Autonvuokraus Barcelona - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Barcelona? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Barcelona, Espanja5. lokakuu — 8. lokakuu
Barcelona, Espanja
ma 10/5
Keskipäivä
to 10/8
Keskipäivä

Milloin on edullisinta vuokrata auto kohteessa Barcelona?

Kaikki

2 € - 41 €

Economy

- 18 €

Halvin aika vuokrata auto kohteessa Barcelona on marraskuuta. Hinta on 74 % alhaisempi kuin vuoden muina kuukausina, vain 4 € per päivä. Kallein kuukausi on taas vastaavasti helmikuuta. Jos etsit tiettyä autotyyppiä, harkitse taloudellisen auton vuokraamista marraskuuta. Autonvuokrauksen hinta kohteessa Barcelona voi vaihdella monien tekijöiden vuoksi, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja miten paljon etukäteen varaat auton.


Autovuokraamo Barcelona: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Barcelona
Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.0

Pisteet perustuvat 100 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.2

Pisteet perustuvat 40 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.2

Pisteet perustuvat 83 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.6

Pisteet perustuvat 85 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.4

Pisteet perustuvat 50 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.8

Pisteet perustuvat 62 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 10.0

Pisteet perustuvat 2 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.2

Pisteet perustuvat 19 arvosteluihin


Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Reus lentokenttä

Reus, Espanja

Läheiset nähtävyydet:

La Rambla88 km

Tietoja matkastasi kohteeseen Barcelona

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Barcelonassa?

Auton vuokraus Barcelonassa edellyttää 21 vuoden ikää. Osa autovuokraamoista voi myös vaatia, että henkilöllä on ollut ajokortti hallussaan 1‒2 vuotta. On myös tavallista, että vuokraajalta edellytetään luottokorttia. Nuoren kuljettajan kannattaa myös varautua lisämaksuihin. Tämä koskee myös seniorikansalaisia. Osa vuokraamoista voi periä lisämaksun, jos vuokraaja on alle 30- tai yli 65-vuotias.

Tärkeää tietoa Barcelonan liikenteestä ja liikennesäännöistä

Barcelonassa on varsin toimiva julkinen liikenne, johon kuuluvat linja-autot, metro, paikallisjunat sekä kaksi köysirataa. Metrossa on 11 linjaa, tosin verkostoa laajennetaan melko taajaan. Kaupungin keskustassa voi pärjätä julkisilla kulkuneuvoilla, mutta myös auton vuokraus Barcelonassa on vaivatonta. Vuokra-autolla voi lähteä myös pidemmille reissuille. Suomalaisten kannattaa varautua siihen, että Barcelonassa – ja Espanjassa ylipäätään – liikennekulttuuri poikkeaa jonkin verran suomalaisesta. Liikenneturvallisuus on parantunut viime vuosikymmeninä, mutta ruuhkaisuus ja korkeat ajonopeudet voivat yllättää. Moottoriteillä nopeusrajoitus on tavallisesti 120 km/h ja kaupunkialueilla 50 km/h. Barcelonassa on useita yksisuuntaisia katuja, joiden avulla ruuhkia pyritään ehkäisemään. Kaksi merkittävimmistä yksisuuntaisista kaduista ovat La Rambla ja Placa de Garriga i Bachs. Moottoriteillä voi joutua maksamaan tietulleja. Ajantasaisimman tiedon maksujen määristä löytää internetistä. Pysäköinti on Barcelonassa tavallisesti maksullista. Maksu suoritetaan lippuautomaatilla ja pysäköintilippu laitetaan esille auton tuulilasiin. Pysäköintiin sallitut paikat on merkitty sinisellä. Lapsiperheiden on hyvä huomioida, että alle 12-vuotiaat eivät saa matkustaa auton etupenkillä. Tämän lisäksi Espanjassa on turvaistuinpakko. Jos lapsia kuljetetaan ilman lainmukaista turvaistuinta, voi seuraksena olla sakot ja jopa auton takavarikointi. Lastenistuimia koskevat säädökset vaihtelevat lapsen iän ja pituuden mukaan. Jos perheen pienimmät ovat reissussa mukana, säädöksistä kannattaa siis ottaa selvää. Matkapuhelimen käyttö ei ole ajaessa sallittua muuten kuin hands-freen kautta ja turvavöiden käyttö on kaikille matkustajille pakollista.

Nähtävyyksiä Barcelonassa ja sen lähellä

Barcelona on 1,6 miljoonalla asukkaallaan Espanjan toiseksi suurin kaupunki. Kun tarkastellaan Suur-Barcelonan aluetta, johon kuuluu 35 Barcelonaa ympäröivää kuntaa, asukasluku nousee jo 3,2 miljoonaan. Barcelonasta ja sen lähistöltä löytyy nähtävää jos jonkinmoiseen makuun. Vierailun arvoisia ovat esimerkiksi keskiaikainen vanhakaupunki, Montjuïcin kukkula, Tibidabovuori huvipuistoineen ja kirkkoineen, La Ramblan kävelykatu sekä venesataman rantakatu Passeig Marítim. Auton vuokraaminen on kätevä tapa päästä liikkumaan. Kaupungissa on niin tasankoa kuin vuoristoakin ja vuokra-autoa valitessa kannattaakin ehdottomasti ottaa huomioon, missä sillä tulee ajamaan. Keskusta-alueella tai läheisten pikkukylien kapeilla kaduilla näppärin valinta on pieni ja ketterä kulkuneuvo. Jos taas suuntaat vuoristoon, kannattaa valita menopeli, jolla pärjää vuoristoteillä, esimerkiksi maasturi tai nelivetoinen auto. Barcelonan auringonpaisteessa avoauto on tietysti yksi vaihtoehto. Silloin kannattaa kuitenkin varautua siihen, että pysäköinnin ajaksi katto on syytä laskea alas ja auto lukita huolellisesti. Yleisesti ottaen auton voi saada Barcelonassa vuokralle edullisesti, mutta hintavertailu kannattaa aina. Hintaan vaikuttavat esimerkiksi vuokrattavan auton tyyppi sekä vuokrausaika: tarvitaanko autoa esimerkiksi päiväksi, viikoksi vai kuukaudeksi.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Kun vuokraat auton Barcelonassa, tarvitset siihen erillisen vakuutuksen. Esimerkiksi pelkkä matka- tai kotivakuutus ei riitä. Vakuutus kannattaa ottaa käyttämästäsi autovuokraamosta ja ehtoihin on hyvä tutustua jo etukäteen. Vuokraamoiden verkkosivuilta löytyy yleensä hyvin tietoa. On hyvä myös tarkistaa, mikä on mahdollisen omavastuuosuuden määrä: autovuokraamoiden välillä voi olla isojakin eroja. Vuokraa auto aina luotettavalta toimijalta. Oman oikeusturvan kannalta on hyvä kuvata vuokra-auto sekä nouto- että palautushetkellä ja säilyttää kuvia jonkin aikaa matkan jälkeenkin. Näin et joudu vastuuseen naarmuista tai kolhuista, joita et ole itse aiheuttanut.

Voiko Barcelonassa ajaa suomalaisella ajokortilla?

EU-kansalainen saa ajaa Espanjassa oman maansa ajokortilla, joten suomalainen ajokortti käy hyvin Barcelonassa. Kannattaa kuitenkin huomioida, että auton vuokrauksen ikäraja on 21 vuotta.

Mistä auton nouto ja palautus Barcelonassa onnistuu?

Auton vuokraus Barcelonassa on helppoa, sillä kaupungissa on lukuisia eri autovuokrausyrityksiä ja -toimipisteitä. Esimerkiksi Barcelonan lentokentältä ja sen läheisyydestä vuokra-auton löytää kätevästi. Auton noutoon ja palautukseen liittyvät yksityiskohdat kannattaa aina tarkistaa käyttämältään yritykseltä, mielellään jo hyvissä ajoin etukäteen. Monissa autovuokraamoissa auton voi palauttaa myös eri toimipisteeseen, mutta tämä – samoin kuin mahdollinen lisämaksu – kuuluu ehdottomasti tarkistettavien asioiden listalle.


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Barcelona kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä autonvuokrauspistettä

Hotel Barcelona Universal

Del Paral.lel, Del 76-78

11.2 km lentokentältä

InOut Hostel Barcelona

Major Del Rectoret 2

13.8 km lentokentältä

W Barcelona

Placa de la Rosa dels Vents, 1

11.9 km lentokentältä

Hotel Barcelona Universal

Del Paral.lel, Del 76-78

11.2 km lentokentältä

InOut Hostel Barcelona

Major Del Rectoret 2

13.8 km lentokentältä

W Barcelona

Placa de la Rosa dels Vents, 1

11.9 km lentokentältä

Exe Campus

Vila Universitaria (Campus Uab)-08193 Cerdanyola Del Valles

22.6 km lentokentältä

NH Collection Barcelona Gran Hotel Calderón

Rambla Catalunya, 26

12.4 km lentokentältä

Hotel Sofia Barcelona - in The Unbound Collection by Hyatt

Placa de Pius XII, 4

10.5 km lentokentältä

Barceló Raval

Rambla Del Raval, 17-21

11.6 km lentokentältä

Expo Hotel Barcelona

C/Mallorca, 1-23

10.4 km lentokentältä

NH Barcelona Stadium

Travessera de Les Corts, 150-152

10.1 km lentokentältä

Barcelona Princess

Avinguda Diagonal 1

17.0 km lentokentältä

Eurostars Grand Marina

Moll De Barcelona S/n

11.6 km lentokentältä

NH Sants Barcelona

Numancia, 74

10.8 km lentokentältä

Room Mate Gerard

Calle Ausias March 34

13.1 km lentokentältä

Claris Hotel & Spa Gl

Pau Claris, 150

12.8 km lentokentältä

Barcelona Pere Tarrés Hostel

c/Numancia 149-151

11.0 km lentokentältä

Vincci Maritimo

Calle Llull 340

16.4 km lentokentältä

Hotel SB Diagonal Zero Barcelona

Plaza de Llevant (Esquina Rambla Prim) SN 08019 Barcelona

17.1 km lentokentältä

Hotel Ronda Lesseps

Carrer Ballester,77-81

13.5 km lentokentältä


Autonvuokraus Barcelona

Tässä kuussa, tähän mennessä olemme tehneet 306 hakua käyttäjille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteeseen Barcelona.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Barcelona noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Tehostettu siivous on yksi uusista eduista, jonka voit saada, kun vuokraat auton kohteessa Barcelona. Käytä hakusuodatinta nähdäksesi kaikki vuokraamot, jotka tarjoavat tätä tehostetun siivouksen ominaisuutta. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Peritäänkö Barcelona autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Barcelona. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Barcelona valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Barcelona lokakuu ajaksi?

Useimmat matkustajat haluavat vuokrata perusmallisen auton kohteessa Barcelona lokakuu aikana. Perusmallinen auto soveltuu hyvin olosuhteisiin, joissa keskiarvolämpötilat ovat 13 °C ja sademäärä 58 mm cm lokakuu aikana. Tämä on täydellinen vuokra-autotyyppi märille teille ja jäätymispisteen yläpuolella pysytteleville lämpötiloille. Perusmalli vuokraaminen kaupungissa Barcelona maksaa keskimäärin 28 €/päivä.

Kuinka monta Sixt autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Barcelona?

Yrityksellä Sixt on eniten vuokraamoja kaupungissa Barcelona, josta löytyy yhteensä 9 toimipaikkaa. momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 57 €/päivä tarjouksia Sixt vuokra-autoille kaupungissa Barcelona.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Barcelona?

Kun ajat Barcelona kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Barcelona kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 100 km/t ja moottoriteille 120 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Espanja


Lentolippu varattuna kohteeseen Barcelona? Aloita matkan suunnittelu!

Barcelona

Aloita matkan suunnittelu jo tänään

Katso suosituimmat kaupunginosat ja löydä parhaat hotellit kohteessa Barcelona

Etsi hotelleja kohteessa Barcelona
Barcelona

Halvat lennot Barcelona

Löydä paras aika matkustaa, halvat hinnat ja suosituimmat lentoyhtiöt.

Etsi lentoja - Barcelona