Oivalluksia
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Granadilla, Kanariansaaret

Haussa halpa vuokra-auto Granadilla, Kanariansaaret? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Kuljettajan ikä: 26-65
pe 31/5
pe 7/6

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Granadilla

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Granadilla

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Granadilla?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Granadilla löytyvät yleensä Record Go kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaRecord Go, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 14 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Granadilla on 14 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Granadilla?

Keskimääräiseen hintaan 22 €/pvä (tai niin alhaiseen hintaan kuin 22 €/pvä), Ford Fiesta vuokra-autot kaupungissa Granadilla on käyttäjiemme eniten suosima autovaihtoehto. Automallin Volkswagen Polo vuokraaminen kaupungissa Granadilla keskimääräiseen hintaan 19 €/pvä (19 €/pvä halvan tarjouksen osuessa kohdalle) on myös suosittu vaihtoehto.

Autonvuokraustarjoukset Granadilla, Kanariansaaret

Löydä kohteesta Granadilla juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

12 € - 38 €

Kaikki autotyypit

12 € - 52 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Granadilla, Espanjan on 20 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Granadilla, Espanjan on toukokuuta. Hinta on 43 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 12 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 20 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Granadilla, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Granadilla voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Granadilla, Espanjan on 27 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Granadilla, Espanjan on syyskuuta. Hinta on 15 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 23 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 4 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Granadilla, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Granadilla voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Granadilla, Espanjan on 39 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa Granadilla, Espanjan on lokakuuta. Hinta on 7 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 43 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 35 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Granadilla, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Granadilla voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Granadilla, Espanjan on 22 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Granadilla, Espanjan on marraskuuta. Hinta on 13 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 26 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 12 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Granadilla, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Granadilla voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Granadilla, Espanjan on 24 €. Halvin aika vuokrata avoauto kohteessa Granadilla, Espanjan on syyskuuta. Hinta on 12 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 22 € per päivä. avoautovuokraus on tyypillisesti 4 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Granadilla, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Granadilla voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Granadilla autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Granadilla, Kanariansaaret

Goldcar Rental SP

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Turisprime

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Budget

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

9,1

Comfort

8,7

Kokonaisarvosana

9,1

Nouto/palautus

9,1

Value

8,3

Europcar

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

7,0

Value

7,0

Enterprise Rent-A-Car

1 sijainti

Avis

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

5,0

Comfort

5,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

3,0

Ok Mobility

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

5,3

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0

Atesa

1 sijainti

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Granadilla - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Granadilla, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Granadilla, Espanja autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Granadilla sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Granadilla. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Granadilla, Espanja?

Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Granadilla on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Granadilla taajama-alueilla on voimassa rajoitus 100 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Granadilla alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 120 km/t.

Onko sää kaupungissa Granadilla samanlainen kuin muualla Kanariansaaret alueella?

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Granadilla road triplle alueelle Kanariansaaret tai sitä ympäröiville alueille kuukauden toukokuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 19 °C ja sademäärän vastaavasti 2,6 mm koko kuukauden ajan.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Granadilla hinnat?

autoa Granadilla hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Granadilla?

13 toimijaa on valittavissa autoa Granadilla toukokuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Granadilla?

Eri maissa, myös kohteessa Granadilla, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Granadilla?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Granadilla. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Granadilla?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Granadilla on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Granadilla?

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Granadilla suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Granadilla, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Granadilla autoillle.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Granadilla momondo avulla?

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Granadilla.

Löytyykö kohteesta Granadilla autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Voit erityisesti suodattaa Granadilla vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

Voinko etsiä Granadilla vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Granadilla, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Granadilla

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
pe 31/5
Keskipäivä
pe 7/6
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Granadilla