Autonvuokraukset kentällä Girona-Costa Bravan lentoasema lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Girona-Costa Bravan lentoasema lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Girona, Espanja - Girona-Costa Bravan lentoasema (GRO)
4. huhtikuu — 7. huhtikuu
Sama palautus
Girona, Espanja - Girona-Costa Bravan lentoasema (GRO)
ti 4/4
Keskipäivä
pe 7/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Girona-Costa Bravan lentoasema lentokenttä autonvuokraustiedot

Jos päätät vuokrata auton Gironan lentoasemalta, vahvana suosituksena on tutustua eri vuokraamojen palveluihin ja ehtoihin hyvissä ajoin etukäteen, sillä monet ehdot autoluokkakohtaisista ikärajoista lisäkuluihin vaihtelevat välillä yllättävänkin paljon eri palveluntarjoajien välillä. Yleisesti autonvuokraus onnistuu, mikäli kuljettajalla on ikää vähintään 21 vuotta sekä koko vuokrauksen ajan voimassa oleva ajokortti mukana. Suomessa käytössä oleva EU-ajokortti kelpaa mainiosti, mutta mikäli et ole EU:n kansalainen, tulee mukana yleensä olla kansainvälinen ajolupa. Monet autovuokraamot veloittavat nuoren kuljettajan lisämaksuja alle 26-vuotiailta ja ovat antaneet myös yläikärajan autonvuokraukselle, joka on useimmiten 70 ikävuoden tuntumassa. Maksu onnistuu lähes poikkeuksetta vain luottokortilla, jotta vuokraamolla on mahdollisuus periä mahdolliset lisäpalvelut tai vahingonkorvaukset yksinkertaisesti. Kannattaa myös huomioida, että monesti luottokortilla tulee olla katetta selvästi autonvuokrauksen hintaa enemmän sieltä varattavan takuumaksun vuoksi. Nämäkin ehdot ja summat selviää varausta etukäteen tehdessä. On kannattavaa myös tarkistaa, mitkä omista vakuutuksista koskevat autolla-ajoa ulkomailla, jotta tiedät mitä vuokraamojen tarjoamia lisävakuutuksia kannattaa ottaa vastaan ja mistä kieltäytyä. Varmuuden vuoksi omista vakuutuksista saattaa olla järkevää pitää mukana kopioita, jotta ne voi näyttää vuokrausta vahvistaessa.

Gironan lentoasemalla palvelupisteitään pitävien autovuokraamojen etuna on se, että niiden pisteille pääsee esteettömiä lentokentän kulkureittejä hyödyntäen. Niiden asiakkaat voivat myös halutessaan käyttää lentoaseman muita palveluita, kuten langatonta verkkoa tai ravintolapalveluita. Vuokraamojen palvelupisteillä on henkilökuntaa hieman vaihtelevina aikoina, mutta lähes poikkeuksetta aamusta iltaan niiltä löytyy kuitenkin vuokrauksessa avustavia henkilöitä. Osa vuokraamoista tarjoaa myös autojen käyttöönottoa ja luovutusta ympäri vuorokauden. Eri vuokraamojen palveluajat ja toimintatavat selviävät parhaiten, kun teet varauksen haluamastasi vuokra-autosta jo reilusti ennen saapumista kentälle, ja varmistat vuokraamolta toimintatavat. Näin autonvuokraus Girona-Costa Bravan lentoasemalta hoituu kaikin puolin helpoiten.


Autonvuokraustarjoukset Girona-Costa Bravan lentoasema lentokenttä

Löydä kohteessa Girona-Costa Bravan lentoasema lentokenttä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

4 € - 91 €

Kaikki autotyypit

4 € - 150 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Girona-Costa Bravan lentoasema lentokenttä on 28 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Girona-Costa Bravan lentoasema lentokenttä on elokuuta. Hinta on 87 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 4 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 31 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Girona-Costa Bravan lentoasema lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Girona-Costa Bravan lentoasema lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Girona-Costa Bravan lentoasema lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Girona-Costa Bravan lentoasema lentokenttä

Hertz

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

6,0

Value

8,0

Goldcar Rental SP

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

4,0

Comfort

4,0

Kokonaisarvosana

4,0

Nouto/palautus

10,0

Value

4,0

AeroDrive

1 sijainti

Avis

1 sijainti

Budget

1 sijainti

Centauro

1 sijainti

CROWN CAR HIRE

1 sijainti

Dollar

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Gironan suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Gironan

Autonvuokraukset kentällä Girona-Costa Bravan lentoasema lentokenttä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Girona-Costa Bravan lentoasema lentokenttä, jotta olet varmasti valmiina seuraavaa matkaasi varten

Halvin vuokra-auto kentällä Costa Brava lentokenttä on malli Opel Zafira Tourer vuokraamolta Thrifty. Keskimääräinen päivittäinen hinta Opel Zafira Tourer vuokraukselle vuokramosta Thrifty on 28 €. Halvin hinta per päivä Opel Zafira Tourer mallille on 28 €, jonka saatat löytää riippuen siitä, koska teet varauksen. Muista vertailla vuokra-autojen hintoja ennen tulopäivääsi, jotta löydät vuokraamon Thrifty ja muiden vuokraamojen kilpailukykyisimmät hinnat kentällä Costa Brava lentokenttä.


Tutustu alueen Gironan muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Gironan

Aloita matkan suunnittelu - Girona-Costa Bravan lentoasema lentokenttä


Miksi käyttää momondoa?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Girona-Costa Bravan lentoasema lentokenttä momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Girona-Costa Bravan lentoasema lentokenttä, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.