Autonvuokraukset Madridin itsehallintoalue

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Madridin itsehallintoalue? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Madrid, Espanja
7. joulukuu — 14. joulukuu
Madrid, Espanja
to 7/12
Keskipäivä
to 14/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Madridin itsehallintoalue

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Madridin itsehallintoalue

Mikä on paras autovuokraamo alueella Madridin itsehallintoalue?

Keskimääräisten 7,3/10 asiakasarvioiden ja 31 annettujen arvostelujen perusteella vuokraamo Sixt on käyttäjiemme toimesta arvioitu parhaimmaksi vuokraamoksi alueella Madridin itsehallintoalue. Vuokraamollta Sixt löytyy 9 toimipistettä alueelta Madridin itsehallintoalue mukaan lukien yksi suosituista kaupungeista eli Alcobendas.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Madridin itsehallintoalue?

Suosituimmat vuokra-autotyypit alueella Madridin itsehallintoalue ovat Pienikokoinen. Tämäntyyppinen auto maksaa keskimäärin 24 € päivässä. 29 % käyttäjistä haluaa vuokrata Pienikokoinen tyyppisiä autoja alueella Madridin itsehallintoalue hinnan, saatavuuden ja suunniteltujen aktiviteettien vuoksi.

Madridin itsehallintoalue autonvuokraustiedot

Mitkä ovat ajo-olosuhteet Madridin itsehallintoalueella Espanjassa?

Kun aiot vuokrata auton Madridin itsehallintoalueella Espanjassa, kannattaa miettiä etukäteen, missä aiot ajaa ja mitä sinä ja mahdollinen matkaseurueesi autolta odotatte. Jos suuntaat esimerkiksi seudun vuoristoalueille, kannattaa keliolosuhteet ottaa huomioon, ja isompi auto kuten maasturi voi olla hyvä valinta. Jos liikut enimmäkseen kaupunkien keskustoissa, on pienempi vuokra-auto kätevämpi valinta esimerkiksi kadunvarsipysäköinnin suhteen. Löydät autovuokraamoista vuokra-autot moneen lähtöön, myös ylelliset vuokra-autot, joissa matkaat taatusti mukavasti. Teiden kunnossapitoon ja kehittämiseen on panostettu Madridin alueella viime aikoina, ja tiet ovatkin nykyään varsin hyvässä kunnossa. Tämä onkin parantanut liikenneturvallisuutta. Suomalaiselle liikenne voi olla kuitenkin ajoittain kaoottisen tuntuinen ja paikallisten ajonopeudet voivat yllättää. Kannattaa varautua myös moottoriteiden tietulleihin. Maksulliset tiet tunnistaa A-kirjaimella merkitystä kyltistä. Esimerkiksi Madridin keskustassa on maanalaisia tunneleita, joissa eivät matkapuhelimet ja GPS-laitteet toimi. Kannattaa siis selvittää tarkemmat reittiohjeet jo ennen tunneliin ajamista.

Mistä Madridin ajolaeista minun pitäisi olla tietoinen?

Autonvuokraus Madridin itsehallintoalueella Espanjassa on hyvä vaihtoehto senkin puolesta, että liikennesäännöt ovat varsin samankaltaiset kuin Suomessa. Espanjalainen liikennekulttuuri poikkeaa jonkin verran suomalaisesta. Vaikka paikalliset saattavatkin sortua hurjastelemaan, kannattaa itse pitää maltti mielessä. Kuten kaikkialla muuallakin, muista huomioida nopeusrajoitukset ja myös noudattaa niitä. Ajovaloja on käytettävä pimeällä, mutta myös valoisaan aikaan, jos näkyvyys on syystä tai toisesta huono. Autoissa tulee olla mukana varoitusliivi, ja sitä tulee käyttää aina autosta ulos noustessa taajama-alueiden ulkopuolella. Promilleraja on Suomen tapaan 0,5. Lasten kanssa matkustavien kannattaa huomioida, että alle 12-vuotiailta on kiellettyä matkustaa auton etupenkillä ja turvaistuinpakkoa tulee noudattaa. Lain rikkomisesta voi seurata sakot tai pahimmillaan jopa auton takavarikointi. Koska lastenistuimia koskevat säännöt vaihtelevat sekä lapsen pituuden että iän mukaan, kannattaa niihin tutustua jo edeltä käsin. Samalla kannattaa vierailla alueen ajoneuvoviranomaisten nettisivuilla, joista löytyy ajantasaisimmat tiedot mahdollisista uusista lainsäädöksistä.

Minkä tyyppisiä asiakirjoja tarvitsen, jos aion vuokrata auton Madridissa?

Kun aiot vuokrata auton Madridin itsehallintoalueella Espanjassa, kannattaa pitää mielessä, että autovuokraamot edellyttävät yleensä vähintään 21 vuoden ikää. Lisäksi kaikilta alle 25-vuotiailta peritään nuoren kuljettajan lisämaksu. Osa autovuokraamoista edellyttää, että ajokortti on ollut voimassa vuoden, jotkut edellyttävät jopa kahden vuoden voimassaoloaikaa. Mukanasi tulee olla suomalainen ajokortti ja lisäksi sinun tulee pystyä todistamaan henkilöllisyytesi joko passilla tai henkilökortilla. Kansainvälistä ajokorttia ei siis edellytetä. Autonvuokraus Madridin itsehallintoalueella Espanjassa on suomalaisittain varsin edullista, ja löydät halvat vuokra-autot helposti momondon sivuston kautta.


Autonvuokraustarjoukset Madridin itsehallintoalue

Löydä kohteesta Madridin itsehallintoalue juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni cars

14 € - 65 €

Kaikki autotyypit

15 € - 150 €

pieni car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Madridin itsehallintoalue on 32 €. Halvin aika vuokrata pieni car kohteessa Madridin itsehallintoalue on tammikuuta. Hinta on 58 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 14 € per päivä. pieni carvuokraus on tyypillisesti 36 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Madridin itsehallintoalue, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Madridin itsehallintoalue voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

keskikoko car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Madridin itsehallintoalue on 46 €. Halvin aika vuokrata keskikoko car kohteessa Madridin itsehallintoalue on marraskuuta. Hinta on 48 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 24 € per päivä. keskikoko carvuokraus on tyypillisesti 10 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Madridin itsehallintoalue, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Madridin itsehallintoalue voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

suuri car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Madridin itsehallintoalue on 79 €. Halvin aika vuokrata suuri car kohteessa Madridin itsehallintoalue on elokuuta. Hinta on 55 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 36 € per päivä. suuri carvuokraus on tyypillisesti 36 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Madridin itsehallintoalue, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Madridin itsehallintoalue voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Madridin itsehallintoalue on 40 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Madridin itsehallintoalue on helmikuuta. Hinta on 60 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 16 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 22 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Madridin itsehallintoalue, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Madridin itsehallintoalue voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Madridin itsehallintoalue on 40 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Madridin itsehallintoalue on marraskuuta. Hinta on 64 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 15 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 20 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Madridin itsehallintoalue, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Madridin itsehallintoalue voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Madridin itsehallintoalue on 32 €. Halvin aika vuokrata avoauto kohteessa Madridin itsehallintoalue on maaliskuuta. Hinta on 82 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 6 € per päivä. avoautovuokraus on tyypillisesti 38 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Madridin itsehallintoalue, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Madridin itsehallintoalue voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Madridin itsehallintoalue autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Madridin itsehallintoalue

Enterprise Rent-A-Car

17 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

8,0

Europcar

15 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

9,3

Kokonaisarvosana

9,3

Nouto/palautus

9,3

Value

9,3

Budget

14 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,1

Comfort

8,1

Kokonaisarvosana

7,4

Nouto/palautus

7,4

Value

7,8

Sixt

9 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,1

Comfort

7,9

Kokonaisarvosana

7,1

Nouto/palautus

7,8

Value

7,2

Avis

12 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,1

Comfort

7,1

Kokonaisarvosana

6,2

Nouto/palautus

8,0

Value

6,5

Thrifty

14 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,6

Comfort

8,6

Kokonaisarvosana

6,3

Nouto/palautus

7,0

Value

7,0

Hertz

13 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,7

Comfort

7,7

Kokonaisarvosana

6,3

Nouto/palautus

6,6

Value

6,1

Centauro

9 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

5,7

Kokonaisarvosana

5,1

Nouto/palautus

5,7

Value

4,8

Vuokraa auto läheltä kohteen Madridin itsehallintoalue suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Madridin itsehallintoalue

Autonvuokraus Madridin itsehallintoalue

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Madridin itsehallintoalue, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kuinka pitkäksi aikaa ihmiset yleensä vuokraavat auton vieraillessaan kohteessa Madridin itsehallintoalue?

7 päivää kestävä vuokraus on momondon käyttäjien suosima pituus autonvuokraukselle kohteessa Madridin itsehallintoalue. Auton vuokraaminen 7 päiväksi maksaa keskimäärin 25 €/päivä. Jos päätät vuokrata auton kohteessa Madridin itsehallintoalue viikoksi niin viikkovuokrauksen hinta on keskimäärin 176 €, ja monet käyttäjistämme valitsevat yleensä vuokrausajankohdaksi viikonlopun, jonka kokonaishinta on keskimäärin 63 €. Jos suunnitelmissasi on pidempi roadtrippi, voit vuokrata auton myös kuukaudeksi kohteessa Madridin itsehallintoalue, jolloin kokonaishinta on yleensä 1199 €.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Madridin itsehallintoalue hinnat?

autoa Madridin itsehallintoalue hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Madridin itsehallintoalue?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Madridin itsehallintoalue osiossa on 200 marraskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Madridin itsehallintoalue?

Eri maissa, myös kohteessa Madridin itsehallintoalue, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Madridin itsehallintoalue?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Madridin itsehallintoalue. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Madridin itsehallintoalue?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Madridin itsehallintoalue on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Madridin itsehallintoalue?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Madridin itsehallintoalue antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Madridin itsehallintoalue, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Madridin itsehallintoalue, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Madridin itsehallintoalue momondo avulla?

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta Madridin itsehallintoalue.

Löytyykö kohteesta Madridin itsehallintoalue autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen Madridin itsehallintoalue vuokra-autoille.

Voinko etsiä Madridin itsehallintoalue vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta vuokra-autoja rajoittanattomilla kilometrimäärillä vaihtoehtoja kohteesta Madridin itsehallintoalue.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Madridin itsehallintoalue

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.