Autonvuokraukset kohteessa Puerto de la Cruz, Kanariansaaret

Haussa halpa vuokra-auto Puerto de la Cruz, Kanariansaaret? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Puerto de la Cruz, Teneriffa, Espanja
16. kesäkuu — 23. kesäkuu
Sama palautus
Puerto de la Cruz, Teneriffa, Espanja
pe 16/6
Keskipäivä
pe 23/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Puerto de la Cruz

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Puerto de la Cruz

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Puerto de la Cruz?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Puerto de la Cruz löytyvät yleensä ORLANDO kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaORLANDO , voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 7 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Puerto de la Cruz on 7 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Puerto de la Cruz?

momondo-käyttäjien suosituin automallin kaupungissa Puerto de la Cruz on Fiat Panda ja seuraavaksi suosituin vastaavasti Toyota Aygo. Käyttäjämme ovat löytäneet Fiat Panda tarjouksia kaupungissa Puerto de la Cruz keskimääräiseen hintaan 26 € per päivä, ja niin alhaiseen hintaan kuin 10 € per päivä. Mallin Toyota Aygo vuokraaminen kaupungissa Puerto de la Cruz maksaa yleensä keskimäärin 29 € per päivä, vaikka voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 16 € per päivä.

Tärkeää tietoa Puerto de la Cruz autonvuokrauksesta

Autonvuokraus Puerto de la Cruzissa on vaivattominta kaikille 21 vuotta täyttäneille. 21 vuotta on autovuokraamoiden yleisin ikäraja kaikkialla Espanjassa, myös Puerto de la Cruzissa. Auton vuokraaminen on kuitenkin mahdollista kaikille 18-vuotiaille ajokortin suorittaneille. Näin nuorille autoilijoille sopivan autovuokraamon löytäminen voi olla hieman tavallista työläämpää, sillä 18-vuotiaille autoja vuokraa vain pieni osa vuokraamoista. Tunnetuista autovuokraamoketjuista 18 vuotta täyttäneet hyväksyy asiakkaikseen Espanjassa esimerkiksi Sixt. Vuokraamon autovalikoimasta näin nuorten kuskien käytössä on kuitenkin vain osa. Puerto de la Cruzissa on tavallista, että vuokraamoiden ikäraja vaihtelee myös automallista riippuen, joten tiettyjä automalleja vuokrataan vain kokeneille kuskeille. Auton vuokraus on alle 23–25-vuotiaille kuskeille teneriffalaiskaupungissa yleensä tavallista kalliimpaa, sillä heiltä peritään yleensä nuoren kuljettajan lisämaksu. Kyseinen maksu maksetaan jokaiselta vuokrapäivältä, joten se voi selvästi nostaa auton vuokrauksen hintaa Teneriffalla.

Teneriffa on kohtuullisen helppo autoilusaari, mutta Puerto de la Cruzin kaupunkiliikenteessä kannattaa olla varovainen. Ruuhkat ovat Puerto de la Cruzissa tyypillisiä etenkin suosittuina kesälomakuukausina ja liikenteen rytmi on usein nopeampaa kuin Suomessa. GPS on hyvä tuki kaupungissa ja muissa saaren osissa ajamiseen. Kaupunkialueella nopeusrajoitukset vaihtelevat 30–60 km/h välillä, joten seuraa nopeusrajoituskylttejä. Kaupunkien ulkopuolella nopeus riippuu tietyypistä. Maanteillä tavallinen nopeusrajoitus on tiestä riippuen 90–100 km/h. Teneriffan moottoriteillä nopeusrajoitus on enimmillään 120 km/h. Teneriffalla on kaksi tärkeää moottoritietä, pohjoisen moottoritie TF-5 ja etelän moottoritie TF-1. Kummallakaan niistä ei ole tullitieosuuksia, joten saaren moottoriteillä saa ajaa maksutta. Jos lähdet rattiin Puerto de la Cruzissa, pidä mielessäsi Espanjan lainsäädäntö. Rattijuopumuksen promilleraja on Espanjassa yleisesti 0,5 promillea ja alle 21-vuotiaiden kuskien osalta 0,1 promillea. Älä siis lähde rattiin, mikäli olet nauttinut alkoholia. Ajovalot Teneriffan teillä on pidettävä päällä hämärän aikaan. Ajovaloja on käytettävä myös aina tunneleissa. Parkkeeraaminen voi olla Puerto de la Cruzissa vaikeaa suosittuina loma-aikoina, mutta kaupungissa on useita maksullisia parkkialueita ja -halleja. Lomasesonkien ulkopuolella parkkeeraus kaupunkialueella onnistuu yleensä ongelmitta. Monet Puerto de la Cruzin hotellit tarjoavat asiakkailleen joko ilmaisen tai maksullisen parkkipaikan.

Autonvuokraus Puerto de la Cruzissa on erinomainen idea, sillä Teneriffan saari tarjoaa kokonaisuudessaan matkailijoille paljon nähtävää. Saari on pieni, joten matkat saaren sisällä taittuvat autolla nopeasti. Myös tieverkosto Teneriffalla on hyvä. Puerto de la Cruz on luontomatkailijan mekka, sillä lyhyen automatkan päässä kaupungista on upeita luonnonpuistoalueita. Lähde seikkailulle Parque Nacional de Teide -kansallispuistoon, Teide-tulivuoren helmoihin, ja ihastu vulkaaniseen luontoon. Mikäli tutustut mieluummin saaren kaupunkikohteisiin, San Cristóbal de la Laguna ja Santa Cruz de Tenerife ovat kummatkin Puertosta noin puolen tunnin ajomatkan päässä. La Orotovan kaunis laaksoalue kutsuu seikkailuun aivan Puerto de la Cruzin kupeessa. Hieman kauempana vehreitä maisemia patikoinnin ystäville tarjoaa Parque Rural de Anaga -puisto. Auringonpalvojille riittää tutkittavaksi kymmeniä kauniita rantoja aivan Puerto de la Cruzin lähituntumassa.


Autonvuokraustarjoukset Puerto de la Cruz, Kanariansaaret

Löydä kohteesta Puerto de la Cruz juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

16 € - 45 €

Kaikki autotyypit

16 € - 112 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Puerto de la Cruz, Espanjan on 27 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Puerto de la Cruz, Espanjan on heinäkuuta. Hinta on 43 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 16 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 37 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Puerto de la Cruz, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Puerto de la Cruz voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Puerto de la Cruz, Espanjan on 52 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Puerto de la Cruz, Espanjan on helmikuuta. Hinta on 80 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 11 € per päivä. Pakettiautovuokraus on tyypillisesti 17 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Puerto de la Cruz, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Puerto de la Cruz voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Puerto de la Cruz, Espanjan on 60 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa Puerto de la Cruz, Espanjan on toukokuuta. Hinta on 25 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 45 € per päivä. Avoautovuokraus on tyypillisesti 27 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Puerto de la Cruz, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Puerto de la Cruz voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Puerto de la Cruz autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Puerto de la Cruz, Kanariansaaret

Enterprise Rent-A-Car

1 sijainti

Europcar

1 sijainti

Avis

1 sijainti

Cicar

1 sijainti

ORLANDO

1 sijainti

Sunnycars

11 sijaintia

Canarias

6 sijaintia

Tenerifecar

4 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Puerto de la Cruz

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Puerto de la Cruz

Suositut autotyypit

Mini, Economy, Compact

Halvin vuokra-auto

20 €

Suosituin malli

Chevrolet Spark
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Puerto de la Cruz viimeisten 72 tunnin aikana: Mini, Economy, Compact.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Puerto de la Cruz on 20 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 20 €/pvä.
Kohteen Puerto de la Cruz suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Chevrolet Spark. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Renault Captur.

Vuokraa auto läheltä kohteen Puerto de la Cruz suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Puerto de la Cruz

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Puerto de la Cruz - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Puerto de la Cruz, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Puerto de la Cruz huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 50 km/t ellei toisin mainita. Puerto de la Cruz taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 100 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Puerto de la Cruz rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 120 km/t.

Jos etsit Puerto de la Cruz vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden kesäkuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Kanariansaaret lämpötila on yleensä 21 °C ja sademäärä vastaavasti 0,6 mm.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Puerto de la Cruz

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Puerto de la Cruz

Tutustu alueen Espanjan muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Espanjan

Aloita matkan suunnittelu - Puerto de la Cruz


Miksi käyttää momondoa?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Puerto de la Cruz on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Puerto de la Cruz suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.