Autonvuokraus Kööpenhamina, Tanska - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Kööpenhamina, Tanska? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Kööpenhamina, Tanska
12. toukokuu — 19. toukokuu
Sama palautus
Kööpenhamina, Tanska
ke 12/5
Keskipäivä
ke 19/5
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Kööpenhamina: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Kööpenhamina, Tanska
8,8
Erinomainen
4 arvostelua3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,5

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

9,0

Nouto/palautus

8,5

Hinta-laatusuhde

8,0
8,5
Erinomainen
5 arvostelua2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,4

Comfort

9,6

Kokonaisarvosana

8,8

Nouto/palautus

8,0

Hinta-laatusuhde

8,0
7,8
Hyvä
2 arvostelua4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

9,0

Hinta-laatusuhde

8,0
7,4
Hyvä
14 arvostelua2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,1

Comfort

7,7

Kokonaisarvosana

7,8

Nouto/palautus

5,8

Hinta-laatusuhde

8,0
6,9
Hyvä
10 arvostelua3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,4

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

5,6

Hinta-laatusuhde

6,8
6,8
Hyvä
10 arvostelua1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

7,8

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

6,0

Hinta-laatusuhde

7,0
0,0
Kauhea
4 sijaintia
0,0
Kauhea
3 sijaintia

Tietoja matkastasi kohteeseen Kööpenhamina

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Kööpenhaminassa?

Auton vuokraus Kööpenhaminassa ja muualla Tanskassa on mahdollista pääsääntöisesti yli 21-vuotiaille autoilijoille. Valtaosalla Kööpenhaminan autovuokraamoista ikäraja on 21 vuotta, tosin joidenkin vuokraamoiden ikäraja voi olla tätäkin korkeampi, jopa 23 vuotta. Lisäksi nuorilta kuskeilta voidaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Tyypillisesti lisämaksu peritään kaikilta alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu on yleensä alkaen noin 100 Tanskan kruunua (noin 13,40 euroa) jokaista vuokrapäivää kohden. Koska vuokraehdot ja lisämaksut vaihtelevat vuokraamoittain, vertaa vuokraamoita tarkkaan ennen vuokra-auton valintaa. Tanskalaisvuokraamoilla ei yleensä ole ikärajoituksia iäkkäille kuskeille, eikä seniorikuskeilta yleensä peritä myöskään lisämaksuja. Joissain harvoissa tapauksissa 80 ikävuotta lähentelevät kuskit voivat joutua maksamaan lisämaksun tai hankkimaan pakollisen lisävakuutuksen. (Tiedot tarkistettu 25.9.2018.)

Tärkeää tietoa Kööpenhaminan liikenteestä ja liikennesäännöistä

Reilun 600 000 asukkaan Kööpenhamina on suurkaupunki, jossa liikenne voi olla vilkasta. Kaupunki sijaitsee Själlannin saarella, ja sitä ympäröivätkin monesta suunnasta vesialueet. Koska kaupungissa on paljon kanavia ja siltoja, varsinkin ydinkeskustassa autolla liikkuminen voi olla hidasta. Kööpenhaminalaiset ovatkin innokkaita pyöräilijöitä, ja myös joukkoliikenne toimii kaupungissa hyvin. Jos lähdet keskustan liikenteeseen autolla, ei huolta, sillä Suomen liikennekulttuurin tottunut pärjää hyvin myös tanskalaiskaupungeissa. Parhaiden reittien löytämiseksi käyttöön kannattaa ottaa GPS. Auton vuokraus Kööpenhaminassa kannattaa etenkin silloin, jos suunnitelmissasi on lähteä tutkimaan kaupunkia ympäröiviä alueita, eli lähikaupunkeja tai vaikkapa Tanskan idyllistä maaseutua. Liikennesäännöt vastaavat valtaosin Suomen liikennesääntöjä. Älä puhu esimerkiksi puhelimeesi ajon aikana, jos käytössäsi ei ole hands free -laitetta. Kööpenhaminan taajamissa nopeusrajoitus on 50 kilometriä tunnissa. Taajamien ulkopuolella nopeusrajoitus on 80 ja moottoriteillä 110–130 kilometriä tunnissa. Nopeusrajoitukset kannattaa pitää mielessä, sillä jos ulkomaalaista sakotetaan Tanskan teillä, voi hän joutua maksamaan sakot saman tien. Jos matkustat lasten kanssa, pidä huoli, että vuokra-autossa on tarvittava määrä lastenistuimia. Istuimet on yleensä varattava vuokraamosta etukäteen, kuten muutkin lisävarusteet. Tanskan lain mukaan alle neljävuotiailla lapsilla on oltava autossa turvaistuin.

Nähtävyyksiä Kööpenhaminassa ja sen lähellä

Kööpenhaminan ikonisimmat nähtävyydet, kuten Pieni merenneito -patsas, Tivoli-huvipuisto ja Nyhavnin sataman rantakatu, sijaitsevat kaupungin keskustassa. Autolla liikkuminen ydinkeskustassa voi olla hidasta ja pysäköinti kallista, eli Kööpenhaminan keskustassa viihtyvälle auton vuokraaminen ei yleensä ole tarpeen. Auton vuokraus Kööpenhaminassa kannattaa kuitenkin ehdottomasti, jos haluat nähdä, mitä kaupungin rajojen ulkopuolelta löytyy. Noin kahdessa tunnissa matkustat autolla hienojen merimaisemien halki Fynin saarella sijaitsevaan idylliseen Odensen kaupunkiin. Varaa auto myös koko perheen automatkaa varten. Hieman alle kolmen tunnin ajomatkan päässä Kööpenhaminasta sijaitsee nimittäin lapsiperheiden kestosuosikki Billund, jossa perheen pienimmät pääsevät seikkailemaan Legolandiin. Jos vuokraat auton vain päiväksi, mukava päiväretkikohde on noin 45 minuutin automatkan päässä sijaitseva Kronborgin linna (Kronborg slot), joka sijaitsee Själlannin niemimaan kärjessä. Linnaan muuten sijoittuu Shakespearen tragedia Hamlet. Noin 40 minuutin päässä Tanskan pääkaupunkiseudusta on kesä-heinäkuun vaihteessa järjestettävästä Roskilde-festivaalista tunnettu Roskilden kaupunki. Se on mielenkiintoinen kohde myös festivaalipäivien ulkopuolella.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Kööpenhaminan autovuokraamojen hintoihin sisältyvät vakuutuspaketit eroavat hieman sisällöltään vuokraamosta riippuen, eli vertaa vakuutusten sisältöjä tarkkaan. Yleensä vakuutus kattaa ainakin kolarit, varkaustapaukset, kolmannelle osapuolelle koituneet vahingot ja tulipalot. Vakuutuksissa on kuitenkin omavastuuosuus. Tämä tarkoittaa, että vahinkotilanteessa joudut auton vuokraajana maksamaan tietyn osuuden vahingoista omasta pussistasi. Mikäli Kööpenhaminan liikenne ja tuntemattomat tiet mietityttävät, kannattaa omavastuuosuudesta hankkiutua lisävakuutuksella eroon. Lisävakuutuksen avulla omavastuu voidaan jopa poistaa kokonaan vakuutuksesta.

Voiko Kööpenhaminassa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Jos olet turistina Kööpenhaminassa, voit ajaa huoletta suomalaisella ajokortilla. Ajokortti on pakollista pitää mukana siinä vaiheessa, kun noudat varaamasi vuokra-auton. Mukana on oltava myös jokin virallinen henkilöllisyystodistus, eli passi tai henkilökortti.

Mistä auton nouto ja palautus Kööpenhaminassa onnistuu?

Kööpenhaminassa voit vuokrata ja noutaa auton niin lentokentältä kuin kaupungin keskustastakin. Kööpenhaminan lentoasemalla matkailijoita palvelevat kaikki suurimmat autovuokraamoketjut 24h, kellon ympäri. Vaikka lentosi saapuisi Kööpenhaminaan kolmelta aamulla, auton vuokraaminen on mahdollista. Mikäli etsit edullista vuokra-autoa, kannattaa hintavertailu kuitenkin tehdä jo ennen matkaan lähtöä. Keskustassa autovuokraamot ovat keskittyneet etenkin København H -nimellä tunnetun keskusrautatieaseman ympärille. Osa Tanskan matkailijoista haluaa vuokrata auton vain tietylle matkaetapille ja jatkaa sitten matkaa esimerkiksi lentoteitse. Yhdensuuntainen auton vuokraus on Tanskassa täysin mahdollista, mutta siitä laskutetaan yleensä lisähinta. Samoin jos haluat, että auto toimitetaan sinulle esimerkiksi majapaikkaasi Kööpenhaminassa, auton tuonnista peritään erillinen maksu. Halvin vaihtoehto on noutaa auto itse vuokraamon toimipisteestä ja myös palauttaa se sinne vuokra-ajan päättyessä.


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Kööpenhamina, Tanska kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Kööpenhaminan lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Kööpenhamina

253on etsinyt vuokra-autoa kohteessa Kööpenhamina kuun toukokuu aikana.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Kööpenhamina noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Tehostettu siivous on yksi uusista eduista, jonka voit saada, kun vuokraat auton kohteessa Kööpenhamina. Käytä hakusuodatinta nähdäksesi kaikki vuokraamot, jotka tarjoavat tätä tehostetun siivouksen ominaisuutta. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa kesäkuu kohteessa Kööpenhamina, Tanska?

Datamme perusteella autonvuokraus viikonlopuksi ajankohtana kesäkuu kohteessa Kööpenhamina on noin 28 € hintainen. Erityisen hyvä tarjous olisi noin 25 €, mikä on alhaisin löytämämme hinta kohteessa Kööpenhamina tähän mennessä. Viikon mittaiselle autonvuokraukselle kohteessa Kööpenhamina ajankohtana kesäkuu keskihinta on 12 € ja parhaimmat tarjoukset alkaen 11 €.

Missä Kööpenhamina autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Vuokraamolla Europcar on yleensä halvimmat päivähinnat autonvuokraukselle kaupungissa Kööpenhamina, ja hinnat ovat saatavilla missä tahansa heidän toimipisteessä. Keskimäärin voit odottaa maksavasi 30 €/päivä, mutta käyttäjämme ovat löytäneet autonvuokraukselle niinkin alhaisia hintoja kuin 14 €/päivä paikassa Kööpenhamina.

Peritäänkö Kööpenhamina, Tanska autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Kööpenhamina on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Kööpenhamina suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Enterprise, Avis ja Sixt, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Kööpenhamina kesäkuu ajaksi?

Paras tapa nauttia kaupungin Kööpenhamina nähtävyyksistä kuukauden kesäkuu aikana on hypätä avoauton rattiin. Kylmän sään tai vesisateen ei pitäisi häiritä sinua, koska keskilämpötila kesäkuu kaupungissa Kööpenhamina on 16 °C sekä keskimääräinen sademäärä 60 mm. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Kööpenhamina maksaa keskimäärin 34 €/päivä.

Kuinka monta keddy by Europcar autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Kööpenhamina?

Yrityksellä keddy by Europcar on eniten vuokraamoja kaupungissa Kööpenhamina, Tanska, josta löytyy yhteensä 3 toimipaikkaa. momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 63 €/päivä tarjouksia keddy by Europcar vuokra-autoille kaupungissa Kööpenhamina, Tanska.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Kööpenhamina, Tanska?

Kun ajat Kööpenhamina kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Kööpenhamina kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 80 km/t ja moottoriteille 130 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Millainen sää on kohteessa Kööpenhamina, Tanska kuukauden toukokuu aikana?

Kuukauden toukokuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Kööpenhamina on 11 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 40 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Kööpenhamina.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen toukokuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Kööpenhamina kuukauden toukokuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Kööpenhamina. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Kööpenhamina vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Ford Fiesta, Ford Ka tai Ford Focus Wagon.

Onko sää kaupungissa Kööpenhamina samanlainen kuin muualla Pääkaupunkialue alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Kööpenhamina ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Pääkaupunkialue lämpötila kuukauden aikana toukokuu on 11 °C ja mahdollinen sademäärä 40 mm.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Tanska

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Billund, Kastrup ja Aalborg eri puolilla Tanska

Autonvuokraukset kaupungin Kööpenhamina lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Kööpenhamina

Lentolippu varattuna kohteeseen Kööpenhamina? Aloita matkan suunnittelu!