Autonvuokraukset kohteessa Turku, Varsinais-Suomi

Haussa halpa vuokra-auto Turku, Varsinais-Suomi? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Turku, Suomi
15. kesäkuu — 22. kesäkuu
Sama palautus
Turku, Suomi
to 15/6
Keskipäivä
to 22/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Turku

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Turku

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Turku?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Turku löytyvät yleensä Budget kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaBudget, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 19 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Turku on 39 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Turku?

Ford Fiesta ja Toyota Aygo automallit kaupungissa Turku ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Ford Fiesta vuokrahinnat kaupungissa Turku voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 37 €/päivä ja alhaisimmillaan 21 €/päivä. Toyota Aygo vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 68 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 22 €/pvä.

Parhaat tarjoukset Turku, Varsinais-Suomi autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Turku, Varsinais-Suomi
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

19 €/pvä

1 heinä - 31 heinä
Ford Focus
Fiat Panda
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

19 €/pvä

3 heinä - 24 heinä
Fiat Panda
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

19 €/pvä

3 heinä - 24 heinä
Opel Corsa
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

29 €/pvä

1 heinä - 31 heinä
Volkswagen Golf
Opel Astra Sports Tourer
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa
4 oven ajoneuvot

29 €/pvä

1 heinä - 31 heinä
Opel Astra Sports Tourer
Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

29 €/pvä

3 heinä - 24 heinä
Opel Astra
Ford Focus Wagon
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

32 €/pvä

1 heinä - 31 heinä
Ford Focus Wagon
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

32 €/pvä

14 kesä - 21 kesä
Toyota Yaris
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

33 €/pvä

3 heinä - 24 heinä
Volkswagen Golf

Tärkeää tietoa Turku autonvuokrauksesta

Turussa on hyvä valikoima autovuokraamoja, ja vuokra-autoissa on tarjontaa lähes kaikenikäisille kuskeille. Vuokraamot eivät yleensä aseta vuokraajille varsinaista ikärajaa, mutta ne voivat vaatia kuskeilta tietyn määrän ajokokemusta. Tunnetut autovuokraamoketjut, kuten Hertz ja Europcar, vuokraavat autoja yleensä vain kuskeille, joilla on ollut ajokortti vähintään vuoden. Koska Suomessa ajokortin voi hankkia aikaisintaan 18-vuotiaana, tulee ikärajaksi näin yleensä 19 vuotta. Nuorien ja iäkkäiden kuskien kannattaa varautua siihen, että auton vuokraaminen tulee heille hieman keskimääräistä kalliimmaksi. Alle 25-vuotiaiden on usein maksettava niin sanottu nuoren kuljettajan lisämaksu. Lisämaksun voivat joutua maksamaan myös 70 ikävuotta lähestyvät kuskit. Jos vuokra-autoa ajaa useampi kuski, jokainen heistä on kirjattava vuokrasopimukseen. Lisäkuskit lisäävät vuokrauksen hintaa, sillä jokaisesta kuskista maksetaan yleensä lisämaksu. Maksuissa ja vuokrausehdoissa on kuitenkin Turun alueelle eroja, joten vuokraamoja kannattaa vertailla tarkkaan.

Turku on Suomen kuudenneksi suurin kaupunki. Vaikka liikenne voi olla kaupungissa vilkasta, on liikennekulttuuri varsin samankaltaista kuin muissakin Suomen kaupungeissa. Mikäli apunasi on GPS, on kaupungissa liikkuminen autolla yleensä helppoa. Turun keskeisistä kaduista esimerkiksi osa Yliopistonkatua on kävelykatua, eli ydinkeskustassa kaikkialle ei pääse autolla. Keskusta-alueella nopeusrajoitus on pääsääntöisesti 40 kilometriä tunnissa. Taajamissa nopeusrajoitus nousee 50:n ja taajamien ulkopuolella 80:n kilometriin tunnissa. Turun seudun moottoriteillä nopeusrajoitukset ovat vastaavat kuin muuallakin Suomessa, talvella 100 ja kesällä 120, tosin sääolot voivat vaatia matalampaa tilannenopeutta. Vaikka Etelä-Suomen talvet ovat Suomen pohjoisempia osia lauhempia, ovat jäiset ja lumiset tiet talviaikaan yleisiä Turussakin. Jos auton vuokraus on ajankohtaista ensilumien aikaan, varmista että auto on säätilan niin vaatiessa saatavilla nasta- tai kitkarenkailla.

Auton vuokraus Turussa on pysäköinnin puolesta vaivatonta. Kaupungissa on useita maksullisia parkkihalleja, ja myös katujen varsilla on tarjolla parkkitilaa. Kaupungin keskusta on jaettu kahteen parkkivyöhykkeeseen, jonka mukaan parkkeerauksen hinta määräytyy. Vyöhykkeen 1 parkkipaikoilla parkkeerauksen hinta on noin 3 euroa tunnilta ja vyöhykkeellä 2 puolestaan noin 1,50 euroa. Sunnuntaisin pysäköinnistä ei tarvitse maksaa, ja keskustan ulkopuolelta voi löytää ilmaisia parkkipaikkoja arkisinkin. Voit kysyä myös majapaikastasi, kuuluuko huoneen hintaan ilmaista parkkipaikkaa. Ota huomioon, että parkkipaikoilla on myös aikarajoituksensa. Keskustan punaisilla tarroilla merkityillä parkkipaikoilla saa olla parkissa enintään 30 minuuttia ja keltaisilla tarroilla merkityillä kaksi tuntia. Vihreillä tarroilla merkityillä pysäköintialueilla ei yleensä ole aikarajoitusta pysäköinnille.


Autonvuokraustarjoukset Turku, Varsinais-Suomi

Löydä kohteesta Turku juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

39 € - 77 €

Kaikki autotyypit

81 € - 157 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Turku, Suomen on 49 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Turku, Suomen on tammikuuta. Hinta on 21 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 39 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 55 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Turku, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Turku voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Turku Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Turku, Suomen on 77 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Turku, Suomen on tammikuuta. Hinta on 39 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 47 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 29 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Turku, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Turku voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Turku Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Turku, Suomen on 172 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Turku, Suomen on lokakuuta. Hinta on 36 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 111 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 38 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Turku, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Turku voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Turku, Suomen on 99 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Turku, Suomen on elokuuta. Hinta on 51 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 49 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 9 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Turku, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Turku voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Turku Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Turku, Suomen on 134 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Turku, Suomen on maaliskuuta. Hinta on 49 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 69 € per päivä. Pakettiautovuokraus on tyypillisesti 20 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Turku, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Turku voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Luksus vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Turku, Suomen on 125 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Turku, Suomen on maaliskuuta. Hinta on 45 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 69 € per päivä. Luksusvuokraus on tyypillisesti 14 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Turku, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Turku voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

19 €/pvä

1 heinä - 31 heinä
Ford Focus
Fiat Panda
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

19 €/pvä

3 heinä - 24 heinä
Fiat Panda
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

19 €/pvä

3 heinä - 24 heinä
Opel Corsa

Turku autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Turku, Varsinais-Suomi

Scandia Rent

5 sijaintia

Hertz

2 sijaintia

Budget

2 sijaintia

Dollar

2 sijaintia

Sixt

2 sijaintia

Thrifty

2 sijaintia

Alamo

1 sijainti

Avis

3 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Turku

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Turku

Suosituin vuokraamo

Sixt

Suositut autotyypit

Economy, Mini, Compact

Halvin vuokra-auto

25 €

Suosituin malli

Ford Fiesta
Suosituin Turku autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Sixt. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Budget ja Scandia Rent.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Turku viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Mini, Compact.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Turku on 25 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 44 €/pvä.
Kohteen Turku suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Ford Fiesta. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Toyota Aygo.

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Turku autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Turun kauppatori148,8 km

Läheiset nähtävyydet:

Turun kauppatori129,0 km

Läheiset nähtävyydet:

Turun kauppatori6,9 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Turku suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Turku

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Turku - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Turku, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Autonvuokraus viikonlopuksi kohteessa Turku ajankohtana heinäkuu on keskihinnaltaan 44 €, ja halvimmat tarjoukset alkaen 27 €. Viikon mittaisen autonvuokrauksen hinnoissa on eroa - hinnat ovat alkaen noin 26 € ja keskihinta on 45 €.

Kun matkustat kaupunkiin Turku kuukauden heinäkuu aikana, suosittelemme vuokraamaan taloudellisen auton, jotta pystyt parhaiten varautumaan sää- ja tieolosuhteisiin. Taloudellinen auto toimii sekä märissää että kuivissa tieolosuhteissa, jotka ovat yleisiä kaupungissa Turku heinäkuu aikana, kun lämpötilat ovat noin 15 °C ja keskimääräinen sademäärä on 80 mm. Edullinen vuokraaminen kaupungissa Turku maksaa keskimäärin 33 €/päivä.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Turku

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Turku

Vuokra-autotyypit, jotka ovat suosittuja kohteessa Turku

Vuokraa mikä tahansa näistä suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Turku

Aloita matkan suunnittelu - Turku


Miksi käyttää momondoa?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Turku. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Turku helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.