Autonvuokraukset Kyproksella

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Kyproksella? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Larnaka, Kypros
5. lokakuu — 12. lokakuu
Sama palautus
Larnaka, Kypros
to 5/10
Keskipäivä
to 12/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Kypros

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Kypros

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Kypros?

Kaikkein kohtuuhintaisin autovuokraamo kohteessa Kypros on Whiz Car. Matkailijat ovat löytäneet Whiz Car vuokra-autoja jopa niinkin alhaiseen hintaan kuin 13 €/päivä tietyistä paikoista, mikä on halvempi tarjous verrattuna kansalliseen keskimääräiseen hintaan 29 €/päivä. Muistathan, että autonvuokrauksen hinta vaihtelee aina kysynnän mukaan.

Mikä on suosituin autovuokraamo kohteessa Kypros?

GREEN MOTION on tällä hetkellä suosituin autovuokraamo kohteessa Kypros, kun 41 % käyttäjistä on valinnut heidän autonvuokrauspalvelunsa viimeisen kuukauden aikana. GREEN MOTION on suosittu myös heidän 1 arvostelu perusteella keskimääräisen asiakastyytyväisyyspisteiden ollessa 10,0/10. Otathan huomioon, että matkakohteestasi maan Kypros sisältä ei välttämättä löydy yhtään GREEN MOTION toimipistettä, joten pidä varalla toisia vuokraamoja myös.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Kypros?

CarWiz omistaa enemmän toimipaikkoja maan Kypros sisällä kuin mikään muu vuokraamo. 38 toimipaikkaa sijaitsevat eri puolella maata ja löydät hyvin todennäköisesti yhden heidän vuokra-autokeskuksistaan joko lentoasemalta tai kaupungin rajojen sisältä. Jos et ole vielä valinnut kaupunkia, jossa haluat vierailla, Larnaka on tällä hetkellä suosituin kohde. Kaupungista Larnaka löytyy myös 7 CarWiz autonvuokrauksen keskusta.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Kypros?

Edullinen on suosituin vuokra-autotyyppi maahan Kypros matkustavien joukossa. Tietojemme mukaan 53 % käyttäjistämme valitsi mieluiten Edullinen kuin minkään muun autotyypin. Tämä voi johtua heidän suunnittelemistaan aktiviteeteista ja siitä, millaiset sääolosuhteet ovat kohdekaupungissa. Kun vuokraat Edullinen auton kohteessa Kypros voit odottaa maksavan keskimäärin 26 € per päivä.

Parhaat tarjoukset Kypros autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Kypros
Fiat Panda
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

14 €/pvä

7 marras - 28 marras
Fiat Panda
Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

15 €/pvä

7 marras - 28 marras
Volkswagen Polo
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

15 €/pvä

7 marras - 28 marras
Ford Fiesta
Fiat Panda
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

16 €/pvä

7 marras - 28 marras
Fiat Panda
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

16 €/pvä

7 marras - 28 marras
Toyota Corolla
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

17 €/pvä

7 marras - 28 marras
Volkswagen Golf
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

22 €/pvä

22 loka - 29 loka
Toyota Yaris
Chevrolet Spark
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

23 €/pvä

22 loka - 29 loka
Chevrolet Spark
Toyota Avensis
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

23 €/pvä

7 marras - 28 marras
Toyota Avensis

Kypros autonvuokraustiedot

Mitkä ovat Kyproksen ainutlaatuiset liikennelait?

Tuliko vastaan hyvä tarjous, jossa esitellään halvat vuokra-autot Kyproksella? Vuokra-autojen hinnat ovat parhaimmillaan edullisia, joten autonvuokraus Kyproksella tarjoaa kohtuuhintaisen tavan tutustua pienen ja monenlaista nähtävää tarjoavan saaren antimiin, halusitpa sitten viettää aikaa yhdessä monista rantakohteista tai tutustua syvällisemmin kulttuurin eri kerrostumiin. On kuitenkin hyvä perehtyä maan liikennesääntöihin ja -kulttuuriin etukäteen. Kypros on yksi niistä harvoista maista, joissa on vasemmanpuoleinen liikenne. Käytäntö on perua ajoilta, jolloin maa oli Iso-Britannian siirtomaa ja sitä noudatetaan edelleen. Liikennesäännöt eivät muutoin eroa merkittävästi suomalaisista, ja teillä on hyvin opasteita esimerkiksi lähellä oleviin kaupunkeihin. Sen sijaan kyproslainen liikennekulttuuri poikkeaa meille tutusta. Liikennesääntöjä ei noudateta kovinkaan tarkasti, ja kun muut tielläliikkujat käyttäytyvät hieman arvaamattomasti, liikenne voi vaikuttaa jopa sekasortoiselta. Esimerkiksi suuntavilkkujen käyttö on vähäistä. Sen sijaan paikalliset kuljettajat käyttävät äänitorvea. Moottoriteillä ajonopeudet kohoavat helposti yli nopeusrajoitusten. Tieliikennettä valvoo poliisi, mutta varovaisuuden noudattaminen on paras tapa oman turvallisuuden takaamiseen ja onnettomuuksien välttämiseen.

Mitkä ovat oikeudelliset ja dokumentaatiovaatimukset auton vuokraamiseen Kyproksella?

Haluaisitko vuokrata auton Kyproksen lomasi ajaksi? Ennen lomaa sinun kannattaa käyttää hieman aikaa Kyproksen vuokra-autojen vertailuun, sillä autonvuokraukselle asetetut ikärajat, ehdot ja hinnat vaihtelevat jonkin verran vuokraamoittain. Vuokrataksesi auton autovuokraamot edellyttävät usein 21 tai 23 vuoden ikää. Yläikärajaksi saatetaan puolestaan ilmoittaa esimerkiksi 75 tai 99 vuotta. Nuorilta, esimerkiksi 21–23-vuotiailta tai 21–24-vuotiailta kuljettajilta, saatetaan myös periä niin sanottua nuoren kuljettajan lisää. Vastaavasti seniorikuljettajilta, esimerkiksi 71–99-vuotiailta, laskutetaan ikääntyneen kuljettajan lisää. Ikärajat ja eri ikäisiin vuokraajiin kohdistuvat lisämaksut selviävät vertailemalla tarjouksia autonvuokraukseen erikoistuneilla verkkosivustoilla tai autovuokraamoiden omilla sivuilla. Autonvuokrauksen yhteydessä sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Autovuokraamot vaativat yleensä lisäksi, että ajokorttisi on ollut voimassa jo yksi tai kolme vuotta. Vuokraamot edellyttävät yleensä kansainvälistä ajokorttia, jos kansallista ajokorttiasi ei ole myönnetty EU:ssa. Lisäksi tarvitset autonvuokrauksen Kyproksella yleensä passin, asuinmaasi henkilökortin ja luottokortin. Lisäksi etukäteen tehdystä autonvuokrauksesta saatu varausvahvistus on hyvä olla mukana, sillä jotkin autovuokraamot pyytävät myös sitä. Joskus autonvuokrauksen maksamiseen saattaa käydä pankkikortti tai käteinen, mutta usein autovuokraamot edellyttävät luottokorttia. Yleensä autovuokraamot edellyttävät luottokorttia ainakin varauksen ajaksi kortilta pidätettävää vakuusmaksua varten, vaikka hyväksyisivätkin pankkikortin tai käteisen itse vuokran maksuun. Varmistathan huolellisesti, että sinulla on mukanasi kaikki tarvittavat dokumentit.

Millä Kyproksen alueella on eniten liikennettä?

Kypros on verrattain pieni saari, joka on jakautunut kahteen osaan: turkkilaiseen, itsenäiseksi julistautuneeseen Pohjois-Kyprokseen ja kreikkalaiseen Kyprokseen. Pohjois-Kyproksella et löydä ainakaan väenpaljoutta tai ruuhkia. Siellä on sen sijaan useita pieniä kyliä, joissa voit tutustua paikalliseen, oman kulttuurin sävyttämään, vielä rauhalliseen elämänmenoon. Pohjois- ja Etelä-Kyprosta erottavalla vihreällä linjalla on asukkaita vain muutamassa kylässä. Eteläisellä Kyproksella turisteja on sen sijaan enemmän, ja liikennekin on vilkkaampaa. Tässä osassa saarta sijaitsee myös enemmän suurempia kaupunkeja ja turistien suosimia matkakohteita. Kyproksen tunnetuimpiin matkakohteisiin kuuluvat esimerkiksi Agia Napa, Pafos, Larnaka, Limassol ja Protaras, jotka houkuttelevat turisteja saarelle erityisesti huhti-lokakuuhun sijoittuvan lomasesongin aikana. Heinä-elokuu on matkailun kannalta hyvinkin vilkasta aikaa. Kyproksella voi nauttia lämpimistä säistä keväästä pitkälle syksyyn saakka. Matkailijoiden kohteena ovat erityisesti rannat, mutta isompiin kaupunkeihin, kuten Nikosiaan, Limassoliin ja Larnakaan, saattaa toki muodostua ruuhkia etenkin sesongin aikana. Vuosittain syys-lokakuussa järjestettävä kansainvälinen festivaali Kypria on merkittävä kulttuuritapahtuma ja kerää runsaasti ihmisiä yhteen. Tapahtumat kuitenkin jakautuvat pidemmälle ajanjaksolle ja useaan eri kohteeseen.

Mitkä ovat Kyproksen parhaat luonnonkauniit tiet?

Kyproksen saarella on kattava, pääosin hyväkuntoinen tieverkosto, joskin vuoristossa tiet voivat olla huonossa kunnossa. Etäisyydet ovat pieniä, joten kohteesta toiseen pääsee varsin nopeasti.  Teillä on myös hyvät opasteet, jotka viitoittavat selkeästi reitin lähimpiin kaupunkeihin, joten autolla löytää myös helposti perille. Teiden varsilta löytyy runsaasti huoltoasemia, ja polttoaine on suhteellisen edullista. Kypros on suosittu rantalomakohde, ja autolla voi ajaa helposti eri puolilla saarta sijaitseville rannoille. Maassa on myös muuta nähtävää: Kypros on historiansa aikana toiminut kauttakulkupaikkana Euroopan, Aasian ja Afrikan välillä, ja monesta eri kulttuurista löytyy kerrostumia, joihin tutustumiseen autonvuokraus tarjoaa hyvän mahdollisuuden. Yksi näkemisen arvoinen kohde on antiikin jumalatar Afroditelle pyhitetty temppeli ja vedestä nouseva Afroditen kivi Pafoksen kaupungissa. Myös suuntaaminen Kyproksen rauhallisiin pikkukyliin on varteenotettava vaihtoehto ja hyvä tapa nähdä perinteistä maaseudun elämäntyyliä oliivin- ja viininviljelyn parissa. Esimerkiksi Limassolin ulkopuolella sijaitsee idyllinen Kalavososin kylä, mutta löydät mielenkiintoisia kyliä minne vain ajatkin. Kyproksella on panostettu vanhojen kylien kunnostamiseen viime vuosina. Esimerkiksi vanhoja kivitaloja on saneerattu hotelleiksi, joten löydät reitin varrelta myös majoitusmahdollisuuksia.


Autonvuokraustarjoukset Kypros

Löydä kohteesta Kypros juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni

11 € - 41 €

Kaikki autotyypit

11 € - 152 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kypros on 25 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Kypros on tammikuuta. Hinta on 58 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 11 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 52 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kypros, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kypros voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Kypros Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kypros on 41 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Kypros on maaliskuuta. Hinta on 57 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 18 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 25 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kypros, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kypros voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Kypros Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kypros on 63 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Kypros on joulukuuta. Hinta on 83 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 11 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 15 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kypros, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kypros voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Kypros Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kypros on 43 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Kypros on helmikuuta. Hinta on 7 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 41 € per päivä. Pakettiautovuokraus on tyypillisesti 19 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kypros, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kypros voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Kypros Pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Fiat Panda
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

14 €/pvä

7 marras - 28 marras
Fiat Panda
Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

15 €/pvä

7 marras - 28 marras
Volkswagen Polo
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

15 €/pvä

7 marras - 28 marras
Ford Fiesta

Kypros autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Kypros

CarWiz

38 sijaintia

Autounion Car Rental

19 sijaintia

GREEN MOTION

16 sijaintia

keddy by Europcar

15 sijaintia

Sunnycars

13 sijaintia

AbbyCar Car Rentals

11 sijaintia

Europcar

11 sijaintia

Oscar Rent a Car

11 sijaintia

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Kypros autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Nissi Beach33,8 km

Läheiset nähtävyydet:

Nissi Beach46,2 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Kypros suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Kypros

Autonvuokraus Kypros

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Kypros, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Millä puolen tietä ihmiset ajavat maassa Kypros?

Sinun on lain mukaan ajettava vasemmalla puolella tietä, kun vierailet Kypros. Tämän lain noudattamatta jättäminen voi johtaa sakkoihin, auto-onnettomuuksiin tai pahimmissa tapauksissa molempiin.

Kuinka hyviä tiet ovat kohteessa Kypros?

Kypros on saanut teiden laatupisteiksi 5 asteikolla 1 - 7 ykkösen ollessa alhaisin lukema. Tämä antaa Kypros sijan 31/137 maan joukossa tieolosuhteille. Saatat huomata, että tien laatu vaihtelee sen mukaan, missä matkustat maan Kypros sisällä.

Mikä on alkoholin alaisena ajamisen rajat maassa Kypros?

0,50‰ on sallittu alkoholipitoisuus veressä maassa Kypros - tämä koskee sekä vierailijoita että asukkaita.Veren alkoholipitoisuuden avulla pyritään määrittämään, kuinka päihtyneessä tilassa kuski on. Ajoneuvon kuljettaminen päihtyneessä tilassa veren alkoholipitoisuuden ollessa yli 0,50‰ on maan Kypros lakien vastaista ja sinut määritellään ‘alkoholin vaikutuksen alaisena ajavaksi kuskiksi’. Huomioithan, että sinun on oltava vähintään 17-vuotias, jotta voit nauttia alkoholijuomia ja moottoriajoneuvoa ei suositella käytettävän alkoholin vaikutuksen alaisena.

Kuinka paljon maassa Kypros maksaa polttoaine?

Bensiini hinta viime viikosta lähtien oli keskimäärin maassa Kypros 1,63 € per litra. Jos muutat mieltäsi autonvuokrauksen suhteen maassa Kypros niin maasta Kuwait löytyy maailman alhaisimmat polttoainehinnat hintojen ollessa viime viikolla 0,33 € per litra. Vertailun vuoksi maassa Hong Kong on kalliimpaa polttoainetta hintojen ollessa vastaavasti 2,94 € per litra, mutta se on silti loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat vuokrata auton.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Kypros hinnat?

autoa Kypros hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Kypros?

syyskuuta 2023 alkaen 414 toimijaa on valittavissa autoa Kypros osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Kypros?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Kypros. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Kypros?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Kypros. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Kypros

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Kypros

Autonvuokraukset kaupungin Kypros suosituilla lentokentillä

Vuokraa auto miltä tahansa näistä suosituista Kypros lentokentistä

Aloita matkan suunnittelu - Kypros


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Kypros?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Kypros käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Kypros?

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Kypros, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Kypros, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Ilmainen peruutus on käytäntö, joka voidaan suodattaa momondo autonvuokraushauissa kohteessa Kypros ja kaikilla muilla alueilla. Saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Kypros momondo avulla?

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Kypros.

Löytyykö kohteesta Kypros autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Kypros.

Voinko etsiä Kypros vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Kypros, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Kypros

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.