Autonvuokraukset Valencian itsehallintoalue

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Valencian itsehallintoalue? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Alicante, Valencian itsehallintoalue, Espanja
7. helmikuu — 14. helmikuu
Sama palautus
Alicante, Valencian itsehallintoalue, Espanja
ti 7/2
Keskipäivä
ti 14/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Parhaat tarjoukset Valencian itsehallintoalue autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Valencian itsehallintoalue
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

6 €/pvä

15 helmi - 20 helmi
Ford Fiesta
Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

7 €/pvä

15 helmi - 20 helmi
Opel Astra
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

9 €/pvä

15 helmi - 20 helmi
Toyota Corolla
Citroen C4 Picasso
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

26 €/pvä

15 helmi - 20 helmi
Citroen C4 Picasso
Volkswagen Tiguan
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

10 €/pvä

15 helmi - 20 helmi
Volkswagen Tiguan
Volkswagen up!
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

6 €/pvä

15 helmi - 20 helmi
Volkswagen up!
Toyota Yaris
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

29 €/pvä

15 helmi - 20 helmi
Toyota Yaris
Opel Crossland X
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

17 €/pvä

15 helmi - 20 helmi
Opel Crossland X
Skoda Octavia
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

32 €/pvä

15 helmi - 20 helmi
Skoda Octavia

Valencian itsehallintoalue autonvuokraustiedot

Valencian itsehallintoalueen ajo-olosuhteet vaihtelevat erittäin paljon vuodenajan ja paikan mukaan. Rannikkoalueella lämpötila on plussan puolella ympäri vuoden, ja lumisateita ei käytännössä ole juuri koskaan. Kuitenkin sisämaahan matkustettaessa kannattaa pitää mielessä, että talvisin vuoristoalueilla saattaa olla jonkin verran lunta sekä pakkasta. Jos sinne on aikeissa matkustaa, kannattaa varmistaa etukäteen autovuokraamosta talvirenkaiden saatavuus. Muualla alueella niille ei oikeastaan ole minkäänlaista tarvetta. Ilmastointi taas on hyvin tarpeellinen varuste ja lisää matkustusmukavuutta huomattavasti. Kesäisin helteet voivat olla vaarallisen kovia ja lämpötila saattaa autossa nousta jopa sietämättömän kuumaksi. Tiet ovat Valencian itsehallintoalueella pääosin hyvässä kunnossa – kuten Espanjassa yleisestikin. Moottoritiet yhdistävät isommat sekä pienemmät kaupungit, ja pienempiä teitä pitkin pääsee myös lähes jokaiseen alueen kolkkaan. Pienellä autolla pärjää miltei kaikkialla – kaupungissa ja kylissä sellainen voi olla jopa maasturia kätevämpi. Tiet ovat usein keskustassa kapeita ja pysäköintiruudut melko pieniä. Vuoristoon suuntaavan kannattaa harkita nelivetoisen auton vuokraamista.

Valencian itsehallintoalueella vallitsevat samat tieliikennesäännöt kuin muuallakin Espanjassa. Siellä ajetaan tien oikealla puolella ja ohitukset tehdään pääosin aina vasemmalta. Turvavyö on pakollinen sekä lastenistuinten käyttöä valvotaan erittäin tarkasti. Poliisi voi pahimmassa tapauksessa jopa takavarikoida auton, jos näkee lapsen istumassa auton penkillä ilman lastenistuinta. Nopeusvalvonta on sekin tarkkaa ja sakot voi saada jo erittäin pienestä ylinopeudesta. Poliisi lisäksi kirjoittaa sakon jo saman tien paikan päällä ja automaattivalvonnasta ne lähetetään suoraan kotiin. Auton vuokraaminen ja alkoholin vaikutuksen alaisena ajaminen ei myöskään ole hyvä ajatus. Sanktiot ovat kovat ja nuorten kuljettajien kohdalla promillerajat vielä alhaisemmat. Jos haluaa vuokrata auton Valencian itsehallintoalueella Espanjassa, on hyvä olla tietoinen ajankohtaisimmista uusista säännöksistä. Nämä tarkistat helpoiten paikallisen viranomaisen verkkosivustojen kautta. Tällöin välttyy ikäviltä tilanteilta paikan päällä eikä joudu poliisin kanssa tekemisiin sääntörikkomusten vuoksi.

Vaikka Valencialla onkin itsehallinto, kuuluu se Espanjan valtioon ja siellä noudatetaan samoja tieliikennelakeja kuin muuallakin maassa. Espanja on Suomen tavoin EU-maa, joten suomalainen ajokortti kelpaa siellä sellaisenaan. Kaikki ajokorttiluokat ovat Espanjassa yhtä lailla voimassa kuin Suomessakin. Kansainvälistä ajokorttia ei siis tarvitse hankkia matkaa varten. Monet ulkomailla myönnetyt ajokortit kelpaavat myös paikalliselle viranomaiselle sekä autovuokraamoille. Autonvuokraus onnistuu Valenciassa täysi-ikäiseltä henkilöltä – usein kuitenkin autovuokraamot vaativat korkeampaa ikää. Alle 25-vuotias kuljettaja voi joutua maksamaan lisämaksua nuoren ikänsä takia. Ajokokemusta vaaditaan usein myös muutaman vuoden verran. Ajokortin lisäksi tarvitsee voimassa olevan passin tai henkilökortin, jos mielii vuokrata auton. Pankki- tai luottokortti kannattaa ottaa mukaan matkalle.


Autonvuokraustarjoukset Valencian itsehallintoalue

Löydä kohteesta Valencian itsehallintoalue juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

13 € - 42 €

Kaikki autotyypit

21 € - 69 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Valencian itsehallintoalue on 24 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Valencian itsehallintoalue on tammikuuta. Hinta on 48 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 13 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 44 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Valencian itsehallintoalue. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Valencian itsehallintoalue voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Valencian itsehallintoalue Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Valencian itsehallintoalue on 40 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Valencian itsehallintoalue on tammikuuta. Hinta on 57 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 18 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 7 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Valencian itsehallintoalue. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Valencian itsehallintoalue voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Valencian itsehallintoalue Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Valencian itsehallintoalue on 67 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Valencian itsehallintoalue on marraskuuta. Hinta on 46 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 37 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 36 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Valencian itsehallintoalue. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Valencian itsehallintoalue voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Valencian itsehallintoalue on 30 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Valencian itsehallintoalue on syyskuuta. Hinta on 59 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 13 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 30 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Valencian itsehallintoalue. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Valencian itsehallintoalue voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Valencian itsehallintoalue Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Valencian itsehallintoalue on 58 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Valencian itsehallintoalue on tammikuuta. Hinta on 70 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 18 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 26 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Valencian itsehallintoalue. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Valencian itsehallintoalue voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Luksus vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Valencian itsehallintoalue on 60 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Valencian itsehallintoalue on toukokuuta. Hinta on 9 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 56 € per päivä. Luksus vuokraus on tyypillisesti 28 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Valencian itsehallintoalue. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Valencian itsehallintoalue voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Valencian itsehallintoalue on 42 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa Valencian itsehallintoalue on marraskuuta. Hinta on 82 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 8 € per päivä. Avoauto vuokraus on tyypillisesti 3 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Valencian itsehallintoalue. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Valencian itsehallintoalue voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Toyota Aygo
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

6 €/pvä

15 helmi - 20 helmi
Toyota Aygo
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

6 €/pvä

15 helmi - 20 helmi
Opel Corsa
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

7 €/pvä

15 helmi - 20 helmi
Toyota Corolla

Valencian itsehallintoalue autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Valencian itsehallintoalue

Alamo

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

9,5

Nouto/palautus

10,0

Value

9,5

Goldcar Rental SP

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

9,0

Nouto/palautus

8,0

Value

8,0

Budget

11 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,6

Kokonaisarvosana

8,3

Nouto/palautus

8,0

Value

7,6

Europcar

8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Enterprise

10 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,5

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

7,8

Nouto/palautus

7,5

Value

7,6

Hertz

8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

7,0

Value

7,3

Avis

10 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,2

Comfort

6,4

Kokonaisarvosana

6,4

Nouto/palautus

6,4

Value

6,4

Sunnycars

27 sijaintia

Vuokraa auto läheltä kohteen Valencian itsehallintoalue suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Valencian itsehallintoalue

Autonvuokraus Valencian itsehallintoalue

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Valencian itsehallintoalue, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Alueen Valencian itsehallintoalue paras autovuokraamo on Budget, joka on saanut 8,3/10 arviopisteet 6 momondo käyttäjien arvostelujen perusteella. Vuokraamolla Budget on 11 toimipistettä kohteessa Valencian itsehallintoalue mukaan lukien kaupunki Benidorm.

Harkitse auton vuokraamista kohteessa Valencian itsehallintoalue 7 päiväksi, mikä on suosituin aika, jonka matkailijat yleensä viettävät alueella. Keskimääräinen päivittäinen vuokra 7 päiväksi on 18 €. Viikonlopun tai viikon kestävät autonvuokraukset maksavat yleensä 129 € ja 58 €. Pitkäaikaisempia vuokra-auto tarpeita ajatellen yhden kuukauden pituinen Valencian itsehallintoalue autonvuokraus maksaa keskimäärin 796 €.


Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Valencian itsehallintoalue

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Valencian itsehallintoalue

Autonvuokraukset kaupungin Valencian itsehallintoalue suosituilla lentokentillä

Vuokraa auto miltä tahansa näistä suosituista Valencian itsehallintoalue lentokentistä

Aloita matkan suunnittelu - Valencian itsehallintoalue


Miksi käyttää momondoa?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Valencian itsehallintoalue. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Valencian itsehallintoalue antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Valencian itsehallintoalue tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Valencian itsehallintoalue.

Voit erityisesti suodattaa Valencian itsehallintoalue vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Valencian itsehallintoalue, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.