Autonvuokraukset Andalusia

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Andalusia? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Málaga, Andalusia, Espanja
15. kesäkuu — 22. kesäkuu
Sama palautus
Málaga, Andalusia, Espanja
to 15/6
Keskipäivä
to 22/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Andalusia

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Andalusia

Mikä on paras autovuokraamo alueella Andalusia?

Harkitse auton vuokraamista Hertz vuokraamolta, mikä on tällä hetkellä käyttäjiemme mukaan paras autonvuokrausyritys alueella Andalusia. Vuokraamolta Hertz löytyy 15 toimipistettä suosituissa kaupungeissa alueella Andalusia, kuten Jerez de la Frontera. 48 arvosteluiden ja arviopisteiden 7,2/10 perusteella Hertz on Andalusia vierailevien suosikkivuokraamo.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Andalusia?

Edullinen tai vastaavat autot ovat suosituimpia vuokra-autotyyppejä vuokrata Andalusia alueella 33 % käyttäjistämme valitessa tämän tai muun tyyppisen auton. Edullinen vuokraaminen kohteessa Andalusia maksaa keskimäärin 23 €/pvä. Pidä mielessä, että hinnat saattavat vaihdella sen mukaan, koska vierailet, missä kaupungissa yövyt sekä mitä vuokraamoa käytät.

Parhaat tarjoukset Andalusia autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Andalusia
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

5 €/pvä

13 kesä - 20 kesä
Ford Focus
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

5 €/pvä

14 kesä - 21 kesä
Toyota Yaris
Hyundai i10
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

5 €/pvä

14 kesä - 21 kesä
Hyundai i10
Opel Crossland X
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

5 €/pvä

14 kesä - 21 kesä
Opel Crossland X
Volkswagen Tiguan
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

6 €/pvä

14 kesä - 21 kesä
Volkswagen Tiguan
Citroen C4 Picasso
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

6 €/pvä

14 kesä - 21 kesä
Citroen C4 Picasso
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

7 €/pvä

26 kesä - 7 heinä
Opel Corsa
Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

7 €/pvä

14 kesä - 21 kesä
Opel Astra
Vauxhall Mokka
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

8 €/pvä

14 kesä - 21 kesä
Vauxhall Mokka

Andalusia autonvuokraustiedot

Andalusia on iso maakunta eteläisessä Espanjassa ja ajo-olosuhteet vaihtelevat suuresti vuodenajan sekä paikan mukaan. Autolla huristelu on mukava tapa kiertää Andalusiaa, mutta esimerkiksi talvisin kannattaa varautua alueellisiin lumisateisiin. Vuokra-autot eivät välttämättä ole varustettuja talvirenkailla, ja Sierra Nevadan vuoristoille suuntaavaan pitäisi varmistaa asia autovuokraamosta ennen matkalle lähtöä. Lumiketjut ovat myös hyvä lisä autossa – rannikkoalueella pysyvä ei niitä kuitenkaan tarvitse. Kesällä taas isossa osassa aluetta on kuuma, joten on syytä varmistaa auton ilmastoinnin tilanne. Teiden kunto on pääasiassa hyvä, tosin pienet maalaistiet voivat olla pääteitä huonommassa kunnossa. Espanjasta löytyy kuitenkin myös paljon hyväkuntoisia moottoriteitä ja suurimpiin kaupunkeihin pääsee ajamaan kätevästi valtateitä pitkin. Espanjan vanhoissa kaupungeissa osa kaduista on melko pieniä ja kapeita – kaupunkimatkaajalle pieni auto saattaakin olla kaikista kätevin vaihtoehto.  On siis täysin matkaajasta itsestään kiinni, haluaako vuokrata auton sekä millainen auto sopii itselleen parhaiten. Halvat vuokra-autot sekä ylelliset vuokra-autot ovat kaikki saatavilla Andalusiassa. Löydät ne helposti itsellesi momondon verkkosivujen kautta, jossa voit samalla vertailla autojen hintoja.

Espanjassa ajetaan Suomen lailla tien oikealla puolella ja ohitukset tehdään vasemmalta. Turvavyö on ajettaessa pakollinen, minkä lisäksi nopeusrajoituksia kannattaa noudattaa melko tarkasti. Espanjan poliisi harjoittaa alueella jonkin verran liikenteenvalvontaa – nopeuskameroita löytyy myös useammasta paikasta. Poliisit pysäyttävät kaahailijoita säännöllisesti myös itse ja sakko annetaan kuljettajalle paikan päällä. Paikalliset ovat lisäksi suomalaisia innokkaampia käyttämään torvea ja liikenne on hieman aggressiivisempaa. Etenkin kesäisin kaupungit sekä rannat täyttyvät turisteista, jolloin liikenteen määrä kasvaa moninkertaiseksi talveen verrattuna. Espanjassa ollaan myös tiukkoja ajamisesta alkoholin vaikutuksen alaisena. Siellä pätevät samat promillerajat kuin Suomessa. Nuorilla kuljettajilla raja on vielä sitäkin alempi. Jos haluaa siis vuokrata auton Andalusia Espanjassa, ei kannatta nauttia drinkkejä ajopäivinä. Uuden tieliikennelain mukaan poliisi voi myös jopa takavarikoida auton, jos lapsi ei istu lain vaatimalla lastenistuimella. Kannattaa selvittää autovuokraamolta hyvissä ajoin ennen matkaa lastenistuinten tarve ja saatavuus. Yleensä yritykset tarjoavat istuimen mukaan autonvuokraukseen pientä lisäkorvausta vastaan.

Espanja on Suomen tavoin EU-maa, joten suomalainen ajokortti kaikkine luokkineen kelpaa sellaisenaan Espanjassa. Matkaa varten ei siis tarvitse hankkia kansainvälistä ajokorttia. Henkilöllisyystodistus pitää myös ottaa mukaan matkalle – henkilökortti tai passi kelpaavat molemmat yhtä lailla. Suurin osa autovuokraamoista kelpuuttaa pankki- ja luottokortit sekä käteisen maksutavaksi. Autonvuokraus vaatii joskus kuitenkin pankki- tai luottokorttia pantiksi vahingon varalta. Ikävaatimukset vaihtelevat autovuokraamoittain, mutta vähimmäisikä auton vuokraamiselle on kuitenkin 18 vuotta. Kannattaa varmistaa ikävaatimus hyvissä ajoin ennen matkaa omalta autovuokraamolta.


Autonvuokraustarjoukset Andalusia

Löydä kohteesta Andalusia juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

14 € - 35 €

Kaikki autotyypit

26 € - 73 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Andalusia on 22 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Andalusia on helmikuuta. Hinta on 40 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 14 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 56 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Andalusia, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Andalusia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Andalusia Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Andalusia on 38 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Andalusia on marraskuuta. Hinta on 47 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 21 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 25 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Andalusia, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Andalusia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Andalusia Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Andalusia on 74 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Andalusia on tammikuuta. Hinta on 46 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 40 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 30 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Andalusia, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Andalusia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Andalusia on 34 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Andalusia on marraskuuta. Hinta on 53 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 16 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 35 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Andalusia, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Andalusia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Andalusia Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Andalusia on 63 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Andalusia on tammikuuta. Hinta on 60 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 26 € per päivä. Pakettiautovuokraus on tyypillisesti 19 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Andalusia, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Andalusia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Andalusia Pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Luksus vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Andalusia on 105 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Andalusia on tammikuuta. Hinta on 52 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 51 € per päivä. Luksusvuokraus on tyypillisesti 51 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Andalusia, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Andalusia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Andalusia on 56 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa Andalusia on marraskuuta. Hinta on 67 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 19 € per päivä. Avoautovuokraus on tyypillisesti 9 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Andalusia, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Andalusia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

5 €/pvä

13 kesä - 20 kesä
Ford Focus
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

5 €/pvä

14 kesä - 21 kesä
Toyota Yaris
Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

7 €/pvä

26 kesä - 7 heinä
Volkswagen Polo

Andalusia autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Andalusia

keddy by Europcar

19 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Sixt

11 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,7

Comfort

8,6

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,1

Value

7,6

Rhodium

10 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

8,0

Value

7,0

Alamo

8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,1

Comfort

8,1

Kokonaisarvosana

7,7

Nouto/palautus

7,9

Value

7,5

Budget

13 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,7

Kokonaisarvosana

7,7

Nouto/palautus

6,8

Value

7,8

Europcar

15 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

7,6

Nouto/palautus

7,6

Value

6,4

Dollar

15 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,1

Comfort

8,1

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

5,8

Value

7,8

Hertz

15 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,5

Comfort

8,2

Kokonaisarvosana

7,2

Nouto/palautus

6,7

Value

7,1

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Andalusia autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Plaza de la Merced8,8 km
Eläintarha Fuengirola19,1 km

Läheiset nähtävyydet:

Eläintarha Fuengirola149,1 km
Plaza de la Merced151,9 km

Läheiset nähtävyydet:

Eläintarha Fuengirola129,9 km
Plaza de la Merced146,3 km

Autoilu on erittäin hyvä tapa kiertää Andalusian kaunista osavaltiota. Yhteydet ja tiet ovat alueella pääosin hyviä ja suuret kaupungit kytköksissä toisiinsa moottoriteillä. Andalusian rannikkoalue tunnetaan kenties paremmin sen lisänimestään – aurinkorannikko. Siellä miljoonat turistit käyvät vuosittain nauttimassa ympärivuotisesta auringonpaisteesta, kauniista rannoista sekä mukavan edullisesta hintatasosta. Kesäisin alue on erittäin suosittu, mutta osa turisteista löytää tiensä myös sisämaahan. Kauniita vierailun arvoisia kaupunkeja ovat muun muassa rannikolla sijaitsevat Malaga, Marbella ja Almeria sekä Granada ja Sevilla sisämaassa. Näiden kaupunkien väliä on helppo kulkea moottoriteitä pitkin. Julkinen liikenne on myös toimivaa ja matkoja voi taittaa halutessaan joko bussilla tai junalla. Autonvuokraus Espanjassa on kuitenkin paras tapa tutustua alueeseen – auto antaa vapauksia kulkea milloin ja minne tahansa. Ulkoilusta pitävän kannattaa ehdottomasti suunnata Sierra Nevadan vuoristoon, mistä löytyy koko Iberian niemimaan korkein huippu sekä maan suurin laskettelukeskus. Talvisin on kuitenkin syytä huomioida ajo-olosuhteet ja varmistua auton varustuksesta ennen vuoristoon lähtemistä. Talvirenkailla sekä lumiketjuilla siellä pärjää lähes säässä kuin säässä.


Vuokraa auto läheltä kohteen Andalusia suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Andalusia

Autonvuokraus Andalusia

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Andalusia, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa auton kohteessa Andalusia 7 päiväksi, ja maksavat siitä keskimäärin 21 € per päivä. Yhden viikon vuokraus maksaa yhteensä 148 €, ja viikonloppuvuokraus taas vastaavasti 62 €. Voit vuokrata auton myös kuukaudeksi tai pidemmäksi aikaa jos niin haluat - datamme mukaan auton vuokraaminen kuukaudeksi kohteessa Andalusia maksaa keskimäärin 951 € yhteensä.


Autonvuokraukset kaupungin Andalusia suosituilla lentokentillä

Vuokraa auto miltä tahansa näistä suosituista Andalusia lentokentistä

Aloita matkan suunnittelu - Andalusia


Miksi käyttää momondoa?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Andalusia on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Andalusia, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.