seurueesi tarpeisiin. Muista huolehtia myös vakuutussuojasta. Vertaile eri vakuutusten ehtoja ja tutustu niihin huolellisesti jo ennen autonvuokrausta. Vuokra-autojen hinnat vaihtelevat muun muassa autotyypin mukaan, ja eri autovuokraamoiden hintatasoissa voi olla eroja.

Kun suunnitelmissasi on autonvuokraus Tanskassa, on hyvä huomioida, että Kööpenhaminassa voi olla ajoittain pahojakin ruuhkia. Kööpenhaminan metropolialueella asuu nimittäin noin kaksi miljoonaa ihmistä. Kööpenhaminassa ei ole kuitenkaan ainakaan toistaiseksi otettu ruuhkamaksuja käyttöön, vaan julkisen liikenteen käyttöön on kannustettu niiden lippujen hintoja alentamalla. Tanska koostuu lukuisista eri saarista, ja ajoittain myös maan silloilla voi esiintyä ruuhkia. Jos vain mahdollista, kannattaa välttää ajamista ruuhka-aikoina.  Vaikka autonvuokraus on kätevä vaihtoehto myös Kööpenhaminassa vieraileville, muiden isojen kaupunkien tapaan sielläkin voi olla pysäköintipaikoista pulaa. Pääsääntöisesti kaupungissa voi pysäköidä kadulle ainoastaan tunniksi, mutta myös kolmen tunnin pysäköintipaikkoja on tarjolla. Osa paikoista on maksullisia, osassa taas pitää käyttää pysäköintikiekkoa, joita saa esimerkiksi huoltoasemilta. Autonvuokraus on erityisen hyvä vaihtoehto, kun haluat päästä kulkemaan Tanskassa laajemminkin. Vuokra-autojen vertailu kannattaa, jos haluat löytää halvat vuokra-autot, ja tämä vertailuhan onnistuu momondon kautta hyvin vaivattomasti. Voit myös vuokrata auton kätevästi kauttamme samalla kun varaat lennot, yöpymisen sekä muut mahdolliset palvelut.

Lukuisista saarista koostuvan luonnonkauniin Tanskan tärkeimmät saaret ovat Fyn ja Sjaelland, joista jälkimmäisessä sijaitsee niin Kööpenhamina kuin suosituista maailmantähtiä vilisevistä festareistaan tunnettu Roskilde. Saaria yhdistävät sillat, joten autonvuokraus mahdollistaa saarien välillä liikkumisen ja samalla myös luonnonkauniiden maisemien katselemisen. Sjaellandin ja Fynin saaren yhdistää Ison-Beltin silta, ja Fyniltä pääsee Vähä-Beltin siltaa pitkin Jyllannin niemimaalle. Siellä sijaitsee esimerkiksi Billund, josta löytyy yksi Tanskan ykköskohteista: Legoland. Etäisyydet Tanskassa ovat lyhyitä ja esimerkiksi huoltoasemia, ravintoloita ja yöpymispaikkoja on maassa tiheästi. Autonvuokraus Tanskassa mahdollistaa sen, että pääset näkemään maan eri kohteita. Pinta-alaltaan pienessä maassa autonvuokraus takaa, että kaikki maan kolkat ovat ulottuvillasi. Voit ajaa läpi lukuisten idyllisten pikkukylien tai kaunista pitkää merirannikkoa pitkin. Vuokra-autojen hinnat eivät päätä huimaa, ja voit liikkua omaan tahtiisi sekä toteuttaa omatoimisen kiertomatkan läpi maan. Legolandin lisäksi Tanskan mielenkiintoisiin nähtävyyksin lukeutuvat esimerkiksi Frediksborgin ja Egeskovin linnat ja Hans Christian Andersenin museo. Voit vuokrata auton jo esimerkiksi lentokentältä maahan saapuessasi, mutta halvat vuokra-autot löytyvät helposti myös muista maan vuokrapisteistä.


Autonvuokraustarjoukset Tanska

Löydä kohteesta Tanska juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

29 € - 85 €

Kaikki autotyypit

23 € - 131 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tanska on 48 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Tanska on tammikuuta. Hinta on 41 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 29 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 28 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Tanska. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tanska voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tanska on 62 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Tanska on tammikuuta. Hinta on 70 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 19 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 8 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Tanska. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tanska voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tanska on 91 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Tanska on syyskuuta. Hinta on 44 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 52 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 27 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Tanska. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tanska voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tanska on 52 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Tanska on tammikuuta. Hinta on 70 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 16 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 24 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Tanska. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tanska voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tanska on 80 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Tanska on huhtikuuta. Hinta on 23 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 62 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 15 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Tanska. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tanska voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Luksus vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tanska on 44 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Tanska on syyskuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 47 € per päivä. Luksus vuokraus on tyypillisesti 34 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Tanska. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tanska voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Tanska autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Legoland221,4 km

Läheiset nähtävyydet:

Legoland1,6 km

Läheiset nähtävyydet:

Legoland157,3 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Tanska suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Tanska

Autonvuokraus Tanska

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Tanska, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Europcar tarjoaa yleensä halvinta autonvuokrausta kohteessa Tanska. Käyttäjät löytävät usein vuokra-autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 33 €/päivä, kun varaus tapahtuu Europcar kautta. Löydät todennäköisemmin vuokra-autotarjouksia Europcar kautta halvemmalla kuin mitä kansallisen hinta 70 €/päivä on. Hinnat voivat vaihdella vuokraamasi autotyypin ja kaupungin mukaan.

Tällä hetkellä maan Tanska suosituin vuokraamo on Europcar. 16 käyttäjää on antanut vuokraamolle Europcar asiakasarviopisteet 7,6/10 asiakaspalvelusta sekä laadukkaista vuokra-autoista. Edellisen kuukauden aikana 40 % käyttäjistä valitsi vuokraamon Europcar kohteessa Tanska vietetyn loman ajaksi.

Vuokraamolla Sunnycars on eniten autonvuokrauspisteitä Tanska alueella. Yritys tarjoaa tällä hetkellä 76 toimipaikkaa, jotka sijaitsevat lentokentillä ja kaupungeissa ympäri maata. Vuokraamolta Sunnycars löytyy eri toimistoja suosituimmista maan Tanska kaupungeista, kuten Kööpenhamina, jossa on 5 Sunnycars toimipistettä.

Jos vuokraat auton kohteessa Tanska, huomioithan, että sinun täytyy ajaa aina oikealla puolella.

Tanska on rankattu 16/137 maiden joukossa globaalisti teiden kunnon osalta vuonna 2019. Asteikolla 1 - 7, Tanska on saanut teiden laatupisteiksi 5,6. Muista, että teiden laatuolosuhteet maan Tanska sisällä voivat vaihdella sen alueen mukaan, jossa aiot vierailla.

Maan Tanska laillinen veren alkoholipitoisuusraja on 0,50‰. Tämän lisäksi on kuitenkin olennaista tarkistaa alueelliset tai paikalliset lait, koska tämä raja voi vaihdella kaupungeittain. Veren alkoholipitoisuus maan Tanska sisällä voi myös vaihdella iän, ajokokemuksen ja sen mukaan oletko ammattiajaja. Maassa Tanska on tiukat lait sellaisia yksilöitä vastaan, jotka juovat ja ajavat ollessaan nuorempia kuin laillisen juoma-iän sallima 18 vuotta.

Maahan Tanska matkustavat valitsevat yleensä Wagon vuokra-autokseen. Tämä voi johtua säästä vierailun aikana, suunnitellusta toiminnasta tai budjetista. Viimeisen 30 päivän aikana 13 % käyttäjistämme on vuokrannut Wagon Tanska matkan ajaksi keskimääräiseen 22 € per päivä hintaan.

Viime viikolla bensiinin hinta maassa Tanska oli keskimäärin 1,97 € per litra. Bensahinnat saattavat vaihdella kaupungin, vuodenajan ja maan taloustilanteen perusteella. Jos haluat vuokrata auton alemmalla hinnalle harkitse vuokraamista maassa, jossa on alhaisemmat polttoaineen hinnat, kuten Kuwait, jossa bensahinnat ovat keskimäärin 0,32 € per litra. Hong Kong on myös toinen hyvä kohde vierailulle jos bensahinnat, jotka ovat viime viikosta lähtien 2,72 € per litra paikkeilla, eivät pelota.


Autonvuokraukset kaupungin Tanska suosituilla lentokentillä

Vuokraa auto miltä tahansa näistä suosituista Tanska lentokentistä

Aloita matkan suunnittelu - Tanska


Miksi käyttää momondoa?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Tanska voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Tanska antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Kyllä, momondo avulla voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Tanska, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta Tanska.

Kyllä, kohteesta Tanska löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Tanska autonvuokrauksille.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.