Autonvuokraus Kööpenhamina

Autonvuokraus Kööpenhamina - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Kööpenhamina? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

pe 22.5.
Keskipäivä
la 23.5.
Keskipäivä
Vertaile vs. momondo |

Milloin on edullisinta vuokrata auto kohteessa Kööpenhamina?

Kaikki
10 € - 71 €
Economy
10 € - 54 €

Halvin aika vuokrata auto kohteessa Kööpenhamina on tammikuuta. Hinta on 64 % alhaisempi kuin vuoden muina kuukausina, vain 10 EUR per päivä. Kallein kuukausi on taas vastaavasti heinäkuuta. Jos etsit tiettyä autotyyppiä, harkitse taloudellisen auton vuokraamista tammikuuta. Autonvuokrauksen hinta kohteessa Kööpenhamina voi vaihdella monien tekijöiden vuoksi, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja miten paljon etukäteen varaat auton.

Autovuokraamo Kööpenhamina: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Kööpenhamina

Takaisin

Enterprise

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8,5

Pisteet perustuvat 12 805 arvosteluihin

Katso 1 sijainti

Avis

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7,6

Pisteet perustuvat 2 266 arvosteluihin

Katso kaikki 2 sijaintia

Sixt

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7,5

Pisteet perustuvat 1 088 arvosteluihin

Katso kaikki 3 sijaintia

Hertz

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7,4

Pisteet perustuvat 3 867 arvosteluihin

Katso kaikki 3 sijaintia

Budget

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7,4

Pisteet perustuvat 4 195 arvosteluihin

Katso 1 sijainti

Dollar

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7,3

Pisteet perustuvat 6 363 arvosteluihin

Katso 1 sijainti

keddy by Europcar

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8,2

Pisteet perustuvat 100 arvosteluihin

Katso kaikki 2 sijaintia

Thrifty

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 10,0

Pisteet perustuvat 1 arvosteluun

Katso 1 sijainti

Tietoja matkastasi kohteeseen Kööpenhamina

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Kööpenhaminassa?

Auton vuokraus Kööpenhaminassa ja muualla Tanskassa on mahdollista pääsääntöisesti yli 21-vuotiaille autoilijoille. Valtaosalla Kööpenhaminan autovuokraamoista ikäraja on 21 vuotta, tosin joidenkin vuokraamoiden ikäraja voi olla tätäkin korkeampi, jopa 23 vuotta. Lisäksi nuorilta kuskeilta voidaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Tyypillisesti lisämaksu peritään kaikilta alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu on yleensä alkaen noin 100 Tanskan kruunua (noin 13,40 euroa) jokaista vuokrapäivää kohden. Koska vuokraehdot ja lisämaksut vaihtelevat vuokraamoittain, vertaa vuokraamoita tarkkaan ennen vuokra-auton valintaa. Tanskalaisvuokraamoilla ei yleensä ole ikärajoituksia iäkkäille kuskeille, eikä seniorikuskeilta yleensä peritä myöskään lisämaksuja. Joissain harvoissa tapauksissa 80 ikävuotta lähentelevät kuskit voivat joutua maksamaan lisämaksun tai hankkimaan pakollisen lisävakuutuksen. (Tiedot tarkistettu 25.9.2018.)

Tärkeää tietoa Kööpenhaminan liikenteestä ja liikennesäännöistä

Reilun 600 000 asukkaan Kööpenhamina on suurkaupunki, jossa liikenne voi olla vilkasta. Kaupunki sijaitsee Själlannin saarella, ja sitä ympäröivätkin monesta suunnasta vesialueet. Koska kaupungissa on paljon kanavia ja siltoja, varsinkin ydinkeskustassa autolla liikkuminen voi olla hidasta. Kööpenhaminalaiset ovatkin innokkaita pyöräilijöitä, ja myös joukkoliikenne toimii kaupungissa hyvin. Jos lähdet keskustan liikenteeseen autolla, ei huolta, sillä Suomen liikennekulttuurin tottunut pärjää hyvin myös tanskalaiskaupungeissa. Parhaiden reittien löytämiseksi käyttöön kannattaa ottaa GPS. Auton vuokraus Kööpenhaminassa kannattaa etenkin silloin, jos suunnitelmissasi on lähteä tutkimaan kaupunkia ympäröiviä alueita, eli lähikaupunkeja tai vaikkapa Tanskan idyllistä maaseutua. Liikennesäännöt vastaavat valtaosin Suomen liikennesääntöjä. Älä puhu esimerkiksi puhelimeesi ajon aikana, jos käytössäsi ei ole hands free -laitetta. Kööpenhaminan taajamissa nopeusrajoitus on 50 kilometriä tunnissa. Taajamien ulkopuolella nopeusrajoitus on 80 ja moottoriteillä 110–130 kilometriä tunnissa. Nopeusrajoitukset kannattaa pitää mielessä, sillä jos ulkomaalaista sakotetaan Tanskan teillä, voi hän joutua maksamaan sakot saman tien. Jos matkustat lasten kanssa, pidä huoli, että vuokra-autossa on tarvittava määrä lastenistuimia. Istuimet on yleensä varattava vuokraamosta etukäteen, kuten muutkin lisävarusteet. Tanskan lain mukaan alle neljävuotiailla lapsilla on oltava autossa turvaistuin.

Nähtävyyksiä Kööpenhaminassa ja sen lähellä

Kööpenhaminan ikonisimmat nähtävyydet, kuten Pieni merenneito -patsas, Tivoli-huvipuisto ja Nyhavnin sataman rantakatu, sijaitsevat kaupungin keskustassa. Autolla liikkuminen ydinkeskustassa voi olla hidasta ja pysäköinti kallista, eli Kööpenhaminan keskustassa viihtyvälle auton vuokraaminen ei yleensä ole tarpeen. Auton vuokraus Kööpenhaminassa kannattaa kuitenkin ehdottomasti, jos haluat nähdä, mitä kaupungin rajojen ulkopuolelta löytyy. Noin kahdessa tunnissa matkustat autolla hienojen merimaisemien halki Fynin saarella sijaitsevaan idylliseen Odensen kaupunkiin. Varaa auto myös koko perheen automatkaa varten. Hieman alle kolmen tunnin ajomatkan päässä Kööpenhaminasta sijaitsee nimittäin lapsiperheiden kestosuosikki Billund, jossa perheen pienimmät pääsevät seikkailemaan Legolandiin. Jos vuokraat auton vain päiväksi, mukava päiväretkikohde on noin 45 minuutin automatkan päässä sijaitseva Kronborgin linna (Kronborg slot), joka sijaitsee Själlannin niemimaan kärjessä. Linnaan muuten sijoittuu Shakespearen tragedia Hamlet. Noin 40 minuutin päässä Tanskan pääkaupunkiseudusta on kesä-heinäkuun vaihteessa järjestettävästä Roskilde-festivaalista tunnettu Roskilden kaupunki. Se on mielenkiintoinen kohde myös festivaalipäivien ulkopuolella.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Kööpenhaminan autovuokraamojen hintoihin sisältyvät vakuutuspaketit eroavat hieman sisällöltään vuokraamosta riippuen, eli vertaa vakuutusten sisältöjä tarkkaan. Yleensä vakuutus kattaa ainakin kolarit, varkaustapaukset, kolmannelle osapuolelle koituneet vahingot ja tulipalot. Vakuutuksissa on kuitenkin omavastuuosuus. Tämä tarkoittaa, että vahinkotilanteessa joudut auton vuokraajana maksamaan tietyn osuuden vahingoista omasta pussistasi. Mikäli Kööpenhaminan liikenne ja tuntemattomat tiet mietityttävät, kannattaa omavastuuosuudesta hankkiutua lisävakuutuksella eroon. Lisävakuutuksen avulla omavastuu voidaan jopa poistaa kokonaan vakuutuksesta.

Voiko Kööpenhaminassa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Jos olet turistina Kööpenhaminassa, voit ajaa huoletta suomalaisella ajokortilla. Ajokortti on pakollista pitää mukana siinä vaiheessa, kun noudat varaamasi vuokra-auton. Mukana on oltava myös jokin virallinen henkilöllisyystodistus, eli passi tai henkilökortti.

Mistä auton nouto ja palautus Kööpenhaminassa onnistuu?

Kööpenhaminassa voit vuokrata ja noutaa auton niin lentokentältä kuin kaupungin keskustastakin. Kööpenhaminan lentoasemalla matkailijoita palvelevat kaikki suurimmat autovuokraamoketjut 24h, kellon ympäri. Vaikka lentosi saapuisi Kööpenhaminaan kolmelta aamulla, auton vuokraaminen on mahdollista. Mikäli etsit edullista vuokra-autoa, kannattaa hintavertailu kuitenkin tehdä jo ennen matkaan lähtöä. Keskustassa autovuokraamot ovat keskittyneet etenkin København H -nimellä tunnetun keskusrautatieaseman ympärille. Osa Tanskan matkailijoista haluaa vuokrata auton vain tietylle matkaetapille ja jatkaa sitten matkaa esimerkiksi lentoteitse. Yhdensuuntainen auton vuokraus on Tanskassa täysin mahdollista, mutta siitä laskutetaan yleensä lisähinta. Samoin jos haluat, että auto toimitetaan sinulle esimerkiksi majapaikkaasi Kööpenhaminassa, auton tuonnista peritään erillinen maksu. Halvin vaihtoehto on noutaa auto itse vuokraamon toimipisteestä ja myös palauttaa se sinne vuokra-ajan päättyessä.

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Kööpenhaminan lentoasema lentokenttä kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Kööpenhaminan lentoasema autonvuokrauspistettä

Tivoli Hotel

Arni Magnussons Gade 2

7.7 km lentokentältä

Skt. Petri

Krystalgade 22

8.7 km lentokentältä

CABINN Metro

Arne Jacobsens Allé 2

5.4 km lentokentältä

AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen

Center Boulevard 5

5.4 km lentokentältä

Generator Copenhagen

Adelgade 7

8.5 km lentokentältä

Annex Copenhagen

Helgolandsgade 15

8.4 km lentokentältä

Steel House Copenhagen

Herholdtsgade 6

8.9 km lentokentältä

Axel Guldsmeden

Helgolandsgade 11

8.5 km lentokentältä

Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

Bernstorffsgade 35

7.7 km lentokentältä

Scandic Kødbyen

Skelbaekgade 3a

8.3 km lentokentältä

citizenM Copenhagen Radhuspladsen

H. C. Andersens Boulevard 12

8.6 km lentokentältä

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen

Amager Boulevard 70

7.1 km lentokentältä

Absalon Hotel

Helgolandsgade 15

8.4 km lentokentältä

Phoenix Copenhagen

Bredgade 37

8.4 km lentokentältä

Copenhagen Admiral Hotel

Toldbodgade 24-28

8.1 km lentokentältä

Hotel Østerport

Oslo Plads 5

9.3 km lentokentältä

Urban House Copenhagen By Meininger

Colbjørnsensgade 11

8.4 km lentokentältä

Radisson Collection Royal Hotel, Copenhagen

Hammerichsgade 1

8.6 km lentokentältä

Autonvuokraus Kööpenhamina

283on etsinyt vuokra-autoa kohteessa Kööpenhamina kuun toukokuu aikana.

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa kesäkuu kohteessa Kööpenhamina?

Datamme perusteella autonvuokraus viikonlopuksi ajankohtana kesäkuu kohteessa Kööpenhamina on noin 34 € hintainen. Erityisen hyvä tarjous olisi noin 19 €, mikä on alhaisin löytämämme hinta kohteessa Kööpenhamina tähän mennessä. Viikon mittaiselle autonvuokraukselle kohteessa Kööpenhamina ajankohtana kesäkuu keskihinta on 24 € ja parhaimmat tarjoukset alkaen 15 €.

Missä Kööpenhamina autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Vuokraamolla Budget on yleensä halvimmat päivähinnat autonvuokraukselle kaupungissa Kööpenhamina, ja hinnat ovat saatavilla missä tahansa heidän toimipisteessä. Keskimäärin voit odottaa maksavasi 33 €/päivä, mutta käyttäjämme ovat löytäneet autonvuokraukselle niinkin alhaisia hintoja kuin 8 €/päivä paikassa Kööpenhamina.

Peritäänkö Kööpenhamina autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Kööpenhamina on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Kööpenhamina suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Enterprise, Avis ja Sixt, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Kööpenhamina kesäkuu ajaksi?

Paras tapa nauttia kaupungin Kööpenhamina nähtävyyksistä kuukauden kesäkuu aikana on hypätä avoauton rattiin. Kylmän sään tai vesisateen ei pitäisi häiritä sinua, koska keskilämpötila kesäkuu kaupungissa Kööpenhamina on 16 °C sekä keskimääräinen sademäärä 60 mm. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Kööpenhamina maksaa keskimäärin 37 €/päivä.

Kuinka monta FLIZZR autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Kööpenhamina?

Yrityksellä FLIZZR on eniten vuokraamoja kaupungissa Kööpenhamina, josta löytyy yhteensä 4 toimipaikkaa. momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 27 €/päivä tarjouksia FLIZZR vuokra-autoille kaupungissa Kööpenhamina.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Kööpenhamina?

Kun ajat Kööpenhamina kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Kööpenhamina kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 80 km/t ja moottoriteille 130 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.


Aloita matkan suunnittelu Kööpenhamina

Autonvuokraus Kööpenhamina
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00