Autonvuokraukset kentällä Ibizan lentoasema lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Ibizan lentoasema lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Ibiza, Espanja - Ibizan lentoasema (IBZ)
13. huhtikuu — 16. huhtikuu
Sama palautus
Ibiza, Espanja - Ibizan lentoasema (IBZ)
to 13/4
Keskipäivä
su 16/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Ibizan lentoasema lentokenttä autonvuokraustiedot

Mikäli aiot vuokrata auton Ibizan lentoasemalta, kannattaa huomioida vuokraamojen eroavaisuuksia niin ehtojen kuin tarjouksienkin osalta jo mahdollisuuksien mukaan reilusti ennen paikalle saapumista. Etukäteen vuokrauksen tekemällä löydät myös yleensä parhaiten halvat vuokra-autot. Ibizan lentoasemalla toimivilla autovuokraamoilla yleisin autonvuokrauksen ikäraja on 21 ikävuotta. Joissain tapauksissa tätäkin nuoremmille sallitaan autonvuokraus. Monesti alle 26-vuotiaat joutuvat maksamaan ylimääräisiä nuoren kuljettajan lisämaksuja. Vuokraamokohtaisia eroja on ikärajoissa melkoisesti, samoin eri autoluokissa. Tästäkin syystä etukäteen varaus ja ehtojen tutkiminen on kannattavaa. Auton vuokraajalla pitää olla mukanaan ajokortti ja esimerkiksi Suomessa yleisin EU-ajokortti toimii toisessa EU-maassa varsin riittävästi. Mikäli vuokraaja ei puolestaan ole EU-kansalainen, tulee mukana yleensä olla myös kansainvälinen ajolupa. Yleensä Ibizan lentoasemalla toimivien vuokraamojen palveluita käyttäessä tulee autonvuokrauksen maksut suorittaa luottokortilla, jotta mahdolliset kolhut ja lisäpalvelut ovat helposti vuokraamon veloitettavissa. Kannattaa myös varautua siihen, että luottokortin saldolta saatetaan varata suurehko takuumaksu, joka palautuu vuokrauksen lopussa. Omista vakuutuksista kannattaa olla kartalla, jotta tiedät, onko sinulla tarvetta vastaanottaa vuokraamojen tarjoamia lisävakuutuksia. Tässäkin asiassa säästät helpoiten rahaa, kun tutkit vuokraamovaihtoehdot etukäteen ja selvität, mitä vakuutuksesi korvaavat autonvuokraukseen liittyen.

Ibizan lentoasemalla sijaitsevien autovuokraamojen palvelupisteet löytyvät mukavasti terminaalin sisältä. Tämä tarkoittaa sitä, että muitakin suositun lentokentän palveluita, kuten kahvila- ja ravintolapalvelut sekä langaton verkko, on monipuolisesti käytössäsi. Kulkuyhteydet Ibizan lentoaseman vuokraamoille ovat myös esteettömät. Valtaosa lentoasemalla toimivista palvelupisteistä on henkilökunnalla miehitettyjä varhaisesta aamusta myöhäiseen iltaan asti, joten ennakkoon varaamasi menopeli on suurimman osan vuorokaudesta helposti noudettavissa asiakaspalvelijoiden ollessa paikalla. Yleensä vuokra-auton saa käyttöön myös yöaikaan, mutta tällöin on syytä varmistaa käyttämältäsi vuokraamolta, kuinka auton käyttöönotto onnistuu.


0

Ibizan lentoasema lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Ibizan lentoasema lentokenttä

Alamo

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Avis

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,6

Comfort

9,3

Kokonaisarvosana

7,9

Nouto/palautus

7,3

Value

7,9

Budget

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Value

8,0

Ace

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

7,9

Kokonaisarvosana

1,9

Nouto/palautus

1,9

Value

7,9

Sunnycars

3 sijaintia

Amigo Autos

2 sijaintia

AcaRent

1 sijainti

AeroDrive

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Ibizan suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Ibizan

Autonvuokraukset kentällä Ibizan lentoasema lentokenttä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Ibizan lentoasema lentokenttä, jotta olet varmasti valmiina seuraavaa matkaasi varten

Halvin vuokra-auto kentällä Ibiza lentokenttä on vuokraamolta CLICK RENT löytyvä Fiat 500, ja sen keskimääräinen hinta on 64 €/pvä. Kuluneen vuoden aikana käyttäjät löysivät kuitenkin Fiat 500 vuokra-auton niinkin alhaiseen hintaan kuin 64 €/pvä vuokraamolta CLICK RENT . Muista varata vuokra-auto hyvissä ajoin etukäteen, jotta voit hyödyntää halvempia hintoja.


Aloita matkan suunnittelu - Ibizan lentoasema lentokenttä


Miksi käyttää momondoa?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Ibizan lentoasema lentokenttä on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Ibizan lentoasema lentokenttä suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.