Autonvuokraus Las Palmas de Gran Canaria - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Las Palmas de Gran Canaria? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Espanja5. marraskuu — 12. marraskuu
Sama palautus
Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Espanja
to 5/11
to 12/11

Milloin on edullisinta vuokrata auto kohteessa Las Palmas de Gran Canaria?

Kaikki

2 € - 61 €

Economy

5 € - 18 €

Halvin aika vuokrata auto kohteessa Las Palmas de Gran Canaria on huhtikuuta. Hinta on 75 % alhaisempi kuin vuoden muina kuukausina, vain 2 € per päivä. Kallein kuukausi on taas vastaavasti maaliskuuta. Jos etsit tiettyä autotyyppiä, harkitse taloudellisen auton vuokraamista huhtikuuta. Autonvuokrauksen hinta kohteessa Las Palmas de Gran Canaria voi vaihdella monien tekijöiden vuoksi, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja miten paljon etukäteen varaat auton.


Autovuokraamo Las Palmas de Gran Canaria: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Las Palmas de Gran Canaria
Vuokraamon pisteet: Erinomainen 10.0

Pisteet perustuvat 2 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 10.0

Pisteet perustuvat 1 arvosteluun

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 9.4

Pisteet perustuvat 2 arvosteluihin


Tietoja matkastasi kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Las Palmas de Gran Canarialla?

Auton vuokraus Las Palmas de Gran Canarialla onnistuu helpoiten yli 21-vuotiailta. Useimpien espanjalaisten autovuokraamoiden ikäraja on 21 vuotta, tosin eräät harvat vuokraamot voivat vuokrata autoja myös tätä nuoremmille. Nuorten kuskien kannattaa varautua myös siihen, että auton vuokraaminen tulee heille hieman keskimääräistä kalliimmaksi. Useimmat autovuokraamot perivät kaikilta alle 25-vuotiailta auton vuokraajilta nuorten kuljettajien lisämaksun. Jos haluat saada vuokra-auton mahdollisimman halvalla, vertaa vuokraamojen hintoja tarkkaan. Vaikka alkuperäinen vuokrahinta olisikin edullinen, voivat lisämaksut nostattaa vuokrauksen kokonaishintaa.

Tärkeää tietoa Las Palmas de Gran Canarian liikenteestä ja liikennesäännöistä

Kanarian liikenne voi tuntua suomalaiskuskista aluksi hektisemmältä kuin liikenne koti-Suomessa. Liikennesäännöt ovat kuitenkin pääsääntöisesti samat kuin Suomessa, ja hieman nopeampaan liikenteen rytmiin tottuu auton ratissa nopeasti. Auton vuokraus Las Palmas de Gran Canarialla on siis hyvä vaihtoehto niille matkailijoille, jotka haluavat tutustua Gran Canarian saareen pelkkää Las Palmasin kaupunkia perusteellisemmin. Kaupungissa suurimman haasteen autoilijoille tuo yleensä parkkeeraaminen, sillä kaduilla tilaa pysäköintiin on etenkin kesälomakaudella niukasti. Helpoin vaihtoehto on yleensä viedä auto lähimpään parkkihalliin. Kaupunkiliikenteessä kannattaa varoa mopoja, ja maanteillä on otettava huomioon pyöräilijäryhmien turvallisuus. Ohita maantiepyöräilijät ainakin 1,5 metrin etäisyydeltä. Espanjassa matkapuhelimen käsittely on ajon aikana kiellettyä, aivan kuten Suomessakin. Las Palmasin keskustassa nopeusrajoitukset ovat 30–50 kilometriä tunnissa, ja moottoriteillä saat ajaa ympäri vuoden 120 kilometrin tuntivauhtia.

Nähtävyyksiä Las Palmas de Gran Canarialla ja sen lähellä

Las Palmas de Gran Canarialle matkailijoita vetävät ennen kaikkea upeat rannat. Kaupungin suosituimpiin rantoihin kuuluu esimerkiksi Las Canteras, jossa voit paitsi nauttia merestä ja auringonotosta, myös käyskennellä eläväistä rantakatua pitkin. Auton vuokraus Las Palmas de Gran Canarialla houkuttelee niitä matkailijoita, joita kiinnostaa nähdä Gran Canarian antia laajemmalla skaalalla. Gran Canaria on automatkailijan unelmasaari, sillä saaren päästä päähän voi ajaa alle tunnissa. Vuokraa auto vaikkapa viikoksi ja voit tutustua joka päivä uuteen mielenkiintoiseen Gran Canarian kohteeseen. Vieraile Maspalomasin dyyneillä, jotka sijaitsevat vain 40 minuutin automatkan päässä Las Palmasista. Suuntaa Parque Natural de Tamadaban luonnonpuistoon ja sen patikkapoluille. Hienoja maisemia voit löytää myös Pico de las Nievesin vuoristoalueelta. Äläkä unohda Gran Canarian suosituimpia rantakohteita, kuten Playa del Inglésiä ja Puerto Ricoa.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Jos Las Palmas de Gran Canarian kaduilla ja Gran Canarian saaren teillä ajaminen hermostuttaa, kannattaa auton hinnan sisältyvää vakuutusturvaa parantaa erilaisilla lisävakuutuksilla. Vuoka-autojen hintaan kuuluu yleensä vakuutus, joka kattaa vahingot kolareissa ja varkaustapauksissa. Espanjan laki edellyttää, että hintaan on sisällyttävä myös paloturvavakuutus ja vahinkovakuutus, joka korvaa mahdolliset kolmannelle osapuolelle aiheutuneet vahingot. Vaikka vuokra-auton perusvakuutus voi vaikuttaa kattavalta, ota huomioon vakuutuksen omavastuuosuus (franquicia). Omavastuu merkitsee, että asiakas joutuu kattamaan osan vahingoista omasta pussistaan, ja omavastuuosuus voi olla suurimmillaan jopa tuhansia euroja. Vakuutusehtoihin on siis syytä perehtyä tarkkaan ennen vuokrasopimuksen lukkoon lyömistä. Voit päästä eroon omavastuun maksuvelvoitteesta erilaisilla lisävakuutuksilla. Niiden avulla omavastuuosuutta voidaan pienentää tai se voidaan poistaa kokonaan.

Voiko Las Palmas de Gran Canarialla ajaa suomalaisella ajokortilla?

Voit ajaa autoa Las Palmasissa ja muissa Espanjan kaupungeissa suomalaisella ajokortilla, mikäli olet maassa turistina. Ajokortti on tärkeää muistaa ottaa mukaan, sillä Espanjassa vuokra-autoa ei luovuteta asiakkaille, joilla ei ole voimassa olevaa ajokorttia mukanaan. Auton vuokraukseen tarvitset myös passin tai virallisen henkilökortin.

Mistä auton nouto ja palautus Las Palmas de Gran Canarialla onnistuu?

Las Palmas de Gran Canarian suurin autovuokraamoiden keskittymä sijaitsee kaupungin keskustassa, Isletan alueella lähellä satamaa. Alueella sijaitsee suuri osa kaupungin hotelleista, eli vuokra-auto on yleensä kätevä noutaa mistä tahansa sataman seudun vuokraamosta. Hyvä vaihtoehto on myös auton vuokraus ja nouto kaupungin lentokentältä, joka sijaitsee noin 20 minuutin automatkan päässä Las Palmasin kaupunkialueen keskustasta. Jos haluat autoilla lomasi aikana, voit noutaa vuokra-auton heti Gran Canarian lentokentälle laskeuduttuasi ja palauttaa sen samaiselle lentokentälle ennen paluulennon lähtöä. Monilla kaupungin vuokraamoilla on lisämaksusta myös autojen toimitus- ja noutopalvelu, eli auto voidaan toimittaa vaikkapa suoraan hotellisi ovelle. Palvelu on päiväsaikaan selvästi edullisempi kuin iltaisin ja öisin.


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Las Palmas de Gran Canaria kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Hotel Cristina Las Palmas

Gomera, 6

23,9 km lentokentältä

NH Imperial Playa

Ferreras, 1

24,3 km lentokentältä

Santa Catalina, a Royal Hideaway Hotel

Calle Leon Y Castillo, 227

21,3 km lentokentältä

Hotel Cristina Las Palmas

Gomera, 6

23,9 km lentokentältä

NH Imperial Playa

Ferreras, 1

24,3 km lentokentältä

Santa Catalina, a Royal Hideaway Hotel

Calle Leon Y Castillo, 227

21,3 km lentokentältä

Exe Las Palmas

Calle Sagasta, 28

23,8 km lentokentältä

AC Hotel Gran Canaria by Marriott

Eduardo Benot 3

23,6 km lentokentältä

Ac Hotel Iberia Las Palmas

Avenida Alcalde J Ramirez Bethencourt 8

20,1 km lentokentältä

Design Plus Bex Hotel

León y Castillo, 330

23,2 km lentokentältä

Bull Reina Isabel & Spa

Alfredo L. Jones 40

23,6 km lentokentältä

Stardust Hostel

Calle Hernán Pérez de Grado 61

18,5 km lentokentältä

Silken Saaj Las Palmas

Calle León y Castillo, 329

22,4 km lentokentältä

NH Las Palmas Playa Las Canteras

Prudencio Morales, 41

24,3 km lentokentältä

Hotel Concorde

Calle De Tomas Miller, 85

23,6 km lentokentältä

Hotel Exe Las Canteras

Portugal, 68

23,1 km lentokentältä

City Room Las Palmas

Calle Valencia, 62

22,7 km lentokentältä

Hotel THe Fataga y Centro de Negocios

Calle Nestor de la Torre, 21

22,7 km lentokentältä

Hotel Faycán

Nicolas Estevanez, 61

23,4 km lentokentältä

Hotel Alisios Canteras

C/ Colombia 12

23,0 km lentokentältä

Hotel Aloe Canteras

Calle Sagasta 98

24,2 km lentokentältä


Autonvuokraus Las Palmas de Gran Canaria

Tähän mennessä ajankohtana lokakuu on momondossa ollut 37 vuokra-autohakua kohteessa Las Palmas de Gran Canaria.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Las Palmas de Gran Canaria noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Avis, Hertz ja Enterprise ovat joitain niistä vuokraamoista, jotka tarjovat tehostettuja siivousvaihtoehtoja COVID-19-taudin leviämisen vähentämiseksi kohteessa Las Palmas de Gran Canaria. Ajo neuvoja puhdistetaan normaalisti säännöllisesti, mutta vuokraamot kiinnittivät erityishuomiota autojen desinfioimiseen. Voit nyt löytää kaikki kohteen Las Palmas de Gran Canaria autovuokraamot, jotka tarjoavat tätä palvelua etsimällä ja suodattamalla kyseisen vaihtoehdon momondossa. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Peritäänkö Las Palmas de Gran Canaria autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurin osa kaupungissa Las Palmas de Gran Canaria sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Avis, Hertz ja ORLANDO peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Kuinka monta ORLANDO autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Las Palmas de Gran Canaria?

Kaupungissa ORLANDO on 1 toimipiste. momondo-käyttäjät voivat odottaa maksavansa keskimäärin 11 €/päivä vuokraaessaan auton näistä toimipisteistä.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Las Palmas de Gran Canaria?

Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Las Palmas de Gran Canaria tulisi sinun noudattaa kaupungin 50 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 100 km/t ja moottoriteillä Las Palmas de Gran Canaria kaupungissa 120 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Las Palmas de Gran Canaria ajat.


Lentolippu varattuna kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria? Aloita matkan suunnittelu!