Autonvuokraus Tanska

Autonvuokraus Tanska - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Löydä halpa autonvuokraus kohteessa Tanska seuraavalle matkallesi. Vuokraa omasi vain muutamassa minuutissa!

ke 2.2.
Keskipäivä
la 5.2.
Keskipäivä
Vertaile vs. momondo |

Tanska: suosituimmat kaupungit autonvuokraukselle

Vertaile maan suosituimpien kaupunkien autovuokraamojen hintoja
Nykyinen hintaluokka
36 € - 56 € per päivä
HALVIN KAUPUNKI KOHTEESSA TANSKA Vejle 22 % halvempi Auton vuokraaminen kaupungista Vejle on yleensä halvinta maassa Tanska, jossa hinta per yö on keskimäärin 36 €.
KALLEIN KAUPUNKI KOHTEESSA TANSKA Odense 21% kalliimpi Kaupungissa Odense on yleensä kalleimmat autonvuokraushinnat Tanska maan sisällä, jossa vuokra-auto maksaa yleensä 56 € per päivä.
SUOSITUIN KAUPUNKI: TANSKA Billund 81% useampi käyttäjä vieraili Enemmistö momondon käyttäjistä etsi autonvuokrauksia Billund kuin mistään muusta alueelta maan Tanska sisällä.

Autovuokraamot maassa Tanska

Alla on luettelo jokaisesta valtakunnallisesta autovuokraamoista ja tieto siitä, kuinka monta vuokraamoa heiltä löytyy ympäri maata ja missä kaupungeissa ne sijaitsevat
Europcar
36 sijaintia
Kööpenhamina 31 €/pvä
Billund 52 €/pvä

Suosituimmat vuokra-autotyypit

Alla on suosituimmat vuokra-autotyypit maassa Tanska ja halvimmat kaupungit, joista niitä vuokrata
Keskikoko
Keskikoko

Osuvin

Kööpenhamina

51 €/päivä
Keskikoko

1. suosituin

Billund

58 €/päivä
Keskikoko

2. suosituin

Kastrup

97 €/päivä
Pieni
Pieni

Osuvin

Rønne

28 €/päivä
Pieni

1. suosituin

Billund

41 €/päivä
Pieni

2. suosituin

Kööpenhamina

29 €/päivä
Maasturi
Maasturi

Osuvin

Billund

33 €/päivä
Maasturi

1. suosituin

Kastrup

47 €/päivä
Pakettiauto
Pakettiauto

Osuvin

Kööpenhamina

83 €/päivä
Pakettiauto

1. suosituin

Billund

106 €/päivä
Pakettiauto

2. suosituin

Kastrup

136 €/päivä
Suuri
Suuri

Osuvin

Aalborg

58 €/päivä
Suuri

1. suosituin

Billund

122 €/päivä
Suuri

2. suosituin

Kööpenhamina

93 €/päivä

Auton vuokraaminen maassa Tanska

Tässä on muutamia vinkkejä ja sääntöjä, jotka sinun tulisi tietää ajamisesta maassa Tanska ennen kuin vuokraat auton.

Mitkä ovat Tanskan ainutlaatuiset liikennelait?

Autonvuokraus Tanskassa on käytännöllinen vaihtoehto maan sisällä liikkumiseen. Jos haluat nähdä matkallasi enemmänkin Eurooppaa, on Tanskasta loistavat yhteydet niin Saksaan kuin Ruotsiinkin. Ruotsiin pääsee suoraan Juutinrauman siltaa pitkin. Autonvuokraus on suosittu vaihtoehto myös siksi, että maan liikennesäännöt ovat hyvin samankaltaiset kuin Suomessa. Ja kun haluat vuokrata auton, löydät halvat vuokra-autot momondon kautta. Kuten todettua, Tanskan liikennesäännöt eivät juuri poikkea suomalaisista. Tanskassa tulee kuitenkin varoa erityisesti pyöräilijöitä, joita on todella paljon ja kaikkina vuodenaikoina. Huomaa myös, että heillä on aina etuajo-oikeus. Maassa on käytössä tuttu oikeanpuolinen liikenne. Kuten Suomessakin, turvavöitä tulee käyttää aina ajon aikana, samoin kuin ajovaloja. Puhelimeen puhuminen on sallittua ajaessa ainoastaan hands free -laitteiden avulla. Lasten kanssa matkustavien tulee huomata, että lastenistuin on pakollinen alle 12-vuotiaille lapsille. Ajon aikana sinulla tulee olla aina mukana niin ajokortti, auton rekisteriote kuin vakuutuspaperitkin. Autonvuokraus antaa vapauden liikkua missä ja milloin haluat, etkä ole riippuvainen julkisen liikenteen aikatauluista.

Mitkä ovat oikeudelliset ja dokumentaatiovaatimukset auton vuokraamiseen Tanskassa?

Autonvuokraus Tanskassa on helppoa, sillä mitään ajokorttia kummempia dokumentteja ei edellytetä. Tähän vaikuttaa se, että myös Tanska on EU-maa, mikä helpottaa paperisotaa monessa muussakin asiassa. Huomioi kuitenkin, että autonvuokraus Tanskassa edellyttää vähintään 21 vuoden ikää. Ikävaatimukseen vaikuttaa toki myös autoluokka, joten ikäraja voi olla korkeampikin. Sopivan iän lisäksi autonvuokraus Tanskassa edellyttää, että sinulla on ollut ajokortti voimassa vähintään vuoden. Jos alle 26-vuotias haluaa vuokrata auton, häneltä voidaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Lisämaksu on käytössä monissa tanskalaisissa autovuokraamoissa. Pidä mielessä myös, että osassa autovuokraamoita on käytössä 80 vuoden yläikäraja. Autonvuokraus ja maassa ajaminen onnistuvat suomalaisella ajokortilla, mutta voit halutessasi ottaa mukaan myös kansainvälisen ajokortin. Vuokra-autojen vertailu kannattaa, sillä vertailemalla löytyvät halvat vuokra-autot, jotka sopivat juuri omiin ja seurueesi tarpeisiin. Muista huolehtia myös vakuutussuojasta. Vertaile eri vakuutusten ehtoja ja tutustu niihin huolellisesti jo ennen autonvuokrausta. Vuokra-autojen hinnat vaihtelevat muun muassa autotyypin mukaan, ja eri autovuokraamoiden hintatasoissa voi olla eroja.

Millä Tanskan alueella on eniten liikennettä?

Kun suunnitelmissasi on autonvuokraus Tanskassa, on hyvä huomioida, että Kööpenhaminassa voi olla ajoittain pahojakin ruuhkia. Kööpenhaminan metropolialueella asuu nimittäin noin kaksi miljoonaa ihmistä. Kööpenhaminassa ei ole kuitenkaan ainakaan toistaiseksi otettu ruuhkamaksuja käyttöön, vaan julkisen liikenteen käyttöön on kannustettu niiden lippujen hintoja alentamalla. Tanska koostuu lukuisista eri saarista, ja ajoittain myös maan silloilla voi esiintyä ruuhkia. Jos vain mahdollista, kannattaa välttää ajamista ruuhka-aikoina.  Vaikka autonvuokraus on kätevä vaihtoehto myös Kööpenhaminassa vieraileville, muiden isojen kaupunkien tapaan sielläkin voi olla pysäköintipaikoista pulaa. Pääsääntöisesti kaupungissa voi pysäköidä kadulle ainoastaan tunniksi, mutta myös kolmen tunnin pysäköintipaikkoja on tarjolla. Osa paikoista on maksullisia, osassa taas pitää käyttää pysäköintikiekkoa, joita saa esimerkiksi huoltoasemilta. Autonvuokraus on erityisen hyvä vaihtoehto, kun haluat päästä kulkemaan Tanskassa laajemminkin. Vuokra-autojen vertailu kannattaa, jos haluat löytää halvat vuokra-autot, ja tämä vertailuhan onnistuu momondon kautta hyvin vaivattomasti. Voit myös vuokrata auton kätevästi kauttamme samalla kun varaat lennot, yöpymisen sekä muut mahdolliset palvelut.

Mitkä ovat Tanskan parhaat luonnonkauniit tiet?

Lukuisista saarista koostuvan luonnonkauniin Tanskan tärkeimmät saaret ovat Fyn ja Sjaelland, joista jälkimmäisessä sijaitsee niin Kööpenhamina kuin suosituista maailmantähtiä vilisevistä festareistaan tunnettu Roskilde. Saaria yhdistävät sillat, joten autonvuokraus mahdollistaa saarien välillä liikkumisen ja samalla myös luonnonkauniiden maisemien katselemisen. Sjaellandin ja Fynin saaren yhdistää Ison-Beltin silta, ja Fyniltä pääsee Vähä-Beltin siltaa pitkin Jyllannin niemimaalle. Siellä sijaitsee esimerkiksi Billund, josta löytyy yksi Tanskan ykköskohteista: Legoland. Etäisyydet Tanskassa ovat lyhyitä ja esimerkiksi huoltoasemia, ravintoloita ja yöpymispaikkoja on maassa tiheästi. Autonvuokraus Tanskassa mahdollistaa sen, että pääset näkemään maan eri kohteita. Pinta-alaltaan pienessä maassa autonvuokraus takaa, että kaikki maan kolkat ovat ulottuvillasi. Voit ajaa läpi lukuisten idyllisten pikkukylien tai kaunista pitkää merirannikkoa pitkin. Vuokra-autojen hinnat eivät päätä huimaa, ja voit liikkua omaan tahtiisi sekä toteuttaa omatoimisen kiertomatkan läpi maan. Legolandin lisäksi Tanskan mielenkiintoisiin nähtävyyksin lukeutuvat esimerkiksi Frediksborgin ja Egeskovin linnat ja Hans Christian Andersenin museo. Voit vuokrata auton jo esimerkiksi lentokentältä maahan saapuessasi, mutta halvat vuokra-autot löytyvät helposti myös muista maan vuokrapisteistä.

 • Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Tanska?

  Alamo tarjoaa yleensä halvinta autonvuokrausta kohteessa Tanska. Käyttäjät löytävät usein vuokra-autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 22 €/päivä, kun varaus tapahtuu Alamo kautta. Löydät todennäköisemmin vuokra-autotarjouksia Alamo kautta halvemmalla kuin mitä kansallisen hinta 45 €/päivä on. Hinnat voivat vaihdella vuokraamasi autotyypin ja kaupungin mukaan.

 • Mikä on suosituin autovuokraamo kohteessa Tanska?

  Tällä hetkellä maan Tanska suosituin vuokraamo on Sixt. 65 käyttäjää on antanut vuokraamolle Sixt asiakasarviopisteet 7,9/10 asiakaspalvelusta sekä laadukkaista vuokra-autoista. Edellisen kuukauden aikana 27 % käyttäjistä valitsi vuokraamon Sixt kohteessa Tanska vietetyn loman ajaksi.

 • Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Tanska?

  Vuokraamolla Sunnycars on eniten autonvuokrauspisteitä Tanska alueella. Yritys tarjoaa tällä hetkellä 76 toimipaikkaa, jotka sijaitsevat lentokentillä ja kaupungeissa ympäri maata. Vuokraamolta Sunnycars löytyy eri toimistoja suosituimmista maan Tanska kaupungeista, kuten Kööpenhamina, jossa on 5 Sunnycars toimipistettä.

 • Millä puolen tietä ihmiset ajavat maassa Tanska?

  Jos vuokraat auton kohteessa Tanska, huomioithan, että sinun täytyy ajaa aina oikealla puolella.

 • Kuinka hyviä tiet ovat kohteessa Tanska?

  Tanska on rankattu 16/137 maiden joukossa globaalisti teiden kunnon osalta vuonna 2019. Asteikolla 1 - 7, Tanska on saanut teiden laatupisteiksi 5,6. Muista, että teiden laatuolosuhteet maan Tanska sisällä voivat vaihdella sen alueen mukaan, jossa aiot vierailla.

 • Mikä on alkoholin alaisena ajamisen rajat maassa Tanska?

  Maan Tanska laillinen veren alkoholipitoisuusraja on 0,50‰. Tämän lisäksi on kuitenkin olennaista tarkistaa alueelliset tai paikalliset lait, koska tämä raja voi vaihdella kaupungeittain. Veren alkoholipitoisuus maan Tanska sisällä voi myös vaihdella iän, ajokokemuksen ja sen mukaan oletko ammattiajaja. Maassa Tanska on tiukat lait sellaisia yksilöitä vastaan, jotka juovat ja ajavat ollessaan nuorempia kuin laillisen juoma-iän sallima 18 vuotta.

 • Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Tanska?

  Maahan Tanska matkustavat valitsevat yleensä Compact vuokra-autokseen. Tämä voi johtua säästä vierailun aikana, suunnitellusta toiminnasta tai budjetista. Viimeisen 30 päivän aikana 19 % käyttäjistämme on vuokrannut Compact Tanska matkan ajaksi keskimääräiseen 17 € per päivä hintaan.

 • Kuinka paljon maassa Tanska maksaa polttoaine?

  Viime viikolla bensiinin hinta maassa Tanska oli keskimäärin 1,76 € per litra. Bensahinnat saattavat vaihdella kaupungin, vuodenajan ja maan taloustilanteen perusteella. Jos haluat vuokrata auton alemmalla hinnalle harkitse vuokraamista maassa, jossa on alhaisemmat polttoaineen hinnat, kuten Algeria, jossa bensahinnat ovat keskimäärin 0,30 € per litra. Hong Kong on myös toinen hyvä kohde vierailulle jos bensahinnat, jotka ovat viime viikosta lähtien 2,28 € per litra paikkeilla, eivät pelota.Autonvuokraukset muissa kaupungeissa kohteessa Tanska

Tarvitsetko lisää kohdeideoita matkallesi kohteeseen Tanska? Löydä vuokra-autoja näistä suosituista kaupungeista ympäri maata
Autonvuokraus Tanska
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00