Autonvuokraukset kohteessa Kárpathos, South Aegean

Haussa halpa vuokra-auto Kárpathos, South Aegean? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Kárpathos, Karpathos, Kreikka
30. toukokuu — 6. kesäkuu
Sama palautus
Kárpathos, Karpathos, Kreikka
ma 30/5
Keskipäivä
ma 6/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Parhaat tarjoukset Kárpathos, South Aegean autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Kárpathos, South Aegean
Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

62 €/pvä

19 kesä - 26 kesä
Mitsubishi Colt
Skoda Citigo
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

59 €/pvä

19 kesä - 26 kesä
Skoda Citigo
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

80 €/pvä

19 kesä - 26 kesä
Kia Forte

Kárpathos autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Kárpathos, South Aegean
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

6,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

5,0

Kokonaisarvosana

4,0

Nouto/palautus

8,0

Value

3,0
4 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia

Kárpathos autonvuokraustiedot

Autovuokraamojen yleisin ikäraja Kárpathoksella on 21 vuotta. Autonvuokraus Kárpathoksella on siis pääsääntöisesti mahdollista kaikille yli 21-vuotiaille ajokortin suorittaneille. Vuokrausehdot kreikkalaiskaupungissa voivat kuitenkin vaihdella vuokraamoittain, joten tätäkin nuorempien kannattaa tiedustella mahdollisuutta auton vuokraukseen. Myös iäkkäämpien kuskien kannattaa tarkistaa, onko vuokraamolla mahdollisesti jokin yläikäraja. Nuorille kuskeille auton vuokraaminen on Kárpathoksella ja muualla Kreikassa yleensä hieman kalliimpaa kuin muille. On tavallista, että alle 25 vuoden ikäisiltä kuskeilta peritään nuoren kuskin lisämaksu. Lisämaksun määrä riippuu vuokraamosta, joten mahdollinen lisämaksu kannattaa ottaa huomioon autovuokraamoiden hintavertailua tehdessä. Jos vuokra-autolle on tiedossa useampi kuin yksi kuski, muista ilmoittaa asiasta vuokraamolle. Kaikki kuskit on kirjattava yleensä vuokrasopimukseen.

Ajaminen pienellä Kárpathoksen saarella ja sen samannimisessä kaupungissa on kohtuullisen helppoa. Liikenne voi olla kreikkalaiseen tyyliin saaren kaupungeissa ja kaupunkien ulkopuolella nopeatahtisempaa kuin Suomessa. Ratissa kannattaakin varautua muiden kuskien äkkiliikkeisiin. Välimatkat ovat lyhyitä, ja ajomatka saaren halki kestää vain noin 1 t 30 min. Ruuhkat ovat kuitenkin Kárpathoksen saarella melko harvinaisia. Ainoastaan suosituimpina kesälomakuukausina, heinä-elokuussa, liikenne voi ruuhkautua saaren suosituimmissa matkailukaupungeissa ja joillakin rannoilla. Kesällä myös parkkipaikan löytäminen voi olla Kárpathoksen kaupungin keskustasta vaikeaa. Yleensä Kárpathoksella on kuitenkin hyvin ilmaista parkkitilaa. Nopeusrajoitus on saaren kaupunkialueilla enintään 50 km/h, mutta asuinalueilla nopeus on usein rajoitettu 30–40 km/h. Kaupunkialueiden ulkopuolella tyypillinen nopeusrajoitus on 90 km/h. Kreikan saarella ei kannata lähteä rattiin alkoholia maistelleena, sillä rattijuopumuksen promilleraja on 0,5 promillea. Mikäli olet suorittanut ajokortin hiljattain, promilleraja on vain 0,2 promillea.

Autonvuokraus Kárpathoksella on toimiva idea, sillä mielenkiintoiset vierailupaikat, kylät ja rannat sijaitsevat pienen saaren eri osissa. Kárpathoksen kaupungissa, joka tunnetaan myös nimellä Pigadia, on paljon nähtävää, mutta saat matkasta eniten irti kiertelemällä myös Kárpathoksen saaren muissa osissa. Vuokraa auto ainakin päiväksi tai pariksi, sillä vuokra-autolla pääset kätevästi ja nopeasti liikkumaan pienellä Kreikan saarella omien aikataulujesi mukaan. Yksi Kárpathoksen suosituimmista vierailukohdeista on saaren pohjoisosissa sijaitseva Olympoksen kylä. Se hurmaa vieraat historiallisella ilmapiirillään. Ajomatka Kárpathoksen kaupungista Olympokseen on vain noin 1 t 10 min. Vieraile lisäksi kauniissa ja perinteisessä Menetesin kylässä. Sen rinteiltä aukeavat upeat maisemat Kárpathoksen saaren luontoon. Autolla voit kierrellä myös saaren kauniilla rannoilla, kuten Apellassa, Amopissa ja Kyra Panagiassa. Ne tunnetaan turkoosina kimaltavista rantavesistään. Myös Diakoftis Beach aivan saaren eteläisessä kärjessä kutsuu matkailijoita rentoutumaan. Patikoinnin ystävien kannattaa tehdä retki saaren luonnonkauniiseen pohjoiskärkeen, Tristomon alueelle, josta löytyy hyviä vaellusreittejä. Tutustu myös saaren perinteikkäisiin ortodoksikirkkoihin.

Olitpa sitten kokenut kuski tai vasta ajokortin saanut noviisi, autonvuokraus Kárpathoksella kannattaa turvata kattavalla vakuutuksella. Kárpathoksen autovuokraamoiden tarjoamien vakuutuksien sisältö on vaihteleva, joten tutustu vuokrasopimuksen ja vakuutuksen sisältöön tarkasti. Yleensä auton hintaan sisältyy kolariturva, jossa on kuitenkin omavastuuosuus. Vakuutuksen omavastuun joudut maksamaan vahinkotilanteessa omasta pussistasi, joten kysy mahdollisuutta omavastuuosuuden minimointiin. Tarkista myös, sisältyykö vakuutukseen varkausturva ja vastuuvakuutus. Koska Kárpathoksen syrjäisemmillä teillä apua voi ongelmatilanteissa olla tarjolla niukasti, tarkista myös, sisältyykö autovakuutuksen jonkinlainen tieturva.

Kárpathoksella, kuten muuallakin Kreikassa, voi ajaa suomalaisella ajokortilla ongelmitta. Ota ajokorttisi mukaan autovuokraamoon ja pidä se matkassa myös tien päällä. Vuokra-autoa ei yleensä luovuteta asiakkaille ilman voimassa olevaa ajokorttia.

Auton vuokraus onnistuu Kárpathoksen saarella parhaiten joko saaren lentoasemalla tai Kárpathoksen kaupungin keskustassa. Jos suunnitelmissasi on viettää lomaa saarta tutkien, kannattaa vuokra-auto vuokrata ja poimia mukaan heti lentokentältä. Palautus onnistuu samaan paikkaan ennen paluulentoa. Jos taas vuokraat auton vaikkapa vain päiväksi, vuokraus onnistuu hyvin Kárpathoksen kaupungin keskustasta. Lentokentällä toimivat monet kansainväliset autovuokraamoketjut kuten Hertz ja Avis. Jos taas haluat vuokra-autosi paikallisilta autovuokraamoilta, on sopivia autovuokraamoja sekä lentoasemalla että Kárpathoksen kaupunkialueella. Yksittäisiä autovuokraamoita voit löytää myös muista saaren osista. Mikäli et halua käyttää auton noutoon, voit pyytää valitsemaasi vuokraamoa toimittamaan sen esimerkiksi majapaikkaasi tai lentoasemalle. Yleensä tämä on mahdollista, mutta auton toimituksesta peritään lisähinta. Auto voidaan myös noutaa asiakkaalta lisämaksusta.


Vuokraa auto läheltä kohteen Kárpathos suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Kárpathos

Autonvuokraus Kárpathos

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Kárpathos, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Vuokraamon Hertz päivähinnat ovat tyypillisesti halvimmat keskimääräisen hinnan ollessa 84 €/päivä vuokra-autolle kaupungissa Kárpathos. Kaikkein halvin hinta, mikä vuokra-autolle on löytynyt heidän 2 toimipisteistä kaupungissa Kárpathos on 81 €/päivä.

Kaupungista Kárpathos, Kreikka löytyy 2 toimipaikkaa, jotka Hertz omistaa ja joista auton voi vuokrata päiväksi hintaan 84 € keskimäärin.

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Kárpathos on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Kárpathos ovat yleensä 90 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 130 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Ilmasto alueella South Aegean kuukauden toukokuu aikana on yleensä 20 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 20,2 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Kárpathos lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Kárpathos

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Kárpathos

Aloita matkan suunnittelu - Kárpathos


Miksi käyttää momondoa?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Kárpathos voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Kárpathos, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Ilmainen peruutus on käytäntö, joka voidaan suodattaa momondo autonvuokraushauissa kohteessa Kárpathos ja kaikilla muilla alueilla. Saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan.

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Kárpathos.

Kyllä, kohteesta Kárpathos löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Kárpathos.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.