Autonvuokraus Turku, Suomi

Haussa halpa vuokra-auto Turku, Suomi? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Turku, Suomi
26. kesäkuu — 3. heinäkuu
Sama palautus
Turku, Suomi
la 26/6
Keskipäivä
la 3/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Turku, Suomi

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni Cars

22 € - 50 €

All Car Types

22 € - 104 €

Pieni auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Turku, Suomi on 36 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Turku, Suomi on maaliskuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 48 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Turku. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Turku voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Turku Pieni vuokra-autohinnat.

Keskikoko auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Turku, Suomi on 44 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Turku, Suomi on tammikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 37 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Turku. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Turku voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Turku Keskikoko vuokra-autohinnat.

Suuri auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Turku, Suomi on 102 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Turku, Suomi on maaliskuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 33 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Turku. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Turku voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Turku Suuri vuokra-autohinnat.

Maasturi auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Turku, Suomi on 50 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Turku, Suomi on helmikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 28 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Turku. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Turku voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Turku Maasturi vuokra-autohinnat.

Pakettiauto auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Turku, Suomi on 75 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Turku, Suomi on maaliskuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 10 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Turku. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Turku voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Turku Pakettiauto vuokra-autohinnat.

Luksus auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Turku, Suomi on 91 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Turku, Suomi on tammikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Luksus vuokraus on tyypillisesti 25 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Turku. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Turku voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Turku Luksus vuokra-autohinnat.

Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
Fits 1 laukku
4-5 oven ajoneuvot
28 €/päivä
Turku
Ratapihankatu 37
Chevrolet Sonic Sedan
28 €/päivä
Tarjoushinta
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
Fits 1 laukku
4-5 oven ajoneuvot
28 €/päivä
Turku
Turku Airport
Chevrolet Sonic Sedan
28 €/päivä
Tarjoushinta
Kia Rio Hatchback
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
29 €/päivä
Turku
Lentoasemantie 150
Kia Rio Hatchback
29 €/päivä
Tarjoushinta

Autovuokraamo Turku: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Turku, Suomi
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Mukavuus

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Hinta-laatusuhde

9,0
5 sijaintia
4 sijaintia
4 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia

Tietoja matkastasi kohteeseen Turku

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Turussa?

Turussa on hyvä valikoima autovuokraamoja, ja vuokra-autoissa on tarjontaa lähes kaikenikäisille kuskeille. Vuokraamot eivät yleensä aseta vuokraajille varsinaista ikärajaa, mutta ne voivat vaatia kuskeilta tietyn määrän ajokokemusta. Tunnetut autovuokraamoketjut, kuten Hertz ja Europcar, vuokraavat autoja yleensä vain kuskeille, joilla on ollut ajokortti vähintään vuoden. Koska Suomessa ajokortin voi hankkia aikaisintaan 18-vuotiaana, tulee ikärajaksi näin yleensä 19 vuotta. Nuorien ja iäkkäiden kuskien kannattaa varautua siihen, että auton vuokraaminen tulee heille hieman keskimääräistä kalliimmaksi. Alle 25-vuotiaiden on usein maksettava niin sanottu nuoren kuljettajan lisämaksu. Lisämaksun voivat joutua maksamaan myös 70 ikävuotta lähestyvät kuskit. Jos vuokra-autoa ajaa useampi kuski, jokainen heistä on kirjattava vuokrasopimukseen. Lisäkuskit lisäävät vuokrauksen hintaa, sillä jokaisesta kuskista maksetaan yleensä lisämaksu. Maksuissa ja vuokrausehdoissa on kuitenkin Turun alueelle eroja, joten vuokraamoja kannattaa vertailla tarkkaan.

Tärkeää tietoa Turun liikenteestä ja liikennesäännöistä

Turku on Suomen kuudenneksi suurin kaupunki. Vaikka liikenne voi olla kaupungissa vilkasta, on liikennekulttuuri varsin samankaltaista kuin muissakin Suomen kaupungeissa. Mikäli apunasi on GPS, on kaupungissa liikkuminen autolla yleensä helppoa. Turun keskeisistä kaduista esimerkiksi osa Yliopistonkatua on kävelykatua, eli ydinkeskustassa kaikkialle ei pääse autolla. Keskusta-alueella nopeusrajoitus on pääsääntöisesti 40 kilometriä tunnissa. Taajamissa nopeusrajoitus nousee 50:n ja taajamien ulkopuolella 80:n kilometriin tunnissa. Turun seudun moottoriteillä nopeusrajoitukset ovat vastaavat kuin muuallakin Suomessa, talvella 100 ja kesällä 120, tosin sääolot voivat vaatia matalampaa tilannenopeutta. Vaikka Etelä-Suomen talvet ovat Suomen pohjoisempia osia lauhempia, ovat jäiset ja lumiset tiet talviaikaan yleisiä Turussakin. Jos auton vuokraus on ajankohtaista ensilumien aikaan, varmista että auto on säätilan niin vaatiessa saatavilla nasta- tai kitkarenkailla.

Minne voin parkkeerata Turussa?

Auton vuokraus Turussa on pysäköinnin puolesta vaivatonta. Kaupungissa on useita maksullisia parkkihalleja, ja myös katujen varsilla on tarjolla parkkitilaa. Kaupungin keskusta on jaettu kahteen parkkivyöhykkeeseen, jonka mukaan parkkeerauksen hinta määräytyy. Vyöhykkeen 1 parkkipaikoilla parkkeerauksen hinta on noin 3 euroa tunnilta ja vyöhykkeellä 2 puolestaan noin 1,50 euroa. Sunnuntaisin pysäköinnistä ei tarvitse maksaa, ja keskustan ulkopuolelta voi löytää ilmaisia parkkipaikkoja arkisinkin. Voit kysyä myös majapaikastasi, kuuluuko huoneen hintaan ilmaista parkkipaikkaa. Ota huomioon, että parkkipaikoilla on myös aikarajoituksensa. Keskustan punaisilla tarroilla merkityillä parkkipaikoilla saa olla parkissa enintään 30 minuuttia ja keltaisilla tarroilla merkityillä kaksi tuntia. Vihreillä tarroilla merkityillä pysäköintialueilla ei yleensä ole aikarajoitusta pysäköinnille.

Nähtävyyksiä Turussa ja sen lähellä

Auton vuokraus Turussa kannattaa, vaikka keskustan nähtävyyksistä osa onkin kätevimmin nähtävissä jalkaisin. Turku sijaitsee saaristomeren äärellä, joten kaupungin lähiympäristössä riittää tutustumisen arvoisia luontokohteita. Autolla pääset kätevästi retkeilypolkujen äärelle ja hieman syrjäisemmillekin uimarannoille. Hurauta autolla myös Turun kaupunkialueella sijaitsevaan Ruissaloon, jossa järjestetään joka heinäkuu Ruisrock-festivaali. Alue kutsuu ympäri vuoden tammimetsiä ja idyllisiä huvila-alueita ihailemaan. Vuokraa auto päiväksi ja suuntaa päiväretkellä Turusta vain noin 20 minuutin automatkan päässä sijaitsevaan kauniiseen Naantaliin. Pieneen kaupunkiin lapsiperheitä kutsuu Muumimaailma, ja muutenkin idyllisen merenrantakaupungin charmi puree etenkin kesäisin.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Vuokra-autojen hintaan sisältyy aina vakuutus, joka kattaa autolle aiheutuneet vahingot esimerkiksi kolaritilanteessa. Vakuutuksissa on kuitenkin omavastuuosuus. Omavastuu merkitsee, että auton kuski vastaa itse tiettyyn rajaan asti autolle sattuneista vahingoista. Omavastuun raja vaihtelee Turussa vuokraamosta toiseen, eli vuokrausehtoihin kannattaa tutustua tarkasti. Omavastuuosuus voi olla satoja tai jopa useita tuhansia euroja, tilanteesta ja autovuokraamosta riippuen. Mikäli ajaminen vuokra-autolla hermostuttaa, voit hankkia lisämaksusta tasokkaamman vakuutuksen turvaksesi. Voit esimerkiksi vähentää omavastuuosuutta niin, että mahdollisessa vahinkotilanteessa maksettavaa jää sinulle vähemmän tai ei laisinkaan. Vakuutus ei välttämättä kata kolmansille osapuolille sattuneita vahinkoja, mutta niin sanotun vahinkovakuutuksen voi monilta autovuokraamoilta ostaa erikseen. Joidenkin luottokorttiyhtiöiden asiakkailleen tarjoamat vakuutukset voivat kattaa myös vuokra-autot. Tarkista siis mahdolliselta luottokorttiyhtiöltäsi myös heidän tarjoamansa vakuutuksen sisältö.

Mistä auton nouto ja palautus Turussa onnistuu?

Auton vuokraus Turussa on helppoa, sillä auton voi noutaa kätevästi esimerkiksi lentokentältä tai rautatieasemalta heti kaupunkiin saavuttaessa. Turun lentokentällä lentomatkustajia palvelevat monet kansainväliset autovuokraamoketjut aina Europcarista Avisiin ja Hertziin. Monet isot autovuokraamot toimivat myös keskustassa, rautatieaseman tuntumassa. Jos haluat saada auton suoraan esimerkiksi hotellillesi Turussa, se onnistuu yleensä lisämaksusta. Mikäli et halua maksaa lisähintaa, voit noutaa auton valitsemastasi autovuokraamosta. Yleensä auto myös palautetaan samaan pisteeseen, mutta joissain tapauksissa se on mahdollista palauttaa myös vuokraamoketjun muihin toimipisteisiin. Jos haluat kuitenkin palauttaa auton esimerkiksi toiseen kaupunkiin, on niin sanotusta yhdensuuntaisesta vuokrauksesta yleensä maksettava lisämaksu.

(Tiedot tarkistettu 20.9.2018.)


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Turku, Suomi kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Turku

Tässä kuussa, tähän mennessä olemme tehneet 671 hakua käyttäjille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteeseen Turku.

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa heinäkuu kohteessa Turku, Suomi?

Autonvuokraus viikonlopuksi kohteessa Turku ajankohtana heinäkuu on keskihinnaltaan 43 €, ja halvimmat tarjoukset alkaen 23 €. Viikon mittaisen autonvuokrauksen hinnoissa on eroa - hinnat ovat alkaen noin 25 € ja keskihinta on 52 €.

Missä Turku autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Halvin vuokraamo kaupungissa Turku on Budget, missä keskimääräinen hinta vuokraukselle päivää kohti on 31 € 2 toimipisteissä kaupungissa Turku. Halvin Budget tarjous, jonka momondo-käyttäjät ovat löytäneet kaupungista Turku on 18 €.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Turku heinäkuu ajaksi?

Kun matkustat kaupunkiin Turku kuukauden heinäkuu aikana, suosittelemme vuokraamaan taloudellisen auton, jotta pystyt parhaiten varautumaan sää- ja tieolosuhteisiin. Taloudellinen auto toimii sekä märissää että kuivissa tieolosuhteissa, jotka ovat yleisiä kaupungissa Turku heinäkuu aikana, kun lämpötilat ovat noin 15 °C ja keskimääräinen sademäärä on 80 mm. Edullinen vuokraaminen kaupungissa Turku maksaa keskimäärin 29 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Turku, Suomi?

Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Turku huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 50 km/t ellei toisin mainita. Turku taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 90 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Turku rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 90 km/t.

Millainen sää on kohteessa Turku, Suomi kuukauden kesäkuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Turku kuukauden kesäkuu aikana on 14 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 40 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen kesäkuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Turku kuukauden kesäkuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Turku. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Turku vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Ford Focus, Volkswagen Polo tai Ford Ka.

Onko sää kaupungissa Turku samanlainen kuin muualla Varsinais-Suomi alueella?

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Turku road triplle alueelle Varsinais-Suomi tai sitä ympäröiville alueille kuukauden kesäkuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 14 °C ja sademäärän vastaavasti 40 mm koko kuukauden ajan.


Autonvuokraukset kaupungin Turku lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Turku

Aloita matkan suunnittelu - Turku