Oivalluksia
Uusimmat tarjoukset
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Barcelona, Katalonia

Haussa halpa vuokra-auto Barcelona, Katalonia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Barcelona, Espanja
26. maaliskuu — 2. huhtikuu
Barcelona, Espanja
ti 26/3
Keskipäivä
ti 2/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Barcelona

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Barcelona

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Barcelona?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Barcelona löytyvät yleensä Rhodium kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaRhodium, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 3 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Barcelona on 16 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Barcelona?

Vuokraamolla Sunnycars on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Barcelona 13 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Barcelona?

Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Fiat 500 kaupungista Barcelona, ja datamme mukaan Opel Corsa on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Fiat 500, hinnat ovat 24 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Fiat 500 autonvuokraustarjousta kaupungista Barcelona niinkin alhaiseen hintaan kuin 6 € per päivä. Opel Corsa autonvuokraukset kaupungista Barcelona ovat yleensä keskimäärin 23 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 9 € per päivä.

Parhaat tarjoukset Barcelona, Katalonia autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Barcelona, Katalonia
Edullinen11 €/pvä
Pienikokoinen11 €/pvä
Keskikokoinen19 €/pvä
Mini10 €/pvä
Korkeatasoinen34 €/pvä
Keskikokoinen maasturi13 €/pvä
Pienikokoinen maasturi15 €/pvä
Pienikokoinen farmari20 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Tärkeää tietoa Barcelona autonvuokrauksesta

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Barcelonassa?

Auton vuokraus Barcelonassa edellyttää 21 vuoden ikää. Osa autovuokraamoista voi myös vaatia, että henkilöllä on ollut ajokortti hallussaan 1‒2 vuotta. On myös tavallista, että vuokraajalta edellytetään luottokorttia. Nuoren kuljettajan kannattaa myös varautua lisämaksuihin. Tämä koskee myös seniorikansalaisia. Osa vuokraamoista voi periä lisämaksun, jos vuokraaja on alle 30- tai yli 65-vuotias.

Tärkeää tietoa Barcelonan liikenteestä ja liikennesäännöistä

Barcelonassa on varsin toimiva julkinen liikenne, johon kuuluvat linja-autot, metro, paikallisjunat sekä kaksi köysirataa. Metrossa on 11 linjaa, tosin verkostoa laajennetaan melko taajaan. Kaupungin keskustassa voi pärjätä julkisilla kulkuneuvoilla, mutta myös auton vuokraus Barcelonassa on vaivatonta. Vuokra-autolla voi lähteä myös pidemmille reissuille. Suomalaisten kannattaa varautua siihen, että Barcelonassa – ja Espanjassa ylipäätään – liikennekulttuuri poikkeaa jonkin verran suomalaisesta. Liikenneturvallisuus on parantunut viime vuosikymmeninä, mutta ruuhkaisuus ja korkeat ajonopeudet voivat yllättää. Moottoriteillä nopeusrajoitus on tavallisesti 120 km/h ja kaupunkialueilla 50 km/h. Barcelonassa on useita yksisuuntaisia katuja, joiden avulla ruuhkia pyritään ehkäisemään. Kaksi merkittävimmistä yksisuuntaisista kaduista ovat La Rambla ja Placa de Garriga i Bachs. Moottoriteillä voi joutua maksamaan tietulleja. Ajantasaisimman tiedon maksujen määristä löytää internetistä. Pysäköinti on Barcelonassa tavallisesti maksullista. Maksu suoritetaan lippuautomaatilla ja pysäköintilippu laitetaan esille auton tuulilasiin. Pysäköintiin sallitut paikat on merkitty sinisellä. Lapsiperheiden on hyvä huomioida, että alle 12-vuotiaat eivät saa matkustaa auton etupenkillä. Tämän lisäksi Espanjassa on turvaistuinpakko. Jos lapsia kuljetetaan ilman lainmukaista turvaistuinta, voi seuraksena olla sakot ja jopa auton takavarikointi. Lastenistuimia koskevat säädökset vaihtelevat lapsen iän ja pituuden mukaan. Jos perheen pienimmät ovat reissussa mukana, säädöksistä kannattaa siis ottaa selvää. Matkapuhelimen käyttö ei ole ajaessa sallittua muuten kuin hands-freen kautta ja turvavöiden käyttö on kaikille matkustajille pakollista.

Nähtävyyksiä Barcelonassa ja sen lähellä

Barcelona on 1,6 miljoonalla asukkaallaan Espanjan toiseksi suurin kaupunki. Kun tarkastellaan Suur-Barcelonan aluetta, johon kuuluu 35 Barcelonaa ympäröivää kuntaa, asukasluku nousee jo 3,2 miljoonaan. Barcelonasta ja sen lähistöltä löytyy nähtävää jos jonkinmoiseen makuun. Vierailun arvoisia ovat esimerkiksi keskiaikainen vanhakaupunki, Montjuïcin kukkula, Tibidabovuori huvipuistoineen ja kirkkoineen, La Ramblan kävelykatu sekä venesataman rantakatu Passeig Marítim. Auton vuokraaminen on kätevä tapa päästä liikkumaan. Kaupungissa on niin tasankoa kuin vuoristoakin ja vuokra-autoa valitessa kannattaakin ehdottomasti ottaa huomioon, missä sillä tulee ajamaan. Keskusta-alueella tai läheisten pikkukylien kapeilla kaduilla näppärin valinta on pieni ja ketterä kulkuneuvo. Jos taas suuntaat vuoristoon, kannattaa valita menopeli, jolla pärjää vuoristoteillä, esimerkiksi maasturi tai nelivetoinen auto. Barcelonan auringonpaisteessa avoauto on tietysti yksi vaihtoehto. Silloin kannattaa kuitenkin varautua siihen, että pysäköinnin ajaksi katto on syytä laskea alas ja auto lukita huolellisesti. Yleisesti ottaen auton voi saada Barcelonassa vuokralle edullisesti, mutta hintavertailu kannattaa aina. Hintaan vaikuttavat esimerkiksi vuokrattavan auton tyyppi sekä vuokrausaika: tarvitaanko autoa esimerkiksi päiväksi, viikoksi vai kuukaudeksi.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Kun vuokraat auton Barcelonassa, tarvitset siihen erillisen vakuutuksen. Esimerkiksi pelkkä matka- tai kotivakuutus ei riitä. Vakuutus kannattaa ottaa käyttämästäsi autovuokraamosta ja ehtoihin on hyvä tutustua jo etukäteen. Vuokraamoiden verkkosivuilta löytyy yleensä hyvin tietoa. On hyvä myös tarkistaa, mikä on mahdollisen omavastuuosuuden määrä: autovuokraamoiden välillä voi olla isojakin eroja. Vuokraa auto aina luotettavalta toimijalta. Oman oikeusturvan kannalta on hyvä kuvata vuokra-auto sekä nouto- että palautushetkellä ja säilyttää kuvia jonkin aikaa matkan jälkeenkin. Näin et joudu vastuuseen naarmuista tai kolhuista, joita et ole itse aiheuttanut.

Voiko Barcelonassa ajaa suomalaisella ajokortilla?

EU-kansalainen saa ajaa Espanjassa oman maansa ajokortilla, joten suomalainen ajokortti käy hyvin Barcelonassa. Kannattaa kuitenkin huomioida, että auton vuokrauksen ikäraja on 21 vuotta.

Mistä auton nouto ja palautus Barcelonassa onnistuu?

Auton vuokraus Barcelonassa on helppoa, sillä kaupungissa on lukuisia eri autovuokrausyrityksiä ja -toimipisteitä. Esimerkiksi Barcelonan lentokentältä ja sen läheisyydestä vuokra-auton löytää kätevästi. Auton noutoon ja palautukseen liittyvät yksityiskohdat kannattaa aina tarkistaa käyttämältään yritykseltä, mielellään jo hyvissä ajoin etukäteen. Monissa autovuokraamoissa auton voi palauttaa myös eri toimipisteeseen, mutta tämä – samoin kuin mahdollinen lisämaksu – kuuluu ehdottomasti tarkistettavien asioiden listalle.


Autonvuokraustarjoukset Barcelona, Katalonia

Löydä kohteesta Barcelona juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

18 € - 103 €

Kaikki autotyypit

25 € - 112 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Barcelona, Espanjan on 32 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Barcelona, Espanjan on tammikuuta. Hinta on 44 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 18 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 31 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Barcelona, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Barcelona voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Barcelona pieni auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Barcelona, Espanjan on 49 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Barcelona, Espanjan on helmikuuta. Hinta on 52 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 24 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 7 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Barcelona, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Barcelona voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Barcelona keskikoko auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Barcelona, Espanjan on 71 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa Barcelona, Espanjan on joulukuuta. Hinta on 57 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 31 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 37 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Barcelona, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Barcelona voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Barcelona suuri auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Barcelona, Espanjan on 47 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Barcelona, Espanjan on syyskuuta. Hinta on 65 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 17 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 5 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Barcelona, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Barcelona voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Barcelona Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Barcelona, Espanjan on 51 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Barcelona, Espanjan on helmikuuta. Hinta on 52 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 25 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 12 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Barcelona, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Barcelona voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

luksus auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Barcelona, Espanjan on 65 €. Halvin aika vuokrata luksus auto kohteessa Barcelona, Espanjan on helmikuuta. Hinta on 53 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 31 € per päivä. luksus autovuokraus on tyypillisesti 30 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Barcelona, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Barcelona voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Barcelona, Espanjan on 37 €. Halvin aika vuokrata avoauto kohteessa Barcelona, Espanjan on tammikuuta. Hinta on 68 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 12 € per päivä. avoautovuokraus on tyypillisesti 20 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Barcelona, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Barcelona voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Toyota Aygo
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

10 €/pvä

2 huhti - 5 huhti
Toyota Aygo
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

11 €/pvä

2 huhti - 5 huhti
Opel Corsa
Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

11 €/pvä

2 huhti - 5 huhti
Opel Astra

Barcelona autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Barcelona, Katalonia

Europcar

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,4

Comfort

8,8

Kokonaisarvosana

8,5

Nouto/palautus

9,7

Value

8,5

Centauro

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,5

Comfort

9,5

Kokonaisarvosana

8,5

Nouto/palautus

8,5

Value

8,5

Sixt

9 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,5

Comfort

8,4

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

7,5

Value

7,2

Budget

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,2

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

7,2

Nouto/palautus

6,9

Value

7,2

Enterprise Rent-A-Car

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

7,4

Kokonaisarvosana

7,2

Nouto/palautus

7,0

Value

6,8

Avis

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

6,6

Nouto/palautus

6,0

Value

6,7

Dollar

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,2

Comfort

6,6

Kokonaisarvosana

5,7

Nouto/palautus

5,4

Value

5,8

Thrifty

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,8

Comfort

5,6

Kokonaisarvosana

5,3

Nouto/palautus

4,9

Value

4,7

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Barcelona

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Barcelona

Suosituin vuokraamo

Record Go

Suositut autotyypit

Compact, Economy, Passenger Van

Halvin vuokra-auto

14 €

Suosituin malli

Fiat 500
Suosituin Barcelona autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Record Go. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Rhodium ja Hertz.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Barcelona viimeisten 72 tunnin aikana: Compact, Economy, Passenger Van.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Barcelona on 14 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 28 €/pvä.
Kohteen Barcelona suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Fiat 500. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Class Convertible.

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Barcelona autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

La Rambla75,6 km

Läheiset nähtävyydet:

La Rambla87,9 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Barcelona suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Barcelona
Holiday Inn Barcelona - Sant Cugat, An IHG Hotel

Holiday Inn Barcelona - Sant Cugat, An IHG Hotel

Carrer Del Danubi, 24,Sant Cugat Del Vallès, Barcelona, Spain

15,6 km kaupungin keskustasta

Hotel Sofia Barcelona, In The Unbound Collection By Hyatt

Hotel Sofia Barcelona, In The Unbound Collection By Hyatt

Plaza de Pio XII, 4, Barcelona, Spain

4,5 km kaupungin keskustasta

Nobu Hotel Barcelona

Nobu Hotel Barcelona

Avenida de Roma 2-4, Barcelona, Spain

3,0 km kaupungin keskustasta

NH Collection Barcelona Gran Hotel Calderón

NH Collection Barcelona Gran Hotel Calderón

Rambla de Catalunya, 26, Barcelona, Spain

1,1 km kaupungin keskustasta

Eurostars Grand Marina

Eurostars Grand Marina

Moll de Barcelona Edifici Sud Of. 323, Barcelona, Spain

1,3 km kaupungin keskustasta

Barcelona Princess

Barcelona Princess

Avinguda Diagonal 1, Barcelona, Spain

4,6 km kaupungin keskustasta

Sercotel Caspe

Sercotel Caspe

Caspe 103-109, Barcelona, Spain

1,4 km kaupungin keskustasta

W Barcelona

W Barcelona

Plaça Rosa Dels Vents, 1, Barcelona, Spain

1,9 km kaupungin keskustasta

Claris Hotel & Spa Gl

Claris Hotel & Spa Gl

Pau Claris, 150, Barcelona, Spain

1,6 km kaupungin keskustasta

Sercotel Rosellón

Sercotel Rosellón

C/ Del Rossellon 390, Barcelona, Spain

2,4 km kaupungin keskustasta

The Social Hub Barcelona Poblenou

The Social Hub Barcelona Poblenou

C/ de Cristóbal de Moura 49, Barcelona, Spain

3,7 km kaupungin keskustasta

Intercontinental Barcelona, An IHG Hotel

Intercontinental Barcelona, An IHG Hotel

Avenida Ruis I Taulet 1-3, Barcelona, Spain

2,2 km kaupungin keskustasta

Best Western Plus Hotel Alfa Aeropuerto

Best Western Plus Hotel Alfa Aeropuerto

Mercabarna Franca, Barcelona, Spain

8,2 km kaupungin keskustasta

Alberg Pere Tarrés

Alberg Pere Tarrés

Calle Numancia 149-151, Barcelona, Spain

3,7 km kaupungin keskustasta

Hotel SB Glow

Hotel SB Glow

Carrer De Badajoz 148-154, Barcelona, Spain

2,3 km kaupungin keskustasta

NH Sants Barcelona

NH Sants Barcelona

Carrer de Numancia, 74, Barcelona, Spain

3,3 km kaupungin keskustasta

Barceló Sants

Barceló Sants

Plaza Dels Paisos Catalans, Barcelona, Spain

3,2 km kaupungin keskustasta

Sonder Paseo de Gracia

Sonder Paseo de Gracia

29 Passeig de Gràcia, Barcelona, Spain

1,2 km kaupungin keskustasta


Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Barcelona - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Barcelona, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Barcelona, Espanja autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Barcelona. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Barcelona valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Barcelona huhtikuu ajaksi?

Lämpötila on keskimäärin 16 °C ja sademäärä 59 mm cm, joten paras vuokra-automalli huhtikuumatkalle on avoauto. Avoauton vuokraaminen kaupungissa Barcelona on jännittävä tapa tutustua kaupunkiin ilman, että tarvitsee huolehtia siitä, mitä taivaalta tulee alas. Sääennustetta kannattaa kuitenkin vilkaista ennen reissua ja tehdä lopullinen päätös vuokra-automallista sen perusteella. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Barcelona maksaa keskimäärin 38 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Barcelona, Espanja?

Kun ajat Barcelona kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Barcelona kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 100 km/t ja moottoriteille 120 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Mistä vuokraamosta on saatavilla BMW 4 Series Convertible vuokra-autoja kaupungissa Barcelona?

Millainen sää on kohteessa Barcelona, Espanja kuukauden maaliskuu aikana?

Kuukauden maaliskuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Barcelona on 11 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 42 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Barcelona.

Onko sää kaupungissa Barcelona samanlainen kuin muualla Katalonia alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Barcelona ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Katalonia lämpötila kuukauden aikana maaliskuu on 11 °C ja mahdollinen sademäärä 43,3 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Barcelona hinnat?

autoa Barcelona hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Barcelona?

maaliskuuta 2024 alkaen 163 toimijaa on valittavissa autoa Barcelona osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Barcelona?

Eri maissa, myös kohteessa Barcelona, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Barcelona?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Barcelona. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Barcelona?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Barcelona käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Barcelona?

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Barcelona, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Barcelona, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Barcelona, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Barcelona momondo avulla?

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta Barcelona.

Löytyykö kohteesta Barcelona autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Tehostetut siivouspalvelut löytyvät kaikista momondo autovuokraamoista, mukaan lukien Barcelona.

Voinko etsiä Barcelona vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Barcelona vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Barcelona

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Barcelona


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
ti 26/3
Keskipäivä
ti 2/4
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.