Autonvuokraukset kohteessa Puerto de la Cruz, Kanariansaaret

Haussa halpa vuokra-auto Puerto de la Cruz, Kanariansaaret? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Puerto de la Cruz, Teneriffa, Espanja
26. toukokuu — 2. kesäkuu
Sama palautus
Puerto de la Cruz, Teneriffa, Espanja
to 26/5
Keskipäivä
to 2/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Puerto de la Cruz, Kanariansaaret

Löydä kohteesta Puerto de la Cruz juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

12 € - 59 €

Kaikki autotyypit

16 € - 125 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Puerto de la Cruz, Espanjan on 21 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Puerto de la Cruz, Espanjan on lokakuuta. Hinta on 43 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 12 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 42 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Puerto de la Cruz. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Puerto de la Cruz voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Puerto de la Cruz autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Puerto de la Cruz, Kanariansaaret
8 sijaintia
4 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Puerto de la Cruz autonvuokraustiedot

Autonvuokraus Puerto de la Cruzissa on vaivattominta kaikille 21 vuotta täyttäneille. 21 vuotta on autovuokraamoiden yleisin ikäraja kaikkialla Espanjassa, myös Puerto de la Cruzissa. Auton vuokraaminen on kuitenkin mahdollista kaikille 18-vuotiaille ajokortin suorittaneille. Näin nuorille autoilijoille sopivan autovuokraamon löytäminen voi olla hieman tavallista työläämpää, sillä 18-vuotiaille autoja vuokraa vain pieni osa vuokraamoista. Tunnetuista autovuokraamoketjuista 18 vuotta täyttäneet hyväksyy asiakkaikseen Espanjassa esimerkiksi Sixt. Vuokraamon autovalikoimasta näin nuorten kuskien käytössä on kuitenkin vain osa. Puerto de la Cruzissa on tavallista, että vuokraamoiden ikäraja vaihtelee myös automallista riippuen, joten tiettyjä automalleja vuokrataan vain kokeneille kuskeille. Auton vuokraus on alle 23–25-vuotiaille kuskeille teneriffalaiskaupungissa yleensä tavallista kalliimpaa, sillä heiltä peritään yleensä nuoren kuljettajan lisämaksu. Kyseinen maksu maksetaan jokaiselta vuokrapäivältä, joten se voi selvästi nostaa auton vuokrauksen hintaa Teneriffalla.

Teneriffa on kohtuullisen helppo autoilusaari, mutta Puerto de la Cruzin kaupunkiliikenteessä kannattaa olla varovainen. Ruuhkat ovat Puerto de la Cruzissa tyypillisiä etenkin suosittuina kesälomakuukausina ja liikenteen rytmi on usein nopeampaa kuin Suomessa. GPS on hyvä tuki kaupungissa ja muissa saaren osissa ajamiseen. Kaupunkialueella nopeusrajoitukset vaihtelevat 30–60 km/h välillä, joten seuraa nopeusrajoituskylttejä. Kaupunkien ulkopuolella nopeus riippuu tietyypistä. Maanteillä tavallinen nopeusrajoitus on tiestä riippuen 90–100 km/h. Teneriffan moottoriteillä nopeusrajoitus on enimmillään 120 km/h. Teneriffalla on kaksi tärkeää moottoritietä, pohjoisen moottoritie TF-5 ja etelän moottoritie TF-1. Kummallakaan niistä ei ole tullitieosuuksia, joten saaren moottoriteillä saa ajaa maksutta. Jos lähdet rattiin Puerto de la Cruzissa, pidä mielessäsi Espanjan lainsäädäntö. Rattijuopumuksen promilleraja on Espanjassa yleisesti 0,5 promillea ja alle 21-vuotiaiden kuskien osalta 0,1 promillea. Älä siis lähde rattiin, mikäli olet nauttinut alkoholia. Ajovalot Teneriffan teillä on pidettävä päällä hämärän aikaan. Ajovaloja on käytettävä myös aina tunneleissa. Parkkeeraaminen voi olla Puerto de la Cruzissa vaikeaa suosittuina loma-aikoina, mutta kaupungissa on useita maksullisia parkkialueita ja -halleja. Lomasesonkien ulkopuolella parkkeeraus kaupunkialueella onnistuu yleensä ongelmitta. Monet Puerto de la Cruzin hotellit tarjoavat asiakkailleen joko ilmaisen tai maksullisen parkkipaikan.

Autonvuokraus Puerto de la Cruzissa on erinomainen idea, sillä Teneriffan saari tarjoaa kokonaisuudessaan matkailijoille paljon nähtävää. Saari on pieni, joten matkat saaren sisällä taittuvat autolla nopeasti. Myös tieverkosto Teneriffalla on hyvä. Puerto de la Cruz on luontomatkailijan mekka, sillä lyhyen automatkan päässä kaupungista on upeita luonnonpuistoalueita. Lähde seikkailulle Parque Nacional de Teide -kansallispuistoon, Teide-tulivuoren helmoihin, ja ihastu vulkaaniseen luontoon. Mikäli tutustut mieluummin saaren kaupunkikohteisiin, San Cristóbal de la Laguna ja Santa Cruz de Tenerife ovat kummatkin Puertosta noin puolen tunnin ajomatkan päässä. La Orotovan kaunis laaksoalue kutsuu seikkailuun aivan Puerto de la Cruzin kupeessa. Hieman kauempana vehreitä maisemia patikoinnin ystäville tarjoaa Parque Rural de Anaga -puisto. Auringonpalvojille riittää tutkittavaksi kymmeniä kauniita rantoja aivan Puerto de la Cruzin lähituntumassa.

Autoilu Teneriffalla poikkeaa Suomen teillä kurvailusta, joten vuokra-autolle kannattaa hankkia riittävä vakuutusturva. Puerto de la Cruzin vuokra-autojen hintaan kuuluu aina vakuutus, mutta sen antama suoja ei välttämättä riitä kaikille autovuokraajille. Tutustu siis vuokraamon tarjoamaan vakuutukseen ja sen ehtoihin tarkkaan ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista. Tyypillisesti vuokra-autojen hintaan kuuluu ainakin kolarisuoja. Vakuutuksessa on kuitenkin lähes aina omavastuuosuus, joka voi olla hyvinkin mittava. Omavastuun joudut kustantamaan vahinkotilanteessa omasta pussistasi, joten vertaa omavastuuosuuksia eri vuokraamoissa. Selvitä myös, voiko omavastuun poistaa lisämaksusta. Myös vastuuvakuutus on hyvä lisätä vuokrasopimukseen, mikäli se ei kuulu siihen automaattisesti. Se kattaa kolmansille osapuolille aiheutuvat vahingot. Teneriffalla myös varkausturva voi olla vuokra-autolle hyödyllinen.

Autonvuokraus Puerto de la Cruzissa onnistuu suomalaisella ajokortilla. Teneriffan teillä voi ajaa ongelmitta Suomen ja muiden EU-maiden myöntämillä ajokorteilla. Muista pitää ajokortti mukana autovuokraamossa, sillä tarvitset sen vuokra-autoa hakiessasi. Ota mukaan myös virallinen henkilöllisyystodistus.

Vuokraa auto Puerto de la Cruzissa kätevästi lähes mistä tahansa ydinkaupunkialueelta. Autovuokraamoja on paljon suosituimpien hotellialueiden läheisyydessä. Autovuokraamoita toimii useita myös Teneriffan kahdella lentokentällä, saaren eteläisellä ja pohjoisella lentoasemalla. Jos siis saavut Puerto de la Cruziin lentäen, voit noutaa vuokra-autosi vaivattomasti heti lentokentältä. Mikäli valitset jonkin kaupunkialueen vuokraamoista, auto noudetaan yleensä suoraan vuokraamon toimipisteestä ja palautetaan samaan paikkaan. Vuokra-auton toimitus esimerkiksi hotellillesi onnistuu yleensä lisämaksusta.


Vuokraa auto läheltä kohteen Puerto de la Cruz suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Puerto de la Cruz

Autonvuokraus Puerto de la Cruz

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Puerto de la Cruz, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Ajankohtana kesäkuu, parhaat tarjoukset viikonloppuvuokraukselle kohteessa Puerto de la Cruz ovat 46 € ja 46 € välillä. Viikon pituiselle autonvuokraukselle halvin hinta oli 0 €, ja eniten vaihtoehtoja oli hinnan 0 € ympärillä.

Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Puerto de la Cruz huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 50 km/t ellei toisin mainita. Puerto de la Cruz taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 100 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Puerto de la Cruz rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 120 km/t.

Jos etsit Puerto de la Cruz vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden toukokuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Kanariansaaret lämpötila on yleensä 19 °C ja sademäärä vastaavasti 3,5 mm.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Puerto de la Cruz

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Puerto de la Cruz

Tutustu alueen Espanjan muihin autonvuokrauksiin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Espanjan

Aloita matkan suunnittelu - Puerto de la Cruz


Miksi käyttää momondoa?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Puerto de la Cruz on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Puerto de la Cruz suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Puerto de la Cruz autoillle.

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Puerto de la Cruz, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Voit erityisesti suodattaa Puerto de la Cruz vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Puerto de la Cruz autonvuokrauksille.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.