Autonvuokraukset kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, Kanariansaaret

Haussa halpa vuokra-auto Las Palmas de Gran Canaria, Kanariansaaret? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Espanja
25. toukokuu — 1. kesäkuu
Sama palautus
Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Espanja
ke 25/5
Keskipäivä
ke 1/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Las Palmas de Gran Canaria, Kanariansaaret

Löydä kohteesta Las Palmas de Gran Canaria juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

3 € - 47 €

Kaikki autotyypit

3 € - 71 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, Espanjan on 19 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, Espanjan on syyskuuta. Hinta on 85 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 3 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 32 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Las Palmas de Gran Canaria. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Las Palmas de Gran Canaria voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, Espanjan on 28 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, Espanjan on lokakuuta. Hinta on 11 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 25 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 4 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Las Palmas de Gran Canaria. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Las Palmas de Gran Canaria voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, Espanjan on 20 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, Espanjan on tammikuuta. Hinta on 60 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 8 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 32 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Las Palmas de Gran Canaria. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Las Palmas de Gran Canaria voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, Espanjan on 22 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, Espanjan on kesäkuuta. Hinta on 57 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 10 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 21 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Las Palmas de Gran Canaria. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Las Palmas de Gran Canaria voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, Espanjan on 41 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, Espanjan on marraskuuta. Hinta on 55 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 19 € per päivä. Avoauto vuokraus on tyypillisesti 31 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Las Palmas de Gran Canaria. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Las Palmas de Gran Canaria voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Las Palmas de Gran Canaria autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Las Palmas de Gran Canaria, Kanariansaaret
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0
3 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Las Palmas de Gran Canaria autonvuokraustiedot

Auton vuokraus Las Palmas de Gran Canarialla onnistuu helpoiten yli 21-vuotiailta. Useimpien espanjalaisten autovuokraamoiden ikäraja on 21 vuotta, tosin eräät harvat vuokraamot voivat vuokrata autoja myös tätä nuoremmille. Nuorten kuskien kannattaa varautua myös siihen, että auton vuokraaminen tulee heille hieman keskimääräistä kalliimmaksi. Useimmat autovuokraamot perivät kaikilta alle 25-vuotiailta auton vuokraajilta nuorten kuljettajien lisämaksun. Jos haluat saada vuokra-auton mahdollisimman halvalla, vertaa vuokraamojen hintoja tarkkaan. Vaikka alkuperäinen vuokrahinta olisikin edullinen, voivat lisämaksut nostattaa vuokrauksen kokonaishintaa.

Kanarian liikenne voi tuntua suomalaiskuskista aluksi hektisemmältä kuin liikenne koti-Suomessa. Liikennesäännöt ovat kuitenkin pääsääntöisesti samat kuin Suomessa, ja hieman nopeampaan liikenteen rytmiin tottuu auton ratissa nopeasti. Auton vuokraus Las Palmas de Gran Canarialla on siis hyvä vaihtoehto niille matkailijoille, jotka haluavat tutustua Gran Canarian saareen pelkkää Las Palmasin kaupunkia perusteellisemmin. Kaupungissa suurimman haasteen autoilijoille tuo yleensä parkkeeraaminen, sillä kaduilla tilaa pysäköintiin on etenkin kesälomakaudella niukasti. Helpoin vaihtoehto on yleensä viedä auto lähimpään parkkihalliin. Kaupunkiliikenteessä kannattaa varoa mopoja, ja maanteillä on otettava huomioon pyöräilijäryhmien turvallisuus. Ohita maantiepyöräilijät ainakin 1,5 metrin etäisyydeltä. Espanjassa matkapuhelimen käsittely on ajon aikana kiellettyä, aivan kuten Suomessakin. Las Palmasin keskustassa nopeusrajoitukset ovat 30–50 kilometriä tunnissa, ja moottoriteillä saat ajaa ympäri vuoden 120 kilometrin tuntivauhtia.

Las Palmas de Gran Canarialle matkailijoita vetävät ennen kaikkea upeat rannat. Kaupungin suosituimpiin rantoihin kuuluu esimerkiksi Las Canteras, jossa voit paitsi nauttia merestä ja auringonotosta, myös käyskennellä eläväistä rantakatua pitkin. Auton vuokraus Las Palmas de Gran Canarialla houkuttelee niitä matkailijoita, joita kiinnostaa nähdä Gran Canarian antia laajemmalla skaalalla. Gran Canaria on automatkailijan unelmasaari, sillä saaren päästä päähän voi ajaa alle tunnissa. Vuokraa auto vaikkapa viikoksi ja voit tutustua joka päivä uuteen mielenkiintoiseen Gran Canarian kohteeseen. Vieraile Maspalomasin dyyneillä, jotka sijaitsevat vain 40 minuutin automatkan päässä Las Palmasista. Suuntaa Parque Natural de Tamadaban luonnonpuistoon ja sen patikkapoluille. Hienoja maisemia voit löytää myös Pico de las Nievesin vuoristoalueelta. Äläkä unohda Gran Canarian suosituimpia rantakohteita, kuten Playa del Inglésiä ja Puerto Ricoa.

Jos Las Palmas de Gran Canarian kaduilla ja Gran Canarian saaren teillä ajaminen hermostuttaa, kannattaa auton hinnan sisältyvää vakuutusturvaa parantaa erilaisilla lisävakuutuksilla. Vuoka-autojen hintaan kuuluu yleensä vakuutus, joka kattaa vahingot kolareissa ja varkaustapauksissa. Espanjan laki edellyttää, että hintaan on sisällyttävä myös paloturvavakuutus ja vahinkovakuutus, joka korvaa mahdolliset kolmannelle osapuolelle aiheutuneet vahingot. Vaikka vuokra-auton perusvakuutus voi vaikuttaa kattavalta, ota huomioon vakuutuksen omavastuuosuus (franquicia). Omavastuu merkitsee, että asiakas joutuu kattamaan osan vahingoista omasta pussistaan, ja omavastuuosuus voi olla suurimmillaan jopa tuhansia euroja. Vakuutusehtoihin on siis syytä perehtyä tarkkaan ennen vuokrasopimuksen lukkoon lyömistä. Voit päästä eroon omavastuun maksuvelvoitteesta erilaisilla lisävakuutuksilla. Niiden avulla omavastuuosuutta voidaan pienentää tai se voidaan poistaa kokonaan.

Voit ajaa autoa Las Palmasissa ja muissa Espanjan kaupungeissa suomalaisella ajokortilla, mikäli olet maassa turistina. Ajokortti on tärkeää muistaa ottaa mukaan, sillä Espanjassa vuokra-autoa ei luovuteta asiakkaille, joilla ei ole voimassa olevaa ajokorttia mukanaan. Auton vuokraukseen tarvitset myös passin tai virallisen henkilökortin.

Las Palmas de Gran Canarian suurin autovuokraamoiden keskittymä sijaitsee kaupungin keskustassa, Isletan alueella lähellä satamaa. Alueella sijaitsee suuri osa kaupungin hotelleista, eli vuokra-auto on yleensä kätevä noutaa mistä tahansa sataman seudun vuokraamosta. Hyvä vaihtoehto on myös auton vuokraus ja nouto kaupungin lentokentältä, joka sijaitsee noin 20 minuutin automatkan päässä Las Palmasin kaupunkialueen keskustasta. Jos haluat autoilla lomasi aikana, voit noutaa vuokra-auton heti Gran Canarian lentokentälle laskeuduttuasi ja palauttaa sen samaiselle lentokentälle ennen paluulennon lähtöä. Monilla kaupungin vuokraamoilla on lisämaksusta myös autojen toimitus- ja noutopalvelu, eli auto voidaan toimittaa vaikkapa suoraan hotellisi ovelle. Palvelu on päiväsaikaan selvästi edullisempi kuin iltaisin ja öisin.


Vuokraa auto läheltä kohteen Las Palmas de Gran Canaria suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Las Palmas de Gran Canaria

Autonvuokraus Las Palmas de Gran Canaria

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Las Palmas de Gran Canaria tulisi sinun noudattaa kaupungin 50 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 100 km/t ja moottoriteillä Las Palmas de Gran Canaria kaupungissa 120 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Las Palmas de Gran Canaria ajat.

Kuukauden toukokuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Las Palmas de Gran Canaria on 20 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 2 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Las Palmas de Gran Canaria.

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Las Palmas de Gran Canaria ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Kanariansaaret lämpötila kuukauden aikana toukokuu on 19 °C ja mahdollinen sademäärä 3,5 mm.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Las Palmas de Gran Canaria

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Las Palmas de Gran Canaria

Tutustu alueen Espanjan muihin autonvuokrauksiin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Espanjan

Aloita matkan suunnittelu - Las Palmas de Gran Canaria


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Las Palmas de Gran Canaria käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Las Palmas de Gran Canaria antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Ilmainen peruutus on käytäntö, joka voidaan suodattaa momondo autonvuokraushauissa kohteessa Las Palmas de Gran Canaria ja kaikilla muilla alueilla. Saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan.

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Las Palmas de Gran Canaria.

Kyllä, kohteesta Las Palmas de Gran Canaria löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Las Palmas de Gran Canaria autonvuokrauksille.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.