Autonvuokraukset kohteessa Alicante, Valencian itsehallintoalue

Haussa halpa vuokra-auto Alicante, Valencian itsehallintoalue? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Alicante, Valencian itsehallintoalue, Espanja
1. kesäkuu — 8. kesäkuu
Sama palautus
Alicante, Valencian itsehallintoalue, Espanja
ke 1/6
Keskipäivä
ke 8/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Parhaat tarjoukset Alicante, Valencian itsehallintoalue autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Alicante, Valencian itsehallintoalue
Toyota Fortuner
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

37 €/pvä

31 Touko - 2 kesä
Toyota Fortuner
BMW 3 Series
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

31 €/pvä

31 Touko - 2 kesä
BMW 3 Series
Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

26 €/pvä

31 Touko - 2 kesä
Mitsubishi Colt
Renault Mégane
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

36 €/pvä

31 Touko - 2 kesä
Renault Mégane
Ford EcoSport
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

39 €/pvä

31 Touko - 2 kesä
Ford EcoSport
Toyota Fortuner
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

50 €/pvä

13 kesä - 29 kesä
Toyota Fortuner
Porsche Panamera
tai vastaava Vuokraamon valinta
Maks. 5 matkustajaa
5 oven ajoneuvot

34 €/pvä

31 Touko - 2 kesä
Porsche Panamera
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

46 €/pvä

13 kesä - 29 kesä
Kia Forte
BMW 3 Series
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

48 €/pvä

13 kesä - 29 kesä
BMW 3 Series

Autonvuokraustarjoukset Alicante, Valencian itsehallintoalue

Löydä kohteesta Alicante juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

8 € - 41 €

Kaikki autotyypit

13 € - 76 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Alicante, Espanjan on 22 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Alicante, Espanjan on tammikuuta. Hinta on 66 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 8 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 44 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Alicante. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Alicante voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Alicante Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Alicante, Espanjan on 44 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Alicante, Espanjan on marraskuuta. Hinta on 66 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 15 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 7 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Alicante. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Alicante voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Alicante Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Alicante, Espanjan on 57 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Alicante, Espanjan on marraskuuta. Hinta on 52 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 28 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 30 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Alicante. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Alicante voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Alicante, Espanjan on 25 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Alicante, Espanjan on tammikuuta. Hinta on 76 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 6 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 40 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Alicante. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Alicante voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Alicante Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Alicante, Espanjan on 55 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Alicante, Espanjan on marraskuuta. Hinta on 77 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 13 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 26 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Alicante. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Alicante voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Luksus vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Alicante, Espanjan on 42 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Alicante, Espanjan on toukokuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 57 € per päivä. Luksus vuokraus on tyypillisesti 3 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Alicante. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Alicante voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Alicante, Espanjan on 39 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa Alicante, Espanjan on marraskuuta. Hinta on 90 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 4 € per päivä. Avoauto vuokraus on tyypillisesti 3 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Alicante. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Alicante voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

26 €/pvä

31 Touko - 2 kesä
Mitsubishi Colt
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

35 €/pvä

31 Touko - 2 kesä
Kia Forte
Mini Countryman
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

24 €/pvä

31 Touko - 2 kesä
Mini Countryman

Alicante autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Alicante, Valencian itsehallintoalue
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Value

8,0
4 sijaintia
4 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia

Alicante autonvuokraustiedot

Auton vuokraus Alicantessa ja muualla Espanjassa on mahdollista pääsääntöisesti kaikille yli 21-vuotiaille kuskeille. Espanjan lain puolesta auton vuokraus olisi mahdollista kenelle tahansa yli 18-vuotiaalle ajokortin suorittaneelle, mutta autovuokraamot ovat turvallisuussyistä asettaneet asiakkailleen erilaisia ikärajoja. Mikäli haluat saada vuokra-auton edullisesti, hintavertailu ennen auton vuokrausta kannattaa. Ota hinnassa huomioon myös erilaiset lisämaksut, sillä monet Alicanten autovuokraamoista perivät alle 25-vuotiailta kuskeilta nuoren kuskin hintalisän tai velvoittavat ottamaan lisävakuutuksen. Vuokraamoille on aina ilmoitettava kaikkien autoa mahdollisesti ajavien kuskien ikä, ja jokaisesta lisäkuskista on tavallisesti maksettava lisämaksu.

Lähes 330 000 asukkaan Alicantessa liikenne on kaupunkialueella vilkasta. Suomalaiskuskin näkökulmasta espanjalainen liikennekulttuuri voi vaikuttaa hieman nopeatempoisemmalta ja arvaamattomammalta kuin Suomessa. Liikennesäännöt ovat kuitenkin molemmissa maissa peruspiirteiltään samanlaiset, joten suomalaiskuskille kaupungissa ajaminen on kohtuullisen helppoa. Pysy rauhallisena, noudata nopeusrajoituksia, ja ole tarkkana etenkin liikenneympyröissä ja kaistanvaihdoissa. Kaupunkien ruuhkaisimmat kuukaudet ajoittuvat kesä-elokuulle, jolloin Alicante täyttyy rannikolle saapuneista lomailijoista. Talvella kaupungin kaduilla on rauhallisempaa, ja myös parkkitilaa on tarjolla runsaasti. Auton vuokraus Alicantessa on hyvä idea, sillä kaupungista on helppo lähteä piipahtamaan autolla kaupunkia ympäröivissä pienissä kylissä ja syrjäisemmillä rannoilla. Kaupunkialueella nopeusrajoitus on 30–50 kilometriä tunnissa. Moottoriteillä maksiminopeus on 120 kilometriä tunnissa. Pidä rajoituksista kiinni, sillä nopeustutkat ovat yleisiä Espanjan teillä. Sakkolaput lähetetään vuokraamon kautta tarvittaessa Suomeen asti.

Alicantessa on voit nauttia rannoista sekä espanjalaisesta kaupunkikulttuurista, eikä keskustalomailija tarvitse välttämättä autoa. Esimerkiksi kuuluisa Castillo de Santa Bárbara -linna ja monet kauniit rannat, esimerkiksi Playa de San Juan, ovat kävelymatkan päässä. Saat kuitenkin Alicanten seudusta irti paljon enemmän, mikäli käytössäsi on vuokra-auto. Vuokraa auto vaikkapa päiväksi tai kahdeksi ja lähde piipahtamaan naapurikaupunki Benidormissa. Kaupunki on lukuisien huvi- ja teemapuistojensa, kuten Terra Mítican, ansiosta lapsiperheiden unelmakohde. Talvisin kiinnostava päiväretkikohde on turrón-makeistehtaistaan tunnettu pieni vuoristokylä Jijona, jossa järjestetään joulukuisin kuuluisat joulumarkkinat. Kylään, jonka nimi on Valencian kielellä Xixona, on Alicantesta noin 40 minuutin automatka. Muista myös Alicanten seudun luontokohteet, kuten Parque Natural de las Salinas de Santa Pola -luonnonpuisto. Mikäli haluat tutustua Costa Blancan rannikkoseudun suomalaisyhteisöön, suuntaa suolajärvistään tunnettuun Torreviejaan. Autolla pääset Alicantesta Torreviejaan alle tunnissa.

Espanjalaisten vuokra-autojen hintaan sisältyy yleensä aina vakuutus, joka kattaa yleisesti ainakin kolari- ja varkaustapaukset. Espanjan lain mukaan vuokraan on sisällyttävä myös vahinkovakuutus, joka korvaa esimerkiksi kolaritilanteessa kolmannelle osapuolelle aiheutuneet vahingot. Myös paloturvan on lakisääteisesti kuuluttava vuokra-auton hintaan. Jos auton vuokraus Alicantessa on ajankohtaista, kannattaa vakuutusehtoihin tutustua kuitenkin tarkkaan. Vakuutuksissa on yleensä omavastuuosuus (franquicia), jonka auton vuokraaja joutuu maksamaan omasta pussistaan. Omavastuun määrä voi olla vuokraamosta riippuen satoja tai tuhansiakin euroja. Koska Alicanten liikenne on varsinkin kesäisin vilkasta ja auton pysäköinti voi olla kaupungissa haastavaa, kannattaa vuokra-autolle ottaa lisävakuutus, joka poistaa omavastuuosuuden tai pienentää sitä merkittävästi. Etenkin niille kuskeille, joille Alicanten seudun tiet eivät ole ennestään tuttuja, lisävakuutus on hyvä valinta.

Espanjassa turisteina oleskelevat suomalaiset voivat ajaa maassa ongelmitta suomalaisella ajokortilla. Muista pakata kortti mukaan, sillä auton vuokraus ja vuokra-auton nouto Espanjassa onnistuu vain voimassa olevan ajokortin kanssa.

Auton vuokraaminen ja nouto onnistuvat Alicantessa parhaiten kaupungin lentokentältä tai keskustasta. Keskustassa valtaosa vuokraamoista sijaitsee rautatieaseman tuntumassa, mutta myös muualta keskustan alueelta voi löytyä autovuokraamoita. Yleensä auton nouto tapahtuu suoraan autovuokraamolta. Jos vuokraamolla on useampi toimipiste, voit varausvaiheessa valita, mistä auton haet. Jos olet jo Alicanten keskustassa, ei vuokra-autoa siis kannata yleensä varata esimerkiksi lentokentältä. Samoin auton palautus tapahtuu yleensä suoraan autovuokraamolle. Monilla Alicanten vuokraamoilla, kuten Europcarilla ja Hertzillä, on toimitus- ja noutopalvelu niille asiakkaille, joiden aikataulu on tiukka. Auto voidaan toimittaa minne tahansa pyytämääsi paikkaan Alicanten alueella, mutta toimituksesta peritään lisämaksu. Mikäli haluat välttyä ylimääräisiltä kuluilta, nouda ja palauta autosi itse.


Vuokraa auto läheltä kohteen Alicante suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Alicante

Autonvuokraus Alicante

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Alicante, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

64 € on viikonlopun mittaisen autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Alicante ajankohtana kesäkuu, edullisimpien tarjousten hinnat alkaen 48 €. 39 € normaali autonvuokrahinta viikon mittaiselle jaksolle kohteessa Alicante, mutta ajalle kesäkuu on mahdollista löytää niinkin alhaisia tarjouksia kuin 17 €, tarpeistasi riippuen.

Vuokraamolla Dickmanns on yleensä halvimmat päivähinnat autonvuokraukselle kaupungissa Alicante, ja hinnat ovat saatavilla missä tahansa heidän toimipisteessä. Keskimäärin voit odottaa maksavasi 9 €/päivä, mutta käyttäjämme ovat löytäneet autonvuokraukselle niinkin alhaisia hintoja kuin 2 €/päivä paikassa Alicante.

Kaupungissa Alicante olevat suositut autovuokraamot, kuten Alamo, Avis ja Rhodium tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Alicante, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

Kuukauden kesäkuu aikana lämpötilat kaupungissa Alicante pyörivät 25 °C ympärillä - mikä on juuri sopiva avoauton vuokraamiseen. Sademäärä on yleensä noin 6 mm cm kesäkuu aikana kaupungissa Alicante, joten sateesta ei tarvitse huolehtia liikaa vaan voit kruisailla avoautolla vapaasti nähtävyyksiä katsellen. Haluat ehkä tarkistaa sääennusteen ennen matkaasi tästäkin huolimatta. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Alicante maksaa keskimäärin 121 €/päivä.

Thrifty on erittäin suosittu kaupungissa Alicante, Espanja, koska heillä on enemmän toimipisteitä kuin millään muulla vuokraamolla. Voit löytää 2 toimipistettä kaupungista Alicante, Espanja ja voit olettaa maksavasi noin 37 €/päivä vuokra-autostasi kohteessa Alicante, Espanja.

Kun ajat Alicante kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Alicante kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 100 km/t ja moottoriteille 120 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Alicante kuukauden toukokuu aikana voivat odottaa 18 °C lämpötiloja ja 33 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Ilmasto alueella Valencian itsehallintoalue kuukauden toukokuu aikana on yleensä 18 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 33 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Alicante lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Alicante

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Alicante

Tutustu alueen Espanjan muihin autonvuokrauksiin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Espanjan

Aloita matkan suunnittelu - Alicante


Miksi käyttää momondoa?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Alicante. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Alicante antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Alicante, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Alicante.

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen Alicante vuokra-autoille.

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Alicante.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.