Autonvuokraukset kentällä Girona-Costa Bravan lentoasema lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Girona-Costa Bravan lentoasema lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Girona, Espanja - Girona-Costa Bravan lentoasema (GRO)
25. toukokuu — 1. kesäkuu
Sama palautus
Girona, Espanja - Girona-Costa Bravan lentoasema (GRO)
ke 25/5
Keskipäivä
ke 1/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Girona-Costa Bravan lentoasema lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Girona-Costa Bravan lentoasema lentokenttä
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

6,0

Value

10,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Value

8,0
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Girona-Costa Bravan lentoasema lentokenttä autonvuokraustiedot

Jos päätät vuokrata auton Gironan lentoasemalta, vahvana suosituksena on tutustua eri vuokraamojen palveluihin ja ehtoihin hyvissä ajoin etukäteen, sillä monet ehdot autoluokkakohtaisista ikärajoista lisäkuluihin vaihtelevat välillä yllättävänkin paljon eri palveluntarjoajien välillä. Yleisesti autonvuokraus onnistuu, mikäli kuljettajalla on ikää vähintään 21 vuotta sekä koko vuokrauksen ajan voimassa oleva ajokortti mukana. Suomessa käytössä oleva EU-ajokortti kelpaa mainiosti, mutta mikäli et ole EU:n kansalainen, tulee mukana yleensä olla kansainvälinen ajolupa. Monet autovuokraamot veloittavat nuoren kuljettajan lisämaksuja alle 26-vuotiailta ja ovat antaneet myös yläikärajan autonvuokraukselle, joka on useimmiten 70 ikävuoden tuntumassa. Maksu onnistuu lähes poikkeuksetta vain luottokortilla, jotta vuokraamolla on mahdollisuus periä mahdolliset lisäpalvelut tai vahingonkorvaukset yksinkertaisesti. Kannattaa myös huomioida, että monesti luottokortilla tulee olla katetta selvästi autonvuokrauksen hintaa enemmän sieltä varattavan takuumaksun vuoksi. Nämäkin ehdot ja summat selviää varausta etukäteen tehdessä. On kannattavaa myös tarkistaa, mitkä omista vakuutuksista koskevat autolla-ajoa ulkomailla, jotta tiedät mitä vuokraamojen tarjoamia lisävakuutuksia kannattaa ottaa vastaan ja mistä kieltäytyä. Varmuuden vuoksi omista vakuutuksista saattaa olla järkevää pitää mukana kopioita, jotta ne voi näyttää vuokrausta vahvistaessa.

Gironan lentoasemalla palvelupisteitään pitävien autovuokraamojen etuna on se, että niiden pisteille pääsee esteettömiä lentokentän kulkureittejä hyödyntäen. Niiden asiakkaat voivat myös halutessaan käyttää lentoaseman muita palveluita, kuten langatonta verkkoa tai ravintolapalveluita. Vuokraamojen palvelupisteillä on henkilökuntaa hieman vaihtelevina aikoina, mutta lähes poikkeuksetta aamusta iltaan niiltä löytyy kuitenkin vuokrauksessa avustavia henkilöitä. Osa vuokraamoista tarjoaa myös autojen käyttöönottoa ja luovutusta ympäri vuorokauden. Eri vuokraamojen palveluajat ja toimintatavat selviävät parhaiten, kun teet varauksen haluamastasi vuokra-autosta jo reilusti ennen saapumista kentälle, ja varmistat vuokraamolta toimintatavat. Näin autonvuokraus Girona-Costa Bravan lentoasemalta hoituu kaikin puolin helpoiten.


Vuokraa auto läheltä kohteen Gironan suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Gironan

Autonvuokraukset kentällä Girona-Costa Bravan lentoasema lentokenttä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Girona-Costa Bravan lentoasema lentokenttä, jotta olet varmasti valmiina seuraavaa matkaasi varten

Halvin vuokra-auto kentällä Costa Brava lentokenttä on malli Ford Focus vuokraamolta Firefly. Keskimääräinen päivittäinen hinta Ford Focus vuokraukselle vuokramosta Firefly on 50 €. Halvin hinta per päivä Ford Focus mallille on 39 €, jonka saatat löytää riippuen siitä, koska teet varauksen. Muista vertailla vuokra-autojen hintoja ennen tulopäivääsi, jotta löydät vuokraamon Firefly ja muiden vuokraamojen kilpailukykyisimmät hinnat kentällä Costa Brava lentokenttä.

Datamme mukaan paras aika vuokrata auto kentältä Costa Brava lentokenttä on 13 päivää ennen noutopäivää hintojen ollessa keskimäärin 8 €/pvä. Kuluneen vuoden aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet kentältä Costa Brava lentokenttä vuokra-autoja viikonlopuksi hintaan 49 €/pvä ja arkipäiviksi 5 €/pvä. Harkitse auton vuokraamista kuun toukokuu aikana (halvin kuukausi), vuokra-autotarjousten ollessa keskimäärin 15 €/pvä.

Budget on suosituin kentällä Costa Brava lentokenttä sijaitsevista vuokraamoista perustuen 1 momondon käyttäjän arvosteluihin, joiden perusteella keskimääräiset arviopisteet ovat 10. Kuluneen vuoden aikana kentältä Costa Brava lentokenttä auton vuokranneista 5 % valitsivat vuokraamon Budget. Avis on toinen hyvämaineinen autovuokraamo, jonka luokitus on 9,2 perustuen 1 arvosteluun. 2 käyttäjää on vuokrannut auton vuokraamosta Hertz, ja arvioi kokemuksensa keskimäärin pisteillä 7,8.

Autonvuokraus kentällä Costa Brava lentokenttä maksaa keskimäärin 54 €/pvä. Autonvuokraus viikoksi maksaa keskimäärin 122 €. Jos haluat vuokrata auton kentältä Costa Brava lentokenttä kuukaudeksi käyttäjämme maksavat yleensä keskimäärin 818 €. Nämä hinnat vaihtelevat sen mukaan, minkä tyyppisen auton haluat vuokrata.


Tutustu alueen Gironan muihin autonvuokrauksiin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Gironan

Aloita matkan suunnittelu - Girona-Costa Bravan lentoasema lentokenttä


Miksi käyttää momondoa?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Girona-Costa Bravan lentoasema lentokenttä momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Girona-Costa Bravan lentoasema lentokenttä, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Girona-Costa Bravan lentoasema lentokenttä tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Girona-Costa Bravan lentoasema lentokenttä.

Kyllä, kohteesta Girona-Costa Bravan lentoasema lentokenttä löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Girona-Costa Bravan lentoasema lentokenttä, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.