Autonvuokraus Bilbao, Espanja

Haussa halpa vuokra-auto Bilbao, Espanja? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Bilbao, Vizcayan maakunta, Espanja
1. helmikuu — 8. helmikuu
Sama palautus
Bilbao, Vizcayan maakunta, Espanja
ti 1/2
Keskipäivä
ti 8/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Bilbao: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Bilbao, Espanja
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

9,0
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,3

Comfort

9,3

Kokonaisarvosana

7,3

Value

7,3
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,9

Comfort

5,9

Kokonaisarvosana

5,4

Value

4,5
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,2

Comfort

6,8

Kokonaisarvosana

6,0

Value

5,6
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

1,9

Comfort

1,9

Kokonaisarvosana

1,9

Value

1,9
8 sijaintia
6 sijaintia
3 sijaintia

Tietoja matkastasi kohteeseen Bilbao

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Bilbaossa?

Autonvuokraus Bilbaossa edellyttää tavallisesti, että olet vähintään 21-vuotias. Ikärajat riippuvat myös autoluokasta. Ajokortin tulee olla ollut voimassa vähintään vuoden, tosin joissakin vuokraamoissa edellytetään jopa kahden vuoden voimassaoloaikaa. Jos olet alle 25-vuotias, varaudu siihen, että sinulta voidaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Eri autovuokraamoissa voi olla käytössä omat, yrityskohtaiset ikärajat, joten jos olet nuori kuski, varmista asia jo edeltä käsin. Huomioi myös, että lisäkuljettajasta veloitetaan tavallisesti lisämaksu.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Bilbaossa

Jos aikeenasi on autonvuokraus Bilbaossa, varaudu siihen, että kaupungissa ajaminen on osin haasteellista. Kaupungissa on nimittäin monia kukkuloita ja se sijaitsee joen molemmin puolin, joten siltoja on runsaasti. Myös yksisuuntaisia katuja on paljon, samoin kuin autoilulta rajoitettuja alueita. Pienen ja ketterän auton vuokraus voikin olla hyvä vaihtoehto Bilbaossa liikkumiseen. Kannattaa välttää ajamista ruuhka-aikoihin kaupungin keskustassa sekä varautua siihen, että liikenne voi olla keskusta-alueella hidasta. Kaupungissa ajamista helpottaa se, että liikennesäännöt ovat hyvin samankaltaiset kuin Suomessa. Lapsiperheiden kannattaa puolestaan muistaa, että alle 12-vuotiaiden tulee istua ajon aikana turvaistuimessa. Ajovaloja tulee käyttää aina pimeällä mutta myös valoisaan aikaan, jos näkyvyys on heikentynyt. Autossa tulee olla mukana varoitusliivi ja sinun on käytettävä sitä, jos nouset autosta taajama-alueen ulkopuolella. Promilleraja on sama kuin Suomessakin eli 0,5. Ajon aikana puhelimeen saa puhua vain hands free -laitteilla. Moottoriteillä (autopistas) on käytössä tiemaksu. Sen voi maksaa kolikoilla tai luottokortilla. Tunnistat maksulliset tiet siitä, että niissä on A-kirjaimella merkitty kyltti. Yleiset nopeusrajoitukset ovat taajama-alueilla 50 km/h, moottoriliikenneteillä 90 km/h ja moottoriteillä 120 km/h. Yleisesti ottaen kadunvarsipysäköinti on Bilbaossa maksullista arkisin aamusta iltaan ja lauantaisin iltapäivään asti. Sunnuntaisin pysäköinti on maksutonta. Maksu maksetaan lippuautomaatteihin. Blue zones -parkkialueilla auton voi pysäköidä pysäköintikiekolla, tavallisesti korkeintaan kahdeksi tunniksi. Alueet tunnistaa zona azul -kylteistä. Pysäköintikiekkoja saa muun muassa hotelleista. Yksi vaihtoehto pysäköinnille ovat kaupungin maanalaiset parkkitalot. Ne ovat hyvin vartioituja ja auki myöhään. Voit käyttää hyödyksi myös kaupungin liitäntäpysäköintiä. Metroasemien läheisyydestä löytyy P+R-parkkipaikkoja, joihin voit jättää autosi ja jatkaa matkaa julkisilla kulkuneuvoilla.

Nähtävyyksiä Bilbaossa ja sen lähellä

Bilbaon ykkösnähtävyys on kaupungissa sijaitseva kromista ja metallista valmistettu Guggenheimin museo, joka on Frank Gehryn suunnittelema. Vuonna 1997 avatussa museossa pääsee tutustumaan todella monipuolisiin taidekokoelmiin. Teoksia löytyy muun muassa Andy Warholilta, Georg Baselitzilta, Joan Mirólta sekä Jeff Koonsilta. Guggenheimin museon kupeessa on myös toinen arvostettu taidemuseo, Museo de Bellas Artes. Arkkitehtuurin ystävien kannattaa tutustua myös Eudkaldunan konferenssikeskukseen, jossa järjestetään huippuluokan konsertteja. Bilbaossa kannattaa vierailla myös sen viehättävässä vanhassa kaupungissa eli Casco Viejossa. Sen sydämenä on Plaza Nuevan aukio, jossa voi kierrellä markkinakojuja ja tutustua vaikkapa kaupungin loistavaan ravintolatarjontaan. Vanhasta kaupungista löytyy myös hieno Santiagon katedraali. Vuokraa auto ja suuntaa myös Bilbaon lähiseutujen nähtävyyksien pariin. Auton vuokraaminen mahdollistaa vaikkapa kiertomatkan Baskimaassa. Tutustumisen arvoisia ovat sekä maaseutualueet että Biskajanlahdella sijaitseva San Sebastianin kaupunki. Vuorten ympäröimä kaupunki houkuttelee matkailijoita muun muassa upeilla aurinkorannoillaan. Myös vuoriseudut sekä Riojan viinialue ovat suosittuja matkakohteita.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Muista huolehtia autovakuutuksen ottamisesta, esimerkiksi matka- tai kotivakuutus eivät yksistään riitä. Tutustu vakuutusehtoihin tarkasti ja ota tarvittaessa lisävakuutuksia. Hinnan lisäksi huomioi myös omavastuun suuruus. Jos joudut matkallasi onnettomuuteen, on varminta kutsua paikalle poliisi. Kannattaa valokuvata vuokra-auto sitä noutaessasi ja palauttaessasi ja säilyttää valokuvia vielä jonkin aikaa Suomeen paluun jälkeenkin. Näin et joudu turhaan syytetyksi esimerkiksi naarmuista tai kolhuista, jotka eivät ole sinun aiheuttamiasi.

Voiko Bilbaossa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Auton vuokraus on siinäkin mielessä kätevä vaihtoehto kohteessa, että Espanjassa EU-kansalaiset saavat ajaa oman maansa ajokortilla. Voit siis ajaa Bilbaossa suomalaisella ajokortillasi.

Mistä auton nouto ja palautus Bilbaossa onnistuu?

Monet Bilbaoon matkustavat vuokraavat auton jo lentokentältä, jolloin matka hotellillekin taittuu mukavasti. Autovuokraamot löytyvät lentokentän P0-kerroksesta. Sinne pääsee P1-tasolta maanalaista käytävää pitkin. Ota mukaasi ajokortti ja luottokortti, tarvitset niitä asioidessasi. Jos et halua vuokrata autoa vielä lentoasemalta, autonvuokraus Bilbaossa onnistuu toki myös muista kaupungin toimipisteistä. Pääsääntöisesti vuokra-auto palautetaan samaan paikkaan, josta se on noudettukin. Jos haluat palauttaa auton muuhun toimipisteeseen, se tavallisesti onnistuu, mutta varmista asia käyttämältäsi autovuokraamolta. Huomioi myös, että tästä voidaan veloittaa lisämaksu.


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Bilbao, Espanja kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Bilbao lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Bilbao

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Bilbao noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti. Dollar, Alamo ja Hertz ovat joitakin niistä monista vuokraamoista, jotka ovat ottaneet käyttöönsä tehostetun siivouksen varmistaakseen, että ajoneuvo on desinfioitu turvallisesti. Tarkista sivustoltamme löytyykö kohteesta Bilbao autonvuokrausta, jossa on tehostettu siivous käytössä. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Bilbao, Espanja autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Suurimmalla osalla niistä Bilbao vuokraamoista, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ei ole peruutusmaksua. Tämä tarkoittaa, että jos suunnitelmasi muuttuvat äkillisesti, monet autovuokrauskeskukset kaupungissa Bilbao, kuten Dollar, Alamo ja Hertz tarjoavat useimmissa tapauksissa peruutuksen ilmaiseksi sen perusteella milloin teit varauksen.

 • Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Bilbao helmikuu ajaksi?

  Kun matkustat kaupunkiin Bilbao kuukauden helmikuu aikana, suosittelemme vuokraamaan taloudellisen auton, jotta pystyt parhaiten varautumaan sää- ja tieolosuhteisiin. Taloudellinen auto toimii sekä märissää että kuivissa tieolosuhteissa, jotka ovat yleisiä kaupungissa Bilbao helmikuu aikana, kun lämpötilat ovat noin 11 °C ja keskimääräinen sademäärä on 94 mm. Edullinen vuokraaminen kaupungissa Bilbao maksaa keskimäärin 24 €/päivä.

 • Kuinka monta Budget autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Bilbao?

  2 toimipaikkaa löytyy kaupungista Bilbao, Espanja. Näistä Budget vuokraamoista momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 56 €/päivä maksavia vuokra-autoja.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Bilbao, Espanja?

  Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Bilbao on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Bilbao ovat yleensä 100 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 120 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Bilbao?

  Kun vuokraat autoa kaupungista Bilbao, suurin osa käyttäjistämme valitsee Ford Escape keskimääräiseen hintaan 26 €/pvä. Toiseksi suosituin autonvuokrausvaihtoehto on Hyundai Accent 25 €/pvä hinnallaan. Käyttäjämme ovat löytäneet Ford Escape vuokra-autoja kaupungista Bilbao niinkin alhaiseen hintaan kuin 1 €/pvä ja Hyundai Accent hintaan 0 €/pvä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Mercedes-Benz V-Class vuokra-autoja kaupungissa Bilbao?

  Alamo on suosituin vuokraamo, joka tarjoaa Mercedes-Benz V-Class vuokra-autoja kaupungissa Bilbao. Malli Mercedes-Benz V-Class maksaa vuokrattaessa vuokraamosta Alamo 69 €/pvä keskimäärin.

 • Millainen sää on kohteessa Bilbao, Espanja kuukauden tammikuu aikana?

  Kuukauden tammikuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Bilbao on 9 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 126 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Bilbao.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Bilbao kuukauden tammikuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Bilbao. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Bilbao vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Ford Ka, Class Mini Car tai Hyundai Accent.

 • Onko sää kaupungissa Bilbao samanlainen kuin muualla Baskimaa alueella?

  Jos etsit Bilbao vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden tammikuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Baskimaa lämpötila on yleensä 9 °C ja sademäärä vastaavasti 126 mm.


Autonvuokraukset kaupungin Bilbao lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Bilbao

Aloita matkan suunnittelu - Bilbao