Autonvuokraukset kohteessa Santa Cruz de Teneriffa, Kanariansaaret

Haussa halpa vuokra-auto Santa Cruz de Teneriffa, Kanariansaaret? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Santa Cruz de Teneriffa, Teneriffa, Espanja
16. kesäkuu — 23. kesäkuu
Sama palautus
Santa Cruz de Teneriffa, Teneriffa, Espanja
pe 16/6
Keskipäivä
pe 23/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Santa Cruz de Teneriffa

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Santa Cruz de Teneriffa

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Santa Cruz de Teneriffa?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Santa Cruz de Teneriffa löytyvät yleensä Goldcar Rental SP kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaGoldcar Rental SP, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 14 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Santa Cruz de Teneriffa on 21 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Santa Cruz de Teneriffa?

Hyundai i10 ja Toyota Aygo automallit kaupungissa Santa Cruz de Teneriffa ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Hyundai i10 vuokrahinnat kaupungissa Santa Cruz de Teneriffa voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 30 €/päivä ja alhaisimmillaan 9 €/päivä. Toyota Aygo vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 28 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 9 €/pvä.

Tärkeää tietoa Santa Cruz de Teneriffa autonvuokrauksesta

Espanjan lain näkökulmasta vuokra-autoa saa ajaa maassa kuka tahansa yli 18-vuotias ajokortin suorittanut. Santa Cruz de Tenerifen ja muiden espanjalaiskaupunkien autovuokraamoilla on kuitenkin yleensä auton vuokraukselle omat ikärajansa, ja tyypillisimmin ikäraja vuokraukselle on 21 vuotta. Vain harvat teneriffalaiset autovuokraamot vuokraavat autoja tätä nuoremmille. Nuorten kuskien kannattaa varautua myös siihen, että auton vuokraus Santa Cruz de Tenerifessä voi tulle heille hieman keskimääräistä kalliimmaksi. Yleensä alle 25-vuotiailta asiakkailta peritään lisämaksu. Myös seniori-ikäiset kuskit, joiden ikä lähentelee 70 vuotta, voivat Espanjassa joutua maksamaan auton vuokrauksesta lisämaksun. Muista ilmoittaa vuokraamolle kaikkien autoa mahdollisesti ajavien kuskien tiedot ja iät. Vuokraaja katsotaan auton pääkuskiksi, ja niin sanotuista lisäkuskeista on maksettava lisämaksu.

Noin 200 000 asukkaan Santa Cruz de Tenerifen liikenne voi olla kiivastahtisempaa kuin suomalaiskaupungeissa. Vaikka liikennesäännöt ovat pääpiirteiltään samankaltaiset kuin Suomessa, on liikenteessä hyvä olla tarkkana. Santa Cruz de Tenerifen kaupunkiliikenteessä esimerkiksi autojen seassa puikkelehtivat mopoilijat tuovat autoiluun omat haasteensa. Auton vuokraus Santa Cruz de Tenerifessä kannattaa kuitenkin ehdottomasti, sillä saaresta pääsee nauttimaan parhaiten oman kulkuvälineen avulla. Teneriffan saarta on vaivatonta tutkia auton ratista käsin, ja autolla pääset helposti syrjäisimmillekin paratiisirannoille. Kaupunkialueella nopeusrajoitukset vaihtelevat 40–60 kilometrin tuntinopeuden välillä. Moottoriteillä rajoitus on puolestaan 110–120 kilometriä tunnissa. Toimivat moottoritiet tekevät saarella autoilusta sujuvaa. Teneriffa on myös suosittu pyöräilysaari. Jos näet maanteillä pyöräilijöitä tai pyöräilijäryhmiä, pidä mielessä, että heidät on ohitettava vähintään 1,5 metrin etäisyydeltä.

Santa Cruz de Tenerifen kaupunki tunnetaan kauniista rannoistaan, joista suosituimpia ovat esimerkiksi Playa de las Teresitas ja Playa de Anaga. Kaupungissa rantaloma on helppo yhdistää kaupunkilomaan. Santa Cruziin matkustavien kannattaa kuitenkin muistaa, että Teneriffalla on paljon muutakin tarjottavaa kuin kaupunkikohteet. Saaren päästä päähän voi ajaa vain noin puolessatoista tunnissa. Vuokraa auto vaikkapa vain pariksi päiväksi ja voit helposti kiertää koko saaren. Teneriffan suurin nähtävyys on Parque Nacional de Teide -kansallispuisto, jonka alueella sijaitsee Espanjan korkein kohta, Teide-tulivuori. Kansallispuiston alueelle on saaren pohjoisosissa sijaitsevasta Santa Cruz de Tenerifestä vain noin 45 minuutin automatka. Auton vuokraus on hyvä idea myös silloin, jos haluat päästä piipahtamaan saaren idyllisissä pienissä kylissä, kuten Mascassa. Voit ajaa myös saaren toiseen päähän ihailemaan vulkaanisia Acantilados de Los Gigantes -muodostelmia.


Autonvuokraustarjoukset Santa Cruz de Teneriffa, Kanariansaaret

Löydä kohteesta Santa Cruz de Teneriffa juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

12 € - 33 €

Kaikki autotyypit

12 € - 199 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Santa Cruz de Teneriffa, Espanjan on 22 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Santa Cruz de Teneriffa, Espanjan on heinäkuuta. Hinta on 48 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 12 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 56 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Santa Cruz de Teneriffa, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Santa Cruz de Teneriffa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Santa Cruz de Teneriffa, Espanjan on 40 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Santa Cruz de Teneriffa, Espanjan on lokakuuta. Hinta on 18 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 33 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 24 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Santa Cruz de Teneriffa, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Santa Cruz de Teneriffa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Santa Cruz de Teneriffa, Espanjan on 44 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Santa Cruz de Teneriffa, Espanjan on huhtikuuta. Hinta on 16 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 38 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 14 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Santa Cruz de Teneriffa, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Santa Cruz de Teneriffa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Santa Cruz de Teneriffa, Espanjan on 28 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Santa Cruz de Teneriffa, Espanjan on lokakuuta. Hinta on 45 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 16 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 45 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Santa Cruz de Teneriffa, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Santa Cruz de Teneriffa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Santa Cruz de Teneriffa, Espanjan on 45 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa Santa Cruz de Teneriffa, Espanjan on syyskuuta. Hinta on 24 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 35 € per päivä. Avoautovuokraus on tyypillisesti 12 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Santa Cruz de Teneriffa, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Santa Cruz de Teneriffa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Santa Cruz de Teneriffa autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Santa Cruz de Teneriffa, Kanariansaaret

Avis

1 sijainti

Budget

1 sijainti

Enterprise Rent-A-Car

1 sijainti

INTERRENT

1 sijainti

Cicar

1 sijainti

ORLANDO

1 sijainti

Canarias

6 sijaintia

Sunnycars

6 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Santa Cruz de Teneriffa

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Santa Cruz de Teneriffa

Suositut autotyypit

Economy, Mini, Compact

Halvin vuokra-auto

14 €

Suosituin malli

Hyundai i10
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Santa Cruz de Teneriffa viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Mini, Compact.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Santa Cruz de Teneriffa on 14 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 21 €/pvä.
Kohteen Santa Cruz de Teneriffa suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Hyundai i10. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Toyota Aygo.

Vuokraa auto läheltä kohteen Santa Cruz de Teneriffa suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Santa Cruz de Teneriffa

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Santa Cruz de Teneriffa - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Santa Cruz de Teneriffa, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Suurin osa kaupungissa Santa Cruz de Teneriffa sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Thrifty, Top Car Canary ja Budget peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Kuukauden heinäkuu aikana lämpötilat kaupungissa Santa Cruz de Teneriffa pyörivät 25 °C ympärillä - mikä on juuri sopiva avoauton vuokraamiseen. Sademäärä on yleensä noin 0 mm cm heinäkuu aikana kaupungissa Santa Cruz de Teneriffa, joten sateesta ei tarvitse huolehtia liikaa vaan voit kruisailla avoautolla vapaasti nähtävyyksiä katsellen. Haluat ehkä tarkistaa sääennusteen ennen matkaasi tästäkin huolimatta. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Santa Cruz de Teneriffa maksaa keskimäärin 34 €/päivä.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Santa Cruz de Teneriffa

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Santa Cruz de Teneriffa

Tutustu alueen Espanjan muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Espanjan

Aloita matkan suunnittelu - Santa Cruz de Teneriffa


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Santa Cruz de Teneriffa, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Santa Cruz de Teneriffa antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.