Autonvuokraus Mallorca - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Mallorca? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

la 19.10.
Keskipäivä
su 20.10.
Keskipäivä
Vertaile vs. momondo |

Milloin on edullisinta vuokrata auto kohteessa Mallorca?

60 EUR
40 EUR
20 EUR
0 EUR
Kaikki
0 - 39 EUR
Economy
0 - 18 EUR

Halvin aika vuokrata auto kohteessa Mallorca on tammikuuta. Hinta on 100 % alhaisempi kuin vuoden muina kuukausina, vain per päivä. Kallein kuukausi on taas vastaavasti huhtikuuta. Jos etsit tiettyä autotyyppiä, harkitse edullisen auton vuokraamista tammikuuta. Autonvuokrauksen hinta kohteessa Mallorca voi vaihdella monien tekijöiden vuoksi, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja miten paljon etukäteen varaat auton.

Suosituimmat autovuokraamot Mallorca

Haussa hyvä autovuokraamo? Näistä vuokraamoista käyttäjämme varaavat usein vuokra-auton
wiber Suosittu Wiber Wiber tarjoaa sinulle halvimpia tarjouksia 1 toimipisteessä ympäri kaupunkia
sunnycars Eniten toimipaikkoja Sunnycars Sunnycars tarjoaa korkealaatuisia ja ylellisiä malleja 11 toimipisteessä

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Mallorca Son Sant Joan lentokenttä
Mallorca, Espanja
Läheiset nähtävyydet:
Palma-ranta 2.0 km
Cala Majorin ranta 10.7 km
Sunnycars
Av. Ingeniero Gabriel Roca, 19 Bajo
Läheiset nähtävyydet:
Cala Majorin ranta 2.5 km
Palma-ranta 8.9 km
Sixt
Avenida Diagonal 4
Läheiset nähtävyydet:
Palma-ranta 46 km
Cala Majorin ranta 53 km

Autovuokraamo Mallorca: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Mallorca
$self.agencySymbol
Dollar
Erinomainen - 9,6 (2 arvostelua)
2 vuokraamoa
$self.agencySymbol
Hiper Rent a Car
Erinomainen - 9,3 (3 arvostelua)
2 vuokraamoa
$self.agencySymbol
Autoclick Rent A Car
Erinomainen - 9,2 (1 arvostelu)
2 vuokraamoa
$self.agencySymbol
1First Car Rental
Erinomainen - 8,8 (3 arvostelua)
1 vuokraamo
$self.agencySymbol
Alamo
Erinomainen - 8,7 (6 474 arvostelua)
2 vuokraamoa
$self.agencySymbol
Enterprise
Erinomainen - 8,5 (12 810 arvostelua)
2 vuokraamoa
$self.agencySymbol
FLIZZR
Erinomainen - 8,4 (22 arvostelua)
1 vuokraamo
$self.agencySymbol
keddy by Europcar
Erinomainen - 8,2 (99 arvostelua)
3 vuokraamoa

Suosituimmat hotellit lähellä lentoasemaa Mallorca Son Sant Joan

Don’t just stay at the closest hotel, rent a car and stay at the best hotels in the area

Iberostar Selection Playa de Palma

Marbella, 36
3.0 km autovuokraamosta

Pure Salt Garonda - Adults Only

Carrer de la Mar Negra 2
3.4 km autovuokraamosta

Helios Mallorca Hotel & Apartments

Carabela, 7
2.0 km autovuokraamosta

Iberostar Cristina

Carrer de Bartomeu Xamena, 3
2.9 km autovuokraamosta

Catalonia Majorica Hotel

Garita 3
9.6 km autovuokraamosta

Iberostar Selection Llaut Palma

Avenida America 2
4.3 km autovuokraamosta

Aparthotel Fontanellas Playa

Caravela
2.1 km autovuokraamosta

Occidental Playa de Palma

Avinguda Del Fra Joan Llabres 16
4.0 km autovuokraamosta

Hotel Caballero

Carrer de Neopatria, 3
2.6 km autovuokraamosta

Hotel Java

Carrer Goleta, s/n
2.0 km autovuokraamosta

Hotel Isla Mallorca & Spa

Pilar Juncosa, 7
9.3 km autovuokraamosta

Hipotels Playa de Palma Palace

Avda. Fra Joan Llabres, 20
4.1 km autovuokraamosta

Eurostars Marivent

Calle Dina Moore, 6
10.5 km autovuokraamosta

Nixe Palace Hotel

Avd Joan Miro 269
10.8 km autovuokraamosta

Gpro Valparaiso Palace & Spa

c/ Francisco Vidal Sureda, 23
9.8 km autovuokraamosta

Bq Amfora Beach Hotel - Adults Only

Volanti, 9
2.1 km autovuokraamosta

Aluasoul Palma

Maestro Ekitai Ahn, 40
2.5 km autovuokraamosta

Hotel Negresco - Adults Only

Neopatria, 2
2.7 km autovuokraamosta

Autonvuokraus Mallorca

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Mallorcalla?

Autonvuokraus Mallorcalla on mahdollista lähes kaikille yli 18-vuotiaille ajokortin suorittaneille. Ikärajat vaihtelevat vuokraamoittain, joten nuorille kuskeille sopivan vuokraamon löytäminen voi olla Mallorcalla hieman tavallista työläämpää. Monilla isoilla vuokraamoketjuilla, esimerkiksi Europcarilla, ikäraja asiakkaille Mallorcalla ja muualla Espanjassa on 21–25 vuotta, riippuen vuokra-auton tyypistä ja merkistä. Toisilla vuokraamoilla ikäraja on vain 18 vuotta. Näillä vuokraamoilla saattaa kuitenkin olla rajoituksia ajokortin voimassaoloajan suhteen. Asiakkailta saatetaan vaatia esimerkiksi vähintään vuoden voimassa ollutta ajokorttia. Nuorille kuskeille on tarjolla yleensä vain rajattu valikoima vuokra-automalleja. Esimerkiksi Sixt-autovuokraamo vuokraa tiettyjä automalleja kaikille 18 vuotta täyttäneille ajokortin suorittaneille. Auton vuokraus voi olla hankalaa paitsi nuorille, myös seniori-ikäisille kuskeille. Monilla Mallorcan autovuokraamoilla on yläikäraja, joka voi olla esimerkiksi 75–80 vuotta. Esimerkiksi Europcar vaatii yli 70-vuotiaita asiakkaitaan esittämään tuoreen lääkäritodistuksen, joka osoittaa heidän olevan ajokuntoisia. Useimmat Mallorcan autovuokraamot perivät alle 23–25-vuotiailta asiakkailtaan nuoren kuljettajan lisämaksun, joka voi nostaa vuokrauksen hintaa selvästi.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Mallorcalla

Mallocalla autoilu on matkailijallekin kohtuullisen helppoa, etenkin jos apuna on GPS-järjestelmä. Vilkkaassa kaupunkiliikenteessä on kuitenkin oltava tarkkana. Mallorcan kaupungeissa nopeusrajoitukset vaihtelevat 30–50 km/h välillä, kadusta ja alueesta riippuen. Asutusalueiden ulkopuolisilla suuremmilla teillä nopeusrajoitus on yleensä 60 km/h. Maanteillä nopeusrajoitus on 90–100 km/h ja moottoriteillä 120 km/h. Kameravalvonta saaren teillä on tavallista, joten pidä autosi nopeus rajoitusten puitteissa. Alkoholia nauttineiden ei kannata tarttua rattiin, sillä rattijuopumuksen promilleraja on Espanjassa yleensä 0,5 promillea. Nuorille, alle 21-vuotialle kuskeille, raja on tätäkin tiukempi: vain 0,1 promillea. Ajovalojen käyttö ei ole Mallorcalla tai muualla Espanjassa päivisin pakollista, mutta hämärän tultua ajovalot on sytytettävä. Tunneleihin ajettaessa ajovalojen käyttö on pakollista vuorokaudenajasta riippumatta. Mallorcalla ei tällä hetkellä ole käytössä tulliteitä, joten kaikilla saaren moottoriteillä voit ajaa ilmaiseksi. Pysäköinti voi olla haastavaa Mallorcan suosituimmissa matkailukaupungeissa, etenkin kesäisin. Esimerkiksi Palma de Mallorcan kaupunkialueella ja suosituissa rantakohteissa kannattaa hyödyntää yksityisiä, maksullisia parkkialueita. Talvikaudella ilmaisen parkkipaikan löytäminen on saarella yleensä helppoa.

Nähtävyyksiä Mallorcalla ja sen lähellä

Mallorcan saari on erinomainen autoilusaari. Autonvuokraus Mallorcalla on hyvä valinta etenkin silloin, jos toiveenasi on tutustua saareen mahdollisimman laajasti. Palma de Mallorcalla, saaren pääkaupungissa, lomailu onnistuu mainiosti ilman autoakin. Aina saaren pikkukaupunkiin kyliin tai syrjäisille rannoille ei kuitenkaan ole tarjolla joukkoliikenneyhteyksiä. Näihin paikkoihin suunnatessa auton vuokraaminen on erinomainen vaihtoehto. Vaikka Mallorca on suurin Baleaarien saariryhmän saari, voi sen läpi ajaa autolla noin tunnissa. Vuokraa auto vaikkapa viikoksi, sillä seitsemässä päivässä pystyt tutustumaan moniin saaren tärkeimpiin kohteisiin. Palma de Mallorcasta pääset tunnissa saaren vastakkaisella rannalla sijaitsevaan Capdeperaan. Trooppisia maisemia etsivien ja rantaelämän ystävien kannattaa suunnata saaren pohjoisosissa sijaitsevaan Alcúdiaan. Saaren itäosissa rantalomailijat hurmaa puolestaan kristallinkirkkaista vesistään tunnettu Cala d’Or. Idässä luontomatkailijoita ja kaikkia upeita maisemia arvostavia kutsuu jylhä Cap de Formentor -niemimaa.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Jos Mallorcan toisinaan vilkas liikennekulttuuri ei ole sinulle entisestään tuttua, pidä huoli, että vuokra-autosi vuokrasopimukseen sisältyvät kaikki tarpeelliset vakuutukset. Lähes kaikkiin Mallorcan vuokra-autoihin sisältyy automaattisesti kolarivakuutus. Selvitä kuitenkin, sisältääkö vuokrasopimus myös esimerkiksi varkausvakuutuksen ja vastuuvakuutuksen. Etenkin vastuuvakuutus on tärkeä, sillä se korvaa mahdolliset kolmansille osapuolille aiheutuneet vahingot. Kiinnitä myös huomiota autovuokraamon tarjoavan vakuutuksen omavastuuosuuteen. Mikäli joudut Mallorcalla auto-onnettomuuden, omavastuu – joka on määritelty vakuutuksessa – jää sinun maksettavaksesi. Omavastuun osuutta voi toki pienentää, ja usein se on mahdollista poistaa kokonaan. Tästä on kuitenkin maksettava lisämaksu. Hintavertailussa kannattaa ottaa huomioon vakuutusten hinta. Vaikka itse vuokra-auton lähtöhinta olisi halpa, kuten Mallorcalla usein on, nostavat vakuutukset helposti vuokrapaketin kokonaishintaa.

Voiko Mallorcalla ajaa suomalaisella ajokortilla?

Mallorcalla voi ajaa suomalaisella ajokortilla. Muista ottaa ajokortti mukaan autovuokraamoon, sillä tarvitset sitä autoa noutaessasi. Pidä mukana myös virallinen henkilöllisyystodistus.

Mistä auton nouto ja palautus Mallorcalla onnistuu?

Autonvuokraus Mallorcalla on helppoa etenkin saaren pääkaupungissa Palmassa tai Palma de Mallorcan lentoasemalla. Lentoasemalla ja Palman kaupungissa toimivat monet suuret kansainväliset autovuokraamoketjut ja myös pienemmät paikalliset autovuokraamot. Koska tarjonta on kattavaa, vertaile vakuutuksia ja vuokraehtoja tarkasti ennen oman vuokra-auton varaamista. Auton nouto onnistuu kätevästi Palma de Mallorcan lentoasemalta saarelle saapuessasi. Lähtiessä voit palauttaa auton samaan paikkaan. Jos haluat auton vaikka vain päiväksi, voit vuokrata menopelin kätevästi myös Palma de Mallorcan ydinkaupunkialueelta. Myös monissa muissa Mallorcan suosituissa matkailukaupungeissa toimii autovuokraamoita. Mikäli haluat, että vuokra-auto toimitetaan suoraan hotellillesi, onnistuu se lisämaksusta ainakin Palma de Mallorcassa. Isoimmat autovuokraamot hoitavat tarvittaessa myös auton noudon ilmoittamastasi paikasta. (Tarkastettu: 17/05/2019).


Aloita matkan suunnittelu Mallorca

 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00