Autonvuokraukset kohteessa Mallorca, Baleaarit

Haussa halpa vuokra-auto Mallorca, Baleaarit? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Mallorca, Mallorca, Espanja
14. joulukuu — 21. joulukuu
Sama palautus
Mallorca, Mallorca, Espanja
ke 14/12
Keskipäivä
ke 21/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Tärkeää tietoa Mallorca autonvuokrauksesta

Autonvuokraus Mallorcalla on mahdollista lähes kaikille yli 18-vuotiaille ajokortin suorittaneille. Ikärajat vaihtelevat vuokraamoittain, joten nuorille kuskeille sopivan vuokraamon löytäminen voi olla Mallorcalla hieman tavallista työläämpää. Monilla isoilla vuokraamoketjuilla, esimerkiksi Europcarilla, ikäraja asiakkaille Mallorcalla ja muualla Espanjassa on 21–25 vuotta, riippuen vuokra-auton tyypistä ja merkistä. Toisilla vuokraamoilla ikäraja on vain 18 vuotta. Näillä vuokraamoilla saattaa kuitenkin olla rajoituksia ajokortin voimassaoloajan suhteen. Asiakkailta saatetaan vaatia esimerkiksi vähintään vuoden voimassa ollutta ajokorttia. Nuorille kuskeille on tarjolla yleensä vain rajattu valikoima vuokra-automalleja. Esimerkiksi Sixt-autovuokraamo vuokraa tiettyjä automalleja kaikille 18 vuotta täyttäneille ajokortin suorittaneille. Auton vuokraus voi olla hankalaa paitsi nuorille, myös seniori-ikäisille kuskeille. Monilla Mallorcan autovuokraamoilla on yläikäraja, joka voi olla esimerkiksi 75–80 vuotta. Esimerkiksi Europcar vaatii yli 70-vuotiaita asiakkaitaan esittämään tuoreen lääkäritodistuksen, joka osoittaa heidän olevan ajokuntoisia. Useimmat Mallorcan autovuokraamot perivät alle 23–25-vuotiailta asiakkailtaan nuoren kuljettajan lisämaksun, joka voi nostaa vuokrauksen hintaa selvästi.

Mallocalla autoilu on matkailijallekin kohtuullisen helppoa, etenkin jos apuna on GPS-järjestelmä. Vilkkaassa kaupunkiliikenteessä on kuitenkin oltava tarkkana. Mallorcan kaupungeissa nopeusrajoitukset vaihtelevat 30–50 km/h välillä, kadusta ja alueesta riippuen. Asutusalueiden ulkopuolisilla suuremmilla teillä nopeusrajoitus on yleensä 60 km/h. Maanteillä nopeusrajoitus on 90–100 km/h ja moottoriteillä 120 km/h. Kameravalvonta saaren teillä on tavallista, joten pidä autosi nopeus rajoitusten puitteissa. Alkoholia nauttineiden ei kannata tarttua rattiin, sillä rattijuopumuksen promilleraja on Espanjassa yleensä 0,5 promillea. Nuorille, alle 21-vuotialle kuskeille, raja on tätäkin tiukempi: vain 0,1 promillea. Ajovalojen käyttö ei ole Mallorcalla tai muualla Espanjassa päivisin pakollista, mutta hämärän tultua ajovalot on sytytettävä. Tunneleihin ajettaessa ajovalojen käyttö on pakollista vuorokaudenajasta riippumatta. Mallorcalla ei tällä hetkellä ole käytössä tulliteitä, joten kaikilla saaren moottoriteillä voit ajaa ilmaiseksi. Pysäköinti voi olla haastavaa Mallorcan suosituimmissa matkailukaupungeissa, etenkin kesäisin. Esimerkiksi Palma de Mallorcan kaupunkialueella ja suosituissa rantakohteissa kannattaa hyödyntää yksityisiä, maksullisia parkkialueita. Talvikaudella ilmaisen parkkipaikan löytäminen on saarella yleensä helppoa.

Mallorcan saari on erinomainen autoilusaari. Autonvuokraus Mallorcalla on hyvä valinta etenkin silloin, jos toiveenasi on tutustua saareen mahdollisimman laajasti. Palma de Mallorcalla, saaren pääkaupungissa, lomailu onnistuu mainiosti ilman autoakin. Aina saaren pikkukaupunkiin kyliin tai syrjäisille rannoille ei kuitenkaan ole tarjolla joukkoliikenneyhteyksiä. Näihin paikkoihin suunnatessa auton vuokraaminen on erinomainen vaihtoehto. Vaikka Mallorca on suurin Baleaarien saariryhmän saari, voi sen läpi ajaa autolla noin tunnissa. Vuokraa auto vaikkapa viikoksi, sillä seitsemässä päivässä pystyt tutustumaan moniin saaren tärkeimpiin kohteisiin. Palma de Mallorcasta pääset tunnissa saaren vastakkaisella rannalla sijaitsevaan Capdeperaan. Trooppisia maisemia etsivien ja rantaelämän ystävien kannattaa suunnata saaren pohjoisosissa sijaitsevaan Alcúdiaan. Saaren itäosissa rantalomailijat hurmaa puolestaan kristallinkirkkaista vesistään tunnettu Cala d’Or. Idässä luontomatkailijoita ja kaikkia upeita maisemia arvostavia kutsuu jylhä Cap de Formentor -niemimaa.

Jos Mallorcan toisinaan vilkas liikennekulttuuri ei ole sinulle entisestään tuttua, pidä huoli, että vuokra-autosi vuokrasopimukseen sisältyvät kaikki tarpeelliset vakuutukset. Lähes kaikkiin Mallorcan vuokra-autoihin sisältyy automaattisesti kolarivakuutus. Selvitä kuitenkin, sisältääkö vuokrasopimus myös esimerkiksi varkausvakuutuksen ja vastuuvakuutuksen. Etenkin vastuuvakuutus on tärkeä, sillä se korvaa mahdolliset kolmansille osapuolille aiheutuneet vahingot. Kiinnitä myös huomiota autovuokraamon tarjoavan vakuutuksen omavastuuosuuteen. Mikäli joudut Mallorcalla auto-onnettomuuden, omavastuu – joka on määritelty vakuutuksessa – jää sinun maksettavaksesi. Omavastuun osuutta voi toki pienentää, ja usein se on mahdollista poistaa kokonaan. Tästä on kuitenkin maksettava lisämaksu. Hintavertailussa kannattaa ottaa huomioon vakuutusten hinta. Vaikka itse vuokra-auton lähtöhinta olisi halpa, kuten Mallorcalla usein on, nostavat vakuutukset helposti vuokrapaketin kokonaishintaa.

Mallorcalla voi ajaa suomalaisella ajokortilla. Muista ottaa ajokortti mukaan autovuokraamoon, sillä tarvitset sitä autoa noutaessasi. Pidä mukana myös virallinen henkilöllisyystodistus.

Autonvuokraus Mallorcalla on helppoa etenkin saaren pääkaupungissa Palmassa tai Palma de Mallorcan lentoasemalla. Lentoasemalla ja Palman kaupungissa toimivat monet suuret kansainväliset autovuokraamoketjut ja myös pienemmät paikalliset autovuokraamot. Koska tarjonta on kattavaa, vertaile vakuutuksia ja vuokraehtoja tarkasti ennen oman vuokra-auton varaamista. Auton nouto onnistuu kätevästi Palma de Mallorcan lentoasemalta saarelle saapuessasi. Lähtiessä voit palauttaa auton samaan paikkaan. Jos haluat auton vaikka vain päiväksi, voit vuokrata menopelin kätevästi myös Palma de Mallorcan ydinkaupunkialueelta. Myös monissa muissa Mallorcan suosituissa matkailukaupungeissa toimii autovuokraamoita. Mikäli haluat, että vuokra-auto toimitetaan suoraan hotellillesi, onnistuu se lisämaksusta ainakin Palma de Mallorcassa. Isoimmat autovuokraamot hoitavat tarvittaessa myös auton noudon ilmoittamastasi paikasta.


Autonvuokraustarjoukset Mallorca, Baleaarit

Löydä kohteesta Mallorca juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

6 € - 68 €

Kaikki autotyypit

10 € - 104 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Mallorca, Espanjan on 30 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Mallorca, Espanjan on helmikuuta. Hinta on 81 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 6 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 38 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Mallorca. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Mallorca voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Mallorca, Espanjan on 41 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Mallorca, Espanjan on maaliskuuta. Hinta on 79 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 9 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 16 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Mallorca. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Mallorca voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Mallorca, Espanjan on 71 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Mallorca, Espanjan on maaliskuuta. Hinta on 59 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 30 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 31 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Mallorca. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Mallorca voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Mallorca, Espanjan on 33 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Mallorca, Espanjan on tammikuuta. Hinta on 70 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 10 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 34 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Mallorca. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Mallorca voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Mallorca, Espanjan on 54 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Mallorca, Espanjan on maaliskuuta. Hinta on 52 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 26 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 8 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Mallorca. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Mallorca voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Luksus vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Mallorca, Espanjan on 81 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Mallorca, Espanjan on joulukuuta. Hinta on 22 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 64 € per päivä. Luksus vuokraus on tyypillisesti 40 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Mallorca. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Mallorca voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Mallorca, Espanjan on 46 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa Mallorca, Espanjan on joulukuuta. Hinta on 54 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 22 € per päivä. Avoauto vuokraus on tyypillisesti 6 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Mallorca. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Mallorca voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Mallorca autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Mallorca, Baleaarit

Enterprise

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Europcar

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

9,0

CLICK RENT

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

9,0

Nouto/palautus

9,0

Value

9,0

Hertz

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,8

Comfort

8,6

Kokonaisarvosana

8,3

Nouto/palautus

8,2

Value

7,7

Dollar

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,3

Comfort

9,3

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

6,0

Value

8,0

Sixt

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,5

Comfort

9,3

Kokonaisarvosana

7,7

Nouto/palautus

8,1

Value

7,5

Avis

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,9

Comfort

7,5

Kokonaisarvosana

6,7

Nouto/palautus

5,9

Value

7,2

Ok Mobility

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

7,2

Kokonaisarvosana

6,4

Nouto/palautus

6,8

Value

6,4

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Mallorca

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Mallorca

Suosituin vuokraamo

DRIVALIA

Suositut autotyypit

Compact, Mini, SUV

Halvin vuokra-auto

5 €

Suosituin malli

Hyundai Accent
Suosituin Mallorca autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on DRIVALIA . Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Amigos Car Rental ja Rhodium.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Mallorca viimeisten 72 tunnin aikana: Compact, Mini, SUV.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Mallorca on 5 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 15 €/pvä.
Kohteen Mallorca suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Hyundai Accent. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Citroen Berlingo.

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Mallorca autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Palma-ranta2,0 km

Läheiset nähtävyydet:

Palma-ranta56,7 km

Läheiset nähtävyydet:

Palma-ranta8,9 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Mallorca suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Mallorca

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Mallorca - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Mallorca, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Autonvuokraus viikonlopuksi kohteessa Mallorca ajankohtana tammikuu on halvimmillaan 29 € keskihinnan ollessa 82 €. Vuokrausjakson venyttäminen seitsemän päivän ajalle muuttaa hintaluokan 0 € ja 0 € välille.

Voit odottaa löytäväsi halvimmat vuokra-autohinnat kaupungissa Mallorca Amigos Car Rental vuokraamolta, jolla on 1 toimipiste kaupungissa. momondo-käyttäjät ovat löytäneet niinkin alhaiset päivähinnat kuin 4 €, mutta Amigos Car Rental keskimääräinen hinta autonvuokraukselle kaupungissa Mallorca on 12 €/päivä.

Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Mallorca. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Mallorca valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

Kun keskiarvolämpötilat ovat 12 °C ja sademäärä yleensä 30 mm cm tammikuu aikana, kannattaa harkita perusmallisen auton vuokrausta, kun matkustat kohteeseen Mallorca. Tällainen auto pystyy käsittelemään lämpötilan ja sateiden vaihtelut tammikuu aikana, ja se on suosittu valinta niiden matkustajien joukossa, jotka suuntaavat kohteeseen Mallorca. Standardi vuokraaminen kaupungissa Mallorca maksaa keskimäärin 122 €/päivä.

Yrityksellä DRIVALIA on eniten vuokraamoja kaupungissa Mallorca, Espanja, josta löytyy yhteensä 1 toimipaikka. momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 17 €/päivä tarjouksia DRIVALIA vuokra-autoille kaupungissa Mallorca, Espanja.

Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Mallorca tulisi sinun noudattaa kaupungin 50 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 100 km/t ja moottoriteillä Mallorca kaupungissa 120 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Mallorca ajat.

Kuukauden joulukuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Mallorca on 13 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 50 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Mallorca.

Ilmasto alueella Baleaarit kuukauden joulukuu aikana on yleensä 13 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 45 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Mallorca lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Mallorca

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Mallorca

Vuokra-autotyypit, jotka ovat suosittuja kohteessa Mallorca

Vuokraa mikä tahansa näistä suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Mallorca

Tutustu alueen Espanjan muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Espanjan

Aloita matkan suunnittelu - Mallorca


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Mallorca käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Mallorca, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Mallorca autoillle.

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien Mallorca.

Kyllä, kohteesta Mallorca löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Mallorca vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.