Autonvuokraus Santa Cruz de Teneriffa, Espanja

Haussa halpa vuokra-auto Santa Cruz de Teneriffa, Espanja? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Santa Cruz de Teneriffa, Teneriffa, Espanja
28. kesäkuu — 5. heinäkuu
Sama palautus
Santa Cruz de Teneriffa, Teneriffa, Espanja
ma 28/6
Keskipäivä
ma 5/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Santa Cruz de Teneriffa, Espanja

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni Cars

4 € - 19 €

All Car Types

4 € - 43 €

Pieni auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Santa Cruz de Teneriffa, Espanja on 7 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Santa Cruz de Teneriffa, Espanja on maaliskuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 47 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Santa Cruz de Teneriffa. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Santa Cruz de Teneriffa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Santa Cruz de Teneriffa Pieni vuokra-autohinnat.


Autovuokraamo Santa Cruz de Teneriffa: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Santa Cruz de Teneriffa, Espanja
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Mukavuus

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Hinta-laatusuhde

10,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Mukavuus

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

8,0

Hinta-laatusuhde

10,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,0

Mukavuus

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,0

Hinta-laatusuhde

2,0
5 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Tietoja matkastasi kohteeseen Santa Cruz de Teneriffa

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Santa Cruz de Tenerifessä?

Espanjan lain näkökulmasta vuokra-autoa saa ajaa maassa kuka tahansa yli 18-vuotias ajokortin suorittanut. Santa Cruz de Tenerifen ja muiden espanjalaiskaupunkien autovuokraamoilla on kuitenkin yleensä auton vuokraukselle omat ikärajansa, ja tyypillisimmin ikäraja vuokraukselle on 21 vuotta. Vain harvat teneriffalaiset autovuokraamot vuokraavat autoja tätä nuoremmille. Nuorten kuskien kannattaa varautua myös siihen, että auton vuokraus Santa Cruz de Tenerifessä voi tulle heille hieman keskimääräistä kalliimmaksi. Yleensä alle 25-vuotiailta asiakkailta peritään lisämaksu. Myös seniori-ikäiset kuskit, joiden ikä lähentelee 70 vuotta, voivat Espanjassa joutua maksamaan auton vuokrauksesta lisämaksun. Muista ilmoittaa vuokraamolle kaikkien autoa mahdollisesti ajavien kuskien tiedot ja iät. Vuokraaja katsotaan auton pääkuskiksi, ja niin sanotuista lisäkuskeista on maksettava lisämaksu.

Tärkeää tietoa Santa Cruz de Tenerifen liikenteestä ja liikennesäännöistä

Noin 200 000 asukkaan Santa Cruz de Tenerifen liikenne voi olla kiivastahtisempaa kuin suomalaiskaupungeissa. Vaikka liikennesäännöt ovat pääpiirteiltään samankaltaiset kuin Suomessa, on liikenteessä hyvä olla tarkkana. Santa Cruz de Tenerifen kaupunkiliikenteessä esimerkiksi autojen seassa puikkelehtivat mopoilijat tuovat autoiluun omat haasteensa. Auton vuokraus Santa Cruz de Tenerifessä kannattaa kuitenkin ehdottomasti, sillä saaresta pääsee nauttimaan parhaiten oman kulkuvälineen avulla. Teneriffan saarta on vaivatonta tutkia auton ratista käsin, ja autolla pääset helposti syrjäisimmillekin paratiisirannoille. Kaupunkialueella nopeusrajoitukset vaihtelevat 40–60 kilometrin tuntinopeuden välillä. Moottoriteillä rajoitus on puolestaan 110–120 kilometriä tunnissa. Toimivat moottoritiet tekevät saarella autoilusta sujuvaa. Teneriffa on myös suosittu pyöräilysaari. Jos näet maanteillä pyöräilijöitä tai pyöräilijäryhmiä, pidä mielessä, että heidät on ohitettava vähintään 1,5 metrin etäisyydeltä.

Nähtävyyksiä Santa Cruz de Tenerifessä ja sen lähellä

Santa Cruz de Tenerifen kaupunki tunnetaan kauniista rannoistaan, joista suosituimpia ovat esimerkiksi Playa de las Teresitas ja Playa de Anaga. Kaupungissa rantaloma on helppo yhdistää kaupunkilomaan. Santa Cruziin matkustavien kannattaa kuitenkin muistaa, että Teneriffalla on paljon muutakin tarjottavaa kuin kaupunkikohteet. Saaren päästä päähän voi ajaa vain noin puolessatoista tunnissa. Vuokraa auto vaikkapa vain pariksi päiväksi ja voit helposti kiertää koko saaren. Teneriffan suurin nähtävyys on Parque Nacional de Teide -kansallispuisto, jonka alueella sijaitsee Espanjan korkein kohta, Teide-tulivuori. Kansallispuiston alueelle on saaren pohjoisosissa sijaitsevasta Santa Cruz de Tenerifestä vain noin 45 minuutin automatka. Auton vuokraus on hyvä idea myös silloin, jos haluat päästä piipahtamaan saaren idyllisissä pienissä kylissä, kuten Mascassa. Voit ajaa myös saaren toiseen päähän ihailemaan vulkaanisia Acantilados de Los Gigantes -muodostelmia.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Vuokra-auton hinta sisältää Espanjassa yleensä aina vakuutuspaketin, joka kattaa kolaritilanteissa syntyneet vahingot sekä varkaudet. Vuokrahintaan kuuluvissa vakuutuksissa on kuitenkin aina omavastuuosuus, joka voi olla vuokraamosta riippuen hyvinkin korkea. Selvitä siis potentiaalisilta autovuokraamoilta etukäteen, mikä on vakuutuksen omavastuuosuus. Selvitä myös, mitä maksaa lisävakuutus, jonka avulla omavastuun voi joko pienentää tai poistaa kokonaan. Mikäli auton vuokraaminen ja tuntemattomassa maassa ajaminen jännittää, on lisävakuutuksen hankkiminen suositeltavaa. Pidä mielessä, että Espanjassa parkkipaikat ovat selvästi ahtaampia kuin Suomessa. Pienet naarmut ja kuhmut autoissa eivät siis ole lainkaan harvinaisia. Auton vuokraamista Espanjassa helpottaa, että vahinkovakuutus, joka kattaa kolmannelle osapuolelle aiheutuneet vahingot, kuuluu lakisääteisesti vuokra-autojen hintaan. Myös tulipalot kattavan vakuutuksen on kuuluttava vuokra-auton vakuutuspakettiin.

Voiko Santa Cruz de Tenerifessä ajaa suomalaisella ajokortilla?

Matkailijat voivat ajaa suomalaisella ajokortilla ongelmitta niin Santa Cruz de Tenerifessä kuin muuallakin Espanjassa. Muista jo Suomessa pakata ajokortti mukaan matkatavaroihin. Auton vuokraus Santa Cruz de Tenerifessä ei nimittäin onnistu ilman voimassa olevaa ajokorttia.

Mistä auton nouto ja palautus Santa Cruz de Tenerifessä onnistuu?

Santa Cruz de Tenerifen kaupungissa ja lähialueilla on laaja valikoima autovuokraamoita. Auto on helppo vuokrata ja noutaa saarelle saavuttaessa esimerkiksi Teneriffan pohjoiselta lentokentältä, Aeropuerto de Tenerife Nortelta, jossa matkailijoita palvelevat lukuisat suuret autovuokraamoketjut. Mikäli haluat saada vuokra-auton halvalla, vertaa vuokraamoiden hintoja jo ennen saarelle saapumista. Autovuokraamoita on useita myös kaupungin keskustassa. Vuokra-auto noudetaan Teneriffalla tyypillisimmin vuokraamon toimipisteestä, eli mikäli olet jo Santa Cruz de Tenerifen kaupungissa, älä vuokraa autoa vain lentokentällä toimivasta vuokraamosta. Osa autovuokraamoista toimittaa auton sinulle lisämaksua vastaan esimerkiksi hotellillesi. Mikäli matka-aikataulusi on tiukka, voit myös sopia, että vuokraamo noutaa vuokra-autosi haluamastasi paikasta vuokra-ajan päättyessä.


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Santa Cruz de Teneriffa, Espanja kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Granadilla Tenerife-Sur lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Santa Cruz de Teneriffa

Tänä vuonna ajankohtana kesäkuu olemme tehneet momondon käyttäjille 11 vuokra-autohakua kohteeseen Santa Cruz de Teneriffa.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Santa Cruz de Teneriffa noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Monet autovuokraamot kohteessa Santa Cruz de Teneriffa noudattavat nyt uusia siivouskäytäntöjä varmistaakseen, että autot desinfioidaan vaadittavia turvallisuustoimia noudattaen. Tätä tehostettua siivousta tarjotaan nyt toimipaikoissa, kuten Thrifty ja Avis. Käytä uutta suodatinta nähdäksesi kaikki yritykset, jotka tarjoavat tehostettua siivousta kohteessa Santa Cruz de Teneriffa. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Peritäänkö Santa Cruz de Teneriffa, Espanja autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurin osa kaupungissa Santa Cruz de Teneriffa sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Top Car Canary, Thrifty ja Avis peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Santa Cruz de Teneriffa, Espanja?

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Santa Cruz de Teneriffa on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Santa Cruz de Teneriffa ovat yleensä 100 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 120 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Millainen sää on kohteessa Santa Cruz de Teneriffa, Espanja kuukauden kesäkuu aikana?

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Santa Cruz de Teneriffa kuukauden kesäkuu aikana voivat odottaa 22 °C lämpötiloja ja 0 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen kesäkuu sään perusteella?

Kaupungissa Santa Cruz de Teneriffa on yleensä lämmintä kesäkuu aikana, mistä syystä momondo suosittaa avoauton vuokraamista, mikä auttaa nauttimaan upeasta säästä.

Onko sää kaupungissa Santa Cruz de Teneriffa samanlainen kuin muualla Kanariansaaret alueella?

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Santa Cruz de Teneriffa road triplle alueelle Kanariansaaret tai sitä ympäröiville alueille kuukauden kesäkuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 20 °C ja sademäärän vastaavasti 1,1 mm koko kuukauden ajan.


Tutustu alueen Teneriffa muihin autonvuokrauksiin

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Adeje, Arrecife ja Corralejo maan Teneriffa sisällä

Aloita matkan suunnittelu - Santa Cruz de Teneriffa