Autonvuokraukset kohteessa Maspalomas, Kanariansaaret

Haussa halpa vuokra-auto Maspalomas, Kanariansaaret? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Maspalomas, Gran Canaria, Espanja
3. helmikuu — 10. helmikuu
Sama palautus
Maspalomas, Gran Canaria, Espanja
pe 3/2
Keskipäivä
pe 10/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Parhaat tarjoukset Maspalomas, Kanariansaaret autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Maspalomas, Kanariansaaret
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

22 €/pvä

31 tammi - 1 helmi
Toyota Yaris
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

22 €/pvä

31 tammi - 1 helmi
Toyota Corolla
Citroen Berlingo
tai vastaava Kuorma-auto
Maks. 4 matkustajaa

69 €/pvä

3 helmi - 17 helmi
Citroen Berlingo
Opel Vivaro
tai vastaava Tila-auto
Maks. 5 matkustajaa

109 €/pvä

3 helmi - 17 helmi
Opel Vivaro
Ford Ka
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

27 €/pvä

18 huhti - 29 huhti
Ford Ka
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

60 €/pvä

5 huhti - 12 huhti
Volkswagen Golf
Vauxhall Mokka
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

60 €/pvä

5 huhti - 12 huhti
Vauxhall Mokka
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

33 €/pvä

3 helmi - 17 helmi
Opel Corsa
Skoda Octavia
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

60 €/pvä

3 helmi - 17 helmi
Skoda Octavia

Tärkeää tietoa Maspalomas autonvuokrauksesta

Vuokraa auto, niin saat matkaltasi enemmän! Autonvuokrauksen ikärajat vaihtelevat autoluokittain ja myös eri autovuokraamoilla voi olla eri käytäntöjä. Pääsääntöisesti alaikäraja on kuitenkin 21 vuotta, minkä lisäksi ajokortin tulee olla ollut voimassa vähintään vuoden. Osassa autovuokraamoita voidaan edellyttää voimassaoloajaksi jopa kahta vuotta. Monet autovuokraamoista perivät lisämaksua nuorilta, alle 25-vuotiailta kuljettajilta. Autonvuokraus Maspalomasissa on suhteellisen edullista. Kannattaa kuitenkin huomata, että vilkkaimpien matkustussesonkien aikaan autonvuokraus on tavallista suositumpaa ja myös hinnat ovat korkeammat. Tällöin kannattaa olla ajoissa liikkeellä. Kesäsesongin lisäksi suosittuja matkustusajankohtia ovat joulu, uusivuosi ja pääsiäinen.

Autonvuokraus Maspalomasissa on varsin hyvä vaihtoehto tutustua kaupunkiin, kunhan pidät mielessä muutaman seikan. Ensinnäkin, paikallinen liikennekulttuuri poikkeaa jonkin verran suomalaisesta. Esimerkiksi tienliittymistä muun liikenteen sekaan pyrkiville ei välttämättä anneta tietä, vaan niissä on jäätävä odottamaan liikenteen vähenemistä. Jalankulkijoilla on aina etuoikeus. Lähestyessäsi suojatietä sinun tulee laittaa vasen vilkku päälle. Tällä kerrot jalankulkijoille ja takana oleville autoille, että olet pysähtymässä suojatien eteen. Tiet ovat alueella hyvässä kunnossa eikä turha hurjastelu teillä ole yleistä. Jos suuntaat muualle päin Gran Canarian saarta, huomioi, että vuoristotiet voivat olla kapeita. Niillä kannattaa ajaa rauhallisesti ja noudattaa erityistä varovaisuutta. Ajovalojen käyttö on pakollista pimeällä sekä aina, jos näkyvyys on heikentynyt. Yleinen promilleraja on sama kuin Suomessa eli 0,5. Jos ajokorttisi on ollut voimassa alle vuoden, raja on kuitenkin 0,1 promillea. Ajettaessa puhelimeen saa puhua vain hands free -laitteiden avulla, mutta muutoin kuulokkeiden käyttö on ehdottoman kiellettyä. Yleiset nopeusrajoitukset ovat taajama-alueilla 50 km/h, moottoriliikenneteillä 90 km/h ja moottoriteillä 120 km/h. Pysäköidessä kannattaa huomioida, että keltaiset viivat kertovat, että pysäköinti on kielletty. Valkoisilla viivoilla merkityllä alueella pysäköinti on ilmaista ja siniset viivat kertovat maksullisesta pysäköinnistä. Pysäköintimaksut maksetaan automaatteihin, joista saa kojelaudalle laitettavan lipukkeen. Tiemaksuja ei ole alueella käytössä.

Auton vuokraaminen voi olla oikein näppärä tapa tutustua Maspalomasin nähtävyyksiin. Rannalla löhöilyn lisäksi Maspalomasissa pääsee nauttimaan erilaisista aktiviteeteista. Kaupungissa sijaitsee esimerkiksi yksi Gran Canarian suosituimmista golfkentistä. Aivan rannan tuntumassa ovat Maspalomasin kuuluisat hiekkadyynit. Noin 400 hehtaarin alue on myös kansallispuisto ja dyynien yli pääsee halutessaan ratsastamaan myös kamelilla. Kaupungin maamerkkinä on 1800-luvulla rakennettu, noin 56 m korkea majakka. Sen ympäristöstä löytyy rantabulevardi sekä useita ruokapaikkoja. Lasten kanssa matkustavien kannattaa suunnata Aqualandiin, joka on Gran Canarian suurin vesipuisto. Toinen kokoperheen käyntikohde on teemapuisto Palmitos Park. Se on palmupuiden ympäröimä keidas, jossa on noin 200 eri lintulajia, orkideatalo, kaktuspuisto sekä akvaario. Puistosta löytyy myös koko Euroopan suurin perhostalo. Autonvuokraus Maspalomasissa mahdollistaa sen, että voit tutustua kätevästi myös muihin Gran Canarian saaren kohteisiin. Esimerkiksi hyvien shoppailumahdollisuuksien Play del Ingles sijaitsee suhteellisen lähellä. San Augustinin kylän läheisyydestä löytyy koko perheen teemapuisto, villin lännen kylä Sioux City. Lapsia varten teemapuistossa on pieni eläintarha, minkä lisäksi Sioux City on suosittu illanviettopaikka. Saaren pääkaupunki Las Palmas tarjoaa runsaasti nähtävyyksiä. Suosittu kohde on esimerkiksi Casa de Colon eli Kolumbuksen talo, jonka yhteydessä on museoita. Catedral de Santa Ana, Santa Anan katedraali on upea rakennus, josta löytyy muun muassa Juan de Mirandan maalauksia. Katedraalin tornista avautuvat hienot näköalat rannikolle. Arucasin kaupungista löydät muun muassa rommitehtaan sekä komean goottikirkon. Vuokra-autolla pääset tutustumaan myös autenttisempaan puoleen Kanarian saarten elämää. Saaren pohjoispuolella ja keskiosissa pääsee näkemään sellaista paikallisten elämää, joka jää piiloon turistikeskittymissä. Voit myös suunnata sisämaan hienoille vuoristomaisemille. Gran Canarian korkein huippu sijaitsee Pico del Pozo de las Nievesilla ja se kohoaa lähes 2 000 m korkeuteen. Näköalatasanteelle pääsee suoraan autolla. Alueelta löytyy todella hienoja maisemareittejä ja siellä pääsee halutessaan myös pakoon paahtavia helteitä, viileisiin tunnelmiin.

Kun allasi on vuokra-auto, on todella tärkeää, että myös vakuutukset ovat kunnossa. Autovakuutus tulee ottaa aina erikseen eli ei riitä, että sinulla on esimerkiksi matka- tai kotivakuutus. Vakuutuksia vertaillessa kannattaa huomioida vakuutussuojan kattavuus sekä mahdollinen omavastuu.

Kyllä voi. Ajamiseen riittää suomalainen, EU-mallinen ajokortti.

Auton vuokraaminen on helppoa, sillä autoja vuokraavia yrityksiä on Maspalomasissa useita. Hinnoissa ja vuokrausehdoissa voi olla suurtakin vaihtelua. Kannattaa siis tehdä vertailua ja tutustua esimerkiksi mahdollisiin lisämaksuihin. Sellaista voidaan periä esimerkiksi siitä, jos palautat auton eri toimipisteeseen kuin mistä olet sen noutanut.


Autonvuokraustarjoukset Maspalomas, Kanariansaaret

Löydä kohteesta Maspalomas juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

13 € - 53 €

Kaikki autotyypit

13 € - 135 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Maspalomas, Espanjan on 23 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Maspalomas, Espanjan on elokuuta. Hinta on 46 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 13 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 55 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Maspalomas. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Maspalomas voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Maspalomas Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Maspalomas, Espanjan on 47 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa Maspalomas, Espanjan on helmikuuta. Hinta on 41 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 28 € per päivä. Avoauto vuokraus on tyypillisesti 12 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Maspalomas. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Maspalomas voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

22 €/pvä

31 tammi - 1 helmi
Toyota Yaris
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

22 €/pvä

31 tammi - 1 helmi
Toyota Corolla
Chevrolet Spark
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

27 €/pvä

18 huhti - 29 huhti
Chevrolet Spark

Maspalomas autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Maspalomas, Kanariansaaret

Top Car Canary

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

6,0

Value

10,0

Sixt

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0

Sunnycars

6 sijaintia

Cooltra

3 sijaintia

ORLANDO

3 sijaintia

Avia Car

2 sijaintia

Avis

2 sijaintia

Europcar

2 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Maspalomas

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Maspalomas

Suosituin vuokraamo

keddy by Europcar

Suositut autotyypit

Mini, Economy, Compact

Halvin vuokra-auto

13 €

Suosituin malli

Renault Twingo
Suosituin Maspalomas autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on keddy by Europcar. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat ORLANDO ja Top Car Canary.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Maspalomas viimeisten 72 tunnin aikana: Mini, Economy, Compact.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Maspalomas on 13 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 20 €/pvä.
Kohteen Maspalomas suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Renault Twingo.

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Maspalomas autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Playa de las Meloneras3,9 km

Läheiset nähtävyydet:

Playa de las Meloneras3,7 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Maspalomas suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Maspalomas

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Maspalomas - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Maspalomas, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Ajalle helmikuu kohteessa Maspalomas, keskihinta viikonlopun mittaiselle autonvuokraukselle oli 27 € - mutta jotkut käyttäjät löysivät niinkin alhaisia tarjouksia kuin 27 €. Viikon mittaiselle autonvuokraukselle kohteessa Maspalomas ajankohtana helmikuu keskihinta on 18 € ja parhaimmat tarjoukset alkaen 14 €.

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Maspalomas löytyvät yleensä Dollar kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaDollar, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 9,6/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Maspalomas on 21,04/pvä.

Paras tapa nauttia kaupungin Maspalomas nähtävyyksistä kuukauden helmikuu aikana on hypätä avoauton rattiin. Kylmän sään tai vesisateen ei pitäisi häiritä sinua, koska keskilämpötila helmikuu kaupungissa Maspalomas on 18 °C sekä keskimääräinen sademäärä 18 mm. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Maspalomas maksaa keskimäärin 233 €/päivä.

Vuokraamolla Sunnycars on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Maspalomas 6 toimipaikalla.

Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Maspalomas tulisi sinun noudattaa kaupungin 50 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 100 km/t ja moottoriteillä Maspalomas kaupungissa 120 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Maspalomas ajat.

Yleensä sää kaupungissa Maspalomas kuukauden tammikuu aikana on 17 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 34 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Maspalomas road triplle alueelle Kanariansaaret tai sitä ympäröiville alueille kuukauden tammikuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 16 °C ja sademäärän vastaavasti 33 mm koko kuukauden ajan.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Maspalomas

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Maspalomas

Vuokra-autotyypit, jotka ovat suosittuja kohteessa Maspalomas

Vuokraa mikä tahansa näistä suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Maspalomas

Autonvuokraus Maspalomas naapurustoissa

Tarvitsetko vuokra-auton tietyllä Maspalomas alueella? Rajaa hakua alla olevien vaihtoehtojen avulla

Tutustu alueen Espanjan muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Espanjan

Aloita matkan suunnittelu - Maspalomas


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Maspalomas, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Maspalomas, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Maspalomas, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Maspalomas.

Kyllä, momondo voi näyttää sinulle erityisiä tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen Maspalomas autonvuokrauksissa.

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Maspalomas, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.