Oivalluksia
Uusimmat tarjoukset
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa München, Baijeri

Haussa halpa vuokra-auto München, Baijeri? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

München, Saksa
4. toukokuu — 11. toukokuu
München, Saksa
la 4/5
Keskipäivä
la 11/5
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Parhaat tarjoukset München, Baijeri autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa München, Baijeri
Pienikokoinen20 €/pvä
Keskikokoinen23 €/pvä
Standardi32 €/pvä
Mini17 €/pvä
Korkeatasoinen26 €/pvä
Pienikokoinen maasturi22 €/pvä
Keskikokoinen maasturi26 €/pvä
Pienikokoinen farmari27 €/pvä
Premium-farmari28 €/pvä
Keskikokoinen farmari37 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Autonvuokraustarjoukset München, Baijeri

Löydä kohteesta München juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

35 € - 74 €

Kaikki autotyypit

47 € - 85 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa München, Saksan on 43 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa München, Saksan on maaliskuuta. Hinta on 19 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 35 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 32 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa München, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa München voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat München pieni auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa München, Saksan on 61 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa München, Saksan on elokuuta. Hinta on 28 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 44 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 4 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa München, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa München voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat München keskikoko auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa München, Saksan on 79 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa München, Saksan on marraskuuta. Hinta on 25 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 60 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 21 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa München, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa München voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat München suuri auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa München, Saksan on 50 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa München, Saksan on marraskuuta. Hinta on 30 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 35 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 21 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa München, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa München voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat München Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa München, Saksan on 113 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa München, Saksan on elokuuta. Hinta on 47 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 61 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 45 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa München, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa München voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

luksus auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa München, Saksan on 86 €. Halvin aika vuokrata luksus auto kohteessa München, Saksan on tammikuuta. Hinta on 66 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 30 € per päivä. luksus autovuokraus on tyypillisesti 28 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa München, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa München voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat München luksus auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa München, Saksan on 106 €. Halvin aika vuokrata avoauto kohteessa München, Saksan on maaliskuuta. Hinta on 78 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 24 € per päivä. avoautovuokraus on tyypillisesti 41 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa München, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa München voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Opel Adam
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

17 €/pvä

5 kesä - 14 kesä
Opel Adam
Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

20 €/pvä

5 kesä - 14 kesä
Opel Astra
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

22 €/pvä

5 kesä - 14 kesä
Ford Focus

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi München

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton München

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa München?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa München löytyvät yleensä GREEN MOTION kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaGREEN MOTION , voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 12 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa München on 26 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa München?

Vuokraamolla keddy by Europcar on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella München 28 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa München?

Datamme perusteella Ford Transit on suosituin vuokra-auto kaupungissa München.Käyttäjämme ovat löytäneet Ford Transit vuokra-autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 26 €/pvä kaupungissa München, vaikka keskimäärin voit odottaa hintojen olevan noin 115 €/pvä. Toinen suosittu vuokra-auto kaupungissa München on Mercedes-Benz V-Class keskimääräisen hinnan ollessa 122 €/pvä ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 50 €/pvä.

München autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot München, Baijeri

keddy by Europcar

28 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

9,0

Nouto/palautus

10,0

Value

9,0

Enterprise Rent-A-Car

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,9

Comfort

7,7

Kokonaisarvosana

7,1

Nouto/palautus

7,5

Value

7,5

Sixt

26 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

7,0

Value

6,7

Avis

9 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

6,6

Nouto/palautus

7,0

Value

6,3

Europcar

19 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,7

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

6,3

Nouto/palautus

6,0

Value

6,9

Hertz

10 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,7

Comfort

7,5

Kokonaisarvosana

6,2

Nouto/palautus

6,5

Value

6,1

Budget

10 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,1

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

5,5

Value

6,1

Dollar

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,1

Comfort

6,6

Kokonaisarvosana

4,3

Nouto/palautus

4,3

Value

4,9

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa München

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen München

Suosituin vuokraamo

Ok Mobility

Suositut autotyypit

Compact, Intermediate, SUV

Halvin vuokra-auto

24 €

Suosituin malli

Toyota Aygo
Suosituin München autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Ok Mobility. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Sixt ja Alamo.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa München viimeisten 72 tunnin aikana: Compact, Intermediate, SUV.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa München on 24 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 42 €/pvä.
Kohteen München suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Toyota Aygo. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Class Mini Car.

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa München - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa München, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa toukokuu kohteessa München, Saksa?

Datamme perusteella autonvuokraus viikonlopuksi ajankohtana toukokuu kohteessa München on noin 44 € hintainen. Erityisen hyvä tarjous olisi noin 20 €, mikä on alhaisin löytämämme hinta kohteessa München tähän mennessä. Vuokrausjakson venyttäminen seitsemän päivän ajalle muuttaa hintaluokan 25 € ja 49 € välille.

Peritäänkö München, Saksa autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurin osa kaupungissa München sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Ok Mobility, keddy by Europcar ja Alamo peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa München toukokuu ajaksi?

Kun matkustat kaupunkiin München kuukauden toukokuu aikana, suosittelemme vuokraamaan taloudellisen auton, jotta pystyt parhaiten varautumaan sää- ja tieolosuhteisiin. Taloudellinen auto toimii sekä märissää että kuivissa tieolosuhteissa, jotka ovat yleisiä kaupungissa München toukokuu aikana, kun lämpötilat ovat noin 15 °C ja keskimääräinen sademäärä on 120 mm. Edullinen vuokraaminen kaupungissa München maksaa keskimäärin 25 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa München, Saksa?

50 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa München, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa München ovat 100 km/t ja Tiedotus. Jos vuokraat auton kohteessa München huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Citroen C4 vuokra-autoja kaupungissa München?

Millainen sää on kohteessa München, Saksa kuukauden huhtikuu aikana?

Kuukauden huhtikuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella München on 7 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 70 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa München.

Onko sää kaupungissa München samanlainen kuin muualla Baijeri alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista München ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Baijeri lämpötila kuukauden aikana huhtikuu on 7 °C ja mahdollinen sademäärä 57,8 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa München hinnat?

autoa München hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa München?

huhtikuuta 2024 alkaen 249 toimijaa on valittavissa autoa München osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa München?

Eri maissa, myös kohteessa München, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa München?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa München. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa München?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa München voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa München?

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta München, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa München, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa München tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa München momondo avulla?

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa München.

Löytyykö kohteesta München autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen München vuokra-autoille.

Voinko etsiä München vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta vuokra-autoja rajoittanattomilla kilometrimäärillä vaihtoehtoja kohteesta München.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen München

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
la 4/5
Keskipäivä
la 11/5
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa München