Autonvuokraus Alicante - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Alicante? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Alicante, Walencja, Hiszpania1. lokakuu — 4. lokakuu
Alicante, Walencja, Hiszpania
to 10/1
Keskipäivä
su 10/4
Keskipäivä

Milloin on edullisinta vuokrata auto kohteessa Alicante?

Kaikki

- 34 €

Economy

1 € - 13 €

Halvin aika vuokrata auto kohteessa Alicante on marraskuuta. Hinta on 91 % alhaisempi kuin vuoden muina kuukausina, vain 1 € per päivä. Kallein kuukausi on taas vastaavasti joulukuuta. Jos etsit tiettyä autotyyppiä, harkitse taloudellisen auton vuokraamista tammikuuta. Autonvuokrauksen hinta kohteessa Alicante voi vaihdella monien tekijöiden vuoksi, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja miten paljon etukäteen varaat auton.


Autovuokraamo Alicante: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Alicante
Vuokraamon pisteet: Erinomainen 10.0

Pisteet perustuvat 3 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 10.0

Pisteet perustuvat 2 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 10.0

Pisteet perustuvat 1 arvosteluun

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 9.5

Pisteet perustuvat 4 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.9

Pisteet perustuvat 4 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.4

Pisteet perustuvat 7 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.0

Pisteet perustuvat 2 arvosteluihin


Tietoja matkastasi kohteeseen Alicante

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Alicantessa?

Auton vuokraus Alicantessa ja muualla Espanjassa on mahdollista pääsääntöisesti kaikille yli 21-vuotiaille kuskeille. Espanjan lain puolesta auton vuokraus olisi mahdollista kenelle tahansa yli 18-vuotiaalle ajokortin suorittaneelle, mutta autovuokraamot ovat turvallisuussyistä asettaneet asiakkailleen erilaisia ikärajoja. Mikäli haluat saada vuokra-auton edullisesti, hintavertailu ennen auton vuokrausta kannattaa. Ota hinnassa huomioon myös erilaiset lisämaksut, sillä monet Alicanten autovuokraamoista perivät alle 25-vuotiailta kuskeilta nuoren kuskin hintalisän tai velvoittavat ottamaan lisävakuutuksen. Vuokraamoille on aina ilmoitettava kaikkien autoa mahdollisesti ajavien kuskien ikä, ja jokaisesta lisäkuskista on tavallisesti maksettava lisämaksu.

Tärkeää tietoa Alicante liikenteestä ja liikennesäännöistä

Lähes 330 000 asukkaan Alicantessa liikenne on kaupunkialueella vilkasta. Suomalaiskuskin näkökulmasta espanjalainen liikennekulttuuri voi vaikuttaa hieman nopeatempoisemmalta ja arvaamattomammalta kuin Suomessa. Liikennesäännöt ovat kuitenkin molemmissa maissa peruspiirteiltään samanlaiset, joten suomalaiskuskille kaupungissa ajaminen on kohtuullisen helppoa. Pysy rauhallisena, noudata nopeusrajoituksia, ja ole tarkkana etenkin liikenneympyröissä ja kaistanvaihdoissa. Kaupunkien ruuhkaisimmat kuukaudet ajoittuvat kesä-elokuulle, jolloin Alicante täyttyy rannikolle saapuneista lomailijoista. Talvella kaupungin kaduilla on rauhallisempaa, ja myös parkkitilaa on tarjolla runsaasti. Auton vuokraus Alicantessa on hyvä idea, sillä kaupungista on helppo lähteä piipahtamaan autolla kaupunkia ympäröivissä pienissä kylissä ja syrjäisemmillä rannoilla. Kaupunkialueella nopeusrajoitus on 30–50 kilometriä tunnissa. Moottoriteillä maksiminopeus on 120 kilometriä tunnissa. Pidä rajoituksista kiinni, sillä nopeustutkat ovat yleisiä Espanjan teillä. Sakkolaput lähetetään vuokraamon kautta tarvittaessa Suomeen asti.

Nähtävyyksiä Alicantessa ja sen lähellä

Alicantessa on voit nauttia rannoista sekä espanjalaisesta kaupunkikulttuurista, eikä keskustalomailija tarvitse välttämättä autoa. Esimerkiksi kuuluisa Castillo de Santa Bárbara -linna ja monet kauniit rannat, esimerkiksi Playa de San Juan, ovat kävelymatkan päässä. Saat kuitenkin Alicanten seudusta irti paljon enemmän, mikäli käytössäsi on vuokra-auto. Vuokraa auto vaikkapa päiväksi tai kahdeksi ja lähde piipahtamaan naapurikaupunki Benidormissa. Kaupunki on lukuisien huvi- ja teemapuistojensa, kuten Terra Mítican, ansiosta lapsiperheiden unelmakohde. Talvisin kiinnostava päiväretkikohde on turrón-makeistehtaistaan tunnettu pieni vuoristokylä Jijona, jossa järjestetään joulukuisin kuuluisat joulumarkkinat. Kylään, jonka nimi on Valencian kielellä Xixona, on Alicantesta noin 40 minuutin automatka. Muista myös Alicanten seudun luontokohteet, kuten Parque Natural de las Salinas de Santa Pola -luonnonpuisto. Mikäli haluat tutustua Costa Blancan rannikkoseudun suomalaisyhteisöön, suuntaa suolajärvistään tunnettuun Torreviejaan. Autolla pääset Alicantesta Torreviejaan alle tunnissa.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Espanjalaisten vuokra-autojen hintaan sisältyy yleensä aina vakuutus, joka kattaa yleisesti ainakin kolari- ja varkaustapaukset. Espanjan lain mukaan vuokraan on sisällyttävä myös vahinkovakuutus, joka korvaa esimerkiksi kolaritilanteessa kolmannelle osapuolelle aiheutuneet vahingot. Myös paloturvan on lakisääteisesti kuuluttava vuokra-auton hintaan. Jos auton vuokraus Alicantessa on ajankohtaista, kannattaa vakuutusehtoihin tutustua kuitenkin tarkkaan. Vakuutuksissa on yleensä omavastuuosuus (franquicia), jonka auton vuokraaja joutuu maksamaan omasta pussistaan. Omavastuun määrä voi olla vuokraamosta riippuen satoja tai tuhansiakin euroja. Koska Alicanten liikenne on varsinkin kesäisin vilkasta ja auton pysäköinti voi olla kaupungissa haastavaa, kannattaa vuokra-autolle ottaa lisävakuutus, joka poistaa omavastuuosuuden tai pienentää sitä merkittävästi. Etenkin niille kuskeille, joille Alicanten seudun tiet eivät ole ennestään tuttuja, lisävakuutus on hyvä valinta.

Voiko Alicantessa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Espanjassa turisteina oleskelevat suomalaiset voivat ajaa maassa ongelmitta suomalaisella ajokortilla. Muista pakata kortti mukaan, sillä auton vuokraus ja vuokra-auton nouto Espanjassa onnistuu vain voimassa olevan ajokortin kanssa.

Mistä auton nouto ja palautus Alicantessa onnistuu?

Auton vuokraaminen ja nouto onnistuvat Alicantessa parhaiten kaupungin lentokentältä tai keskustasta. Keskustassa valtaosa vuokraamoista sijaitsee rautatieaseman tuntumassa, mutta myös muualta keskustan alueelta voi löytyä autovuokraamoita. Yleensä auton nouto tapahtuu suoraan autovuokraamolta. Jos vuokraamolla on useampi toimipiste, voit varausvaiheessa valita, mistä auton haet. Jos olet jo Alicanten keskustassa, ei vuokra-autoa siis kannata yleensä varata esimerkiksi lentokentältä. Samoin auton palautus tapahtuu yleensä suoraan autovuokraamolle. Monilla Alicanten vuokraamoilla, kuten Europcarilla ja Hertzillä, on toimitus- ja noutopalvelu niille asiakkaille, joiden aikataulu on tiukka. Auto voidaan toimittaa minne tahansa pyytämääsi paikkaan Alicanten alueella, mutta toimituksesta peritään lisämaksu. Mikäli haluat välttyä ylimääräisiltä kuluilta, nouda ja palauta autosi itse.


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Alicante kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Alicante-Elchen lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Melia Alicante

Plaza Del Puerto, 3

9.7 km lentokentältä

Melia Villaitana

Avda. Alcalde Eduardo Zaplana, 7

47 km lentokentältä

Eurostars Lucentum

Av. Alfonso X El Sabio 11

9.6 km lentokentältä

Melia Alicante

Plaza Del Puerto, 3

9.7 km lentokentältä

Melia Villaitana

Avda. Alcalde Eduardo Zaplana, 7

47 km lentokentältä

Eurostars Lucentum

Av. Alfonso X El Sabio 11

9.6 km lentokentältä

NH Alicante

México, 18 (esquina Rosa Chacel)

7.5 km lentokentältä

Alicante Hills

Glorieta Reino Unido 6

4.8 km lentokentältä

Port Alicante Playa de San Juan

Avenida Cataluña, 20

15.3 km lentokentältä

Eurostars Centrum Alicante

C/pintor Lorenzo Casanova, 33

8.6 km lentokentältä

Hotel Albahia

Sol Naciente 6

12.5 km lentokentältä

TRYP Alicante Gran Sol Hotel

Rambla Mendez Nunez, 3

9.5 km lentokentältä

Hotel Spa Porta Maris by Melia

Plaza Puerta Del Mar, 3

9.6 km lentokentältä

Hotel Maya

Canónigo Manuel Penalva, 2

10.7 km lentokentältä

El Plantio Golf Resort

Ctra Antigua Alicante, Elche Km3 (a-79)

3.4 km lentokentältä

B&B Hotel Alicante

Avenida de Elche 112

5.0 km lentokentältä

Hotel Daniya Alicante

Avenida de Denia, 133

13.2 km lentokentältä

Campanile Alicante

Avinguda D'Elx, 21

7.9 km lentokentältä

Hotel Goya

Maestro Breton 19

9.4 km lentokentältä

AC Hotel by Marriott Alicante

Avenida Elche, 3

8.4 km lentokentältä

ibis budget Alicante

Avenida de Elche N° 114

5.0 km lentokentältä


Autonvuokraus Alicante

371on etsinyt vuokra-autoa kohteessa Alicante kuun syyskuu aikana.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Alicante noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti. Enterprise, National ja Avis ovat joitakin niistä monista vuokraamoista, jotka ovat ottaneet käyttöönsä tehostetun siivouksen varmistaakseen, että ajoneuvo on desinfioitu turvallisesti. Tarkista sivustoltamme löytyykö kohteesta Alicante autonvuokrausta, jossa on tehostettu siivous käytössä. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa lokakuu kohteessa Alicante?

8 € on viikonlopun mittaisen autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Alicante ajankohtana lokakuu, edullisimpien tarjousten hinnat alkaen 2 €. 36 € normaali autonvuokrahinta viikon mittaiselle jaksolle kohteessa Alicante, mutta ajalle lokakuu on mahdollista löytää niinkin alhaisia tarjouksia kuin 2 €, tarpeistasi riippuen.

Peritäänkö Alicante autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Kaupungissa Alicante olevat suositut autovuokraamot, kuten Enterprise, National ja Avis tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Alicante, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Alicante lokakuu ajaksi?

Perusmallinen auto on ihanteellinen, kun haluat vierailla kaupungissa Alicante kuukauden lokakuu aikana. Kohteessa Alicante sataa keskimäärin 42 mm cm ja lämpötila on noin 15 °C lokakuu aikana. Nämä olosuhteet sopivat hyvin perusmalliselle autolle, joka kestää helposti vähän sadetta ja kylmempiä lämpötiloja. Perusmalli vuokraaminen kaupungissa Alicante maksaa keskimäärin 40 €/päivä.

Kuinka monta Sixt autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Alicante?

Sixt on erittäin suosittu kaupungissa Alicante, koska heillä on enemmän toimipisteitä kuin millään muulla vuokraamolla. Voit löytää 3 toimipistettä kaupungista Alicante ja voit olettaa maksavasi noin 43 €/päivä vuokra-autostasi kohteessa Alicante.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Alicante?

Kun ajat Alicante kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Alicante kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 100 km/t ja moottoriteille 120 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Espanja


Lentolippu varattuna kohteeseen Alicante? Aloita matkan suunnittelu!

Alicante

Aloita matkan suunnittelu jo tänään

Katso suosituimmat kaupunginosat ja löydä parhaat hotellit kohteessa Alicante

Etsi hotelleja kohteessa Alicante
Alicante

Halvat lennot Alicante

Löydä paras aika matkustaa, halvat hinnat ja suosituimmat lentoyhtiöt.

Etsi lentoja - Alicante