Autonvuokraukset kohteessa Kööpenhamina, Pääkaupunkialue

Haussa halpa vuokra-auto Kööpenhamina, Pääkaupunkialue? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Kööpenhamina, Tanska
7. helmikuu — 14. helmikuu
Sama palautus
Kööpenhamina, Tanska
ti 7/2
Keskipäivä
ti 14/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Tärkeää tietoa Kööpenhamina autonvuokrauksesta

Auton vuokraus Kööpenhaminassa ja muualla Tanskassa on mahdollista pääsääntöisesti yli 21-vuotiaille autoilijoille. Valtaosalla Kööpenhaminan autovuokraamoista ikäraja on 21 vuotta, tosin joidenkin vuokraamoiden ikäraja voi olla tätäkin korkeampi, jopa 23 vuotta. Lisäksi nuorilta kuskeilta voidaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Tyypillisesti lisämaksu peritään kaikilta alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu on yleensä alkaen noin 100 Tanskan kruunua (noin 13,40 euroa) jokaista vuokrapäivää kohden. Koska vuokraehdot ja lisämaksut vaihtelevat vuokraamoittain, vertaa vuokraamoita tarkkaan ennen vuokra-auton valintaa. Tanskalaisvuokraamoilla ei yleensä ole ikärajoituksia iäkkäille kuskeille, eikä seniorikuskeilta yleensä peritä myöskään lisämaksuja. Joissain harvoissa tapauksissa 80 ikävuotta lähentelevät kuskit voivat joutua maksamaan lisämaksun tai hankkimaan pakollisen lisävakuutuksen.

Reilun 600 000 asukkaan Kööpenhamina on suurkaupunki, jossa liikenne voi olla vilkasta. Kaupunki sijaitsee Själlannin saarella, ja sitä ympäröivätkin monesta suunnasta vesialueet. Koska kaupungissa on paljon kanavia ja siltoja, varsinkin ydinkeskustassa autolla liikkuminen voi olla hidasta. Kööpenhaminalaiset ovatkin innokkaita pyöräilijöitä, ja myös joukkoliikenne toimii kaupungissa hyvin. Jos lähdet keskustan liikenteeseen autolla, ei huolta, sillä Suomen liikennekulttuurin tottunut pärjää hyvin myös tanskalaiskaupungeissa. Parhaiden reittien löytämiseksi käyttöön kannattaa ottaa GPS. Auton vuokraus Kööpenhaminassa kannattaa etenkin silloin, jos suunnitelmissasi on lähteä tutkimaan kaupunkia ympäröiviä alueita, eli lähikaupunkeja tai vaikkapa Tanskan idyllistä maaseutua. Liikennesäännöt vastaavat valtaosin Suomen liikennesääntöjä. Älä puhu esimerkiksi puhelimeesi ajon aikana, jos käytössäsi ei ole hands free -laitetta. Kööpenhaminan taajamissa nopeusrajoitus on 50 kilometriä tunnissa. Taajamien ulkopuolella nopeusrajoitus on 80 ja moottoriteillä 110–130 kilometriä tunnissa. Nopeusrajoitukset kannattaa pitää mielessä, sillä jos ulkomaalaista sakotetaan Tanskan teillä, voi hän joutua maksamaan sakot saman tien. Jos matkustat lasten kanssa, pidä huoli, että vuokra-autossa on tarvittava määrä lastenistuimia. Istuimet on yleensä varattava vuokraamosta etukäteen, kuten muutkin lisävarusteet. Tanskan lain mukaan alle neljävuotiailla lapsilla on oltava autossa turvaistuin.

Kööpenhaminan ikonisimmat nähtävyydet, kuten Pieni merenneito -patsas, Tivoli-huvipuisto ja Nyhavnin sataman rantakatu, sijaitsevat kaupungin keskustassa. Autolla liikkuminen ydinkeskustassa voi olla hidasta ja pysäköinti kallista, eli Kööpenhaminan keskustassa viihtyvälle auton vuokraaminen ei yleensä ole tarpeen. Auton vuokraus Kööpenhaminassa kannattaa kuitenkin ehdottomasti, jos haluat nähdä, mitä kaupungin rajojen ulkopuolelta löytyy. Noin kahdessa tunnissa matkustat autolla hienojen merimaisemien halki Fynin saarella sijaitsevaan idylliseen Odensen kaupunkiin. Varaa auto myös koko perheen automatkaa varten. Hieman alle kolmen tunnin ajomatkan päässä Kööpenhaminasta sijaitsee nimittäin lapsiperheiden kestosuosikki Billund, jossa perheen pienimmät pääsevät seikkailemaan Legolandiin. Jos vuokraat auton vain päiväksi, mukava päiväretkikohde on noin 45 minuutin automatkan päässä sijaitseva Kronborgin linna (Kronborg slot), joka sijaitsee Själlannin niemimaan kärjessä. Linnaan muuten sijoittuu Shakespearen tragedia Hamlet. Noin 40 minuutin päässä Tanskan pääkaupunkiseudusta on kesä-heinäkuun vaihteessa järjestettävästä Roskilde-festivaalista tunnettu Roskilden kaupunki. Se on mielenkiintoinen kohde myös festivaalipäivien ulkopuolella.

Kööpenhaminan autovuokraamojen hintoihin sisältyvät vakuutuspaketit eroavat hieman sisällöltään vuokraamosta riippuen, eli vertaa vakuutusten sisältöjä tarkkaan. Yleensä vakuutus kattaa ainakin kolarit, varkaustapaukset, kolmannelle osapuolelle koituneet vahingot ja tulipalot. Vakuutuksissa on kuitenkin omavastuuosuus. Tämä tarkoittaa, että vahinkotilanteessa joudut auton vuokraajana maksamaan tietyn osuuden vahingoista omasta pussistasi. Mikäli Kööpenhaminan liikenne ja tuntemattomat tiet mietityttävät, kannattaa omavastuuosuudesta hankkiutua lisävakuutuksella eroon. Lisävakuutuksen avulla omavastuu voidaan jopa poistaa kokonaan vakuutuksesta.

Jos olet turistina Kööpenhaminassa, voit ajaa huoletta suomalaisella ajokortilla. Ajokortti on pakollista pitää mukana siinä vaiheessa, kun noudat varaamasi vuokra-auton. Mukana on oltava myös jokin virallinen henkilöllisyystodistus, eli passi tai henkilökortti.

Kööpenhaminassa voit vuokrata ja noutaa auton niin lentokentältä kuin kaupungin keskustastakin. Kööpenhaminan lentoasemalla matkailijoita palvelevat kaikki suurimmat autovuokraamoketjut 24h, kellon ympäri. Vaikka lentosi saapuisi Kööpenhaminaan kolmelta aamulla, auton vuokraaminen on mahdollista. Mikäli etsit edullista vuokra-autoa, kannattaa hintavertailu kuitenkin tehdä jo ennen matkaan lähtöä. Keskustassa autovuokraamot ovat keskittyneet etenkin København H -nimellä tunnetun keskusrautatieaseman ympärille. Osa Tanskan matkailijoista haluaa vuokrata auton vain tietylle matkaetapille ja jatkaa sitten matkaa esimerkiksi lentoteitse. Yhdensuuntainen auton vuokraus on Tanskassa täysin mahdollista, mutta siitä laskutetaan yleensä lisähinta. Samoin jos haluat, että auto toimitetaan sinulle esimerkiksi majapaikkaasi Kööpenhaminassa, auton tuonnista peritään erillinen maksu. Halvin vaihtoehto on noutaa auto itse vuokraamon toimipisteestä ja myös palauttaa se sinne vuokra-ajan päättyessä.


Autonvuokraustarjoukset Kööpenhamina, Pääkaupunkialue

Löydä kohteesta Kööpenhamina juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

29 € - 85 €

Kaikki autotyypit

23 € - 131 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kööpenhamina, Tanskan on 48 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Kööpenhamina, Tanskan on tammikuuta. Hinta on 41 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 29 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 28 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kööpenhamina. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kööpenhamina voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kööpenhamina, Tanskan on 62 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Kööpenhamina, Tanskan on tammikuuta. Hinta on 70 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 19 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 8 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kööpenhamina. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kööpenhamina voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kööpenhamina, Tanskan on 91 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Kööpenhamina, Tanskan on syyskuuta. Hinta on 44 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 52 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 27 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kööpenhamina. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kööpenhamina voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kööpenhamina, Tanskan on 52 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Kööpenhamina, Tanskan on tammikuuta. Hinta on 70 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 16 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 24 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kööpenhamina. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kööpenhamina voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kööpenhamina, Tanskan on 80 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Kööpenhamina, Tanskan on huhtikuuta. Hinta on 23 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 62 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 15 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kööpenhamina. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kööpenhamina voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Luksus vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kööpenhamina, Tanskan on 44 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Kööpenhamina, Tanskan on syyskuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 47 € per päivä. Luksus vuokraus on tyypillisesti 34 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kööpenhamina. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kööpenhamina voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Kööpenhamina autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Kööpenhamina, Pääkaupunkialue

Hertz

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

9,0

Nouto/palautus

9,0

Value

7,0

FLIZZR

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

9,0

Value

8,0

Budget

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,6

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

7,0

Value

6,3

Europcar

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,2

Comfort

7,2

Kokonaisarvosana

6,7

Nouto/palautus

6,5

Value

6,3

Avis

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

7,4

Kokonaisarvosana

6,5

Nouto/palautus

6,8

Value

6,0

Sixt

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

5,2

Nouto/palautus

5,2

Value

4,8

Enterprise

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

5,3

Comfort

5,9

Kokonaisarvosana

5,9

Nouto/palautus

5,9

Value

5,9

Sunnycars

5 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Kööpenhamina

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Kööpenhamina

Suosituin vuokraamo

Europcar

Suositut autotyypit

Wagon, Intermediate, Compact

Halvin vuokra-auto

14 €

Suosituin malli

Honda Fit
Suosituin Kööpenhamina autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Europcar. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Sixt ja Alamo.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Kööpenhamina viimeisten 72 tunnin aikana: Wagon, Intermediate, Compact.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Kööpenhamina on 14 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 46 €/pvä.
Kohteen Kööpenhamina suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Honda Fit. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Mazda CX-3.

Vuokraa auto läheltä kohteen Kööpenhamina suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Kööpenhamina

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Kööpenhamina - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Kööpenhamina, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Datamme perusteella autonvuokraus viikonlopuksi ajankohtana helmikuu kohteessa Kööpenhamina on noin 73 € hintainen. Erityisen hyvä tarjous olisi noin 41 €, mikä on alhaisin löytämämme hinta kohteessa Kööpenhamina tähän mennessä. Viikon mittaiselle autonvuokraukselle kohteessa Kööpenhamina ajankohtana helmikuu keskihinta on 35 € ja parhaimmat tarjoukset alkaen 29 €.

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Kööpenhamina löytyvät yleensä National kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaNational, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 6,38/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Kööpenhamina on 6,38/pvä.

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Kööpenhamina on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Kööpenhamina suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Hertz, FLIZZR ja Budget, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Perusmallinen auto on ihanteellinen, kun haluat vierailla kaupungissa Kööpenhamina kuukauden helmikuu aikana. Kohteessa Kööpenhamina sataa keskimäärin 30 mm cm ja lämpötila on noin 2 °C helmikuu aikana. Nämä olosuhteet sopivat hyvin perusmalliselle autolle, joka kestää helposti vähän sadetta ja kylmempiä lämpötiloja. Standardi vuokraaminen kaupungissa Kööpenhamina maksaa keskimäärin 52 €/päivä.

Vuokraamolla FLIZZR on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Kööpenhamina 5 toimipaikalla.

Kun ajat Kööpenhamina kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Kööpenhamina kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 80 km/t ja moottoriteille 130 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Kuukauden tammikuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Kööpenhamina on 0 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 40 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Kööpenhamina.

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Kööpenhamina ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Pääkaupunkialue lämpötila kuukauden aikana tammikuu on 0 °C ja mahdollinen sademäärä 40 mm.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Kööpenhamina

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Kööpenhamina

Vuokra-autotyypit, jotka ovat suosittuja kohteessa Kööpenhamina

Vuokraa mikä tahansa näistä suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Kööpenhamina

Autonvuokraus Kööpenhamina naapurustoissa

Tarvitsetko vuokra-auton tietyllä Kööpenhamina alueella? Rajaa hakua alla olevien vaihtoehtojen avulla

Aloita matkan suunnittelu - Kööpenhamina


Miksi käyttää momondoa?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Kööpenhamina voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Kööpenhamina, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Kööpenhamina, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien Kööpenhamina.

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Kööpenhamina.

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Kööpenhamina, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.