Autonvuokraukset Kyproksella

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Kyproksella? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Larnaka, Kypros
23. toukokuu — 30. toukokuu
Sama palautus
Larnaka, Kypros
ma 23/5
Keskipäivä
ma 30/5
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Parhaat tarjoukset Kypros autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Kypros
Opel Combo
tai vastaava Tila-auto
Maks. 5 matkustajaa

93 €/pvä

18 heinä - 8 elo
Opel Combo
BMW 3 Series
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

52 €/pvä

18 heinä - 8 elo
BMW 3 Series
Fiat 500
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

30 €/pvä

11 heinä - 18 heinä
Fiat 500
Daewoo Leganza
tai vastaava Standardi
Maks. 5 matkustajaa

71 €/pvä

18 heinä - 8 elo
Daewoo Leganza
Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

33 €/pvä

11 heinä - 18 heinä
Mitsubishi Colt
Bentley Arnage
tai vastaava Luksus
Maks. 5 matkustajaa
4 oven ajoneuvot

119 €/pvä

18 heinä - 8 elo
Bentley Arnage
Toyota Fortuner
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

87 €/pvä

18 heinä - 8 elo
Toyota Fortuner
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

36 €/pvä

18 heinä - 8 elo
Kia Forte
BMW 3 Series
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

52 €/pvä

11 heinä - 18 heinä
BMW 3 Series

Autonvuokraustarjoukset Kypros

Löydä kohteesta Kypros juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

7 € - 37 €

Kaikki autotyypit

7 € - 41 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kypros on 17 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Kypros on helmikuuta. Hinta on 62 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 7 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 19 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kypros. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kypros voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Kypros Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

30 €/pvä

11 heinä - 18 heinä
Mitsubishi Colt
Fiat 500
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

30 €/pvä

11 heinä - 18 heinä
Fiat 500
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

32 €/pvä

11 heinä - 18 heinä
Kia Forte

Kypros autonvuokraustiedot

Tuliko vastaan hyvä tarjous, jossa esitellään halvat vuokra-autot Kyproksella? Vuokra-autojen hinnat ovat parhaimmillaan edullisia, joten autonvuokraus Kyproksella tarjoaa kohtuuhintaisen tavan tutustua pienen ja monenlaista nähtävää tarjoavan saaren antimiin, halusitpa sitten viettää aikaa yhdessä monista rantakohteista tai tutustua syvällisemmin kulttuurin eri kerrostumiin. On kuitenkin hyvä perehtyä maan liikennesääntöihin ja -kulttuuriin etukäteen. Kypros on yksi niistä harvoista maista, joissa on vasemmanpuoleinen liikenne. Käytäntö on perua ajoilta, jolloin maa oli Iso-Britannian siirtomaa ja sitä noudatetaan edelleen. Liikennesäännöt eivät muutoin eroa merkittävästi suomalaisista, ja teillä on hyvin opasteita esimerkiksi lähellä oleviin kaupunkeihin. Sen sijaan kyproslainen liikennekulttuuri poikkeaa meille tutusta. Liikennesääntöjä ei noudateta kovinkaan tarkasti, ja kun muut tielläliikkujat käyttäytyvät hieman arvaamattomasti, liikenne voi vaikuttaa jopa sekasortoiselta. Esimerkiksi suuntavilkkujen käyttö on vähäistä. Sen sijaan paikalliset kuljettajat käyttävät äänitorvea. Moottoriteillä ajonopeudet kohoavat helposti yli nopeusrajoitusten. Tieliikennettä valvoo poliisi, mutta varovaisuuden noudattaminen on paras tapa oman turvallisuuden takaamiseen ja onnettomuuksien välttämiseen.

Haluaisitko vuokrata auton Kyproksen lomasi ajaksi? Ennen lomaa sinun kannattaa käyttää hieman aikaa Kyproksen vuokra-autojen vertailuun, sillä autonvuokraukselle asetetut ikärajat, ehdot ja hinnat vaihtelevat jonkin verran vuokraamoittain. Vuokrataksesi auton autovuokraamot edellyttävät usein 21 tai 23 vuoden ikää. Yläikärajaksi saatetaan puolestaan ilmoittaa esimerkiksi 75 tai 99 vuotta. Nuorilta, esimerkiksi 21–23-vuotiailta tai 21–24-vuotiailta kuljettajilta, saatetaan myös periä niin sanottua nuoren kuljettajan lisää. Vastaavasti seniorikuljettajilta, esimerkiksi 71–99-vuotiailta, laskutetaan ikääntyneen kuljettajan lisää. Ikärajat ja eri ikäisiin vuokraajiin kohdistuvat lisämaksut selviävät vertailemalla tarjouksia autonvuokraukseen erikoistuneilla verkkosivustoilla tai autovuokraamoiden omilla sivuilla. Autonvuokrauksen yhteydessä sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Autovuokraamot vaativat yleensä lisäksi, että ajokorttisi on ollut voimassa jo yksi tai kolme vuotta. Vuokraamot edellyttävät yleensä kansainvälistä ajokorttia, jos kansallista ajokorttiasi ei ole myönnetty EU:ssa. Lisäksi tarvitset autonvuokrauksen Kyproksella yleensä passin, asuinmaasi henkilökortin ja luottokortin. Lisäksi etukäteen tehdystä autonvuokrauksesta saatu varausvahvistus on hyvä olla mukana, sillä jotkin autovuokraamot pyytävät myös sitä. Joskus autonvuokrauksen maksamiseen saattaa käydä pankkikortti tai käteinen, mutta usein autovuokraamot edellyttävät luottokorttia. Yleensä autovuokraamot edellyttävät luottokorttia ainakin varauksen ajaksi kortilta pidätettävää vakuusmaksua varten, vaikka hyväksyisivätkin pankkikortin tai käteisen itse vuokran maksuun. Varmistathan huolellisesti, että sinulla on mukanasi kaikki tarvittavat dokumentit.

Kypros on verrattain pieni saari, joka on jakautunut kahteen osaan: turkkilaiseen, itsenäiseksi julistautuneeseen Pohjois-Kyprokseen ja kreikkalaiseen Kyprokseen. Pohjois-Kyproksella et löydä ainakaan väenpaljoutta tai ruuhkia. Siellä on sen sijaan useita pieniä kyliä, joissa voit tutustua paikalliseen, oman kulttuurin sävyttämään, vielä rauhalliseen elämänmenoon. Pohjois- ja Etelä-Kyprosta erottavalla vihreällä linjalla on asukkaita vain muutamassa kylässä. Eteläisellä Kyproksella turisteja on sen sijaan enemmän, ja liikennekin on vilkkaampaa. Tässä osassa saarta sijaitsee myös enemmän suurempia kaupunkeja ja turistien suosimia matkakohteita. Kyproksen tunnetuimpiin matkakohteisiin kuuluvat esimerkiksi Agia Napa, Pafos, Larnaka, Limassol ja Protaras, jotka houkuttelevat turisteja saarelle erityisesti huhti-lokakuuhun sijoittuvan lomasesongin aikana. Heinä-elokuu on matkailun kannalta hyvinkin vilkasta aikaa. Kyproksella voi nauttia lämpimistä säistä keväästä pitkälle syksyyn saakka. Matkailijoiden kohteena ovat erityisesti rannat, mutta isompiin kaupunkeihin, kuten Nikosiaan, Limassoliin ja Larnakaan, saattaa toki muodostua ruuhkia etenkin sesongin aikana. Vuosittain syys-lokakuussa järjestettävä kansainvälinen festivaali Kypria on merkittävä kulttuuritapahtuma ja kerää runsaasti ihmisiä yhteen. Tapahtumat kuitenkin jakautuvat pidemmälle ajanjaksolle ja useaan eri kohteeseen.

Kyproksen saarella on kattava, pääosin hyväkuntoinen tieverkosto, joskin vuoristossa tiet voivat olla huonossa kunnossa. Etäisyydet ovat pieniä, joten kohteesta toiseen pääsee varsin nopeasti.  Teillä on myös hyvät opasteet, jotka viitoittavat selkeästi reitin lähimpiin kaupunkeihin, joten autolla löytää myös helposti perille. Teiden varsilta löytyy runsaasti huoltoasemia, ja polttoaine on suhteellisen edullista. Kypros on suosittu rantalomakohde, ja autolla voi ajaa helposti eri puolilla saarta sijaitseville rannoille. Maassa on myös muuta nähtävää: Kypros on historiansa aikana toiminut kauttakulkupaikkana Euroopan, Aasian ja Afrikan välillä, ja monesta eri kulttuurista löytyy kerrostumia, joihin tutustumiseen autonvuokraus tarjoaa hyvän mahdollisuuden. Yksi näkemisen arvoinen kohde on antiikin jumalatar Afroditelle pyhitetty temppeli ja vedestä nouseva Afroditen kivi Pafoksen kaupungissa. Myös suuntaaminen Kyproksen rauhallisiin pikkukyliin on varteenotettava vaihtoehto ja hyvä tapa nähdä perinteistä maaseudun elämäntyyliä oliivin- ja viininviljelyn parissa. Esimerkiksi Limassolin ulkopuolella sijaitsee idyllinen Kalavososin kylä, mutta löydät mielenkiintoisia kyliä minne vain ajatkin. Kyproksella on panostettu vanhojen kylien kunnostamiseen viime vuosina. Esimerkiksi vanhoja kivitaloja on saneerattu hotelleiksi, joten löydät reitin varrelta myös majoitusmahdollisuuksia.


Vuokraa auto läheltä kohteen Kypros suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Kypros

Autonvuokraus Kypros

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Kypros, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kaikkein kohtuuhintaisin autovuokraamo kohteessa Kypros on Whiz Car. Matkailijat ovat löytäneet Whiz Car vuokra-autoja jopa niinkin alhaiseen hintaan kuin 13 €/päivä tietyistä paikoista, mikä on halvempi tarjous verrattuna kansalliseen keskimääräiseen hintaan 36 €/päivä. Muistathan, että autonvuokrauksen hinta vaihtelee aina kysynnän mukaan.

Sixt on tällä hetkellä suosituin autovuokraamo kohteessa Kypros, kun 31 % käyttäjistä on valinnut heidän autonvuokrauspalvelunsa viimeisen kuukauden aikana. Sixt on suosittu myös heidän 14 arvostelun perusteella keskimääräisen asiakastyytyväisyyspisteiden ollessa 7,6/10. Otathan huomioon, että matkakohteestasi maan Kypros sisältä ei välttämättä löydy yhtään Sixt toimipistettä, joten pidä varalla toisia vuokraamoja myös.

CarWiz omistaa enemmän toimipaikkoja maan Kypros sisällä kuin mikään muu vuokraamo. 28 toimipaikkaa sijaitsevat eri puolella maata ja löydät hyvin todennäköisesti yhden heidän vuokra-autokeskuksistaan joko lentoasemalta tai kaupungin rajojen sisältä. Jos et ole vielä valinnut kaupunkia, jossa haluat vierailla, Larnaka on tällä hetkellä suosituin kohde. Kaupungista Larnaka löytyy myös 5 CarWiz autonvuokrauksen keskusta.

Sinun on lain mukaan ajettava vasemmalla puolella tietä, kun vierailet Kypros. Tämän lain noudattamatta jättäminen voi johtaa sakkoihin, auto-onnettomuuksiin tai pahimmissa tapauksissa molempiin.

Kypros on saanut teiden laatupisteiksi 5 asteikolla 1 - 7 ykkösen ollessa alhaisin lukema. Tämä antaa Kypros sijan 31/137 maan joukossa tieolosuhteille. Saatat huomata, että tien laatu vaihtelee sen mukaan, missä matkustat maan Kypros sisällä.

0,50‰ on sallittu alkoholipitoisuus veressä maassa Kypros - tämä koskee sekä vierailijoita että asukkaita.Veren alkoholipitoisuuden avulla pyritään määrittämään, kuinka päihtyneessä tilassa kuski on. Ajoneuvon kuljettaminen päihtyneessä tilassa veren alkoholipitoisuuden ollessa yli 0,50‰ on maan Kypros lakien vastaista ja sinut määritellään ‘alkoholin vaikutuksen alaisena ajavaksi kuskiksi’. Huomioithan, että sinun on oltava vähintään 17-vuotias, jotta voit nauttia alkoholijuomia ja moottoriajoneuvoa ei suositella käytettävän alkoholin vaikutuksen alaisena.

Mini on suosituin vuokra-autotyyppi maahan Kypros matkustavien joukossa. Tietojemme mukaan 27 % käyttäjistämme valitsi mieluiten Mini kuin minkään muun autotyypin. Tämä voi johtua heidän suunnittelemistaan aktiviteeteista ja siitä, millaiset sääolosuhteet ovat kohdekaupungissa. Kun vuokraat Mini auton kohteessa Kypros voit odottaa maksavan keskimäärin 12 € per päivä.

Bensiini hinta viime viikosta lähtien oli keskimäärin maassa Kypros 1,60 € per litra. Jos muutat mieltäsi autonvuokrauksen suhteen maassa Kypros niin maasta Algeria löytyy maailman alhaisimmat polttoainehinnat hintojen ollessa viime viikolla 0,31 € per litra. Vertailun vuoksi maassa Hong Kong on kalliimpaa polttoainetta hintojen ollessa vastaavasti 2,79 € per litra, mutta se on silti loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat vuokrata auton.


Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Kypros

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Kypros

Autonvuokraukset kaupungin Kypros suosituilla lentokentillä

Vuokraa auto miltä tahansa näistä suosituista Kypros lentokentistä

Aloita matkan suunnittelu - Kypros


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Kypros käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Kypros, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Ilmainen peruutus on käytäntö, joka voidaan suodattaa momondo autonvuokraushauissa kohteessa Kypros ja kaikilla muilla alueilla. Saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan.

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Kypros.

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Kypros.

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Kypros, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.