Autonvuokraukset kohteessa Bilbao, Baskimaa

Haussa halpa vuokra-auto Bilbao, Baskimaa? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Bilbao, Vizcayan maakunta, Espanja
6. huhtikuu — 13. huhtikuu
Sama palautus
Bilbao, Vizcayan maakunta, Espanja
to 6/4
Keskipäivä
to 13/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Tärkeää tietoa Bilbao autonvuokrauksesta

Autonvuokraus Bilbaossa edellyttää tavallisesti, että olet vähintään 21-vuotias. Ikärajat riippuvat myös autoluokasta. Ajokortin tulee olla ollut voimassa vähintään vuoden, tosin joissakin vuokraamoissa edellytetään jopa kahden vuoden voimassaoloaikaa. Jos olet alle 25-vuotias, varaudu siihen, että sinulta voidaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Eri autovuokraamoissa voi olla käytössä omat, yrityskohtaiset ikärajat, joten jos olet nuori kuski, varmista asia jo edeltä käsin. Huomioi myös, että lisäkuljettajasta veloitetaan tavallisesti lisämaksu.

Jos aikeenasi on autonvuokraus Bilbaossa, varaudu siihen, että kaupungissa ajaminen on osin haasteellista. Kaupungissa on nimittäin monia kukkuloita ja se sijaitsee joen molemmin puolin, joten siltoja on runsaasti. Myös yksisuuntaisia katuja on paljon, samoin kuin autoilulta rajoitettuja alueita. Pienen ja ketterän auton vuokraus voikin olla hyvä vaihtoehto Bilbaossa liikkumiseen. Kannattaa välttää ajamista ruuhka-aikoihin kaupungin keskustassa sekä varautua siihen, että liikenne voi olla keskusta-alueella hidasta. Kaupungissa ajamista helpottaa se, että liikennesäännöt ovat hyvin samankaltaiset kuin Suomessa. Lapsiperheiden kannattaa puolestaan muistaa, että alle 12-vuotiaiden tulee istua ajon aikana turvaistuimessa. Ajovaloja tulee käyttää aina pimeällä mutta myös valoisaan aikaan, jos näkyvyys on heikentynyt. Autossa tulee olla mukana varoitusliivi ja sinun on käytettävä sitä, jos nouset autosta taajama-alueen ulkopuolella. Promilleraja on sama kuin Suomessakin eli 0,5. Ajon aikana puhelimeen saa puhua vain hands free -laitteilla. Moottoriteillä (autopistas) on käytössä tiemaksu. Sen voi maksaa kolikoilla tai luottokortilla. Tunnistat maksulliset tiet siitä, että niissä on A-kirjaimella merkitty kyltti. Yleiset nopeusrajoitukset ovat taajama-alueilla 50 km/h, moottoriliikenneteillä 90 km/h ja moottoriteillä 120 km/h. Yleisesti ottaen kadunvarsipysäköinti on Bilbaossa maksullista arkisin aamusta iltaan ja lauantaisin iltapäivään asti. Sunnuntaisin pysäköinti on maksutonta. Maksu maksetaan lippuautomaatteihin. Blue zones -parkkialueilla auton voi pysäköidä pysäköintikiekolla, tavallisesti korkeintaan kahdeksi tunniksi. Alueet tunnistaa zona azul -kylteistä. Pysäköintikiekkoja saa muun muassa hotelleista. Yksi vaihtoehto pysäköinnille ovat kaupungin maanalaiset parkkitalot. Ne ovat hyvin vartioituja ja auki myöhään. Voit käyttää hyödyksi myös kaupungin liitäntäpysäköintiä. Metroasemien läheisyydestä löytyy P+R-parkkipaikkoja, joihin voit jättää autosi ja jatkaa matkaa julkisilla kulkuneuvoilla.

Bilbaon ykkösnähtävyys on kaupungissa sijaitseva kromista ja metallista valmistettu Guggenheimin museo, joka on Frank Gehryn suunnittelema. Vuonna 1997 avatussa museossa pääsee tutustumaan todella monipuolisiin taidekokoelmiin. Teoksia löytyy muun muassa Andy Warholilta, Georg Baselitzilta, Joan Mirólta sekä Jeff Koonsilta. Guggenheimin museon kupeessa on myös toinen arvostettu taidemuseo, Museo de Bellas Artes. Arkkitehtuurin ystävien kannattaa tutustua myös Eudkaldunan konferenssikeskukseen, jossa järjestetään huippuluokan konsertteja. Bilbaossa kannattaa vierailla myös sen viehättävässä vanhassa kaupungissa eli Casco Viejossa. Sen sydämenä on Plaza Nuevan aukio, jossa voi kierrellä markkinakojuja ja tutustua vaikkapa kaupungin loistavaan ravintolatarjontaan. Vanhasta kaupungista löytyy myös hieno Santiagon katedraali. Vuokraa auto ja suuntaa myös Bilbaon lähiseutujen nähtävyyksien pariin. Auton vuokraaminen mahdollistaa vaikkapa kiertomatkan Baskimaassa. Tutustumisen arvoisia ovat sekä maaseutualueet että Biskajanlahdella sijaitseva San Sebastianin kaupunki. Vuorten ympäröimä kaupunki houkuttelee matkailijoita muun muassa upeilla aurinkorannoillaan. Myös vuoriseudut sekä Riojan viinialue ovat suosittuja matkakohteita.


Autonvuokraustarjoukset Bilbao, Baskimaa

Löydä kohteesta Bilbao juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

17 € - 81 €

Kaikki autotyypit

23 € - 97 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Bilbao, Espanjan on 30 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Bilbao, Espanjan on lokakuuta. Hinta on 46 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 17 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 28 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Bilbao, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Bilbao voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Bilbao, Espanjan on 37 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Bilbao, Espanjan on lokakuuta. Hinta on 27 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 28 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 12 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Bilbao, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Bilbao voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Bilbao, Espanjan on 38 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Bilbao, Espanjan on maaliskuuta. Hinta on 70 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 12 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 10 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Bilbao, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Bilbao voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Bilbao autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Bilbao, Baskimaa

Sixt

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Alamo

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,4

Comfort

9,1

Kokonaisarvosana

8,8

Nouto/palautus

9,1

Value

8,2

Budget

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,8

Comfort

8,7

Kokonaisarvosana

8,2

Nouto/palautus

7,4

Value

8,5

Avis

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

4,0

Value

5,0

Hertz

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,3

Comfort

6,7

Kokonaisarvosana

5,1

Nouto/palautus

6,3

Value

4,7

Sunnycars

10 sijaintia

SURPRICE CAR RENTAL

8 sijaintia

keddy by Europcar

4 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Bilbao

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Bilbao

Suosituin vuokraamo

DRIVALIA

Suositut autotyypit

Compact, Intermediate, SUV

Halvin vuokra-auto

31 €

Suosituin malli

Renault Kadjar
Suosituin Bilbao autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on DRIVALIA . Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Record Go ja Dollar.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Bilbao viimeisten 72 tunnin aikana: Compact, Intermediate, SUV.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Bilbao on 31 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 60 €/pvä.
Kohteen Bilbao suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Renault Kadjar. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Ford Kuga.

Vuokraa auto läheltä kohteen Bilbao suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Bilbao

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Bilbao - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Bilbao, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Bilbao löytyvät yleensä Record Go kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaRecord Go, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 16 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Bilbao on 37 €/pvä.

Suurimmalla osalla niistä Bilbao vuokraamoista, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ei ole peruutusmaksua. Tämä tarkoittaa, että jos suunnitelmasi muuttuvat äkillisesti, monet autovuokrauskeskukset kaupungissa Bilbao, kuten Alamo, Budget ja Avis tarjoavat useimmissa tapauksissa peruutuksen ilmaiseksi sen perusteella milloin teit varauksen.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Bilbao

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Bilbao

Tutustu alueen Espanjan muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Espanjan

Aloita matkan suunnittelu - Bilbao


Miksi käyttää momondoa?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Bilbao voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Bilbao, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.