Autonvuokraukset kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, Kanariansaaret

Haussa halpa vuokra-auto Las Palmas de Gran Canaria, Kanariansaaret? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Espanja
9. kesäkuu — 16. kesäkuu
Sama palautus
Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Espanja
pe 9/6
Keskipäivä
pe 16/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Las Palmas de Gran Canaria

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Las Palmas de Gran Canaria

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Las Palmas de Gran Canaria?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Las Palmas de Gran Canaria löytyvät yleensä Goldcar Rental SP kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaGoldcar Rental SP, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 7 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Las Palmas de Gran Canaria on 18 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Las Palmas de Gran Canaria?

Vuokraamolla Sunnycars on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Las Palmas de Gran Canaria 3 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Las Palmas de Gran Canaria?

Fiat 500 ja Renault Twingo automallit kaupungissa Las Palmas de Gran Canaria ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Fiat 500 vuokrahinnat kaupungissa Las Palmas de Gran Canaria voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 17 €/päivä ja alhaisimmillaan 17 €/päivä. Renault Twingo vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 17 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 13 €/pvä.

Tärkeää tietoa Las Palmas de Gran Canaria autonvuokrauksesta

Auton vuokraus Las Palmas de Gran Canarialla onnistuu helpoiten yli 21-vuotiailta. Useimpien espanjalaisten autovuokraamoiden ikäraja on 21 vuotta, tosin eräät harvat vuokraamot voivat vuokrata autoja myös tätä nuoremmille. Nuorten kuskien kannattaa varautua myös siihen, että auton vuokraaminen tulee heille hieman keskimääräistä kalliimmaksi. Useimmat autovuokraamot perivät kaikilta alle 25-vuotiailta auton vuokraajilta nuorten kuljettajien lisämaksun. Jos haluat saada vuokra-auton mahdollisimman halvalla, vertaa vuokraamojen hintoja tarkkaan. Vaikka alkuperäinen vuokrahinta olisikin edullinen, voivat lisämaksut nostattaa vuokrauksen kokonaishintaa.

Kanarian liikenne voi tuntua suomalaiskuskista aluksi hektisemmältä kuin liikenne koti-Suomessa. Liikennesäännöt ovat kuitenkin pääsääntöisesti samat kuin Suomessa, ja hieman nopeampaan liikenteen rytmiin tottuu auton ratissa nopeasti. Auton vuokraus Las Palmas de Gran Canarialla on siis hyvä vaihtoehto niille matkailijoille, jotka haluavat tutustua Gran Canarian saareen pelkkää Las Palmasin kaupunkia perusteellisemmin. Kaupungissa suurimman haasteen autoilijoille tuo yleensä parkkeeraaminen, sillä kaduilla tilaa pysäköintiin on etenkin kesälomakaudella niukasti. Helpoin vaihtoehto on yleensä viedä auto lähimpään parkkihalliin. Kaupunkiliikenteessä kannattaa varoa mopoja, ja maanteillä on otettava huomioon pyöräilijäryhmien turvallisuus. Ohita maantiepyöräilijät ainakin 1,5 metrin etäisyydeltä. Espanjassa matkapuhelimen käsittely on ajon aikana kiellettyä, aivan kuten Suomessakin. Las Palmasin keskustassa nopeusrajoitukset ovat 30–50 kilometriä tunnissa, ja moottoriteillä saat ajaa ympäri vuoden 120 kilometrin tuntivauhtia.

Las Palmas de Gran Canarialle matkailijoita vetävät ennen kaikkea upeat rannat. Kaupungin suosituimpiin rantoihin kuuluu esimerkiksi Las Canteras, jossa voit paitsi nauttia merestä ja auringonotosta, myös käyskennellä eläväistä rantakatua pitkin. Auton vuokraus Las Palmas de Gran Canarialla houkuttelee niitä matkailijoita, joita kiinnostaa nähdä Gran Canarian antia laajemmalla skaalalla. Gran Canaria on automatkailijan unelmasaari, sillä saaren päästä päähän voi ajaa alle tunnissa. Vuokraa auto vaikkapa viikoksi ja voit tutustua joka päivä uuteen mielenkiintoiseen Gran Canarian kohteeseen. Vieraile Maspalomasin dyyneillä, jotka sijaitsevat vain 40 minuutin automatkan päässä Las Palmasista. Suuntaa Parque Natural de Tamadaban luonnonpuistoon ja sen patikkapoluille. Hienoja maisemia voit löytää myös Pico de las Nievesin vuoristoalueelta. Äläkä unohda Gran Canarian suosituimpia rantakohteita, kuten Playa del Inglésiä ja Puerto Ricoa.


Autonvuokraustarjoukset Las Palmas de Gran Canaria, Kanariansaaret

Löydä kohteesta Las Palmas de Gran Canaria juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

10 € - 35 €

Kaikki autotyypit

16 € - 58 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, Espanjan on 22 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, Espanjan on syyskuuta. Hinta on 57 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 10 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 40 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Las Palmas de Gran Canaria voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, Espanjan on 35 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, Espanjan on lokakuuta. Hinta on 25 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 27 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 6 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Las Palmas de Gran Canaria voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, Espanjan on 45 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, Espanjan on huhtikuuta. Hinta on 16 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 39 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 18 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Las Palmas de Gran Canaria voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, Espanjan on 24 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, Espanjan on lokakuuta. Hinta on 13 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 21 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 37 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Las Palmas de Gran Canaria voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, Espanjan on 32 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, Espanjan on kesäkuuta. Hinta on 73 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 9 € per päivä. Pakettiautovuokraus on tyypillisesti 14 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Las Palmas de Gran Canaria voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, Espanjan on 41 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, Espanjan on elokuuta. Hinta on 8 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 38 € per päivä. Avoautovuokraus on tyypillisesti 8 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Las Palmas de Gran Canaria voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Las Palmas de Gran Canaria autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Las Palmas de Gran Canaria, Kanariansaaret

Turisprime

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Enterprise Rent-A-Car

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

9,0

Nouto/palautus

9,0

Value

10,0

Sunnycars

3 sijaintia

Cicar

2 sijaintia

AeroDrive

1 sijainti

Avis

1 sijainti

Cooltra

1 sijainti

Go By Car

1 sijainti

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Las Palmas de Gran Canaria

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria

Suositut autotyypit

Compact, Mini, Economy

Halvin vuokra-auto

14 €

Suosituin malli

Fiat 500
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Las Palmas de Gran Canaria viimeisten 72 tunnin aikana: Compact, Mini, Economy.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Las Palmas de Gran Canaria on 14 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 24 €/pvä.
Kohteen Las Palmas de Gran Canaria suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Fiat 500. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Renault Twingo.

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Las Palmas de Gran Canaria autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Santa Catalina-puisto23,4 km
Canteras Beach23,8 km

Läheiset nähtävyydet:

Santa Catalina-puisto0,3 km
Canteras Beach0,4 km

Läheiset nähtävyydet:

Santa Catalina-puisto0,2 km
Canteras Beach0,4 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Las Palmas de Gran Canaria suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Las Palmas de Gran Canaria

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Las Palmas de Gran Canaria - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Lämpötila on keskimäärin 24 °C ja sademäärä 0 mm cm, joten paras vuokra-automalli heinäkuumatkalle on avoauto. Avoauton vuokraaminen kaupungissa Las Palmas de Gran Canaria on jännittävä tapa tutustua kaupunkiin ilman, että tarvitsee huolehtia siitä, mitä taivaalta tulee alas. Sääennustetta kannattaa kuitenkin vilkaista ennen reissua ja tehdä lopullinen päätös vuokra-automallista sen perusteella. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Las Palmas de Gran Canaria maksaa keskimäärin 60 €/päivä.

Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Las Palmas de Gran Canaria tulisi sinun noudattaa kaupungin 50 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 100 km/t ja moottoriteillä Las Palmas de Gran Canaria kaupungissa 120 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Las Palmas de Gran Canaria ajat.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Las Palmas de Gran Canaria

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Las Palmas de Gran Canaria

Autonvuokraus Las Palmas de Gran Canaria naapurustoissa

Tarvitsetko vuokra-auton tietyllä Las Palmas de Gran Canaria alueella? Rajaa hakua alla olevien vaihtoehtojen avulla

Tutustu alueen Espanjan muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Espanjan

Aloita matkan suunnittelu - Las Palmas de Gran Canaria


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Las Palmas de Gran Canaria käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Las Palmas de Gran Canaria antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.