Autonvuokraus New York, New Yorkin osavaltio - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto New York, NY? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

New York, NY, Yhdysvallat
12. toukokuu — 19. toukokuu
Sama palautus
New York, NY, Yhdysvallat
ke 12/5
Keskipäivä
ke 19/5
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Milloin on edullisinta vuokrata auto kohteessa New York?

Kaikki

45 € - 114 €

Perhekoko

46 € - 77 €

Halvin aika vuokrata auto kohteessa New York, New Yorkin osavaltio on tammikuuta. Hinta on 25 % alhaisempi kuin vuoden muina kuukausina, vain 45 € per päivä. Kallein kuukausi on taas vastaavasti heinäkuuta. Jos tarvitset enemmän tilaa perheellesi, isommat ajoneuvot, joissa on yli 6 paikkaa, ovat tammikuuta yleensä halvimmillaan. Autonvuokrauksen hinta kohteessa New York voi vaihdella monien tekijöiden vuoksi, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja miten paljon etukäteen varaat auton.


Autovuokraamo New York: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot New York, NY
8,3
Erinomainen
178 arvostelua4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,3

Comfort

8,5

Kokonaisarvosana

8,3

Nouto/palautus

8,3

Hinta-laatusuhde

8,1
7,9
Hyvä
176 arvostelua15 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,1

Comfort

8,1

Kokonaisarvosana

7,9

Nouto/palautus

7,9

Hinta-laatusuhde

7,5
6,4
Hyvä
399 arvostelua14 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,9

Comfort

6,9

Kokonaisarvosana

6,3

Nouto/palautus

6,1

Hinta-laatusuhde

6,2
6,2
Hyvä
212 arvostelua13 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,6

Comfort

6,8

Kokonaisarvosana

6,1

Nouto/palautus

5,9

Hinta-laatusuhde

5,9
6,1
Hyvä
304 arvostelua3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,7

Comfort

6,6

Kokonaisarvosana

5,8

Nouto/palautus

5,5

Hinta-laatusuhde

5,8
5,8
OK
472 arvostelua6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,5

Comfort

6,3

Kokonaisarvosana

5,5

Nouto/palautus

5,2

Hinta-laatusuhde

5,5
5,7
OK
345 arvostelua7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,3

Comfort

6,4

Kokonaisarvosana

5,4

Nouto/palautus

5,1

Hinta-laatusuhde

5,5
4,2
OK
187 arvostelua2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,5

Comfort

4,6

Kokonaisarvosana

3,9

Nouto/palautus

3,8

Hinta-laatusuhde

4,1

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Läheiset nähtävyydet:

Bryant Park17,4 km
Times Square17,5 km

Läheiset nähtävyydet:

Bryant Park9,6 km
Times Square9,6 km

Tietoja matkastasi kohteeseen New York

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton New Yorkissa?

Useimmilla autovuokraamoilla New Yorkissa ja muualla Yhdysvalloissa ikäraja on 21 vuotta. Joillakin vuokraamoilla ikäraja on vielä korkeampi, jopa 25 vuotta. Auton vuokraajilta saatetaan vaatia myös vähintään vuoden ajokokemusta. Auton vuokraus New Yorkissa voi olla nuorille kuskeille keskimääräistä hankalampaa ja kalliimpaa, mutta tarkkaan vertailemalla nuoret autoilijat voivat löytää suurkaupungista sopivan autovuokraamon. Yhdysvalloissa toimivista autovuokraamoketjuista pieni osa vuokraa autoja 18–21-vuotiaille kuskeille, tosin normaalia tiukemmin ehdoin. Alle 21-vuotiaiden asiakkaiden käytössä ovat esimerkiksi vain tietyt automallit ja -merkit. Lisäksi nuorten 21–25-vuotiaiden kuskien on maksettava niin sanottu nuoren kuljettajan lisämaksu, joka maksetaan jokaiselta vuokrauspäivältä. Lisämaksun suuruus vaihtelee vuokraamoittain. New Yorkin osavaltion laki mahdollistaa lisämaksun perimisen kaikilta alle 25-vuotiailta kuskeilta. Nuoria kuskeja palvelee New Yorkissa esimerkiksi Hertz. Muista aina ilmoittaa autovuokraamolle autoa mahdollisesti ajavista lisäkuskeista. New Yorkissa auton vuokraajan puolisolla on aina oikeus ajaa vuokra-autoa hyvin pienellä lisämaksulla. Lisämaksu on tässä tapauksessa noin 3 dollaria (noin 2,60 euroa).

Tärkeää tietoa New Yorkin liikenteestä ja liikennesäännöistä

Yli 8,5 miljoonan asukkaan New Yorkissa keskeisimmillä alueilla liikenne on pahimmillaan kaoottista. Ruuhkat ovat suurkaupungissa arkipäivää ja pysäköinti haastavaa, joten yleensä autoilua nopeampi vaihtoehto on hypätä metroon. Taksin nappaaminen on kaupunkialueella melko edullista. Jos kuitenkin lähdet auton rattiin, varaa ajomatkoihin runsaasti aikaa. GPS on suurkaupungissa välttämätön. New Yorkissa autoillessa kannattaa pitää mielessä muutama tärkeä liikennesääntö. Vaikka useimmissa Yhdysvaltojen osavaltioissa punaisen valon aikana saa kääntyä oikealle, New Yorkissa tämä on kiellettynä. Odota siis vihreää valoa ennen oikealle kääntymistä. Nopeusrajoitus on kaupunkialueella yleensä 25 mailia tunnissa, mikäli kadulle ei ole merkitty muuta nopeusrajoitusta. Liikennemerkit roikkuvat New Yorkissa usein katujen yllä, liikennevalojen rakenteissa. Pidä silmäsi avoinna myös tielle tulevien jalankulkijoiden varalta, sillä taksit napataan yleensä lennossa kadulta.

Nähtävyyksiä New Yorkissa ja sen lähellä

New Yorkin keskusta Times Square -aukioineen ja huimine pilvenpiirtäjineen on helpoimmin tutkittavissa jalkaisin, taksin avulla tai metrolla. Mikäli toiveissasi on viettää kaupunkiloma, unohda autoilu, sillä vuokra-autoa helpompi vaihtoehto on napata taksi myös kaupunginosasta toiseen liikkuessa. Metro on puolestaan nopein tapa New Yorkissa liikkumiseen. Mikäli loma-aikataulusi antaa periksi myös kaupunkia ympäröivien alueiden tutkimiseen, auton vuokraaminen on hyvä vaihtoehto. Autojen vuokrahinnat ja polttoaine ovat Yhdysvalloissa edullisia, ja automatkailu on mitä parhain tapa tutustua New Yorkin osavaltioon laajemmalti. Vuokraa auto vaikkapa päiväksi tai kahdeksi ja suuntaa kaupunkia ympäröiviin pikkukaupunkeihin, kuten Beaconiin. Cape Mayn rannikkokaupunki sopii kesäkohteeksi, ja kaupungin edustalla voit nähdä delfiinejä tai jopa valaita. Kulttuurin ystäviä kutsuu puolestaan Cornwall, jossa sijaitsee massiivisista veistoksistaan tunnettu Storm King Art Center. Tee visiitti myös kasinoistaan tunnettuun Atlantic Cityyn.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Jos auton vuokraus New Yorkissa on ajankohtaista, perehdy tarkkaan vuokraamojen tarjoamiin vakuutuksiin ja maksullisiin lisävakuutuksiin. Yleensä vuokrapakettiin sisältyy jonkinlainen vakuutus, joka kattaa yleisimmin varkaudet ja kolarit, mutta vakuutuksissa voi olla suurikin omavastuuosuus. Onnettomuustilanteessa omavastuun maksaa vuokraaja itse. Muutenkin vakuutuskäytännöt ovat värikkäitä, eli tutustu vakuutuksiin ennen sopimuksen allekirjoittamista. New Yorkin osavaltion laki määrää, etteivät alueen autovuokraamot saa velvoittaa asiakkaitaan ottamaan maksullisia lisävakuutuksia. On siis sinusta kiinni, minkälaisen vakuutusturvan vuokra-autollesi hankit. Tarkista myös, kattaako esimerkiksi luottokorttiisi kuuluva vakuutus vuokra-autolla ajamisen.

Voiko New Yorkissa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Suomalaisella ajokortilla voi yleensä ajaa Yhdysvalloissa, mutta mutta sen seuraksi on haettava Autoliitolta niin kutsuttu USA-käännösliite. Tätä suositeltavampi vaihtoehto on hankkia Autoliiton kautta kansainvälinen ajokortti. Ota huomioon, etteivät kaikki autovuokraamot välttämättä hyväksy USA-liitettä, eli yleensä kansainvälinen ajokortti on paras vaihtoehto.

Mistä auton nouto ja palautus New Yorkissa onnistuu?

Auton vuokraus New Yorkissa on helppoa, sillä autovuokraamoita on lukemattomia eri puolilla kaupunkia. Auton vuokraus ja nouto onnistuvat helposti 24h, vuorokauden ympäri, esimerkiksi kaupungin lentokentiltä ja suurilta juna-asemilta. Myös suosituimpien hotellialueiden lähettyvillä on autovuokraamojen toimipisteitä. Jos olet jo New Yorkin kaupunkialueella, varaa auto mieluiten jostain kaupunginosasi toimipisteestä. Yleensä auto noudetaan ja palautetaan autovuokraamon toimistolle, mutta voit tiedustella autovuokraamolta mahdollisuutta erikoisjärjestelyihin. Jos olet valmis maksamaan lisämaksun, voidaan auto toimittaa sinulle esimerkiksi majapaikkaasi.

(Tiedot tarkistettu 9.10.2018.)


Etäisyys suosittuihin hotelleihin New York, NY kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus New York

Ajankohtana toukokuu tähän päivään mennessä, 166 momondon käyttäjää ovat etsineet halpoja vuokra-autoja kohteessa New York.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa New York noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Alamo, Enterprise ja Avis ovat joitain niistä vuokraamoista, jotka tarjovat tehostettuja siivousvaihtoehtoja COVID-19-taudin leviämisen vähentämiseksi kohteessa New York. Ajo neuvoja puhdistetaan normaalisti säännöllisesti, mutta vuokraamot kiinnittivät erityishuomiota autojen desinfioimiseen. Voit nyt löytää kaikki kohteen New York autovuokraamot, jotka tarjoavat tätä palvelua etsimällä ja suodattamalla kyseisen vaihtoehdon momondossa. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa kesäkuu kohteessa New York, New Yorkin osavaltio?

Ajalle kesäkuu kohteessa New York, keskihinta viikonlopun mittaiselle autonvuokraukselle oli 72 € - mutta jotkut käyttäjät löysivät niinkin alhaisia tarjouksia kuin 51 €. Käyttäjien löytämä keskihinta viikon mittaiselle autonvuokraukselle kohteessa New York ajankohtana kesäkuu oli 62 € – mutta jopa 57 € hintaisia tarjouksia löytyi, riippuen päivämääristä ja autovaihtoehdoista.

Missä New York autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Voit odottaa löytäväsi halvimmat vuokra-autohinnat kaupungissa New York Hertz vuokraamolta, jolla on 14 toimipistettä kaupungissa. momondo-käyttäjät ovat löytäneet niinkin alhaiset päivähinnat kuin 27 €, mutta Hertz keskimääräinen hinta autonvuokraukselle kaupungissa New York on 46 €/päivä.

Peritäänkö New York, NY autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurimmalla osalla niistä New York vuokraamoista, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ei ole peruutusmaksua. Tämä tarkoittaa, että jos suunnitelmasi muuttuvat äkillisesti, monet autovuokrauskeskukset kaupungissa New York, kuten Alamo, Enterprise ja Avis tarjoavat useimmissa tapauksissa peruutuksen ilmaiseksi sen perusteella milloin teit varauksen.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa New York kesäkuu ajaksi?

Perusmallinen auto on ihanteellinen, kun haluat vierailla kaupungissa New York kuukauden kesäkuu aikana. Kohteessa New York sataa keskimäärin 114 mm cm ja lämpötila on noin 25 °C kesäkuu aikana. Nämä olosuhteet sopivat hyvin perusmalliselle autolle, joka kestää helposti vähän sadetta ja kylmempiä lämpötiloja. Perusmalli vuokraaminen kaupungissa New York maksaa keskimäärin 36 €/päivä.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa New York?

Hertz on erittäin suosittu kaupungissa New York, NY, koska heillä on enemmän toimipisteitä kuin millään muulla vuokraamolla. Voit löytää 14 toimipistettä kaupungista New York, NY ja voit olettaa maksavasi noin 46 €/päivä vuokra-autostasi kohteessa New York, NY.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa New York, NY?

Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa New York on 40 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin New York taajama-alueilla on voimassa rajoitus 120 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin New York alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 120 km/t.

Millainen sää on kohteessa New York, NY kuukauden toukokuu aikana?

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista New York kuukauden toukokuu aikana voivat odottaa 17 °C lämpötiloja ja 97 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen toukokuu sään perusteella?

Kaupungissa New York on yleensä lämmintä toukokuu aikana, mistä syystä momondo suosittaa avoauton vuokraamista, mikä auttaa nauttimaan upeasta säästä.

Onko sää kaupungissa New York samanlainen kuin muualla New Yorkin osavaltio alueella?

Jos etsit New York vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden toukokuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen New Yorkin osavaltio lämpötila on yleensä 15 °C ja sademäärä vastaavasti 94,7 mm.


Lentolippu varattuna kohteeseen New York? Aloita matkan suunnittelu!