Autonvuokraukset kohteessa New York, New York

Haussa halpa vuokra-auto New York, New York? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

New York, NY, Yhdysvallat
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
New York, NY, Yhdysvallat
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Parhaat tarjoukset New York, New York autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa New York, New York
BMW X1
tai vastaava Perusmallinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

60 €/pvä

9 syys - 17 syys
BMW X1
Ford Mondeo Estate
tai vastaava Standardi
Maks. 5 matkustajaa

59 €/pvä

30 loka - 6 marras
Ford Mondeo Estate
Vauxhall Mokka
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

51 €/pvä

9 syys - 17 syys
Vauxhall Mokka
Volkswagen Tiguan
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

59 €/pvä

30 loka - 6 marras
Volkswagen Tiguan
Volvo V40
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

44 €/pvä

9 syys - 17 syys
Volvo V40
Volvo S60
tai vastaava Suuri
Maks. 5 matkustajaa
4 oven ajoneuvot

54 €/pvä

9 syys - 17 syys
Volvo S60
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

43 €/pvä

9 syys - 17 syys
Toyota Yaris
Ford Galaxy
tai vastaava Pieni tila-auto
Maks. 5 matkustajaa

75 €/pvä

9 syys - 17 syys
Ford Galaxy

Tärkeää tietoa New York autonvuokrauksesta

Useimmilla autovuokraamoilla New Yorkissa ja muualla Yhdysvalloissa ikäraja on 21 vuotta. Joillakin vuokraamoilla ikäraja on vielä korkeampi, jopa 25 vuotta. Auton vuokraajilta saatetaan vaatia myös vähintään vuoden ajokokemusta. Auton vuokraus New Yorkissa voi olla nuorille kuskeille keskimääräistä hankalampaa ja kalliimpaa, mutta tarkkaan vertailemalla nuoret autoilijat voivat löytää suurkaupungista sopivan autovuokraamon. Yhdysvalloissa toimivista autovuokraamoketjuista pieni osa vuokraa autoja 18–21-vuotiaille kuskeille, tosin normaalia tiukemmin ehdoin. Alle 21-vuotiaiden asiakkaiden käytössä ovat esimerkiksi vain tietyt automallit ja -merkit. Lisäksi nuorten 21–25-vuotiaiden kuskien on maksettava niin sanottu nuoren kuljettajan lisämaksu, joka maksetaan jokaiselta vuokrauspäivältä. Lisämaksun suuruus vaihtelee vuokraamoittain. New Yorkin osavaltion laki mahdollistaa lisämaksun perimisen kaikilta alle 25-vuotiailta kuskeilta. Nuoria kuskeja palvelee New Yorkissa esimerkiksi Hertz. Muista aina ilmoittaa autovuokraamolle autoa mahdollisesti ajavista lisäkuskeista. New Yorkissa auton vuokraajan puolisolla on aina oikeus ajaa vuokra-autoa hyvin pienellä lisämaksulla. Lisämaksu on tässä tapauksessa noin 3 dollaria (noin 2,60 euroa).

Yli 8,5 miljoonan asukkaan New Yorkissa keskeisimmillä alueilla liikenne on pahimmillaan kaoottista. Ruuhkat ovat suurkaupungissa arkipäivää ja pysäköinti haastavaa, joten yleensä autoilua nopeampi vaihtoehto on hypätä metroon. Taksin nappaaminen on kaupunkialueella melko edullista. Jos kuitenkin lähdet auton rattiin, varaa ajomatkoihin runsaasti aikaa. GPS on suurkaupungissa välttämätön. New Yorkissa autoillessa kannattaa pitää mielessä muutama tärkeä liikennesääntö. Vaikka useimmissa Yhdysvaltojen osavaltioissa punaisen valon aikana saa kääntyä oikealle, New Yorkissa tämä on kiellettynä. Odota siis vihreää valoa ennen oikealle kääntymistä. Nopeusrajoitus on kaupunkialueella yleensä 25 mailia tunnissa, mikäli kadulle ei ole merkitty muuta nopeusrajoitusta. Liikennemerkit roikkuvat New Yorkissa usein katujen yllä, liikennevalojen rakenteissa. Pidä silmäsi avoinna myös tielle tulevien jalankulkijoiden varalta, sillä taksit napataan yleensä lennossa kadulta.

New Yorkin keskusta Times Square -aukioineen ja huimine pilvenpiirtäjineen on helpoimmin tutkittavissa jalkaisin, taksin avulla tai metrolla. Mikäli toiveissasi on viettää kaupunkiloma, unohda autoilu, sillä vuokra-autoa helpompi vaihtoehto on napata taksi myös kaupunginosasta toiseen liikkuessa. Metro on puolestaan nopein tapa New Yorkissa liikkumiseen. Mikäli loma-aikataulusi antaa periksi myös kaupunkia ympäröivien alueiden tutkimiseen, auton vuokraaminen on hyvä vaihtoehto. Autojen vuokrahinnat ja polttoaine ovat Yhdysvalloissa edullisia, ja automatkailu on mitä parhain tapa tutustua New Yorkin osavaltioon laajemmalti. Vuokraa auto vaikkapa päiväksi tai kahdeksi ja suuntaa kaupunkia ympäröiviin pikkukaupunkeihin, kuten Beaconiin. Cape Mayn rannikkokaupunki sopii kesäkohteeksi, ja kaupungin edustalla voit nähdä delfiinejä tai jopa valaita. Kulttuurin ystäviä kutsuu puolestaan Cornwall, jossa sijaitsee massiivisista veistoksistaan tunnettu Storm King Art Center. Tee visiitti myös kasinoistaan tunnettuun Atlantic Cityyn.

Jos auton vuokraus New Yorkissa on ajankohtaista, perehdy tarkkaan vuokraamojen tarjoamiin vakuutuksiin ja maksullisiin lisävakuutuksiin. Yleensä vuokrapakettiin sisältyy jonkinlainen vakuutus, joka kattaa yleisimmin varkaudet ja kolarit, mutta vakuutuksissa voi olla suurikin omavastuuosuus. Onnettomuustilanteessa omavastuun maksaa vuokraaja itse. Muutenkin vakuutuskäytännöt ovat värikkäitä, eli tutustu vakuutuksiin ennen sopimuksen allekirjoittamista. New Yorkin osavaltion laki määrää, etteivät alueen autovuokraamot saa velvoittaa asiakkaitaan ottamaan maksullisia lisävakuutuksia. On siis sinusta kiinni, minkälaisen vakuutusturvan vuokra-autollesi hankit. Tarkista myös, kattaako esimerkiksi luottokorttiisi kuuluva vakuutus vuokra-autolla ajamisen.

Suomalaisella ajokortilla voi yleensä ajaa Yhdysvalloissa, mutta mutta sen seuraksi on haettava Autoliitolta niin kutsuttu USA-käännösliite. Tätä suositeltavampi vaihtoehto on hankkia Autoliiton kautta kansainvälinen ajokortti. Ota huomioon, etteivät kaikki autovuokraamot välttämättä hyväksy USA-liitettä, eli yleensä kansainvälinen ajokortti on paras vaihtoehto.

Auton vuokraus New Yorkissa on helppoa, sillä autovuokraamoita on lukemattomia eri puolilla kaupunkia. Auton vuokraus ja nouto onnistuvat helposti 24h, vuorokauden ympäri, esimerkiksi kaupungin lentokentiltä ja suurilta juna-asemilta. Myös suosituimpien hotellialueiden lähettyvillä on autovuokraamojen toimipisteitä. Jos olet jo New Yorkin kaupunkialueella, varaa auto mieluiten jostain kaupunginosasi toimipisteestä. Yleensä auto noudetaan ja palautetaan autovuokraamon toimistolle, mutta voit tiedustella autovuokraamolta mahdollisuutta erikoisjärjestelyihin. Jos olet valmis maksamaan lisämaksun, voidaan auto toimittaa sinulle esimerkiksi majapaikkaasi.


Autonvuokraustarjoukset New York, New York

Löydä kohteesta New York juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

55 € - 172 €

Kaikki autotyypit

81 € - 172 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa New York, Yhdysvaltojen on 93 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa New York, Yhdysvaltojen on syyskuuta. Hinta on 42 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 55 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 12 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa New York. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa New York voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa New York, Yhdysvaltojen on 86 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa New York, Yhdysvaltojen on marraskuuta. Hinta on 19 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 71 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 18 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa New York. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa New York voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat New York Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa New York, Yhdysvaltojen on 94 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa New York, Yhdysvaltojen on lokakuuta. Hinta on 15 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 81 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 11 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa New York. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa New York voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat New York Suuri vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa New York, Yhdysvaltojen on 94 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa New York, Yhdysvaltojen on lokakuuta. Hinta on 27 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 70 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 11 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa New York. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa New York voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat New York Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa New York, Yhdysvaltojen on 53 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa New York, Yhdysvaltojen on maaliskuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 78 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 50 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa New York. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa New York voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat New York Pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Luksus vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa New York, Yhdysvaltojen on 57 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa New York, Yhdysvaltojen on kesäkuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 57 € per päivä. Luksus vuokraus on tyypillisesti 47 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa New York. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa New York voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa New York, Yhdysvaltojen on 78 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa New York, Yhdysvaltojen on huhtikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 117 € per päivä. Avoauto vuokraus on tyypillisesti 26 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa New York. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa New York voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


New York autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot New York, New York
16 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,7

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

7,4

Nouto/palautus

7,3

Value

7,0
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,7

Comfort

8,1

Kokonaisarvosana

7,4

Nouto/palautus

7,9

Value

7,3
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

7,5

Nouto/palautus

7,7

Value

6,8
14 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,8

Comfort

6,6

Kokonaisarvosana

5,8

Nouto/palautus

6,0

Value

5,7
7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,7

Comfort

6,7

Kokonaisarvosana

5,7

Nouto/palautus

5,6

Value

5,9
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,2

Comfort

6,3

Kokonaisarvosana

5,5

Nouto/palautus

5,6

Value

5,5
17 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,5

Comfort

6,6

Kokonaisarvosana

5,5

Nouto/palautus

5,4

Value

5,5
6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,9

Comfort

5,9

Kokonaisarvosana

4,8

Nouto/palautus

4,8

Value

5,0

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa New York

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen New York

Suosituin vuokraamo

Budget

Suositut autotyypit

SUV, Intermediate, Standard

Halvin vuokra-auto

71 €

Suosituin malli

Hyundai Elantra
Suosituin New York autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Budget. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Sixt ja Hertz.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa New York viimeisten 72 tunnin aikana: SUV, Intermediate, Standard.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa New York on 71 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 124 €/pvä.
Kohteen New York suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Hyundai Elantra. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Ford Escape.

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja New York autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Bryant Park21,3 km
New York City Center21,8 km
Times Square21,9 km

Läheiset nähtävyydet:

Bryant Park17,4 km
Times Square17,5 km
New York City Center18,1 km

Läheiset nähtävyydet:

New York City Center9,1 km
Bryant Park9,6 km
Times Square9,6 km

Vuokraa auto läheltä kohteen New York suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa New York

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa New York - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa New York, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Voit odottaa löytäväsi halvimmat vuokra-autohinnat kaupungissa New York Budget vuokraamolta, jolla on 7 toimipistettä kaupungissa. momondo-käyttäjät ovat löytäneet niinkin alhaiset päivähinnat kuin 59 €, mutta Budget keskimääräinen hinta autonvuokraukselle kaupungissa New York on 128 €/päivä.

Suurimmalla osalla niistä New York vuokraamoista, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ei ole peruutusmaksua. Tämä tarkoittaa, että jos suunnitelmasi muuttuvat äkillisesti, monet autovuokrauskeskukset kaupungissa New York, kuten Hertz, Alamo ja Enterprise tarjoavat useimmissa tapauksissa peruutuksen ilmaiseksi sen perusteella milloin teit varauksen.

Kun matkustat kaupunkiin New York kuukauden syyskuu aikana, suosittelemme vuokraamaan taloudellisen auton, jotta pystyt parhaiten varautumaan sää- ja tieolosuhteisiin. Taloudellinen auto toimii sekä märissää että kuivissa tieolosuhteissa, jotka ovat yleisiä kaupungissa New York syyskuu aikana, kun lämpötilat ovat noin 15 °C ja keskimääräinen sademäärä on 97 mm. Edullinen vuokraaminen kaupungissa New York maksaa keskimäärin 104 €/päivä.

Hertz on erittäin suosittu kaupungissa New York, NY, koska heillä on enemmän toimipisteitä kuin millään muulla vuokraamolla. Voit löytää 17 toimipistettä kaupungista New York, NY ja voit olettaa maksavasi noin 88 €/päivä vuokra-autostasi kohteessa New York, NY.

Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa New York on 40 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin New York taajama-alueilla on voimassa rajoitus 120 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin New York alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 120 km/t.

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista New York kuukauden elokuu aikana voivat odottaa 25 °C lämpötiloja ja 104 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Jos etsit New York vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden elokuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen New York lämpötila on yleensä 21 °C ja sademäärä vastaavasti 92,6 mm.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia New York

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta New York

Vuokra-autotyypit, jotka ovat suosittuja kohteessa New York

Vuokraa mikä tahansa näistä suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa New York

Tutustu alueen Yhdysvaltojen muihin autonvuokrauksiin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Yhdysvaltojen

Aloita matkan suunnittelu - New York


Miksi käyttää momondoa?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa New York momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta New York, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Ilmainen peruutus on käytäntö, joka voidaan suodattaa momondo autonvuokraushauissa kohteessa New York ja kaikilla muilla alueilla. Saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan.

Kyllä, valitse vain hyvän polttoainekäytännön suodatin sen jälkeen, kun olet hakenut vuokra-autoja kohteessa New York momondo-sivustolla.

Voit erityisesti suodattaa New York vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta New York, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.