Autonvuokraus Barcelona, Espanja

Haussa halpa vuokra-auto Barcelona, Espanja? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Barcelona, Espanja
11. elokuu — 18. elokuu
Sama palautus
Barcelona, Espanja
ke 11/8
Keskipäivä
ke 18/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Barcelona, Espanja

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

7 € - 29 €

Kaikki autotyypit

11 € - 46 €

Pieni auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Barcelona, Espanja on 15 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Barcelona, Espanja on tammikuuta. Hinta on 54 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 7 € päivässä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 50 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Barcelona. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Barcelona voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Barcelona Pieni vuokra-autohinnat.

Keskikoko auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Barcelona, Espanja on 39 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Barcelona, Espanja on lokakuuta. Hinta on 42 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 23 € päivässä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 24 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Barcelona. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Barcelona voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Barcelona Keskikoko vuokra-autohinnat.

Suuri auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Barcelona, Espanja on 35 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Barcelona, Espanja on tammikuuta. Hinta on 53 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 17 € päivässä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 17 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Barcelona. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Barcelona voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Barcelona Suuri vuokra-autohinnat.

Maasturi auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Barcelona, Espanja on 20 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Barcelona, Espanja on joulukuuta. Hinta on 40 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 12 € päivässä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 34 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Barcelona. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Barcelona voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Barcelona Maasturi vuokra-autohinnat.

Pakettiauto auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Barcelona, Espanja on 32 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Barcelona, Espanja on syyskuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 35 € päivässä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 10 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Barcelona. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Barcelona voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Barcelona Pakettiauto vuokra-autohinnat.


Autovuokraamo Barcelona: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Barcelona, Espanja
9 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,3

Mukavuus

8,2

Kokonaisarvosana

7,6

Nouto/palautus

7,4

Hinta-laatusuhde

6,9
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,3

Mukavuus

8,1

Kokonaisarvosana

6,9

Nouto/palautus

6,8

Hinta-laatusuhde

6,9
6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Mukavuus

7,6

Kokonaisarvosana

7,2

Nouto/palautus

6,9

Hinta-laatusuhde

7,4
6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,7

Mukavuus

7,5

Kokonaisarvosana

6,6

Nouto/palautus

6,0

Hinta-laatusuhde

6,8
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Mukavuus

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Hinta-laatusuhde

10,0
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Mukavuus

9,0

Kokonaisarvosana

8,7

Nouto/palautus

8,4

Hinta-laatusuhde

8,6
6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,4

Mukavuus

7,2

Kokonaisarvosana

6,5

Nouto/palautus

6,0

Hinta-laatusuhde

6,7
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Mukavuus

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,0

Hinta-laatusuhde

6,0

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Läheiset nähtävyydet:

La Rambla75,6 km

Läheiset nähtävyydet:

La Rambla87,9 km

Tietoja matkastasi kohteeseen Barcelona

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Barcelonassa?

Auton vuokraus Barcelonassa edellyttää 21 vuoden ikää. Osa autovuokraamoista voi myös vaatia, että henkilöllä on ollut ajokortti hallussaan 1‒2 vuotta. On myös tavallista, että vuokraajalta edellytetään luottokorttia. Nuoren kuljettajan kannattaa myös varautua lisämaksuihin. Tämä koskee myös seniorikansalaisia. Osa vuokraamoista voi periä lisämaksun, jos vuokraaja on alle 30- tai yli 65-vuotias.

Tärkeää tietoa Barcelonan liikenteestä ja liikennesäännöistä

Barcelonassa on varsin toimiva julkinen liikenne, johon kuuluvat linja-autot, metro, paikallisjunat sekä kaksi köysirataa. Metrossa on 11 linjaa, tosin verkostoa laajennetaan melko taajaan. Kaupungin keskustassa voi pärjätä julkisilla kulkuneuvoilla, mutta myös auton vuokraus Barcelonassa on vaivatonta. Vuokra-autolla voi lähteä myös pidemmille reissuille. Suomalaisten kannattaa varautua siihen, että Barcelonassa – ja Espanjassa ylipäätään – liikennekulttuuri poikkeaa jonkin verran suomalaisesta. Liikenneturvallisuus on parantunut viime vuosikymmeninä, mutta ruuhkaisuus ja korkeat ajonopeudet voivat yllättää. Moottoriteillä nopeusrajoitus on tavallisesti 120 km/h ja kaupunkialueilla 50 km/h. Barcelonassa on useita yksisuuntaisia katuja, joiden avulla ruuhkia pyritään ehkäisemään. Kaksi merkittävimmistä yksisuuntaisista kaduista ovat La Rambla ja Placa de Garriga i Bachs. Moottoriteillä voi joutua maksamaan tietulleja. Ajantasaisimman tiedon maksujen määristä löytää internetistä. Pysäköinti on Barcelonassa tavallisesti maksullista. Maksu suoritetaan lippuautomaatilla ja pysäköintilippu laitetaan esille auton tuulilasiin. Pysäköintiin sallitut paikat on merkitty sinisellä. Lapsiperheiden on hyvä huomioida, että alle 12-vuotiaat eivät saa matkustaa auton etupenkillä. Tämän lisäksi Espanjassa on turvaistuinpakko. Jos lapsia kuljetetaan ilman lainmukaista turvaistuinta, voi seuraksena olla sakot ja jopa auton takavarikointi. Lastenistuimia koskevat säädökset vaihtelevat lapsen iän ja pituuden mukaan. Jos perheen pienimmät ovat reissussa mukana, säädöksistä kannattaa siis ottaa selvää. Matkapuhelimen käyttö ei ole ajaessa sallittua muuten kuin hands-freen kautta ja turvavöiden käyttö on kaikille matkustajille pakollista.

Nähtävyyksiä Barcelonassa ja sen lähellä

Barcelona on 1,6 miljoonalla asukkaallaan Espanjan toiseksi suurin kaupunki. Kun tarkastellaan Suur-Barcelonan aluetta, johon kuuluu 35 Barcelonaa ympäröivää kuntaa, asukasluku nousee jo 3,2 miljoonaan. Barcelonasta ja sen lähistöltä löytyy nähtävää jos jonkinmoiseen makuun. Vierailun arvoisia ovat esimerkiksi keskiaikainen vanhakaupunki, Montjuïcin kukkula, Tibidabovuori huvipuistoineen ja kirkkoineen, La Ramblan kävelykatu sekä venesataman rantakatu Passeig Marítim. Auton vuokraaminen on kätevä tapa päästä liikkumaan. Kaupungissa on niin tasankoa kuin vuoristoakin ja vuokra-autoa valitessa kannattaakin ehdottomasti ottaa huomioon, missä sillä tulee ajamaan. Keskusta-alueella tai läheisten pikkukylien kapeilla kaduilla näppärin valinta on pieni ja ketterä kulkuneuvo. Jos taas suuntaat vuoristoon, kannattaa valita menopeli, jolla pärjää vuoristoteillä, esimerkiksi maasturi tai nelivetoinen auto. Barcelonan auringonpaisteessa avoauto on tietysti yksi vaihtoehto. Silloin kannattaa kuitenkin varautua siihen, että pysäköinnin ajaksi katto on syytä laskea alas ja auto lukita huolellisesti. Yleisesti ottaen auton voi saada Barcelonassa vuokralle edullisesti, mutta hintavertailu kannattaa aina. Hintaan vaikuttavat esimerkiksi vuokrattavan auton tyyppi sekä vuokrausaika: tarvitaanko autoa esimerkiksi päiväksi, viikoksi vai kuukaudeksi.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Kun vuokraat auton Barcelonassa, tarvitset siihen erillisen vakuutuksen. Esimerkiksi pelkkä matka- tai kotivakuutus ei riitä. Vakuutus kannattaa ottaa käyttämästäsi autovuokraamosta ja ehtoihin on hyvä tutustua jo etukäteen. Vuokraamoiden verkkosivuilta löytyy yleensä hyvin tietoa. On hyvä myös tarkistaa, mikä on mahdollisen omavastuuosuuden määrä: autovuokraamoiden välillä voi olla isojakin eroja. Vuokraa auto aina luotettavalta toimijalta. Oman oikeusturvan kannalta on hyvä kuvata vuokra-auto sekä nouto- että palautushetkellä ja säilyttää kuvia jonkin aikaa matkan jälkeenkin. Näin et joudu vastuuseen naarmuista tai kolhuista, joita et ole itse aiheuttanut.

Voiko Barcelonassa ajaa suomalaisella ajokortilla?

EU-kansalainen saa ajaa Espanjassa oman maansa ajokortilla, joten suomalainen ajokortti käy hyvin Barcelonassa. Kannattaa kuitenkin huomioida, että auton vuokrauksen ikäraja on 21 vuotta.

Mistä auton nouto ja palautus Barcelonassa onnistuu?

Auton vuokraus Barcelonassa on helppoa, sillä kaupungissa on lukuisia eri autovuokrausyrityksiä ja -toimipisteitä. Esimerkiksi Barcelonan lentokentältä ja sen läheisyydestä vuokra-auton löytää kätevästi. Auton noutoon ja palautukseen liittyvät yksityiskohdat kannattaa aina tarkistaa käyttämältään yritykseltä, mielellään jo hyvissä ajoin etukäteen. Monissa autovuokraamoissa auton voi palauttaa myös eri toimipisteeseen, mutta tämä – samoin kuin mahdollinen lisämaksu – kuuluu ehdottomasti tarkistettavien asioiden listalle.


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Barcelona, Espanja kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Barcelona

Tässä kuussa, tähän mennessä olemme tehneet 5 hakua käyttäjille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteeseen Barcelona.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Barcelona noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Tehostettu siivous on yksi uusista eduista, jonka voit saada, kun vuokraat auton kohteessa Barcelona. Käytä hakusuodatinta nähdäksesi kaikki vuokraamot, jotka tarjoavat tätä tehostetun siivouksen ominaisuutta. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa syyskuu kohteessa Barcelona, Espanja?

22 € on viikonlopun mittaisen autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Barcelona ajankohtana syyskuu, edullisimpien tarjousten hinnat alkaen 3 €. Viikon pituiselle autonvuokraukselle halvin hinta oli 1 €, ja eniten vaihtoehtoja oli hinnan 15 € ympärillä.

Peritäänkö Barcelona, Espanja autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Barcelona. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Barcelona valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Barcelona syyskuu ajaksi?

Useimmat matkustajat haluavat vuokrata perusmallisen auton kohteessa Barcelona syyskuu aikana. Perusmallinen auto soveltuu hyvin olosuhteisiin, joissa keskiarvolämpötilat ovat 17 °C ja sademäärä 91 mm cm syyskuu aikana. Tämä on täydellinen vuokra-autotyyppi märille teille ja jäätymispisteen yläpuolella pysytteleville lämpötiloille. Perusmalli vuokraaminen kaupungissa Barcelona maksaa keskimäärin 28 €/päivä.

Kuinka monta Thrifty autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Barcelona?

Yrityksellä Thrifty on eniten vuokraamoja kaupungissa Barcelona, Espanja, josta löytyy yhteensä 6 toimipaikkaa. momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 33 €/päivä tarjouksia Thrifty vuokra-autoille kaupungissa Barcelona, Espanja.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Barcelona, Espanja?

Kun ajat Barcelona kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Barcelona kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 100 km/t ja moottoriteille 120 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Millainen sää on kohteessa Barcelona, Espanja kuukauden elokuu aikana?

Kuukauden elokuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Barcelona on 24 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 61 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Barcelona.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen elokuu sään perusteella?

Ottaen huomioon se, että lämpötilat kohteessa Barcelona ovat yleensä korkeat elokuu aikana ja sateen mahdollisuus on melkoisen alhainen, momondo suosittaa avoauton vuokraamista, mikä auttaa nauttimaan upeasta säästä.

Onko sää kaupungissa Barcelona samanlainen kuin muualla Katalonia alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Barcelona ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Katalonia lämpötila kuukauden aikana elokuu on 23 °C ja mahdollinen sademäärä 53,3 mm.


Autonvuokraukset kaupungin Barcelona lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Barcelona

Aloita matkan suunnittelu - Barcelona