Oivalluksia
Uusimmat tarjoukset
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Mallorca, Baleaarit

Haussa halpa vuokra-auto Mallorca, Baleaarit? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Mallorca, Mallorca, Espanja
7. March — 14. March
Mallorca, Mallorca, Espanja
Thu 7/3
Keskipäivä
Thu 14/3
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Mallorca

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Mallorca

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Mallorca?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Mallorca löytyvät yleensä Amigos Car Rental kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaAmigos Car Rental, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 4 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Mallorca on 12 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Mallorca?

Vuokraamolla Ok Mobility on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Mallorca 7 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Mallorca?

Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Volkswagen T-Cross kaupungista Mallorca, ja datamme mukaan Toyota Aygo on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Volkswagen T-Cross, hinnat ovat 25 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Volkswagen T-Cross autonvuokraustarjousta kaupungista Mallorca niinkin alhaiseen hintaan kuin 25 € per päivä. Toyota Aygo autonvuokraukset kaupungista Mallorca ovat yleensä keskimäärin 43 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 41 € per päivä.

Parhaat tarjoukset Mallorca, Baleaarit autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Mallorca, Baleaarit
Edullinen5 €/pvä
Pienikokoinen5 €/pvä
Keskikokoinen5 €/pvä
Mini5 €/pvä
Pienikokoinen maasturi5 €/pvä
Keskikokoinen maasturi5 €/pvä
Standard-maasturi12 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Tärkeää tietoa Mallorca autonvuokrauksesta

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Mallorcalla?

Autonvuokraus Mallorcalla on mahdollista lähes kaikille yli 18-vuotiaille ajokortin suorittaneille. Ikärajat vaihtelevat vuokraamoittain, joten nuorille kuskeille sopivan vuokraamon löytäminen voi olla Mallorcalla hieman tavallista työläämpää. Monilla isoilla vuokraamoketjuilla, esimerkiksi Europcarilla, ikäraja asiakkaille Mallorcalla ja muualla Espanjassa on 21–25 vuotta, riippuen vuokra-auton tyypistä ja merkistä. Toisilla vuokraamoilla ikäraja on vain 18 vuotta. Näillä vuokraamoilla saattaa kuitenkin olla rajoituksia ajokortin voimassaoloajan suhteen. Asiakkailta saatetaan vaatia esimerkiksi vähintään vuoden voimassa ollutta ajokorttia. Nuorille kuskeille on tarjolla yleensä vain rajattu valikoima vuokra-automalleja. Esimerkiksi Sixt-autovuokraamo vuokraa tiettyjä automalleja kaikille 18 vuotta täyttäneille ajokortin suorittaneille. Auton vuokraus voi olla hankalaa paitsi nuorille, myös seniori-ikäisille kuskeille. Monilla Mallorcan autovuokraamoilla on yläikäraja, joka voi olla esimerkiksi 75–80 vuotta. Esimerkiksi Europcar vaatii yli 70-vuotiaita asiakkaitaan esittämään tuoreen lääkäritodistuksen, joka osoittaa heidän olevan ajokuntoisia. Useimmat Mallorcan autovuokraamot perivät alle 23–25-vuotiailta asiakkailtaan nuoren kuljettajan lisämaksun, joka voi nostaa vuokrauksen hintaa selvästi.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Mallorcalla

Mallocalla autoilu on matkailijallekin kohtuullisen helppoa, etenkin jos apuna on GPS-järjestelmä. Vilkkaassa kaupunkiliikenteessä on kuitenkin oltava tarkkana. Mallorcan kaupungeissa nopeusrajoitukset vaihtelevat 30–50 km/h välillä, kadusta ja alueesta riippuen. Asutusalueiden ulkopuolisilla suuremmilla teillä nopeusrajoitus on yleensä 60 km/h. Maanteillä nopeusrajoitus on 90–100 km/h ja moottoriteillä 120 km/h. Kameravalvonta saaren teillä on tavallista, joten pidä autosi nopeus rajoitusten puitteissa. Alkoholia nauttineiden ei kannata tarttua rattiin, sillä rattijuopumuksen promilleraja on Espanjassa yleensä 0,5 promillea. Nuorille, alle 21-vuotialle kuskeille, raja on tätäkin tiukempi: vain 0,1 promillea. Ajovalojen käyttö ei ole Mallorcalla tai muualla Espanjassa päivisin pakollista, mutta hämärän tultua ajovalot on sytytettävä. Tunneleihin ajettaessa ajovalojen käyttö on pakollista vuorokaudenajasta riippumatta. Mallorcalla ei tällä hetkellä ole käytössä tulliteitä, joten kaikilla saaren moottoriteillä voit ajaa ilmaiseksi. Pysäköinti voi olla haastavaa Mallorcan suosituimmissa matkailukaupungeissa, etenkin kesäisin. Esimerkiksi Palma de Mallorcan kaupunkialueella ja suosituissa rantakohteissa kannattaa hyödyntää yksityisiä, maksullisia parkkialueita. Talvikaudella ilmaisen parkkipaikan löytäminen on saarella yleensä helppoa.

Nähtävyyksiä Mallorcalla ja sen lähellä

Mallorcan saari on erinomainen autoilusaari. Autonvuokraus Mallorcalla on hyvä valinta etenkin silloin, jos toiveenasi on tutustua saareen mahdollisimman laajasti. Palma de Mallorcalla, saaren pääkaupungissa, lomailu onnistuu mainiosti ilman autoakin. Aina saaren pikkukaupunkiin kyliin tai syrjäisille rannoille ei kuitenkaan ole tarjolla joukkoliikenneyhteyksiä. Näihin paikkoihin suunnatessa auton vuokraaminen on erinomainen vaihtoehto. Vaikka Mallorca on suurin Baleaarien saariryhmän saari, voi sen läpi ajaa autolla noin tunnissa. Vuokraa auto vaikkapa viikoksi, sillä seitsemässä päivässä pystyt tutustumaan moniin saaren tärkeimpiin kohteisiin. Palma de Mallorcasta pääset tunnissa saaren vastakkaisella rannalla sijaitsevaan Capdeperaan. Trooppisia maisemia etsivien ja rantaelämän ystävien kannattaa suunnata saaren pohjoisosissa sijaitsevaan Alcúdiaan. Saaren itäosissa rantalomailijat hurmaa puolestaan kristallinkirkkaista vesistään tunnettu Cala d’Or. Idässä luontomatkailijoita ja kaikkia upeita maisemia arvostavia kutsuu jylhä Cap de Formentor -niemimaa.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Jos Mallorcan toisinaan vilkas liikennekulttuuri ei ole sinulle entisestään tuttua, pidä huoli, että vuokra-autosi vuokrasopimukseen sisältyvät kaikki tarpeelliset vakuutukset. Lähes kaikkiin Mallorcan vuokra-autoihin sisältyy automaattisesti kolarivakuutus. Selvitä kuitenkin, sisältääkö vuokrasopimus myös esimerkiksi varkausvakuutuksen ja vastuuvakuutuksen. Etenkin vastuuvakuutus on tärkeä, sillä se korvaa mahdolliset kolmansille osapuolille aiheutuneet vahingot. Kiinnitä myös huomiota autovuokraamon tarjoavan vakuutuksen omavastuuosuuteen. Mikäli joudut Mallorcalla auto-onnettomuuden, omavastuu – joka on määritelty vakuutuksessa – jää sinun maksettavaksesi. Omavastuun osuutta voi toki pienentää, ja usein se on mahdollista poistaa kokonaan. Tästä on kuitenkin maksettava lisämaksu. Hintavertailussa kannattaa ottaa huomioon vakuutusten hinta. Vaikka itse vuokra-auton lähtöhinta olisi halpa, kuten Mallorcalla usein on, nostavat vakuutukset helposti vuokrapaketin kokonaishintaa.

Voiko Mallorcalla ajaa suomalaisella ajokortilla?

Mallorcalla voi ajaa suomalaisella ajokortilla. Muista ottaa ajokortti mukaan autovuokraamoon, sillä tarvitset sitä autoa noutaessasi. Pidä mukana myös virallinen henkilöllisyystodistus.

Mistä auton nouto ja palautus Mallorcalla onnistuu?

Autonvuokraus Mallorcalla on helppoa etenkin saaren pääkaupungissa Palmassa tai Palma de Mallorcan lentoasemalla. Lentoasemalla ja Palman kaupungissa toimivat monet suuret kansainväliset autovuokraamoketjut ja myös pienemmät paikalliset autovuokraamot. Koska tarjonta on kattavaa, vertaile vakuutuksia ja vuokraehtoja tarkasti ennen oman vuokra-auton varaamista. Auton nouto onnistuu kätevästi Palma de Mallorcan lentoasemalta saarelle saapuessasi. Lähtiessä voit palauttaa auton samaan paikkaan. Jos haluat auton vaikka vain päiväksi, voit vuokrata menopelin kätevästi myös Palma de Mallorcan ydinkaupunkialueelta. Myös monissa muissa Mallorcan suosituissa matkailukaupungeissa toimii autovuokraamoita. Mikäli haluat, että vuokra-auto toimitetaan suoraan hotellillesi, onnistuu se lisämaksusta ainakin Palma de Mallorcassa. Isoimmat autovuokraamot hoitavat tarvittaessa myös auton noudon ilmoittamastasi paikasta.


Autonvuokraustarjoukset Mallorca, Baleaarit

Löydä kohteesta Mallorca juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni cars

8 € - 44 €

Kaikki autotyypit

8 € - 51 €

pieni car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Mallorca, Espanjan on 25 €. Halvin aika vuokrata pieni car kohteessa Mallorca, Espanjan on tammikuuta. Hinta on 68 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 8 € per päivä. pieni carvuokraus on tyypillisesti 29 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Mallorca, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Mallorca voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Mallorca pieni car vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Mallorca, Espanjan on 33 €. Halvin aika vuokrata keskikoko car kohteessa Mallorca, Espanjan on maaliskuuta. Hinta on 61 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 13 € per päivä. keskikoko carvuokraus on tyypillisesti 6 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Mallorca, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Mallorca voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Mallorca keskikoko car vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

suuri car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Mallorca, Espanjan on 69 €. Halvin aika vuokrata suuri car kohteessa Mallorca, Espanjan on elokuuta. Hinta on 32 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 47 € per päivä. suuri carvuokraus on tyypillisesti 50 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Mallorca, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Mallorca voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Mallorca, Espanjan on 28 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Mallorca, Espanjan on marraskuuta. Hinta on 79 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 6 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 20 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Mallorca, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Mallorca voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Mallorca Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Mallorca, Espanjan on 41 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Mallorca, Espanjan on joulukuuta. Hinta on 36 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 27 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 17 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Mallorca, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Mallorca voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Mallorca, Espanjan on 45 €. Halvin aika vuokrata avoauto kohteessa Mallorca, Espanjan on marraskuuta. Hinta on 72 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 13 € per päivä. avoautovuokraus on tyypillisesti 24 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Mallorca, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Mallorca voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

5 €/pvä

4 Mar - 11 Mar
Ford Fiesta
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

5 €/pvä

4 Mar - 11 Mar
Ford Focus
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

6 €/pvä

4 Mar - 11 Mar
Toyota Yaris

Mallorca autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Mallorca, Baleaarit

Dollar

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,3

Comfort

9,3

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

5,3

Value

8,0

Sixt

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,4

Comfort

9,2

Kokonaisarvosana

7,9

Nouto/palautus

8,1

Value

7,6

Ok Mobility

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,4

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

7,2

Nouto/palautus

6,4

Value

7,2

Avis

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,3

Comfort

7,8

Kokonaisarvosana

7,1

Nouto/palautus

6,3

Value

7,3

Europcar

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,2

Comfort

8,2

Kokonaisarvosana

6,5

Nouto/palautus

6,8

Value

5,7

CLICK RENT

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

6,4

Nouto/palautus

5,8

Value

6,4

Goldcar Rental SP

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

7,2

Kokonaisarvosana

4,6

Nouto/palautus

5,3

Value

4,6

Budget

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,9

Comfort

5,9

Kokonaisarvosana

5,4

Nouto/palautus

4,7

Value

5,4

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Mallorca

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Mallorca

Suosituin vuokraamo

Record Go

Suositut autotyypit

Mini, Compact, Economy

Halvin vuokra-auto

13 €

Suosituin malli

Volkswagen T-Cross
Suosituin Mallorca autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Record Go. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Goldcar Rental SP ja Amigos Car Rental.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Mallorca viimeisten 72 tunnin aikana: Mini, Compact, Economy.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Mallorca on 13 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 25 €/pvä.
Kohteen Mallorca suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Volkswagen T-Cross. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Nissan Qashqai.

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Mallorca autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Palma-ranta2,0 km

Läheiset nähtävyydet:

Palma-ranta8,9 km

Läheiset nähtävyydet:

Palma-ranta56,7 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Mallorca suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Mallorca
Hotel Victoria Gran Meliá

Hotel Victoria Gran Meliá

Avenida Joan Miro 21, Palma de Mallorca, Mallorca, Spain

2,2 km kaupungin keskustasta

Iberostar Selection Llaut Palma - Adults Only

Iberostar Selection Llaut Palma - Adults Only

Avenida America 2, Palma de Mallorca, Mallorca, Spain

10,7 km kaupungin keskustasta

Nixe Palace Hotel

Nixe Palace Hotel

Avenida Joan Miro 269, Palma de Mallorca, Mallorca, Spain

4,1 km kaupungin keskustasta

Iberostar Selection Playa de Palma

Iberostar Selection Playa de Palma

Marbella, 36, Palma de Mallorca, Mallorca, Spain

9,1 km kaupungin keskustasta

Melia Palma Bay

Melia Palma Bay

Calle Felicia Fuster 4, Palma de Mallorca, Mallorca, Spain

1,5 km kaupungin keskustasta

Catalonia Majorica Hotel

Catalonia Majorica Hotel

Garita 3, Palma de Mallorca, Mallorca, Spain

2,8 km kaupungin keskustasta

Hotel Joan Miró Museum

Hotel Joan Miró Museum

Carrer de Bartomeu Fons, 8, Palma de Mallorca, Mallorca, Spain

3,8 km kaupungin keskustasta

Alua Leo

Alua Leo

C/ Manuela de Los Herreros nº12, Palma de Mallorca, Mallorca, Spain

7,6 km kaupungin keskustasta

Hipotels Playa De Palma Palace

Hipotels Playa De Palma Palace

7600 Avd. Fra Joan Llabres Playa De Palma, Palma de Mallorca, Mallorca, Spain

10,5 km kaupungin keskustasta

Js Palma Stay Adults Only

Js Palma Stay Adults Only

C/ Pins, 26, Palma de Mallorca, Mallorca, Spain

6,5 km kaupungin keskustasta

Hotel Palladium

Hotel Palladium

Paseo Mallorca, 40, Palma de Mallorca, Mallorca, Spain

0,8 km kaupungin keskustasta

Hotel Palma Bellver Affiliated by Meliá

Hotel Palma Bellver Affiliated by Meliá

Paseo Maritimo 11, Palma de Mallorca, Mallorca, Spain

1,7 km kaupungin keskustasta

Aparthotel Fontanellas Playa

Aparthotel Fontanellas Playa

7610 Calle Caravel La Playa De Palma, Palma de Mallorca, Mallorca, Spain

7,7 km kaupungin keskustasta

Sol Lunamar Palmanova Apartamentos - Adults Only

Sol Lunamar Palmanova Apartamentos - Adults Only

Mallorca, Mallorca, Espanja

11,6 km kaupungin keskustasta

Concepció by Nobis, Palma, a Member by Design Hotels

Concepció by Nobis, Palma, a Member by Design Hotels

Carrer De La Concepció 34, Palma de Mallorca, Mallorca, Spain

0,7 km kaupungin keskustasta

Hotel Java

Hotel Java

Carrer de Goleta, 7, Palma de Mallorca, Mallorca, Spain

7,7 km kaupungin keskustasta

Hotel Almudaina

Hotel Almudaina

Avenida Jaime III, 9, Palma de Mallorca, Mallorca, Spain

0,5 km kaupungin keskustasta

Melia South Beach

Melia South Beach

Avenida Notario Alemany, Nº 1, Calvià Beach Resort, Palma de Mallorca, Mallorca, Spain

12,5 km kaupungin keskustasta


Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Mallorca - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Mallorca, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Mallorca, Espanja autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Mallorca. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Mallorca valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Mallorca maaliskuu ajaksi?

Kun keskiarvolämpötilat ovat 15 °C ja sademäärä yleensä 30 mm cm maaliskuu aikana, kannattaa harkita perusmallisen auton vuokrausta, kun matkustat kohteeseen Mallorca. Tällainen auto pystyy käsittelemään lämpötilan ja sateiden vaihtelut maaliskuu aikana, ja se on suosittu valinta niiden matkustajien joukossa, jotka suuntaavat kohteeseen Mallorca. Standardi vuokraaminen kaupungissa Mallorca maksaa keskimäärin 118 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Mallorca, Espanja?

Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Mallorca tulisi sinun noudattaa kaupungin 50 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 100 km/t ja moottoriteillä Mallorca kaupungissa 120 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Mallorca ajat.

Millainen sää on kohteessa Mallorca, Espanja kuukauden helmikuu aikana?

Kuukauden helmikuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Mallorca on 12 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 30 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Mallorca.

Onko sää kaupungissa Mallorca samanlainen kuin muualla Baleaarit alueella?

Ilmasto alueella Baleaarit kuukauden helmikuu aikana on yleensä 12 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 35 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Mallorca lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Mallorca hinnat?

autoa Mallorca hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Mallorca?

helmikuuta 2024 alkaen 90 toimijaa on valittavissa autoa Mallorca osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Mallorca?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Mallorca. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Mallorca?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Mallorca. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Mallorca?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Mallorca käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Mallorca?

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Mallorca, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Mallorca, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Mallorca autoillle.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Mallorca momondo avulla?

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien Mallorca.

Löytyykö kohteesta Mallorca autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, kohteesta Mallorca löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Voinko etsiä Mallorca vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Mallorca vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Mallorca

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Mallorca


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Autot Palma De Mallorcalla
Thu 7/3
Keskipäivä
Thu 14/3
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.