Autonvuokraukset kohteessa Santa Cruz de Teneriffa, Kanariansaaret

Haussa halpa vuokra-auto Santa Cruz de Teneriffa, Kanariansaaret? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Santa Cruz de Teneriffa, Teneriffa, Espanja
25. toukokuu — 1. kesäkuu
Sama palautus
Santa Cruz de Teneriffa, Teneriffa, Espanja
ke 25/5
Keskipäivä
ke 1/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Santa Cruz de Teneriffa, Kanariansaaret

Löydä kohteesta Santa Cruz de Teneriffa juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

12 € - 51 €

Kaikki autotyypit

12 € - 92 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Santa Cruz de Teneriffa, Espanjan on 17 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Santa Cruz de Teneriffa, Espanjan on heinäkuuta. Hinta on 34 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 12 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 31 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Santa Cruz de Teneriffa. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Santa Cruz de Teneriffa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Santa Cruz de Teneriffa, Espanjan on 30 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Santa Cruz de Teneriffa, Espanjan on tammikuuta. Hinta on 52 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 15 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 17 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Santa Cruz de Teneriffa. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Santa Cruz de Teneriffa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Santa Cruz de Teneriffa autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Santa Cruz de Teneriffa, Kanariansaaret
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

5,0

Comfort

5,0

Kokonaisarvosana

5,0

Nouto/palautus

5,0

Value

5,0
5 sijaintia
4 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Santa Cruz de Teneriffa autonvuokraustiedot

Espanjan lain näkökulmasta vuokra-autoa saa ajaa maassa kuka tahansa yli 18-vuotias ajokortin suorittanut. Santa Cruz de Tenerifen ja muiden espanjalaiskaupunkien autovuokraamoilla on kuitenkin yleensä auton vuokraukselle omat ikärajansa, ja tyypillisimmin ikäraja vuokraukselle on 21 vuotta. Vain harvat teneriffalaiset autovuokraamot vuokraavat autoja tätä nuoremmille. Nuorten kuskien kannattaa varautua myös siihen, että auton vuokraus Santa Cruz de Tenerifessä voi tulle heille hieman keskimääräistä kalliimmaksi. Yleensä alle 25-vuotiailta asiakkailta peritään lisämaksu. Myös seniori-ikäiset kuskit, joiden ikä lähentelee 70 vuotta, voivat Espanjassa joutua maksamaan auton vuokrauksesta lisämaksun. Muista ilmoittaa vuokraamolle kaikkien autoa mahdollisesti ajavien kuskien tiedot ja iät. Vuokraaja katsotaan auton pääkuskiksi, ja niin sanotuista lisäkuskeista on maksettava lisämaksu.

Noin 200 000 asukkaan Santa Cruz de Tenerifen liikenne voi olla kiivastahtisempaa kuin suomalaiskaupungeissa. Vaikka liikennesäännöt ovat pääpiirteiltään samankaltaiset kuin Suomessa, on liikenteessä hyvä olla tarkkana. Santa Cruz de Tenerifen kaupunkiliikenteessä esimerkiksi autojen seassa puikkelehtivat mopoilijat tuovat autoiluun omat haasteensa. Auton vuokraus Santa Cruz de Tenerifessä kannattaa kuitenkin ehdottomasti, sillä saaresta pääsee nauttimaan parhaiten oman kulkuvälineen avulla. Teneriffan saarta on vaivatonta tutkia auton ratista käsin, ja autolla pääset helposti syrjäisimmillekin paratiisirannoille. Kaupunkialueella nopeusrajoitukset vaihtelevat 40–60 kilometrin tuntinopeuden välillä. Moottoriteillä rajoitus on puolestaan 110–120 kilometriä tunnissa. Toimivat moottoritiet tekevät saarella autoilusta sujuvaa. Teneriffa on myös suosittu pyöräilysaari. Jos näet maanteillä pyöräilijöitä tai pyöräilijäryhmiä, pidä mielessä, että heidät on ohitettava vähintään 1,5 metrin etäisyydeltä.

Santa Cruz de Tenerifen kaupunki tunnetaan kauniista rannoistaan, joista suosituimpia ovat esimerkiksi Playa de las Teresitas ja Playa de Anaga. Kaupungissa rantaloma on helppo yhdistää kaupunkilomaan. Santa Cruziin matkustavien kannattaa kuitenkin muistaa, että Teneriffalla on paljon muutakin tarjottavaa kuin kaupunkikohteet. Saaren päästä päähän voi ajaa vain noin puolessatoista tunnissa. Vuokraa auto vaikkapa vain pariksi päiväksi ja voit helposti kiertää koko saaren. Teneriffan suurin nähtävyys on Parque Nacional de Teide -kansallispuisto, jonka alueella sijaitsee Espanjan korkein kohta, Teide-tulivuori. Kansallispuiston alueelle on saaren pohjoisosissa sijaitsevasta Santa Cruz de Tenerifestä vain noin 45 minuutin automatka. Auton vuokraus on hyvä idea myös silloin, jos haluat päästä piipahtamaan saaren idyllisissä pienissä kylissä, kuten Mascassa. Voit ajaa myös saaren toiseen päähän ihailemaan vulkaanisia Acantilados de Los Gigantes -muodostelmia.

Vuokra-auton hinta sisältää Espanjassa yleensä aina vakuutuspaketin, joka kattaa kolaritilanteissa syntyneet vahingot sekä varkaudet. Vuokrahintaan kuuluvissa vakuutuksissa on kuitenkin aina omavastuuosuus, joka voi olla vuokraamosta riippuen hyvinkin korkea. Selvitä siis potentiaalisilta autovuokraamoilta etukäteen, mikä on vakuutuksen omavastuuosuus. Selvitä myös, mitä maksaa lisävakuutus, jonka avulla omavastuun voi joko pienentää tai poistaa kokonaan. Mikäli auton vuokraaminen ja tuntemattomassa maassa ajaminen jännittää, on lisävakuutuksen hankkiminen suositeltavaa. Pidä mielessä, että Espanjassa parkkipaikat ovat selvästi ahtaampia kuin Suomessa. Pienet naarmut ja kuhmut autoissa eivät siis ole lainkaan harvinaisia. Auton vuokraamista Espanjassa helpottaa, että vahinkovakuutus, joka kattaa kolmannelle osapuolelle aiheutuneet vahingot, kuuluu lakisääteisesti vuokra-autojen hintaan. Myös tulipalot kattavan vakuutuksen on kuuluttava vuokra-auton vakuutuspakettiin.

Matkailijat voivat ajaa suomalaisella ajokortilla ongelmitta niin Santa Cruz de Tenerifessä kuin muuallakin Espanjassa. Muista jo Suomessa pakata ajokortti mukaan matkatavaroihin. Auton vuokraus Santa Cruz de Tenerifessä ei nimittäin onnistu ilman voimassa olevaa ajokorttia.

Santa Cruz de Tenerifen kaupungissa ja lähialueilla on laaja valikoima autovuokraamoita. Auto on helppo vuokrata ja noutaa saarelle saavuttaessa esimerkiksi Teneriffan pohjoiselta lentokentältä, Aeropuerto de Tenerife Nortelta, jossa matkailijoita palvelevat lukuisat suuret autovuokraamoketjut. Mikäli haluat saada vuokra-auton halvalla, vertaa vuokraamoiden hintoja jo ennen saarelle saapumista. Autovuokraamoita on useita myös kaupungin keskustassa. Vuokra-auto noudetaan Teneriffalla tyypillisimmin vuokraamon toimipisteestä, eli mikäli olet jo Santa Cruz de Tenerifen kaupungissa, älä vuokraa autoa vain lentokentällä toimivasta vuokraamosta. Osa autovuokraamoista toimittaa auton sinulle lisämaksua vastaan esimerkiksi hotellillesi. Mikäli matka-aikataulusi on tiukka, voit myös sopia, että vuokraamo noutaa vuokra-autosi haluamastasi paikasta vuokra-ajan päättyessä.


Vuokraa auto läheltä kohteen Santa Cruz de Teneriffa suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Santa Cruz de Teneriffa

Autonvuokraus Santa Cruz de Teneriffa

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Santa Cruz de Teneriffa, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Suurin osa kaupungissa Santa Cruz de Teneriffa sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Top Car Canary, Thrifty ja Avis peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Santa Cruz de Teneriffa on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Santa Cruz de Teneriffa ovat yleensä 100 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 120 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Santa Cruz de Teneriffa kuukauden toukokuu aikana voivat odottaa 19 °C lämpötiloja ja 0 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Santa Cruz de Teneriffa road triplle alueelle Kanariansaaret tai sitä ympäröiville alueille kuukauden toukokuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 19 °C ja sademäärän vastaavasti 3,5 mm koko kuukauden ajan.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Santa Cruz de Teneriffa

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Santa Cruz de Teneriffa

Tutustu alueen Espanjan muihin autonvuokrauksiin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Espanjan

Aloita matkan suunnittelu - Santa Cruz de Teneriffa


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Santa Cruz de Teneriffa, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Santa Cruz de Teneriffa antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Santa Cruz de Teneriffa autoillle.

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien Santa Cruz de Teneriffa.

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen Santa Cruz de Teneriffa vuokra-autoille.

Kyllä, löydät momondo-sivustolta vuokra-autoja rajoittanattomilla kilometrimäärillä vaihtoehtoja kohteesta Santa Cruz de Teneriffa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.