Autonvuokraus Madrid, Espanja - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Madrid, Espanja? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Madrid, Espanja
12. toukokuu — 19. toukokuu
Sama palautus
Madrid, Espanja
ke 12/5
Keskipäivä
ke 19/5
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Madrid: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Madrid, Espanja
9,6
Erinomainen
1 arvostelu7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Hinta-laatusuhde

8,0
8,8
Erinomainen
1 arvostelu7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

8,0

Hinta-laatusuhde

8,0
8,1
Erinomainen
8 arvostelua5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,7

Comfort

8,5

Kokonaisarvosana

7,7

Nouto/palautus

8,2

Hinta-laatusuhde

7,5
7,7
Hyvä
8 arvostelua7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,5

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

7,7

Nouto/palautus

6,5

Hinta-laatusuhde

7,7
7,5
Hyvä
27 arvostelua7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

7,2

Hinta-laatusuhde

7,3
6,8
Hyvä
11 arvostelua6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,4

Comfort

7,4

Kokonaisarvosana

6,1

Nouto/palautus

6,5

Hinta-laatusuhde

6,7
6,2
Hyvä
8 arvostelua4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

5,7

Nouto/palautus

6,0

Hinta-laatusuhde

5,2
5,4
OK
6 arvostelua8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,6

Comfort

5,3

Kokonaisarvosana

5,6

Nouto/palautus

5,3

Hinta-laatusuhde

5,0

Tietoja matkastasi kohteeseen Madrid

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Madridissa?

Espanjan lain puolesta auton vuokraus Madridissa onnistuu kaikilta yli 18-vuotiaalta ajokortin suorittaneilta, mutta useimmilla autovuokraamoilla on tiukat ikärajat asiakkailleen. Valtaosa Madridin vuokraamoista ei vuokraa autoja alle 21-vuotiaille kuskeille. Joitakin poikkeuksia on, eli vuokraamoita vertaamalla alle 21-vuotiaskin kuski voi löytää Madridista vuokra-auton. Esimerkiksi Goldcar vuokraa autoja alkaen 19-vuotiaille kuskeille, joilla on ollut ajokortti vähintään vuoden ajan. 19–21-vuotiaille kuskeille tarjotaan yleensä vain rajattu valikoima automerkkejä ja -malleja, ja muutenkin vuokrausehdot voivat olla normaalia tiukemmat. Kaikilta alle 25-vuotiailta kuskeilta peritään Espanjassa yleensä nuoren kuljettajan lisämaksu. Auton vuokraaja katsotaan Espanjassa sen pääkuskiksi. Muista, että sinulla on velvollisuus ilmoittaa autovuokraamolle kaikki mahdollisesti autoa ajavat kuskit.

Tärkeää tietoa Madridin liikenteestä ja liikennesäännöistä

Madrid on yli kolmen miljoonan asukkaan suurkaupunki, joten liikenne on todella vilkasta. Kaupungissa navigoiminen on helppoa GPS:n avulla, mutta varaudu ruuhkiin ja nopeatahtiseen liikenteeseen. Keskustassa autoilijaa odottavat monikaistaiset tiet ja liikenneympyrät, joissa on oltava erityisen tarkkana. Ydinkeskustaa kiertää M30-kehätie, joka kulkee suureksi osaksi maanalaisessa tunnelissa. Tunnelin kaikissa osissa ei ole matkapuhelin- tai GPS-verkkoa, joten selvitä jo ennen tunneliin sukeltamista, mistä liittymästä sinun on poistuttava. Kehätiellä on useita nopeustutkia, ja nopeusrajoitus on 50–70 kilometriä tunnissa. Madridin ydinkaupunkialueella nopeusrajoitukset ovat tiukkoja: yleisin nopeusrajoitus on 30 kilometriä tunnissa. Kaupungin suurimmilla väylillä nopeuden voi nostaa 50:n. Madridin keskustan ulkopuolella liikenteen rytmi hieman rauhoittuu ja ajaminen helpottuu. Ota kuitenkin huomioon, että ruuhkatunteina – aikaisin aamulla ja iltaisin kello 18–20 – ruuhkat ovat yleisiä myös keskustaa ympäröivillä valtateillä. Madridin seudun valtateillä tyypillinen nopeusrajoitus on 90 ja moottoriteillä enimmillään 120 kilometriä tunnissa.

Nähtävyyksiä Madridissa ja sen lähellä

Paras tapa liikkua Madridin ydinkeskustassa on hypätä metron kyytiin tai kävellä. Vaikka kaupunki on iso, ydinkeskustan mielenkiintoisimmat korttelit ja nähtävyydet sijaitsevat kävelymatkan päässä toisistaan. Voit helposti kävellä vaikkapa Plaza Mayor -aukiolta Puerta del Sol -keskusaukiolle ja sieltä Gran Vía -pääkadulle. Jos lomailusi keskittyy keskustaan, ei vuokra-auto ole yleensä tarpeen. Autolla liikkuminen voi olla keskustassa hankalaa ruuhkista ja parkkipaikkojen vähyydestä johtuen. Auton vuokraus Madridissa kuitenkin kannattaa, jos haluat vierailla kaupungin ympäristön kaupungeissa ja kylissä. Vuokraa auto ja lähde tutustumaan esimerkiksi Segoviaan, joka on tunnettu Unescon maailmanperintökohteisiin kuuluvasta akveduktistaan. Kaupunki sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Madridista. Mielenkiintoisia kyliä Madridin tuntumassa ovat muun muassa Aranjuez ja El Escorial, joissa pääset tutustumaan kuninkaallisiin palatseihin. Myös historiallinen Chinchón on vierailun arvoinen pieni kylä. Madridia ympäröivillä vuoristoalueilla matkailijoita kutsuu talviaikaan esimerkiksi Valdesquín laskettelukeskus. Madridissa seudulla on tulliteitä, jotka voivat hieman nostaa matkan hintaa. Useimpiin paikkoihin voi kuitenkin päästä vaihtoehtoista reittiä.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Madridin autovuokraamoiden vakuutuspakettiin sisältyy aina vakuutus, joka kattaa esimerkiksi kolaritilanteet ja varkaudet. Espanjan lain mukaan vuokra-autojen vakuutuspakettiin on sisällyttävä vahinkovakuutus, joka korvaa myös kolmansille osapuolille aiheutuneet vahingot esimerkiksi kolaritilanteessa. Selvitä kuitenkin ennen vuokrasopimuksen tekoa, mikä on vakuutuksen omavastuuosuus. Mikäli auto vahingoittuu vuokra-aikana, joudut joka tapauksessa maksamaan omavastuun. Jos auton vuokraaminen Madridissa jännittää, vuokra-autolle kannattaa hankkia lisävakuutus, joka joko pienentää omavastuuosuutta tai poistaa sen. Omavastuuosuuksissa voi olla suuriakin eroja, joten vuokraamoiden vertailu kannattaa.

Voiko Madridissa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Suomalaisturisti voi ajaa Madridissa ja muualla Espanjassa suomalaisella ajokortilla. Muista ottaa ajokortti mukaan matkaan, sillä autovuokraamot eivät luovuta edes etukäteen varattua autoa asiakkaille, jotka eivät pysty esittämään ajokorttiaan. Tarvitset vuokrausta varten myös voimassa olevan virallisen henkilöllisyystodistuksen, eli passin tai henkilökortin.

Mistä auton nouto ja palautus Madridissa onnistuu?

Auton vuokraus ja nouto onnistuu Madridissa kätevästi heti kaupunkiin saavuttaessa Madrid-Barajasin lentokentältä. Lentokentällä toimivat useimmat suuret kansainväliset autovuokraamot. Niiden asiakaspalvelupisteet toimivat 24h-periaatteella, eli voit saada auton allesi, vaikka saapuisit kaupunkiin yölennolla. Auto kannattaa etenkin kiireisimpien lomasesonkien aikaan varata etukäteen. Auton vuokraus Madridissa on toki mahdollista keskustassakin. Esimerkiksi suurimmilla juna-asemilla, kuten Atochalla, toimii useita eri autovuokraamoja. Koska välimatkat kaupungissa ovat pitkiä, kannattaa auto aina vuokrata sinua lähellä sijaitsevasta toimipisteestä. Yleensä vuokra-auto noudetaan vuokraamolta ja myös palautetaan samaan paikkaan. Lisämaksusta vuokraamot tosin toimittavat valitsemasi auton vaikkapa hotellisi ovelle.


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Madrid, Espanja kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Madrid-Barajasin lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Madrid

27 käyttäjää on etsinyt vuokra-autoa kohteessa Madrid momondon avulla ajankohtana toukokuu.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Madrid noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti. Alamo, Enterprise ja Avis ovat joitakin niistä monista vuokraamoista, jotka ovat ottaneet käyttöönsä tehostetun siivouksen varmistaakseen, että ajoneuvo on desinfioitu turvallisesti. Tarkista sivustoltamme löytyykö kohteesta Madrid autonvuokrausta, jossa on tehostettu siivous käytössä. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Missä Madrid autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Vuokraamon Goldcar Rental SP päivähinnat ovat tyypillisesti halvimmat keskimääräisen hinnan ollessa 10 €/päivä vuokra-autolle kaupungissa Madrid. Kaikkein halvin hinta, mikä vuokra-autolle on löytynyt heidän 2 toimipisteistä kaupungissa Madrid on 1 €/päivä.

Peritäänkö Madrid, Espanja autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Madrid on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Madrid suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Alamo, Enterprise ja Avis, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Kuinka monta Centauro autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Madrid?

Centauro on erittäin suosittu kaupungissa Madrid, Espanja, koska heillä on enemmän toimipisteitä kuin millään muulla vuokraamolla. Voit löytää 4 toimipistettä kaupungista Madrid, Espanja ja voit olettaa maksavasi noin 15 €/päivä vuokra-autostasi kohteessa Madrid, Espanja.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Madrid, Espanja?

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Madrid on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Madrid ovat yleensä 100 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 120 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Millainen sää on kohteessa Madrid, Espanja kuukauden toukokuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Madrid kuukauden toukokuu aikana on 16 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 40 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen toukokuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Madrid kuukauden toukokuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä vuokra-autotyyppejä autonvuokrauksessa kohteessa Madrid. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Madrid vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Ford Focus, Nissan Juke tai Volkswagen Polo.

Onko sää kaupungissa Madrid samanlainen kuin muualla Madridin itsehallintoalue alueella?

Jos etsit Madrid vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden toukokuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Madridin itsehallintoalue lämpötila on yleensä 16 °C ja sademäärä vastaavasti 40 mm.


Autonvuokraukset kaupungin Madrid lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Madrid

Lentolippu varattuna kohteeseen Madrid? Aloita matkan suunnittelu!