Autonvuokraus Mallorca, Espanja

Haussa halpa vuokra-auto Mallorca, Espanja? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Mallorca, Mallorca, Espanja
7. joulukuu — 14. joulukuu
Sama palautus
Mallorca, Mallorca, Espanja
ti 7/12
Keskipäivä
ti 14/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Mallorca, Espanja

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

4 € - 30 €

Kaikki autotyypit

9 € - 51 €

Pieni auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Mallorca, Espanja on 14 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Mallorca, Espanja on marraskuuta. Hinta on 74 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 4 € päivässä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 49 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Mallorca. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Mallorca voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Mallorca Pieni vuokra-autohinnat.

Keskikoko auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Mallorca, Espanja on 25 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Mallorca, Espanja on maaliskuuta. Hinta on 66 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 9 € päivässä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 11 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Mallorca. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Mallorca voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Mallorca Keskikoko vuokra-autohinnat.

Suuri auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Mallorca, Espanja on 42 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Mallorca, Espanja on maaliskuuta. Hinta on 35 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 28 € päivässä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 33 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Mallorca. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Mallorca voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Mallorca Suuri vuokra-autohinnat.

Maasturi auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Mallorca, Espanja on 13 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Mallorca, Espanja on syyskuuta. Hinta on 43 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 8 € päivässä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 52 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Mallorca. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Mallorca voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Mallorca Maasturi vuokra-autohinnat.

Pakettiauto auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Mallorca, Espanja on 29 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Mallorca, Espanja on maaliskuuta. Hinta on 20 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 24 € päivässä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 4 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Mallorca. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Mallorca voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Mallorca Pakettiauto vuokra-autohinnat.

Avoauto auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Mallorca, Espanja on 23 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa Mallorca, Espanja on joulukuuta. Hinta on 17 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 20 € päivässä. Avoauto vuokraus on tyypillisesti 18 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Mallorca. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Mallorca voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Mallorca Avoauto vuokra-autohinnat.


Autovuokraamo Mallorca: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Mallorca, Espanja
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Mukavuus

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Hinta-laatusuhde

10,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Mukavuus

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Hinta-laatusuhde

10,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Mukavuus

8,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Hinta-laatusuhde

8,0
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Mukavuus

9,0

Kokonaisarvosana

9,0

Nouto/palautus

9,0

Hinta-laatusuhde

7,5
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,7

Mukavuus

9,7

Kokonaisarvosana

8,2

Nouto/palautus

8,8

Hinta-laatusuhde

8,5
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Mukavuus

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Hinta-laatusuhde

8,0
6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,4

Mukavuus

8,0

Kokonaisarvosana

7,6

Nouto/palautus

7,2

Hinta-laatusuhde

8,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,4

Mukavuus

7,4

Kokonaisarvosana

6,4

Nouto/palautus

5,7

Hinta-laatusuhde

6,4

Tietoja matkastasi kohteeseen Mallorca

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Mallorcalla?

Autonvuokraus Mallorcalla on mahdollista lähes kaikille yli 18-vuotiaille ajokortin suorittaneille. Ikärajat vaihtelevat vuokraamoittain, joten nuorille kuskeille sopivan vuokraamon löytäminen voi olla Mallorcalla hieman tavallista työläämpää. Monilla isoilla vuokraamoketjuilla, esimerkiksi Europcarilla, ikäraja asiakkaille Mallorcalla ja muualla Espanjassa on 21–25 vuotta, riippuen vuokra-auton tyypistä ja merkistä. Toisilla vuokraamoilla ikäraja on vain 18 vuotta. Näillä vuokraamoilla saattaa kuitenkin olla rajoituksia ajokortin voimassaoloajan suhteen. Asiakkailta saatetaan vaatia esimerkiksi vähintään vuoden voimassa ollutta ajokorttia. Nuorille kuskeille on tarjolla yleensä vain rajattu valikoima vuokra-automalleja. Esimerkiksi Sixt-autovuokraamo vuokraa tiettyjä automalleja kaikille 18 vuotta täyttäneille ajokortin suorittaneille. Auton vuokraus voi olla hankalaa paitsi nuorille, myös seniori-ikäisille kuskeille. Monilla Mallorcan autovuokraamoilla on yläikäraja, joka voi olla esimerkiksi 75–80 vuotta. Esimerkiksi Europcar vaatii yli 70-vuotiaita asiakkaitaan esittämään tuoreen lääkäritodistuksen, joka osoittaa heidän olevan ajokuntoisia. Useimmat Mallorcan autovuokraamot perivät alle 23–25-vuotiailta asiakkailtaan nuoren kuljettajan lisämaksun, joka voi nostaa vuokrauksen hintaa selvästi.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Mallorcalla

Mallocalla autoilu on matkailijallekin kohtuullisen helppoa, etenkin jos apuna on GPS-järjestelmä. Vilkkaassa kaupunkiliikenteessä on kuitenkin oltava tarkkana. Mallorcan kaupungeissa nopeusrajoitukset vaihtelevat 30–50 km/h välillä, kadusta ja alueesta riippuen. Asutusalueiden ulkopuolisilla suuremmilla teillä nopeusrajoitus on yleensä 60 km/h. Maanteillä nopeusrajoitus on 90–100 km/h ja moottoriteillä 120 km/h. Kameravalvonta saaren teillä on tavallista, joten pidä autosi nopeus rajoitusten puitteissa. Alkoholia nauttineiden ei kannata tarttua rattiin, sillä rattijuopumuksen promilleraja on Espanjassa yleensä 0,5 promillea. Nuorille, alle 21-vuotialle kuskeille, raja on tätäkin tiukempi: vain 0,1 promillea. Ajovalojen käyttö ei ole Mallorcalla tai muualla Espanjassa päivisin pakollista, mutta hämärän tultua ajovalot on sytytettävä. Tunneleihin ajettaessa ajovalojen käyttö on pakollista vuorokaudenajasta riippumatta. Mallorcalla ei tällä hetkellä ole käytössä tulliteitä, joten kaikilla saaren moottoriteillä voit ajaa ilmaiseksi. Pysäköinti voi olla haastavaa Mallorcan suosituimmissa matkailukaupungeissa, etenkin kesäisin. Esimerkiksi Palma de Mallorcan kaupunkialueella ja suosituissa rantakohteissa kannattaa hyödyntää yksityisiä, maksullisia parkkialueita. Talvikaudella ilmaisen parkkipaikan löytäminen on saarella yleensä helppoa.

Nähtävyyksiä Mallorcalla ja sen lähellä

Mallorcan saari on erinomainen autoilusaari. Autonvuokraus Mallorcalla on hyvä valinta etenkin silloin, jos toiveenasi on tutustua saareen mahdollisimman laajasti. Palma de Mallorcalla, saaren pääkaupungissa, lomailu onnistuu mainiosti ilman autoakin. Aina saaren pikkukaupunkiin kyliin tai syrjäisille rannoille ei kuitenkaan ole tarjolla joukkoliikenneyhteyksiä. Näihin paikkoihin suunnatessa auton vuokraaminen on erinomainen vaihtoehto. Vaikka Mallorca on suurin Baleaarien saariryhmän saari, voi sen läpi ajaa autolla noin tunnissa. Vuokraa auto vaikkapa viikoksi, sillä seitsemässä päivässä pystyt tutustumaan moniin saaren tärkeimpiin kohteisiin. Palma de Mallorcasta pääset tunnissa saaren vastakkaisella rannalla sijaitsevaan Capdeperaan. Trooppisia maisemia etsivien ja rantaelämän ystävien kannattaa suunnata saaren pohjoisosissa sijaitsevaan Alcúdiaan. Saaren itäosissa rantalomailijat hurmaa puolestaan kristallinkirkkaista vesistään tunnettu Cala d’Or. Idässä luontomatkailijoita ja kaikkia upeita maisemia arvostavia kutsuu jylhä Cap de Formentor -niemimaa.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Jos Mallorcan toisinaan vilkas liikennekulttuuri ei ole sinulle entisestään tuttua, pidä huoli, että vuokra-autosi vuokrasopimukseen sisältyvät kaikki tarpeelliset vakuutukset. Lähes kaikkiin Mallorcan vuokra-autoihin sisältyy automaattisesti kolarivakuutus. Selvitä kuitenkin, sisältääkö vuokrasopimus myös esimerkiksi varkausvakuutuksen ja vastuuvakuutuksen. Etenkin vastuuvakuutus on tärkeä, sillä se korvaa mahdolliset kolmansille osapuolille aiheutuneet vahingot. Kiinnitä myös huomiota autovuokraamon tarjoavan vakuutuksen omavastuuosuuteen. Mikäli joudut Mallorcalla auto-onnettomuuden, omavastuu – joka on määritelty vakuutuksessa – jää sinun maksettavaksesi. Omavastuun osuutta voi toki pienentää, ja usein se on mahdollista poistaa kokonaan. Tästä on kuitenkin maksettava lisämaksu. Hintavertailussa kannattaa ottaa huomioon vakuutusten hinta. Vaikka itse vuokra-auton lähtöhinta olisi halpa, kuten Mallorcalla usein on, nostavat vakuutukset helposti vuokrapaketin kokonaishintaa.

Voiko Mallorcalla ajaa suomalaisella ajokortilla?

Mallorcalla voi ajaa suomalaisella ajokortilla. Muista ottaa ajokortti mukaan autovuokraamoon, sillä tarvitset sitä autoa noutaessasi. Pidä mukana myös virallinen henkilöllisyystodistus.

Mistä auton nouto ja palautus Mallorcalla onnistuu?

Autonvuokraus Mallorcalla on helppoa etenkin saaren pääkaupungissa Palmassa tai Palma de Mallorcan lentoasemalla. Lentoasemalla ja Palman kaupungissa toimivat monet suuret kansainväliset autovuokraamoketjut ja myös pienemmät paikalliset autovuokraamot. Koska tarjonta on kattavaa, vertaile vakuutuksia ja vuokraehtoja tarkasti ennen oman vuokra-auton varaamista. Auton nouto onnistuu kätevästi Palma de Mallorcan lentoasemalta saarelle saapuessasi. Lähtiessä voit palauttaa auton samaan paikkaan. Jos haluat auton vaikka vain päiväksi, voit vuokrata menopelin kätevästi myös Palma de Mallorcan ydinkaupunkialueelta. Myös monissa muissa Mallorcan suosituissa matkailukaupungeissa toimii autovuokraamoita. Mikäli haluat, että vuokra-auto toimitetaan suoraan hotellillesi, onnistuu se lisämaksusta ainakin Palma de Mallorcassa. Isoimmat autovuokraamot hoitavat tarvittaessa myös auton noudon ilmoittamastasi paikasta.


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Mallorca, Espanja kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Mallorca Son Sant Joan lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Mallorca

Tässä kuussa, tähän mennessä olemme tehneet 13 hakua käyttäjille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteeseen Mallorca.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Mallorca noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Dollar, Enterprise ja Thrifty ovat joitain monista autovuokraamoista, jotka ovat päivittäneet siivousrutiinejaan kohteessa Mallorca COVID-19-koronavirustaudin seurauksena. Autojen siisteys on aina ollut tärkeä asia vuokraamoille, mutta monet yritykset ovat tehostaneet sitä entisestään, jotta ajoneuvot täyttävät korkeammat turvallisuusstandardit. Lisätietoja kaikista vaihtoehdoista, jotka ovat saatavilla kohteessa Mallorca. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Missä Mallorca autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Voit odottaa löytäväsi halvimmat vuokra-autohinnat kaupungissa Mallorca CLICK RENT vuokraamolta, jolla on 3 toimipistettä kaupungissa. momondo-käyttäjät ovat löytäneet niinkin alhaiset päivähinnat kuin 1 €, mutta CLICK RENT keskimääräinen hinta autonvuokraukselle kaupungissa Mallorca on 19 €/päivä.

Peritäänkö Mallorca, Espanja autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Mallorca. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Mallorca valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

Kuinka monta OK RENT A CAR autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Mallorca?

Yrityksellä OK RENT A CAR on eniten vuokraamoja kaupungissa Mallorca, Espanja, josta löytyy yhteensä 6 toimipaikkaa. momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 14 €/päivä tarjouksia OK RENT A CAR vuokra-autoille kaupungissa Mallorca, Espanja.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Mallorca, Espanja?

Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Mallorca tulisi sinun noudattaa kaupungin 50 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 100 km/t ja moottoriteillä Mallorca kaupungissa 120 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Mallorca ajat.

Millainen sää on kohteessa Mallorca, Espanja kuukauden marraskuu aikana?

Kuukauden marraskuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Mallorca on 16 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 50 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Mallorca.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen marraskuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Mallorca kuukauden marraskuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä vuokra-autotyyppejä autonvuokrauksessa kohteessa Mallorca. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Mallorca vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Hyundai Accent.

Onko sää kaupungissa Mallorca samanlainen kuin muualla Baleaarit alueella?

Ilmasto alueella Baleaarit kuukauden marraskuu aikana on yleensä 15 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 45 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Mallorca lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Autonvuokraukset kaupungin Mallorca lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Mallorca

Tutustu alueen Mallorca muihin autonvuokrauksiin

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten , ja maan Mallorca sisällä

Aloita matkan suunnittelu - Mallorca