Oivalluksia
Uusimmat tarjoukset
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset Iso-Britanniassa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Iso-Britanniassa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
6. March — 13. March
Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Wed 6/3
Keskipäivä
Wed 13/3
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Yhdistynyt kuningaskunta

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Yhdistynyt kuningaskunta

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta?

Maan Yhdistynyt kuningaskunta sisällä halvimmat vuokra-autot löytyvät yleensä INTERRENT vuokraamosta. Kun varaat auton vuokraamosta INTERRENT saatat löytää auton jopa niin alhaiseen hintaan kuin 16 €/päivä riippuen kaupungista, jossa aiot vierailla. Vertailun vuoksi maan Yhdistynyt kuningaskunta sisällä keskimääräinen hinta vuokraukselle on 60 €/päivä.

Mikä on suosituin autovuokraamo kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta?

Jos suunnittelet auton vuokraamista maasta Yhdistynyt kuningaskunta suosittelemme, että teet varauksen vuokraamon GREEN MOTION kautta, joka on yksi maan suosituimpia autovuokraamoja. Viimeisen kuukauden aikana 39 % käyttäjistämme valitsi GREEN MOTION vuokra-auton liikkumistarpeisiin. Vuokraamon asiakastyytyväisyyspisteet ovat 4,8 / 10 201 arvostelujen perusteella.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Yhdistynyt kuningaskunta?

Maan Yhdistynyt kuningaskunta sisällä Enterprise Rent-A-Car vuokraamolta löytyy tällä hetkellä eniten toimipisteitä. Vuokraamolla on yhteensä 470 toimipistettä ympäri maata, joten sopivan toimipisteen löytämisen ei pitäisi olla vaikeaa. Harkitse vierailevasi kaupungissa Lontoo, joka on maan Yhdistynyt kuningaskunta suosituin kaupunki. Vuokraamolla Enterprise Rent-A-Car on 24 toimipaikkoja levittäytyneenä eri puolille - moni niistä löytyy lentokentältä ja keskustasta.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta?

Kaikkein suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta on Pienikokoinen. 37 % käyttäjistämme valitsivat myös tämän tyyppisen auton matkallaan kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta. Jos Pienikokoinen sopii tarpeisiisi loman aikana, voit odottaa maksavasi noin 52 € päivässä autonvuokrauksesta. Huomioithan, että hinnat saattavat vaihdella kaupungin ja valitsemasi vuokraamon mukaan.

Parhaat tarjoukset Yhdistynyt kuningaskunta autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta
Volkswagen up!
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

18 €/pvä

20 Mar - 22 Mar
Volkswagen up!
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

19 €/pvä

20 Mar - 22 Mar
Toyota Yaris
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

20 €/pvä

20 Mar - 22 Mar
Volkswagen Golf
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

23 €/pvä

28 Apr - 10 May
Toyota Yaris
Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

25 €/pvä

28 Apr - 10 May
Opel Astra
Hyundai i10
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

25 €/pvä

30 Apr - 5 May
Hyundai i10
Vauxhall Mokka
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

26 €/pvä

28 Apr - 10 May
Vauxhall Mokka
Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

26 €/pvä

28 Apr - 10 May
Volkswagen Polo
Opel Adam
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

27 €/pvä

19 Apr - 23 Apr
Opel Adam

Yhdistynyt kuningaskunta autonvuokraustiedot

Mitkä ovat Iso-Britannian ainutlaatuiset liikennelait?

Iso-Britanniassa ajetaan muusta Euroopasta poiketen vasemmalla puolella tietä. Tämä voi etenkin kokemattomalle kuljettajalle olla shokki ensimmäisinä päivinä. Autoissa on ratit myös oikealla puolella. Etenkin liikenneympyröissä kannattaa huomioida liikenteen kulkevan toiseen suuntaan kuin mihin olemme Suomessa tottuneet. Britanniassa käytetään myös brittiläistä yksikköjärjestelmää metrisen sijaan. Tämä tarkoittaa tienvarsikylttien etäisyyksien ja nopeuksien olevan maileja sekä maileja tunnissa. Tämä on hyvä huomioida, sillä autojen matkamittarit saattavat näyttää molempia nopeuksia samanaikaisesti. Poliisi myös valvoo liikennettä tehokkaasti ja rikkeistä sakotetaan. Sakon määrä riippuu ylinopeuden suuruudesta ja se voi olla ikävä lisä matkabudjettiin. Jos ylinopeus on suuri voi joutua jopa oikeuden eteen. Kannattaakin siis noudattaa nopeusrajoituksia ja paikallisia liikennesääntöjä ajaessa. Jos nautit alkoholia, pysy poissa ratista, sillä etenkin Skotlannissa rattijuopumuksen raja on tiukka. Poliisit puhalluttavat autoilijoita satunnaisesti.

Mitkä ovat oikeudelliset ja dokumentaatiovaatimukset auton vuokraamisen Iso-Britanniassa?

Autonvuokraus on tehty helpoksi Iso-Britanniassa. Siellä saa millä tahansa EU- tai EEA-maan alueilla myönnetyllä ajokortilla ajaa kaikkia kortissa myönnettyjä ajoneuvoluokkia. Jos ajokortti taas on myönnetty muualla maailmassa, saa sillä ajaa henkilöautoa tai moottoripyörää hankkimatta kansainvälistä ajokorttia. Halvat vuokra-autot ovat saatavilla ympäri Iso-Britanniaa, ja niihin kannattaakin tutustua helposti etukäteen momondon sivujen kautta. Autonvuokraus vaatii vähintäänkin passin ja voimassa olevan ajokortin. EU-alueella myönnetty henkilökortti ei kaikissa vuokraamoissa kelpaa Brexitin jälkeen henkilöllisyyden todistamiseksi. Kaikkiin vuokrauksien hintaan sisältyy minimivakuutus. Tämä kattaa henkilövahingot ja toiselle osapuolelle aiheutuneet vahingot. Omavastuu näissä vakuutuksissa oman auton vahingoille saattaa olla melko korkea. Jos haluaa tehdä vuokrauksesta itselleen huolettomampaa voi valita lisävakuutuksia, jotka korvaavat esimerkiksi omavastuun, tuulilasin tai rengasrikon. Suurin osa autovuokraamoista vaatii vuokrauksilleen vähimmäisiäksi 25 vuotta. Nuorempi kuljettaja voi tietyissä vuokraamoissa vuokrata auton, mutta usein lisämaksua vastaan. Ajokortin on pitänyt omistaa myös yleensä vähintäänkin vuoden verran. Jos autonvuokraus mietityttää, vuokra-autojen vertailu on mukavan helppoa tehdä momondon kautta.

Millä Iso-Britannian alueilla on eniten liikennettä?

Iso-Britanniassa on etenkin Englannin alueella paljon liikennettä. Englannissa asuu eniten ihmisiä ja siellä sijaitsee myös suurin osa maan isoista kaupungeista. Lontoon alue on maan pahin solmukohta ja haastava kenelle tahansa kuljettajalle sen miljoonien asukkaiden takia. Kannattaa harjoittaa erityistä varovaisuutta, jos aikoo ajaa Lontoon alueella tuntematta paikallista liikennekulttuuria. Suuren asukas- ja liikennemäärän takia Lontoon alueella ovatkin käytössä ruuhkamaksut. Maksun suuruuteen ja voimassaoloaikaan on hyvä tutustua ennen Lontooseen ajamista. Muita suurkaupunkeja, joissa kannattaa suosia muita kulkuvälineitä mahdollisuuksien mukaan ovat Manchester, Liverpool ja Birmingham. Näissä isoissa kaupungeissa on hyvä ja toimiva julkinen liikenne, jolla voi tarpeen mukaan matkustaa kaupungin keskustaan. Pysäköinti on myös haastavaa ja hintavaa näissä kaupungeissa, etenkin Lontoossa. Matkaajalle edullisempi vaihtoehto voi olla käyttää julkista liikennettä autolla ajamisen sijaan. Pyöräilymahdollisuudet ovat hyviä ja pyöräily voikin olla paljon miellyttävämpi tapa tutustua kaupunkiin, etenkin kauniilla kesäsäällä. Osa Iso-Britannian kaupungeista harjoittaa myös autovapaita päiviä. Jotkut kaupunginosat saattavat olla näinä päivinä suljettuina kokonaan autoilijoilta. Näihin päiviin kannattaakin tutustua ennen kuin suunnittelee ajavansa tiettyyn kaupunginosaan.

Mitkä ovat Iso-Britannian parhaat luonnonkauniit tiet?

Iso-Britanniassa luonnonkauniita teitä löytyy kaikista sen osista. Englannissa ja Walesissa on upeita nummialueita sekä kuvankauniita merimaisemia. Skotlanti taas on tunnettu ylängöistään ja hiljaisesta maaseudustaan. Skotlannin yksi parhaimmista reiteistä on tie A82, joka vie sinut Glasgow’n kaupungista Fort Williamiin. Tämä ainutlaatuinen maisemareitti kulkee Skotlannin ylänköjen läpi ja matkan varrella tulevat vastaan maailmankuulu Loch Nessin järvi ja Iso-Britannian korkein vuori Ben Nevis. Talvella tällä reitillä kannattaa varautua koviinkin pakkasiin ja lumisateisiin. Walesin parhaimmistoon taas kuuluu tie A470. Tämä reitti kulkee Walesin pohjoisrannikolta etelärannikolle. Matkan varrella törmää vanhoihin hiilikaivoksiin, Cambrian vuoristoon ja upeisiin rantoihin. Englannissa löytyy pohjoisesta lukemattomia teitä, jotka kulkevat kauniiden nummialueiden läpi. Unohtamatta tietenkään Pohjois-Irlantia, josta löytyy myös tarjontaa upeista ajoreiteistä. Miltä kuulostaisi puolen päivän ajo rannikkoa pitkin Belfastista Derryyn? Tai upea vuoristoreitti Sperrinin vuoristojen läpi, jonka National Geographic on valinnut 101 kauneimman maisemareitin joukkoon. Syrjäseuduilla ajettaessa kannattaa huomioida polttoaineen, ruuan ja hotellien saatavuus. Olisikin suositeltavaa tutustua paikalliseen tarjontaan ennen reissuun lähtemistä. Loppujen lopuksi on täysin matkailijasta kiinni, mikä osa Iso-Britanniasta kiinnostaa eniten. Kauniita teitä löytyy loputtomiin ja aikaa on valitettavan usein vain rajatusti.


Autonvuokraustarjoukset Yhdistynyt kuningaskunta

Löydä kohteesta Yhdistynyt kuningaskunta juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni cars

26 € - 74 €

Kaikki autotyypit

27 € - 109 €

pieni car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta on 45 €. Halvin aika vuokrata pieni car kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta on marraskuuta. Hinta on 44 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 26 € per päivä. pieni carvuokraus on tyypillisesti 31 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Yhdistynyt kuningaskunta pieni car vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta on 73 €. Halvin aika vuokrata keskikoko car kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta on tammikuuta. Hinta on 71 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 22 € per päivä. keskikoko carvuokraus on tyypillisesti 11 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Yhdistynyt kuningaskunta keskikoko car vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

suuri car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta on 87 €. Halvin aika vuokrata suuri car kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta on tammikuuta. Hinta on 43 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 51 € per päivä. suuri carvuokraus on tyypillisesti 25 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Yhdistynyt kuningaskunta suuri car vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta on 63 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta on joulukuuta. Hinta on 57 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 28 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 4 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Yhdistynyt kuningaskunta Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta on 98 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta on helmikuuta. Hinta on 72 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 28 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 33 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Yhdistynyt kuningaskunta pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

luksus car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta on 76 €. Halvin aika vuokrata luksus car kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta on marraskuuta. Hinta on 2 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 76 € per päivä. luksus carvuokraus on tyypillisesti 15 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Yhdistynyt kuningaskunta luksus car vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Volkswagen up!
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

18 €/pvä

20 Mar - 22 Mar
Volkswagen up!
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

19 €/pvä

20 Mar - 22 Mar
Toyota Yaris
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

20 €/pvä

20 Mar - 22 Mar
Volkswagen Golf

Yhdistynyt kuningaskunta autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Yhdistynyt kuningaskunta

Enterprise Rent-A-Car

470 sijaintia

Free2Move

363 sijaintia

keddy by Europcar

336 sijaintia

Sunnycars

264 sijaintia

Europcar

244 sijaintia

Firefly

197 sijaintia

Hertz

166 sijaintia

Budget

120 sijaintia

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Yhdistynyt kuningaskunta autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Wembley Stadion15,5 km
Wimbledon Common15,8 km
Copthorne Tara Hotel London Kensington18,6 km
Hyde Park20,1 km
Piccadilly Circus22,7 km

Läheiset nähtävyydet:

Wembley Stadion241,1 km
Copthorne Tara Hotel London Kensington249,8 km
Hyde Park249,8 km
Piccadilly Circus251,0 km
Novello-teatteri251,4 km

Läheiset nähtävyydet:

Wimbledon Common31,3 km
Copthorne Tara Hotel London Kensington38,1 km
London Eye38,8 km
Hyde Park39,0 km
Piccadilly Circus39,5 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Yhdistynyt kuningaskunta suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, London, United Kingdom

0,6 km kaupungin keskustasta

Strand Palace Hotel

Strand Palace Hotel

372 The Strand, London, United Kingdom

1,3 km kaupungin keskustasta

Tower Suites by Blue Orchid

Tower Suites by Blue Orchid

100 Minories, London, United Kingdom

3,7 km kaupungin keskustasta

Sofitel London Heathrow

Sofitel London Heathrow

Terminal 5, Hounslow, United Kingdom

9,7 km kaupungin keskustasta

Zedwell Piccadilly Circus

Zedwell Piccadilly Circus

Great Windmill Street, London, United Kingdom

1,3 km kaupungin keskustasta

The Royal Horseguards

The Royal Horseguards

2 Whitehall Court, London, United Kingdom

0,8 km kaupungin keskustasta

The Tower Hotel

The Tower Hotel

St Katharine's Way, London, United Kingdom

3,6 km kaupungin keskustasta

citizenM Tower of London

citizenM Tower of London

40 Trinity Square, London, United Kingdom

3,6 km kaupungin keskustasta

Royal Lancaster London

Royal Lancaster London

Lancaster Terrace, London, United Kingdom

3,7 km kaupungin keskustasta

London Marriott Hotel Regents Park

London Marriott Hotel Regents Park

128 King Henry's Road, London, United Kingdom

5,7 km kaupungin keskustasta

Park Plaza London Riverbank

Park Plaza London Riverbank

18 Albert Embankment, London, United Kingdom

0,9 km kaupungin keskustasta

Book A Bed Hostels

Book A Bed Hostels

86 Tanner's Hill, London, United Kingdom

7,4 km kaupungin keskustasta

Leonardo London Heathrow Airport

Leonardo London Heathrow Airport

Bath Road, West Drayton, United Kingdom

2,1 km kaupungin keskustasta

Kimpton Fitzroy London

Kimpton Fitzroy London

1-8 Russell Square, London, United Kingdom

2,6 km kaupungin keskustasta

Yotel Edinburgh

Yotel Edinburgh

68-73 Queen Street, Edinburgh, United Kingdom

0,6 km kaupungin keskustasta

Leonardo Royal London Tower Bridge

Leonardo Royal London Tower Bridge

45 Prescot Street, London, United Kingdom

4,0 km kaupungin keskustasta

Copthorne Tara Hotel London Kensington

Copthorne Tara Hotel London Kensington

Scarsdale Place, London, United Kingdom

4,6 km kaupungin keskustasta

Hilton London Heathrow Airport

Hilton London Heathrow Airport

Terminal 4 Heathrow Airport, London, United Kingdom

22,3 km kaupungin keskustasta


Autonvuokraus Yhdistynyt kuningaskunta

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Millä puolen tietä ihmiset ajavat maassa Yhdistynyt kuningaskunta?

Maassa Yhdistynyt kuningaskunta autolla ajavien paikallisen ja turistien täytyy ajaa vasemmalla puolella tietä. Vastakkaisella puolella ajaminen voi johtaa sekä liikennerikkomuksiin että vakaviin onnettomuuksiin.

Mikä on alkoholin alaisena ajamisen rajat maassa Yhdistynyt kuningaskunta?

Alkoholin nauttimisen ja ajamisen ikäraja maassa Yhdistynyt kuningaskunta on 0,80‰. Maan Yhdistynyt kuningaskunta eri alueilla ja kaupungeilla voi olla omat paikalliset alkoholin nauttimiseen ja ajamiseen liittyvät rajoituksensa koko maan kattavien lakien lisäksi, joten muista tarkistaa tarkistaa sekä paikalliset että valtakunnalliset säännöt ennen auton vuokraamista. Huomioithan, että sinun on oltava vähintään 18-vuotias, jotta voit nauttia alkoholijuomia ja moottoriajoneuvoa ei suositella käytettävän alkoholin vaikutuksen alaisena.

Kuinka paljon maassa Yhdistynyt kuningaskunta maksaa polttoaine?

Bensiini hinta viime viikosta lähtien oli keskimäärin maassa Yhdistynyt kuningaskunta 1,66 € per litra. Tietojemme mukaan maan Yhdistynyt kuningaskunta polttoainehinnat eivät ole maailman kalleimmat tai halvimmat. Maassa Kuwait bensa maksaa halvimmillaan 0,32 € per litra ja maassa Hong Kong se on kalleimmillaan hinnan ollessa 2,88 € per litra. Ota huomioon, että bensahinnat muuttuvat jatkuvasti ja voivat olla matkapäiviesi aikana muuta kuin nyt.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Yhdistynyt kuningaskunta hinnat?

autoa Yhdistynyt kuningaskunta hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Yhdistynyt kuningaskunta?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Yhdistynyt kuningaskunta osiossa on 3 568 helmikuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Yhdistynyt kuningaskunta. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta?

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Yhdistynyt kuningaskunta, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta momondo avulla?

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta.

Löytyykö kohteesta Yhdistynyt kuningaskunta autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Voit erityisesti suodattaa Yhdistynyt kuningaskunta vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

Voinko etsiä Yhdistynyt kuningaskunta vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Yhdistynyt kuningaskunta autonvuokrauksille.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Autot Iso-Britanniassa
Wed 6/3
Keskipäivä
Wed 13/3
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.