Oivalluksia
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, Kanariansaaret

Haussa halpa vuokra-auto Las Palmas de Gran Canaria, Kanariansaaret? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Kuljettajan ikä: 26-65
ti 28/5
ti 4/6

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Las Palmas de Gran Canaria

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Las Palmas de Gran Canaria

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Las Palmas de Gran Canaria?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Las Palmas de Gran Canaria löytyvät yleensä Record Go kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaRecord Go, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 5 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Las Palmas de Gran Canaria on 8 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Las Palmas de Gran Canaria?

Vuokraamolla Sunnycars on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Las Palmas de Gran Canaria 3 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Las Palmas de Gran Canaria?

Renault Trafic ja Citroen C4 automallit kaupungissa Las Palmas de Gran Canaria ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Renault Trafic vuokrahinnat kaupungissa Las Palmas de Gran Canaria voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 42 €/päivä ja alhaisimmillaan 40 €/päivä. Citroen C4 vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 5 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 5 €/pvä.

Autonvuokraustarjoukset Las Palmas de Gran Canaria, Kanariansaaret

Löydä kohteesta Las Palmas de Gran Canaria juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

14 € - 30 €

Kaikki autotyypit

16 € - 60 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, Espanjan on 20 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, Espanjan on huhtikuuta. Hinta on 30 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 14 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 29 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Las Palmas de Gran Canaria voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, Espanjan on 25 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, Espanjan on huhtikuuta. Hinta on 24 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 19 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 11 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Las Palmas de Gran Canaria voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, Espanjan on 54 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, Espanjan on toukokuuta. Hinta on 39 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 33 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 49 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Las Palmas de Gran Canaria voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, Espanjan on 22 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, Espanjan on huhtikuuta. Hinta on 37 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 14 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 22 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Las Palmas de Gran Canaria voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, Espanjan on 33 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, Espanjan on huhtikuuta. Hinta on 27 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 42 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 16 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Las Palmas de Gran Canaria voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

luksus auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, Espanjan on 64 €. Halvin aika vuokrata luksus auto kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, Espanjan on toukokuuta. Hinta on 46 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 35 € per päivä. luksus autovuokraus on tyypillisesti 57 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Las Palmas de Gran Canaria voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, Espanjan on 34 €. Halvin aika vuokrata avoauto kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, Espanjan on tammikuuta. Hinta on 6 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 33 € per päivä. avoautovuokraus on tyypillisesti 20 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Las Palmas de Gran Canaria voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Las Palmas de Gran Canaria autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Las Palmas de Gran Canaria, Kanariansaaret

Cicar

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Turisprime

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Thrifty

1 sijainti

Enterprise Rent-A-Car

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

9,0

Nouto/palautus

9,0

Value

10,0

Hertz

1 sijainti

Avis

1 sijainti

Ok Mobility

1 sijainti

Sunnycars

3 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Las Palmas de Gran Canaria

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria

Suosituin vuokraamo

Record Go

Suositut autotyypit

Compact, Economy, Intermediate

Halvin vuokra-auto

7 €

Suosituin malli

Renault Trafic
Suosituin Las Palmas de Gran Canaria autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Record Go. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Ok Mobility ja Top Car Canary.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Las Palmas de Gran Canaria viimeisten 72 tunnin aikana: Compact, Economy, Intermediate.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Las Palmas de Gran Canaria on 7 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 12 €/pvä.
Kohteen Las Palmas de Gran Canaria suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Renault Trafic. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Citroen C4.

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Las Palmas de Gran Canaria - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Las Palmas de Gran Canaria kesäkuu ajaksi?

Lämpötila on keskimäärin 24 °C ja sademäärä 0 mm cm, joten paras vuokra-automalli kesäkuumatkalle on avoauto. Avoauton vuokraaminen kaupungissa Las Palmas de Gran Canaria on jännittävä tapa tutustua kaupunkiin ilman, että tarvitsee huolehtia siitä, mitä taivaalta tulee alas. Sääennustetta kannattaa kuitenkin vilkaista ennen reissua ja tehdä lopullinen päätös vuokra-automallista sen perusteella. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Las Palmas de Gran Canaria maksaa keskimäärin 24 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, Espanja?

Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Las Palmas de Gran Canaria tulisi sinun noudattaa kaupungin 50 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 100 km/t ja moottoriteillä Las Palmas de Gran Canaria kaupungissa 120 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Las Palmas de Gran Canaria ajat.

Millainen sää on kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, Espanja kuukauden toukokuu aikana?

Kuukauden toukokuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Las Palmas de Gran Canaria on 20 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 2 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Las Palmas de Gran Canaria.

Onko sää kaupungissa Las Palmas de Gran Canaria samanlainen kuin muualla Kanariansaaret alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Las Palmas de Gran Canaria ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Kanariansaaret lämpötila kuukauden aikana toukokuu on 19 °C ja mahdollinen sademäärä 2,6 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Las Palmas de Gran Canaria hinnat?

autoa Las Palmas de Gran Canaria hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Las Palmas de Gran Canaria?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Las Palmas de Gran Canaria osiossa on 18 toukokuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Las Palmas de Gran Canaria?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Las Palmas de Gran Canaria. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Las Palmas de Gran Canaria?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Las Palmas de Gran Canaria. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Las Palmas de Gran Canaria?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Las Palmas de Gran Canaria käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Las Palmas de Gran Canaria?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Las Palmas de Gran Canaria antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Ilmainen peruutus on käytäntö, joka voidaan suodattaa momondo autonvuokraushauissa kohteessa Las Palmas de Gran Canaria ja kaikilla muilla alueilla. Saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Las Palmas de Gran Canaria momondo avulla?

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Las Palmas de Gran Canaria.

Löytyykö kohteesta Las Palmas de Gran Canaria autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, kohteesta Las Palmas de Gran Canaria löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Voinko etsiä Las Palmas de Gran Canaria vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Las Palmas de Gran Canaria autonvuokrauksille.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
ti 28/5
Keskipäivä
ti 4/6
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Las Palmas de Gran Canaria

Etsi autonvuokraus näissä suosituissa naapurustossa Las Palmas de Gran Canaria