Uusimmat tarjoukset
Oivalluksia
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset Kanariansaaret

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Kanariansaaret? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Kuljettajan ikä: 26-65
Fr 31/5
Fr 7/6

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Kanariansaaret

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Kanariansaaret

Mikä on paras autovuokraamo alueella Kanariansaaret?

Harkitse auton vuokraamista Budget vuokraamolta, mikä on tällä hetkellä käyttäjiemme mukaan paras autonvuokrausyritys alueella Kanariansaaret. Vuokraamolta Budget löytyy 5 toimipistettä suosituissa kaupungeissa alueella Kanariansaaret, kuten Puerto del Rosario. 12 arvosteluiden ja arviopisteiden 7,9/10 perusteella Budget on Kanariansaaret vierailevien suosikkivuokraamo.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Kanariansaaret?

33 % käyttäjistä vuokraa mieluummin Edullinen ajoneuvoja Kanariansaaret alueella, mikä tekee siitä suosituimman vuokra-autotyypin. Jos olet kiinnostunut myös vuokraamaan sellaisen auton kohteeseen Kanariansaaret suuntautuvan matkasi aikana, voit odottaa maksavasi noin 32 € päivältä.

Autonvuokraustarjoukset Kanariansaaret

Löydä kohteesta Kanariansaaret juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

13 € - 30 €

Kaikki autotyypit

16 € - 60 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kanariansaaret on 20 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Kanariansaaret on huhtikuuta. Hinta on 35 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 13 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 29 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kanariansaaret, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kanariansaaret voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Kanariansaaret pieni auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kanariansaaret on 25 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Kanariansaaret on huhtikuuta. Hinta on 24 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 19 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 11 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kanariansaaret, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kanariansaaret voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kanariansaaret on 54 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa Kanariansaaret on toukokuuta. Hinta on 40 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 33 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 50 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kanariansaaret, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kanariansaaret voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kanariansaaret on 22 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Kanariansaaret on huhtikuuta. Hinta on 37 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 14 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 22 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kanariansaaret, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kanariansaaret voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kanariansaaret on 33 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Kanariansaaret on huhtikuuta. Hinta on 27 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 42 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 16 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kanariansaaret, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kanariansaaret voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

luksus auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kanariansaaret on 64 €. Halvin aika vuokrata luksus auto kohteessa Kanariansaaret on toukokuuta. Hinta on 47 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 35 € per päivä. luksus autovuokraus on tyypillisesti 57 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kanariansaaret, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kanariansaaret voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kanariansaaret on 34 €. Halvin aika vuokrata avoauto kohteessa Kanariansaaret on tammikuuta. Hinta on 6 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 33 € per päivä. avoautovuokraus on tyypillisesti 20 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kanariansaaret, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kanariansaaret voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

23 €/pvä

19 Jun - 20 Jun
Ford Fiesta

Kanariansaaret autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Kanariansaaret

Europcar

9 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Top Car Canary

11 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,6

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

7,6

Nouto/palautus

6,6

Value

7,0

Sixt

8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

6,4

Kokonaisarvosana

6,8

Nouto/palautus

6,8

Value

5,6

Enterprise Rent-A-Car

12 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,6

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

6,6

Nouto/palautus

6,6

Value

8,0

Hertz

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

4,0

Kokonaisarvosana

4,0

Nouto/palautus

2,0

Value

8,0

Sunnycars

54 sijaintia

Canarias

45 sijaintia

Tenerifecar

31 sijaintia

Autonvuokraus Kanariansaaret

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Kanariansaaret, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kuinka pitkäksi aikaa ihmiset yleensä vuokraavat auton vieraillessaan kohteessa Kanariansaaret?

7 päivää kestävä vuokraus on momondon käyttäjien suosima pituus autonvuokraukselle kohteessa Kanariansaaret. Auton vuokraaminen 7 päiväksi maksaa keskimäärin 14 €/päivä. Jos päätät vuokrata auton kohteessa Kanariansaaret viikoksi niin viikkovuokrauksen hinta on keskimäärin 95 €, ja monet käyttäjistämme valitsevat yleensä vuokrausajankohdaksi viikonlopun, jonka kokonaishinta on keskimäärin 42 €. Jos suunnitelmissasi on pidempi roadtrippi, voit vuokrata auton myös kuukaudeksi kohteessa Kanariansaaret, jolloin kokonaishinta on yleensä 595 €.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Kanariansaaret hinnat?

autoa Kanariansaaret hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Kanariansaaret?

toukokuuta 2024 alkaen 343 toimijaa on valittavissa autoa Kanariansaaret osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Kanariansaaret?

Eri maissa, myös kohteessa Kanariansaaret, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Kanariansaaret?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Kanariansaaret. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Kanariansaaret?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Kanariansaaret momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Kanariansaaret?

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Kanariansaaret, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Kanariansaaret, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Kanariansaaret, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Kanariansaaret momondo avulla?

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Kanariansaaret.

Löytyykö kohteesta Kanariansaaret autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen Kanariansaaret vuokra-autoille.

Voinko etsiä Kanariansaaret vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Kanariansaaret.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Kanariansaaret

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Fr 31/5
Keskipäivä
Fr 7/6
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Kanariansaaret