Oivalluksia
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Maspalomas, Kanariansaaret

Haussa halpa vuokra-auto Maspalomas, Kanariansaaret? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Maspalomas, Gran Canaria, Espanja
18. April — 25. April
Maspalomas, Gran Canaria, Espanja
Thu 18/4
Keskipäivä
Thu 25/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Autonvuokraustarjoukset Maspalomas, Kanariansaaret

Löydä kohteesta Maspalomas juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

6 € - 33 €

Kaikki autotyypit

6 € - 65 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Maspalomas, Espanjan on 19 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Maspalomas, Espanjan on toukokuuta. Hinta on 70 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 6 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 42 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Maspalomas, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Maspalomas voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Maspalomas, Espanjan on 27 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Maspalomas, Espanjan on helmikuuta. Hinta on 11 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 25 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 18 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Maspalomas, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Maspalomas voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Maspalomas, Espanjan on 58 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa Maspalomas, Espanjan on helmikuuta. Hinta on 6 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 56 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 43 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Maspalomas, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Maspalomas voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Maspalomas, Espanjan on 28 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Maspalomas, Espanjan on huhtikuuta. Hinta on 11 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 26 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 15 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Maspalomas, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Maspalomas voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Maspalomas, Espanjan on 28 €. Halvin aika vuokrata avoauto kohteessa Maspalomas, Espanjan on joulukuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 28 € per päivä. avoautovuokraus on tyypillisesti 18 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Maspalomas, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Maspalomas voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Maspalomas

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Maspalomas

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Maspalomas?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Maspalomas löytyvät yleensä Goldcar Rental SP kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaGoldcar Rental SP, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 11 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Maspalomas on 11 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Maspalomas?

Vuokraamolla Sunnycars on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Maspalomas 3 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Maspalomas?

Datamme perusteella Renault Twingo on suosituin vuokra-auto kaupungissa Maspalomas.Käyttäjämme ovat löytäneet Renault Twingo vuokra-autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 5 €/pvä kaupungissa Maspalomas, vaikka keskimäärin voit odottaa hintojen olevan noin 17 €/pvä. Toinen suosittu vuokra-auto kaupungissa Maspalomas on Ford Fiesta keskimääräisen hinnan ollessa 21 €/pvä ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 5 €/pvä.

Maspalomas autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Maspalomas, Kanariansaaret

Cicar

1 sijainti

keddy by Europcar

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Top Car Canary

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

9,0

Nouto/palautus

8,0

Value

10,0

Europcar

2 sijaintia

Enterprise Rent-A-Car

1 sijainti

Avis

2 sijaintia

Sixt

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0

Cooltra

3 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Maspalomas

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Maspalomas

Suositut autotyypit

Mini, Economy, SUV

Halvin vuokra-auto

15 €

Suosituin malli

Class Convertible
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Maspalomas viimeisten 72 tunnin aikana: Mini, Economy, SUV.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Maspalomas on 15 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 26 €/pvä.
Kohteen Maspalomas suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Class Convertible. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Renault Twingo.

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Maspalomas - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Maspalomas, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa toukokuu kohteessa Maspalomas, Espanja?

Ajalle toukokuu kohteessa Maspalomas, keskihinta viikonlopun mittaiselle autonvuokraukselle oli 15 € - mutta jotkut käyttäjät löysivät niinkin alhaisia tarjouksia kuin 15 €. Viikon mittaiselle autonvuokraukselle kohteessa Maspalomas ajankohtana toukokuu keskihinta on 16 € ja parhaimmat tarjoukset alkaen 16 €.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Maspalomas toukokuu ajaksi?

Paras tapa nauttia kaupungin Maspalomas nähtävyyksistä kuukauden toukokuu aikana on hypätä avoauton rattiin. Kylmän sään tai vesisateen ei pitäisi häiritä sinua, koska keskilämpötila toukokuu kaupungissa Maspalomas on 21 °C sekä keskimääräinen sademäärä 0 mm. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Maspalomas maksaa keskimäärin 44 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Maspalomas, Espanja?

Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Maspalomas tulisi sinun noudattaa kaupungin 50 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 100 km/t ja moottoriteillä Maspalomas kaupungissa 120 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Maspalomas ajat.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Volkswagen T-Cross vuokra-autoja kaupungissa Maspalomas?

Millainen sää on kohteessa Maspalomas, Espanja kuukauden huhtikuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Maspalomas kuukauden huhtikuu aikana on 19 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 8 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Onko sää kaupungissa Maspalomas samanlainen kuin muualla Kanariansaaret alueella?

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Maspalomas road triplle alueelle Kanariansaaret tai sitä ympäröiville alueille kuukauden huhtikuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 18 °C ja sademäärän vastaavasti 10,1 mm koko kuukauden ajan.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Maspalomas hinnat?

autoa Maspalomas hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Maspalomas?

27 toimijaa on valittavissa autoa Maspalomas huhtikuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Maspalomas?

Eri maissa, myös kohteessa Maspalomas, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Maspalomas?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Maspalomas. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Maspalomas?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Maspalomas, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Maspalomas?

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Maspalomas, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Maspalomas, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Maspalomas, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Maspalomas momondo avulla?

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Maspalomas.

Löytyykö kohteesta Maspalomas autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, momondo voi näyttää sinulle erityisiä tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen Maspalomas autonvuokrauksissa.

Voinko etsiä Maspalomas vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Maspalomas, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Maspalomas

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Thu 18/4
Keskipäivä
Thu 25/4
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Maspalomas

Suositut autovuokraamot Maspalomas