Autonvuokraukset kohteessa Torrevieja, Valencian itsehallintoalue

Haussa halpa vuokra-auto Torrevieja, Valencian itsehallintoalue? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Torrevieja, Valencian itsehallintoalue, Espanja
25. toukokuu — 1. kesäkuu
Sama palautus
Torrevieja, Valencian itsehallintoalue, Espanja
ke 25/5
Keskipäivä
ke 1/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Torrevieja, Valencian itsehallintoalue

Löydä kohteesta Torrevieja juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

5 € - 50 €

Kaikki autotyypit

5 € - 83 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Torrevieja, Espanjan on 22 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Torrevieja, Espanjan on tammikuuta. Hinta on 78 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 5 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 39 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Torrevieja. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Torrevieja voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Torrevieja Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Torrevieja, Espanjan on 42 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Torrevieja, Espanjan on huhtikuuta. Hinta on 34 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 28 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 15 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Torrevieja. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Torrevieja voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Torrevieja, Espanjan on 18 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Torrevieja, Espanjan on marraskuuta. Hinta on 84 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 3 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 50 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Torrevieja. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Torrevieja voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Torrevieja, Espanjan on 35 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Torrevieja, Espanjan on tammikuuta. Hinta on 92 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 3 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 0 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Torrevieja. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Torrevieja voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Mercedes-Benz A-Class
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

47 €/pvä

24 Touko - 31 Touko
Mercedes-Benz A-Class
Honda BR-V
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

61 €/pvä

24 Touko - 31 Touko
Honda BR-V

Torrevieja autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Torrevieja, Valencian itsehallintoalue
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Torrevieja autonvuokraustiedot

Autonvuokraus Torreviejassa on mahdollista kaikille yli 18-vuotialle ajokortin suorittaneille. Näin nuorilla kuskeilla on kuitenkin vain niukasti vaihtoehtoja autovuokraamoiden suhteen. Valtaosassa Torreviejan autovuokraamoita asiakkaiden ikäraja on 21 vuotta. Monet vuokraamot vaativat myös, että asiakkaan ajokortin on täytynyt olla voimassa vähintään vuoden. Torreviejassa toimivista autovuokraamoista 18-vuotiaita palvelee esimerkiksi Sixt. Pidä mielessäsi, että nuorille kuskeille autonvuokraus on Espanjassa yleensä hieman keskimääräistä kalliimpaa. 23–25-vuotiaiden kuskien (ikäraja riippuu autovuokraamosta) on tavallisesti maksettava vuokraamolle nuoren kuljettajan lisämaksu. Se maksetaan yleensä jokaiselta vuokrapäivältä, joten kokonaisuudessaan siitä voi aiheutua merkittävä lisäkulu. Lisämaksujen koko vaihtelee vuokraamoittain, joten vuokraamojen hintavertailussa kannattaa ottaa huomioon myös lisämaksut. Muista myös, että Torreviejan vuokraamot perivät lisämaksun vuokra-auton lisäkuskeista. Hintaan sisältyy tavallisesti vain yksi autoilija eli pääkuski. Kaikki kuskit on aina ilmoitettava autovuokraamolle.

Torreviejan liikenteessä kannattaa varautua hieman kiivaampaan rytmiin kuin suomalaiskaupungeissa. Esimerkiksi liikenneympyröissä kannattaa olla rauhallinen ja merkitä selvästi vilkulla omat liikkeet. Torreviejan kaupunkialueella, keskustassa ja asuinalueilla, nopeusrajoitus on tiestä riippuen yleensä 30–50 km/h. Kaupunkialueen suuremmilla teillä, taajamien ulkopuolella, tavallinen nopeusrajoitus on 50–60 km/h. Jos suuntaat Torreviejan kaupungista maanteille, nopeusrajoitus on maantiestä riippuen enimmillään 90–100 km/h. Moottoriteillä nopeus saa olla enintään 120 km/h, mutta seuraa tieosuuksien nopeusrajoitusmerkkejä tarkkaavaisesti. Espanjassa on paljon tulliteitä, ja Torreviejan seudun tulliteihin kuuluu esimerkiksi AP-7-tie. Tiemaksun hinta riippuu sesongista ja siitä, kuinka monta osuutta tullitiestä kuljet. Suosittujen lomaviikkojen aikaan tulliteiden hintoja yleensä nostetaan. Tullitiet on merkitty opasteisiin peaje-merkinnöin. Alkoholi ja autoilu eivät sovi Torreviejassa yhteen, sillä rattijuopumuksen promilleraja on kaikkialla Espanjassa 0,5 promillea. Nuorille, alle 21-vuotialle kuskeille raja on todella tiukka: vain 0,1 promillea. Hämärän tullen Torreviejan teillä on pidettävä ajovalot päivällä, mutta päivällä valojen käyttö ei ole pakollista. Muista kuitenkin sytyttää valot tunneleihin ajaessasi. Torreviejan keskustassa on runsaasti parkkitilaa, tosin kesäkuukausina parkkeeraaminen voi olla ydinkaupunkialueella ja etenkin rantojen läheisyydessä vaikeaa. Suosi ruuhkaisina lomakuukausina joko maksullisia parkkialueita ja -halleja tai jätä auto keskustan ulkopuolelle.

Autonvuokraus Torreviejassa on kätevä vaihtoehto niille matkailijoille, joiden toiveissa on tutustua Alicanten provinssiin ja lähiseutujen kaupunkeihin laajemmin. Torreviejan keskusta on kooltaan melko kompakti, joten ydinkaupunkialueella viihtyville auto ei välttämättä ole tarpeen. Houkuttelevia päiväretkikohteita Torreviejan lähituntumassa ovat esimerkiksi monipuolinen Murcia, jonne ajomatkaa on noin tunti, historiallinen Cartagena, jonne automatka kestää vain noin 45 min, sekä palmuviljelmistään tunnettu Elche, johon matka-aika on noin 40 min. Provinssin pääkaupunki, upea rantakaupunki Alicante, on Torreviejasta vain noin 50 min ajomatkan päässä. Alle tunnin ajomatkan säteellä on siis lukuisia mielenkiintoisia kaupunkikohteita. Vuokraa auto ja tutustu Torreviejan seudun patikointipolkuihin. Niitä löytyy esimerkiksi Serra del Maigmón ja Serra del Sitin vuoristoalueilta. Alueella riittää nähtävää myös luontoharrastajalle. Lapsiperheiden ja nuorten suosikkikohteisiin alueella kuuluu tunnettu huvipuistokaupunki Benidorm.

Koska Torreviejan liikennekulttuuri poikkeaa jonkin verran suomalaisesta, auton vuokraaminen kannattaa aloittaa vuokra-autoihin sisältyvien vakuutusten vertailuilla. Torreviejan vuokra-autoihin kuuluu aina tietty perusvakuutus, mutta vakuutuksen antama turva voi olla köykäinen. Tarkista aina, mikä on vakuutuksen omavastuu, eli mitä joudut maksamaan itse vahingoista kolaritilanteeseen osuessa kohdalle. Ota myös selville, sisältyykö auton vakuutuspakettiin vastuuvakuutus, joka korvaa kolmansille osapuolille liikenteessä mahdollisesti aiheuttamiasi vahinkoja. Omavastuuosuutta voit halutessasi pienentää lisämaksulla. Yleensä sen voi myös poistaa kokonaan. Jos vastuuvakuutus ei kuuluu vuokrapakettiin, kannattaa sekin hankkia lisävakuutuksena. Tarkista myös, sisältyvätkö vakuutukseesi esimerkiksi varkaus-, rengas- tai ikkunalasiturva.

Voit ajaa Torreviejassa ongelmitta suomalaisella ajokortilla. Ota ajokorttisi mukaan autovuokraamoon, sillä se on esitettävä auton noutovaiheessa. Pidä mukanasi myös virallinen henkilöllisyystodistus eli passi tai henkilökortti.

Autonvuokraus Torreviejassa onnistuu hyvin etenkin Torreviejan keskustassa. Eri puolilla keskustaa toimii erilasia autovuokraamoja aina suurista ketjuvuokraamoista pieniin paikallisiin autovuokraamoihin. Hintojen ja vuokraehtojen vertailu eri vuokraamojen välillä kannattaa. Jos saavut Torreviejaan lentämällä, laskeudut Alicante-Elchen lentoasemalle. Lentoasemalla matkailijoita odottavat lukuisat autovuokraamot, joten halutessasi voit varata ja noutaa vuokra-autosi lentokentältä. Ajomatka lentoasemalta Torreviejan keskustaan on noin 40 min. Torreviejassa vuokra-autot noudetaan yleensä suoraan vuokraamolta ja palautetaan samaan paikkaan. Voit sopia vuokraamosi kanssa myös poikkeavista nouto- ja palautusehdoista. Lisäpalveluista, kuten auton toimituksesta suoraan hotellille, peritään kuitenkin lisähinta.


Vuokraa auto läheltä kohteen Torrevieja suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Torrevieja

Autonvuokraus Torrevieja

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Torrevieja, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Torrevieja huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 50 km/t ellei toisin mainita. Torrevieja taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 100 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Torrevieja rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 120 km/t.

Jos etsit Torrevieja vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden toukokuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Valencian itsehallintoalue lämpötila on yleensä 18 °C ja sademäärä vastaavasti 33 mm.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Torrevieja

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Torrevieja

Tutustu alueen Espanjan muihin autonvuokrauksiin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Espanjan

Aloita matkan suunnittelu - Torrevieja


Miksi käyttää momondoa?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Torrevieja voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Torrevieja, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Torrevieja, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta Torrevieja.

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen Torrevieja vuokra-autoille.

Kyllä, löydät momondo-sivustolta vuokra-autoja rajoittanattomilla kilometrimäärillä vaihtoehtoja kohteesta Torrevieja.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.