Autonvuokraukset kohteessa Turku, Varsinais-Suomi

Haussa halpa vuokra-auto Turku, Varsinais-Suomi? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Turku, Suomi
26. toukokuu — 2. kesäkuu
Sama palautus
Turku, Suomi
to 26/5
Keskipäivä
to 2/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Parhaat tarjoukset Turku, Varsinais-Suomi autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Turku, Varsinais-Suomi
BMW 3 Series
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

38 €/pvä

13 kesä - 29 kesä
BMW 3 Series
Renault Mégane
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

53 €/pvä

24 Touko - 31 Touko
Renault Mégane
Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

25 €/pvä

24 Touko - 31 Touko
Mitsubishi Colt
Mercedes-Benz A-Class
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

39 €/pvä

13 kesä - 29 kesä
Mercedes-Benz A-Class
Renault Mégane
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

39 €/pvä

13 kesä - 29 kesä
Renault Mégane
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

39 €/pvä

13 kesä - 29 kesä
Kia Forte
BMW 3 Series
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

46 €/pvä

14 kesä - 30 kesä
BMW 3 Series
Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

35 €/pvä

13 heinä - 21 heinä
Mitsubishi Colt
Toyota Avensis Touring Sports
tai vastaava Keskikokoinen farmari
Maks. 5 matkustajaa

48 €/pvä

13 kesä - 29 kesä
Toyota Avensis Touring Sports

Autonvuokraustarjoukset Turku, Varsinais-Suomi

Löydä kohteesta Turku juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

39 € - 57 €

Kaikki autotyypit

60 € - 136 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Turku, Suomen on 46 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Turku, Suomen on tammikuuta. Hinta on 18 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 39 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 52 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Turku. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Turku voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Turku Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Turku, Suomen on 85 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Turku, Suomen on kesäkuuta. Hinta on 51 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 42 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 12 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Turku. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Turku voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Turku Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Turku, Suomen on 134 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Turku, Suomen on tammikuuta. Hinta on 15 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 115 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 29 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Turku. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Turku voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Turku, Suomen on 57 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Turku, Suomen on elokuuta. Hinta on 14 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 50 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 40 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Turku. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Turku voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Turku, Suomen on 114 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Turku, Suomen on tammikuuta. Hinta on 10 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 103 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 16 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Turku. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Turku voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Luksus vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Turku, Suomen on 114 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Turku, Suomen on toukokuuta. Hinta on 1 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 113 € per päivä. Luksus vuokraus on tyypillisesti 16 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Turku. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Turku voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

35 €/pvä

13 heinä - 21 heinä
Mitsubishi Colt
Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

25 €/pvä

24 Touko - 31 Touko
Mitsubishi Colt
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

26 €/pvä

13 kesä - 29 kesä
Kia Forte

Turku autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Turku, Varsinais-Suomi
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0
5 sijaintia
4 sijaintia
4 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia

Turku autonvuokraustiedot

Turussa on hyvä valikoima autovuokraamoja, ja vuokra-autoissa on tarjontaa lähes kaikenikäisille kuskeille. Vuokraamot eivät yleensä aseta vuokraajille varsinaista ikärajaa, mutta ne voivat vaatia kuskeilta tietyn määrän ajokokemusta. Tunnetut autovuokraamoketjut, kuten Hertz ja Europcar, vuokraavat autoja yleensä vain kuskeille, joilla on ollut ajokortti vähintään vuoden. Koska Suomessa ajokortin voi hankkia aikaisintaan 18-vuotiaana, tulee ikärajaksi näin yleensä 19 vuotta. Nuorien ja iäkkäiden kuskien kannattaa varautua siihen, että auton vuokraaminen tulee heille hieman keskimääräistä kalliimmaksi. Alle 25-vuotiaiden on usein maksettava niin sanottu nuoren kuljettajan lisämaksu. Lisämaksun voivat joutua maksamaan myös 70 ikävuotta lähestyvät kuskit. Jos vuokra-autoa ajaa useampi kuski, jokainen heistä on kirjattava vuokrasopimukseen. Lisäkuskit lisäävät vuokrauksen hintaa, sillä jokaisesta kuskista maksetaan yleensä lisämaksu. Maksuissa ja vuokrausehdoissa on kuitenkin Turun alueelle eroja, joten vuokraamoja kannattaa vertailla tarkkaan.

Turku on Suomen kuudenneksi suurin kaupunki. Vaikka liikenne voi olla kaupungissa vilkasta, on liikennekulttuuri varsin samankaltaista kuin muissakin Suomen kaupungeissa. Mikäli apunasi on GPS, on kaupungissa liikkuminen autolla yleensä helppoa. Turun keskeisistä kaduista esimerkiksi osa Yliopistonkatua on kävelykatua, eli ydinkeskustassa kaikkialle ei pääse autolla. Keskusta-alueella nopeusrajoitus on pääsääntöisesti 40 kilometriä tunnissa. Taajamissa nopeusrajoitus nousee 50:n ja taajamien ulkopuolella 80:n kilometriin tunnissa. Turun seudun moottoriteillä nopeusrajoitukset ovat vastaavat kuin muuallakin Suomessa, talvella 100 ja kesällä 120, tosin sääolot voivat vaatia matalampaa tilannenopeutta. Vaikka Etelä-Suomen talvet ovat Suomen pohjoisempia osia lauhempia, ovat jäiset ja lumiset tiet talviaikaan yleisiä Turussakin. Jos auton vuokraus on ajankohtaista ensilumien aikaan, varmista että auto on säätilan niin vaatiessa saatavilla nasta- tai kitkarenkailla.

Auton vuokraus Turussa on pysäköinnin puolesta vaivatonta. Kaupungissa on useita maksullisia parkkihalleja, ja myös katujen varsilla on tarjolla parkkitilaa. Kaupungin keskusta on jaettu kahteen parkkivyöhykkeeseen, jonka mukaan parkkeerauksen hinta määräytyy. Vyöhykkeen 1 parkkipaikoilla parkkeerauksen hinta on noin 3 euroa tunnilta ja vyöhykkeellä 2 puolestaan noin 1,50 euroa. Sunnuntaisin pysäköinnistä ei tarvitse maksaa, ja keskustan ulkopuolelta voi löytää ilmaisia parkkipaikkoja arkisinkin. Voit kysyä myös majapaikastasi, kuuluuko huoneen hintaan ilmaista parkkipaikkaa. Ota huomioon, että parkkipaikoilla on myös aikarajoituksensa. Keskustan punaisilla tarroilla merkityillä parkkipaikoilla saa olla parkissa enintään 30 minuuttia ja keltaisilla tarroilla merkityillä kaksi tuntia. Vihreillä tarroilla merkityillä pysäköintialueilla ei yleensä ole aikarajoitusta pysäköinnille.

Auton vuokraus Turussa kannattaa, vaikka keskustan nähtävyyksistä osa onkin kätevimmin nähtävissä jalkaisin. Turku sijaitsee saaristomeren äärellä, joten kaupungin lähiympäristössä riittää tutustumisen arvoisia luontokohteita. Autolla pääset kätevästi retkeilypolkujen äärelle ja hieman syrjäisemmillekin uimarannoille. Hurauta autolla myös Turun kaupunkialueella sijaitsevaan Ruissaloon, jossa järjestetään joka heinäkuu Ruisrock-festivaali. Alue kutsuu ympäri vuoden tammimetsiä ja idyllisiä huvila-alueita ihailemaan. Vuokraa auto päiväksi ja suuntaa päiväretkellä Turusta vain noin 20 minuutin automatkan päässä sijaitsevaan kauniiseen Naantaliin. Pieneen kaupunkiin lapsiperheitä kutsuu Muumimaailma, ja muutenkin idyllisen merenrantakaupungin charmi puree etenkin kesäisin.

Vuokra-autojen hintaan sisältyy aina vakuutus, joka kattaa autolle aiheutuneet vahingot esimerkiksi kolaritilanteessa. Vakuutuksissa on kuitenkin omavastuuosuus. Omavastuu merkitsee, että auton kuski vastaa itse tiettyyn rajaan asti autolle sattuneista vahingoista. Omavastuun raja vaihtelee Turussa vuokraamosta toiseen, eli vuokrausehtoihin kannattaa tutustua tarkasti. Omavastuuosuus voi olla satoja tai jopa useita tuhansia euroja, tilanteesta ja autovuokraamosta riippuen. Mikäli ajaminen vuokra-autolla hermostuttaa, voit hankkia lisämaksusta tasokkaamman vakuutuksen turvaksesi. Voit esimerkiksi vähentää omavastuuosuutta niin, että mahdollisessa vahinkotilanteessa maksettavaa jää sinulle vähemmän tai ei laisinkaan. Vakuutus ei välttämättä kata kolmansille osapuolille sattuneita vahinkoja, mutta niin sanotun vahinkovakuutuksen voi monilta autovuokraamoilta ostaa erikseen. Joidenkin luottokorttiyhtiöiden asiakkailleen tarjoamat vakuutukset voivat kattaa myös vuokra-autot. Tarkista siis mahdolliselta luottokorttiyhtiöltäsi myös heidän tarjoamansa vakuutuksen sisältö.

Auton vuokraus Turussa on helppoa, sillä auton voi noutaa kätevästi esimerkiksi lentokentältä tai rautatieasemalta heti kaupunkiin saavuttaessa. Turun lentokentällä lentomatkustajia palvelevat monet kansainväliset autovuokraamoketjut aina Europcarista Avisiin ja Hertziin. Monet isot autovuokraamot toimivat myös keskustassa, rautatieaseman tuntumassa. Jos haluat saada auton suoraan esimerkiksi hotellillesi Turussa, se onnistuu yleensä lisämaksusta. Mikäli et halua maksaa lisähintaa, voit noutaa auton valitsemastasi autovuokraamosta. Yleensä auto myös palautetaan samaan pisteeseen, mutta joissain tapauksissa se on mahdollista palauttaa myös vuokraamoketjun muihin toimipisteisiin. Jos haluat kuitenkin palauttaa auton esimerkiksi toiseen kaupunkiin, on niin sanotusta yhdensuuntaisesta vuokrauksesta yleensä maksettava lisämaksu.


Vuokraa auto läheltä kohteen Turku suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Turku

Autonvuokraus Turku

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Turku, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Autonvuokraus viikonlopuksi kohteessa Turku ajankohtana kesäkuu on keskihinnaltaan 48 €, ja halvimmat tarjoukset alkaen 42 €. Viikon mittaisen autonvuokrauksen hinnoissa on eroa - hinnat ovat alkaen noin 26 € ja keskihinta on 42 €.

Halvin vuokraamo kaupungissa Turku on Firent, missä keskimääräinen hinta vuokraukselle päivää kohti on 31 € 4 toimipisteissä kaupungissa Turku. Halvin Firent tarjous, jonka momondo-käyttäjät ovat löytäneet kaupungista Turku on 21 €.

Lämpötila on keskimäärin 16 °C ja sademäärä 70 mm cm, joten paras vuokra-automalli kesäkuumatkalle on avoauto. Avoauton vuokraaminen kaupungissa Turku on jännittävä tapa tutustua kaupunkiin ilman, että tarvitsee huolehtia siitä, mitä taivaalta tulee alas. Sääennustetta kannattaa kuitenkin vilkaista ennen reissua ja tehdä lopullinen päätös vuokra-automallista sen perusteella. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Turku maksaa keskimäärin 252 €/päivä.

Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Turku huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 50 km/t ellei toisin mainita. Turku taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 90 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Turku rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 90 km/t.

Yleensä sää kaupungissa Turku kuukauden toukokuu aikana on 10 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 30 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Turku road triplle alueelle Varsinais-Suomi tai sitä ympäröiville alueille kuukauden toukokuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 10 °C ja sademäärän vastaavasti 30 mm koko kuukauden ajan.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Turku

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Turku

Aloita matkan suunnittelu - Turku


Miksi käyttää momondoa?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Turku. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Turku helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Turku, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Turku.

Kyllä, momondo voi näyttää sinulle erityisiä tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen Turku autonvuokrauksissa.

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Turku vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.