Oivalluksia
Uusimmat tarjoukset
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset Sveitsissä

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Sveitsissä? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Zürich, Sveitsi
1. maaliskuu — 8. maaliskuu
Zürich, Sveitsi
pe 1/3
Keskipäivä
pe 8/3
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Sveitsi

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Sveitsi

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Sveitsi?

Maan Sveitsi sisällä halvimmat vuokra-autot löytyvät yleensä Europcar vuokraamosta. Kun varaat auton vuokraamosta Europcar saatat löytää auton jopa niin alhaiseen hintaan kuin 36 €/päivä riippuen kaupungista, jossa aiot vierailla. Vertailun vuoksi maan Sveitsi sisällä keskimääräinen hinta vuokraukselle on 89 €/päivä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Sveitsi?

keddy by Europcar omistaa enemmän toimipaikkoja maan Sveitsi sisällä kuin mikään muu vuokraamo. 124 toimipaikkaa sijaitsevat eri puolella maata ja löydät hyvin todennäköisesti yhden heidän vuokra-autokeskuksistaan joko lentoasemalta tai kaupungin rajojen sisältä. Jos et ole vielä valinnut mihin kaupunkiin aiot matkustaa maan Sveitsi sisällä, harkitse Geneve valitsemksta, koska se on maan suosituin kohde. keddy by Europcar vuokraamolla on 5 toimipaikkaa ympäri aluetta.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Sveitsi?

Pienikokoinen on suosituin vuokra-autotyyppi maahan Sveitsi matkustavien joukossa. Tietojemme mukaan 38 % käyttäjistämme valitsi mieluiten Pienikokoinen kuin minkään muun autotyypin. Tämä voi johtua heidän suunnittelemistaan aktiviteeteista ja siitä, millaiset sääolosuhteet ovat kohdekaupungissa. Kun vuokraat Pienikokoinen auton kohteessa Sveitsi voit odottaa maksavan keskimäärin 73 € per päivä.

Parhaat tarjoukset Sveitsi autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Sveitsi
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

35 €/pvä

27 helmi - 5 maalis
Ford Focus
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

36 €/pvä

18 maalis - 25 maalis
Volkswagen Golf
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

36 €/pvä

27 helmi - 5 maalis
Ford Focus
Opel Adam
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

37 €/pvä

18 maalis - 25 maalis
Opel Adam
Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

37 €/pvä

18 maalis - 25 maalis
Volkswagen Polo
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

38 €/pvä

18 maalis - 25 maalis
Toyota Yaris
Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

38 €/pvä

27 helmi - 5 maalis
Volkswagen Polo
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

38 €/pvä

27 helmi - 5 maalis
Ford Fiesta
Volkswagen Golf SportWagen
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

40 €/pvä

27 helmi - 5 maalis
Volkswagen Golf SportWagen

Sveitsi autonvuokraustiedot

Mitkä ovat Sveitsin ainutlaatuiset liikennelait?

Sveitsin liikennesäännöt muistuttavat monien muiden Euroopan maiden, kuten Suomen ja Pohjoismaiden, liikennesääntöjä. Paikalliseen liikenteeseen lähteminen ei siis vaadi suomalaiselta matkustajalta erityisponnisteluita lainsäädännön osalta. Myös tiet ovat erittäin hyväkuntoisia, Euroopan ja maailman parhaimmistoa. Mikä sen sijaan edellyttää hieman totuttautumista, ovat maan korkeuserot ja mäet. Myös vuoristossa tiet ovat hyväkuntoisia, mutta ne voivat olla samalla jyrkkiä ja kapeita. Autolta edellytetäänkin riittävästi vääntöä, mikä sinun on hyvä pitää mielessäsi, kun teet esimerkiksi vuokra-autojen vertailua Sveitsin matkaa varten. Autovuokraamoiden valikoimissa, usein halvoissakin vuokra-autoissa, on huomioitu vuoristoisilla teillä tarvittavat tehot. Sveitsissä kannattaa noudattaa nopeusrajoituksia ja muita liikennesääntöjä. Nopeusrajoitusten noudattamista valvotaan lukuisin nopeuskameroin, ja sakot ovat varsin suuria. Alkoholin osalta yleinen promilleraja on sama kuin Suomessa, mutta uusilla kuljettajilla raja on matalampi. Sveitsiläiset itse noudattavat sääntöjä säntillisesti. He esimerkiksi antavat tietä jalankulkijoille suojatiellä ja pysäköivät sääntöjen mukaan. Sveitsissä on jo aiemmin ollut mahdollista pysäköidä nykyään suomalasillekin tuttuun tapaan ajosuunnan vastaisesti. Koska pyöräily on suosittua Sveitsissä, paikalliset antavat tottuneesti tietä pyöräilijöille.

Mitkä ovat oikeudelliset ja dokumentaatiovaatimukset auton vuokraamiseen Sveitsissä?

Autonvuokraus Sveitsissä on hyvä tapa tutustua omatoimisesti vuoristoiseen maahan ja käydä Alpeilla. Sveitsissä toimii esimerkiksi lukuisten kansainvälisten ketjujen autovuokraamoita, joiden tarjoamat vuokra-autojen hinnat ovat kilpailukykyisiä. Löydät näiden vuokraamoiden valikoimista erilaisiin tarpeisiin ja erilaisiin budjetteihin sopivia vaihtoehtoja halvoista vuokra-autoista kalliimpiin malleihin. Parhaan tarjouksen löydät vertailemalla autonvuokraukseen sisältyviä palveluita, tarvitsemiasi lisäpalveluita ja kokonaishintoja ennakkoon esimerkiksi momondon kautta. Kuljettajan on esitettävä autonvuokrauksen yhteydessä voimassa oleva kansallinen ajokortti. Autovuokraamoiden käytännöt vaihtelevat siinä, edellyttävätkö ne suomalaisen ajokortin lisäksi kansainvälistä ajokorttia, joten varmistathan asian etukäteen. On vuokraajan vastuulla, että hänellä on mukanaan kaikki tarvittavat dokumentit. Sinulla on ajokortin lisäksi oltava mukanasi passi ja asuinmaasi virallinen henkilöllisyystodistus. Jotkin autovuokraamot edellyttävät myös varausvahvistusasiakirjaa. Kun haluat vuokrata auton Sveitsissä, vuokraamot edellyttävät usein myös, että sinulla on nimelläsi oleva luottokortti, jolla on riittävästi katetta auton vuokraa, mahdollisia lisämaksuja ja vuokrauksen ajaksi pidätettävää vakuusmaksua varten. Saat vakuuden takaisin kortillesi, kun olet palauttanut vuokra-auton kunnossa ja muutenkin sopimuksen mukaisesti. Huomaathan, että vähimmäisikä autonvuokraukselle Sveitsissä vaihtelee autovuokraamoittain ja voi olla esimerkiksi 19 tai 20 vuotta. Vastaavasti enimmäisiäksi ilmoitetaan usein 99 vuotta. Nuorilta, alle 25-vuotiailta kuljettajilta ja toisaalta yli 70-vuotiailta seniorikuljettajilta saatetaan periä korkeampaa vuokrahintaa. Riittävän iän lisäksi edellytetään usein, että sinulla on ollut ajokortti ainakin vuoden.

Millä Sveitsin alueella on eniten liikennettä?

Sveitsin moottoriteillä on runsaasti liikennettä ja niillä voin esiintyä ruuhkaa. Varaudu siis laskemaan ajonopeutta tarvittaessa. Myös Sveitsin vuorien läpi kulkevat tunnelit voivat ruuhkautua. Gotthardin tunneli A2-tiellä ruuhkautuu ajoittain erityisen pahoin, ja etenkin juhlapyhinä ja kesällä tunnelille on pitkät jonot. Tammi-helmikuuhun ajoittuvalla hiihtokaudella joillakin teillä on ruuhkaa, kun ihmiset matkustavat vapaa-ajanviettoon talviurheilukeskuksiin. Yleisellä tasolla ihmismääriä kenties laajemmin tieliikennettä haittaavat vaihtelevat sääolosuhteet. Esimerkiksi valtateillä ajoittain rankkakin sumu voi johtaa nopeasti huononevaan näkyvyyteen. Turvaväleistä on syytä pitää huolta, ettei joudu osalliseksi peräänajoon. Vaihtelevat sääolot haittaavat liikennettä etenkin vuoristossa, jossa tapahtuu sateen aiheuttamia tierikkoja, maanvyöryjä ja lumivyöryjä. Sateinen ja lauha sää voivat aiheuttaa alavilla jokivarsilla äkillisiä tulvia myös talvella. Sääolosuhteiden takia osa vuoristoteistä on jopa kokonaan pois käytöstä osan aikaa vuodesta. Mikäli matkasi kulkee vuorien yli, ota etukäteen selvää siitä, ovatko kaikki valitsemasi reitin tiet auki. Mikäli tiet ovat kiinni, joudut valitsemaan kiertotien tai tunneleiden läpi oikovan reitin alempana. Liikennetilanteeseen voi tutustua vaikka Sveitsin autoliiton verkkosivuilla tai kuuntelemalla paikallisia radiokanavia, kielitaitonsa puitteissa.

Mitkä ovat Sveitsin parhaat luonnonkauniit tiet?

Sveitsi on kooltaan pieni maa, mutta löydät varmasti nähtävää pidemmäksikin aikaa, etenkin kun matkanteko ei ole vuoristoisilla osuuksilla aina nopeaa. Sveitsissä näkemisen arvoisia ovat erityisesti Alppien maisemat ja vuoristotiet. Kun vuokraat auton, voit tutustua Sveitsin parhaimpiin puoliin helposti omaan tahtiisi. Pääset myös paikkoihin, joihin et muuten ainakaan helposti pääsisi. Yksi suositeltava reitti kohtuumittaista ajomatkaa toivovalle automatkailijalle on Genevenjärven kierros. Järven kiertää parhaimmillaan nopeastikin ympäri, mutta toisaalta matkan varrella voi viipyillä pidempäänkin. Ajomatkan aikana voi tutustua vuoriin, keskiaikaisiin kaupunkeihin ja esimerkiksi sveitsiläisiin viininviljelyalueisiin. Hieman pidemmälle kierrokselle voi valita esimerkiksi Zürichista Schwägalp-vuorelle ja sieltä edelleen Obersee-järvelle suuntautuvan reitin. Matka alkaa tasaisesti moottoritietä numero yksi pitkin, mutta vaihtuu Gossaun kylän kohdalla pienemmäksi tieksi kohti Schwägalpin kylää korkealla. Kylästä matka etenee Freienbachin kaupunkiin Obersee-järven rannalla. Jos haluat, voit viettää enemmänkin aikaa esimerkiksi Freienbachin ravintoloissa tai majoituspaikoissa. Mikään ei estä tekemästä matkasta useamman päivän mittaista.


Autonvuokraustarjoukset Sveitsi

Löydä kohteesta Sveitsi juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni cars

41 € - 72 €

Kaikki autotyypit

45 € - 128 €

pieni car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Sveitsi on 57 €. Halvin aika vuokrata pieni car kohteessa Sveitsi on huhtikuuta. Hinta on 30 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 41 € per päivä. pieni carvuokraus on tyypillisesti 31 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Sveitsi, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Sveitsi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Sveitsi pieni car vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Sveitsi on 85 €. Halvin aika vuokrata keskikoko car kohteessa Sveitsi on lokakuuta. Hinta on 32 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 58 € per päivä. keskikoko carvuokraus on tyypillisesti 3 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Sveitsi, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Sveitsi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Sveitsi keskikoko car vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

suuri car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Sveitsi on 105 €. Halvin aika vuokrata suuri car kohteessa Sveitsi on lokakuuta. Hinta on 25 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 79 € per päivä. suuri carvuokraus on tyypillisesti 21 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Sveitsi, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Sveitsi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Sveitsi suuri car vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Sveitsi on 69 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Sveitsi on huhtikuuta. Hinta on 41 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 41 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 17 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Sveitsi, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Sveitsi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Sveitsi Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Sveitsi on 66 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Sveitsi on tammikuuta. Hinta on 15 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 57 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 20 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Sveitsi, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Sveitsi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Sveitsi pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

35 €/pvä

27 helmi - 5 maalis
Ford Focus
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

36 €/pvä

18 maalis - 25 maalis
Volkswagen Golf
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

36 €/pvä

27 helmi - 5 maalis
Ford Focus

Sveitsi autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Sveitsi

keddy by Europcar

124 sijaintia

Europcar

110 sijaintia

Sunnycars

69 sijaintia

Hertz

53 sijaintia

Shouqi

34 sijaintia

Edel & Stark

29 sijaintia

Avis

28 sijaintia

FLIZZR

26 sijaintia

Vuokraa auto läheltä kohteen Sveitsi suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Sveitsi
Radisson Blu Hotel, Zurich Airport

Radisson Blu Hotel, Zurich Airport

PO Box 295, Zurich-Airport, Kloten, Zurich, Zurich, Zurich, Switzerland

8,9 km kaupungin keskustasta

Ibis Budget Zurich Airport

Ibis Budget Zurich Airport

Flughofstrasse 45, Opfikon, Zurich, Switzerland

0,5 km kaupungin keskustasta

B&B HOTEL Zurich Airport

B&B HOTEL Zurich Airport

Hofwisenstrasse 52, Rümlang, Zurich, Switzerland

0,8 km kaupungin keskustasta

Holiday Inn Express Zürich Airport

Holiday Inn Express Zürich Airport

Hofwisenstrasse 30, Zurich, Zurich, Switzerland

8,8 km kaupungin keskustasta

Hyatt Place Zurich Airport The Circle

Hyatt Place Zurich Airport The Circle

The Circle 1, Zurich, Zurich, Switzerland

8,8 km kaupungin keskustasta

B&B HOTEL Geneva Airport

B&B HOTEL Geneva Airport

73 Avenue de l'Etang, Geneva, Geneve, Switzerland

3,2 km kaupungin keskustasta

citizenM Zürich

citizenM Zürich

Talacker 42, Zurich, Zurich, Switzerland

0,9 km kaupungin keskustasta

Ameron Luzern Hotel Flora

Ameron Luzern Hotel Flora

Seidenhofstrasse 5, Lucerne, Luzern, Switzerland

0,3 km kaupungin keskustasta

Ruby Mimi Zurich

Ruby Mimi Zurich

4 Beatenpl., Zurich, Zurich, Switzerland

0,5 km kaupungin keskustasta

Novotel Zurich Airport Messe

Novotel Zurich Airport Messe

Lindbergh - Platz 1, Zurich, Zurich, Switzerland

5,9 km kaupungin keskustasta

Nash Suites Airport Hotel

Nash Suites Airport Hotel

Avenue Louis Casai 88, Meyrin, Geneve, Switzerland

2,1 km kaupungin keskustasta

Geneva Hostel

Geneva Hostel

Rue Rothschild 28-30, Geneva, Geneve, Switzerland

0,9 km kaupungin keskustasta

Central Plaza

Central Plaza

Central 1, Zurich, Zurich, Switzerland

0,5 km kaupungin keskustasta

Nash Airport Hotel

Nash Airport Hotel

Chemin de la Violette 11, Meyrin, Geneve, Switzerland

2,1 km kaupungin keskustasta

The Hey Hotel

The Hey Hotel

Höheweg 7, Interlaken, Bern, Switzerland

0,7 km kaupungin keskustasta

Radisson Hotel Zurich Airport

Radisson Hotel Zurich Airport

Flughofstrasse 75, Rümlang, Zurich, Switzerland

0,8 km kaupungin keskustasta

ibis Styles Zurich City Center

ibis Styles Zurich City Center

Stampfenbachstrasse 60, Zurich, Zurich, Switzerland

0,9 km kaupungin keskustasta

H+ Hotel Zürich

H+ Hotel Zürich

Badenerstrasse 537, Zurich, Zurich, Switzerland

3,6 km kaupungin keskustasta


Autonvuokraus Sveitsi

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Sveitsi, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Millä puolen tietä ihmiset ajavat maassa Sveitsi?

Jos vuokraat auton kohteessa Sveitsi, huomioithan, että sinun täytyy ajaa aina oikealla puolella.

Kuinka hyviä tiet ovat kohteessa Sveitsi?

Vuodesta 2019 lähtien Sveitsi on rankattu 9/137 maan joukossa teiden kunnon osalta. Sveitsi sai tieverkoston laatupisteiksi 5,9, joka perustuu asteikkoon 1 - 7 seitsemän ollessa korkein mahdollinen.

Mikä on alkoholin alaisena ajamisen rajat maassa Sveitsi?

Alkoholin nauttimisen ja ajamisen ikäraja maassa Sveitsi on 0,50‰. Maan Sveitsi eri alueilla ja kaupungeilla voi olla omat paikalliset alkoholin nauttimiseen ja ajamiseen liittyvät rajoituksensa koko maan kattavien lakien lisäksi, joten muista tarkistaa tarkistaa sekä paikalliset että valtakunnalliset säännöt ennen auton vuokraamista. Jos olet nuorempi kuin 16-vuotias, mikä on maassa Sveitsi alkoholin juomisen lakisääteinen nauttimisikä, saatat saada tiukempia rangaistuksia jos jäät kiinni päihtyneessä tilassa ajamisesta. Muista, että alkoholin nauttiminen ja ajoneuvolla ajaminen sen jälkeen ei ole koskaan hyvä idea riippumatta siitä, kuinka vanha olet.

Kuinka paljon maassa Sveitsi maksaa polttoaine?

Bensiini maassa Sveitsi maksoi 1,87 € per litra viime viikosta lähtien. Jos suunnittelet auton vuokraamista kohteessa Sveitsi muista laskea mukaan bensaan menevät kulut riippuen tietenkin siitä, kuinka paljon suunnitelmissasi on ajella ympäriinsö. Vertailun vuoksi maa, jossa on halvin keskimääräinen bensiinin hinta on Kuwait hinnalla 0,32 € per litra ja vastaavasti kallein maa on Hong Kong, jossa bensa maksaa 2,89 € per litra.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Sveitsi hinnat?

autoa Sveitsi hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Sveitsi?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Sveitsi osiossa on 670 helmikuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Sveitsi?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Sveitsi. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Sveitsi?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Sveitsi, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Sveitsi?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Sveitsi. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Sveitsi?

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Sveitsi, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Sveitsi, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Ilmainen peruutus on käytäntö, joka voidaan suodattaa momondo autonvuokraushauissa kohteessa Sveitsi ja kaikilla muilla alueilla. Saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Sveitsi momondo avulla?

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Sveitsi.

Löytyykö kohteesta Sveitsi autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Tehostetut siivouspalvelut löytyvät kaikista momondo autovuokraamoista, mukaan lukien Sveitsi.

Voinko etsiä Sveitsi vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Sveitsi.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Sveitsi

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Sveitsi


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Autot Sveitsissä
pe 1/3
Keskipäivä
pe 8/3
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.