Autonvuokraukset kohteessa Torrevieja, Valencian itsehallintoalue

Haussa halpa vuokra-auto Torrevieja, Valencian itsehallintoalue? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Torrevieja, Valencian itsehallintoalue, Espanja
16. kesäkuu — 23. kesäkuu
Sama palautus
Torrevieja, Valencian itsehallintoalue, Espanja
pe 16/6
Keskipäivä
pe 23/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Torrevieja

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Torrevieja

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Torrevieja?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Torrevieja löytyvät yleensä Firefly kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaFirefly, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 6 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Torrevieja on 6 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Torrevieja?

Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Fiat 500 kaupungista Torrevieja, ja datamme mukaan Seat Ibiza on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Fiat 500, hinnat ovat 22 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Fiat 500 autonvuokraustarjousta kaupungista Torrevieja niinkin alhaiseen hintaan kuin 4 € per päivä. Seat Ibiza autonvuokraukset kaupungista Torrevieja ovat yleensä keskimäärin 22 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 7 € per päivä.

Tärkeää tietoa Torrevieja autonvuokrauksesta

Autonvuokraus Torreviejassa on mahdollista kaikille yli 18-vuotialle ajokortin suorittaneille. Näin nuorilla kuskeilla on kuitenkin vain niukasti vaihtoehtoja autovuokraamoiden suhteen. Valtaosassa Torreviejan autovuokraamoita asiakkaiden ikäraja on 21 vuotta. Monet vuokraamot vaativat myös, että asiakkaan ajokortin on täytynyt olla voimassa vähintään vuoden. Torreviejassa toimivista autovuokraamoista 18-vuotiaita palvelee esimerkiksi Sixt. Pidä mielessäsi, että nuorille kuskeille autonvuokraus on Espanjassa yleensä hieman keskimääräistä kalliimpaa. 23–25-vuotiaiden kuskien (ikäraja riippuu autovuokraamosta) on tavallisesti maksettava vuokraamolle nuoren kuljettajan lisämaksu. Se maksetaan yleensä jokaiselta vuokrapäivältä, joten kokonaisuudessaan siitä voi aiheutua merkittävä lisäkulu. Lisämaksujen koko vaihtelee vuokraamoittain, joten vuokraamojen hintavertailussa kannattaa ottaa huomioon myös lisämaksut. Muista myös, että Torreviejan vuokraamot perivät lisämaksun vuokra-auton lisäkuskeista. Hintaan sisältyy tavallisesti vain yksi autoilija eli pääkuski. Kaikki kuskit on aina ilmoitettava autovuokraamolle.

Torreviejan liikenteessä kannattaa varautua hieman kiivaampaan rytmiin kuin suomalaiskaupungeissa. Esimerkiksi liikenneympyröissä kannattaa olla rauhallinen ja merkitä selvästi vilkulla omat liikkeet. Torreviejan kaupunkialueella, keskustassa ja asuinalueilla, nopeusrajoitus on tiestä riippuen yleensä 30–50 km/h. Kaupunkialueen suuremmilla teillä, taajamien ulkopuolella, tavallinen nopeusrajoitus on 50–60 km/h. Jos suuntaat Torreviejan kaupungista maanteille, nopeusrajoitus on maantiestä riippuen enimmillään 90–100 km/h. Moottoriteillä nopeus saa olla enintään 120 km/h, mutta seuraa tieosuuksien nopeusrajoitusmerkkejä tarkkaavaisesti. Espanjassa on paljon tulliteitä, ja Torreviejan seudun tulliteihin kuuluu esimerkiksi AP-7-tie. Tiemaksun hinta riippuu sesongista ja siitä, kuinka monta osuutta tullitiestä kuljet. Suosittujen lomaviikkojen aikaan tulliteiden hintoja yleensä nostetaan. Tullitiet on merkitty opasteisiin peaje-merkinnöin. Alkoholi ja autoilu eivät sovi Torreviejassa yhteen, sillä rattijuopumuksen promilleraja on kaikkialla Espanjassa 0,5 promillea. Nuorille, alle 21-vuotialle kuskeille raja on todella tiukka: vain 0,1 promillea. Hämärän tullen Torreviejan teillä on pidettävä ajovalot päivällä, mutta päivällä valojen käyttö ei ole pakollista. Muista kuitenkin sytyttää valot tunneleihin ajaessasi. Torreviejan keskustassa on runsaasti parkkitilaa, tosin kesäkuukausina parkkeeraaminen voi olla ydinkaupunkialueella ja etenkin rantojen läheisyydessä vaikeaa. Suosi ruuhkaisina lomakuukausina joko maksullisia parkkialueita ja -halleja tai jätä auto keskustan ulkopuolelle.

Autonvuokraus Torreviejassa on kätevä vaihtoehto niille matkailijoille, joiden toiveissa on tutustua Alicanten provinssiin ja lähiseutujen kaupunkeihin laajemmin. Torreviejan keskusta on kooltaan melko kompakti, joten ydinkaupunkialueella viihtyville auto ei välttämättä ole tarpeen. Houkuttelevia päiväretkikohteita Torreviejan lähituntumassa ovat esimerkiksi monipuolinen Murcia, jonne ajomatkaa on noin tunti, historiallinen Cartagena, jonne automatka kestää vain noin 45 min, sekä palmuviljelmistään tunnettu Elche, johon matka-aika on noin 40 min. Provinssin pääkaupunki, upea rantakaupunki Alicante, on Torreviejasta vain noin 50 min ajomatkan päässä. Alle tunnin ajomatkan säteellä on siis lukuisia mielenkiintoisia kaupunkikohteita. Vuokraa auto ja tutustu Torreviejan seudun patikointipolkuihin. Niitä löytyy esimerkiksi Serra del Maigmón ja Serra del Sitin vuoristoalueilta. Alueella riittää nähtävää myös luontoharrastajalle. Lapsiperheiden ja nuorten suosikkikohteisiin alueella kuuluu tunnettu huvipuistokaupunki Benidorm.


Autonvuokraustarjoukset Torrevieja, Valencian itsehallintoalue

Löydä kohteesta Torrevieja juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

9 € - 37 €

Kaikki autotyypit

16 € - 70 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Torrevieja, Espanjan on 23 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Torrevieja, Espanjan on tammikuuta. Hinta on 63 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 9 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 36 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Torrevieja, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Torrevieja voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Torrevieja, Espanjan on 47 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Torrevieja, Espanjan on joulukuuta. Hinta on 60 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 19 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 22 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Torrevieja, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Torrevieja voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Torrevieja, Espanjan on 48 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Torrevieja, Espanjan on maaliskuuta. Hinta on 6 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 52 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 25 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Torrevieja, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Torrevieja voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Torrevieja, Espanjan on 27 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Torrevieja, Espanjan on tammikuuta. Hinta on 61 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 11 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 25 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Torrevieja, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Torrevieja voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Torrevieja, Espanjan on 49 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Torrevieja, Espanjan on marraskuuta. Hinta on 66 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 17 € per päivä. Pakettiautovuokraus on tyypillisesti 25 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Torrevieja, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Torrevieja voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Torrevieja, Espanjan on 18 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa Torrevieja, Espanjan on elokuuta. Hinta on 58 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 8 € per päivä. Avoautovuokraus on tyypillisesti 49 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Torrevieja, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Torrevieja voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Torrevieja autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Torrevieja, Valencian itsehallintoalue

AeroDrive

1 sijainti

Autosvalls

1 sijainti

Centauro

1 sijainti

Dickmanns

1 sijainti

Goldcar Rental SP

1 sijainti

INTERRENT

1 sijainti

King Rent a Car

1 sijainti

Rhodium

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Torrevieja suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Torrevieja

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Torrevieja - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Torrevieja, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Torrevieja huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 50 km/t ellei toisin mainita. Torrevieja taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 100 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Torrevieja rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 120 km/t.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Torrevieja

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Torrevieja

Tutustu alueen Espanjan muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Espanjan

Aloita matkan suunnittelu - Torrevieja


Miksi käyttää momondoa?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Torrevieja voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Torrevieja, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.