Vertaa autonvuokrauksia kaupungissa: Barcelona

Haussa edullinen vuokra-auto kohteessa Barcelona? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

pe 22.2.
12:00
la 23.2.
12:00
Vertaile vs. momondo |

Autonvuokraustarjoukset kohteessa Barcelona

Tutustu momondon käyttäjien löytämiin autonvuokraustarjouksiin kohteessa Barcelona
Spark
tai vastaava Edullinen
2 1 4-5
1 EUR
maalis 29 - huhti 07
Barcelona
Polígono MAS BLAU II
1 EUR
maalis 29 - huhti 07
Focus Wagon
tai vastaava Pienikokoinen
4 1 4-5
11 EUR
kesä 25 - heinä 09
Barcelona
Polígono MAS BLAU II
11 EUR
kesä 25 - heinä 09
Berlingo
tai vastaava Pienikokoinen
4 1 4-5
13 EUR
kesä 25 - heinä 09
Barcelona
Aeroport del Prat
13 EUR
kesä 25 - heinä 09

Suosituimmat autonvuokraukset: Barcelona

Parhaat momondo-käyttäjien löytämät hinnat viimeisen 24 tunnin ajalta
Edullinen auto: Barcelona goldcar
Edullinen
2 aikuista, 2 laukkua
Pienikokoinen auto: Barcelona goldcar
Pienikokoinen
4 aikuista, 2 laukkua
Keskikokoinen auto: Barcelona goldcar
Keskikokoinen
5 aikuista, 3 laukkua
Perusmalli auto: Barcelona goldcar
Perusmalli
5 aikuista, 3 laukkua
Suuri auto: Barcelona okrentacar
Suuri
5 aikuista, 2 laukkua
Maasturi auto: Barcelona goldcar
Maasturi
4 aikuista, 2 laukkua

Suosittuja autovuokraamoja: Barcelona

Haussa hyvä autovuokraamo? Nämä vuokraamot ovat suosittuja käyttäjiemme keskuudessa
autoeurope
Halvin
AutoEurope
AutoEurope tarjoaa sinulle halvimpia tarjouksia 1 toimipisteessä ympäri kaupunkia
autoeurope
Suosittu
AutoEurope
Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä AutoEurope vuokraamoon, jolla on 1 toimipiste kaupungissa
sunnycars
Eniten toimipaikkoja
Sunnycars
Sunnycars tarjoaa korkealaatuisia ja ylellisiä malleja 12 toimipisteessä

Vuokraa auto kaupungista Barcelona alta näkyvien vuokraamojen kautta

Kaikki suurimmat autovuokraamot kaupungissa Barcelona
$self.agencySymbol
Alamo
Erinomainen - 8,7 (6 556 arvostelua)
3 vuokraamoa
$self.agencySymbol
Enterprise
Erinomainen - 8,5 (12 846 arvostelua)
5 vuokraamoa
$self.agencySymbol
National
Erinomainen - 8,2 (3 397 arvostelua)
3 vuokraamoa
$self.agencySymbol
keddy by Europcar
Erinomainen - 8,1 (92 arvostelua)
6 vuokraamoa
$self.agencySymbol
Centauro
Erinomainen - 8,1 (21 arvostelua)
2 vuokraamoa
$self.agencySymbol
Europcar
Hyvä - 7,6 (363 arvostelua)
5 vuokraamoa
$self.agencySymbol
Avis
Hyvä - 7,6 (2 255 arvostelua)
4 vuokraamoa
$self.agencySymbol
Sixt
Hyvä - 7,5 (1 081 arvostelua)
8 vuokraamoa

Lentokentät, joissa on autonvuokraus kaupungissa Barcelona

Löydä vuokra-auto tältä lentokentältä
AUTOT:
Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä
BCN

Auton vuokraus Barcelonassa

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Barcelonassa?

Auton vuokraus Barcelonassa edellyttää 21 vuoden ikää. Osa autovuokraamoista voi myös vaatia, että henkilöllä on ollut ajokortti hallussaan 1‒2 vuotta. On myös tavallista, että vuokraajalta edellytetään luottokorttia. Nuoren kuljettajan kannattaa myös varautua lisämaksuihin. Tämä koskee myös seniorikansalaisia. Osa vuokraamoista voi periä lisämaksun, jos vuokraaja on alle 30- tai yli 65-vuotias.

Tärkeää tietoa Barcelonan liikenteestä ja liikennesäännöistä

Barcelonassa on varsin toimiva julkinen liikenne, johon kuuluvat linja-autot, metro, paikallisjunat sekä kaksi köysirataa. Metrossa on 11 linjaa, tosin verkostoa laajennetaan melko taajaan. Kaupungin keskustassa voi pärjätä julkisilla kulkuneuvoilla, mutta myös auton vuokraus Barcelonassa on vaivatonta. Vuokra-autolla voi lähteä myös pidemmille reissuille. Suomalaisten kannattaa varautua siihen, että Barcelonassa – ja Espanjassa ylipäätään – liikennekulttuuri poikkeaa jonkin verran suomalaisesta. Liikenneturvallisuus on parantunut viime vuosikymmeninä, mutta ruuhkaisuus ja korkeat ajonopeudet voivat yllättää. Moottoriteillä nopeusrajoitus on tavallisesti 120 km/h ja kaupunkialueilla 50 km/h. Barcelonassa on useita yksisuuntaisia katuja, joiden avulla ruuhkia pyritään ehkäisemään. Kaksi merkittävimmistä yksisuuntaisista kaduista ovat La Rambla ja Placa de Garriga i Bachs. Moottoriteillä voi joutua maksamaan tietulleja. Ajantasaisimman tiedon maksujen määristä löytää internetistä. Pysäköinti on Barcelonassa tavallisesti maksullista. Maksu suoritetaan lippuautomaatilla ja pysäköintilippu laitetaan esille auton tuulilasiin. Pysäköintiin sallitut paikat on merkitty sinisellä. Lapsiperheiden on hyvä huomioida, että alle 12-vuotiaat eivät saa matkustaa auton etupenkillä. Tämän lisäksi Espanjassa on turvaistuinpakko. Jos lapsia kuljetetaan ilman lainmukaista turvaistuinta, voi seuraksena olla sakot ja jopa auton takavarikointi. Lastenistuimia koskevat säädökset vaihtelevat lapsen iän ja pituuden mukaan. Jos perheen pienimmät ovat reissussa mukana, säädöksistä kannattaa siis ottaa selvää. Matkapuhelimen käyttö ei ole ajaessa sallittua muuten kuin hands-freen kautta ja turvavöiden käyttö on kaikille matkustajille pakollista.

Nähtävyyksiä Barcelonassa ja sen lähellä

Barcelona on 1,6 miljoonalla asukkaallaan Espanjan toiseksi suurin kaupunki. Kun tarkastellaan Suur-Barcelonan aluetta, johon kuuluu 35 Barcelonaa ympäröivää kuntaa, asukasluku nousee jo 3,2 miljoonaan. Barcelonasta ja sen lähistöltä löytyy nähtävää jos jonkinmoiseen makuun. Vierailun arvoisia ovat esimerkiksi keskiaikainen vanhakaupunki, Montjuïcin kukkula, Tibidabovuori huvipuistoineen ja kirkkoineen, La Ramblan kävelykatu sekä venesataman rantakatu Passeig Marítim. Auton vuokraaminen on kätevä tapa päästä liikkumaan. Kaupungissa on niin tasankoa kuin vuoristoakin ja vuokra-autoa valitessa kannattaakin ehdottomasti ottaa huomioon, missä sillä tulee ajamaan. Keskusta-alueella tai läheisten pikkukylien kapeilla kaduilla näppärin valinta on pieni ja ketterä kulkuneuvo. Jos taas suuntaat vuoristoon, kannattaa valita menopeli, jolla pärjää vuoristoteillä, esimerkiksi maasturi tai nelivetoinen auto. Barcelonan auringonpaisteessa avoauto on tietysti yksi vaihtoehto. Silloin kannattaa kuitenkin varautua siihen, että pysäköinnin ajaksi katto on syytä laskea alas ja auto lukita huolellisesti. Yleisesti ottaen auton voi saada Barcelonassa vuokralle edullisesti, mutta hintavertailu kannattaa aina. Hintaan vaikuttavat esimerkiksi vuokrattavan auton tyyppi sekä vuokrausaika: tarvitaanko autoa esimerkiksi päiväksi, viikoksi vai kuukaudeksi.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Kun vuokraat auton Barcelonassa, tarvitset siihen erillisen vakuutuksen. Esimerkiksi pelkkä matka- tai kotivakuutus ei riitä. Vakuutus kannattaa ottaa käyttämästäsi autovuokraamosta ja ehtoihin on hyvä tutustua jo etukäteen. Vuokraamoiden verkkosivuilta löytyy yleensä hyvin tietoa. On hyvä myös tarkistaa, mikä on mahdollisen omavastuuosuuden määrä: autovuokraamoiden välillä voi olla isojakin eroja. Vuokraa auto aina luotettavalta toimijalta. Oman oikeusturvan kannalta on hyvä kuvata vuokra-auto sekä nouto- että palautushetkellä ja säilyttää kuvia jonkin aikaa matkan jälkeenkin. Näin et joudu vastuuseen naarmuista tai kolhuista, joita et ole itse aiheuttanut.

Voiko Barcelonassa ajaa suomalaisella ajokortilla?

EU-kansalainen saa ajaa Espanjassa oman maansa ajokortilla, joten suomalainen ajokortti käy hyvin Barcelonassa. Kannattaa kuitenkin huomioida, että auton vuokrauksen ikäraja on 21 vuotta.

Mistä auton nouto ja palautus Barcelonassa onnistuu?

Auton vuokraus Barcelonassa on helppoa, sillä kaupungissa on lukuisia eri autovuokrausyrityksiä ja -toimipisteitä. Esimerkiksi Barcelonan lentokentältä ja sen läheisyydestä vuokra-auton löytää kätevästi. Auton noutoon ja palautukseen liittyvät yksityiskohdat kannattaa aina tarkistaa käyttämältään yritykseltä, mielellään jo hyvissä ajoin etukäteen. Monissa autovuokraamoissa auton voi palauttaa myös eri toimipisteeseen, mutta tämä – samoin kuin mahdollinen lisämaksu – kuuluu ehdottomasti tarkistettavien asioiden listalle.


Aloita matkan suunnittelu Barcelona