Oivalluksia
Uusimmat tarjoukset
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Puerto de la Cruz, Kanariansaaret

Haussa halpa vuokra-auto Puerto de la Cruz, Kanariansaaret? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Puerto de la Cruz, Teneriffa, Espanja
26. maaliskuu — 2. huhtikuu
Puerto de la Cruz, Teneriffa, Espanja
ti 26/3
Keskipäivä
ti 2/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Puerto de la Cruz

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Puerto de la Cruz

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Puerto de la Cruz?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Puerto de la Cruz löytyvät yleensä ORLANDO kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaORLANDO , voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 7 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Puerto de la Cruz on 7 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Puerto de la Cruz?

momondo-käyttäjien suosituin automallin kaupungissa Puerto de la Cruz on Toyota Aygo ja seuraavaksi suosituin vastaavasti Seat Arona. Käyttäjämme ovat löytäneet Toyota Aygo tarjouksia kaupungissa Puerto de la Cruz keskimääräiseen hintaan 29 € per päivä, ja niin alhaiseen hintaan kuin 21 € per päivä. Mallin Seat Arona vuokraaminen kaupungissa Puerto de la Cruz maksaa yleensä keskimäärin 47 € per päivä, vaikka voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 47 € per päivä.

Parhaat tarjoukset Puerto de la Cruz, Kanariansaaret autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Puerto de la Cruz, Kanariansaaret
Pienikokoinen23 €/pvä
Keskikokoinen22 €/pvä
Mini13 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Tärkeää tietoa Puerto de la Cruz autonvuokrauksesta

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Puerto de la Cruzissa?

Autonvuokraus Puerto de la Cruzissa on vaivattominta kaikille 21 vuotta täyttäneille. 21 vuotta on autovuokraamoiden yleisin ikäraja kaikkialla Espanjassa, myös Puerto de la Cruzissa. Auton vuokraaminen on kuitenkin mahdollista kaikille 18-vuotiaille ajokortin suorittaneille. Näin nuorille autoilijoille sopivan autovuokraamon löytäminen voi olla hieman tavallista työläämpää, sillä 18-vuotiaille autoja vuokraa vain pieni osa vuokraamoista. Tunnetuista autovuokraamoketjuista 18 vuotta täyttäneet hyväksyy asiakkaikseen Espanjassa esimerkiksi Sixt. Vuokraamon autovalikoimasta näin nuorten kuskien käytössä on kuitenkin vain osa. Puerto de la Cruzissa on tavallista, että vuokraamoiden ikäraja vaihtelee myös automallista riippuen, joten tiettyjä automalleja vuokrataan vain kokeneille kuskeille. Auton vuokraus on alle 23–25-vuotiaille kuskeille teneriffalaiskaupungissa yleensä tavallista kalliimpaa, sillä heiltä peritään yleensä nuoren kuljettajan lisämaksu. Kyseinen maksu maksetaan jokaiselta vuokrapäivältä, joten se voi selvästi nostaa auton vuokrauksen hintaa Teneriffalla.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Puerto de la Cruzissa

Teneriffa on kohtuullisen helppo autoilusaari, mutta Puerto de la Cruzin kaupunkiliikenteessä kannattaa olla varovainen. Ruuhkat ovat Puerto de la Cruzissa tyypillisiä etenkin suosittuina kesälomakuukausina ja liikenteen rytmi on usein nopeampaa kuin Suomessa. GPS on hyvä tuki kaupungissa ja muissa saaren osissa ajamiseen. Kaupunkialueella nopeusrajoitukset vaihtelevat 30–60 km/h välillä, joten seuraa nopeusrajoituskylttejä. Kaupunkien ulkopuolella nopeus riippuu tietyypistä. Maanteillä tavallinen nopeusrajoitus on tiestä riippuen 90–100 km/h. Teneriffan moottoriteillä nopeusrajoitus on enimmillään 120 km/h. Teneriffalla on kaksi tärkeää moottoritietä, pohjoisen moottoritie TF-5 ja etelän moottoritie TF-1. Kummallakaan niistä ei ole tullitieosuuksia, joten saaren moottoriteillä saa ajaa maksutta. Jos lähdet rattiin Puerto de la Cruzissa, pidä mielessäsi Espanjan lainsäädäntö. Rattijuopumuksen promilleraja on Espanjassa yleisesti 0,5 promillea ja alle 21-vuotiaiden kuskien osalta 0,1 promillea. Älä siis lähde rattiin, mikäli olet nauttinut alkoholia. Ajovalot Teneriffan teillä on pidettävä päällä hämärän aikaan. Ajovaloja on käytettävä myös aina tunneleissa. Parkkeeraaminen voi olla Puerto de la Cruzissa vaikeaa suosittuina loma-aikoina, mutta kaupungissa on useita maksullisia parkkialueita ja -halleja. Lomasesonkien ulkopuolella parkkeeraus kaupunkialueella onnistuu yleensä ongelmitta. Monet Puerto de la Cruzin hotellit tarjoavat asiakkailleen joko ilmaisen tai maksullisen parkkipaikan.

Nähtävyyksiä Puerto de la Cruzissa ja sen lähellä

Autonvuokraus Puerto de la Cruzissa on erinomainen idea, sillä Teneriffan saari tarjoaa kokonaisuudessaan matkailijoille paljon nähtävää. Saari on pieni, joten matkat saaren sisällä taittuvat autolla nopeasti. Myös tieverkosto Teneriffalla on hyvä. Puerto de la Cruz on luontomatkailijan mekka, sillä lyhyen automatkan päässä kaupungista on upeita luonnonpuistoalueita. Lähde seikkailulle Parque Nacional de Teide -kansallispuistoon, Teide-tulivuoren helmoihin, ja ihastu vulkaaniseen luontoon. Mikäli tutustut mieluummin saaren kaupunkikohteisiin, San Cristóbal de la Laguna ja Santa Cruz de Tenerife ovat kummatkin Puertosta noin puolen tunnin ajomatkan päässä. La Orotovan kaunis laaksoalue kutsuu seikkailuun aivan Puerto de la Cruzin kupeessa. Hieman kauempana vehreitä maisemia patikoinnin ystäville tarjoaa Parque Rural de Anaga -puisto. Auringonpalvojille riittää tutkittavaksi kymmeniä kauniita rantoja aivan Puerto de la Cruzin lähituntumassa.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Autoilu Teneriffalla poikkeaa Suomen teillä kurvailusta, joten vuokra-autolle kannattaa hankkia riittävä vakuutusturva. Puerto de la Cruzin vuokra-autojen hintaan kuuluu aina vakuutus, mutta sen antama suoja ei välttämättä riitä kaikille autovuokraajille. Tutustu siis vuokraamon tarjoamaan vakuutukseen ja sen ehtoihin tarkkaan ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista. Tyypillisesti vuokra-autojen hintaan kuuluu ainakin kolarisuoja. Vakuutuksessa on kuitenkin lähes aina omavastuuosuus, joka voi olla hyvinkin mittava. Omavastuun joudut kustantamaan vahinkotilanteessa omasta pussistasi, joten vertaa omavastuuosuuksia eri vuokraamoissa. Selvitä myös, voiko omavastuun poistaa lisämaksusta. Myös vastuuvakuutus on hyvä lisätä vuokrasopimukseen, mikäli se ei kuulu siihen automaattisesti. Se kattaa kolmansille osapuolille aiheutuvat vahingot. Teneriffalla myös varkausturva voi olla vuokra-autolle hyödyllinen.

Voiko Puerto de la Cruzissa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Autonvuokraus Puerto de la Cruzissa onnistuu suomalaisella ajokortilla. Teneriffan teillä voi ajaa ongelmitta Suomen ja muiden EU-maiden myöntämillä ajokorteilla. Muista pitää ajokortti mukana autovuokraamossa, sillä tarvitset sen vuokra-autoa hakiessasi. Ota mukaan myös virallinen henkilöllisyystodistus.

Mistä auton nouto ja palautus Puerto de la Cruzissa onnistuu?

Vuokraa auto Puerto de la Cruzissa kätevästi lähes mistä tahansa ydinkaupunkialueelta. Autovuokraamoja on paljon suosituimpien hotellialueiden läheisyydessä. Autovuokraamoita toimii useita myös Teneriffan kahdella lentokentällä, saaren eteläisellä ja pohjoisella lentoasemalla. Jos siis saavut Puerto de la Cruziin lentäen, voit noutaa vuokra-autosi vaivattomasti heti lentokentältä. Mikäli valitset jonkin kaupunkialueen vuokraamoista, auto noudetaan yleensä suoraan vuokraamon toimipisteestä ja palautetaan samaan paikkaan. Vuokra-auton toimitus esimerkiksi hotellillesi onnistuu yleensä lisämaksusta.


Autonvuokraustarjoukset Puerto de la Cruz, Kanariansaaret

Löydä kohteesta Puerto de la Cruz juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

20 € - 63 €

Kaikki autotyypit

20 € - 85 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Puerto de la Cruz, Espanjan on 24 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Puerto de la Cruz, Espanjan on huhtikuuta. Hinta on 17 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 20 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 15 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Puerto de la Cruz, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Puerto de la Cruz voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Puerto de la Cruz pieni auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Opel Adam
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

13 €/pvä

4 huhti - 5 huhti
Opel Adam
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

23 €/pvä

4 huhti - 5 huhti
Toyota Corolla

Puerto de la Cruz autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Puerto de la Cruz, Kanariansaaret

Cicar

1 sijainti

keddy by Europcar

2 sijaintia

Canarias

6 sijaintia

Europcar

1 sijainti

Enterprise Rent-A-Car

1 sijainti

Avis

1 sijainti

Sunnycars

8 sijaintia

Tenerifecar

6 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Puerto de la Cruz

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Puerto de la Cruz

Suosituin vuokraamo

Goldcar Rental SP

Suositut autotyypit

Mini, Compact, Economy

Halvin vuokra-auto

18 €

Suosituin malli

Toyota Aygo
Suosituin Puerto de la Cruz autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Goldcar Rental SP. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Europcar ja keddy by Europcar.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Puerto de la Cruz viimeisten 72 tunnin aikana: Mini, Compact, Economy.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Puerto de la Cruz on 18 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 27 €/pvä.
Kohteen Puerto de la Cruz suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Toyota Aygo. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Seat Arona.

Vuokraa auto läheltä kohteen Puerto de la Cruz suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Puerto de la Cruz
Hotel El Tope

Hotel El Tope

Calzada Martianez, 2, Puerto de la Cruz, Teneriffa, Spain

0,5 km kaupungin keskustasta

Hotel Best Semiramis

Hotel Best Semiramis

C/ Leopoldo Cologan Zulueta, 12, Puerto de la Cruz, Teneriffa, Spain

1,3 km kaupungin keskustasta

Hotel Puerto Palace

Hotel Puerto Palace

c/ Dr, Cobiella Zaera s.n., Puerto de la Cruz, Teneriffa, Spain

0,7 km kaupungin keskustasta

Hc Hotel Magec

Hc Hotel Magec

Calle Cupido, 11, Puerto de la Cruz, Teneriffa, Spain

0,4 km kaupungin keskustasta

Alua Tenerife

Alua Tenerife

C. Antonio Ruiz Alvarez 7, Puerto de la Cruz, Teneriffa, Spain

1,0 km kaupungin keskustasta

Hotel Las Aguilas Tenerife, Affiliated By Melia

Hotel Las Aguilas Tenerife, Affiliated By Melia

Calle Doctor Barajas 19, Puerto de la Cruz, Teneriffa, Spain

1,6 km kaupungin keskustasta

Hotel Botanico y Oriental Spa Garden

Hotel Botanico y Oriental Spa Garden

Avenida Richard Yeoward, 1, Puerto de la Cruz, Teneriffa, Spain

1,1 km kaupungin keskustasta

Hotel Af Valle Orotava

Hotel Af Valle Orotava

C/ Cupido 12, Puerto de la Cruz, Teneriffa, Spain

0,3 km kaupungin keskustasta

Sol Puerto de la Cruz Tenerife

Sol Puerto de la Cruz Tenerife

Avenida Jose Del Campo Llanera, 2, Puerto de la Cruz, Teneriffa, Spain

0,8 km kaupungin keskustasta

Coral Teide Mar

Coral Teide Mar

Aceviño 6, Puerto de la Cruz, Teneriffa, Spain

1,2 km kaupungin keskustasta

Sol Costa Atlantis

Sol Costa Atlantis

Avenida Venezuela, 15, Puerto de la Cruz, Teneriffa, Spain

0,7 km kaupungin keskustasta

Complejo Blue Sea Puerto Resort compuesto por Hotel Canarife y Bonanza Palace

Complejo Blue Sea Puerto Resort compuesto por Hotel Canarife y Bonanza Palace

C/ Acevino, 8, Puerto de la Cruz, Teneriffa, Spain

1,3 km kaupungin keskustasta

Globales Acuario

Globales Acuario

Parque de Las Flores, 35, Puerto de la Cruz, Teneriffa, Spain

1,1 km kaupungin keskustasta

4Dreams Hotel

4Dreams Hotel

Agustin de Bethencourt, 14, Puerto de la Cruz, Teneriffa, Spain

0,3 km kaupungin keskustasta

Atlantic Mirage Suites & Spa - Adults Only

Atlantic Mirage Suites & Spa - Adults Only

Eucaliptus, 4, Puerto de la Cruz, Teneriffa, Spain

1,2 km kaupungin keskustasta

AluaSoul Orotava Valley - Adults only

AluaSoul Orotava Valley - Adults only

Calle Manuel Yanes Barreto, 13, Puerto de la Cruz, Teneriffa, Spain

1,0 km kaupungin keskustasta

Hotel Trh Taoro Garden

Hotel Trh Taoro Garden

Calle Dinamarca, 3, Puerto de la Cruz, Teneriffa, Spain

0,4 km kaupungin keskustasta

Catalonia Las Vegas

Catalonia Las Vegas

Avenida Colón, 2, Puerto de la Cruz, Teneriffa, Spain

0,5 km kaupungin keskustasta


Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Puerto de la Cruz - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Puerto de la Cruz, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Puerto de la Cruz, Espanja?

Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Puerto de la Cruz huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 50 km/t ellei toisin mainita. Puerto de la Cruz taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 100 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Puerto de la Cruz rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 120 km/t.

Onko sää kaupungissa Puerto de la Cruz samanlainen kuin muualla Kanariansaaret alueella?

Jos etsit Puerto de la Cruz vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden maaliskuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Kanariansaaret lämpötila on yleensä 17 °C ja sademäärä vastaavasti 16,9 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Puerto de la Cruz hinnat?

autoa Puerto de la Cruz hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Puerto de la Cruz?

maaliskuuta 2024 alkaen 33 toimijaa on valittavissa autoa Puerto de la Cruz osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Puerto de la Cruz?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Puerto de la Cruz. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Puerto de la Cruz?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Puerto de la Cruz. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Puerto de la Cruz?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Puerto de la Cruz on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Puerto de la Cruz?

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Puerto de la Cruz suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Puerto de la Cruz, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Puerto de la Cruz autoillle.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Puerto de la Cruz momondo avulla?

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Puerto de la Cruz, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Löytyykö kohteesta Puerto de la Cruz autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Voit erityisesti suodattaa Puerto de la Cruz vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

Voinko etsiä Puerto de la Cruz vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Puerto de la Cruz autonvuokrauksille.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Puerto de la Cruz

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Puerto de la Cruz

Suositut autovuokraamot Puerto de la Cruz


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
ti 26/3
Keskipäivä
ti 2/4
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.