Autonvuokraukset kohteessa Madrid, Madridin itsehallintoalue

Haussa halpa vuokra-auto Madrid, Madridin itsehallintoalue? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Madrid, Espanja
7. helmikuu — 14. helmikuu
Sama palautus
Madrid, Espanja
ti 7/2
Keskipäivä
ti 14/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Tärkeää tietoa Madrid autonvuokrauksesta

Espanjan lain puolesta auton vuokraus Madridissa onnistuu kaikilta yli 18-vuotiaalta ajokortin suorittaneilta, mutta useimmilla autovuokraamoilla on tiukat ikärajat asiakkailleen. Valtaosa Madridin vuokraamoista ei vuokraa autoja alle 21-vuotiaille kuskeille. Joitakin poikkeuksia on, eli vuokraamoita vertaamalla alle 21-vuotiaskin kuski voi löytää Madridista vuokra-auton. Esimerkiksi Goldcar vuokraa autoja alkaen 19-vuotiaille kuskeille, joilla on ollut ajokortti vähintään vuoden ajan. 19–21-vuotiaille kuskeille tarjotaan yleensä vain rajattu valikoima automerkkejä ja -malleja, ja muutenkin vuokrausehdot voivat olla normaalia tiukemmat. Kaikilta alle 25-vuotiailta kuskeilta peritään Espanjassa yleensä nuoren kuljettajan lisämaksu. Auton vuokraaja katsotaan Espanjassa sen pääkuskiksi. Muista, että sinulla on velvollisuus ilmoittaa autovuokraamolle kaikki mahdollisesti autoa ajavat kuskit.

Madrid on yli kolmen miljoonan asukkaan suurkaupunki, joten liikenne on todella vilkasta. Kaupungissa navigoiminen on helppoa GPS:n avulla, mutta varaudu ruuhkiin ja nopeatahtiseen liikenteeseen. Keskustassa autoilijaa odottavat monikaistaiset tiet ja liikenneympyrät, joissa on oltava erityisen tarkkana. Ydinkeskustaa kiertää M30-kehätie, joka kulkee suureksi osaksi maanalaisessa tunnelissa. Tunnelin kaikissa osissa ei ole matkapuhelin- tai GPS-verkkoa, joten selvitä jo ennen tunneliin sukeltamista, mistä liittymästä sinun on poistuttava. Kehätiellä on useita nopeustutkia, ja nopeusrajoitus on 50–70 kilometriä tunnissa. Madridin ydinkaupunkialueella nopeusrajoitukset ovat tiukkoja: yleisin nopeusrajoitus on 30 kilometriä tunnissa. Kaupungin suurimmilla väylillä nopeuden voi nostaa 50:n. Madridin keskustan ulkopuolella liikenteen rytmi hieman rauhoittuu ja ajaminen helpottuu. Ota kuitenkin huomioon, että ruuhkatunteina – aikaisin aamulla ja iltaisin kello 18–20 – ruuhkat ovat yleisiä myös keskustaa ympäröivillä valtateillä. Madridin seudun valtateillä tyypillinen nopeusrajoitus on 90 ja moottoriteillä enimmillään 120 kilometriä tunnissa.

Paras tapa liikkua Madridin ydinkeskustassa on hypätä metron kyytiin tai kävellä. Vaikka kaupunki on iso, ydinkeskustan mielenkiintoisimmat korttelit ja nähtävyydet sijaitsevat kävelymatkan päässä toisistaan. Voit helposti kävellä vaikkapa Plaza Mayor -aukiolta Puerta del Sol -keskusaukiolle ja sieltä Gran Vía -pääkadulle. Jos lomailusi keskittyy keskustaan, ei vuokra-auto ole yleensä tarpeen. Autolla liikkuminen voi olla keskustassa hankalaa ruuhkista ja parkkipaikkojen vähyydestä johtuen. Auton vuokraus Madridissa kuitenkin kannattaa, jos haluat vierailla kaupungin ympäristön kaupungeissa ja kylissä. Vuokraa auto ja lähde tutustumaan esimerkiksi Segoviaan, joka on tunnettu Unescon maailmanperintökohteisiin kuuluvasta akveduktistaan. Kaupunki sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Madridista. Mielenkiintoisia kyliä Madridin tuntumassa ovat muun muassa Aranjuez ja El Escorial, joissa pääset tutustumaan kuninkaallisiin palatseihin. Myös historiallinen Chinchón on vierailun arvoinen pieni kylä. Madridia ympäröivillä vuoristoalueilla matkailijoita kutsuu talviaikaan esimerkiksi Valdesquín laskettelukeskus. Madridissa seudulla on tulliteitä, jotka voivat hieman nostaa matkan hintaa. Useimpiin paikkoihin voi kuitenkin päästä vaihtoehtoista reittiä.

Madridin autovuokraamoiden vakuutuspakettiin sisältyy aina vakuutus, joka kattaa esimerkiksi kolaritilanteet ja varkaudet. Espanjan lain mukaan vuokra-autojen vakuutuspakettiin on sisällyttävä vahinkovakuutus, joka korvaa myös kolmansille osapuolille aiheutuneet vahingot esimerkiksi kolaritilanteessa. Selvitä kuitenkin ennen vuokrasopimuksen tekoa, mikä on vakuutuksen omavastuuosuus. Mikäli auto vahingoittuu vuokra-aikana, joudut joka tapauksessa maksamaan omavastuun. Jos auton vuokraaminen Madridissa jännittää, vuokra-autolle kannattaa hankkia lisävakuutus, joka joko pienentää omavastuuosuutta tai poistaa sen. Omavastuuosuuksissa voi olla suuriakin eroja, joten vuokraamoiden vertailu kannattaa.

Suomalaisturisti voi ajaa Madridissa ja muualla Espanjassa suomalaisella ajokortilla. Muista ottaa ajokortti mukaan matkaan, sillä autovuokraamot eivät luovuta edes etukäteen varattua autoa asiakkaille, jotka eivät pysty esittämään ajokorttiaan. Tarvitset vuokrausta varten myös voimassa olevan virallisen henkilöllisyystodistuksen, eli passin tai henkilökortin.

Auton vuokraus ja nouto onnistuu Madridissa kätevästi heti kaupunkiin saavuttaessa Madrid-Barajasin lentokentältä. Lentokentällä toimivat useimmat suuret kansainväliset autovuokraamot. Niiden asiakaspalvelupisteet toimivat 24h-periaatteella, eli voit saada auton allesi, vaikka saapuisit kaupunkiin yölennolla. Auto kannattaa etenkin kiireisimpien lomasesonkien aikaan varata etukäteen. Auton vuokraus Madridissa on toki mahdollista keskustassakin. Esimerkiksi suurimmilla juna-asemilla, kuten Atochalla, toimii useita eri autovuokraamoja. Koska välimatkat kaupungissa ovat pitkiä, kannattaa auto aina vuokrata sinua lähellä sijaitsevasta toimipisteestä. Yleensä vuokra-auto noudetaan vuokraamolta ja myös palautetaan samaan paikkaan. Lisämaksusta vuokraamot tosin toimittavat valitsemasi auton vaikkapa hotellisi ovelle.


Autonvuokraustarjoukset Madrid, Madridin itsehallintoalue

Löydä kohteesta Madrid juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

14 € - 120 €

Kaikki autotyypit

15 € - 159 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Madrid, Espanjan on 39 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Madrid, Espanjan on tammikuuta. Hinta on 65 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 14 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 33 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Madrid. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Madrid voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Madrid, Espanjan on 55 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Madrid, Espanjan on marraskuuta. Hinta on 65 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 20 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 4 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Madrid. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Madrid voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Madrid, Espanjan on 84 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Madrid, Espanjan on elokuuta. Hinta on 58 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 36 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 31 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Madrid. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Madrid voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Madrid, Espanjan on 47 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Madrid, Espanjan on joulukuuta. Hinta on 55 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 22 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 18 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Madrid. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Madrid voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Madrid autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Madrid, Madridin itsehallintoalue

Enterprise

8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

9,0

Budget

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,6

Comfort

9,6

Kokonaisarvosana

9,3

Nouto/palautus

10,0

Value

9,6

Europcar

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

9,3

Kokonaisarvosana

9,3

Nouto/palautus

9,3

Value

9,3

Avis

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,7

Comfort

8,5

Kokonaisarvosana

7,7

Nouto/palautus

8,2

Value

7,5

Thrifty

8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,2

Comfort

8,2

Kokonaisarvosana

7,4

Nouto/palautus

7,4

Value

7,4

Sixt

8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,8

Comfort

7,8

Kokonaisarvosana

6,9

Nouto/palautus

7,1

Value

7,0

Hertz

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,9

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

6,9

Nouto/palautus

7,1

Value

6,8

Dollar

8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Madrid

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Madrid

Suositut autotyypit

Mini, Compact, SUV

Halvin vuokra-auto

10 €

Suosituin malli

Fiat Panda
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Madrid viimeisten 72 tunnin aikana: Mini, Compact, SUV.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Madrid on 10 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 13 €/pvä.
Kohteen Madrid suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Fiat Panda. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Class Mini Car.

Vuokraa auto läheltä kohteen Madrid suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Madrid

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Madrid - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Madrid, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Madrid löytyvät yleensä Record Go kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaRecord Go, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 6,55/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Madrid on 13,65/pvä.

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Madrid on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Madrid suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Hertz, Firefly ja Enterprise, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Perusmallinen auto on ihanteellinen, kun haluat vierailla kaupungissa Madrid kuukauden helmikuu aikana. Kohteessa Madrid sataa keskimäärin 30 mm cm ja lämpötila on noin 10 °C helmikuu aikana. Nämä olosuhteet sopivat hyvin perusmalliselle autolle, joka kestää helposti vähän sadetta ja kylmempiä lämpötiloja. Standardi vuokraaminen kaupungissa Madrid maksaa keskimäärin 103 €/päivä.

Vuokraamolla Sunnycars on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Madrid 33 toimipaikalla.

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Madrid on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Madrid ovat yleensä 100 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 120 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Yleensä sää kaupungissa Madrid kuukauden tammikuu aikana on 5 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 40 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Jos etsit Madrid vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden tammikuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Madridin itsehallintoalue lämpötila on yleensä 5 °C ja sademäärä vastaavasti 40 mm.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Madrid

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Madrid

Vuokra-autotyypit, jotka ovat suosittuja kohteessa Madrid

Vuokraa mikä tahansa näistä suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Madrid

Tutustu alueen Espanjan muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Espanjan

Aloita matkan suunnittelu - Madrid


Miksi käyttää momondoa?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Madrid. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Madrid antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Madrid, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Madrid, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen Madrid vuokra-autoille.

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Madrid.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.