Autonvuokraukset kohteessa Puerto del Rosario, Kanariansaaret

Haussa halpa vuokra-auto Puerto del Rosario, Kanariansaaret? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Puerto del Rosario, Fuerteventura, Espanja
26. toukokuu — 2. kesäkuu
Sama palautus
Puerto del Rosario, Fuerteventura, Espanja
to 26/5
Keskipäivä
to 2/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Puerto del Rosario, Kanariansaaret

Löydä kohteesta Puerto del Rosario juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

10 € - 50 €

Kaikki autotyypit

10 € - 50 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Puerto del Rosario, Espanjan on 11 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Puerto del Rosario, Espanjan on tammikuuta. Hinta on 10 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 10 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 0 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Puerto del Rosario. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Puerto del Rosario voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Puerto del Rosario autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Puerto del Rosario, Kanariansaaret
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,0

Comfort

4,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Value

2,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,4

Comfort

5,9

Kokonaisarvosana

5,4

Nouto/palautus

6,4

Value

4,9
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

4,0

Nouto/palautus

4,0

Value

4,0
5 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia

Vuokraa auto läheltä kohteen Puerto del Rosario suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Puerto del Rosario

Autonvuokraus Puerto del Rosario

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Puerto del Rosario, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Puerto del Rosario on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Puerto del Rosario suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Top Car Canary, Budget ja INTERRENT , joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Puerto del Rosario huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 50 km/t ellei toisin mainita. Puerto del Rosario taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 100 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Puerto del Rosario rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 120 km/t.

Kuukauden toukokuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Puerto del Rosario on 19 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 1 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Puerto del Rosario.

Jos etsit Puerto del Rosario vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden toukokuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Kanariansaaret lämpötila on yleensä 19 °C ja sademäärä vastaavasti 3,5 mm.


Tutustu alueen Espanjan muihin autonvuokrauksiin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Espanjan

Aloita matkan suunnittelu - Puerto del Rosario


Miksi käyttää momondoa?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Puerto del Rosario momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Puerto del Rosario, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Puerto del Rosario, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta Puerto del Rosario.

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen Puerto del Rosario vuokra-autoille.

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Puerto del Rosario.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.