Autonvuokraukset kohteessa Billund, Etelä-Tanskan alue

Etsi halpoja vuokra-autotarjouksia Billund, Etelä-Tanskan alue

Billund, Tanska
30. maaliskuu — 6. huhtikuu
Sama palautus
Billund, Tanska
to 30/3
Keskipäivä
to 6/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Tärkeää tietoa Billund autonvuokrauksesta

Olet oikeutettu ajamaan autoa, kun olet täyttänyt 18 vuotta. Autonvuokraus Billundista onnistuu kuitenkin mutkattomimmin, kun olet jo täyttänyt 21 ja sinulle on myönnetty ajokortti vähintäänkin vuosi aikaisemmin. Muutama autovuokraamo saattaa vaatia jopa 23 vuoden ikää auton vuokraamiseen ja alle 25-vuotiailta saatetaan edellyttää lisävakuutuksen ostamista. Joillakin vuokraamoilla on käytössään myös yläikäraja, mikä tarkoittaa, että auton vuokraus onnistuu, mikäli olet alle 80-vuotias. Pieniä eroja autovuokraamoiden ehdoissa on, joten varmistathan tarvittavat seikat jo varauksen yhteydessä, jotta vältyt turhilta ongelmilta ja pettymyksiltä.

Tanskan julkisten teiden kokonaispituus on noin 73,2 tuhatta kilometriä. Autonvuokraus Billundista onkin loistava tapa tutustua kaupungin lisäksi maan muihinkin kohteisiin. Kaikki Tanskan tärkeimmät tiet ovat hyvin hoidettuja ja päällystettyjä. Moottoriteiden kokonaispituus on 1,1 tuhatta kilometriä, joten pääset halutessasi matkustamaan maan jokaiseen kolkkaan. Kaikki Tanskan tiet ovat myös vapaasti käytettävissä, ilman tietullimaksuja. Maksu veloitetaan ainoastaan kahden sillan käytöstä (Øresundsbroen ja Storebæltsforbindelsen). Billundin nopeusrajoitukset mukailevat Tanskassa yleisesti sallittuja nopeuksia. Asuinalueella suurin sallittu nopeus on 50 km/h, maanteillä 80 km/h, valtateillä 110 km/h ja moottoriteillä 130 km/h. Kiinnitäthän kuitenkin huomiota nopeusrajoituksista kertoviin opasteisiin, sillä nopeussuositukset voivat hieman muuttua ajasta ja paikasta riippuen. Yksityisautoa ajavan kuskin suurin sallittu alkoholipitoisuus veressä on 0,5 %. Mikäli veren alkoholipitoisuus on 0,5–2 %, on kuljettajan maksettava mittava sakko. Kun alkoholipitoisuus ylittää 2 %, otetaan kuljettajan ajokortti heti pois käytöstä ja hänen tapauksensa toimitetaan eteenpäin tuomioistuimelle. Billundin kävelykadun keskellä, vain kivenheiton päässä Legotalosta, löydät suositun turistikohteen oman pysäköintihallin (Hovedgaden 24). Pysäköinti autohallissa maksetaan luottokortilla poistumisen yhteydessä. Voit halutessasi saada mukaasi myös lipun, jonka voit maksaa Legotalon infopisteessä tai autohallissa olevissa maksupisteissä. Kiireisimpinä aikoina kannattaa suunnata vuokra-auto hieman kauempana sijaitsevan ilmaisen pysäköinnin luo, osoitteeseen Granvej 9. Huomioithan keskustasta pysäköintipaikkaa etsiessäsi että useimmat paikat ovat varattavissa ilmaiseksi vain kahdeksi tunniksi. Väärään paikkaan pysäköity auto toimitetaan mitä todennäköisimmin pois pysäköintivalvonnan pyynnöstä. Auton saamiseksi takaisin kuljettajan on maksettava sakko sekä hinauspalvelujen kustannukset.

Billundin Legoland on yksi Tanskan tärkeimmistä nähtävyyksistä ja se on loistava paikka viettää päivää kaikenikäisten vierailijoiden kesken. Legojen kotiseudulla sijaitseva puisto avattiin alun perin jo vuonna 1968. Legolandin sijainti heti Tanskan toiseksi vilkkaimman lentokentän vieressä (Billund) tekee siitä kohteen, johon on helppo saapua. Mikäli auton vuokraaminen on ohjelmassasi ja noukit auton matkaasi lentokentältä, ei huolta, sillä Legolandin vierailijoiden käyttöön on rakennettu suuria pysäköintialueita. Yksi kohteista, johon kannattaa vuokra-auton kanssa tutustua, on Givskud Zoo. Se sijaitsee vain 25 minuutin ajomatkan päässä Billundista. Pääset etenemään eläinten pariin omalla autollasi ja kokemaan jännittäviä hetkiä esimerkiksi leijonien ja kirahvien hyöriessä lähietäisyydellä. Monien jännittävien eläinkokemusten lisäksi Givskud Zoo tarjoaa myös mahdollisuuden yhteisiin leikkihetkiin koko perheen parissa. Piipahtakaa vaikkapa Pohjois-Amerikan tepee-lerillä, jossa lapset pääsevät leipomaan leipää nuotiolla tai tutustukaa alueen viihdyttäviin leikkipuistoihin perheen pienimpien ehdoilla. Autonvuokraus Billundista mahdollistaa useammissa kohteissa vierailemisen samalla kertaa. Noin puolen tunnin ajomatka vie sinut halutessasi myös viikinkien maailmaan Jellingiin. Viikinkien keskus, Kongernes Jelling, sijaitsee vastapäätä suurta muistomerkki-aluetta. Tältä alueelta löydät myös muutamia kirkkoja ja kaksi kuninkaallista kiveä. Nämä muistomerkit ovat olleet UNESCOn maailmanperintökohteita vuodesta 1994 lähtien.


Autonvuokraustarjoukset Billund, Etelä-Tanskan alue

Löydä kohteesta Billund juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

23 € - 114 €

Kaikki autotyypit

23 € - 121 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Billund, Tanskan on 41 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Billund, Tanskan on joulukuuta. Hinta on 44 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 23 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 11 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Billund, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Billund voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Billund, Tanskan on 39 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Billund, Tanskan on marraskuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 40 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 14 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Billund, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Billund voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Billund autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Billund, Etelä-Tanskan alue

Europcar

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Sixt

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

9,5

Comfort

9,7

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

9,5

Alamo

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

9,6

Kokonaisarvosana

9,6

Nouto/palautus

9,6

Value

9,6

Hertz

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

9,2

Comfort

9,2

Kokonaisarvosana

9,2

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Avis

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

5,0

Comfort

5,0

Kokonaisarvosana

5,0

Nouto/palautus

5,0

Value

5,0

Budget

1 sijainti

Enterprise

1 sijainti

FLIZZR

1 sijainti

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Billund

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Billund

Suositut autotyypit

Compact, Mini, Wagon

Halvin vuokra-auto

22 €

Suosituin malli

Volvo XC60
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Billund viimeisten 72 tunnin aikana: Compact, Mini, Wagon.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Billund on 22 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 40 €/pvä.
Kohteen Billund suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Volvo XC60. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Toyota Aygo.

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Billund autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Legoland1,6 km

Läheiset nähtävyydet:

Legoland112,4 km

Läheiset nähtävyydet:

Legoland95,3 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Billund suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Billund

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Billund - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Billund, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Billund löytyvät yleensä Europcar kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaEuropcar, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 22 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Billund on 40 €/pvä.

Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Billund. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Billund valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.


Aloita matkan suunnittelu - Billund


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Billund käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Billund helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.