Autonvuokraus Puerto de la Cruz - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa edullinen vuokra-auto Puerto de la Cruz? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

pe 23.8.
12:00
la 24.8.
12:00
Vertaile vs. momondo |

Autonvuokraus Puerto de la Cruz: parhaat vuokra-autotarjoukset

Parhaat momondo-käyttäjien löytämät hinnat vuokra-autoille viimeisen 24 tunnin ajalta
Edullinen auto: Puerto de la Cruz interrent
Edullinen
2 aikuista, 2 laukkua
Pienikokoinen auto: Puerto de la Cruz interrent
Pienikokoinen
4 aikuista, 2 laukkua
Keskikokoinen auto: Puerto de la Cruz topcarcanary
Keskikokoinen
5 aikuista, 3 laukkua
Perusmalli auto: Puerto de la Cruz avis
Perusmalli
5 aikuista, 3 laukkua
Suuri auto: Puerto de la Cruz sixt
Suuri
5 aikuista, 2 laukkua
Maasturi auto: Puerto de la Cruz interrent
Maasturi
4 aikuista, 2 laukkua

Suosituimmat autovuokraamot Puerto de la Cruz

Haussa hyvä autovuokraamo? Näistä vuokraamoista käyttäjämme varaavat usein vuokra-auton
cicar Suosittu Cicar Cicar tarjoaa sinulle halvimpia tarjouksia 1 toimipisteessä ympäri kaupunkia
sunnycars Eniten toimipaikkoja Sunnycars Sunnycars tarjoaa korkealaatuisia ja ylellisiä malleja 7 toimipisteessä

Autovuokraamo Puerto de la Cruz: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Puerto de la Cruz
$self.agencySymbol
Enterprise
Erinomainen - 8,4 (58 736 arvostelua)
1 vuokraamo
$self.agencySymbol
keddy by Europcar
Erinomainen - 8,2 (98 arvostelua)
2 vuokraamoa
$self.agencySymbol
Avis
Hyvä - 7,6 (18 621 arvostelua)
1 vuokraamo
$self.agencySymbol
ORLANDO
Hyvä - 7,5 (35 arvostelua)
1 vuokraamo
$self.agencySymbol
Europcar
Hyvä - 6,7 (2 444 arvostelua)
1 vuokraamo
$self.agencySymbol
Atesa
1 vuokraamo
$self.agencySymbol
Canarias
1 vuokraamo
$self.agencySymbol
Tenerifecar
1 vuokraamo

Autonvuokraus lentokentältä: Puerto de la Cruz

Varaa vuokra-auto näiltä lentokentiltä
AUTOT:
Santa Cruz de Tenerife Teneriffan pohjoinen lentoasema lentokenttä
TFN

Autonvuokraus Puerto de la Cruz

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Puerto de la Cruzissa?

Autonvuokraus Puerto de la Cruzissa on vaivattominta kaikille 21 vuotta täyttäneille. 21 vuotta on autovuokraamoiden yleisin ikäraja kaikkialla Espanjassa, myös Puerto de la Cruzissa. Auton vuokraaminen on kuitenkin mahdollista kaikille 18-vuotiaille ajokortin suorittaneille. Näin nuorille autoilijoille sopivan autovuokraamon löytäminen voi olla hieman tavallista työläämpää, sillä 18-vuotiaille autoja vuokraa vain pieni osa vuokraamoista. Tunnetuista autovuokraamoketjuista 18 vuotta täyttäneet hyväksyy asiakkaikseen Espanjassa esimerkiksi Sixt. Vuokraamon autovalikoimasta näin nuorten kuskien käytössä on kuitenkin vain osa. Puerto de la Cruzissa on tavallista, että vuokraamoiden ikäraja vaihtelee myös automallista riippuen, joten tiettyjä automalleja vuokrataan vain kokeneille kuskeille. Auton vuokraus on alle 23–25-vuotiaille kuskeille teneriffalaiskaupungissa yleensä tavallista kalliimpaa, sillä heiltä peritään yleensä nuoren kuljettajan lisämaksu. Kyseinen maksu maksetaan jokaiselta vuokrapäivältä, joten se voi selvästi nostaa auton vuokrauksen hintaa Teneriffalla.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Puerto de la Cruzissa

Teneriffa on kohtuullisen helppo autoilusaari, mutta Puerto de la Cruzin kaupunkiliikenteessä kannattaa olla varovainen. Ruuhkat ovat Puerto de la Cruzissa tyypillisiä etenkin suosittuina kesälomakuukausina ja liikenteen rytmi on usein nopeampaa kuin Suomessa. GPS on hyvä tuki kaupungissa ja muissa saaren osissa ajamiseen. Kaupunkialueella nopeusrajoitukset vaihtelevat 30–60 km/h välillä, joten seuraa nopeusrajoituskylttejä. Kaupunkien ulkopuolella nopeus riippuu tietyypistä. Maanteillä tavallinen nopeusrajoitus on tiestä riippuen 90–100 km/h. Teneriffan moottoriteillä nopeusrajoitus on enimmillään 120 km/h. Teneriffalla on kaksi tärkeää moottoritietä, pohjoisen moottoritie TF-5 ja etelän moottoritie TF-1. Kummallakaan niistä ei ole tullitieosuuksia, joten saaren moottoriteillä saa ajaa maksutta. Jos lähdet rattiin Puerto de la Cruzissa, pidä mielessäsi Espanjan lainsäädäntö. Rattijuopumuksen promilleraja on Espanjassa yleisesti 0,5 promillea ja alle 21-vuotiaiden kuskien osalta 0,1 promillea. Älä siis lähde rattiin, mikäli olet nauttinut alkoholia. Ajovalot Teneriffan teillä on pidettävä päällä hämärän aikaan. Ajovaloja on käytettävä myös aina tunneleissa. Parkkeeraaminen voi olla Puerto de la Cruzissa vaikeaa suosittuina loma-aikoina, mutta kaupungissa on useita maksullisia parkkialueita ja -halleja. Lomasesonkien ulkopuolella parkkeeraus kaupunkialueella onnistuu yleensä ongelmitta. Monet Puerto de la Cruzin hotellit tarjoavat asiakkailleen joko ilmaisen tai maksullisen parkkipaikan.

Nähtävyyksiä Puerto de la Cruzissa ja sen lähellä

Autonvuokraus Puerto de la Cruzissa on erinomainen idea, sillä Teneriffan saari tarjoaa kokonaisuudessaan matkailijoille paljon nähtävää. Saari on pieni, joten matkat saaren sisällä taittuvat autolla nopeasti. Myös tieverkosto Teneriffalla on hyvä. Puerto de la Cruz on luontomatkailijan mekka, sillä lyhyen automatkan päässä kaupungista on upeita luonnonpuistoalueita. Lähde seikkailulle Parque Nacional de Teide -kansallispuistoon, Teide-tulivuoren helmoihin, ja ihastu vulkaaniseen luontoon. Mikäli tutustut mieluummin saaren kaupunkikohteisiin, San Cristóbal de la Laguna ja Santa Cruz de Tenerife ovat kummatkin Puertosta noin puolen tunnin ajomatkan päässä. La Orotovan kaunis laaksoalue kutsuu seikkailuun aivan Puerto de la Cruzin kupeessa. Hieman kauempana vehreitä maisemia patikoinnin ystäville tarjoaa Parque Rural de Anaga -puisto. Auringonpalvojille riittää tutkittavaksi kymmeniä kauniita rantoja aivan Puerto de la Cruzin lähituntumassa.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Autoilu Teneriffalla poikkeaa Suomen teillä kurvailusta, joten vuokra-autolle kannattaa hankkia riittävä vakuutusturva. Puerto de la Cruzin vuokra-autojen hintaan kuuluu aina vakuutus, mutta sen antama suoja ei välttämättä riitä kaikille autovuokraajille. Tutustu siis vuokraamon tarjoamaan vakuutukseen ja sen ehtoihin tarkkaan ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista. Tyypillisesti vuokra-autojen hintaan kuuluu ainakin kolarisuoja. Vakuutuksessa on kuitenkin lähes aina omavastuuosuus, joka voi olla hyvinkin mittava. Omavastuun joudut kustantamaan vahinkotilanteessa omasta pussistasi, joten vertaa omavastuuosuuksia eri vuokraamoissa. Selvitä myös, voiko omavastuun poistaa lisämaksusta. Myös vastuuvakuutus on hyvä lisätä vuokrasopimukseen, mikäli se ei kuulu siihen automaattisesti. Se kattaa kolmansille osapuolille aiheutuvat vahingot. Teneriffalla myös varkausturva voi olla vuokra-autolle hyödyllinen.

Voiko Puerto de la Cruzissa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Autonvuokraus Puerto de la Cruzissa onnistuu suomalaisella ajokortilla. Teneriffan teillä voi ajaa ongelmitta Suomen ja muiden EU-maiden myöntämillä ajokorteilla. Muista pitää ajokortti mukana autovuokraamossa, sillä tarvitset sen vuokra-autoa hakiessasi. Ota mukaan myös virallinen henkilöllisyystodistus.

Mistä auton nouto ja palautus Puerto de la Cruzissa onnistuu?

Vuokraa auto Puerto de la Cruzissa kätevästi lähes mistä tahansa ydinkaupunkialueelta. Autovuokraamoja on paljon suosituimpien hotellialueiden läheisyydessä. Autovuokraamoita toimii useita myös Teneriffan kahdella lentokentällä, saaren eteläisellä ja pohjoisella lentoasemalla. Jos siis saavut Puerto de la Cruziin lentäen, voit noutaa vuokra-autosi vaivattomasti heti lentokentältä. Mikäli valitset jonkin kaupunkialueen vuokraamoista, auto noudetaan yleensä suoraan vuokraamon toimipisteestä ja palautetaan samaan paikkaan. Vuokra-auton toimitus esimerkiksi hotellillesi onnistuu yleensä lisämaksusta. (Tarkastettu: 20/05/2019).


Aloita matkan suunnittelu Puerto de la Cruz