Autonvuokraukset Sveitsissä

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Sveitsissä? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Zürich, Sveitsi
8. helmikuu — 15. helmikuu
Sama palautus
Zürich, Sveitsi
ke 8/2
Keskipäivä
ke 15/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Sveitsi autonvuokraustiedot

Sveitsin liikennesäännöt muistuttavat monien muiden Euroopan maiden, kuten Suomen ja Pohjoismaiden, liikennesääntöjä. Paikalliseen liikenteeseen lähteminen ei siis vaadi suomalaiselta matkustajalta erityisponnisteluita lainsäädännön osalta. Myös tiet ovat erittäin hyväkuntoisia, Euroopan ja maailman parhaimmistoa. Mikä sen sijaan edellyttää hieman totuttautumista, ovat maan korkeuserot ja mäet. Myös vuoristossa tiet ovat hyväkuntoisia, mutta ne voivat olla samalla jyrkkiä ja kapeita. Autolta edellytetäänkin riittävästi vääntöä, mikä sinun on hyvä pitää mielessäsi, kun teet esimerkiksi vuokra-autojen vertailua Sveitsin matkaa varten. Autovuokraamoiden valikoimissa, usein halvoissakin vuokra-autoissa, on huomioitu vuoristoisilla teillä tarvittavat tehot. Sveitsissä kannattaa noudattaa nopeusrajoituksia ja muita liikennesääntöjä. Nopeusrajoitusten noudattamista valvotaan lukuisin nopeuskameroin, ja sakot ovat varsin suuria. Alkoholin osalta yleinen promilleraja on sama kuin Suomessa, mutta uusilla kuljettajilla raja on matalampi. Sveitsiläiset itse noudattavat sääntöjä säntillisesti. He esimerkiksi antavat tietä jalankulkijoille suojatiellä ja pysäköivät sääntöjen mukaan. Sveitsissä on jo aiemmin ollut mahdollista pysäköidä nykyään suomalasillekin tuttuun tapaan ajosuunnan vastaisesti. Koska pyöräily on suosittua Sveitsissä, paikalliset antavat tottuneesti tietä pyöräilijöille.

Autonvuokraus Sveitsissä on hyvä tapa tutustua omatoimisesti vuoristoiseen maahan ja käydä Alpeilla. Sveitsissä toimii esimerkiksi lukuisten kansainvälisten ketjujen autovuokraamoita, joiden tarjoamat vuokra-autojen hinnat ovat kilpailukykyisiä. Löydät näiden vuokraamoiden valikoimista erilaisiin tarpeisiin ja erilaisiin budjetteihin sopivia vaihtoehtoja halvoista vuokra-autoista kalliimpiin malleihin. Parhaan tarjouksen löydät vertailemalla autonvuokraukseen sisältyviä palveluita, tarvitsemiasi lisäpalveluita ja kokonaishintoja ennakkoon esimerkiksi momondon kautta. Kuljettajan on esitettävä autonvuokrauksen yhteydessä voimassa oleva kansallinen ajokortti. Autovuokraamoiden käytännöt vaihtelevat siinä, edellyttävätkö ne suomalaisen ajokortin lisäksi kansainvälistä ajokorttia, joten varmistathan asian etukäteen. On vuokraajan vastuulla, että hänellä on mukanaan kaikki tarvittavat dokumentit. Sinulla on ajokortin lisäksi oltava mukanasi passi ja asuinmaasi virallinen henkilöllisyystodistus. Jotkin autovuokraamot edellyttävät myös varausvahvistusasiakirjaa. Kun haluat vuokrata auton Sveitsissä, vuokraamot edellyttävät usein myös, että sinulla on nimelläsi oleva luottokortti, jolla on riittävästi katetta auton vuokraa, mahdollisia lisämaksuja ja vuokrauksen ajaksi pidätettävää vakuusmaksua varten. Saat vakuuden takaisin kortillesi, kun olet palauttanut vuokra-auton kunnossa ja muutenkin sopimuksen mukaisesti. Huomaathan, että vähimmäisikä autonvuokraukselle Sveitsissä vaihtelee autovuokraamoittain ja voi olla esimerkiksi 19 tai 20 vuotta. Vastaavasti enimmäisiäksi ilmoitetaan usein 99 vuotta. Nuorilta, alle 25-vuotiailta kuljettajilta ja toisaalta yli 70-vuotiailta seniorikuljettajilta saatetaan periä korkeampaa vuokrahintaa. Riittävän iän lisäksi edellytetään usein, että sinulla on ollut ajokortti ainakin vuoden.

Sveitsin moottoriteillä on runsaasti liikennettä ja niillä voin esiintyä ruuhkaa. Varaudu siis laskemaan ajonopeutta tarvittaessa. Myös Sveitsin vuorien läpi kulkevat tunnelit voivat ruuhkautua. Gotthardin tunneli A2-tiellä ruuhkautuu ajoittain erityisen pahoin, ja etenkin juhlapyhinä ja kesällä tunnelille on pitkät jonot. Tammi-helmikuuhun ajoittuvalla hiihtokaudella joillakin teillä on ruuhkaa, kun ihmiset matkustavat vapaa-ajanviettoon talviurheilukeskuksiin. Yleisellä tasolla ihmismääriä kenties laajemmin tieliikennettä haittaavat vaihtelevat sääolosuhteet. Esimerkiksi valtateillä ajoittain rankkakin sumu voi johtaa nopeasti huononevaan näkyvyyteen. Turvaväleistä on syytä pitää huolta, ettei joudu osalliseksi peräänajoon. Vaihtelevat sääolot haittaavat liikennettä etenkin vuoristossa, jossa tapahtuu sateen aiheuttamia tierikkoja, maanvyöryjä ja lumivyöryjä. Sateinen ja lauha sää voivat aiheuttaa alavilla jokivarsilla äkillisiä tulvia myös talvella. Sääolosuhteiden takia osa vuoristoteistä on jopa kokonaan pois käytöstä osan aikaa vuodesta. Mikäli matkasi kulkee vuorien yli, ota etukäteen selvää siitä, ovatko kaikki valitsemasi reitin tiet auki. Mikäli tiet ovat kiinni, joudut valitsemaan kiertotien tai tunneleiden läpi oikovan reitin alempana. Liikennetilanteeseen voi tutustua vaikka Sveitsin autoliiton verkkosivuilla tai kuuntelemalla paikallisia radiokanavia, kielitaitonsa puitteissa.

Sveitsi on kooltaan pieni maa, mutta löydät varmasti nähtävää pidemmäksikin aikaa, etenkin kun matkanteko ei ole vuoristoisilla osuuksilla aina nopeaa. Sveitsissä näkemisen arvoisia ovat erityisesti Alppien maisemat ja vuoristotiet. Kun vuokraat auton, voit tutustua Sveitsin parhaimpiin puoliin helposti omaan tahtiisi. Pääset myös paikkoihin, joihin et muuten ainakaan helposti pääsisi. Yksi suositeltava reitti kohtuumittaista ajomatkaa toivovalle automatkailijalle on Genevenjärven kierros. Järven kiertää parhaimmillaan nopeastikin ympäri, mutta toisaalta matkan varrella voi viipyillä pidempäänkin. Ajomatkan aikana voi tutustua vuoriin, keskiaikaisiin kaupunkeihin ja esimerkiksi sveitsiläisiin viininviljelyalueisiin. Hieman pidemmälle kierrokselle voi valita esimerkiksi Zürichista Schwägalp-vuorelle ja sieltä edelleen Obersee-järvelle suuntautuvan reitin. Matka alkaa tasaisesti moottoritietä numero yksi pitkin, mutta vaihtuu Gossaun kylän kohdalla pienemmäksi tieksi kohti Schwägalpin kylää korkealla. Kylästä matka etenee Freienbachin kaupunkiin Obersee-järven rannalla. Jos haluat, voit viettää enemmänkin aikaa esimerkiksi Freienbachin ravintoloissa tai majoituspaikoissa. Mikään ei estä tekemästä matkasta useamman päivän mittaista.


Autonvuokraustarjoukset Sveitsi

Löydä kohteesta Sveitsi juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

29 € - 95 €

Kaikki autotyypit

45 € - 157 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Sveitsi on 63 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Sveitsi on marraskuuta. Hinta on 55 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 29 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 27 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Sveitsi. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Sveitsi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Sveitsi on 88 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Sveitsi on syyskuuta. Hinta on 49 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 46 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 3 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Sveitsi. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Sveitsi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Sveitsi on 100 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Sveitsi on lokakuuta. Hinta on 55 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 45 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 13 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Sveitsi. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Sveitsi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Sveitsi on 67 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Sveitsi on huhtikuuta. Hinta on 56 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 30 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 23 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Sveitsi. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Sveitsi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Sveitsi on 84 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Sveitsi on lokakuuta. Hinta on 46 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 46 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 3 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Sveitsi. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Sveitsi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Vuokraa auto läheltä kohteen Sveitsi suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Sveitsi

Autonvuokraus Sveitsi

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Sveitsi, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Maan Sveitsi sisällä halvimmat vuokra-autot löytyvät yleensä Enterprise vuokraamosta. Kun varaat auton vuokraamosta Enterprise saatat löytää auton jopa niin alhaiseen hintaan kuin 30 €/päivä riippuen kaupungista, jossa aiot vierailla. Vertailun vuoksi maan Sveitsi sisällä keskimääräinen hinta vuokraukselle on 68 €/päivä.

Jos suunnittelet auton vuokraamista maasta Sveitsi suosittelemme, että teet varauksen vuokraamon Alamo kautta, joka on yksi maan suosituimpia autovuokraamoja. Viimeisen kuukauden aikana 30 % käyttäjistämme valitsi Alamo vuokra-auton liikkumistarpeisiin. Vuokraamon asiakastyytyväisyyspisteet ovat 7,7 / 10 82 arvostelujen perusteella.

Sunnycars omistaa enemmän toimipaikkoja maan Sveitsi sisällä kuin mikään muu vuokraamo. 117 toimipaikkaa sijaitsevat eri puolella maata ja löydät hyvin todennäköisesti yhden heidän vuokra-autokeskuksistaan joko lentoasemalta tai kaupungin rajojen sisältä. Jos et ole vielä valinnut mihin kaupunkiin aiot matkustaa maan Sveitsi sisällä, harkitse Geneve valitsemksta, koska se on maan suosituin kohde. Sunnycars vuokraamolla on 8 toimipaikkaa ympäri aluetta.

Jos vuokraat auton kohteessa Sveitsi, huomioithan, että sinun täytyy ajaa aina oikealla puolella.

Vuodesta 2019 lähtien Sveitsi on rankattu 9/137 maan joukossa teiden kunnon osalta. Sveitsi sai tieverkoston laatupisteiksi 5,9, joka perustuu asteikkoon 1 - 7 seitsemän ollessa korkein mahdollinen.

Alkoholin nauttimisen ja ajamisen ikäraja maassa Sveitsi on 0,50‰. Maan Sveitsi eri alueilla ja kaupungeilla voi olla omat paikalliset alkoholin nauttimiseen ja ajamiseen liittyvät rajoituksensa koko maan kattavien lakien lisäksi, joten muista tarkistaa tarkistaa sekä paikalliset että valtakunnalliset säännöt ennen auton vuokraamista. Jos olet nuorempi kuin 16-vuotias, mikä on maassa Sveitsi alkoholin juomisen lakisääteinen nauttimisikä, saatat saada tiukempia rangaistuksia jos jäät kiinni päihtyneessä tilassa ajamisesta. Muista, että alkoholin nauttiminen ja ajoneuvolla ajaminen sen jälkeen ei ole koskaan hyvä idea riippumatta siitä, kuinka vanha olet.

Economy on suosituin vuokra-autotyyppi maahan Sveitsi matkustavien joukossa. Tietojemme mukaan 19 % käyttäjistämme valitsi mieluiten Economy kuin minkään muun autotyypin. Tämä voi johtua heidän suunnittelemistaan aktiviteeteista ja siitä, millaiset sääolosuhteet ovat kohdekaupungissa. Kun vuokraat Economy auton kohteessa Sveitsi voit odottaa maksavan keskimäärin 34 € per päivä.

Bensiini maassa Sveitsi maksoi 1,80 € per litra viime viikosta lähtien. Jos suunnittelet auton vuokraamista kohteessa Sveitsi muista laskea mukaan bensaan menevät kulut riippuen tietenkin siitä, kuinka paljon suunnitelmissasi on ajella ympäriinsö. Vertailun vuoksi maa, jossa on halvin keskimääräinen bensiinin hinta on Kuwait hinnalla 0,32 € per litra ja vastaavasti kallein maa on Hong Kong, jossa bensa maksaa 2,72 € per litra.


Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Sveitsi

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Sveitsi

Autonvuokraukset kaupungin Sveitsi suosituilla lentokentillä

Vuokraa auto miltä tahansa näistä suosituista Sveitsi lentokentistä

Aloita matkan suunnittelu - Sveitsi


Miksi käyttää momondoa?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Sveitsi. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Sveitsi, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Ilmainen peruutus on käytäntö, joka voidaan suodattaa momondo autonvuokraushauissa kohteessa Sveitsi ja kaikilla muilla alueilla. Saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan.

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Sveitsi.

Tehostetut siivouspalvelut löytyvät kaikista momondo autovuokraamoista, mukaan lukien Sveitsi.

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Sveitsi.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.