Autonvuokraukset kohteessa Kárpathos, South Aegean

Haussa halpa vuokra-auto Kárpathos, South Aegean? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Kárpathos, Karpathos, Kreikka
16. kesäkuu — 23. kesäkuu
Sama palautus
Kárpathos, Karpathos, Kreikka
pe 16/6
Keskipäivä
pe 23/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Kárpathos

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Kárpathos

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Kárpathos?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Kárpathos löytyvät yleensä Enterprise Rent-A-Car kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaEnterprise Rent-A-Car, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 14 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Kárpathos on 14 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Kárpathos?

Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Toyota Aygo kaupungista Kárpathos, ja datamme mukaan Suzuki Celerio on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Toyota Aygo, hinnat ovat 45 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Toyota Aygo autonvuokraustarjousta kaupungista Kárpathos niinkin alhaiseen hintaan kuin 13 € per päivä. Suzuki Celerio autonvuokraukset kaupungista Kárpathos ovat yleensä keskimäärin 45 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 14 € per päivä.

Parhaat tarjoukset Kárpathos, South Aegean autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Kárpathos, South Aegean
Ford Ka
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

57 €/pvä

15 kesä - 17 kesä
Ford Ka
Opel Karl
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

60 €/pvä

15 kesä - 17 kesä
Opel Karl
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

67 €/pvä

15 kesä - 17 kesä
Ford Fiesta
Vauxhall Mokka
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

69 €/pvä

15 kesä - 17 kesä
Vauxhall Mokka
Toyota Yaris
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

69 €/pvä

15 kesä - 17 kesä
Toyota Yaris
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

71 €/pvä

15 kesä - 17 kesä
Ford Focus
Opel Karl
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

76 €/pvä

15 kesä - 17 kesä
Opel Karl
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

98 €/pvä

15 kesä - 17 kesä
Ford Fiesta

Tärkeää tietoa Kárpathos autonvuokrauksesta

Autovuokraamojen yleisin ikäraja Kárpathoksella on 21 vuotta. Autonvuokraus Kárpathoksella on siis pääsääntöisesti mahdollista kaikille yli 21-vuotiaille ajokortin suorittaneille. Vuokrausehdot kreikkalaiskaupungissa voivat kuitenkin vaihdella vuokraamoittain, joten tätäkin nuorempien kannattaa tiedustella mahdollisuutta auton vuokraukseen. Myös iäkkäämpien kuskien kannattaa tarkistaa, onko vuokraamolla mahdollisesti jokin yläikäraja. Nuorille kuskeille auton vuokraaminen on Kárpathoksella ja muualla Kreikassa yleensä hieman kalliimpaa kuin muille. On tavallista, että alle 25 vuoden ikäisiltä kuskeilta peritään nuoren kuskin lisämaksu. Lisämaksun määrä riippuu vuokraamosta, joten mahdollinen lisämaksu kannattaa ottaa huomioon autovuokraamoiden hintavertailua tehdessä. Jos vuokra-autolle on tiedossa useampi kuin yksi kuski, muista ilmoittaa asiasta vuokraamolle. Kaikki kuskit on kirjattava yleensä vuokrasopimukseen.

Ajaminen pienellä Kárpathoksen saarella ja sen samannimisessä kaupungissa on kohtuullisen helppoa. Liikenne voi olla kreikkalaiseen tyyliin saaren kaupungeissa ja kaupunkien ulkopuolella nopeatahtisempaa kuin Suomessa. Ratissa kannattaakin varautua muiden kuskien äkkiliikkeisiin. Välimatkat ovat lyhyitä, ja ajomatka saaren halki kestää vain noin 1 t 30 min. Ruuhkat ovat kuitenkin Kárpathoksen saarella melko harvinaisia. Ainoastaan suosituimpina kesälomakuukausina, heinä-elokuussa, liikenne voi ruuhkautua saaren suosituimmissa matkailukaupungeissa ja joillakin rannoilla. Kesällä myös parkkipaikan löytäminen voi olla Kárpathoksen kaupungin keskustasta vaikeaa. Yleensä Kárpathoksella on kuitenkin hyvin ilmaista parkkitilaa. Nopeusrajoitus on saaren kaupunkialueilla enintään 50 km/h, mutta asuinalueilla nopeus on usein rajoitettu 30–40 km/h. Kaupunkialueiden ulkopuolella tyypillinen nopeusrajoitus on 90 km/h. Kreikan saarella ei kannata lähteä rattiin alkoholia maistelleena, sillä rattijuopumuksen promilleraja on 0,5 promillea. Mikäli olet suorittanut ajokortin hiljattain, promilleraja on vain 0,2 promillea.

Autonvuokraus Kárpathoksella on toimiva idea, sillä mielenkiintoiset vierailupaikat, kylät ja rannat sijaitsevat pienen saaren eri osissa. Kárpathoksen kaupungissa, joka tunnetaan myös nimellä Pigadia, on paljon nähtävää, mutta saat matkasta eniten irti kiertelemällä myös Kárpathoksen saaren muissa osissa. Vuokraa auto ainakin päiväksi tai pariksi, sillä vuokra-autolla pääset kätevästi ja nopeasti liikkumaan pienellä Kreikan saarella omien aikataulujesi mukaan. Yksi Kárpathoksen suosituimmista vierailukohdeista on saaren pohjoisosissa sijaitseva Olympoksen kylä. Se hurmaa vieraat historiallisella ilmapiirillään. Ajomatka Kárpathoksen kaupungista Olympokseen on vain noin 1 t 10 min. Vieraile lisäksi kauniissa ja perinteisessä Menetesin kylässä. Sen rinteiltä aukeavat upeat maisemat Kárpathoksen saaren luontoon. Autolla voit kierrellä myös saaren kauniilla rannoilla, kuten Apellassa, Amopissa ja Kyra Panagiassa. Ne tunnetaan turkoosina kimaltavista rantavesistään. Myös Diakoftis Beach aivan saaren eteläisessä kärjessä kutsuu matkailijoita rentoutumaan. Patikoinnin ystävien kannattaa tehdä retki saaren luonnonkauniiseen pohjoiskärkeen, Tristomon alueelle, josta löytyy hyviä vaellusreittejä. Tutustu myös saaren perinteikkäisiin ortodoksikirkkoihin.


Autonvuokraustarjoukset Kárpathos, South Aegean

Löydä kohteesta Kárpathos juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

14 € - 69 €

Kaikki autotyypit

14 € - 100 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kárpathos, Kreikan on 23 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Kárpathos, Kreikan on huhtikuuta. Hinta on 40 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 14 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 18 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kárpathos, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kárpathos voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Kárpathos Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Ford Ka
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

57 €/pvä

15 kesä - 17 kesä
Ford Ka
Opel Karl
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

60 €/pvä

15 kesä - 17 kesä
Opel Karl
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

67 €/pvä

15 kesä - 17 kesä
Ford Fiesta

Kárpathos autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Kárpathos, South Aegean

Thrifty

2 sijaintia

AbbyCar Car Rentals

1 sijainti

Avance Rent a Car

3 sijaintia

Avis

2 sijaintia

Budget

2 sijaintia

Dollar

2 sijaintia

Hertz

2 sijaintia

Europcar

1 sijainti

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Kárpathos

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Kárpathos

Suositut autotyypit

Mini, Economy, Compact

Halvin vuokra-auto

79 €

Suosituin malli

Toyota Aygo
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Kárpathos viimeisten 72 tunnin aikana: Mini, Economy, Compact.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Kárpathos on 79 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 79 €/pvä.
Kohteen Kárpathos suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Toyota Aygo. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Suzuki Celerio.

Vuokraa auto läheltä kohteen Kárpathos suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Kárpathos

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Kárpathos - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Kárpathos, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Kárpathos on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Kárpathos ovat yleensä 90 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 130 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.


Aloita matkan suunnittelu - Kárpathos


Miksi käyttää momondoa?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Kárpathos voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Kárpathos, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.