Oivalluksia
Uusimmat tarjoukset
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Kööpenhamina, Pääkaupunkialue

Haussa halpa vuokra-auto Kööpenhamina, Pääkaupunkialue? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Kööpenhamina, Tanska
18. huhtikuu — 25. huhtikuu
Kööpenhamina, Tanska
to 18/4
Keskipäivä
to 25/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Parhaat tarjoukset Kööpenhamina, Pääkaupunkialue autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Kööpenhamina, Pääkaupunkialue
Edullinen28 €/pvä
Pienikokoinen31 €/pvä
Keskikokoinen39 €/pvä
Pieni tila-auto109 €/pvä
Luksus174 €/pvä
Pienikokoinen farmari41 €/pvä
Keskikokoinen farmari60 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Autonvuokraustarjoukset Kööpenhamina, Pääkaupunkialue

Löydä kohteesta Kööpenhamina juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

24 € - 64 €

Kaikki autotyypit

33 € - 85 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kööpenhamina, Tanskan on 39 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Kööpenhamina, Tanskan on helmikuuta. Hinta on 40 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 24 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 19 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kööpenhamina, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kööpenhamina voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Kööpenhamina pieni auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kööpenhamina, Tanskan on 51 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Kööpenhamina, Tanskan on lokakuuta. Hinta on 54 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 24 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 6 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kööpenhamina, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kööpenhamina voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Kööpenhamina keskikoko auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kööpenhamina, Tanskan on 56 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa Kööpenhamina, Tanskan on lokakuuta. Hinta on 37 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 36 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 15 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kööpenhamina, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kööpenhamina voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kööpenhamina, Tanskan on 50 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Kööpenhamina, Tanskan on joulukuuta. Hinta on 32 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 34 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 2 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kööpenhamina, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kööpenhamina voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kööpenhamina, Tanskan on 35 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Kööpenhamina, Tanskan on maaliskuuta. Hinta on 3 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 34 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 29 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kööpenhamina, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kööpenhamina voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Kööpenhamina pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

luksus auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kööpenhamina, Tanskan on 38 €. Halvin aika vuokrata luksus auto kohteessa Kööpenhamina, Tanskan on huhtikuuta. Hinta on 7 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 42 € per päivä. luksus autovuokraus on tyypillisesti 21 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kööpenhamina, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kööpenhamina voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Kööpenhamina luksus auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

28 €/pvä

18 kesä - 20 kesä
Opel Corsa
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

31 €/pvä

12 kesä - 14 kesä
Volkswagen Golf

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Kööpenhamina

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Kööpenhamina

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Kööpenhamina?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Kööpenhamina löytyvät yleensä keddy by Europcar kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostakeddy by Europcar, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 13 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Kööpenhamina on 27 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Kööpenhamina?

Vuokraamolla FLIZZR on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Kööpenhamina 5 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Kööpenhamina?

Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Ford Transit kaupungista Kööpenhamina, ja datamme mukaan Volkswagen Polo on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Ford Transit, hinnat ovat 69 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Ford Transit autonvuokraustarjousta kaupungista Kööpenhamina niinkin alhaiseen hintaan kuin 38 € per päivä. Volkswagen Polo autonvuokraukset kaupungista Kööpenhamina ovat yleensä keskimäärin 33 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 15 € per päivä.

Kööpenhamina autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Kööpenhamina, Pääkaupunkialue

Thrifty

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

7,5

Nouto/palautus

8,4

Value

7,5

Hertz

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,2

Kokonaisarvosana

6,5

Nouto/palautus

6,8

Value

6,8

Sixt

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

6,9

Nouto/palautus

6,6

Value

7,1

Europcar

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

7,1

Kokonaisarvosana

6,9

Nouto/palautus

6,8

Value

6,6

Avis

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,1

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

6,7

Nouto/palautus

6,7

Value

6,7

Budget

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,8

Comfort

8,8

Kokonaisarvosana

6,8

Nouto/palautus

6,8

Value

6,0

Enterprise Rent-A-Car

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

5,3

Comfort

5,9

Kokonaisarvosana

5,9

Nouto/palautus

5,9

Value

5,9

Fox

2 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Kööpenhamina

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Kööpenhamina

Suosituin vuokraamo

Europcar

Suositut autotyypit

Economy, Passenger Van, Intermediate

Halvin vuokra-auto

22 €

Suosituin malli

Ford Transit
Suosituin Kööpenhamina autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Europcar. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat keddy by Europcar ja Budget.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Kööpenhamina viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Passenger Van, Intermediate.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Kööpenhamina on 22 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 41 €/pvä.
Kohteen Kööpenhamina suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Ford Transit. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Volkswagen Polo.

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Kööpenhamina - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Kööpenhamina, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Kööpenhamina, Tanska autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Kööpenhamina on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Kööpenhamina suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Hertz, Europcar ja Budget, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Kööpenhamina toukokuu ajaksi?

Perusmallinen auto on ihanteellinen, kun haluat vierailla kaupungissa Kööpenhamina kuukauden toukokuu aikana. Kohteessa Kööpenhamina sataa keskimäärin 50 mm cm ja lämpötila on noin 15 °C toukokuu aikana. Nämä olosuhteet sopivat hyvin perusmalliselle autolle, joka kestää helposti vähän sadetta ja kylmempiä lämpötiloja. Standardi vuokraaminen kaupungissa Kööpenhamina maksaa keskimäärin 47 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Kööpenhamina, Tanska?

Kun ajat Kööpenhamina kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Kööpenhamina kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 80 km/t ja moottoriteille 130 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Volkswagen Multivan vuokra-autoja kaupungissa Kööpenhamina?

Millainen sää on kohteessa Kööpenhamina, Tanska kuukauden huhtikuu aikana?

Kuukauden huhtikuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Kööpenhamina on 6 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 40 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Kööpenhamina.

Onko sää kaupungissa Kööpenhamina samanlainen kuin muualla Pääkaupunkialue alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Kööpenhamina ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Pääkaupunkialue lämpötila kuukauden aikana huhtikuu on 6 °C ja mahdollinen sademäärä 40 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Kööpenhamina hinnat?

autoa Kööpenhamina hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Kööpenhamina?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Kööpenhamina osiossa on 31 huhtikuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Kööpenhamina?

Eri maissa, myös kohteessa Kööpenhamina, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Kööpenhamina?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Kööpenhamina. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Kööpenhamina?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Kööpenhamina voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Kööpenhamina?

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Kööpenhamina, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Kööpenhamina, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Kööpenhamina, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Kööpenhamina momondo avulla?

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien Kööpenhamina.

Löytyykö kohteesta Kööpenhamina autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Kööpenhamina.

Voinko etsiä Kööpenhamina vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Kööpenhamina, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Kööpenhamina

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
to 18/4
Keskipäivä
to 25/4
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Kööpenhamina

Suositut vuokra-autotyypit Kööpenhaminassa