Autonvuokraus Bilbao - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa edullinen vuokra-auto Bilbao? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

pe 23.8.
12:00
la 24.8.
12:00
Vertaile vs. momondo |

Suosituimmat autovuokraamot Bilbao

Haussa hyvä autovuokraamo? Näistä vuokraamoista käyttäjämme varaavat usein vuokra-auton
autoeurope Suosittu AutoEurope AutoEurope tarjoaa sinulle halvimpia tarjouksia 2 toimipisteessä ympäri kaupunkia
surpricecarrental Eniten toimipaikkoja SURPRICE CAR RENTAL SURPRICE CAR RENTAL tarjoaa korkealaatuisia ja ylellisiä malleja 8 toimipisteessä

Autovuokraamo Bilbao: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Bilbao
$self.agencySymbol
Sixt
Erinomainen - 8,6 (7 arvostelua)
3 vuokraamoa
$self.agencySymbol
Alamo
Erinomainen - 8,6 (4 arvostelua)
2 vuokraamoa
$self.agencySymbol
Enterprise
Erinomainen - 8,5 (12 811 arvostelua)
1 vuokraamo
$self.agencySymbol
keddy by Europcar
Erinomainen - 8,2 (98 arvostelua)
3 vuokraamoa
$self.agencySymbol
National
Erinomainen - 8,2 (3 781 arvostelua)
2 vuokraamoa
$self.agencySymbol
DRIVALIA
Hyvä - 7,8 (7 arvostelua)
1 vuokraamo
$self.agencySymbol
Avis
Hyvä - 7,6 (2 250 arvostelua)
2 vuokraamoa
$self.agencySymbol
MAGGIORE
Hyvä - 7,6 (21 arvostelua)
1 vuokraamo

Autonvuokraus lentokentältä: Bilbao

Varaa vuokra-auto näiltä lentokentiltä
AUTOT:
Bilbao lentokenttä
BIO

Autonvuokraus Bilbao

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Bilbaossa?

Autonvuokraus Bilbaossa edellyttää tavallisesti, että olet vähintään 21-vuotias. Ikärajat riippuvat myös autoluokasta. Ajokortin tulee olla ollut voimassa vähintään vuoden, tosin joissakin vuokraamoissa edellytetään jopa kahden vuoden voimassaoloaikaa. Jos olet alle 25-vuotias, varaudu siihen, että sinulta voidaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Eri autovuokraamoissa voi olla käytössä omat, yrityskohtaiset ikärajat, joten jos olet nuori kuski, varmista asia jo edeltä käsin. Huomioi myös, että lisäkuljettajasta veloitetaan tavallisesti lisämaksu.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Bilbaossa

Jos aikeenasi on autonvuokraus Bilbaossa, varaudu siihen, että kaupungissa ajaminen on osin haasteellista. Kaupungissa on nimittäin monia kukkuloita ja se sijaitsee joen molemmin puolin, joten siltoja on runsaasti. Myös yksisuuntaisia katuja on paljon, samoin kuin autoilulta rajoitettuja alueita. Pienen ja ketterän auton vuokraus voikin olla hyvä vaihtoehto Bilbaossa liikkumiseen. Kannattaa välttää ajamista ruuhka-aikoihin kaupungin keskustassa sekä varautua siihen, että liikenne voi olla keskusta-alueella hidasta. Kaupungissa ajamista helpottaa se, että liikennesäännöt ovat hyvin samankaltaiset kuin Suomessa. Lapsiperheiden kannattaa puolestaan muistaa, että alle 12-vuotiaiden tulee istua ajon aikana turvaistuimessa. Ajovaloja tulee käyttää aina pimeällä mutta myös valoisaan aikaan, jos näkyvyys on heikentynyt. Autossa tulee olla mukana varoitusliivi ja sinun on käytettävä sitä, jos nouset autosta taajama-alueen ulkopuolella. Promilleraja on sama kuin Suomessakin eli 0,5. Ajon aikana puhelimeen saa puhua vain hands free -laitteilla. Moottoriteillä (autopistas) on käytössä tiemaksu. Sen voi maksaa kolikoilla tai luottokortilla. Tunnistat maksulliset tiet siitä, että niissä on A-kirjaimella merkitty kyltti. Yleiset nopeusrajoitukset ovat taajama-alueilla 50 km/h, moottoriliikenneteillä 90 km/h ja moottoriteillä 120 km/h. Yleisesti ottaen kadunvarsipysäköinti on Bilbaossa maksullista arkisin aamusta iltaan ja lauantaisin iltapäivään asti. Sunnuntaisin pysäköinti on maksutonta. Maksu maksetaan lippuautomaatteihin. Blue zones -parkkialueilla auton voi pysäköidä pysäköintikiekolla, tavallisesti korkeintaan kahdeksi tunniksi. Alueet tunnistaa zona azul -kylteistä. Pysäköintikiekkoja saa muun muassa hotelleista. Yksi vaihtoehto pysäköinnille ovat kaupungin maanalaiset parkkitalot. Ne ovat hyvin vartioituja ja auki myöhään. Voit käyttää hyödyksi myös kaupungin liitäntäpysäköintiä. Metroasemien läheisyydestä löytyy P+R-parkkipaikkoja, joihin voit jättää autosi ja jatkaa matkaa julkisilla kulkuneuvoilla.

Nähtävyyksiä Bilbaossa ja sen lähellä

Bilbaon ykkösnähtävyys on kaupungissa sijaitseva kromista ja metallista valmistettu Guggenheimin museo, joka on Frank Gehryn suunnittelema. Vuonna 1997 avatussa museossa pääsee tutustumaan todella monipuolisiin taidekokoelmiin. Teoksia löytyy muun muassa Andy Warholilta, Georg Baselitzilta, Joan Mirólta sekä Jeff Koonsilta. Guggenheimin museon kupeessa on myös toinen arvostettu taidemuseo, Museo de Bellas Artes. Arkkitehtuurin ystävien kannattaa tutustua myös Eudkaldunan konferenssikeskukseen, jossa järjestetään huippuluokan konsertteja. Bilbaossa kannattaa vierailla myös sen viehättävässä vanhassa kaupungissa eli Casco Viejossa. Sen sydämenä on Plaza Nuevan aukio, jossa voi kierrellä markkinakojuja ja tutustua vaikkapa kaupungin loistavaan ravintolatarjontaan. Vanhasta kaupungista löytyy myös hieno Santiagon katedraali. Vuokraa auto ja suuntaa myös Bilbaon lähiseutujen nähtävyyksien pariin. Auton vuokraaminen mahdollistaa vaikkapa kiertomatkan Baskimaassa. Tutustumisen arvoisia ovat sekä maaseutualueet että Biskajanlahdella sijaitseva San Sebastianin kaupunki. Vuorten ympäröimä kaupunki houkuttelee matkailijoita muun muassa upeilla aurinkorannoillaan. Myös vuoriseudut sekä Riojan viinialue ovat suosittuja matkakohteita.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Muista huolehtia autovakuutuksen ottamisesta, esimerkiksi matka- tai kotivakuutus eivät yksistään riitä. Tutustu vakuutusehtoihin tarkasti ja ota tarvittaessa lisävakuutuksia. Hinnan lisäksi huomioi myös omavastuun suuruus. Jos joudut matkallasi onnettomuuteen, on varminta kutsua paikalle poliisi. Kannattaa valokuvata vuokra-auto sitä noutaessasi ja palauttaessasi ja säilyttää valokuvia vielä jonkin aikaa Suomeen paluun jälkeenkin. Näin et joudu turhaan syytetyksi esimerkiksi naarmuista tai kolhuista, jotka eivät ole sinun aiheuttamiasi.

Voiko Bilbaossa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Auton vuokraus on siinäkin mielessä kätevä vaihtoehto kohteessa, että Espanjassa EU-kansalaiset saavat ajaa oman maansa ajokortilla. Voit siis ajaa Bilbaossa suomalaisella ajokortillasi.

Mistä auton nouto ja palautus Bilbaossa onnistuu?

Monet Bilbaoon matkustavat vuokraavat auton jo lentokentältä, jolloin matka hotellillekin taittuu mukavasti. Autovuokraamot löytyvät lentokentän P0-kerroksesta. Sinne pääsee P1-tasolta maanalaista käytävää pitkin. Ota mukaasi ajokortti ja luottokortti, tarvitset niitä asioidessasi. Jos et halua vuokrata autoa vielä lentoasemalta, autonvuokraus Bilbaossa onnistuu toki myös muista kaupungin toimipisteistä. Pääsääntöisesti vuokra-auto palautetaan samaan paikkaan, josta se on noudettukin. Jos haluat palauttaa auton muuhun toimipisteeseen, se tavallisesti onnistuu, mutta varmista asia käyttämältäsi autovuokraamolta. Huomioi myös, että tästä voidaan veloittaa lisämaksu. (Tarkastettu 20/05/2019).


Aloita matkan suunnittelu Bilbao