Autonvuokraus Billund - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa edullinen vuokra-auto Billund? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

pe 23.8.
12:00
la 24.8.
12:00
Vertaile vs. momondo |

Autonvuokraus Billund: parhaat vuokra-autotarjoukset

Parhaat momondo-käyttäjien löytämät hinnat vuokra-autoille viimeisen 24 tunnin ajalta
Edullinen auto: Billund budget
Edullinen
2 aikuista, 2 laukkua
Pienikokoinen auto: Billund budget
Pienikokoinen
4 aikuista, 2 laukkua
Keskikokoinen auto: Billund sixt
Keskikokoinen
5 aikuista, 3 laukkua
Perusmalli auto: Billund europcar
Perusmalli
5 aikuista, 3 laukkua
Suuri auto: Billund enterprise
Suuri
5 aikuista, 2 laukkua
Maasturi auto: Billund sixt
Maasturi
5 aikuista, 3 laukkua

Suosituimmat autovuokraamot Billund

Haussa hyvä autovuokraamo? Näistä vuokraamoista käyttäjämme varaavat usein vuokra-auton
autoeurope Halvin AutoEurope AutoEurope tarjoaa sinulle halvimpia tarjouksia 1 toimipisteessä ympäri kaupunkia
alamo Suosittu Alamo Alamo tarjoaa sinulle halvimpia tarjouksia 1 toimipisteessä ympäri kaupunkia
alamo Eniten toimipaikkoja Alamo Alamo tarjoaa korkealaatuisia ja ylellisiä malleja 1 toimipisteessä

Autovuokraamo Billund: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Billund
$self.agencySymbol
Hertz
Erinomainen - 9,1 (7 arvostelua)
1 vuokraamo
$self.agencySymbol
Enterprise
Erinomainen - 8,5 (12 805 arvostelua)
1 vuokraamo
$self.agencySymbol
FLIZZR
Erinomainen - 8,4 (22 arvostelua)
1 vuokraamo
$self.agencySymbol
keddy by Europcar
Erinomainen - 8,2 (98 arvostelua)
1 vuokraamo
$self.agencySymbol
National
Erinomainen - 8,2 (3 774 arvostelua)
1 vuokraamo
$self.agencySymbol
Sixt
Hyvä - 7,5 (1 064 arvostelua)
1 vuokraamo
$self.agencySymbol
Budget
Hyvä - 7,4 (4 180 arvostelua)
1 vuokraamo
$self.agencySymbol
Europcar
Hyvä - 6,7 (2 442 arvostelua)
1 vuokraamo

Autonvuokraus lentokentältä: Billund

Varaa vuokra-auto näiltä lentokentiltä
AUTOT:
Billundin lentoasema lentokenttä
BLL

Autonvuokraus Billund

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Billundista?

Olet oikeutettu ajamaan autoa, kun olet täyttänyt 18 vuotta. Autonvuokraus Billundista onnistuu kuitenkin mutkattomimmin, kun olet jo täyttänyt 21 ja sinulle on myönnetty ajokortti vähintäänkin vuosi aikaisemmin. Muutama autovuokraamo saattaa vaatia jopa 23 vuoden ikää auton vuokraamiseen ja alle 25-vuotiailta saatetaan edellyttää lisävakuutuksen ostamista. Joillakin vuokraamoilla on käytössään myös yläikäraja, mikä tarkoittaa, että auton vuokraus onnistuu, mikäli olet alle 80-vuotias. Pieniä eroja autovuokraamoiden ehdoissa on, joten varmistathan tarvittavat seikat jo varauksen yhteydessä, jotta vältyt turhilta ongelmilta ja pettymyksiltä.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Billundissa

Tanskan julkisten teiden kokonaispituus on noin 73,2 tuhatta kilometriä. Autonvuokraus Billundista onkin loistava tapa tutustua kaupungin lisäksi maan muihinkin kohteisiin. Kaikki Tanskan tärkeimmät tiet ovat hyvin hoidettuja ja päällystettyjä. Moottoriteiden kokonaispituus on 1,1 tuhatta kilometriä, joten pääset halutessasi matkustamaan maan jokaiseen kolkkaan. Kaikki Tanskan tiet ovat myös vapaasti käytettävissä, ilman tietullimaksuja. Maksu veloitetaan ainoastaan kahden sillan käytöstä (Øresundsbroen ja Storebæltsforbindelsen).

Billundin nopeusrajoitukset mukailevat Tanskassa yleisesti sallittuja nopeuksia. Asuinalueella suurin sallittu nopeus on 50 km/h, maanteillä 80 km/h, valtateillä 110 km/h ja moottoriteillä 130 km/h. Kiinnitäthän kuitenkin huomiota nopeusrajoituksista kertoviin opasteisiin, sillä nopeussuositukset voivat hieman muuttua ajasta ja paikasta riippuen.

Yksityisautoa ajavan kuskin suurin sallittu alkoholipitoisuus veressä on 0,5 %. Mikäli veren alkoholipitoisuus on 0,5–2 %, on kuljettajan maksettava mittava sakko. Kun alkoholipitoisuus ylittää 2 %, otetaan kuljettajan ajokortti heti pois käytöstä ja hänen tapauksensa toimitetaan eteenpäin tuomioistuimelle.

Billundin kävelykadun keskellä, vain kivenheiton päässä Legotalosta, löydät suositun turistikohteen oman pysäköintihallin (Hovedgaden 24). Pysäköinti autohallissa maksetaan luottokortilla poistumisen yhteydessä. Voit halutessasi saada mukaasi myös lipun, jonka voit maksaa Legotalon infopisteessä tai autohallissa olevissa maksupisteissä. Kiireisimpinä aikoina kannattaa suunnata vuokra-auto hieman kauempana sijaitsevan ilmaisen pysäköinnin luo, osoitteeseen Granvej 9. Huomioithan keskustasta pysäköintipaikkaa etsiessäsi että useimmat paikat ovat varattavissa ilmaiseksi vain kahdeksi tunniksi. Väärään paikkaan pysäköity auto toimitetaan mitä todennäköisimmin pois pysäköintivalvonnan pyynnöstä. Auton saamiseksi takaisin kuljettajan on maksettava sakko sekä hinauspalvelujen kustannukset.

Nähtävyyksiä Bullundissa ja sen lähellä

Billundin Legoland on yksi Tanskan tärkeimmistä nähtävyyksistä ja se on loistava paikka viettää päivää kaikenikäisten vierailijoiden kesken. Legojen kotiseudulla sijaitseva puisto avattiin alun perin jo vuonna 1968. Legolandin sijainti heti Tanskan toiseksi vilkkaimman lentokentän vieressä (Billund) tekee siitä kohteen, johon on helppo saapua. Mikäli auton vuokraaminen on ohjelmassasi ja noukit auton matkaasi lentokentältä, ei huolta, sillä Legolandin vierailijoiden käyttöön on rakennettu suuria pysäköintialueita.

Yksi kohteista, johon kannattaa vuokra-auton kanssa tutustua, on Givskud Zoo. Se sijaitsee vain 25 minuutin ajomatkan päässä Billundista. Pääset etenemään eläinten pariin omalla autollasi ja kokemaan jännittäviä hetkiä esimerkiksi leijonien ja kirahvien hyöriessä lähietäisyydellä. Monien jännittävien eläinkokemusten lisäksi Givskud Zoo tarjoaa myös mahdollisuuden yhteisiin leikkihetkiin koko perheen parissa. Piipahtakaa vaikkapa Pohjois-Amerikan tepee-lerillä, jossa lapset pääsevät leipomaan leipää nuotiolla tai tutustukaa alueen viihdyttäviin leikkipuistoihin perheen pienimpien ehdoilla.

Autonvuokraus Billundista mahdollistaa useammissa kohteissa vierailemisen samalla kertaa. Noin puolen tunnin ajomatka vie sinut halutessasi myös viikinkien maailmaan Jellingiin. Viikinkien keskus, Kongernes Jelling, sijaitsee vastapäätä suurta muistomerkki-aluetta. Tältä alueelta löydät myös muutamia kirkkoja ja kaksi kuninkaallista kiveä. Nämä muistomerkit ovat olleet UNESCOn maailmanperintökohteita vuodesta 1994 lähtien.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Palovakuutus ja kolmannen osapuolen vastuuvakuutus ovat Tanskassa pakollisia vakuutuksia autonvuokrauksen yhteydessä, mutta ne sisältyvätkin usein vuokrahintaan automaattisesti. Vapaaehtoisia vakuutuksia ovat muun muassa Collision Damage Waiver (CDW) sekä varkausvakuutus. Useilla autovuokraamoilla hintoihin sisältyy kuitenkin useampia vakuutuksia, joten kun vertailet vuokra-autojen hintoja, ota vuokraan sisältyvät vakuutukset huomioon.

Voiko Billundissa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Kyllä, voit ajaa ja vuokrata auton kuvallisella, EU:n myöntämällä ajokortilla. Huomioithan, että auton vuokraamiseen yleensä vaaditaan, että ajokortti on myönnetty sinulle jo vähintään vuosi sitten.

Mistä auton nouto ja palautus Billundissa onnistuu?

Billundin lentokenttä on kätevä paikka, josta voit joko hakea vuokra-autosi tai jonne voit tuoda sen takaisin. Kun saavut kentälle, pääset heti jatkamaan matkareittiäsi eteenpäin ja myös auton palauttaminen on tehty hyvin mutkattomaksi. Suositeltavinta on, että varaat auton jo etukäteen verkosta. Terminaalista löydät useamman eri autovuokraamon pisteet ja vuokraus onnistuu hyvien tarjouksien myötä tunneiksi, päiviksi, lyhyeksi aikaväliksi, viikoiksi tai kuukausiksi. Kerro toiveistasi varauksen yhteydessä ja kartoita juuri sinun tarpeisiisi sopiva paketti. On erittäin tärkeää, että ennen kuin lähdet toimistosta autoinesi matkaan, tarkistat auton huolellisesti eri vikojen varalta ja varmistat, että kaikki havaitut viat mainitaan vuokra-asiakirjoissasi. (Tarkastettu: 17/05/2019).


Aloita matkan suunnittelu Billund