Autonvuokraukset kentällä Vitoria-Gasteiz lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Vitoria-Gasteiz lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Vitoria-Gasteiz, Espanja - Vitoria (VIT)
4. huhtikuu — 7. huhtikuu
Sama palautus
Vitoria-Gasteiz, Espanja - Vitoria (VIT)
ti 4/4
Keskipäivä
pe 7/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Vitoria-Gasteiz lentokenttä autonvuokraustiedot

Autonvuokraus Espanjassa edellyttää ajokorttia, joka on ollut voimassa jo vähintään vuoden. Jotkut autovuokraamot vaativat ajokortilta kahden vuoden voimassaoloaikaa. Voit ajaa Espanjassa ongelmitta Suomen ajokortilla. Kansainvälistä ajokorttia ei vaadita EU-kansalaisilta. Euroopan ulkopuolelta tulevat matkailijat voivat sen sijaan tarvita kansainvälisen ajokortin niin autovuokraamossa kuin myös tien päällä. Ota ajokortin lisäksi mukaan autovuokraamoon passi sekä kopio passistasi – ja pidä niitä mukanasi aina, kun ajat. Vuokra-auto on helppoa varata ennakkoon, ja etukäteisvarauksen avulla voit olla varma, että autoja on saatavilla. Etukäteen varaamalla löydät myös hyvät autonvuokraustarjoukset ja halvat vuokra-autot. Vuokra-auton voi maksaa helposti tyypillisillä maksukorteilla. Monet autovuokraamot vaativat luottokortin, joka on auton vuokraajan omissa nimissä. Muista, että autonvuokraus on Espanjassa mahdollista pääsääntöisesti vain yli 21-vuotiaille. Osa autovuokraamoista perii alle 25-vuotiailta nuoren kuljettajan lisämaksun. Jos haluat vuokrata jonkun muun ajoneuvon kuin perinteisen henkilöauton, voi ikäraja muissa autoluokissa olla korkeampi kuin 21 vuotta.

Vaikka Vitoria Gasteizin lentokenttä on pieni, palvelee kaikkia matkustajia kentällä ilmainen Wi-Fi-yhteys. Lentokenttä on suunniteltu yhteen tasoon, joten myös liikkumisesteisten tai pyörätuolissa olevien on helppo asioida autovuokraamoiden palvelupisteissä. Jos haluat vuokrata auton lentoasemalta, hintaan sisältyy yleensä niin sanottu perusvakuutus, joka kattaa esimerkiksi tulipalot ja kolarit. On hyvä ottaa huomioon, ettei matkavakuutus korvaa vuokra-autolle sattuvia vahinkoja, joten lisävakuutusta kannattaa harkita. Kysy vuokraamolta erilaisista vakuutusmahdollisuuksista. Voit esimerkiksi minimoida omavastuuosuutesi pienellä päivittäisellä lisämaksulla. Espanja on täynnä vuoristoteitä, ja osa Baskimaan teistä voi olla hyvin kapeita, joten ajaessa voi sattua yllättäviä tilanteita. Lisävakuutuksia saa puhjenneisiin renkaisiin, tuulilasin särkymiseen ja jopa auton hinausta varten. Kysy vuokraamolta myös autoihin saatavilla olevista lisävarusteista, kuten lasten turvaistuimista ja vauvojen turvakaukaloista.


0

Vitoria-Gasteiz lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Vitoria-Gasteiz lentokenttä

Dollar

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

8,0

Avis

2 sijaintia

Budget

1 sijainti

Goldcar Rental SP

1 sijainti

Hertz

1 sijainti

keddy by Europcar

1 sijainti

Rhodium

1 sijainti

Sunnycars

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Vitoria-Gasteiz suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Vitoria-Gasteiz

Miksi käyttää momondoa?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Vitoria-Gasteiz lentokenttä momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Vitoria-Gasteiz lentokenttä suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.