Autonvuokraus Málaga, Espanja

Haussa halpa vuokra-auto Málaga, Espanja? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Málaga, AN, Espanja
24. kesäkuu — 1. heinäkuu
Sama palautus
Málaga, AN, Espanja
to 24/6
Keskipäivä
to 1/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Málaga, Espanja

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni Cars

7 € - 17 €

All Car Types

21 € - 54 €

Pieni auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Málaga, Espanja on 13 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Málaga, Espanja on marraskuuta. Hinta on 47 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 7 € päivässä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 62 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Málaga. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Málaga voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Málaga Pieni vuokra-autohinnat.

Keskikoko auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Málaga, Espanja on 34 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Málaga, Espanja on marraskuuta. Hinta on 52 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 17 € päivässä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 3 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Málaga. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Málaga voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Málaga Keskikoko vuokra-autohinnat.

Suuri auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Málaga, Espanja on 49 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Málaga, Espanja on huhtikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 31 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Málaga. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Málaga voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Málaga Suuri vuokra-autohinnat.

Maasturi auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Málaga, Espanja on 18 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Málaga, Espanja on maaliskuuta. Hinta on 45 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 10 € päivässä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 48 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Málaga. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Málaga voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Málaga Maasturi vuokra-autohinnat.

Pakettiauto auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Málaga, Espanja on 46 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Málaga, Espanja on huhtikuuta. Hinta on 54 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 22 € päivässä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 28 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Málaga. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Málaga voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Málaga Pakettiauto vuokra-autohinnat.

Luksus auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Málaga, Espanja on 64 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Málaga, Espanja on maaliskuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Luksus vuokraus on tyypillisesti 47 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Málaga. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Málaga voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Málaga Luksus vuokra-autohinnat.

Avoauto auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Málaga, Espanja on 25 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa Málaga, Espanja on helmikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Avoauto vuokraus on tyypillisesti 24 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Málaga. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Málaga voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Málaga Avoauto vuokra-autohinnat.

Citroen C2
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2-3 oven ajoneuvot
23 €/päivä
Málaga
Aeropuerto de Málaga
Citroen C2
23 €/päivä
Tarjoushinta
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
Fits 1 laukku
4-5 oven ajoneuvot
24 €/päivä
Málaga
Aeropuerto de Málaga
Chevrolet Sonic Sedan
24 €/päivä
Tarjoushinta
Citroen C2
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2-3 oven ajoneuvot
24 €/päivä
Málaga
Avda Garcia Morato
Citroen C2
24 €/päivä
Tarjoushinta

Autovuokraamo Málaga: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Málaga, Espanja
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Mukavuus

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Hinta-laatusuhde

10,0
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Mukavuus

8,0

Kokonaisarvosana

9,0

Nouto/palautus

9,0

Hinta-laatusuhde

9,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Mukavuus

9,0

Kokonaisarvosana

8,3

Nouto/palautus

8,6

Hinta-laatusuhde

8,3
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Mukavuus

8,6

Kokonaisarvosana

8,6

Nouto/palautus

7,3

Hinta-laatusuhde

8,6
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,4

Mukavuus

8,0

Kokonaisarvosana

8,1

Nouto/palautus

7,7

Hinta-laatusuhde

8,1
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,2

Mukavuus

8,1

Kokonaisarvosana

7,7

Nouto/palautus

7,5

Hinta-laatusuhde

8,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,8

Mukavuus

6,8

Kokonaisarvosana

5,7

Nouto/palautus

6,2

Hinta-laatusuhde

5,4
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Mukavuus

6,0

Kokonaisarvosana

4,0

Nouto/palautus

6,0

Hinta-laatusuhde

4,0

Tietoja matkastasi kohteeseen Málaga

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Málagassa?

Suurin osa Málagan autovuokraamoista vuokraa autoja ainoastaan 21 vuotta täyttäneille kuskeille. Toinen tärkeä kriteeri on, että kuskilla on ollut ajokortti vähintään vuoden ajan. Espanjassa, kuten monissa muissakin Euroopan maissa, auton vuokraaminen tulee alle 25-vuotiaille keskimääräistä kalliimmaksi. Tätä nuoremmilta kuskeilta peritään yleensä nuoren kuskin lisämaksu, joka on vuokraukseen lisättävä päiväkohtainen maksu. Samoin iäkkäiltä kuskeilta voidaan periä lisämaksu. Jos olet alle 21-vuotias, ei huolta, auton vuokraus Málagassa voi silti onnistua. Jotkin autovuokraamot, esimerkiksi Goldcar, vuokraavat autoja myös 19–21-vuotiaille kuskeille. Mikäli vuokra-autoa ajavat itse vuokraajan lisäksi muutkin kuskit, on heistä maksettava yleensä lisäkuskin maksu. Kaikki kuskit on aina ilmoitettava vuokraamolle.

Tärkeää tietoa Málagan liikenteestä ja liikennesäännöistä

Liikenne on Espanjassa hektisempää kuin Suomessa, eli suomalaiskuskien kannattaa pitää Málagan liikenteessä silmät auki. Noin puolen miljoonan asukkaan suurkaupungissa GPS on ehdottomasti tarpeen. Málagan kaupunkialueella nopeusrajoitus on 30–50 kilometriä tunnissa, kadusta ja alueesta riippuen. Moniin osiin Málagaa on asennettu tutkia valvomaan autoilijoiden nopeuksia, eli rajoituksista on syytä pitää kiinni. Mikäli suuntaat moottoriteitä pitkin lähikaupunkeihin kuten Torremolinosiin tai Fuengirolaan, moottoriteiden yleinen nopeusrajoitus on 120 kilometriä tunnissa. Málagan lähialueilla on kuitenkin paljon moottoritieosuuksia, joissa nopeus on rajoitettu 80–100 kilometriin tunnissa. Seuraa siis nopeutta merkitseviä liikennemerkkejä. Málagan seudun maaseudulla näkyvät pyöräilijät on ohitettava turvallisuussyistä 1,5 metrin etäisyydeltä. Odota sopivaa tilaisuutta ohittamiseen. Yleisesti ottaen Espanjan liikennesäännöt noudattavat pääsääntöisesti samaa linjaa kuin Suomenkin liikennesäännöt. Muista, että Espanjan liikennekulttuurissa jalankulkijaa kunnioitetaan joka tilanteessa. Autoilijoilla on tapana pysähtyä, jos he näkevät jalankulkijan odottavan mahdollisuutta kadun ylitykseen suojatiellä.

Nähtävyyksiä Málagassa ja sen lähellä

Málagan seutu tarjoaa paljon nähtävää, ja vuokra-auto antaa joustavat mahdollisuudet liikkua alueella omien aikataulujen mukaan. Auton vuokraus Málagassa onkin liikkuvaiselle reissaajalle erinomainen idea. Kaupungin sisällä liikkuessa parkkipaikan löytäminen voi tosin olla hankalaa, eli käytä mahdollisuuksien mukaan maksullisia parkkihalleja, joihin auton voi pysäköidä vaivattomasti. Matkailijoiden suosimasta historiallisesta keskustasta, centro históricosta, kannattaa hurauttaa autolla esimerkiksi El Palon ja Pedragalejon kaupunginosiin. Perinteisissä rantakaupungin osissa on leppoisa tunnelma ja lukuisia perinteisiä kalaravintoloita. Autolla pääset kätevästi myös Gibralfaro-vuorelle ja sen linnalle ihailemaan maisemia yli Costa del Solin, eli suomalaisittain Aurinkorannikon. Mikäli olet Málagassa rantalomalla, autolla kannattaa pistäytyä lähikaupungeissa kuten Benalmádenassa, Fuengirolassa ja Torremolinosissa, jotka tarjoavat hiekkarantoja kilometrikaupalla. Esimerkiksi Málagasta Fuengirolaan on matkaa autolla noin puoli tuntia. Piipahda myös Málagan itäpuolella kauniissa Nerjan rantakaupungissa, jonne ajomatkaa on noin 45 minuuttia. Samalla reissulla voit vierailla myös läheisessä Frigilianan vuoristokylässä. Mikäli pidempi aika tien päällä kiinnostaa, vuokraa auto vaikkapa viikoksi ja lähde tutkimaan muita Andalusian aarteita laajemmalti. Cádizin seudulle matkailijoita kutsuvat etenkin kesäisin paratiisimaiset luonnonrannat. Sevillassa pääset tutustumaan historiallisiin aarteisiin, ja Rondan pienessä vuoristokaupungissa matkailijoita odottavat huimat maisemat.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Liikenne Málagan seudulla on usein arvaamattomampaa kuin Suomessa. Myös parkkipaikat ovat ahtaampia kuin kotimaassa, jopa maksullisissa parkkihalleissa. Auton vakuutukseen kannattaa siis kiinnittää Espanjassa erityisen paljon huomiota. Vakuutuksen hintaan sisältyy Espanjassa käytännössä aina vakuutus, joka kattaa autolle sattuneet vahingot esimerkiksi kolaritilanteessa. Vakuutuksissa voi kuitenkin olla hyvinkin korkea omavastuuosuus (espanjaksi franquicia), joka jäisi asiakkaan itsensä maksettavaksi. Mikäli haluat vakuutuksen, jossa omavastuuosuus on hyvin pieni tai sitä ei ole lainkaan, voit ostaa vuokra-autollesi yleensä lisävakuutuksen, joka maksetaan jokaiselta vuokrapäivältä erikseen. Esimerkiksi varkaudet ja kolaritilanteet täysin kattavaa vakuutusta kutsutaan usein nimellä Super Cover. Vakuutuksen ehtoihin kannattaa tutustua tarkasti. Jos haluat vuokrata auton edullisesti, muista vertailla myös lisävakuutuksista perittäviä lisämaksuja. Ne voivat nostattaa vuokrauksen kokonaishintaa.

Voiko Málagassa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Voit ajaa turistina suomalaisella ajokortilla ongelmitta Málagassa ja muualla Espanjassa. Muista ottaa ajokortti mukaan Suomesta lähtiessäsi, sillä auton vuokraus tai vuokra-auton nouto ei onnistu ilman voimassa olevaa ajokorttia.

Mistä auton nouto ja palautus Málagassa onnistuu?

Auton vuokraus Málagassa käy kätevästi heti Málagan lentokentällä, kaupunkiin saavuttaessa. Aeropuerto de Málaga-Costa del Solin lentoasemalla matkailijaa odottavat lukuisat autovuokraamot, jotka palvelevat asiakkaitaan 24h, vuorokauden ympäri. Autoja vuokraavat lentoasemalla esimerkiksi Avis, Sixt, Europcar, Goldcar, Record Go ja Hertz. Yölennoilla saapuvat matkustajatkin saavat siis autonsa helposti. Vuokraamojen asiakaspalvelupisteet löydät matkatavarahihnojen 28–31 tuntumasta. Málagan keskustan tuntumassa matkailijoita odottavat myös monet autovuokraamot, ja hyvä valikoima vuokraamoja on etenkin Málaga Maria Zambrano -pääjuna-aseman tuntumassa. Useimmat vuokraajat noutavat auton valitsemastaan toimipisteestä ja myös palauttavat vuokra-auton sinne. Voit kuitenkin sopia poikkeavista nouto- ja palautusehdoista suoraan vuokraamon kanssa. Lisämaksusta vuokraamo tuo auton esimerkiksi hotellillesi ja myös noutaa sen sieltä.


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Málaga, Espanja kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Málaga lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Málaga

Ajankohtana kesäkuu tähän päivään mennessä, 890 momondon käyttäjää ovat etsineet halpoja vuokra-autoja kohteessa Málaga.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Málaga noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti, ja sen lisäksi kohteessa Málaga sijaitsevat vuokraamot ovat ottaneet käyttöönsä uudet tehostetut siivouskäytännöt varmistaakseen, että kulkuneuvo on desinfioitu turvallisuutesi vuoksi. Jotkut tehostettua siivousta tarjoavista vuokraamoista ovat Enterprise, Alamo ja Europcar. Lisätietoja kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Peritäänkö Málaga, Espanja autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Málaga on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Málaga suosittuja autovuokraamoja ovat mm. keddy by Europcar, OK RENT A CAR ja Enterprise, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Málaga heinäkuu ajaksi?

Paras tapa nauttia kaupungin Málaga nähtävyyksistä kuukauden heinäkuu aikana on hypätä avoauton rattiin. Kylmän sään tai vesisateen ei pitäisi häiritä sinua, koska keskilämpötila heinäkuu kaupungissa Málaga on 25 °C sekä keskimääräinen sademäärä 6 mm. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Málaga maksaa keskimäärin 129 €/päivä.

Kuinka monta Dollar autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Málaga?

Kaupungissa Dollar on 4 toimipistettä. momondo-käyttäjät voivat odottaa maksavansa keskimäärin 24 €/päivä vuokraaessaan auton näistä toimipisteistä.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Málaga, Espanja?

Kun ajat Málaga kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Málaga kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 100 km/t ja moottoriteille 120 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Millainen sää on kohteessa Málaga, Espanja kuukauden kesäkuu aikana?

Kuukauden kesäkuu aikana kaupungin Málaga sademäärä on 12 mm ja keskilämpötila 22 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Málaga parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen kesäkuu sään perusteella?

Kaupungissa Málaga on yleensä lämmintä kesäkuu aikana, mistä syystä momondo suosittaa avoauton vuokraamista, mikä auttaa nauttimaan upeasta säästä.

Onko sää kaupungissa Málaga samanlainen kuin muualla Andalusia alueella?

Ilmasto alueella Andalusia kuukauden kesäkuu aikana on yleensä 22 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 13,2 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Málaga lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Autonvuokraukset kaupungin Málaga lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Málaga

Tutustu alueen Andalusia muihin autonvuokrauksiin

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Córdoba, Grenada ja Huelva maan Andalusia sisällä

Aloita matkan suunnittelu - Málaga