Autonvuokraus Maspalomas - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Maspalomas? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Maspalomas, Gran Canaria, Espanja5. lokakuu — 8. lokakuu
Maspalomas, Gran Canaria, Espanja
ma 10/5
Keskipäivä
to 10/8
Keskipäivä

Autovuokraamo Maspalomas: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Maspalomas
Vuokraamon pisteet: Erinomainen 9.2

Pisteet perustuvat 1 arvosteluun

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.0

Pisteet perustuvat 1 arvosteluun


Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Sunnycars

Alfereces Provisionales 31

Läheiset nähtävyydet:

Playa del Ingles1.0 km
ORLANDO

Avenida De Tirajana, 23

Läheiset nähtävyydet:

Playa del Ingles1.2 km

Tietoja matkastasi kohteeseen Maspalomas

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Maspalomasissa?

Vuokraa auto, niin saat matkaltasi enemmän! Autonvuokrauksen ikärajat vaihtelevat autoluokittain ja myös eri autovuokraamoilla voi olla eri käytäntöjä. Pääsääntöisesti alaikäraja on kuitenkin 21 vuotta, minkä lisäksi ajokortin tulee olla ollut voimassa vähintään vuoden. Osassa autovuokraamoita voidaan edellyttää voimassaoloajaksi jopa kahta vuotta. Monet autovuokraamoista perivät lisämaksua nuorilta, alle 25-vuotiailta kuljettajilta. Autonvuokraus Maspalomasissa on suhteellisen edullista. Kannattaa kuitenkin huomata, että vilkkaimpien matkustussesonkien aikaan autonvuokraus on tavallista suositumpaa ja myös hinnat ovat korkeammat. Tällöin kannattaa olla ajoissa liikkeellä. Kesäsesongin lisäksi suosittuja matkustusajankohtia ovat joulu, uusivuosi ja pääsiäinen.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Maspalomasissa

Autonvuokraus Maspalomasissa on varsin hyvä vaihtoehto tutustua kaupunkiin, kunhan pidät mielessä muutaman seikan. Ensinnäkin, paikallinen liikennekulttuuri poikkeaa jonkin verran suomalaisesta. Esimerkiksi tienliittymistä muun liikenteen sekaan pyrkiville ei välttämättä anneta tietä, vaan niissä on jäätävä odottamaan liikenteen vähenemistä. Jalankulkijoilla on aina etuoikeus. Lähestyessäsi suojatietä sinun tulee laittaa vasen vilkku päälle. Tällä kerrot jalankulkijoille ja takana oleville autoille, että olet pysähtymässä suojatien eteen. Tiet ovat alueella hyvässä kunnossa eikä turha hurjastelu teillä ole yleistä. Jos suuntaat muualle päin Gran Canarian saarta, huomioi, että vuoristotiet voivat olla kapeita. Niillä kannattaa ajaa rauhallisesti ja noudattaa erityistä varovaisuutta. Ajovalojen käyttö on pakollista pimeällä sekä aina, jos näkyvyys on heikentynyt. Yleinen promilleraja on sama kuin Suomessa eli 0,5. Jos ajokorttisi on ollut voimassa alle vuoden, raja on kuitenkin 0,1 promillea. Ajettaessa puhelimeen saa puhua vain hands free -laitteiden avulla, mutta muutoin kuulokkeiden käyttö on ehdottoman kiellettyä. Yleiset nopeusrajoitukset ovat taajama-alueilla 50 km/h, moottoriliikenneteillä 90 km/h ja moottoriteillä 120 km/h. Pysäköidessä kannattaa huomioida, että keltaiset viivat kertovat, että pysäköinti on kielletty. Valkoisilla viivoilla merkityllä alueella pysäköinti on ilmaista ja siniset viivat kertovat maksullisesta pysäköinnistä. Pysäköintimaksut maksetaan automaatteihin, joista saa kojelaudalle laitettavan lipukkeen. Tiemaksuja ei ole alueella käytössä.

Nähtävyyksiä Maspalomasissa ja sen lähellä

Auton vuokraaminen voi olla oikein näppärä tapa tutustua Maspalomasin nähtävyyksiin. Rannalla löhöilyn lisäksi Maspalomasissa pääsee nauttimaan erilaisista aktiviteeteista. Kaupungissa sijaitsee esimerkiksi yksi Gran Canarian suosituimmista golfkentistä. Aivan rannan tuntumassa ovat Maspalomasin kuuluisat hiekkadyynit. Noin 400 hehtaarin alue on myös kansallispuisto ja dyynien yli pääsee halutessaan ratsastamaan myös kamelilla. Kaupungin maamerkkinä on 1800-luvulla rakennettu, noin 56 m korkea majakka. Sen ympäristöstä löytyy rantabulevardi sekä useita ruokapaikkoja. Lasten kanssa matkustavien kannattaa suunnata Aqualandiin, joka on Gran Canarian suurin vesipuisto. Toinen kokoperheen käyntikohde on teemapuisto Palmitos Park. Se on palmupuiden ympäröimä keidas, jossa on noin 200 eri lintulajia, orkideatalo, kaktuspuisto sekä akvaario. Puistosta löytyy myös koko Euroopan suurin perhostalo. Autonvuokraus Maspalomasissa mahdollistaa sen, että voit tutustua kätevästi myös muihin Gran Canarian saaren kohteisiin. Esimerkiksi hyvien shoppailumahdollisuuksien Play del Ingles sijaitsee suhteellisen lähellä. San Augustinin kylän läheisyydestä löytyy koko perheen teemapuisto, villin lännen kylä Sioux City. Lapsia varten teemapuistossa on pieni eläintarha, minkä lisäksi Sioux City on suosittu illanviettopaikka. Saaren pääkaupunki Las Palmas tarjoaa runsaasti nähtävyyksiä. Suosittu kohde on esimerkiksi Casa de Colon eli Kolumbuksen talo, jonka yhteydessä on museoita. Catedral de Santa Ana, Santa Anan katedraali on upea rakennus, josta löytyy muun muassa Juan de Mirandan maalauksia. Katedraalin tornista avautuvat hienot näköalat rannikolle. Arucasin kaupungista löydät muun muassa rommitehtaan sekä komean goottikirkon. Vuokra-autolla pääset tutustumaan myös autenttisempaan puoleen Kanarian saarten elämää. Saaren pohjoispuolella ja keskiosissa pääsee näkemään sellaista paikallisten elämää, joka jää piiloon turistikeskittymissä. Voit myös suunnata sisämaan hienoille vuoristomaisemille. Gran Canarian korkein huippu sijaitsee Pico del Pozo de las Nievesilla ja se kohoaa lähes 2 000 m korkeuteen. Näköalatasanteelle pääsee suoraan autolla. Alueelta löytyy todella hienoja maisemareittejä ja siellä pääsee halutessaan myös pakoon paahtavia helteitä, viileisiin tunnelmiin.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Kun allasi on vuokra-auto, on todella tärkeää, että myös vakuutukset ovat kunnossa. Autovakuutus tulee ottaa aina erikseen eli ei riitä, että sinulla on esimerkiksi matka- tai kotivakuutus. Vakuutuksia vertaillessa kannattaa huomioida vakuutussuojan kattavuus sekä mahdollinen omavastuu.

Voiko Maspalomasissa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Kyllä voi. Ajamiseen riittää suomalainen, EU-mallinen ajokortti.

Mistä auton nouto ja palautus Maspalomasissa onnistuu?

Auton vuokraaminen on helppoa, sillä autoja vuokraavia yrityksiä on Maspalomasissa useita. Hinnoissa ja vuokrausehdoissa voi olla suurtakin vaihtelua. Kannattaa siis tehdä vertailua ja tutustua esimerkiksi mahdollisiin lisämaksuihin. Sellaista voidaan periä esimerkiksi siitä, jos palautat auton eri toimipisteeseen kuin mistä olet sen noutanut. (Tarkastettu 24/05/2019).


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Maspalomas kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Lopesan Baobab Resort

Mar Adriático, 1

29.9 km lentokentältä

Occidental Margaritas

Avenida Gran Canaria 38-40

26.8 km lentokentältä

H10 Playa Meloneras Palace

Mar Caspio, 5

30.2 km lentokentältä

Lopesan Baobab Resort

Mar Adriático, 1

29.9 km lentokentältä

Occidental Margaritas

Avenida Gran Canaria 38-40

26.8 km lentokentältä

H10 Playa Meloneras Palace

Mar Caspio, 5

30.2 km lentokentältä

Servatur Waikiki

Avenida Gran Canaria, 20

26.2 km lentokentältä

Hotel Riu Palace Meloneras Resort

Playa Las Meloneras, S/N

30.1 km lentokentältä

HL Suitehotel Playa del Inglés

Avenida de Italia, 21

26.2 km lentokentältä

Hotel Riu Palace Maspalomas

Avda Tirajana SN

27.8 km lentokentältä

Hotel The Anamar Suites

Avenida de Estados Unidos, 38

26.7 km lentokentältä

Corallium Dunamar by Lopesan Hotels. (Adults Only)

Avenida de Helsinki, 8

26.4 km lentokentältä

Beverly Park Hotel

Hamburgo, 10

25.1 km lentokentältä

Mirador Maspalomas by Dunas

C/ Einstein, s/n E-35100 Maspalomas, Gran Ca

28.1 km lentokentältä

Seaside Palm Beach

Av Del Oasis s/n

29.9 km lentokentältä

Palm Oasis Maspalomas

C Dr. Albert Einstein sn, Parcela 34

28.0 km lentokentältä

Suites & Villas By Dunas

Avda Sunair S/n

29.2 km lentokentältä

The Hotel Koala Garden Suites

Calle Geminis, 2, Maspalomas

27.6 km lentokentältä

Labranda Playa Bonita

Avenida Tenerife, 2

25.6 km lentokentältä

Hotel Riu Palace Palmeras

Avda Estados Unidos, de America 1

26.7 km lentokentältä


Autonvuokraus Maspalomas

10 käyttäjää on etsinyt vuokra-autoa kohteessa Maspalomas momondon avulla ajankohtana syyskuu.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Maspalomas noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Monet autovuokraamot kohteessa Maspalomas noudattavat nyt uusia siivouskäytäntöjä varmistaakseen, että autot desinfioidaan vaadittavia turvallisuustoimia noudattaen. Tätä tehostettua siivousta tarjotaan nyt toimipaikoissa, kuten Enterprise, Avis ja Sixt. Käytä uutta suodatinta nähdäksesi kaikki yritykset, jotka tarjoavat tehostettua siivousta kohteessa Maspalomas. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Peritäänkö Maspalomas autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurin osa kaupungissa Maspalomas sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Enterprise, Avis ja Sixt peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Maspalomas lokakuu ajaksi?

Paras tapa nauttia kaupungin Maspalomas nähtävyyksistä kuukauden lokakuu aikana on hypätä avoauton rattiin. Kylmän sään tai vesisateen ei pitäisi häiritä sinua, koska keskilämpötila lokakuu kaupungissa Maspalomas on 21 °C sekä keskimääräinen sademäärä 24 mm. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Maspalomas maksaa keskimäärin 26 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Maspalomas?

Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Maspalomas tulisi sinun noudattaa kaupungin 50 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 100 km/t ja moottoriteillä Maspalomas kaupungissa 120 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Maspalomas ajat.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Espanja


Lentolippu varattuna kohteeseen Maspalomas? Aloita matkan suunnittelu!

Maspalomas

Aloita matkan suunnittelu jo tänään

Katso suosituimmat kaupunginosat ja löydä parhaat hotellit kohteessa Maspalomas

Etsi hotelleja kohteessa Maspalomas
Maspalomas

Halvat lennot Maspalomas

Löydä paras aika matkustaa, halvat hinnat ja suosituimmat lentoyhtiöt.

Etsi lentoja - Maspalomas