Oivalluksia
Uusimmat tarjoukset
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa New York

Haussa halpa vuokra-auto New York? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

New York, NY, Yhdysvallat
26. March — 2. April
New York, NY, Yhdysvallat
Tue 26/3
Keskipäivä
Tue 2/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi New York

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton New York

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa New York?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa New York löytyvät yleensä Budget kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaBudget, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 36 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa New York on 74 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa New York?

Vuokraamolla Hertz on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella New York 19 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa New York?

Kun vuokraat autoa kaupungista New York, suurin osa käyttäjistämme valitsee Ford Edge keskimääräiseen hintaan 76 €/pvä. Toiseksi suosituin autonvuokrausvaihtoehto on Toyota RAV4 77 €/pvä hinnallaan. Käyttäjämme ovat löytäneet Ford Edge vuokra-autoja kaupungista New York niinkin alhaiseen hintaan kuin 52 €/pvä ja Toyota RAV4 hintaan 41 €/pvä.

Parhaat tarjoukset New York autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa New York
Edullinen53 €/pvä
Pienikokoinen50 €/pvä
Keskikokoinen50 €/pvä
Standardi54 €/pvä
Suuri53 €/pvä
Pieni tila-auto79 €/pvä
Suuri maasturi91 €/pvä
Keskikokoinen maasturi67 €/pvä
Pienikokoinen maasturi68 €/pvä
Standard-maasturi76 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Tärkeää tietoa New York autonvuokrauksesta

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton New Yorkissa?

Useimmilla autovuokraamoilla New Yorkissa ja muualla Yhdysvalloissa ikäraja on 21 vuotta. Joillakin vuokraamoilla ikäraja on vielä korkeampi, jopa 25 vuotta. Auton vuokraajilta saatetaan vaatia myös vähintään vuoden ajokokemusta. Auton vuokraus New Yorkissa voi olla nuorille kuskeille keskimääräistä hankalampaa ja kalliimpaa, mutta tarkkaan vertailemalla nuoret autoilijat voivat löytää suurkaupungista sopivan autovuokraamon. Yhdysvalloissa toimivista autovuokraamoketjuista pieni osa vuokraa autoja 18–21-vuotiaille kuskeille, tosin normaalia tiukemmin ehdoin. Alle 21-vuotiaiden asiakkaiden käytössä ovat esimerkiksi vain tietyt automallit ja -merkit. Lisäksi nuorten 21–25-vuotiaiden kuskien on maksettava niin sanottu nuoren kuljettajan lisämaksu, joka maksetaan jokaiselta vuokrauspäivältä. Lisämaksun suuruus vaihtelee vuokraamoittain. New Yorkin osavaltion laki mahdollistaa lisämaksun perimisen kaikilta alle 25-vuotiailta kuskeilta. Nuoria kuskeja palvelee New Yorkissa esimerkiksi Hertz. Muista aina ilmoittaa autovuokraamolle autoa mahdollisesti ajavista lisäkuskeista. New Yorkissa auton vuokraajan puolisolla on aina oikeus ajaa vuokra-autoa hyvin pienellä lisämaksulla. Lisämaksu on tässä tapauksessa noin 3 dollaria (noin 2,60 euroa).

Tärkeää tietoa New Yorkin liikenteestä ja liikennesäännöistä

Yli 8,5 miljoonan asukkaan New Yorkissa keskeisimmillä alueilla liikenne on pahimmillaan kaoottista. Ruuhkat ovat suurkaupungissa arkipäivää ja pysäköinti haastavaa, joten yleensä autoilua nopeampi vaihtoehto on hypätä metroon. Taksin nappaaminen on kaupunkialueella melko edullista. Jos kuitenkin lähdet auton rattiin, varaa ajomatkoihin runsaasti aikaa. GPS on suurkaupungissa välttämätön. New Yorkissa autoillessa kannattaa pitää mielessä muutama tärkeä liikennesääntö. Vaikka useimmissa Yhdysvaltojen osavaltioissa punaisen valon aikana saa kääntyä oikealle, New Yorkissa tämä on kiellettynä. Odota siis vihreää valoa ennen oikealle kääntymistä. Nopeusrajoitus on kaupunkialueella yleensä 25 mailia tunnissa, mikäli kadulle ei ole merkitty muuta nopeusrajoitusta. Liikennemerkit roikkuvat New Yorkissa usein katujen yllä, liikennevalojen rakenteissa. Pidä silmäsi avoinna myös tielle tulevien jalankulkijoiden varalta, sillä taksit napataan yleensä lennossa kadulta.

Nähtävyyksiä New Yorkissa ja sen lähellä

New Yorkin keskusta Times Square -aukioineen ja huimine pilvenpiirtäjineen on helpoimmin tutkittavissa jalkaisin, taksin avulla tai metrolla. Mikäli toiveissasi on viettää kaupunkiloma, unohda autoilu, sillä vuokra-autoa helpompi vaihtoehto on napata taksi myös kaupunginosasta toiseen liikkuessa. Metro on puolestaan nopein tapa New Yorkissa liikkumiseen. Mikäli loma-aikataulusi antaa periksi myös kaupunkia ympäröivien alueiden tutkimiseen, auton vuokraaminen on hyvä vaihtoehto. Autojen vuokrahinnat ja polttoaine ovat Yhdysvalloissa edullisia, ja automatkailu on mitä parhain tapa tutustua New Yorkin osavaltioon laajemmalti. Vuokraa auto vaikkapa päiväksi tai kahdeksi ja suuntaa kaupunkia ympäröiviin pikkukaupunkeihin, kuten Beaconiin. Cape Mayn rannikkokaupunki sopii kesäkohteeksi, ja kaupungin edustalla voit nähdä delfiinejä tai jopa valaita. Kulttuurin ystäviä kutsuu puolestaan Cornwall, jossa sijaitsee massiivisista veistoksistaan tunnettu Storm King Art Center. Tee visiitti myös kasinoistaan tunnettuun Atlantic Cityyn.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Jos auton vuokraus New Yorkissa on ajankohtaista, perehdy tarkkaan vuokraamojen tarjoamiin vakuutuksiin ja maksullisiin lisävakuutuksiin. Yleensä vuokrapakettiin sisältyy jonkinlainen vakuutus, joka kattaa yleisimmin varkaudet ja kolarit, mutta vakuutuksissa voi olla suurikin omavastuuosuus. Onnettomuustilanteessa omavastuun maksaa vuokraaja itse. Muutenkin vakuutuskäytännöt ovat värikkäitä, eli tutustu vakuutuksiin ennen sopimuksen allekirjoittamista. New Yorkin osavaltion laki määrää, etteivät alueen autovuokraamot saa velvoittaa asiakkaitaan ottamaan maksullisia lisävakuutuksia. On siis sinusta kiinni, minkälaisen vakuutusturvan vuokra-autollesi hankit. Tarkista myös, kattaako esimerkiksi luottokorttiisi kuuluva vakuutus vuokra-autolla ajamisen.

Voiko New Yorkissa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Suomalaisella ajokortilla voi yleensä ajaa Yhdysvalloissa, mutta mutta sen seuraksi on haettava Autoliitolta niin kutsuttu USA-käännösliite. Tätä suositeltavampi vaihtoehto on hankkia Autoliiton kautta kansainvälinen ajokortti. Ota huomioon, etteivät kaikki autovuokraamot välttämättä hyväksy USA-liitettä, eli yleensä kansainvälinen ajokortti on paras vaihtoehto.

Mistä auton nouto ja palautus New Yorkissa onnistuu?

Auton vuokraus New Yorkissa on helppoa, sillä autovuokraamoita on lukemattomia eri puolilla kaupunkia. Auton vuokraus ja nouto onnistuvat helposti 24h, vuorokauden ympäri, esimerkiksi kaupungin lentokentiltä ja suurilta juna-asemilta. Myös suosituimpien hotellialueiden lähettyvillä on autovuokraamojen toimipisteitä. Jos olet jo New Yorkin kaupunkialueella, varaa auto mieluiten jostain kaupunginosasi toimipisteestä. Yleensä auto noudetaan ja palautetaan autovuokraamon toimistolle, mutta voit tiedustella autovuokraamolta mahdollisuutta erikoisjärjestelyihin. Jos olet valmis maksamaan lisämaksun, voidaan auto toimittaa sinulle esimerkiksi majapaikkaasi.


Autonvuokraustarjoukset New York

Löydä kohteesta New York juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

37 € - 92 €

Kaikki autotyypit

58 € - 110 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa New York, Yhdysvaltojen on 66 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa New York, Yhdysvaltojen on maaliskuuta. Hinta on 45 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 37 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 13 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa New York, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa New York voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat New York pieni auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa New York, Yhdysvaltojen on 75 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa New York, Yhdysvaltojen on syyskuuta. Hinta on 39 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 46 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 3 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa New York, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa New York voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat New York keskikoko auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa New York, Yhdysvaltojen on 75 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa New York, Yhdysvaltojen on marraskuuta. Hinta on 43 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 43 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 3 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa New York, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa New York voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat New York suuri auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa New York, Yhdysvaltojen on 80 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa New York, Yhdysvaltojen on marraskuuta. Hinta on 30 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 57 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 5 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa New York, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa New York voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat New York Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

luksus auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa New York, Yhdysvaltojen on 44 €. Halvin aika vuokrata luksus auto kohteessa New York, Yhdysvaltojen on lokakuuta. Hinta on 14 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 39 € per päivä. luksus autovuokraus on tyypillisesti 42 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa New York, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa New York voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Toyota Yaris
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

50 €/pvä

27 Mar - 29 Mar
Toyota Yaris
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

51 €/pvä

27 Mar - 29 Mar
Toyota Corolla
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

53 €/pvä

27 Mar - 29 Mar
Opel Corsa

New York autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot New York

Kyte

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

6,0

Alamo

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,5

Comfort

8,5

Kokonaisarvosana

8,4

Nouto/palautus

8,3

Value

8,1

Enterprise Rent-A-Car

16 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,3

Comfort

8,4

Kokonaisarvosana

8,3

Nouto/palautus

8,3

Value

7,9

National

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,5

Comfort

8,4

Kokonaisarvosana

8,4

Nouto/palautus

8,3

Value

7,9

Avis

13 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

7,5

Kokonaisarvosana

6,9

Nouto/palautus

6,9

Value

6,7

Hertz

19 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

7,2

Kokonaisarvosana

6,5

Nouto/palautus

6,5

Value

6,4

Budget

8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,1

Comfort

7,2

Kokonaisarvosana

6,4

Nouto/palautus

6,2

Value

6,6

Sixt

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

7,2

Kokonaisarvosana

6,4

Nouto/palautus

6,3

Value

6,3

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa New York

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen New York

Suosituin vuokraamo

Thrifty

Suositut autotyypit

SUV, Standard, Full-size

Halvin vuokra-auto

41 €

Suosituin malli

Ford Edge
Suosituin New York autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Thrifty. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Budget ja Dollar.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa New York viimeisten 72 tunnin aikana: SUV, Standard, Full-size.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa New York on 41 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 58 €/pvä.
Kohteen New York suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Ford Edge. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Toyota RAV4.

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja New York autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Bryant Park21,3 km
Rockefeller Center21,4 km
New York City Center21,8 km
Times Square -aukio21,9 km
Vapaudenpatsas23,1 km

Läheiset nähtävyydet:

Vapaudenpatsas11,1 km
Bryant Park17,4 km
Times Square -aukio17,5 km
Rockefeller Center17,9 km
New York City Center18,1 km

Läheiset nähtävyydet:

New York City Center9,1 km
Rockefeller Center9,2 km
Bryant Park9,6 km
Times Square -aukio9,6 km
Vapaudenpatsas17,4 km

Vuokraa auto läheltä kohteen New York suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa New York
The New Yorker A Wyndham Hotel

The New Yorker A Wyndham Hotel

481 Eighth Avenue, New York, NY, United States

0,7 km kaupungin keskustasta

The Belvedere Hotel

The Belvedere Hotel

319 West 48th Street, New York, NY, United States

0,5 km kaupungin keskustasta

Virgin Hotels New York City

Virgin Hotels New York City

1227 Broadway, New York, NY, United States

1,1 km kaupungin keskustasta

Pod Times Square

Pod Times Square

400 West 42nd Street, New York, NY, United States

0,5 km kaupungin keskustasta

Crowne Plaza Times Square Manhattan

Crowne Plaza Times Square Manhattan

1605 Broadway, New York, NY, United States

0,5 km kaupungin keskustasta

Hotel Edison Times Square

Hotel Edison Times Square

228 West 47th Street, New York, NY, United States

0,4 km kaupungin keskustasta

The Manhattan at Times Square Hotel

The Manhattan at Times Square Hotel

790 7th Avenue, New York, NY, United States

0,7 km kaupungin keskustasta

Hyatt Grand Central New York

Hyatt Grand Central New York

109 East 42nd Street, New York, NY, United States

1,1 km kaupungin keskustasta

Hotel Indigo NYC Downtown - Wall Street

Hotel Indigo NYC Downtown - Wall Street

120 Water Street, New York, NY, United States

6,0 km kaupungin keskustasta

Radio Hotel

Radio Hotel

2420 Amsterdam Avenue, New York, NY, United States

11,2 km kaupungin keskustasta

Paramount Times Square

Paramount Times Square

235 West 46th Street, New York, NY, United States

0,3 km kaupungin keskustasta

Hyatt Place New York City/Times Square

Hyatt Place New York City/Times Square

350 West 39th Street, New York, NY, United States

0,5 km kaupungin keskustasta

InterContinental New York Barclay

InterContinental New York Barclay

111 East 48th Street, New York, NY, United States

1,2 km kaupungin keskustasta

MOXY NYC Times Square

MOXY NYC Times Square

485 7th Avenue, New York, NY, United States

0,5 km kaupungin keskustasta

Intercontinental New York Times Square, An IHG Hotel

Intercontinental New York Times Square, An IHG Hotel

300 West 44th Street, New York, NY, United States

0,2 km kaupungin keskustasta

Millennium Hotel Broadway Times Square

Millennium Hotel Broadway Times Square

145 West 44th Street, New York, NY, United States

0,2 km kaupungin keskustasta

DoubleTree by Hilton New York Times Square West

DoubleTree by Hilton New York Times Square West

350 West 40th Street, New York, NY, United States

0,4 km kaupungin keskustasta

Margaritaville Resort Times Square

Margaritaville Resort Times Square

560 7th Avenue, New York, NY, United States

0,2 km kaupungin keskustasta


Vuokra-autolla ajaminen kohteessa New York - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa New York, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa huhtikuu kohteessa New York, New York?

Ajalle huhtikuu kohteessa New York, keskihinta viikonlopun mittaiselle autonvuokraukselle oli 116 € - mutta jotkut käyttäjät löysivät niinkin alhaisia tarjouksia kuin 116 €. Käyttäjien löytämä keskihinta viikon mittaiselle autonvuokraukselle kohteessa New York ajankohtana huhtikuu oli 53 € – mutta jopa 53 € hintaisia tarjouksia löytyi, riippuen päivämääristä ja autovaihtoehdoista.

Peritäänkö New York, New York autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurimmalla osalla niistä New York vuokraamoista, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ei ole peruutusmaksua. Tämä tarkoittaa, että jos suunnitelmasi muuttuvat äkillisesti, monet autovuokrauskeskukset kaupungissa New York, kuten Alamo, Enterprise Rent-A-Car ja Avis tarjoavat useimmissa tapauksissa peruutuksen ilmaiseksi sen perusteella milloin teit varauksen.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa New York huhtikuu ajaksi?

Perusmallinen auto on ihanteellinen, kun haluat vierailla kaupungissa New York kuukauden huhtikuu aikana. Kohteessa New York sataa keskimäärin 97 mm cm ja lämpötila on noin 17 °C huhtikuu aikana. Nämä olosuhteet sopivat hyvin perusmalliselle autolle, joka kestää helposti vähän sadetta ja kylmempiä lämpötiloja. Standardi vuokraaminen kaupungissa New York maksaa keskimäärin 64 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa New York, New York?

Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa New York on 40 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin New York taajama-alueilla on voimassa rajoitus 120 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin New York alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 120 km/t.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Chrysler 300 vuokra-autoja kaupungissa New York?

Millainen sää on kohteessa New York, NY kuukauden maaliskuu aikana?

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista New York kuukauden maaliskuu aikana voivat odottaa 6 °C lämpötiloja ja 102 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Onko sää kaupungissa New York samanlainen kuin muualla New York alueella?

Jos etsit New York vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden maaliskuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen New York lämpötila on yleensä 2 °C ja sademäärä vastaavasti 80,4 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa New York hinnat?

autoa New York hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa New York?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa New York osiossa on 130 maaliskuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa New York?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien New York. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa New York?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa New York, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa New York?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa New York momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa New York?

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta New York, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa New York, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Ilmainen peruutus on käytäntö, joka voidaan suodattaa momondo autonvuokraushauissa kohteessa New York ja kaikilla muilla alueilla. Saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa New York momondo avulla?

Kyllä, valitse vain hyvän polttoainekäytännön suodatin sen jälkeen, kun olet hakenut vuokra-autoja kohteessa New York momondo-sivustolla.

Löytyykö kohteesta New York autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Voit erityisesti suodattaa New York vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

Voinko etsiä New York vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta New York, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen New York

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa New York

Suositut vuokra-autotyypit New Yorkissa


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Tue 26/3
Keskipäivä
Tue 2/4
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.