Autonvuokraus Las Palmas de Gran Canaria, Espanja

Haussa halpa vuokra-auto Las Palmas de Gran Canaria, Espanja? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Espanja
28. kesäkuu — 5. heinäkuu
Sama palautus
Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Espanja
ma 28/6
Keskipäivä
ma 5/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Las Palmas de Gran Canaria, Espanja

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni Cars

2 € - 27 €

All Car Types

2 € - 47 €

Pieni auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, Espanja on 11 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, Espanja on syyskuuta. Hinta on 82 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 2 € päivässä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 39 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Las Palmas de Gran Canaria. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Las Palmas de Gran Canaria voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Las Palmas de Gran Canaria Pieni vuokra-autohinnat.

Keskikoko auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, Espanja on 22 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, Espanja on huhtikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 22 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Las Palmas de Gran Canaria. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Las Palmas de Gran Canaria voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Las Palmas de Gran Canaria Keskikoko vuokra-autohinnat.

Maasturi auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, Espanja on 19 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, Espanja on huhtikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 6 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Las Palmas de Gran Canaria. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Las Palmas de Gran Canaria voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Las Palmas de Gran Canaria Maasturi vuokra-autohinnat.

Pakettiauto auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, Espanja on 17 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, Espanja on huhtikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 6 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Las Palmas de Gran Canaria. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Las Palmas de Gran Canaria voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Las Palmas de Gran Canaria Pakettiauto vuokra-autohinnat.

Avoauto auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, Espanja on 17 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, Espanja on maaliskuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Avoauto vuokraus on tyypillisesti 0 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Las Palmas de Gran Canaria. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Las Palmas de Gran Canaria voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Las Palmas de Gran Canaria Avoauto vuokra-autohinnat.


Autovuokraamo Las Palmas de Gran Canaria: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Las Palmas de Gran Canaria, Espanja
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Mukavuus

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Hinta-laatusuhde

10,0
3 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Tietoja matkastasi kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Las Palmas de Gran Canarialla?

Auton vuokraus Las Palmas de Gran Canarialla onnistuu helpoiten yli 21-vuotiailta. Useimpien espanjalaisten autovuokraamoiden ikäraja on 21 vuotta, tosin eräät harvat vuokraamot voivat vuokrata autoja myös tätä nuoremmille. Nuorten kuskien kannattaa varautua myös siihen, että auton vuokraaminen tulee heille hieman keskimääräistä kalliimmaksi. Useimmat autovuokraamot perivät kaikilta alle 25-vuotiailta auton vuokraajilta nuorten kuljettajien lisämaksun. Jos haluat saada vuokra-auton mahdollisimman halvalla, vertaa vuokraamojen hintoja tarkkaan. Vaikka alkuperäinen vuokrahinta olisikin edullinen, voivat lisämaksut nostattaa vuokrauksen kokonaishintaa.

Tärkeää tietoa Las Palmas de Gran Canarian liikenteestä ja liikennesäännöistä

Kanarian liikenne voi tuntua suomalaiskuskista aluksi hektisemmältä kuin liikenne koti-Suomessa. Liikennesäännöt ovat kuitenkin pääsääntöisesti samat kuin Suomessa, ja hieman nopeampaan liikenteen rytmiin tottuu auton ratissa nopeasti. Auton vuokraus Las Palmas de Gran Canarialla on siis hyvä vaihtoehto niille matkailijoille, jotka haluavat tutustua Gran Canarian saareen pelkkää Las Palmasin kaupunkia perusteellisemmin. Kaupungissa suurimman haasteen autoilijoille tuo yleensä parkkeeraaminen, sillä kaduilla tilaa pysäköintiin on etenkin kesälomakaudella niukasti. Helpoin vaihtoehto on yleensä viedä auto lähimpään parkkihalliin. Kaupunkiliikenteessä kannattaa varoa mopoja, ja maanteillä on otettava huomioon pyöräilijäryhmien turvallisuus. Ohita maantiepyöräilijät ainakin 1,5 metrin etäisyydeltä. Espanjassa matkapuhelimen käsittely on ajon aikana kiellettyä, aivan kuten Suomessakin. Las Palmasin keskustassa nopeusrajoitukset ovat 30–50 kilometriä tunnissa, ja moottoriteillä saat ajaa ympäri vuoden 120 kilometrin tuntivauhtia.

Nähtävyyksiä Las Palmas de Gran Canarialla ja sen lähellä

Las Palmas de Gran Canarialle matkailijoita vetävät ennen kaikkea upeat rannat. Kaupungin suosituimpiin rantoihin kuuluu esimerkiksi Las Canteras, jossa voit paitsi nauttia merestä ja auringonotosta, myös käyskennellä eläväistä rantakatua pitkin. Auton vuokraus Las Palmas de Gran Canarialla houkuttelee niitä matkailijoita, joita kiinnostaa nähdä Gran Canarian antia laajemmalla skaalalla. Gran Canaria on automatkailijan unelmasaari, sillä saaren päästä päähän voi ajaa alle tunnissa. Vuokraa auto vaikkapa viikoksi ja voit tutustua joka päivä uuteen mielenkiintoiseen Gran Canarian kohteeseen. Vieraile Maspalomasin dyyneillä, jotka sijaitsevat vain 40 minuutin automatkan päässä Las Palmasista. Suuntaa Parque Natural de Tamadaban luonnonpuistoon ja sen patikkapoluille. Hienoja maisemia voit löytää myös Pico de las Nievesin vuoristoalueelta. Äläkä unohda Gran Canarian suosituimpia rantakohteita, kuten Playa del Inglésiä ja Puerto Ricoa.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Jos Las Palmas de Gran Canarian kaduilla ja Gran Canarian saaren teillä ajaminen hermostuttaa, kannattaa auton hinnan sisältyvää vakuutusturvaa parantaa erilaisilla lisävakuutuksilla. Vuoka-autojen hintaan kuuluu yleensä vakuutus, joka kattaa vahingot kolareissa ja varkaustapauksissa. Espanjan laki edellyttää, että hintaan on sisällyttävä myös paloturvavakuutus ja vahinkovakuutus, joka korvaa mahdolliset kolmannelle osapuolelle aiheutuneet vahingot. Vaikka vuokra-auton perusvakuutus voi vaikuttaa kattavalta, ota huomioon vakuutuksen omavastuuosuus (franquicia). Omavastuu merkitsee, että asiakas joutuu kattamaan osan vahingoista omasta pussistaan, ja omavastuuosuus voi olla suurimmillaan jopa tuhansia euroja. Vakuutusehtoihin on siis syytä perehtyä tarkkaan ennen vuokrasopimuksen lukkoon lyömistä. Voit päästä eroon omavastuun maksuvelvoitteesta erilaisilla lisävakuutuksilla. Niiden avulla omavastuuosuutta voidaan pienentää tai se voidaan poistaa kokonaan.

Voiko Las Palmas de Gran Canarialla ajaa suomalaisella ajokortilla?

Voit ajaa autoa Las Palmasissa ja muissa Espanjan kaupungeissa suomalaisella ajokortilla, mikäli olet maassa turistina. Ajokortti on tärkeää muistaa ottaa mukaan, sillä Espanjassa vuokra-autoa ei luovuteta asiakkaille, joilla ei ole voimassa olevaa ajokorttia mukanaan. Auton vuokraukseen tarvitset myös passin tai virallisen henkilökortin.

Mistä auton nouto ja palautus Las Palmas de Gran Canarialla onnistuu?

Las Palmas de Gran Canarian suurin autovuokraamoiden keskittymä sijaitsee kaupungin keskustassa, Isletan alueella lähellä satamaa. Alueella sijaitsee suuri osa kaupungin hotelleista, eli vuokra-auto on yleensä kätevä noutaa mistä tahansa sataman seudun vuokraamosta. Hyvä vaihtoehto on myös auton vuokraus ja nouto kaupungin lentokentältä, joka sijaitsee noin 20 minuutin automatkan päässä Las Palmasin kaupunkialueen keskustasta. Jos haluat autoilla lomasi aikana, voit noutaa vuokra-auton heti Gran Canarian lentokentälle laskeuduttuasi ja palauttaa sen samaiselle lentokentälle ennen paluulennon lähtöä. Monilla kaupungin vuokraamoilla on lisämaksusta myös autojen toimitus- ja noutopalvelu, eli auto voidaan toimittaa vaikkapa suoraan hotellisi ovelle. Palvelu on päiväsaikaan selvästi edullisempi kuin iltaisin ja öisin.


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Las Palmas de Gran Canaria, Espanja kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Las Palmas de Gran Canaria

Tähän mennessä ajankohtana kesäkuu on momondossa ollut 37 vuokra-autohakua kohteessa Las Palmas de Gran Canaria.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Las Palmas de Gran Canaria noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Enterprise on yksi vuokraamoista, jotka tarjovat tehostettuja siivousvaihtoehtoja COVID-19-taudin leviämisen vähentämiseksi kohteessa Las Palmas de Gran Canaria. Ajo neuvoja puhdistetaan normaalisti säännöllisesti, mutta vuokraamot kiinnittivät erityishuomiota autojen desinfioimiseen. Voit nyt löytää kaikki kohteen Las Palmas de Gran Canaria autovuokraamot, jotka tarjoavat tätä palvelua etsimällä ja suodattamalla kyseisen vaihtoehdon momondossa. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Las Palmas de Gran Canaria, Espanja?

Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Las Palmas de Gran Canaria tulisi sinun noudattaa kaupungin 50 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 100 km/t ja moottoriteillä Las Palmas de Gran Canaria kaupungissa 120 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Las Palmas de Gran Canaria ajat.

Millainen sää on kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, Espanja kuukauden kesäkuu aikana?

Kuukauden kesäkuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Las Palmas de Gran Canaria on 22 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 0 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Las Palmas de Gran Canaria.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen kesäkuu sään perusteella?

Ottaen huomioon se, että lämpötilat kohteessa Las Palmas de Gran Canaria ovat yleensä korkeat kesäkuu aikana ja sateen mahdollisuus on melkoisen alhainen, momondo suosittaa avoauton vuokraamista, mikä auttaa nauttimaan upeasta säästä.

Onko sää kaupungissa Las Palmas de Gran Canaria samanlainen kuin muualla Kanariansaaret alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Las Palmas de Gran Canaria ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Kanariansaaret lämpötila kuukauden aikana kesäkuu on 20 °C ja mahdollinen sademäärä 1,1 mm.


Autonvuokraukset kaupungin Las Palmas de Gran Canaria lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Las Palmas de Gran Canaria

Tutustu alueen Gran Canaria muihin autonvuokrauksiin

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Adeje, Arrecife ja Granadilla maan Gran Canaria sisällä

Aloita matkan suunnittelu - Las Palmas de Gran Canaria