Autonvuokraus Yhdistynyt kuningaskunta

Autonvuokraus Yhdistynyt kuningaskunta - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Löydä halpa autonvuokraus kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta seuraavalle matkallesi. Vuokraa omasi vain muutamassa minuutissa!

ti 14.12.
Keskipäivä
pe 17.12.
Keskipäivä
Vertaile vs. momondo |

Yhdistynyt kuningaskunta: suosituimmat kaupungit autonvuokraukselle

Vertaile maan suosituimpien kaupunkien autovuokraamojen hintoja
Nykyinen hintaluokka
32 € - 50 € per päivä
HALVIN KAUPUNKI KOHTEESSA YHDISTYNYT KUNINGASKUNTA Manchester 14 % halvempi Auton vuokraaminen kaupungista Manchester on yleensä halvinta maassa Yhdistynyt kuningaskunta, jossa hinta per yö on keskimäärin 32 €.
KALLEIN KAUPUNKI KOHTEESSA YHDISTYNYT KUNINGASKUNTA Inverness 32% kalliimpi Kaupungissa Inverness on yleensä kalleimmat autonvuokraushinnat Yhdistynyt kuningaskunta maan sisällä, jossa vuokra-auto maksaa yleensä 50 € per päivä.
SUOSITUIN KAUPUNKI: YHDISTYNYT KUNINGASKUNTA Lontoo 90% useampi käyttäjä vieraili Enemmistö momondon käyttäjistä etsi autonvuokrauksia Lontoo kuin mistään muusta alueelta maan Yhdistynyt kuningaskunta sisällä.

Autovuokraamot maassa Yhdistynyt kuningaskunta

Alla on luettelo jokaisesta valtakunnallisesta autovuokraamoista ja tieto siitä, kuinka monta vuokraamoa heiltä löytyy ympäri maata ja missä kaupungeissa ne sijaitsevat
Europcar
210 sijaintia
Lontoo 39 €/pvä
Manchester 21 €/pvä
Edinburgh 36 €/pvä
Sixt
89 sijaintia
Lontoo 49 €/pvä
Belfast 68 €/pvä
Edinburgh 51 €/pvä

Suosituimmat vuokra-autotyypit

Alla on suosituimmat vuokra-autotyypit maassa Yhdistynyt kuningaskunta ja halvimmat kaupungit, joista niitä vuokrata
Pieni
Pieni

Osuvin

Glasgow

19 €/päivä
Pieni

1. suosituin

Manchester

45 €/päivä
Pieni

2. suosituin

Lontoo

35 €/päivä
Pieni

3. suosituin

Edinburgh

49 €/päivä
Keskikoko
Keskikoko

Osuvin

Manchester

32 €/päivä
Keskikoko

1. suosituin

Lontoo

41 €/päivä
Keskikoko

2. suosituin

Brighton

67 €/päivä
Keskikoko

3. suosituin

Glasgow

40 €/päivä
Maasturi
Maasturi

Osuvin

Glasgow

38 €/päivä
Maasturi

1. suosituin

Lontoo

43 €/päivä
Maasturi

2. suosituin

Inverness

58 €/päivä
Suuri
Suuri

Osuvin

Lontoo

41 €/päivä
Suuri

1. suosituin

Glasgow

82 €/päivä
Suuri

2. suosituin

Inverness

55 €/päivä
Pakettiauto
Pakettiauto

Osuvin

Lontoo

40 €/päivä
Pakettiauto

1. suosituin

Glasgow

98 €/päivä
Pakettiauto

2. suosituin

Edinburgh

115 €/päivä
Pakettiauto

3. suosituin

Inverness

51 €/päivä

Auton vuokraaminen maassa Yhdistynyt kuningaskunta

Tässä on muutamia vinkkejä ja sääntöjä, jotka sinun tulisi tietää ajamisesta maassa Yhdistynyt kuningaskunta ennen kuin vuokraat auton.

Mitkä ovat Iso-Britannian ainutlaatuiset liikennelait?

Iso-Britanniassa ajetaan muusta Euroopasta poiketen vasemmalla puolella tietä. Tämä voi etenkin kokemattomalle kuljettajalle olla shokki ensimmäisinä päivinä. Autoissa on ratit myös oikealla puolella. Etenkin liikenneympyröissä kannattaa huomioida liikenteen kulkevan toiseen suuntaan kuin mihin olemme Suomessa tottuneet. Britanniassa käytetään myös brittiläistä yksikköjärjestelmää metrisen sijaan. Tämä tarkoittaa tienvarsikylttien etäisyyksien ja nopeuksien olevan maileja sekä maileja tunnissa. Tämä on hyvä huomioida, sillä autojen matkamittarit saattavat näyttää molempia nopeuksia samanaikaisesti. Poliisi myös valvoo liikennettä tehokkaasti ja rikkeistä sakotetaan. Sakon määrä riippuu ylinopeuden suuruudesta ja se voi olla ikävä lisä matkabudjettiin. Jos ylinopeus on suuri voi joutua jopa oikeuden eteen. Kannattaakin siis noudattaa nopeusrajoituksia ja paikallisia liikennesääntöjä ajaessa. Jos nautit alkoholia, pysy poissa ratista, sillä etenkin Skotlannissa rattijuopumuksen raja on tiukka. Poliisit puhalluttavat autoilijoita satunnaisesti.

Mitkä ovat oikeudelliset ja dokumentaatiovaatimukset auton vuokraamisen Iso-Britanniassa?

Autonvuokraus on tehty helpoksi Iso-Britanniassa. Siellä saa millä tahansa EU- tai EEA-maan alueilla myönnetyllä ajokortilla ajaa kaikkia kortissa myönnettyjä ajoneuvoluokkia. Jos ajokortti taas on myönnetty muualla maailmassa, saa sillä ajaa henkilöautoa tai moottoripyörää hankkimatta kansainvälistä ajokorttia. Halvat vuokra-autot ovat saatavilla ympäri Iso-Britanniaa, ja niihin kannattaakin tutustua helposti etukäteen momondon sivujen kautta. Autonvuokraus vaatii vähintäänkin passin ja voimassa olevan ajokortin. EU-alueella myönnetty henkilökortti ei kaikissa vuokraamoissa kelpaa Brexitin jälkeen henkilöllisyyden todistamiseksi. Kaikkiin vuokrauksien hintaan sisältyy minimivakuutus. Tämä kattaa henkilövahingot ja toiselle osapuolelle aiheutuneet vahingot. Omavastuu näissä vakuutuksissa oman auton vahingoille saattaa olla melko korkea. Jos haluaa tehdä vuokrauksesta itselleen huolettomampaa voi valita lisävakuutuksia, jotka korvaavat esimerkiksi omavastuun, tuulilasin tai rengasrikon. Suurin osa autovuokraamoista vaatii vuokrauksilleen vähimmäisiäksi 25 vuotta. Nuorempi kuljettaja voi tietyissä vuokraamoissa vuokrata auton, mutta usein lisämaksua vastaan. Ajokortin on pitänyt omistaa myös yleensä vähintäänkin vuoden verran. Jos autonvuokraus mietityttää, vuokra-autojen vertailu on mukavan helppoa tehdä momondon kautta.

Millä Iso-Britannian alueilla on eniten liikennettä?

Iso-Britanniassa on etenkin Englannin alueella paljon liikennettä. Englannissa asuu eniten ihmisiä ja siellä sijaitsee myös suurin osa maan isoista kaupungeista. Lontoon alue on maan pahin solmukohta ja haastava kenelle tahansa kuljettajalle sen miljoonien asukkaiden takia. Kannattaa harjoittaa erityistä varovaisuutta, jos aikoo ajaa Lontoon alueella tuntematta paikallista liikennekulttuuria. Suuren asukas- ja liikennemäärän takia Lontoon alueella ovatkin käytössä ruuhkamaksut. Maksun suuruuteen ja voimassaoloaikaan on hyvä tutustua ennen Lontooseen ajamista. Muita suurkaupunkeja, joissa kannattaa suosia muita kulkuvälineitä mahdollisuuksien mukaan ovat Manchester, Liverpool ja Birmingham. Näissä isoissa kaupungeissa on hyvä ja toimiva julkinen liikenne, jolla voi tarpeen mukaan matkustaa kaupungin keskustaan. Pysäköinti on myös haastavaa ja hintavaa näissä kaupungeissa, etenkin Lontoossa. Matkaajalle edullisempi vaihtoehto voi olla käyttää julkista liikennettä autolla ajamisen sijaan. Pyöräilymahdollisuudet ovat hyviä ja pyöräily voikin olla paljon miellyttävämpi tapa tutustua kaupunkiin, etenkin kauniilla kesäsäällä. Osa Iso-Britannian kaupungeista harjoittaa myös autovapaita päiviä. Jotkut kaupunginosat saattavat olla näinä päivinä suljettuina kokonaan autoilijoilta. Näihin päiviin kannattaakin tutustua ennen kuin suunnittelee ajavansa tiettyyn kaupunginosaan.

Mitkä ovat Iso-Britannian parhaat luonnonkauniit tiet?

Iso-Britanniassa luonnonkauniita teitä löytyy kaikista sen osista. Englannissa ja Walesissa on upeita nummialueita sekä kuvankauniita merimaisemia. Skotlanti taas on tunnettu ylängöistään ja hiljaisesta maaseudustaan. Skotlannin yksi parhaimmista reiteistä on tie A82, joka vie sinut Glasgow’n kaupungista Fort Williamiin. Tämä ainutlaatuinen maisemareitti kulkee Skotlannin ylänköjen läpi ja matkan varrella tulevat vastaan maailmankuulu Loch Nessin järvi ja Iso-Britannian korkein vuori Ben Nevis. Talvella tällä reitillä kannattaa varautua koviinkin pakkasiin ja lumisateisiin. Walesin parhaimmistoon taas kuuluu tie A470. Tämä reitti kulkee Walesin pohjoisrannikolta etelärannikolle. Matkan varrella törmää vanhoihin hiilikaivoksiin, Cambrian vuoristoon ja upeisiin rantoihin. Englannissa löytyy pohjoisesta lukemattomia teitä, jotka kulkevat kauniiden nummialueiden läpi. Unohtamatta tietenkään Pohjois-Irlantia, josta löytyy myös tarjontaa upeista ajoreiteistä. Miltä kuulostaisi puolen päivän ajo rannikkoa pitkin Belfastista Derryyn? Tai upea vuoristoreitti Sperrinin vuoristojen läpi, jonka National Geographic on valinnut 101 kauneimman maisemareitin joukkoon. Syrjäseuduilla ajettaessa kannattaa huomioida polttoaineen, ruuan ja hotellien saatavuus. Olisikin suositeltavaa tutustua paikalliseen tarjontaan ennen reissuun lähtemistä. Loppujen lopuksi on täysin matkailijasta kiinni, mikä osa Iso-Britanniasta kiinnostaa eniten. Kauniita teitä löytyy loputtomiin ja aikaa on valitettavan usein vain rajatusti.

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta?

Maan Yhdistynyt kuningaskunta sisällä halvimmat vuokra-autot löytyvät yleensä GREEN MOTION vuokraamosta. Kun varaat auton vuokraamosta GREEN MOTION saatat löytää auton jopa niin alhaiseen hintaan kuin 13 €/päivä riippuen kaupungista, jossa aiot vierailla. Vertailun vuoksi maan Yhdistynyt kuningaskunta sisällä keskimääräinen hinta vuokraukselle on 33 €/päivä.

Mikä on suosituin autovuokraamo kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta?

Jos suunnittelet auton vuokraamista maasta Yhdistynyt kuningaskunta suosittelemme, että teet varauksen vuokraamon GREEN MOTION kautta, joka on yksi maan suosituimpia autovuokraamoja. Viimeisen kuukauden aikana 45 % käyttäjistämme valitsi GREEN MOTION vuokra-auton liikkumistarpeisiin. Vuokraamon asiakastyytyväisyyspisteet ovat 4,7 / 10 79 arvostelujen perusteella.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Yhdistynyt kuningaskunta?

Maan Yhdistynyt kuningaskunta sisällä Enterprise vuokraamolta löytyy tällä hetkellä eniten toimipisteitä. Vuokraamolla on yhteensä 442 toimipistettä ympäri maata, joten sopivan toimipisteen löytämisen ei pitäisi olla vaikeaa. Harkitse vierailevasi kaupungissa Lontoo, joka on maan Yhdistynyt kuningaskunta suosituin kaupunki. Vuokraamolla Enterprise on 21 toimipaikkoja levittäytyneenä eri puolille - moni niistä löytyy lentokentältä ja keskustasta.

Millä puolen tietä ihmiset ajavat maassa Yhdistynyt kuningaskunta?

Maassa Yhdistynyt kuningaskunta autolla ajavien paikallisen ja turistien täytyy ajaa vasemmalla puolella tietä. Vastakkaisella puolella ajaminen voi johtaa sekä liikennerikkomuksiin että vakaviin onnettomuuksiin.

Mikä on alkoholin alaisena ajamisen rajat maassa Yhdistynyt kuningaskunta?

Alkoholin nauttimisen ja ajamisen ikäraja maassa Yhdistynyt kuningaskunta on 0,80‰. Maan Yhdistynyt kuningaskunta eri alueilla ja kaupungeilla voi olla omat paikalliset alkoholin nauttimiseen ja ajamiseen liittyvät rajoituksensa koko maan kattavien lakien lisäksi, joten muista tarkistaa tarkistaa sekä paikalliset että valtakunnalliset säännöt ennen auton vuokraamista. Huomioithan, että sinun on oltava vähintään 18-vuotias, jotta voit nauttia alkoholijuomia ja moottoriajoneuvoa ei suositella käytettävän alkoholin vaikutuksen alaisena.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta?

Kaikkein suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta on Compact. 26 % käyttäjistämme valitsivat myös tämän tyyppisen auton matkallaan kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta. Jos Compact sopii tarpeisiisi loman aikana, voit odottaa maksavasi noin 18 € päivässä autonvuokrauksesta. Huomioithan, että hinnat saattavat vaihdella kaupungin ja valitsemasi vuokraamon mukaan.

Kuinka paljon maassa Yhdistynyt kuningaskunta maksaa polttoaine?

Bensiini hinta viime viikosta lähtien oli keskimäärin maassa Yhdistynyt kuningaskunta 1,76 € per litra. Tietojemme mukaan maan Yhdistynyt kuningaskunta polttoainehinnat eivät ole maailman kalleimmat tai halvimmat. Maassa Algeria bensa maksaa halvimmillaan 0,30 € per litra ja maassa Hong Kong se on kalleimmillaan hinnan ollessa 2,33 € per litra. Ota huomioon, että bensahinnat muuttuvat jatkuvasti ja voivat olla matkapäiviesi aikana muuta kuin nyt.


Autonvuokraukset muissa kaupungeissa kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta

Tarvitsetko lisää kohdeideoita matkallesi kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta? Löydä vuokra-autoja näistä suosituista kaupungeista ympäri maata

Autonvuokraus Eurooppa muilla alueilla

Löydä täydellinen vuokra-auto matkallesi minne tahansa tämän maan mielenkiintoisista alueista
Autonvuokraus Yhdistynyt kuningaskunta
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00