Autonvuokraus Torrevieja, Espanja - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Torrevieja, Espanja? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Torrevieja, VC, Espanja
15. huhtikuu — 22. huhtikuu
Sama palautus
Torrevieja, VC, Espanja
to 15/4
Keskipäivä
to 22/4
Keskipäivä

Tietoja matkastasi kohteeseen Torrevieja

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Torreviejassa?

Autonvuokraus Torreviejassa on mahdollista kaikille yli 18-vuotialle ajokortin suorittaneille. Näin nuorilla kuskeilla on kuitenkin vain niukasti vaihtoehtoja autovuokraamoiden suhteen. Valtaosassa Torreviejan autovuokraamoita asiakkaiden ikäraja on 21 vuotta. Monet vuokraamot vaativat myös, että asiakkaan ajokortin on täytynyt olla voimassa vähintään vuoden. Torreviejassa toimivista autovuokraamoista 18-vuotiaita palvelee esimerkiksi Sixt. Pidä mielessäsi, että nuorille kuskeille autonvuokraus on Espanjassa yleensä hieman keskimääräistä kalliimpaa. 23–25-vuotiaiden kuskien (ikäraja riippuu autovuokraamosta) on tavallisesti maksettava vuokraamolle nuoren kuljettajan lisämaksu. Se maksetaan yleensä jokaiselta vuokrapäivältä, joten kokonaisuudessaan siitä voi aiheutua merkittävä lisäkulu. Lisämaksujen koko vaihtelee vuokraamoittain, joten vuokraamojen hintavertailussa kannattaa ottaa huomioon myös lisämaksut. Muista myös, että Torreviejan vuokraamot perivät lisämaksun vuokra-auton lisäkuskeista. Hintaan sisältyy tavallisesti vain yksi autoilija eli pääkuski. Kaikki kuskit on aina ilmoitettava autovuokraamolle.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Torreviejassa

Torreviejan liikenteessä kannattaa varautua hieman kiivaampaan rytmiin kuin suomalaiskaupungeissa. Esimerkiksi liikenneympyröissä kannattaa olla rauhallinen ja merkitä selvästi vilkulla omat liikkeet. Torreviejan kaupunkialueella, keskustassa ja asuinalueilla, nopeusrajoitus on tiestä riippuen yleensä 30–50 km/h. Kaupunkialueen suuremmilla teillä, taajamien ulkopuolella, tavallinen nopeusrajoitus on 50–60 km/h. Jos suuntaat Torreviejan kaupungista maanteille, nopeusrajoitus on maantiestä riippuen enimmillään 90–100 km/h. Moottoriteillä nopeus saa olla enintään 120 km/h, mutta seuraa tieosuuksien nopeusrajoitusmerkkejä tarkkaavaisesti. Espanjassa on paljon tulliteitä, ja Torreviejan seudun tulliteihin kuuluu esimerkiksi AP-7-tie. Tiemaksun hinta riippuu sesongista ja siitä, kuinka monta osuutta tullitiestä kuljet. Suosittujen lomaviikkojen aikaan tulliteiden hintoja yleensä nostetaan. Tullitiet on merkitty opasteisiin peaje-merkinnöin. Alkoholi ja autoilu eivät sovi Torreviejassa yhteen, sillä rattijuopumuksen promilleraja on kaikkialla Espanjassa 0,5 promillea. Nuorille, alle 21-vuotialle kuskeille raja on todella tiukka: vain 0,1 promillea. Hämärän tullen Torreviejan teillä on pidettävä ajovalot päivällä, mutta päivällä valojen käyttö ei ole pakollista. Muista kuitenkin sytyttää valot tunneleihin ajaessasi. Torreviejan keskustassa on runsaasti parkkitilaa, tosin kesäkuukausina parkkeeraaminen voi olla ydinkaupunkialueella ja etenkin rantojen läheisyydessä vaikeaa. Suosi ruuhkaisina lomakuukausina joko maksullisia parkkialueita ja -halleja tai jätä auto keskustan ulkopuolelle.

Nähtävyyksiä Torreviejassa ja sen lähellä

Autonvuokraus Torreviejassa on kätevä vaihtoehto niille matkailijoille, joiden toiveissa on tutustua Alicanten provinssiin ja lähiseutujen kaupunkeihin laajemmin. Torreviejan keskusta on kooltaan melko kompakti, joten ydinkaupunkialueella viihtyville auto ei välttämättä ole tarpeen. Houkuttelevia päiväretkikohteita Torreviejan lähituntumassa ovat esimerkiksi monipuolinen Murcia, jonne ajomatkaa on noin tunti, historiallinen Cartagena, jonne automatka kestää vain noin 45 min, sekä palmuviljelmistään tunnettu Elche, johon matka-aika on noin 40 min. Provinssin pääkaupunki, upea rantakaupunki Alicante, on Torreviejasta vain noin 50 min ajomatkan päässä. Alle tunnin ajomatkan säteellä on siis lukuisia mielenkiintoisia kaupunkikohteita. Vuokraa auto ja tutustu Torreviejan seudun patikointipolkuihin. Niitä löytyy esimerkiksi Serra del Maigmón ja Serra del Sitin vuoristoalueilta. Alueella riittää nähtävää myös luontoharrastajalle. Lapsiperheiden ja nuorten suosikkikohteisiin alueella kuuluu tunnettu huvipuistokaupunki Benidorm.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Koska Torreviejan liikennekulttuuri poikkeaa jonkin verran suomalaisesta, auton vuokraaminen kannattaa aloittaa vuokra-autoihin sisältyvien vakuutusten vertailuilla. Torreviejan vuokra-autoihin kuuluu aina tietty perusvakuutus, mutta vakuutuksen antama turva voi olla köykäinen. Tarkista aina, mikä on vakuutuksen omavastuu, eli mitä joudut maksamaan itse vahingoista kolaritilanteeseen osuessa kohdalle. Ota myös selville, sisältyykö auton vakuutuspakettiin vastuuvakuutus, joka korvaa kolmansille osapuolille liikenteessä mahdollisesti aiheuttamiasi vahinkoja. Omavastuuosuutta voit halutessasi pienentää lisämaksulla. Yleensä sen voi myös poistaa kokonaan. Jos vastuuvakuutus ei kuuluu vuokrapakettiin, kannattaa sekin hankkia lisävakuutuksena. Tarkista myös, sisältyvätkö vakuutukseesi esimerkiksi varkaus-, rengas- tai ikkunalasiturva.

Voiko Torreviejassa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Voit ajaa Torreviejassa ongelmitta suomalaisella ajokortilla. Ota ajokorttisi mukaan autovuokraamoon, sillä se on esitettävä auton noutovaiheessa. Pidä mukanasi myös virallinen henkilöllisyystodistus eli passi tai henkilökortti.

Mistä auton nouto ja palautus Torreviejassa onnistuu?

Autonvuokraus Torreviejassa onnistuu hyvin etenkin Torreviejan keskustassa. Eri puolilla keskustaa toimii erilasia autovuokraamoja aina suurista ketjuvuokraamoista pieniin paikallisiin autovuokraamoihin. Hintojen ja vuokraehtojen vertailu eri vuokraamojen välillä kannattaa. Jos saavut Torreviejaan lentämällä, laskeudut Alicante-Elchen lentoasemalle. Lentoasemalla matkailijoita odottavat lukuisat autovuokraamot, joten halutessasi voit varata ja noutaa vuokra-autosi lentokentältä. Ajomatka lentoasemalta Torreviejan keskustaan on noin 40 min. Torreviejassa vuokra-autot noudetaan yleensä suoraan vuokraamolta ja palautetaan samaan paikkaan. Voit sopia vuokraamosi kanssa myös poikkeavista nouto- ja palautusehdoista. Lisäpalveluista, kuten auton toimituksesta suoraan hotellille, peritään kuitenkin lisähinta. (Tarkastettu: 20/05/2019).


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Torrevieja, Espanja kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Alicante lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Torrevieja

Ajankohtana huhtikuu tähän päivään mennessä, 31 momondon käyttäjää ovat etsineet halpoja vuokra-autoja kohteessa Torrevieja.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Torrevieja noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti. National on yksi niistä vuokraamoista, joka on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen varmistaakseen, että ajoneuvo on desinfioitu turvallisesti. Tarkista sivustoltamme löytyykö kohteesta Torrevieja autonvuokrausta, jossa on tehostettu siivous käytössä. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa toukokuu kohteessa Torrevieja, Espanja?

13 € on viikonlopun mittaisen autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Torrevieja ajankohtana toukokuu, edullisimpien tarjousten hinnat alkaen 13 €. Käyttäjien löytämä keskihinta viikon mittaiselle autonvuokraukselle kohteessa Torrevieja ajankohtana toukokuu oli 28 € – mutta jopa 6 € hintaisia tarjouksia löytyi, riippuen päivämääristä ja autovaihtoehdoista.

Missä Torrevieja autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Vuokraamolla Centauro on yleensä halvimmat päivähinnat autonvuokraukselle kaupungissa Torrevieja, ja hinnat ovat saatavilla missä tahansa heidän toimipisteessä. Keskimäärin voit odottaa maksavasi 16 €/päivä, mutta käyttäjämme ovat löytäneet autonvuokraukselle niinkin alhaisia hintoja kuin 2 €/päivä paikassa Torrevieja.

Peritäänkö Torrevieja, Espanja autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Torrevieja on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Torrevieja suosittuja autovuokraamoja ovat mm. National, INTERRENT ja Goldcar Rental SP, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Kuinka monta Centauro autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Torrevieja?

Centauro on erittäin suosittu kaupungissa Torrevieja, Espanja, koska heillä on enemmän toimipisteitä kuin millään muulla vuokraamolla. Voit löytää 1 toimipisteen kaupungista Torrevieja, Espanja ja voit olettaa maksavasi noin 16 €/päivä vuokra-autostasi kohteessa Torrevieja, Espanja.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Torrevieja, Espanja?

Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Torrevieja huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 50 km/t ellei toisin mainita. Torrevieja taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 100 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Torrevieja rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 120 km/t.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen huhtikuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Torrevieja kuukauden huhtikuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Torrevieja.

Onko sää kaupungissa Torrevieja samanlainen kuin muualla Valencian itsehallintoalue alueella?

Jos etsit Torrevieja vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden huhtikuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Valencian itsehallintoalue lämpötila on yleensä 15 °C ja sademäärä vastaavasti 33 mm.


Autonvuokraukset kaupungin Torrevieja lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Torrevieja

Lentolippu varattuna kohteeseen Torrevieja? Aloita matkan suunnittelu!