Uusimmat tarjoukset
Oivalluksia
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Barcelona, Katalonia

Haussa halpa vuokra-auto Barcelona, Katalonia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Kuljettajan ikä: 26-65
pe 31/5
pe 7/6

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Parhaat tarjoukset Barcelona, Katalonia autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Barcelona, Katalonia
Edullinen16 €/pvä
Pienikokoinen16 €/pvä
Keskikokoinen20 €/pvä
Standardi41 €/pvä
Mini15 €/pvä
Keskikokoinen maasturi18 €/pvä
Pienikokoinen maasturi19 €/pvä
Pienikokoinen farmari32 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Barcelona

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Barcelona

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Barcelona?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Barcelona löytyvät yleensä CLICK RENT kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaCLICK RENT , voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 7 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Barcelona on 12 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Barcelona?

Vuokraamolla Sunnycars on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Barcelona 13 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Barcelona?

Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Jeep Renegade kaupungista Barcelona, ja datamme mukaan Peugeot 5008 on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Jeep Renegade, hinnat ovat 25 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Jeep Renegade autonvuokraustarjousta kaupungista Barcelona niinkin alhaiseen hintaan kuin 10 € per päivä. Peugeot 5008 autonvuokraukset kaupungista Barcelona ovat yleensä keskimäärin 75 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 52 € per päivä.

Autonvuokraustarjoukset Barcelona, Katalonia

Löydä kohteesta Barcelona juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

19 € - 102 €

Kaikki autotyypit

27 € - 110 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Barcelona, Espanjan on 34 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Barcelona, Espanjan on tammikuuta. Hinta on 45 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 19 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 27 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Barcelona, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Barcelona voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Barcelona pieni auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Barcelona, Espanjan on 46 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Barcelona, Espanjan on helmikuuta. Hinta on 54 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 22 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 3 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Barcelona, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Barcelona voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Barcelona keskikoko auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Barcelona, Espanjan on 76 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa Barcelona, Espanjan on joulukuuta. Hinta on 59 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 32 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 41 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Barcelona, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Barcelona voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Barcelona, Espanjan on 43 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Barcelona, Espanjan on marraskuuta. Hinta on 55 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 20 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 5 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Barcelona, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Barcelona voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Barcelona Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Barcelona, Espanjan on 53 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Barcelona, Espanjan on helmikuuta. Hinta on 54 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 25 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 15 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Barcelona, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Barcelona voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

luksus auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Barcelona, Espanjan on 70 €. Halvin aika vuokrata luksus auto kohteessa Barcelona, Espanjan on helmikuuta. Hinta on 57 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 31 € per päivä. luksus autovuokraus on tyypillisesti 36 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Barcelona, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Barcelona voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Barcelona, Espanjan on 36 €. Halvin aika vuokrata avoauto kohteessa Barcelona, Espanjan on tammikuuta. Hinta on 68 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 12 € per päivä. avoautovuokraus on tyypillisesti 20 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Barcelona, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Barcelona voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Toyota Aygo
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

15 €/pvä

1 kesä - 3 kesä
Toyota Aygo
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

16 €/pvä

1 kesä - 3 kesä
Ford Fiesta
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

16 €/pvä

1 kesä - 3 kesä
Ford Focus

Barcelona autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Barcelona, Katalonia

Europcar

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,7

Comfort

9,1

Kokonaisarvosana

8,8

Nouto/palautus

10,0

Value

8,8

Sixt

9 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,4

Comfort

8,4

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

7,4

Value

7,2

Enterprise Rent-A-Car

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

7,4

Kokonaisarvosana

7,2

Nouto/palautus

7,0

Value

6,8

Budget

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,9

Comfort

7,8

Kokonaisarvosana

6,9

Nouto/palautus

6,7

Value

6,9

Centauro

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

7,0

Value

7,0

Avis

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,7

Comfort

7,4

Kokonaisarvosana

6,7

Nouto/palautus

5,9

Value

6,9

Dollar

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,2

Comfort

6,6

Kokonaisarvosana

5,7

Nouto/palautus

5,4

Value

5,8

Hertz

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

6,5

Kokonaisarvosana

5,2

Nouto/palautus

5,5

Value

5,3

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Barcelona

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Barcelona

Suosituin vuokraamo

Goldcar Rental SP

Suositut autotyypit

Economy, Compact, SUV

Halvin vuokra-auto

19 €

Suosituin malli

Class Convertible
Suosituin Barcelona autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Goldcar Rental SP. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Record Go ja Centauro.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Barcelona viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Compact, SUV.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Barcelona on 19 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 38 €/pvä.
Kohteen Barcelona suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Class Convertible. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Jeep Renegade.

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Barcelona - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Barcelona, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa kesäkuu kohteessa Barcelona, Espanja?

45 € on viikonlopun mittaisen autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Barcelona ajankohtana kesäkuu, edullisimpien tarjousten hinnat alkaen 45 €. Viikon pituiselle autonvuokraukselle halvin hinta oli 10 €, ja eniten vaihtoehtoja oli hinnan 32 € ympärillä.

Peritäänkö Barcelona, Espanja autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Barcelona. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Barcelona valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Barcelona kesäkuu ajaksi?

Lämpötila on keskimäärin 23 °C ja sademäärä 20 mm cm, joten paras vuokra-automalli kesäkuumatkalle on avoauto. Avoauton vuokraaminen kaupungissa Barcelona on jännittävä tapa tutustua kaupunkiin ilman, että tarvitsee huolehtia siitä, mitä taivaalta tulee alas. Sääennustetta kannattaa kuitenkin vilkaista ennen reissua ja tehdä lopullinen päätös vuokra-automallista sen perusteella. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Barcelona maksaa keskimäärin 37 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Barcelona, Espanja?

Kun ajat Barcelona kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Barcelona kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 100 km/t ja moottoriteille 120 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Mistä vuokraamosta on saatavilla BMW 4 Series Convertible vuokra-autoja kaupungissa Barcelona?

Millainen sää on kohteessa Barcelona, Espanja kuukauden toukokuu aikana?

Kuukauden toukokuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Barcelona on 16 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 59 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Barcelona.

Onko sää kaupungissa Barcelona samanlainen kuin muualla Katalonia alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Barcelona ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Katalonia lämpötila kuukauden aikana toukokuu on 16 °C ja mahdollinen sademäärä 66,3 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Barcelona hinnat?

autoa Barcelona hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Barcelona?

toukokuuta 2024 alkaen 169 toimijaa on valittavissa autoa Barcelona osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Barcelona?

Eri maissa, myös kohteessa Barcelona, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Barcelona?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Barcelona. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Barcelona?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Barcelona käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Barcelona?

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Barcelona, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Barcelona, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Barcelona, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Barcelona momondo avulla?

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta Barcelona.

Löytyykö kohteesta Barcelona autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Tehostetut siivouspalvelut löytyvät kaikista momondo autovuokraamoista, mukaan lukien Barcelona.

Voinko etsiä Barcelona vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Barcelona vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Barcelona

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
pe 31/5
Keskipäivä
pe 7/6
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Barcelona

Suositut vuokra-autotyypit Barcelonassa