Autonvuokraus Billund, Tanska - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Billund, Tanska? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Billund, Tanska
12. toukokuu — 19. toukokuu
Sama palautus
Billund, Tanska
ke 12/5
Keskipäivä
ke 19/5
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Billund: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Billund, Tanska
9,2
Erinomainen
5 arvostelua1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

9,2

Comfort

9,2

Kokonaisarvosana

9,6

Nouto/palautus

8,8

Hinta-laatusuhde

9,6
9,0
Erinomainen
2 arvostelua1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

9,0

Nouto/palautus

9,0

Hinta-laatusuhde

10,0
5,0
OK
3 arvostelua1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

5,3

Comfort

5,3

Kokonaisarvosana

4,6

Nouto/palautus

4,0

Hinta-laatusuhde

6,0
0,0
Kauhea
1 sijainti
0,0
Kauhea
1 sijainti
0,0
Kauhea
1 sijainti
0,0
Kauhea
1 sijainti
0,0
Kauhea
1 sijainti

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Läheiset nähtävyydet:

Legoland1,6 km

Läheiset nähtävyydet:

Legoland157,3 km

Läheiset nähtävyydet:

Legoland112,4 km

Tietoja matkastasi kohteeseen Billund

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Billundista?

Olet oikeutettu ajamaan autoa, kun olet täyttänyt 18 vuotta. Autonvuokraus Billundista onnistuu kuitenkin mutkattomimmin, kun olet jo täyttänyt 21 ja sinulle on myönnetty ajokortti vähintäänkin vuosi aikaisemmin. Muutama autovuokraamo saattaa vaatia jopa 23 vuoden ikää auton vuokraamiseen ja alle 25-vuotiailta saatetaan edellyttää lisävakuutuksen ostamista. Joillakin vuokraamoilla on käytössään myös yläikäraja, mikä tarkoittaa, että auton vuokraus onnistuu, mikäli olet alle 80-vuotias. Pieniä eroja autovuokraamoiden ehdoissa on, joten varmistathan tarvittavat seikat jo varauksen yhteydessä, jotta vältyt turhilta ongelmilta ja pettymyksiltä.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Billundissa

Tanskan julkisten teiden kokonaispituus on noin 73,2 tuhatta kilometriä. Autonvuokraus Billundista onkin loistava tapa tutustua kaupungin lisäksi maan muihinkin kohteisiin. Kaikki Tanskan tärkeimmät tiet ovat hyvin hoidettuja ja päällystettyjä. Moottoriteiden kokonaispituus on 1,1 tuhatta kilometriä, joten pääset halutessasi matkustamaan maan jokaiseen kolkkaan. Kaikki Tanskan tiet ovat myös vapaasti käytettävissä, ilman tietullimaksuja. Maksu veloitetaan ainoastaan kahden sillan käytöstä (Øresundsbroen ja Storebæltsforbindelsen).

Billundin nopeusrajoitukset mukailevat Tanskassa yleisesti sallittuja nopeuksia. Asuinalueella suurin sallittu nopeus on 50 km/h, maanteillä 80 km/h, valtateillä 110 km/h ja moottoriteillä 130 km/h. Kiinnitäthän kuitenkin huomiota nopeusrajoituksista kertoviin opasteisiin, sillä nopeussuositukset voivat hieman muuttua ajasta ja paikasta riippuen.

Yksityisautoa ajavan kuskin suurin sallittu alkoholipitoisuus veressä on 0,5 %. Mikäli veren alkoholipitoisuus on 0,5–2 %, on kuljettajan maksettava mittava sakko. Kun alkoholipitoisuus ylittää 2 %, otetaan kuljettajan ajokortti heti pois käytöstä ja hänen tapauksensa toimitetaan eteenpäin tuomioistuimelle.

Billundin kävelykadun keskellä, vain kivenheiton päässä Legotalosta, löydät suositun turistikohteen oman pysäköintihallin (Hovedgaden 24). Pysäköinti autohallissa maksetaan luottokortilla poistumisen yhteydessä. Voit halutessasi saada mukaasi myös lipun, jonka voit maksaa Legotalon infopisteessä tai autohallissa olevissa maksupisteissä. Kiireisimpinä aikoina kannattaa suunnata vuokra-auto hieman kauempana sijaitsevan ilmaisen pysäköinnin luo, osoitteeseen Granvej 9. Huomioithan keskustasta pysäköintipaikkaa etsiessäsi että useimmat paikat ovat varattavissa ilmaiseksi vain kahdeksi tunniksi. Väärään paikkaan pysäköity auto toimitetaan mitä todennäköisimmin pois pysäköintivalvonnan pyynnöstä. Auton saamiseksi takaisin kuljettajan on maksettava sakko sekä hinauspalvelujen kustannukset.

Nähtävyyksiä Bullundissa ja sen lähellä

Billundin Legoland on yksi Tanskan tärkeimmistä nähtävyyksistä ja se on loistava paikka viettää päivää kaikenikäisten vierailijoiden kesken. Legojen kotiseudulla sijaitseva puisto avattiin alun perin jo vuonna 1968. Legolandin sijainti heti Tanskan toiseksi vilkkaimman lentokentän vieressä (Billund) tekee siitä kohteen, johon on helppo saapua. Mikäli auton vuokraaminen on ohjelmassasi ja noukit auton matkaasi lentokentältä, ei huolta, sillä Legolandin vierailijoiden käyttöön on rakennettu suuria pysäköintialueita.

Yksi kohteista, johon kannattaa vuokra-auton kanssa tutustua, on Givskud Zoo. Se sijaitsee vain 25 minuutin ajomatkan päässä Billundista. Pääset etenemään eläinten pariin omalla autollasi ja kokemaan jännittäviä hetkiä esimerkiksi leijonien ja kirahvien hyöriessä lähietäisyydellä. Monien jännittävien eläinkokemusten lisäksi Givskud Zoo tarjoaa myös mahdollisuuden yhteisiin leikkihetkiin koko perheen parissa. Piipahtakaa vaikkapa Pohjois-Amerikan tepee-lerillä, jossa lapset pääsevät leipomaan leipää nuotiolla tai tutustukaa alueen viihdyttäviin leikkipuistoihin perheen pienimpien ehdoilla.

Autonvuokraus Billundista mahdollistaa useammissa kohteissa vierailemisen samalla kertaa. Noin puolen tunnin ajomatka vie sinut halutessasi myös viikinkien maailmaan Jellingiin. Viikinkien keskus, Kongernes Jelling, sijaitsee vastapäätä suurta muistomerkki-aluetta. Tältä alueelta löydät myös muutamia kirkkoja ja kaksi kuninkaallista kiveä. Nämä muistomerkit ovat olleet UNESCOn maailmanperintökohteita vuodesta 1994 lähtien.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Palovakuutus ja kolmannen osapuolen vastuuvakuutus ovat Tanskassa pakollisia vakuutuksia autonvuokrauksen yhteydessä, mutta ne sisältyvätkin usein vuokrahintaan automaattisesti. Vapaaehtoisia vakuutuksia ovat muun muassa Collision Damage Waiver (CDW) sekä varkausvakuutus. Useilla autovuokraamoilla hintoihin sisältyy kuitenkin useampia vakuutuksia, joten kun vertailet vuokra-autojen hintoja, ota vuokraan sisältyvät vakuutukset huomioon.

Voiko Billundissa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Kyllä, voit ajaa ja vuokrata auton kuvallisella, EU:n myöntämällä ajokortilla. Huomioithan, että auton vuokraamiseen yleensä vaaditaan, että ajokortti on myönnetty sinulle jo vähintään vuosi sitten.

Mistä auton nouto ja palautus Billundissa onnistuu?

Billundin lentokenttä on kätevä paikka, josta voit joko hakea vuokra-autosi tai jonne voit tuoda sen takaisin. Kun saavut kentälle, pääset heti jatkamaan matkareittiäsi eteenpäin ja myös auton palauttaminen on tehty hyvin mutkattomaksi. Suositeltavinta on, että varaat auton jo etukäteen verkosta. Terminaalista löydät useamman eri autovuokraamon pisteet ja vuokraus onnistuu hyvien tarjouksien myötä tunneiksi, päiviksi, lyhyeksi aikaväliksi, viikoiksi tai kuukausiksi. Kerro toiveistasi varauksen yhteydessä ja kartoita juuri sinun tarpeisiisi sopiva paketti. On erittäin tärkeää, että ennen kuin lähdet toimistosta autoinesi matkaan, tarkistat auton huolellisesti eri vikojen varalta ja varmistat, että kaikki havaitut viat mainitaan vuokra-asiakirjoissasi. (Tarkastettu: 17/05/2019).


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Billund, Tanska kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Billund lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Billund

Ajankohtana toukokuu tähän päivään mennessä, 56 momondon käyttäjää ovat etsineet halpoja vuokra-autoja kohteessa Billund.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Billund noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti. Enterprise, National ja Sixt ovat joitakin niistä monista vuokraamoista, jotka ovat ottaneet käyttöönsä tehostetun siivouksen varmistaakseen, että ajoneuvo on desinfioitu turvallisesti. Tarkista sivustoltamme löytyykö kohteesta Billund autonvuokrausta, jossa on tehostettu siivous käytössä. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Missä Billund autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Voit olettaa löytäväsi parhaat tarjoukset Europcar vuokraamolta, kun vierailet kaupungissa Billund. Keskimääräisillä 49 €/päivä hinnoilla, jotka ovat saatavilla heidän toimipisteessään, Europcar on loistava yritys, miltä vuokrata auto.

Peritäänkö Billund, Tanska autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Billund. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Billund valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

Kuinka monta Alamo autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Billund?

Alamo on erittäin suosittu kaupungissa Billund, Tanska, koska heillä on enemmän toimipisteitä kuin millään muulla vuokraamolla. Voit löytää 1 toimipisteen kaupungista Billund, Tanska ja voit olettaa maksavasi noin 20 €/päivä vuokra-autostasi kohteessa Billund, Tanska.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Billund, Tanska?

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Billund on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Billund ovat yleensä 80 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 130 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen toukokuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Billund kuukauden toukokuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä autotyyppejä etsiessään Billund autonvuokrausta.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Tanska

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Kööpenhamina, Kastrup ja Aalborg eri puolilla Tanska

Autonvuokraukset kaupungin Billund lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Billund

Lentolippu varattuna kohteeseen Billund? Aloita matkan suunnittelu!