Autonvuokraukset kohteessa Alicante, Valencian itsehallintoalue

Haussa halpa vuokra-auto Alicante, Valencian itsehallintoalue? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Alicante, Valencian itsehallintoalue, Espanja
5. lokakuu — 12. lokakuu
Sama palautus
Alicante, Valencian itsehallintoalue, Espanja
to 5/10
Keskipäivä
to 12/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Alicante

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Alicante

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Alicante?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Alicante löytyvät yleensä Dickmanns kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaDickmanns, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 2 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Alicante on 10 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Alicante?

Vuokraamolla Ok Mobility on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Alicante 4 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Alicante?

Keskimääräiseen hintaan 26 €/pvä (tai niin alhaiseen hintaan kuin 16 €/pvä), Peugeot 2008 vuokra-autot kaupungissa Alicante on käyttäjiemme eniten suosima autovaihtoehto. Automallin Opel Combo vuokraaminen kaupungissa Alicante keskimääräiseen hintaan 23 €/pvä (23 €/pvä halvan tarjouksen osuessa kohdalle) on myös suosittu vaihtoehto.

Parhaat tarjoukset Alicante, Valencian itsehallintoalue autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Alicante, Valencian itsehallintoalue
Edullinen9 €/pvä
Pienikokoinen10 €/pvä
Keskikokoinen9 €/pvä
Suuri maasturi21 €/pvä
Mini8 €/pvä
Keskikokoinen maasturi10 €/pvä
Pienikokoinen maasturi10 €/pvä
Pienikokoinen farmari17 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Tärkeää tietoa Alicante autonvuokrauksesta

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Alicantessa?

Auton vuokraus Alicantessa ja muualla Espanjassa on mahdollista pääsääntöisesti kaikille yli 21-vuotiaille kuskeille. Espanjan lain puolesta auton vuokraus olisi mahdollista kenelle tahansa yli 18-vuotiaalle ajokortin suorittaneelle, mutta autovuokraamot ovat turvallisuussyistä asettaneet asiakkailleen erilaisia ikärajoja. Mikäli haluat saada vuokra-auton edullisesti, hintavertailu ennen auton vuokrausta kannattaa. Ota hinnassa huomioon myös erilaiset lisämaksut, sillä monet Alicanten autovuokraamoista perivät alle 25-vuotiailta kuskeilta nuoren kuskin hintalisän tai velvoittavat ottamaan lisävakuutuksen. Vuokraamoille on aina ilmoitettava kaikkien autoa mahdollisesti ajavien kuskien ikä, ja jokaisesta lisäkuskista on tavallisesti maksettava lisämaksu.

Tärkeää tietoa Alicante liikenteestä ja liikennesäännöistä

Lähes 330 000 asukkaan Alicantessa liikenne on kaupunkialueella vilkasta. Suomalaiskuskin näkökulmasta espanjalainen liikennekulttuuri voi vaikuttaa hieman nopeatempoisemmalta ja arvaamattomammalta kuin Suomessa. Liikennesäännöt ovat kuitenkin molemmissa maissa peruspiirteiltään samanlaiset, joten suomalaiskuskille kaupungissa ajaminen on kohtuullisen helppoa. Pysy rauhallisena, noudata nopeusrajoituksia, ja ole tarkkana etenkin liikenneympyröissä ja kaistanvaihdoissa. Kaupunkien ruuhkaisimmat kuukaudet ajoittuvat kesä-elokuulle, jolloin Alicante täyttyy rannikolle saapuneista lomailijoista. Talvella kaupungin kaduilla on rauhallisempaa, ja myös parkkitilaa on tarjolla runsaasti. Auton vuokraus Alicantessa on hyvä idea, sillä kaupungista on helppo lähteä piipahtamaan autolla kaupunkia ympäröivissä pienissä kylissä ja syrjäisemmillä rannoilla. Kaupunkialueella nopeusrajoitus on 30–50 kilometriä tunnissa. Moottoriteillä maksiminopeus on 120 kilometriä tunnissa. Pidä rajoituksista kiinni, sillä nopeustutkat ovat yleisiä Espanjan teillä. Sakkolaput lähetetään vuokraamon kautta tarvittaessa Suomeen asti.

Nähtävyyksiä Alicantessa ja sen lähellä

Alicantessa on voit nauttia rannoista sekä espanjalaisesta kaupunkikulttuurista, eikä keskustalomailija tarvitse välttämättä autoa. Esimerkiksi kuuluisa Castillo de Santa Bárbara -linna ja monet kauniit rannat, esimerkiksi Playa de San Juan, ovat kävelymatkan päässä. Saat kuitenkin Alicanten seudusta irti paljon enemmän, mikäli käytössäsi on vuokra-auto. Vuokraa auto vaikkapa päiväksi tai kahdeksi ja lähde piipahtamaan naapurikaupunki Benidormissa. Kaupunki on lukuisien huvi- ja teemapuistojensa, kuten Terra Mítican, ansiosta lapsiperheiden unelmakohde. Talvisin kiinnostava päiväretkikohde on turrón-makeistehtaistaan tunnettu pieni vuoristokylä Jijona, jossa järjestetään joulukuisin kuuluisat joulumarkkinat. Kylään, jonka nimi on Valencian kielellä Xixona, on Alicantesta noin 40 minuutin automatka. Muista myös Alicanten seudun luontokohteet, kuten Parque Natural de las Salinas de Santa Pola -luonnonpuisto. Mikäli haluat tutustua Costa Blancan rannikkoseudun suomalaisyhteisöön, suuntaa suolajärvistään tunnettuun Torreviejaan. Autolla pääset Alicantesta Torreviejaan alle tunnissa.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Espanjalaisten vuokra-autojen hintaan sisältyy yleensä aina vakuutus, joka kattaa yleisesti ainakin kolari- ja varkaustapaukset. Espanjan lain mukaan vuokraan on sisällyttävä myös vahinkovakuutus, joka korvaa esimerkiksi kolaritilanteessa kolmannelle osapuolelle aiheutuneet vahingot. Myös paloturvan on lakisääteisesti kuuluttava vuokra-auton hintaan. Jos auton vuokraus Alicantessa on ajankohtaista, kannattaa vakuutusehtoihin tutustua kuitenkin tarkkaan. Vakuutuksissa on yleensä omavastuuosuus (franquicia), jonka auton vuokraaja joutuu maksamaan omasta pussistaan. Omavastuun määrä voi olla vuokraamosta riippuen satoja tai tuhansiakin euroja. Koska Alicanten liikenne on varsinkin kesäisin vilkasta ja auton pysäköinti voi olla kaupungissa haastavaa, kannattaa vuokra-autolle ottaa lisävakuutus, joka poistaa omavastuuosuuden tai pienentää sitä merkittävästi. Etenkin niille kuskeille, joille Alicanten seudun tiet eivät ole ennestään tuttuja, lisävakuutus on hyvä valinta.

Voiko Alicantessa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Espanjassa turisteina oleskelevat suomalaiset voivat ajaa maassa ongelmitta suomalaisella ajokortilla. Muista pakata kortti mukaan, sillä auton vuokraus ja vuokra-auton nouto Espanjassa onnistuu vain voimassa olevan ajokortin kanssa.

Mistä auton nouto ja palautus Alicantessa onnistuu?

Auton vuokraaminen ja nouto onnistuvat Alicantessa parhaiten kaupungin lentokentältä tai keskustasta. Keskustassa valtaosa vuokraamoista sijaitsee rautatieaseman tuntumassa, mutta myös muualta keskustan alueelta voi löytyä autovuokraamoita. Yleensä auton nouto tapahtuu suoraan autovuokraamolta. Jos vuokraamolla on useampi toimipiste, voit varausvaiheessa valita, mistä auton haet. Jos olet jo Alicanten keskustassa, ei vuokra-autoa siis kannata yleensä varata esimerkiksi lentokentältä. Samoin auton palautus tapahtuu yleensä suoraan autovuokraamolle. Monilla Alicanten vuokraamoilla, kuten Europcarilla ja Hertzillä, on toimitus- ja noutopalvelu niille asiakkaille, joiden aikataulu on tiukka. Auto voidaan toimittaa minne tahansa pyytämääsi paikkaan Alicanten alueella, mutta toimituksesta peritään lisämaksu. Mikäli haluat välttyä ylimääräisiltä kuluilta, nouda ja palauta autosi itse.


Autonvuokraustarjoukset Alicante, Valencian itsehallintoalue

Löydä kohteesta Alicante juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni

13 € - 31 €

Kaikki autotyypit

22 € - 61 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Alicante, Espanjan on 22 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Alicante, Espanjan on marraskuuta. Hinta on 44 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 13 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 48 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Alicante, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Alicante voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Alicante Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Alicante, Espanjan on 39 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Alicante, Espanjan on tammikuuta. Hinta on 53 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 19 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 10 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Alicante, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Alicante voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Alicante Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Alicante, Espanjan on 70 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Alicante, Espanjan on marraskuuta. Hinta on 46 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 38 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 38 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Alicante, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Alicante voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Alicante, Espanjan on 28 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Alicante, Espanjan on tammikuuta. Hinta on 63 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 11 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 35 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Alicante, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Alicante voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Alicante Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Alicante, Espanjan on 55 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Alicante, Espanjan on tammikuuta. Hinta on 67 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 19 € per päivä. Pakettiautovuokraus on tyypillisesti 22 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Alicante, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Alicante voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Luksus vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Alicante, Espanjan on 71 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Alicante, Espanjan on toukokuuta. Hinta on 20 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 57 € per päivä. Luksusvuokraus on tyypillisesti 39 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Alicante, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Alicante voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Alicante, Espanjan on 48 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa Alicante, Espanjan on marraskuuta. Hinta on 82 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 9 € per päivä. Avoautovuokraus on tyypillisesti 9 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Alicante, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Alicante voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Hyundai i10
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

8 €/pvä

9 marras - 23 marras
Hyundai i10
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

9 €/pvä

5 marras - 14 marras
Ford Fiesta
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

10 €/pvä

5 marras - 14 marras
Toyota Yaris

Alicante autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Alicante, Valencian itsehallintoalue

Alamo

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Enterprise Rent-A-Car

2 sijaintia

Avis

2 sijaintia

FLIZZR

4 sijaintia

Ok Mobility

4 sijaintia

Sunnycars

4 sijaintia

Alquicoche

3 sijaintia

Hertz

3 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Alicante

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Alicante

Suosituin vuokraamo

KeyGo Rent

Suositut autotyypit

Economy, Compact, Mini

Halvin vuokra-auto

10 €

Suosituin malli

Peugeot 2008
Suosituin Alicante autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on KeyGo Rent. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Record Go ja Rhodium.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Alicante viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Compact, Mini.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Alicante on 10 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 17 €/pvä.
Kohteen Alicante suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Peugeot 2008. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Opel Combo.

Vuokraa auto läheltä kohteen Alicante suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Alicante

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Alicante - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Alicante, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa lokakuu kohteessa Alicante, Espanja?

18 € on viikonlopun mittaisen autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Alicante ajankohtana lokakuu, edullisimpien tarjousten hinnat alkaen 6 €. 19 € normaali autonvuokrahinta viikon mittaiselle jaksolle kohteessa Alicante, mutta ajalle lokakuu on mahdollista löytää niinkin alhaisia tarjouksia kuin 9 €, tarpeistasi riippuen.

Peritäänkö Alicante, Espanja autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Kaupungissa Alicante olevat suositut autovuokraamot, kuten Alamo, Leasys Rent ja Record Go tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Alicante, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Alicante lokakuu ajaksi?

Perusmallinen auto on ihanteellinen, kun haluat vierailla kaupungissa Alicante kuukauden lokakuu aikana. Kohteessa Alicante sataa keskimäärin 42 mm cm ja lämpötila on noin 15 °C lokakuu aikana. Nämä olosuhteet sopivat hyvin perusmalliselle autolle, joka kestää helposti vähän sadetta ja kylmempiä lämpötiloja. Standardi vuokraaminen kaupungissa Alicante maksaa keskimäärin 45 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Alicante, Espanja?

Kun ajat Alicante kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Alicante kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 100 km/t ja moottoriteille 120 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Millainen sää on kohteessa Alicante, Espanja kuukauden syyskuu aikana?

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Alicante kuukauden syyskuu aikana voivat odottaa 23 °C lämpötiloja ja 47 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Onko sää kaupungissa Alicante samanlainen kuin muualla Valencian itsehallintoalue alueella?

Ilmasto alueella Valencian itsehallintoalue kuukauden syyskuu aikana on yleensä 23 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 45,3 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Alicante lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Alicante hinnat?

autoa Alicante hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Alicante?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Alicante osiossa on 76 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Alicante?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Alicante. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Alicante?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Alicante. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Alicante

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Alicante

Vuokra-autotyypit, jotka ovat suosittuja kohteessa Alicante

Vuokraa mikä tahansa näistä suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Alicante

Autonvuokraus Alicante naapurustoissa

Tarvitsetko vuokra-auton tietyllä Alicante alueella? Rajaa hakua alla olevien vaihtoehtojen avulla

Aloita matkan suunnittelu - Alicante


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Alicante?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Alicante. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Alicante?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Alicante antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Alicante, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Alicante, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Alicante momondo avulla?

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Alicante.

Löytyykö kohteesta Alicante autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen Alicante vuokra-autoille.

Voinko etsiä Alicante vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Alicante.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Alicante

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.