Autonvuokraukset kohteessa Barcelona, Katalonia

Haussa halpa vuokra-auto Barcelona, Katalonia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Barcelona, Espanja
16. kesäkuu — 23. kesäkuu
Sama palautus
Barcelona, Espanja
pe 16/6
Keskipäivä
pe 23/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Barcelona

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Barcelona

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Barcelona?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Barcelona löytyvät yleensä Rhodium kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaRhodium, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 3 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Barcelona on 16 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Barcelona?

Vuokraamolla Sunnycars on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Barcelona 18 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Barcelona?

Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Fiat 500 kaupungista Barcelona, ja datamme mukaan Ford Fiesta on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Fiat 500, hinnat ovat 26 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Fiat 500 autonvuokraustarjousta kaupungista Barcelona niinkin alhaiseen hintaan kuin 3 € per päivä. Ford Fiesta autonvuokraukset kaupungista Barcelona ovat yleensä keskimäärin 27 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 4 € per päivä.

Parhaat tarjoukset Barcelona, Katalonia autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Barcelona, Katalonia
Hyundai i10
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

5 €/pvä

17 kesä - 8 heinä
Hyundai i10
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

10 €/pvä

17 kesä - 8 heinä
Opel Corsa
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

14 €/pvä

17 kesä - 8 heinä
Toyota Corolla
Vauxhall Mokka
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

15 €/pvä

17 kesä - 8 heinä
Vauxhall Mokka
Vauxhall Mokka
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

16 €/pvä

17 kesä - 8 heinä
Vauxhall Mokka
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

16 €/pvä

17 kesä - 8 heinä
Toyota Corolla
Opel Mokka
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

18 €/pvä

17 kesä - 8 heinä
Opel Mokka
Ford Focus Wagon
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

18 €/pvä

17 kesä - 8 heinä
Ford Focus Wagon
Nissan Qashqai
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

18 €/pvä

17 kesä - 8 heinä
Nissan Qashqai

Tärkeää tietoa Barcelona autonvuokrauksesta

Auton vuokraus Barcelonassa edellyttää 21 vuoden ikää. Osa autovuokraamoista voi myös vaatia, että henkilöllä on ollut ajokortti hallussaan 1‒2 vuotta. On myös tavallista, että vuokraajalta edellytetään luottokorttia. Nuoren kuljettajan kannattaa myös varautua lisämaksuihin. Tämä koskee myös seniorikansalaisia. Osa vuokraamoista voi periä lisämaksun, jos vuokraaja on alle 30- tai yli 65-vuotias.

Barcelonassa on varsin toimiva julkinen liikenne, johon kuuluvat linja-autot, metro, paikallisjunat sekä kaksi köysirataa. Metrossa on 11 linjaa, tosin verkostoa laajennetaan melko taajaan. Kaupungin keskustassa voi pärjätä julkisilla kulkuneuvoilla, mutta myös auton vuokraus Barcelonassa on vaivatonta. Vuokra-autolla voi lähteä myös pidemmille reissuille. Suomalaisten kannattaa varautua siihen, että Barcelonassa – ja Espanjassa ylipäätään – liikennekulttuuri poikkeaa jonkin verran suomalaisesta. Liikenneturvallisuus on parantunut viime vuosikymmeninä, mutta ruuhkaisuus ja korkeat ajonopeudet voivat yllättää. Moottoriteillä nopeusrajoitus on tavallisesti 120 km/h ja kaupunkialueilla 50 km/h. Barcelonassa on useita yksisuuntaisia katuja, joiden avulla ruuhkia pyritään ehkäisemään. Kaksi merkittävimmistä yksisuuntaisista kaduista ovat La Rambla ja Placa de Garriga i Bachs. Moottoriteillä voi joutua maksamaan tietulleja. Ajantasaisimman tiedon maksujen määristä löytää internetistä. Pysäköinti on Barcelonassa tavallisesti maksullista. Maksu suoritetaan lippuautomaatilla ja pysäköintilippu laitetaan esille auton tuulilasiin. Pysäköintiin sallitut paikat on merkitty sinisellä. Lapsiperheiden on hyvä huomioida, että alle 12-vuotiaat eivät saa matkustaa auton etupenkillä. Tämän lisäksi Espanjassa on turvaistuinpakko. Jos lapsia kuljetetaan ilman lainmukaista turvaistuinta, voi seuraksena olla sakot ja jopa auton takavarikointi. Lastenistuimia koskevat säädökset vaihtelevat lapsen iän ja pituuden mukaan. Jos perheen pienimmät ovat reissussa mukana, säädöksistä kannattaa siis ottaa selvää. Matkapuhelimen käyttö ei ole ajaessa sallittua muuten kuin hands-freen kautta ja turvavöiden käyttö on kaikille matkustajille pakollista.

Barcelona on 1,6 miljoonalla asukkaallaan Espanjan toiseksi suurin kaupunki. Kun tarkastellaan Suur-Barcelonan aluetta, johon kuuluu 35 Barcelonaa ympäröivää kuntaa, asukasluku nousee jo 3,2 miljoonaan. Barcelonasta ja sen lähistöltä löytyy nähtävää jos jonkinmoiseen makuun. Vierailun arvoisia ovat esimerkiksi keskiaikainen vanhakaupunki, Montjuïcin kukkula, Tibidabovuori huvipuistoineen ja kirkkoineen, La Ramblan kävelykatu sekä venesataman rantakatu Passeig Marítim. Auton vuokraaminen on kätevä tapa päästä liikkumaan. Kaupungissa on niin tasankoa kuin vuoristoakin ja vuokra-autoa valitessa kannattaakin ehdottomasti ottaa huomioon, missä sillä tulee ajamaan. Keskusta-alueella tai läheisten pikkukylien kapeilla kaduilla näppärin valinta on pieni ja ketterä kulkuneuvo. Jos taas suuntaat vuoristoon, kannattaa valita menopeli, jolla pärjää vuoristoteillä, esimerkiksi maasturi tai nelivetoinen auto. Barcelonan auringonpaisteessa avoauto on tietysti yksi vaihtoehto. Silloin kannattaa kuitenkin varautua siihen, että pysäköinnin ajaksi katto on syytä laskea alas ja auto lukita huolellisesti. Yleisesti ottaen auton voi saada Barcelonassa vuokralle edullisesti, mutta hintavertailu kannattaa aina. Hintaan vaikuttavat esimerkiksi vuokrattavan auton tyyppi sekä vuokrausaika: tarvitaanko autoa esimerkiksi päiväksi, viikoksi vai kuukaudeksi.


Autonvuokraustarjoukset Barcelona, Katalonia

Löydä kohteesta Barcelona juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

12 € - 49 €

Kaikki autotyypit

22 € - 112 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Barcelona, Espanjan on 28 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Barcelona, Espanjan on helmikuuta. Hinta on 59 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 12 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 50 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Barcelona, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Barcelona voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Barcelona Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Barcelona, Espanjan on 51 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Barcelona, Espanjan on helmikuuta. Hinta on 51 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 25 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 11 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Barcelona, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Barcelona voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Barcelona Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Barcelona, Espanjan on 106 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Barcelona, Espanjan on tammikuuta. Hinta on 83 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 19 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 47 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Barcelona, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Barcelona voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Barcelona Suuri vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Barcelona, Espanjan on 41 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Barcelona, Espanjan on marraskuuta. Hinta on 72 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 12 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 27 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Barcelona, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Barcelona voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Barcelona Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Barcelona, Espanjan on 87 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Barcelona, Espanjan on maaliskuuta. Hinta on 66 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 30 € per päivä. Pakettiautovuokraus on tyypillisesti 35 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Barcelona, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Barcelona voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Luksus vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Barcelona, Espanjan on 102 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Barcelona, Espanjan on elokuuta. Hinta on 50 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 51 € per päivä. Luksusvuokraus on tyypillisesti 45 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Barcelona, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Barcelona voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Barcelona, Espanjan on 38 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa Barcelona, Espanjan on lokakuuta. Hinta on 59 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 16 € per päivä. Avoautovuokraus on tyypillisesti 32 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Barcelona, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Barcelona voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Hyundai i10
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

5 €/pvä

17 kesä - 8 heinä
Hyundai i10
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

10 €/pvä

17 kesä - 8 heinä
Opel Corsa
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

14 €/pvä

17 kesä - 8 heinä
Toyota Corolla

Barcelona autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Barcelona, Katalonia

Europcar

7 sijaintia

Dollar

6 sijaintia

Enterprise Rent-A-Car

5 sijaintia

Avis

4 sijaintia

Budget

4 sijaintia

Hertz

4 sijaintia

Centauro

3 sijaintia

Sunnycars

18 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Barcelona

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Barcelona

Suosituin vuokraamo

Goldcar Rental SP

Suositut autotyypit

Mini, Economy, Intermediate

Halvin vuokra-auto

10 €

Suosituin malli

Fiat 500
Suosituin Barcelona autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Goldcar Rental SP. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Rhodium ja Record Go.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Barcelona viimeisten 72 tunnin aikana: Mini, Economy, Intermediate.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Barcelona on 10 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 21 €/pvä.
Kohteen Barcelona suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Fiat 500. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Ford Fiesta.

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Barcelona autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

La Rambla75,6 km

Läheiset nähtävyydet:

La Rambla87,9 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Barcelona suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Barcelona

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Barcelona - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Barcelona, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

9 € on viikonlopun mittaisen autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Barcelona ajankohtana heinäkuu, edullisimpien tarjousten hinnat alkaen 8 €. Viikon pituiselle autonvuokraukselle halvin hinta oli 7 €, ja eniten vaihtoehtoja oli hinnan 9 € ympärillä.

Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Barcelona. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Barcelona valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Barcelona

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Barcelona

Vuokra-autotyypit, jotka ovat suosittuja kohteessa Barcelona

Vuokraa mikä tahansa näistä suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Barcelona

Tutustu alueen Espanjan muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Espanjan

Aloita matkan suunnittelu - Barcelona


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Barcelona käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Barcelona, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.