Autonvuokraus Puerto de la Cruz, Espanja - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Puerto de la Cruz, Espanja? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Puerto de la Cruz, Teneriffa, Espanja
19. huhtikuu — 26. huhtikuu
Sama palautus
Puerto de la Cruz, Teneriffa, Espanja
ma 19/4
Keskipäivä
ma 26/4
Keskipäivä

Tietoja matkastasi kohteeseen Puerto de la Cruz

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Puerto de la Cruzissa?

Autonvuokraus Puerto de la Cruzissa on vaivattominta kaikille 21 vuotta täyttäneille. 21 vuotta on autovuokraamoiden yleisin ikäraja kaikkialla Espanjassa, myös Puerto de la Cruzissa. Auton vuokraaminen on kuitenkin mahdollista kaikille 18-vuotiaille ajokortin suorittaneille. Näin nuorille autoilijoille sopivan autovuokraamon löytäminen voi olla hieman tavallista työläämpää, sillä 18-vuotiaille autoja vuokraa vain pieni osa vuokraamoista. Tunnetuista autovuokraamoketjuista 18 vuotta täyttäneet hyväksyy asiakkaikseen Espanjassa esimerkiksi Sixt. Vuokraamon autovalikoimasta näin nuorten kuskien käytössä on kuitenkin vain osa. Puerto de la Cruzissa on tavallista, että vuokraamoiden ikäraja vaihtelee myös automallista riippuen, joten tiettyjä automalleja vuokrataan vain kokeneille kuskeille. Auton vuokraus on alle 23–25-vuotiaille kuskeille teneriffalaiskaupungissa yleensä tavallista kalliimpaa, sillä heiltä peritään yleensä nuoren kuljettajan lisämaksu. Kyseinen maksu maksetaan jokaiselta vuokrapäivältä, joten se voi selvästi nostaa auton vuokrauksen hintaa Teneriffalla.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Puerto de la Cruzissa

Teneriffa on kohtuullisen helppo autoilusaari, mutta Puerto de la Cruzin kaupunkiliikenteessä kannattaa olla varovainen. Ruuhkat ovat Puerto de la Cruzissa tyypillisiä etenkin suosittuina kesälomakuukausina ja liikenteen rytmi on usein nopeampaa kuin Suomessa. GPS on hyvä tuki kaupungissa ja muissa saaren osissa ajamiseen. Kaupunkialueella nopeusrajoitukset vaihtelevat 30–60 km/h välillä, joten seuraa nopeusrajoituskylttejä. Kaupunkien ulkopuolella nopeus riippuu tietyypistä. Maanteillä tavallinen nopeusrajoitus on tiestä riippuen 90–100 km/h. Teneriffan moottoriteillä nopeusrajoitus on enimmillään 120 km/h. Teneriffalla on kaksi tärkeää moottoritietä, pohjoisen moottoritie TF-5 ja etelän moottoritie TF-1. Kummallakaan niistä ei ole tullitieosuuksia, joten saaren moottoriteillä saa ajaa maksutta. Jos lähdet rattiin Puerto de la Cruzissa, pidä mielessäsi Espanjan lainsäädäntö. Rattijuopumuksen promilleraja on Espanjassa yleisesti 0,5 promillea ja alle 21-vuotiaiden kuskien osalta 0,1 promillea. Älä siis lähde rattiin, mikäli olet nauttinut alkoholia. Ajovalot Teneriffan teillä on pidettävä päällä hämärän aikaan. Ajovaloja on käytettävä myös aina tunneleissa. Parkkeeraaminen voi olla Puerto de la Cruzissa vaikeaa suosittuina loma-aikoina, mutta kaupungissa on useita maksullisia parkkialueita ja -halleja. Lomasesonkien ulkopuolella parkkeeraus kaupunkialueella onnistuu yleensä ongelmitta. Monet Puerto de la Cruzin hotellit tarjoavat asiakkailleen joko ilmaisen tai maksullisen parkkipaikan.

Nähtävyyksiä Puerto de la Cruzissa ja sen lähellä

Autonvuokraus Puerto de la Cruzissa on erinomainen idea, sillä Teneriffan saari tarjoaa kokonaisuudessaan matkailijoille paljon nähtävää. Saari on pieni, joten matkat saaren sisällä taittuvat autolla nopeasti. Myös tieverkosto Teneriffalla on hyvä. Puerto de la Cruz on luontomatkailijan mekka, sillä lyhyen automatkan päässä kaupungista on upeita luonnonpuistoalueita. Lähde seikkailulle Parque Nacional de Teide -kansallispuistoon, Teide-tulivuoren helmoihin, ja ihastu vulkaaniseen luontoon. Mikäli tutustut mieluummin saaren kaupunkikohteisiin, San Cristóbal de la Laguna ja Santa Cruz de Tenerife ovat kummatkin Puertosta noin puolen tunnin ajomatkan päässä. La Orotovan kaunis laaksoalue kutsuu seikkailuun aivan Puerto de la Cruzin kupeessa. Hieman kauempana vehreitä maisemia patikoinnin ystäville tarjoaa Parque Rural de Anaga -puisto. Auringonpalvojille riittää tutkittavaksi kymmeniä kauniita rantoja aivan Puerto de la Cruzin lähituntumassa.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Autoilu Teneriffalla poikkeaa Suomen teillä kurvailusta, joten vuokra-autolle kannattaa hankkia riittävä vakuutusturva. Puerto de la Cruzin vuokra-autojen hintaan kuuluu aina vakuutus, mutta sen antama suoja ei välttämättä riitä kaikille autovuokraajille. Tutustu siis vuokraamon tarjoamaan vakuutukseen ja sen ehtoihin tarkkaan ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista. Tyypillisesti vuokra-autojen hintaan kuuluu ainakin kolarisuoja. Vakuutuksessa on kuitenkin lähes aina omavastuuosuus, joka voi olla hyvinkin mittava. Omavastuun joudut kustantamaan vahinkotilanteessa omasta pussistasi, joten vertaa omavastuuosuuksia eri vuokraamoissa. Selvitä myös, voiko omavastuun poistaa lisämaksusta. Myös vastuuvakuutus on hyvä lisätä vuokrasopimukseen, mikäli se ei kuulu siihen automaattisesti. Se kattaa kolmansille osapuolille aiheutuvat vahingot. Teneriffalla myös varkausturva voi olla vuokra-autolle hyödyllinen.

Voiko Puerto de la Cruzissa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Autonvuokraus Puerto de la Cruzissa onnistuu suomalaisella ajokortilla. Teneriffan teillä voi ajaa ongelmitta Suomen ja muiden EU-maiden myöntämillä ajokorteilla. Muista pitää ajokortti mukana autovuokraamossa, sillä tarvitset sen vuokra-autoa hakiessasi. Ota mukaan myös virallinen henkilöllisyystodistus.

Mistä auton nouto ja palautus Puerto de la Cruzissa onnistuu?

Vuokraa auto Puerto de la Cruzissa kätevästi lähes mistä tahansa ydinkaupunkialueelta. Autovuokraamoja on paljon suosituimpien hotellialueiden läheisyydessä. Autovuokraamoita toimii useita myös Teneriffan kahdella lentokentällä, saaren eteläisellä ja pohjoisella lentoasemalla. Jos siis saavut Puerto de la Cruziin lentäen, voit noutaa vuokra-autosi vaivattomasti heti lentokentältä. Mikäli valitset jonkin kaupunkialueen vuokraamoista, auto noudetaan yleensä suoraan vuokraamon toimipisteestä ja palautetaan samaan paikkaan. Vuokra-auton toimitus esimerkiksi hotellillesi onnistuu yleensä lisämaksusta. (Tarkastettu: 20/05/2019).


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Puerto de la Cruz, Espanja kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Granadilla Tenerife-Sur lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Puerto de la Cruz

Tähän mennessä ajankohtana huhtikuu on momondossa ollut 7 vuokra-autohakua kohteessa Puerto de la Cruz.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Puerto de la Cruz noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti, ja sen lisäksi kohteessa Puerto de la Cruz sijaitsevat vuokraamot ovat ottaneet käyttöönsä uudet tehostetut siivouskäytännöt varmistaakseen, että kulkuneuvo on desinfioitu turvallisuutesi vuoksi. Jotkut tehostettua siivousta tarjoavista vuokraamoista ovat Enterprise, Avis ja Europcar. Lisätietoja kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Peritäänkö Puerto de la Cruz, Espanja autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurimmalla osalla niistä Puerto de la Cruz vuokraamoista, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ei ole peruutusmaksua. Tämä tarkoittaa, että jos suunnitelmasi muuttuvat äkillisesti, monet autovuokrauskeskukset kaupungissa Puerto de la Cruz, kuten Enterprise, Avis ja Europcar tarjoavat useimmissa tapauksissa peruutuksen ilmaiseksi sen perusteella milloin teit varauksen.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Puerto de la Cruz, Espanja?

Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Puerto de la Cruz huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 50 km/t ellei toisin mainita. Puerto de la Cruz taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 100 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Puerto de la Cruz rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 120 km/t.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen huhtikuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Puerto de la Cruz kuukauden huhtikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä vuokra-autotyyppejä autonvuokrauksessa kohteessa Puerto de la Cruz.

Onko sää kaupungissa Puerto de la Cruz samanlainen kuin muualla Kanariansaaret alueella?

Jos etsit Puerto de la Cruz vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden huhtikuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Kanariansaaret lämpötila on yleensä 18 °C ja sademäärä vastaavasti 11,6 mm.


Tutustu alueen Teneriffa muihin autonvuokrauksiin

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Adeje, Arrecife ja Costa Calma maan Teneriffa sisällä

Lentolippu varattuna kohteeseen Puerto de la Cruz? Aloita matkan suunnittelu!