Autonvuokraukset Kanariansaaret

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Kanariansaaret? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Espanja
4. helmikuu — 11. helmikuu
Sama palautus
Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Espanja
la 4/2
Keskipäivä
la 11/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Parhaat tarjoukset Kanariansaaret autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Kanariansaaret
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

20 €/pvä

12 huhti - 19 huhti
Ford Fiesta
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

22 €/pvä

3 helmi - 10 helmi
Volkswagen Golf
Toyota Avensis
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

22 €/pvä

3 helmi - 10 helmi
Toyota Avensis
Vauxhall Mokka
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

30 €/pvä

3 helmi - 10 helmi
Vauxhall Mokka
Toyota Aygo
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

19 €/pvä

12 huhti - 19 huhti
Toyota Aygo
Ford Ka
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

21 €/pvä

12 huhti - 19 huhti
Ford Ka
Opel Vivaro
tai vastaava Tila-auto
Maks. 5 matkustajaa

59 €/pvä

3 helmi - 10 helmi
Opel Vivaro
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

25 €/pvä

12 huhti - 19 huhti
Toyota Corolla
Nissan Qashqai
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

28 €/pvä

3 helmi - 10 helmi
Nissan Qashqai

Kanariansaaret autonvuokraustiedot

Kanariansaarten tiet ovat pääosin hyväkuntoisia, jopa pienemmätkin vuoristotiet. Saarilla on paljon moottoriteitä sekä kantateitä, jotka yhdistävät kylät ja kaupungit toisiinsa. Ajokelit ovat suurimman osan vuodesta hyvät eikä lunta juuri sada saarten eteläisen ja merellisen sijainnin vuoksi. Sateisimpina päivinä voi olla hyvä ajatus pysyä poissa kaikista pienimmiltä vuoristoteiltä – sadekautena vettä saattaa tulla runsaastikin päivän aikana. Saariryhmällä pärjää pääosin pienellä autolla, jos pysyttelee lähinnä kaupunkien alueella ja kulkee vain isompia teitä pitkin. Seikkailunhaluinen voi halutessaan vuokrata maastoauton ja suunnata saarien vuorten rinteelle sekä ajaa pieniä teitä, joille ei muilla autoilla pääse. Tottumattoman kuljettajan ei kuitenkaan välttämättä kannata omin päin poistua merkityiltä teiltä, sillä niillä kulkeminen voi olla melko vaarallistakin.

Autoilu on miellyttävä tapa matkustaa Kanariansaarilla, mutta paikallisista laeista on hyvä olla tietoinen. Jos haluaa vuokrata itselleen auton, ei kannata ajaa alkoholin vaikutuksen alaisena. Paikallinen poliisi on melko tiukka asiassa ja tienvarsilla tehdään säännöllisiä tarkistuksia. Kokemattomille kuljettajille promilleraja on lisäksi tavallista alhaisempi. Nopeuksien suhteen paikallinen viranomainen on myös melko tiukka. Valvontaa harjoitetaan sekä automaattikameroilla että poliisivalvontana. Sakko kirjoitetaan paikan päällä ja sen voi saada pienestäkin ylinopeudesta. Kanariansaarilla ajetaan Suomen tavoin oikealla puolella tietä ja ohitukset tehdään vasemmalta. Turvavyön käyttö on pakollista ja kannattaa varautua paikallisten hieman aktiivisempaan äänitorven käyttämiseen. Espanjan poliisi on myös hyvin tarkkana lastenistuinten käytöstä. Jos lapsen nähdään istuvan tavallisesti auton penkillä, voi poliisi takavarikoida auton. Vuokra-autoilijat joutuvat paikallisten tapaan noudattamaan näitä kaikkia säädöksiä. Jos mielessäsi on autonvuokraus Kanariansaarilla, kannattaa ajankohtaisimmat lait ja uusimmat säännökset aina tarkistaa ennen matkaa paikallisen viranomaisen sivustoilta. Tällöin välttyy ikäviltä tilanteilta tien päällä.

Kanariansaaret ovat pieni saariryhmä Afrikan edustalla, ja ne kuuluvat Espanjaan. Vaikka ne ovatkin itsehallintoaluetta, ovat ne Suomen lailla osa EU:ta. Tällöin suomalaisen ajokortin kaikki luokat kelpaavat siellä sellaisenaan. Kansainvälistä ajokorttia ei siis tarvitse hankkia matkaa varten. Autonvuokraus Kanariansaarilla ei kuitenkaan onnistu ilman virallista henkilöllisyystodistusta, joten passi tai henkilökortti on syytä ottaa mukaan matkalle. Pankki- tai luottokortti on myös suositeltava, vaikkakin monet autovuokraamot ottavat myös vastaan käteistä maksuvälineenä. Jos haluaa vuokrata auton, täytyy olla vähintään 18 vuoden ikäinen. Monet autovuokraamot kuitenkin vaativat korkeampaa ikää ja usein lisäksi muutaman vuoden ajokokemuksen. Alle 25-vuotiaana saattaa joutua maksamaan lisämaksua nuorena kuljettajana.


Autonvuokraustarjoukset Kanariansaaret

Löydä kohteesta Kanariansaaret juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

10 € - 39 €

Kaikki autotyypit

13 € - 70 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kanariansaaret on 22 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Kanariansaaret on syyskuuta. Hinta on 57 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 10 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 38 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kanariansaaret. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kanariansaaret voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Kanariansaaret Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kanariansaaret on 35 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Kanariansaaret on syyskuuta. Hinta on 40 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 21 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 6 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kanariansaaret. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kanariansaaret voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Kanariansaaret Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kanariansaaret on 44 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Kanariansaaret on joulukuuta. Hinta on 3 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 44 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 18 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kanariansaaret. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kanariansaaret voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kanariansaaret on 23 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Kanariansaaret on lokakuuta. Hinta on 25 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 18 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 36 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kanariansaaret. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kanariansaaret voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Kanariansaaret Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kanariansaaret on 28 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Kanariansaaret on kesäkuuta. Hinta on 69 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 9 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 22 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kanariansaaret. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kanariansaaret voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Kanariansaaret Pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kanariansaaret on 49 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa Kanariansaaret on elokuuta. Hinta on 23 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 38 € per päivä. Avoauto vuokraus on tyypillisesti 25 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kanariansaaret. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kanariansaaret voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Opel Adam
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

19 €/pvä

12 huhti - 19 huhti
Opel Adam
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

20 €/pvä

12 huhti - 19 huhti
Toyota Yaris
Fiat Panda
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

21 €/pvä

12 huhti - 19 huhti
Fiat Panda

Kanariansaaret autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Kanariansaaret

Europcar

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Top Car Canary

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,4

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

7,2

Nouto/palautus

6,0

Value

6,4

Sixt

8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

6,4

Kokonaisarvosana

6,8

Nouto/palautus

6,8

Value

5,6

Enterprise

12 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,0

Comfort

4,0

Kokonaisarvosana

4,0

Nouto/palautus

4,0

Value

4,0

Sunnycars

80 sijaintia

Canarias

29 sijaintia

Tenerifecar

22 sijaintia

ORLANDO

15 sijaintia

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Kanariansaaret autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Santa Catalina-puisto23,4 km
Canteras Beach23,8 km
Playa de las Meloneras30,4 km

Läheiset nähtävyydet:

Playa de las Meloneras100,0 km
Canteras Beach112,2 km
Santa Catalina-puisto112,5 km

Läheiset nähtävyydet:

Canteras Beach96,5 km
Santa Catalina-puisto96,9 km
Playa de las Meloneras108,7 km

Onko Espanjan Kanariansaarilla kannattavaa vuokrata auto?

Autonvuokraus ja ajaminen on yksi parhaista tavoista kiertää Kanariansaaria. Saarelta toiselle joutuu matkaamaan joko lentäen tai autolautalla, mutta saaret itsessään kiertää parhaiten vuokra-autolla. Ajaminen siellä on melko vaivatonta, mutta kannattaa kuitenkin huomioida erilainen ajokulttuuri Suomeen verrattuna. Paikalliset tapaavat ajella hieman nopeammin ja voi kestää oman aikansa, ennen kuin paikkansa löytää liikenteestä. Hyvien moottoritieyhteyksien ansioista saarella pääsee helposti kulkemaan kaupungista toiseen. Kaikista suosituimmat saaret matkailuun ovat Gran Canaria, Teneriffa ja Lanzarote. Paikan päällä ollessaan kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa alueen upeisiin rantoihin sekä vaikuttavaan vuoristoon. Suurin osa saarista on vulkaanista alkuperää ja vuoret ovat oikeastaan tulivuoria. Saarilla on myös julkista liikennettä sekä niiden sisällä että saarten välillä. Bussi sekä taksi ovat ainoat kulkuvälineet – junayhteyksiä ei ole. Ainoastaan Teneriffan saarella kulkee paikallinen raitiovaunu. Ainoa tapa kulkea saarelta toiselle on joko lentäen tai autolautalla. Autonvuokraus Kanariansaarilla on vaivatonta ja helpoiten teet sen momondon verkkosivujen kautta. Sieltä löydät sekä halvat että ylelliset vuokra-autot ja pääset valitsemaan itsellesi kaikista sopivimman ajopelin lomamatkaasi varten.


Vuokraa auto läheltä kohteen Kanariansaaret suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Kanariansaaret

Autonvuokraus Kanariansaaret

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Kanariansaaret, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Harkitse auton vuokraamista Budget vuokraamolta, mikä on tällä hetkellä käyttäjiemme mukaan paras autonvuokrausyritys alueella Kanariansaaret. Vuokraamolta Budget löytyy 5 toimipistettä suosituissa kaupungeissa alueella Kanariansaaret, kuten Puerto del Rosario. 15 arvosteluiden ja arviopisteiden 8,4/10 perusteella Budget on Kanariansaaret vierailevien suosikkivuokraamo.

7 päivää kestävä vuokraus on momondon käyttäjien suosima pituus autonvuokraukselle kohteessa Kanariansaaret. Auton vuokraaminen 7 päiväksi maksaa keskimäärin 14 €/päivä. Jos päätät vuokrata auton kohteessa Kanariansaaret viikoksi niin viikkovuokrauksen hinta on keskimäärin 94 €, ja monet käyttäjistämme valitsevat yleensä vuokrausajankohdaksi viikonlopun, jonka kokonaishinta on keskimäärin 42 €. Jos suunnitelmissasi on pidempi roadtrippi, voit vuokrata auton myös kuukaudeksi kohteessa Kanariansaaret, jolloin kokonaishinta on yleensä 592 €.


Autonvuokraukset kaupungin Kanariansaaret suosituilla lentokentillä

Vuokraa auto miltä tahansa näistä suosituista Kanariansaaret lentokentistä

Aloita matkan suunnittelu - Kanariansaaret


Miksi käyttää momondoa?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Kanariansaaret momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Kanariansaaret, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Kanariansaaret, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Kanariansaaret.

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen Kanariansaaret vuokra-autoille.

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Kanariansaaret.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.