Autonvuokraus New York - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto New York? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

ke 15.7.
Keskipäivä
to 16.7.
Keskipäivä
Vertaile vs. momondo |

Milloin on edullisinta vuokrata auto kohteessa New York?

Kaikki
33 € - 110 €

Halvin aika vuokrata auto kohteessa New York on tammikuuta. Hinta on 48 % alhaisempi kuin vuoden muina kuukausina, vain 33 € per päivä. Kallein kuukausi on taas vastaavasti heinäkuuta. Autonvuokrauksen hinta kohteessa New York voi vaihdella monien tekijöiden vuoksi, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja miten paljon etukäteen varaat auton.

Autovuokraamo New York: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot New York

Takaisin

Alamo

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8,7

Pisteet perustuvat 7 299 arvosteluihin

Katso kaikki 4 sijaintia

Enterprise

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8,5

Pisteet perustuvat 13 472 arvosteluihin

Katso kaikki 16 sijaintia

Avis

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7,6

Pisteet perustuvat 2 669 arvosteluihin

Katso kaikki 13 sijaintia

Hertz

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7,4

Pisteet perustuvat 4 879 arvosteluihin

Katso kaikki 14 sijaintia

Budget

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7,3

Pisteet perustuvat 5 068 arvosteluihin

Katso kaikki 7 sijaintia

Dollar

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7,2

Pisteet perustuvat 7 161 arvosteluihin

Katso kaikki 6 sijaintia

Thrifty

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7,1

Pisteet perustuvat 3 256 arvosteluihin

Katso kaikki 3 sijaintia

Advantage

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6,0

Pisteet perustuvat 1 566 arvosteluihin

Katso kaikki 2 sijaintia

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä
New York, New York (osavaltio), Yhdysvallat
Läheiset nähtävyydet:
Bryant Park 21.3 km
Times Square 21.9 km
New York Newarkin kansainvälinen lentoasema lentokenttä
New York, New York (osavaltio), Yhdysvallat
Läheiset nähtävyydet:
Bryant Park 17.4 km
Times Square 17.5 km
New York LaGuardian lentoasema lentokenttä
New York, New York (osavaltio), Yhdysvallat
Läheiset nähtävyydet:
Bryant Park 9.6 km
Times Square 9.6 km

Tietoja matkastasi kohteeseen New York

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton New Yorkissa?

Useimmilla autovuokraamoilla New Yorkissa ja muualla Yhdysvalloissa ikäraja on 21 vuotta. Joillakin vuokraamoilla ikäraja on vielä korkeampi, jopa 25 vuotta. Auton vuokraajilta saatetaan vaatia myös vähintään vuoden ajokokemusta. Auton vuokraus New Yorkissa voi olla nuorille kuskeille keskimääräistä hankalampaa ja kalliimpaa, mutta tarkkaan vertailemalla nuoret autoilijat voivat löytää suurkaupungista sopivan autovuokraamon. Yhdysvalloissa toimivista autovuokraamoketjuista pieni osa vuokraa autoja 18–21-vuotiaille kuskeille, tosin normaalia tiukemmin ehdoin. Alle 21-vuotiaiden asiakkaiden käytössä ovat esimerkiksi vain tietyt automallit ja -merkit. Lisäksi nuorten 21–25-vuotiaiden kuskien on maksettava niin sanottu nuoren kuljettajan lisämaksu, joka maksetaan jokaiselta vuokrauspäivältä. Lisämaksun suuruus vaihtelee vuokraamoittain. New Yorkin osavaltion laki mahdollistaa lisämaksun perimisen kaikilta alle 25-vuotiailta kuskeilta. Nuoria kuskeja palvelee New Yorkissa esimerkiksi Hertz. Muista aina ilmoittaa autovuokraamolle autoa mahdollisesti ajavista lisäkuskeista. New Yorkissa auton vuokraajan puolisolla on aina oikeus ajaa vuokra-autoa hyvin pienellä lisämaksulla. Lisämaksu on tässä tapauksessa noin 3 dollaria (noin 2,60 euroa).

Tärkeää tietoa New Yorkin liikenteestä ja liikennesäännöistä

Yli 8,5 miljoonan asukkaan New Yorkissa keskeisimmillä alueilla liikenne on pahimmillaan kaoottista. Ruuhkat ovat suurkaupungissa arkipäivää ja pysäköinti haastavaa, joten yleensä autoilua nopeampi vaihtoehto on hypätä metroon. Taksin nappaaminen on kaupunkialueella melko edullista. Jos kuitenkin lähdet auton rattiin, varaa ajomatkoihin runsaasti aikaa. GPS on suurkaupungissa välttämätön. New Yorkissa autoillessa kannattaa pitää mielessä muutama tärkeä liikennesääntö. Vaikka useimmissa Yhdysvaltojen osavaltioissa punaisen valon aikana saa kääntyä oikealle, New Yorkissa tämä on kiellettynä. Odota siis vihreää valoa ennen oikealle kääntymistä. Nopeusrajoitus on kaupunkialueella yleensä 25 mailia tunnissa, mikäli kadulle ei ole merkitty muuta nopeusrajoitusta. Liikennemerkit roikkuvat New Yorkissa usein katujen yllä, liikennevalojen rakenteissa. Pidä silmäsi avoinna myös tielle tulevien jalankulkijoiden varalta, sillä taksit napataan yleensä lennossa kadulta.

Nähtävyyksiä New Yorkissa ja sen lähellä

New Yorkin keskusta Times Square -aukioineen ja huimine pilvenpiirtäjineen on helpoimmin tutkittavissa jalkaisin, taksin avulla tai metrolla. Mikäli toiveissasi on viettää kaupunkiloma, unohda autoilu, sillä vuokra-autoa helpompi vaihtoehto on napata taksi myös kaupunginosasta toiseen liikkuessa. Metro on puolestaan nopein tapa New Yorkissa liikkumiseen. Mikäli loma-aikataulusi antaa periksi myös kaupunkia ympäröivien alueiden tutkimiseen, auton vuokraaminen on hyvä vaihtoehto. Autojen vuokrahinnat ja polttoaine ovat Yhdysvalloissa edullisia, ja automatkailu on mitä parhain tapa tutustua New Yorkin osavaltioon laajemmalti. Vuokraa auto vaikkapa päiväksi tai kahdeksi ja suuntaa kaupunkia ympäröiviin pikkukaupunkeihin, kuten Beaconiin. Cape Mayn rannikkokaupunki sopii kesäkohteeksi, ja kaupungin edustalla voit nähdä delfiinejä tai jopa valaita. Kulttuurin ystäviä kutsuu puolestaan Cornwall, jossa sijaitsee massiivisista veistoksistaan tunnettu Storm King Art Center. Tee visiitti myös kasinoistaan tunnettuun Atlantic Cityyn.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Jos auton vuokraus New Yorkissa on ajankohtaista, perehdy tarkkaan vuokraamojen tarjoamiin vakuutuksiin ja maksullisiin lisävakuutuksiin. Yleensä vuokrapakettiin sisältyy jonkinlainen vakuutus, joka kattaa yleisimmin varkaudet ja kolarit, mutta vakuutuksissa voi olla suurikin omavastuuosuus. Onnettomuustilanteessa omavastuun maksaa vuokraaja itse. Muutenkin vakuutuskäytännöt ovat värikkäitä, eli tutustu vakuutuksiin ennen sopimuksen allekirjoittamista. New Yorkin osavaltion laki määrää, etteivät alueen autovuokraamot saa velvoittaa asiakkaitaan ottamaan maksullisia lisävakuutuksia. On siis sinusta kiinni, minkälaisen vakuutusturvan vuokra-autollesi hankit. Tarkista myös, kattaako esimerkiksi luottokorttiisi kuuluva vakuutus vuokra-autolla ajamisen.

Voiko New Yorkissa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Suomalaisella ajokortilla voi yleensä ajaa Yhdysvalloissa, mutta mutta sen seuraksi on haettava Autoliitolta niin kutsuttu USA-käännösliite. Tätä suositeltavampi vaihtoehto on hankkia Autoliiton kautta kansainvälinen ajokortti. Ota huomioon, etteivät kaikki autovuokraamot välttämättä hyväksy USA-liitettä, eli yleensä kansainvälinen ajokortti on paras vaihtoehto.

Mistä auton nouto ja palautus New Yorkissa onnistuu?

Auton vuokraus New Yorkissa on helppoa, sillä autovuokraamoita on lukemattomia eri puolilla kaupunkia. Auton vuokraus ja nouto onnistuvat helposti 24h, vuorokauden ympäri, esimerkiksi kaupungin lentokentiltä ja suurilta juna-asemilta. Myös suosituimpien hotellialueiden lähettyvillä on autovuokraamojen toimipisteitä. Jos olet jo New Yorkin kaupunkialueella, varaa auto mieluiten jostain kaupunginosasi toimipisteestä. Yleensä auto noudetaan ja palautetaan autovuokraamon toimistolle, mutta voit tiedustella autovuokraamolta mahdollisuutta erikoisjärjestelyihin. Jos olet valmis maksamaan lisämaksun, voidaan auto toimittaa sinulle esimerkiksi majapaikkaasi.

(Tiedot tarkistettu 9.10.2018.)

Etäisyys suosittuihin hotelleihin New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema autonvuokrauspistettä

Hotel Pennsylvania

401 7th Avenue

21.7 km lentokentältä

Row NYC

700 8th Avenue

22.1 km lentokentältä

Kimpton Hotel Eventi

851 Avenue of The Americas

21.4 km lentokentältä

YOTEL New York

570 Tenth Avenue

22.6 km lentokentältä

The Manhattan At Times Square Hotel

790 7th Avenue

21.9 km lentokentältä

MOXY NYC Times Square

485 7th Avenue

21.7 km lentokentältä

Crowne Plaza Times Square Manhattan

1605 Broadway

21.9 km lentokentältä

Pod 51

230 East 51st Street

20.6 km lentokentältä

Hudson New York

358 West 58th Street

22.5 km lentokentältä

OYO Times Square

157 West 47th Street

21.8 km lentokentältä

The Roosevelt Hotel

45 East 45th Street

21.1 km lentokentältä

Intercontinental - New York Times Square

300 West 44th Street

22.1 km lentokentältä

Paramount Times Square

235 West 46th Street

22.0 km lentokentältä

Blue Moon Boutique Hotel

100 Orchard Street

19.8 km lentokentältä

Lotte New York Palace

455 Madison Avenue

21.1 km lentokentältä

Hotel Indigo Lower East Side New York

171 Ludlow Street

19.8 km lentokentältä

Broadway Hotel And Hostel

230 West 101st Street

23.8 km lentokentältä

Holiday Inn Manhattan-Financial District

99 Washington Street

21.2 km lentokentältä

Autonvuokraus New York

Ajankohtana heinäkuu tähän päivään mennessä, 166 momondon käyttäjää ovat etsineet halpoja vuokra-autoja kohteessa New York.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa New York noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Alamo, Enterprise ja Avis ovat joitain niistä vuokraamoista, jotka tarjovat tehostettuja siivousvaihtoehtoja COVID-19-taudin leviämisen vähentämiseksi kohteessa New York. Ajo neuvoja puhdistetaan normaalisti säännöllisesti, mutta vuokraamot kiinnittivät erityishuomiota autojen desinfioimiseen. Voit nyt löytää kaikki kohteen New York autovuokraamot, jotka tarjoavat tätä palvelua etsimällä ja suodattamalla kyseisen vaihtoehdon momondossa. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa elokuu kohteessa New York?

Ajalle elokuu kohteessa New York, keskihinta viikonlopun mittaiselle autonvuokraukselle oli 58 € - mutta jotkut käyttäjät löysivät niinkin alhaisia tarjouksia kuin 43 €. Käyttäjien löytämä keskihinta viikon mittaiselle autonvuokraukselle kohteessa New York ajankohtana elokuu oli 70 € – mutta jopa 45 € hintaisia tarjouksia löytyi, riippuen päivämääristä ja autovaihtoehdoista.

Missä New York autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Voit odottaa löytäväsi halvimmat vuokra-autohinnat kaupungissa New York Hertz vuokraamolta, jolla on 14 toimipistettä kaupungissa. momondo-käyttäjät ovat löytäneet niinkin alhaiset päivähinnat kuin 29 €, mutta Hertz keskimääräinen hinta autonvuokraukselle kaupungissa New York on 51 €/päivä.

Peritäänkö New York autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurimmalla osalla niistä New York vuokraamoista, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ei ole peruutusmaksua. Tämä tarkoittaa, että jos suunnitelmasi muuttuvat äkillisesti, monet autovuokrauskeskukset kaupungissa New York, kuten Alamo, Enterprise ja Avis tarjoavat useimmissa tapauksissa peruutuksen ilmaiseksi sen perusteella milloin teit varauksen.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa New York elokuu ajaksi?

Perusmallinen auto on ihanteellinen, kun haluat vierailla kaupungissa New York kuukauden elokuu aikana. Kohteessa New York sataa keskimäärin 94 mm cm ja lämpötila on noin 21 °C elokuu aikana. Nämä olosuhteet sopivat hyvin perusmalliselle autolle, joka kestää helposti vähän sadetta ja kylmempiä lämpötiloja. Perusmalli vuokraaminen kaupungissa New York maksaa keskimäärin 38 €/päivä.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa New York?

Hertz on erittäin suosittu kaupungissa New York, koska heillä on enemmän toimipisteitä kuin millään muulla vuokraamolla. Voit löytää 14 toimipistettä kaupungista New York ja voit olettaa maksavasi noin 51 €/päivä vuokra-autostasi kohteessa New York.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa New York?

Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa New York on 40 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin New York taajama-alueilla on voimassa rajoitus 120 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin New York alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 120 km/t.


Aloita matkan suunnittelu New York

 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00