Hotellit Espanjassa

Etsi hotellitarjoukset 34416 Espanjassa

Espanja
27. syyskuu — 28. syyskuu2
to 28/9
ma 2/10

Suositut Espanja hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Espanja
Hinta
€17
€277
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Parhaat kaupungit hotellin varaamiseen kohteessa Espanja

Alapuolelta löytyy keskimääräiset hotellihinnat suosituissa kaupungeissa alueella Espanja

Hinta

87 € - 164 €

HALVIN KAUPUNKI KOHTEESSA ESPANJAValencia22 % halvempiHotellit kohteessa Valencia ovat halvimpia alueella Espanja hinnan ollessa keskimäärin vain 87 € per yö
ALUEEN ESPANJA KALLEIN KAUPUNKIIbiza32 % kalliimpiEspanja kalleimmat hotellihinnat löytyvät kohteesta Ibiza, jossa huoneiden hinnat ovat keskimäärin 164 € per yö
SUOSITUIN KAUPUNKI: ESPANJABarcelona77 % useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsii hotelleja Barcelona kuin mistään muusta kaupungista kohteessa Espanja

Tekemistä naapurustossa Espanja


Hotellit suosituissa kaupungeissa Espanja alueella

Alapuolella ovat suosituimmat kaupungit Espanja alueella majoittumiseen sekä joitakin parhaista hotelleista kullakin alueella

Milloin varata hotelli kohteesta Espanja

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Espanja
Matalasesonkitammikuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkihuhtikuukallein aika yöpyä
29 %odotettu hintojen lasku
21 %odotettu hinnannousu

Hinta

97 € - 174 €

Halvin viikonpäivätiistaion viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäivälauantaion viikon kallein päivä varata
134 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
184 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä

Hyödyllisiä tärppejä Espanja hotelleista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Espanja

Halvin hotellihinta

33 €

Suosituin hotelli (5-tähteä)

Lopesan Baobab Resort

Hotellit lähellä lentokenttää

10465

Keskimääräinen oleskelun kesto

3 päivää
Halvin hinta huoneelle Espanjassa löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 33 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Coral Teide Mar, 3-tähden hotelli.
Matkusta mukavasti, kun varaat huoneen Lopesan Baobab Resort, suosituimmasta viiden tähden hotellista Espanjassa(8,7/10 luokitus - perustuu 2 009 arvosteluun).
Espanjassa löytyy 10 465 hotellia lähellä Madrid-Barajas. Hostelfly Madrid Airport on lähin 1,1 km etäisyydellä tältä lentoasemalta.
Ihmiset viipyvät keskimäärin 3 päivää majoittuessaan hotelleihin Espanjassa. Keskimääräinen majoitushinta 3 päiväksi Espanjassa viime viikolla on 402 €.

Tietoja majoittumisesta kohteessa Espanja

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Espanja

Missä Espanjan kaupungeissa kannattaa vierailla?

Espanjassa on kattava raideverkosto, joka yhdistää suurimmat kaupungit toisiinsa. Nopeiden luotijunien kyydissä matkat kaupunkien keskustojen välillä taittuvat vieläpä nopeasti. Suosittuja ovat etenkin Barcelonan ja Madridin välinen reitti ja esimerkiksi Barcelonan ja Sevillan sekä Madridin ja Santiago de Compostelan väliset reitit. Myös esimerkiksi Aurinkorannikon Malagaan pääsee luotijunalla. Espanjan valtionrautateiden Renfen junalippu Spain Pass hyvä on hyvä vaihtoehto, jos aiot tehdä useamman junamatkan. Lippu oikeuttaa valittuun määrään matoja yhden kuukauden aikana missä päin Espanjaa tahansa. Luotijunien verkosto ei valitettavasti ylety kaikkialle Espanjassa, mutta tällaisissa tilanteissa on tarjolla tavallisia, hieman hitaampia junia. Raiteita pitkin pääsee melkeinpä maan joka kolkkaan. Vaihtoehtoisesti voi valita bussin. Bussien avulla pystyy matkustamaan vaikka koko maan läpi, jos on valmis käyttämään enemmän aikaa. Espanjan bussit ovat usein varsin miellyttäviä matkantekovälineitä, ja niiden etuna on se, että ne vievät myös syrjäisimpiin osiin maata, esimerkiksi pieniin vuoristokyliin, jonne junatkaan eivät kulje. Siinä missä kaupunkien välillä kulkee useita bussivuoroja päivässä, ovat syrjäseutujen vuorovälit harvemmat. Jos haluat kokeilla matkustamista luotijunalla, varaa hotellit Espanjasta esimerkiksi Barcelonasta tai Madridista.

Mitä kuuluisia nähtävyyksiä Espanjassa on?

Espanjaan matkustetaan erityisesti rantalomakohteiden takia. Alueella on useita hyviä rantalomakohteita, kuten Aurinkorannikko Costa del Sol mantereella. Aurinkorannikolla sijaitsevat esimerkiksi sellaiset suositut rantakaupungit, kuten Malaga, Torremolinos, Fuengirola ja Marbella. Varaa hotellit Espanjasta täältä ja koe se, mikä saa lukuisat turistit palaamaan rannoille ja rantakaduille kerta toisensa jälkeen. Löydät Espanjasta toki useita muitakin suosittuja rantakohteita, kuten Baleaarien saaret Mallorcalla sekä Menorcan ja Kanariansaaret. Espanjan rantaloman ei tarvitse koskaan olla pelkästään auringossa makoilua, sillä myös aktiviteetteja löytyy runsaasti. Tarjolla on monia lajeja vesihiihdosta surffailuun ja sukellukseen. Puitteet löytyvät tietenkin myös golfille, pyöräilylle ja vaikka vuorikiipeilyllekin. Espanjassa on toisaalta useita mielenkiintoisia kohteita kaupunkilomista kiinnostuneille. Madrid tarjoaa paitsi hyvät ostosmahdollisuudet, niin mielenkiintoisia nähtävyyksiä, kuten kuninkaallisen palatsin, jota maan kuninkaallinen perhe käyttää tänäkin päivänä valtiollisiin tilaisuuksiinsa. Suuren osan ajasta rakennus on avoinna vierailijoille. Madridissa sijaitseva Museo del Prado esittelee kuninkaallisen taidekokoelman, johon kuuluu lukuisia teoksia esimerkiksi Goyalta, El Grecolta ja Velázquezilta.

Missä Espanjan kaupungeissa on paras yöelämä?

Espanjan pääkaupungin Madridin yöelämä kuuluu maan vilkkaimpien joukkoon. Ostosmahdollisuuksien ja kuninkaalliseen elämään tutustumisen jälkeen Madridissa voi nauttia ravintoloista, baareista, klubeista ja yökerhoista pikkutunneille saakka. Illan kaupungissa voi aloittaa tutustumalla espanjalaiseen keittiöön. Espanjalaisella keittiöllä on alueellisia erityispiirteitä, mutta maan joka kolkassa syödään tapaksia. Myös äyriäispaella on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen makuelämys. Espanjassa syödään illallista myöhään, ja liikkeelle kannattakin lähteä vastan auringon laskettua. Illalliselta voi siirtyä sitten yöelämään esimerkiksi Santa Anan tai Chuecan alueille. Espanja on myös tunnettu viinimaa, joten ateriaan ja illanviettoon kannattaa yhdistää hyvä paikallinen viini. Viineihin ja viininvalmistuksen on mahdollista tutustua tarkemmin viinitiloilla. Yksi tunnetuimmista viinitiloista on cavaa valmistava Codorniun tila Barcelonan lähettyvillä Sant Sadurni d'Anoia -nimisellä paikkakunnalla. Löydä halvat hotellit Espanjassa ja tutustu paikalliseen viinikulttuuriin. Sant Sadurni d’Anoiasta löydät esimeriksi Hotel Fonda Neusin ja pienen matkan päästä Hotel Restaurant Sol i Vin. Tiesitkö, että osassa maata järjestetään helmi-maaliskuussa vauhdikkaita karnevaaleja? Suurimmat karnevaalit löytyvät Teneriffan Santa Cruzista, Andalusian Cadizista ja Barcelonan läheltä Sitgesistä. Mikäli mielit lomalle helmi-maaliskuussa, kannattaakin Espanjan hotellit näiltä alueilta varata hyvissä ajoin.

Missä kaupungeissa Espanjassa on paras historian ja taiteen tarjonta?

Barcelona tarjoaa elämyksiä etenkin kulttuurista kiinnostuneille. Kuuluisan Antoni Gaudin rakennuksia löytyy eri puolilta kaupunkia, ja kaikessa erikoisuudessaan ne tuottavat elämyksiä myös sellaisille, jotka eivät ole perehtyneet arkkitehtuuriin sen tarkemmin. Gaudin suunnittelemista kohteista futuristinen puisto Parc Güell ja keskeneräiseksi jäänyt Sagrada Familia -kirkko ovat Barcelonan suosituimpia nähtävyyksiä, mutta katujen vilinän keskeltä löytyvät myös esimerkiksi rakennukset nimeltään Casa Batlló ja Casa Milà. Toinen erinomainen kulttuurikohde Espanjassa on Bilbao, jonne on rakennettu Guggenheimin taidemuseo. Museo on tuonut alueelle mukanaan muutakin designia ja taidetta. Mikäli historia kiinnostaa sinua enemmän, varaa halvat hotellit Espanjassa sittenkin Alhambrasta tai Segoviasta. Andalusiassa Granadassa sijaitseva Alhambra on Espanjaan aikoinaan tulleiden islamilaisten maurien taidonnäyte, ja se toimi maurilaishallitsijoiden palatsina keskiajalla. Pienen matkan päässä Madridista sijaitsevassa Segoviassa puolestaan pääsee matkalle vielä kauemmaksi Espanjan historiaan. Kaupunki kuuluu Unesco-kohteisiin, ja sieltä löytyy Rooman vallan ajan akvedukti ja esimerkiksi Alcazar, jyrkällä kalliolla sijaitseva satumainen linna.

Milloin on halvinta yöpyä kohteessa Espanja?

marraskuu on kaikkein halvin kuukausi yöpyä kohteessa Espanja, jolloin hinta yöltä on yleensä 58 €. Tämä hinta on huomattavasti halvempi kuin kalleimman syyskuu hinta.

Missä enemmistö matkustajista yöpyy kohteessa Espanja?

Kuten arvata voi enemmistö matkailijoista yöpyvät kaupungissa Fuengirola eivätkö muissa kaupungeissa heidän vieraillessa kohteessa Espanja.

Kuinka paljon luksushotelli maksaa kohteessa: Espanja?

Keskimääräinen hinta 355 € per yö on odotettavissa, kun suunnittelet yöpymistä luksushotellihuoneessa kohteessa Espanja. Tämä hinta on keskimäärin 233 % enemmän kuin maan keskiarvo 106 € yöltä.

Missä kohteen Espanja kaupungissa on kalleimmat hotellihuoneet?

Barcelona on kallein kaupunki kohteessa Espanja varata hotellihuone. Yökohtainen hinta 95 € on 26 % enemmän kuin muissa kaupungeissa kohteessa Espanja keskimäärin.

Missä kohteen Espanja kaupungissa on halvimmat hotellihuoneet?

Käyttäjiemme hakujen mukaan kaupungissa Madrid on maan alhaisimmat yöhinnat vain 13 €. Madrid tarjoaa hotellihuoneita hinnalla, joka on noin 87 % alhaisempi kuin kohteen Espanja kaupunkien keskimääräinen hinta.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii hotellia Espanja?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä hotellia Espanja osiossa on 374 201 syyskuuta 2023 alkaen.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt hotellia Espanja hinnat?

hotellia Espanja hinnat päivitettiin viimeksi tänään.


momondon suosikkihotellit kaupungissa Espanja

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Espanja