Oivalluksia
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Madrid, Madridin itsehallintoalue

Haussa halpa vuokra-auto Madrid, Madridin itsehallintoalue? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Madrid, Espanja
7. maaliskuu — 14. maaliskuu
Madrid, Espanja
to 7/3
Keskipäivä
to 14/3
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Madrid

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Madrid

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Madrid?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Madrid löytyvät yleensä Firefly kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaFirefly, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 8 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Madrid on 8 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Madrid?

Vuokraamolla Sunnycars on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Madrid 16 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Madrid?

Kun vuokraat autoa kaupungista Madrid, suurin osa käyttäjistämme valitsee Citroen C4 Picasso keskimääräiseen hintaan 11 €/pvä. Toiseksi suosituin autonvuokrausvaihtoehto on Volkswagen ID.4 30 €/pvä hinnallaan. Käyttäjämme ovat löytäneet Citroen C4 Picasso vuokra-autoja kaupungista Madrid niinkin alhaiseen hintaan kuin 11 €/pvä ja Volkswagen ID.4 hintaan 30 €/pvä.

Tärkeää tietoa Madrid autonvuokrauksesta

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Madridissa?

Espanjan lain puolesta auton vuokraus Madridissa onnistuu kaikilta yli 18-vuotiaalta ajokortin suorittaneilta, mutta useimmilla autovuokraamoilla on tiukat ikärajat asiakkailleen. Valtaosa Madridin vuokraamoista ei vuokraa autoja alle 21-vuotiaille kuskeille. Joitakin poikkeuksia on, eli vuokraamoita vertaamalla alle 21-vuotiaskin kuski voi löytää Madridista vuokra-auton. Esimerkiksi Goldcar vuokraa autoja alkaen 19-vuotiaille kuskeille, joilla on ollut ajokortti vähintään vuoden ajan. 19–21-vuotiaille kuskeille tarjotaan yleensä vain rajattu valikoima automerkkejä ja -malleja, ja muutenkin vuokrausehdot voivat olla normaalia tiukemmat. Kaikilta alle 25-vuotiailta kuskeilta peritään Espanjassa yleensä nuoren kuljettajan lisämaksu. Auton vuokraaja katsotaan Espanjassa sen pääkuskiksi. Muista, että sinulla on velvollisuus ilmoittaa autovuokraamolle kaikki mahdollisesti autoa ajavat kuskit.

Tärkeää tietoa Madridin liikenteestä ja liikennesäännöistä

Madrid on yli kolmen miljoonan asukkaan suurkaupunki, joten liikenne on todella vilkasta. Kaupungissa navigoiminen on helppoa GPS:n avulla, mutta varaudu ruuhkiin ja nopeatahtiseen liikenteeseen. Keskustassa autoilijaa odottavat monikaistaiset tiet ja liikenneympyrät, joissa on oltava erityisen tarkkana. Ydinkeskustaa kiertää M30-kehätie, joka kulkee suureksi osaksi maanalaisessa tunnelissa. Tunnelin kaikissa osissa ei ole matkapuhelin- tai GPS-verkkoa, joten selvitä jo ennen tunneliin sukeltamista, mistä liittymästä sinun on poistuttava. Kehätiellä on useita nopeustutkia, ja nopeusrajoitus on 50–70 kilometriä tunnissa. Madridin ydinkaupunkialueella nopeusrajoitukset ovat tiukkoja: yleisin nopeusrajoitus on 30 kilometriä tunnissa. Kaupungin suurimmilla väylillä nopeuden voi nostaa 50:n. Madridin keskustan ulkopuolella liikenteen rytmi hieman rauhoittuu ja ajaminen helpottuu. Ota kuitenkin huomioon, että ruuhkatunteina – aikaisin aamulla ja iltaisin kello 18–20 – ruuhkat ovat yleisiä myös keskustaa ympäröivillä valtateillä. Madridin seudun valtateillä tyypillinen nopeusrajoitus on 90 ja moottoriteillä enimmillään 120 kilometriä tunnissa.

Nähtävyyksiä Madridissa ja sen lähellä

Paras tapa liikkua Madridin ydinkeskustassa on hypätä metron kyytiin tai kävellä. Vaikka kaupunki on iso, ydinkeskustan mielenkiintoisimmat korttelit ja nähtävyydet sijaitsevat kävelymatkan päässä toisistaan. Voit helposti kävellä vaikkapa Plaza Mayor -aukiolta Puerta del Sol -keskusaukiolle ja sieltä Gran Vía -pääkadulle. Jos lomailusi keskittyy keskustaan, ei vuokra-auto ole yleensä tarpeen. Autolla liikkuminen voi olla keskustassa hankalaa ruuhkista ja parkkipaikkojen vähyydestä johtuen. Auton vuokraus Madridissa kuitenkin kannattaa, jos haluat vierailla kaupungin ympäristön kaupungeissa ja kylissä. Vuokraa auto ja lähde tutustumaan esimerkiksi Segoviaan, joka on tunnettu Unescon maailmanperintökohteisiin kuuluvasta akveduktistaan. Kaupunki sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Madridista. Mielenkiintoisia kyliä Madridin tuntumassa ovat muun muassa Aranjuez ja El Escorial, joissa pääset tutustumaan kuninkaallisiin palatseihin. Myös historiallinen Chinchón on vierailun arvoinen pieni kylä. Madridia ympäröivillä vuoristoalueilla matkailijoita kutsuu talviaikaan esimerkiksi Valdesquín laskettelukeskus. Madridissa seudulla on tulliteitä, jotka voivat hieman nostaa matkan hintaa. Useimpiin paikkoihin voi kuitenkin päästä vaihtoehtoista reittiä.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Madridin autovuokraamoiden vakuutuspakettiin sisältyy aina vakuutus, joka kattaa esimerkiksi kolaritilanteet ja varkaudet. Espanjan lain mukaan vuokra-autojen vakuutuspakettiin on sisällyttävä vahinkovakuutus, joka korvaa myös kolmansille osapuolille aiheutuneet vahingot esimerkiksi kolaritilanteessa. Selvitä kuitenkin ennen vuokrasopimuksen tekoa, mikä on vakuutuksen omavastuuosuus. Mikäli auto vahingoittuu vuokra-aikana, joudut joka tapauksessa maksamaan omavastuun. Jos auton vuokraaminen Madridissa jännittää, vuokra-autolle kannattaa hankkia lisävakuutus, joka joko pienentää omavastuuosuutta tai poistaa sen. Omavastuuosuuksissa voi olla suuriakin eroja, joten vuokraamoiden vertailu kannattaa.

Voiko Madridissa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Suomalaisturisti voi ajaa Madridissa ja muualla Espanjassa suomalaisella ajokortilla. Muista ottaa ajokortti mukaan matkaan, sillä autovuokraamot eivät luovuta edes etukäteen varattua autoa asiakkaille, jotka eivät pysty esittämään ajokorttiaan. Tarvitset vuokrausta varten myös voimassa olevan virallisen henkilöllisyystodistuksen, eli passin tai henkilökortin.

Mistä auton nouto ja palautus Madridissa onnistuu?

Auton vuokraus ja nouto onnistuu Madridissa kätevästi heti kaupunkiin saavuttaessa Madrid-Barajasin lentokentältä. Lentokentällä toimivat useimmat suuret kansainväliset autovuokraamot. Niiden asiakaspalvelupisteet toimivat 24h-periaatteella, eli voit saada auton allesi, vaikka saapuisit kaupunkiin yölennolla. Auto kannattaa etenkin kiireisimpien lomasesonkien aikaan varata etukäteen. Auton vuokraus Madridissa on toki mahdollista keskustassakin. Esimerkiksi suurimmilla juna-asemilla, kuten Atochalla, toimii useita eri autovuokraamoja. Koska välimatkat kaupungissa ovat pitkiä, kannattaa auto aina vuokrata sinua lähellä sijaitsevasta toimipisteestä. Yleensä vuokra-auto noudetaan vuokraamolta ja myös palautetaan samaan paikkaan. Lisämaksusta vuokraamot tosin toimittavat valitsemasi auton vaikkapa hotellisi ovelle.


Autonvuokraustarjoukset Madrid, Madridin itsehallintoalue

Löydä kohteesta Madrid juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni cars

5 € - 63 €

Kaikki autotyypit

5 € - 65 €

pieni car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Madrid, Espanjan on 25 €. Halvin aika vuokrata pieni car kohteessa Madrid, Espanjan on tammikuuta. Hinta on 81 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 5 € per päivä. pieni carvuokraus on tyypillisesti 22 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Madrid, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Madrid voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

keskikoko car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Madrid, Espanjan on 29 €. Halvin aika vuokrata keskikoko car kohteessa Madrid, Espanjan on tammikuuta. Hinta on 76 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 7 € per päivä. keskikoko carvuokraus on tyypillisesti 13 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Madrid, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Madrid voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Madrid, Espanjan on 25 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Madrid, Espanjan on tammikuuta. Hinta on 77 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 6 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 22 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Madrid, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Madrid voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Madrid autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Madrid, Madridin itsehallintoalue

Enterprise Rent-A-Car

9 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,7

Comfort

8,5

Kokonaisarvosana

8,5

Nouto/palautus

8,3

Value

8,0

Europcar

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

8,5

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

7,5

Value

8,0

Avis

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,1

Comfort

8,1

Kokonaisarvosana

7,7

Nouto/palautus

8,4

Value

7,4

Budget

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,5

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

7,6

Nouto/palautus

7,7

Value

8,3

Sixt

8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,1

Comfort

7,8

Kokonaisarvosana

7,1

Nouto/palautus

7,7

Value

7,2

Dollar

9 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,2

Comfort

8,1

Kokonaisarvosana

6,9

Nouto/palautus

6,3

Value

7,2

Thrifty

8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

7,9

Kokonaisarvosana

6,4

Nouto/palautus

6,2

Value

6,2

Hertz

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,8

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,2

Value

5,8

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Madrid

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Madrid

Suosituin vuokraamo

Record Go

Suositut autotyypit

Intermediate, Economy, SUV

Halvin vuokra-auto

19 €

Suosituin malli

Citroen C4 Picasso
Suosituin Madrid autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Record Go. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Sixt ja Ok Mobility.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Madrid viimeisten 72 tunnin aikana: Intermediate, Economy, SUV.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Madrid on 19 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 24 €/pvä.
Kohteen Madrid suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Citroen C4 Picasso. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Class Economy SUV.

Vuokraa auto läheltä kohteen Madrid suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Madrid
Barceló Imagine

Barceló Imagine

Calle Agustin De Foxa, 32, Madrid, Spain

6,3 km kaupungin keskustasta

Hotel Riu Plaza España

Hotel Riu Plaza España

C/ Gran Via, 84, Madrid, Spain

1,2 km kaupungin keskustasta

NH Collection Madrid Paseo del Prado

NH Collection Madrid Paseo del Prado

Plaza Canovas Del Castillo, 4, Madrid, Spain

0,7 km kaupungin keskustasta

Hyatt Centric Gran Via Madrid

Hyatt Centric Gran Via Madrid

Gran Via 31, Madrid, Spain

0,5 km kaupungin keskustasta

Hotel Puerta America

Hotel Puerta America

Avenida de America, 41 or, Madrid, Spain

4,0 km kaupungin keskustasta

Eurostars Madrid Tower

Eurostars Madrid Tower

Paseo De La Castellana, 259 B, Madrid, Spain

6,9 km kaupungin keskustasta

Senator Barajas

Senator Barajas

Galeon 27, Madrid, Spain

11,3 km kaupungin keskustasta

Eurostars Suites Mirasierra

Eurostars Suites Mirasierra

Calle De Alfredo Marquerie, 43, Madrid, Spain

7,9 km kaupungin keskustasta

Hotel Urban, a member of Design Hotels

Hotel Urban, a member of Design Hotels

Carrera San Jeronimo 34, Madrid, Spain

0,4 km kaupungin keskustasta

Barceló Emperatriz

Barceló Emperatriz

Calle De Lopez De Hoyos, 4, Madrid, Spain

2,6 km kaupungin keskustasta

Ilunion Atrium

Ilunion Atrium

Emilio Vargas, 3 y 5, Madrid, Spain

5,4 km kaupungin keskustasta

C&h Aravaca Garden

C&h Aravaca Garden

Calle de Burgohondo, 8, Madrid, Spain

12,7 km kaupungin keskustasta

Zleep Madrid Airport

Zleep Madrid Airport

Avenida de Aragón 402, Madrid, Spain

13,5 km kaupungin keskustasta

Smartrental Madrid Gran Via 47

Smartrental Madrid Gran Via 47

Madrid, Espanja

0,7 km kaupungin keskustasta

Melia Madrid Princesa

Melia Madrid Princesa

Princesa 27, Madrid, Spain

1,6 km kaupungin keskustasta

NH Collection Madrid Palacio de Tepa

NH Collection Madrid Palacio de Tepa

Calle de San Sebastián 2, Madrid, Spain

0,2 km kaupungin keskustasta

NH Collection Madrid Suecia

NH Collection Madrid Suecia

Marqués de Casa Riera 4, Madrid, Spain

0,6 km kaupungin keskustasta

Barceló Torre De Madrid

Barceló Torre De Madrid

Plaza de España, 18, Madrid, Spain

1,2 km kaupungin keskustasta


Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Madrid - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Madrid, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Madrid, Espanja autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Madrid on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Madrid suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Hertz, Enterprise Rent-A-Car ja Firefly, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Madrid maaliskuu ajaksi?

Perusmallinen auto on ihanteellinen, kun haluat vierailla kaupungissa Madrid kuukauden maaliskuu aikana. Kohteessa Madrid sataa keskimäärin 40 mm cm ja lämpötila on noin 12 °C maaliskuu aikana. Nämä olosuhteet sopivat hyvin perusmalliselle autolle, joka kestää helposti vähän sadetta ja kylmempiä lämpötiloja. Standardi vuokraaminen kaupungissa Madrid maksaa keskimäärin 103 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Madrid, Espanja?

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Madrid on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Madrid ovat yleensä 100 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 120 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Millainen sää on kohteessa Madrid, Espanja kuukauden helmikuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Madrid kuukauden helmikuu aikana on 7 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 40 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Onko sää kaupungissa Madrid samanlainen kuin muualla Madridin itsehallintoalue alueella?

Jos etsit Madrid vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden helmikuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Madridin itsehallintoalue lämpötila on yleensä 7 °C ja sademäärä vastaavasti 40 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Madrid hinnat?

autoa Madrid hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Madrid?

helmikuuta 2024 alkaen 202 toimijaa on valittavissa autoa Madrid osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Madrid?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Madrid. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Madrid?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Madrid. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Madrid?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Madrid. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Madrid?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Madrid antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Madrid, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Madrid, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Madrid momondo avulla?

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Madrid, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Löytyykö kohteesta Madrid autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen Madrid vuokra-autoille.

Voinko etsiä Madrid vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Madrid.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Madrid

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Madrid

Suositut vuokra-autotyypit Madridissa


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Autot Madridissa
to 7/3
Keskipäivä
to 14/3
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.