Autonvuokraus Barcelona, Espanja - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Barcelona, Espanja? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Barcelona, Espanja
12. toukokuu — 19. toukokuu
Sama palautus
Barcelona, Espanja
ke 12/5
Keskipäivä
ke 19/5
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Milloin on edullisinta vuokrata auto kohteessa Barcelona?

Kaikki

2 € - 41 €

Halvin aika vuokrata auto kohteessa Barcelona, Espanja on helmikuuta. Hinta on 80 % alhaisempi kuin vuoden muina kuukausina, vain 2 € per päivä. Kallein kuukausi on taas vastaavasti heinäkuuta. Autonvuokrauksen hinta kohteessa Barcelona voi vaihdella monien tekijöiden vuoksi, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja miten paljon etukäteen varaat auton.


Autovuokraamo Barcelona: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Barcelona, Espanja
7,8
Hyvä
5 arvostelua5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

9,2

Kokonaisarvosana

7,6

Nouto/palautus

7,2

Hinta-laatusuhde

7,6
6,9
Hyvä
23 arvostelua3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

7,9

Kokonaisarvosana

6,3

Nouto/palautus

6,2

Hinta-laatusuhde

6,3
6,8
Hyvä
19 arvostelua9 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,4

Comfort

7,5

Kokonaisarvosana

6,5

Nouto/palautus

6,6

Hinta-laatusuhde

5,7
6,3
Hyvä
24 arvostelua6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

7,1

Kokonaisarvosana

5,9

Nouto/palautus

5,0

Hinta-laatusuhde

6,4
6,3
Hyvä
26 arvostelua6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,9

Comfort

6,6

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

5,6

Hinta-laatusuhde

6,3
6,1
Hyvä
7 arvostelua6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,8

Comfort

6,2

Kokonaisarvosana

5,7

Nouto/palautus

6,0

Hinta-laatusuhde

5,7
0,0
Kauhea
16 sijaintia
0,0
Kauhea
7 sijaintia

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Läheiset nähtävyydet:

La Rambla75,6 km

Läheiset nähtävyydet:

La Rambla87,9 km

Tietoja matkastasi kohteeseen Barcelona

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Barcelonassa?

Auton vuokraus Barcelonassa edellyttää 21 vuoden ikää. Osa autovuokraamoista voi myös vaatia, että henkilöllä on ollut ajokortti hallussaan 1‒2 vuotta. On myös tavallista, että vuokraajalta edellytetään luottokorttia. Nuoren kuljettajan kannattaa myös varautua lisämaksuihin. Tämä koskee myös seniorikansalaisia. Osa vuokraamoista voi periä lisämaksun, jos vuokraaja on alle 30- tai yli 65-vuotias.

Tärkeää tietoa Barcelonan liikenteestä ja liikennesäännöistä

Barcelonassa on varsin toimiva julkinen liikenne, johon kuuluvat linja-autot, metro, paikallisjunat sekä kaksi köysirataa. Metrossa on 11 linjaa, tosin verkostoa laajennetaan melko taajaan. Kaupungin keskustassa voi pärjätä julkisilla kulkuneuvoilla, mutta myös auton vuokraus Barcelonassa on vaivatonta. Vuokra-autolla voi lähteä myös pidemmille reissuille. Suomalaisten kannattaa varautua siihen, että Barcelonassa – ja Espanjassa ylipäätään – liikennekulttuuri poikkeaa jonkin verran suomalaisesta. Liikenneturvallisuus on parantunut viime vuosikymmeninä, mutta ruuhkaisuus ja korkeat ajonopeudet voivat yllättää. Moottoriteillä nopeusrajoitus on tavallisesti 120 km/h ja kaupunkialueilla 50 km/h. Barcelonassa on useita yksisuuntaisia katuja, joiden avulla ruuhkia pyritään ehkäisemään. Kaksi merkittävimmistä yksisuuntaisista kaduista ovat La Rambla ja Placa de Garriga i Bachs. Moottoriteillä voi joutua maksamaan tietulleja. Ajantasaisimman tiedon maksujen määristä löytää internetistä. Pysäköinti on Barcelonassa tavallisesti maksullista. Maksu suoritetaan lippuautomaatilla ja pysäköintilippu laitetaan esille auton tuulilasiin. Pysäköintiin sallitut paikat on merkitty sinisellä. Lapsiperheiden on hyvä huomioida, että alle 12-vuotiaat eivät saa matkustaa auton etupenkillä. Tämän lisäksi Espanjassa on turvaistuinpakko. Jos lapsia kuljetetaan ilman lainmukaista turvaistuinta, voi seuraksena olla sakot ja jopa auton takavarikointi. Lastenistuimia koskevat säädökset vaihtelevat lapsen iän ja pituuden mukaan. Jos perheen pienimmät ovat reissussa mukana, säädöksistä kannattaa siis ottaa selvää. Matkapuhelimen käyttö ei ole ajaessa sallittua muuten kuin hands-freen kautta ja turvavöiden käyttö on kaikille matkustajille pakollista.

Nähtävyyksiä Barcelonassa ja sen lähellä

Barcelona on 1,6 miljoonalla asukkaallaan Espanjan toiseksi suurin kaupunki. Kun tarkastellaan Suur-Barcelonan aluetta, johon kuuluu 35 Barcelonaa ympäröivää kuntaa, asukasluku nousee jo 3,2 miljoonaan. Barcelonasta ja sen lähistöltä löytyy nähtävää jos jonkinmoiseen makuun. Vierailun arvoisia ovat esimerkiksi keskiaikainen vanhakaupunki, Montjuïcin kukkula, Tibidabovuori huvipuistoineen ja kirkkoineen, La Ramblan kävelykatu sekä venesataman rantakatu Passeig Marítim. Auton vuokraaminen on kätevä tapa päästä liikkumaan. Kaupungissa on niin tasankoa kuin vuoristoakin ja vuokra-autoa valitessa kannattaakin ehdottomasti ottaa huomioon, missä sillä tulee ajamaan. Keskusta-alueella tai läheisten pikkukylien kapeilla kaduilla näppärin valinta on pieni ja ketterä kulkuneuvo. Jos taas suuntaat vuoristoon, kannattaa valita menopeli, jolla pärjää vuoristoteillä, esimerkiksi maasturi tai nelivetoinen auto. Barcelonan auringonpaisteessa avoauto on tietysti yksi vaihtoehto. Silloin kannattaa kuitenkin varautua siihen, että pysäköinnin ajaksi katto on syytä laskea alas ja auto lukita huolellisesti. Yleisesti ottaen auton voi saada Barcelonassa vuokralle edullisesti, mutta hintavertailu kannattaa aina. Hintaan vaikuttavat esimerkiksi vuokrattavan auton tyyppi sekä vuokrausaika: tarvitaanko autoa esimerkiksi päiväksi, viikoksi vai kuukaudeksi.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Kun vuokraat auton Barcelonassa, tarvitset siihen erillisen vakuutuksen. Esimerkiksi pelkkä matka- tai kotivakuutus ei riitä. Vakuutus kannattaa ottaa käyttämästäsi autovuokraamosta ja ehtoihin on hyvä tutustua jo etukäteen. Vuokraamoiden verkkosivuilta löytyy yleensä hyvin tietoa. On hyvä myös tarkistaa, mikä on mahdollisen omavastuuosuuden määrä: autovuokraamoiden välillä voi olla isojakin eroja. Vuokraa auto aina luotettavalta toimijalta. Oman oikeusturvan kannalta on hyvä kuvata vuokra-auto sekä nouto- että palautushetkellä ja säilyttää kuvia jonkin aikaa matkan jälkeenkin. Näin et joudu vastuuseen naarmuista tai kolhuista, joita et ole itse aiheuttanut.

Voiko Barcelonassa ajaa suomalaisella ajokortilla?

EU-kansalainen saa ajaa Espanjassa oman maansa ajokortilla, joten suomalainen ajokortti käy hyvin Barcelonassa. Kannattaa kuitenkin huomioida, että auton vuokrauksen ikäraja on 21 vuotta.

Mistä auton nouto ja palautus Barcelonassa onnistuu?

Auton vuokraus Barcelonassa on helppoa, sillä kaupungissa on lukuisia eri autovuokrausyrityksiä ja -toimipisteitä. Esimerkiksi Barcelonan lentokentältä ja sen läheisyydestä vuokra-auton löytää kätevästi. Auton noutoon ja palautukseen liittyvät yksityiskohdat kannattaa aina tarkistaa käyttämältään yritykseltä, mielellään jo hyvissä ajoin etukäteen. Monissa autovuokraamoissa auton voi palauttaa myös eri toimipisteeseen, mutta tämä – samoin kuin mahdollinen lisämaksu – kuuluu ehdottomasti tarkistettavien asioiden listalle.


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Barcelona, Espanja kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Barcelona

Tässä kuussa, tähän mennessä olemme tehneet 306 hakua käyttäjille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteeseen Barcelona.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Barcelona noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Tehostettu siivous on yksi uusista eduista, jonka voit saada, kun vuokraat auton kohteessa Barcelona. Käytä hakusuodatinta nähdäksesi kaikki vuokraamot, jotka tarjoavat tätä tehostetun siivouksen ominaisuutta. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa kesäkuu kohteessa Barcelona, Espanja?

21 € on viikonlopun mittaisen autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Barcelona ajankohtana kesäkuu, edullisimpien tarjousten hinnat alkaen 3 €. Viikon pituiselle autonvuokraukselle halvin hinta oli 1 €, ja eniten vaihtoehtoja oli hinnan 15 € ympärillä.

Peritäänkö Barcelona, Espanja autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Barcelona. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Barcelona valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Barcelona kesäkuu ajaksi?

Lämpötila on keskimäärin 23 °C ja sademäärä 20 mm cm, joten paras vuokra-automalli kesäkuumatkalle on avoauto. Avoauton vuokraaminen kaupungissa Barcelona on jännittävä tapa tutustua kaupunkiin ilman, että tarvitsee huolehtia siitä, mitä taivaalta tulee alas. Sääennustetta kannattaa kuitenkin vilkaista ennen reissua ja tehdä lopullinen päätös vuokra-automallista sen perusteella. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Barcelona maksaa keskimäärin 60 €/päivä.

Kuinka monta Sixt autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Barcelona?

Yrityksellä Sixt on eniten vuokraamoja kaupungissa Barcelona, Espanja, josta löytyy yhteensä 9 toimipaikkaa. momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 56 €/päivä tarjouksia Sixt vuokra-autoille kaupungissa Barcelona, Espanja.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Barcelona, Espanja?

Kun ajat Barcelona kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Barcelona kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 100 km/t ja moottoriteille 120 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Millainen sää on kohteessa Barcelona, Espanja kuukauden toukokuu aikana?

Kuukauden toukokuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Barcelona on 16 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 59 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Barcelona.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen toukokuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Barcelona kuukauden toukokuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä vuokra-autotyyppejä autonvuokrauksessa kohteessa Barcelona. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Barcelona vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Volkswagen Polo, Fiat 500 tai Ford Fiesta.

Onko sää kaupungissa Barcelona samanlainen kuin muualla Katalonia alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Barcelona ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Katalonia lämpötila kuukauden aikana toukokuu on 16 °C ja mahdollinen sademäärä 66,3 mm.


Autonvuokraukset kaupungin Barcelona lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Barcelona

Lentolippu varattuna kohteeseen Barcelona? Aloita matkan suunnittelu!