Uusimmat tarjoukset
Oivalluksia
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Turku, Varsinais-Suomi

Haussa halpa vuokra-auto Turku, Varsinais-Suomi? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Kuljettajan ikä: 26-65
pe 28/6
pe 5/7

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Parhaat tarjoukset Turku, Varsinais-Suomi autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Turku, Varsinais-Suomi
Edullinen33 €/pvä
Pienikokoinen32 €/pvä
Keskikokoinen47 €/pvä
Mini33 €/pvä
Pienikokoinen farmari46 €/pvä
Standardi farmari50 €/pvä
Keskikokoinen farmari64 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Turku

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Turku

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Turku?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Turku löytyvät yleensä Budget kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaBudget, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 23 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Turku on 39 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Turku?

Volkswagen Golf ja Volkswagen Polo automallit kaupungissa Turku ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Volkswagen Golf vuokrahinnat kaupungissa Turku voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 50 €/päivä ja alhaisimmillaan 29 €/päivä. Volkswagen Polo vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 47 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 23 €/pvä.

Autonvuokraustarjoukset Turku, Varsinais-Suomi

Löydä kohteesta Turku juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

39 € - 61 €

Kaikki autotyypit

44 € - 97 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Turku, Suomen on 48 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Turku, Suomen on toukokuuta. Hinta on 19 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 39 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 33 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Turku, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Turku voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Turku pieni auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Turku, Suomen on 88 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Turku, Suomen on marraskuuta. Hinta on 33 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 59 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 20 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Turku, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Turku voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Turku keskikoko auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Turku, Suomen on 151 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa Turku, Suomen on helmikuuta. Hinta on 8 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 140 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 53 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Turku, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Turku voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Turku, Suomen on 110 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Turku, Suomen on marraskuuta. Hinta on 55 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 51 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 37 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Turku, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Turku voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Turku, Suomen on 136 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Turku, Suomen on helmikuuta. Hinta on 25 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 104 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 49 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Turku, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Turku voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

luksus auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Turku, Suomen on 117 €. Halvin aika vuokrata luksus auto kohteessa Turku, Suomen on kesäkuuta. Hinta on 19 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 96 € per päivä. luksus autovuokraus on tyypillisesti 40 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Turku, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Turku voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

32 €/pvä

28 kesä - 26 heinä
Volkswagen Golf
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

33 €/pvä

15 elo - 22 elo
Ford Fiesta
Opel Adam
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

33 €/pvä

15 elo - 22 elo
Opel Adam

Turku autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Turku, Varsinais-Suomi

Autounion Car Rental

5 sijaintia

Europcar

3 sijaintia

Hertz

3 sijaintia

Budget

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Thrifty

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Avis

3 sijaintia

Sixt

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,6

Comfort

9,2

Kokonaisarvosana

8,8

Nouto/palautus

9,6

Value

8,8

Alamo

1 sijainti

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Turku

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Turku

Suosituin vuokraamo

Europcar

Suositut autotyypit

Economy, Compact, Mini

Halvin vuokra-auto

28 €

Suosituin malli

Volkswagen Golf
Suosituin Turku autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Europcar. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Firent ja keddy by Europcar.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Turku viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Compact, Mini.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Turku on 28 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 41 €/pvä.
Kohteen Turku suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Volkswagen Golf. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Volkswagen Polo.

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Turku - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Turku, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa heinäkuu kohteessa Turku, Suomi?

Autonvuokraus viikonlopuksi kohteessa Turku ajankohtana heinäkuu on keskihinnaltaan 54 €, ja halvimmat tarjoukset alkaen 29 €. Viikon mittaisen autonvuokrauksen hinnoissa on eroa - hinnat ovat alkaen noin 33 € ja keskihinta on 45 €.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Turku heinäkuu ajaksi?

Kun matkustat kaupunkiin Turku kuukauden heinäkuu aikana, suosittelemme vuokraamaan edullisen auton, jotta pystyt parhaiten varautumaan sää- ja tieolosuhteisiin. Edullinen auto toimii sekä märissää että kuivissa tieolosuhteissa, jotka ovat yleisiä kaupungissa Turku heinäkuu aikana, kun lämpötilat ovat noin 15 °C ja keskimääräinen sademäärä on 80 mm. Edullinen vuokraaminen kaupungissa Turku maksaa keskimäärin 40 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Turku, Suomi?

Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Turku huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 50 km/t ellei toisin mainita. Turku taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 90 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Turku rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 90 km/t.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Ford Transit vuokra-autoja kaupungissa Turku?

Millainen sää on kohteessa Turku, Suomi kuukauden kesäkuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Turku kuukauden kesäkuu aikana on 14 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 40 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Onko sää kaupungissa Turku samanlainen kuin muualla Varsinais-Suomi alueella?

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Turku road triplle alueelle Varsinais-Suomi tai sitä ympäröiville alueille kuukauden kesäkuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 14 °C ja sademäärän vastaavasti 40 mm koko kuukauden ajan.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Turku hinnat?

autoa Turku hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Turku?

54 toimijaa on valittavissa autoa Turku kesäkuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Turku?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Turku. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Turku?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Turku. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Turku?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Turku. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Turku?

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Turku helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Turku, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Turku, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Turku momondo avulla?

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Turku.

Löytyykö kohteesta Turku autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, momondo voi näyttää sinulle erityisiä tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen Turku autonvuokrauksissa.

Voinko etsiä Turku vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Turku vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Turku

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
pe 28/6
Keskipäivä
pe 5/7
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Turku

Suositut vuokra-autotyypit Turussa