Autonvuokraus München, Saksa

Haussa halpa vuokra-auto München, Saksa? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

München, Saksa
24. kesäkuu — 1. heinäkuu
Sama palautus
München, Saksa
to 24/6
Keskipäivä
to 1/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset München, Saksa

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni Cars

24 € - 36 €

All Car Types

40 € - 98 €

Pieni auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa München, Saksa on 30 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa München, Saksa on tammikuuta. Hinta on 20 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 24 € päivässä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 43 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa München. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa München voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat München Pieni vuokra-autohinnat.

Keskikoko auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa München, Saksa on 42 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa München, Saksa on maaliskuuta. Hinta on 29 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 30 € päivässä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 20 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa München. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa München voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat München Keskikoko vuokra-autohinnat.

Suuri auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa München, Saksa on 61 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa München, Saksa on marraskuuta. Hinta on 41 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 37 € päivässä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 17 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa München. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa München voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat München Suuri vuokra-autohinnat.

Maasturi auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa München, Saksa on 54 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa München, Saksa on tammikuuta. Hinta on 67 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 18 € päivässä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 4 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa München. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa München voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat München Maasturi vuokra-autohinnat.

Pakettiauto auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa München, Saksa on 58 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa München, Saksa on huhtikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 11 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa München. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa München voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat München Pakettiauto vuokra-autohinnat.

Luksus auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa München, Saksa on 56 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa München, Saksa on huhtikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Luksus vuokraus on tyypillisesti 8 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa München. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa München voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat München Luksus vuokra-autohinnat.

Citroen C2
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2-3 oven ajoneuvot
29 €/päivä
München
Terminalstrasse Mitte
Citroen C2
29 €/päivä
Tarjoushinta
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
Fits 1 laukku
4-5 oven ajoneuvot
30 €/päivä
München
Terminalstrasse Mitte
Chevrolet Sonic Sedan
30 €/päivä
Tarjoushinta
Hyundai ix25
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
Fits 1 laukku
2/4 oven ajoneuvot
33 €/päivä
München
Terminalstrasse Mitte
Hyundai ix25
33 €/päivä
Tarjoushinta

Autovuokraamo München: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot München, Saksa
25 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,2

Mukavuus

8,0

Kokonaisarvosana

7,4

Nouto/palautus

7,3

Hinta-laatusuhde

7,2
10 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,7

Mukavuus

7,4

Kokonaisarvosana

6,7

Nouto/palautus

6,1

Hinta-laatusuhde

6,4
10 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,3

Mukavuus

7,1

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

6,2

Hinta-laatusuhde

6,7
9 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Mukavuus

7,0

Kokonaisarvosana

6,6

Nouto/palautus

6,6

Hinta-laatusuhde

6,0
7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,2

Mukavuus

7,1

Kokonaisarvosana

5,1

Nouto/palautus

5,0

Hinta-laatusuhde

4,7
19 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,3

Mukavuus

8,6

Kokonaisarvosana

9,3

Nouto/palautus

10,0

Hinta-laatusuhde

8,6
20 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Mukavuus

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

10,0

Hinta-laatusuhde

8,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Mukavuus

7,7

Kokonaisarvosana

7,8

Nouto/palautus

7,8

Hinta-laatusuhde

7,6

Tietoja matkastasi kohteeseen München

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Münchenistä?

Autonvuokraus Münchenissä sujuu joutuisasti monissa autovuokraamoissa, kunhan olet 18-vuotias ja omaat voimassa olevan ajokortin. Jonkin verran vuokraamisen ikävaatimukset kuitenkin vaihtelevat. Vaikka useimmat liputtavat 18–19 vuoden vähimmäisiän puolesta, on autovuokraamoita, joissa ikärajana on 21. Mikäli olet nuorempi kuljettaja, ja etenkin jos haluat vuokrata auton alle 21-vuotiaana, saatat joutua maksamaan lisämaksun perusmaksun ohella. Nuoren kuljettajan lisämaksut maksavat yleensä noin 10–20 EUR päivässä.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Münchenissä

Useimpiin suuriin eurooppalaisiin kaupunkeihin verrattuna Münchenin sanotaan olevan helposti navigoitava alue. Autonvuokraus Münchenistä on suositeltava vaihtoehto, sillä kaupungin keskustan ulkopuolella ajaminen on mukavaa, kun liikenne etenee sujuvasti. Pääset myös tutkimaan monia kulttuurisesti monipuolisia naapurustoja matkasi varrella sekä suuntaamaan pienille päiväretkille mitä mielenkiintoisimpiin kohteisiin kaupungin läheisyydessä. Kun taas ajat lähellä kaupungin keskustaa (Marienplatz), on huomioitava, että suuri osa tästä alueesta on täynnä historiallisia, alkuperäisinä säilytettyjä rakennuksia. Tällä alueella on paljon ainoastaan jalankulkijoille pyhitettyjä alueita ja tiet ovat usein yksisuuntaisia ja kapeita. Pysäköinti aivan keskustassa on haastavaa ja mikäli pysäköintipaikan onnistut löytämään, on pysäköinti kaupungin laitamia huomattavasti hinnakkaampaa. Jos aiot vierailla Münchenin keskustassa, kannattaa parkkipaikka etsiä sen lähistöllä sijaitsevista kaupunginosista. Pysäköintimahdollisuuksia parantaakseen kaupunki on luonut kaupunkikuvaan ns. “sinisiä vyöhykkeitä”. Kaikilla näillä alueilla sinisten viivojen sisällä pysäköinti maksaa 0,5 EUR/12minuuttia. Erilaiset, isommat autoparkit palvelevat sinua myös kaupungin keskustassa. Pysäköintimaksu autohallien parkkipaikoilla on 2–6 EUR/h. Kaupungin laitamilta löydät kuitenkin edullisimmat parkkeerausmahdollisuudet. Park+Ride -konseptien pysäköintihinnat ovat yleensä noin 1–1,5 EUR /päivä. Parkkeeraat näille alueille autosi turvallisesti ja voit jatkaa matkaasi kaupungin ytimeen julkisilla liikennevälineillä. Taajamissa suositellaan yleensä nopeusrajoitukseksi 50 km/h ja moottoriteillä (autobahn) 130km/h. Alkoholin enimmäismäärä veressä saa yksityisajoneuvon kuljettajalla olla 0,05 %. Aloitteleville kuljettajille eli alle 21-vuotiaalla tai kuljettajalla, jolla on ollut ajokortti voimassa alle kahden vuoden ajan, promilleraja on 0. Mitään alkoholimääriä ei sallita veressä ajon aikana. Saksassa vain 7,5 tonnin painoiset ajoneuvot ovat velvollisia maksamaan tietulleja. Moottoripyörät, autot ja suuremmat ajoneuvot 7,5 tonniin asti voivat hyödyntää hyväkuntoisia moottoriteitä maksutta.

Nähtävyyksiä Münchenissä ja sen lähellä

München on täydellinen kaupunki, jota voit käyttää tukikohtanasi, kun lähdet tutkimaan upeaa baijerilaista maaseutua, romanttisia kyliä ja kuuluisia kaupunkeja. Lukuisat valloittavat kohteet ovat vain muutaman tunnin ajomatkan päässä. Vietä kuitenkin vähintään pari päivää Münchenin nähtävyyksien parissa, sillä kaupungissa itsessään on paljon nähtävää ja koettavaa. Saksan kolmanneksi suurin kaupunki on moderni, hienostunut kaupunki, jonka historia on täynnä perinteitä, barokkiarkkitehtuuria ja arvokasta taidetta. Vanhakaupunki on hyvä paikka aloittaa kaupunkiin tutustuminen. Ota kohteeksesi erityisesti Marienplatz ja neo-goottilainen Neues Rathaus (uusi kaupungintalo) sekä kuuluisa Glockenspiel. Aurinkoisena päivänä on mukava suunnata Viktualenmarktista suoraan piknikille kauniiseen englantilaiseen puutarhaan, Münchenin suurimmalle puistoalueelle. 900 hehtaarin puistossa on kaikkea aina joutsenista hoidettuihin nurmikoihin ja lammikoihin sekä viihtyisiä olutpuutarhoja. Arvostatpa sitten taidetta, historiaa tai modernia suuntausta, München tarjoaa jotain jokaiselle kävijälle. Mikäli vierailusi sattuu syyskuun lopulle tai lokakuun alkuun, miksipä et piipahtaisi myös tunnetuilla Oktoberfesteillä? Autonvuokraus Münchenistä mahdollistaa vaivattomat autoreissut kaupungin lähistölle. Esimerkiksi kaunis, itävaltalainen Salzburgin kaupunki on helpon matkan päässä, kun haluat kaupungin rajojen ulkopuollelle. Salzburg tunnetaan erityisesti upeista maisemistaan, Mozartista sekä hittielokuvasta nimeltään The Sound of Music. Auton vuokraus vie sinut kätevästi kaiken tämän luokse vain 90 minuutissa, A8-moottoritietä pitkin. Rothenburg ob der Tauber saattaa olla hieman kauempana Münchenistä kuin Salzburg, mutta matkallasi viettämä lisäaika on kaiken sen arvoista. Rothenburg ob der Tauberin sanotaan olevan yksi Saksan viehättävimmistä kaupungeista. Se sijaitsee romanttiseksi tieksi (Romantische Straße) kutsutun reitin varrella, joka vie autoilijan 350 km matkalle läpi baijerilaisten metsien, vuorien ja toinen toistaan valokuvauksellisimpien maisemien. Myös Rothenburgin kaupungin jokaisen kulman takaa paljastuu postikorttimaisia näkymiä. Vuokra-auto vie sinut vapaalla aikataululla vierailemaan paitsi tähän upeaan kaupunkiin, myös tuon romanttisen reitin muihin kohteisiin. Olipa talvi, kesä, kevät tai syksy, tämä on yksi kauneimmista osista Saksaa ja luultavasti löydät itsesi pysähtymästä reitin aikana useaan otteeseen vain ihaillaksesi maisemia. Rothenburg ob der Tauberiin ajaa Münchenistä noin kaksi ja puoli tuntia.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Auton vuokraaminen Saksassa edellyttää rajoittamattoman kolmannen osapuolen vastuuvakuutuksen sekä palovakuutuksen hankkimista. Moni autovuokraamo sisällyttää nämä vakuutukset jo vuokrahintaan, joten saamiasi tarjouksiasi vertaillessa, otathan huomioon myös hintoihin sisältyvät vakuutukset.

Voiko Münchenissä ajaa suomalaisella ajokortilla?

Kyllä, Münchenissä voit ajaa suomalaisella ajokortilla. Mikäli ajokortti on myönnetty Euroopan unionin jäsenvaltiosta, se on normaalisti voimassa siihen asti, kunnes voimassaolo lakkaa.

Mistä auton nouto ja palautus Münchenissä onnistuu?

Löydät autovuokraamoiden toimipisteitä kätevästi ympäri kaupunkia. Yksi parhaista paikoista auton noutamiseen ja palauttamiseen on kuitenkin Münchenin lentokenttä. Auton avaimet ja paperit luovutetaan autonvuokrauskeskuksessa (Terminalstraße Mitte – Münchenin lentokenttäkeskus – Taso 03). Kun palautat auton, löydät pisteen P26 ja pohjoista P9-parkkialuetta vastapäätä. Voit jättää auton suoraan henkilökunnalle, jotka päivystävät sisäänkäynnin vieressä. Avaimet ja paperit saavat jäädä autoon ja olet heti valmis. (Tarkastettu 23/05/2019).


Etäisyys suosittuihin hotelleihin München, Saksa kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä München Franz Josef Strauss lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus München

Tänä vuonna ajankohtana kesäkuu olemme tehneet momondon käyttäjille 561 vuokra-autohakua kohteeseen München.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa München noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Tehostettu siivous on yksi uusista eduista, jonka voit saada, kun vuokraat auton kohteessa München. Käytä hakusuodatinta nähdäksesi kaikki vuokraamot, jotka tarjoavat tätä tehostetun siivouksen ominaisuutta. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa heinäkuu kohteessa München, Saksa?

Datamme perusteella autonvuokraus viikonlopuksi ajankohtana heinäkuu kohteessa München on noin 34 € hintainen. Erityisen hyvä tarjous olisi noin 34 €, mikä on alhaisin löytämämme hinta kohteessa München tähän mennessä. Vuokrausjakson venyttäminen seitsemän päivän ajalle muuttaa hintaluokan 16 € ja 30 € välille.

Missä München autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Auton vuokraaminen kaupungissa München on halvinta, kun käytät vuokraamon Global Rent A Car yhtä heidän 14 toimipisteestä kaupungin sisällä. Paras päivittäinen hinta, joka on löydetty momondo-sivuston kautta, on 14 €, mutta on parasta olettaa, että autonvuokraus maksaa 27 €/päivä.

Peritäänkö München, Saksa autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurin osa kaupungissa München sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Budget, Hertz ja Avis peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa München heinäkuu ajaksi?

Kun keskiarvolämpötilat ovat 17 °C ja sademäärä yleensä 110 mm cm heinäkuu aikana, kannattaa harkita perusmallisen auton vuokrausta, kun matkustat kohteeseen München. Tällainen auto pystyy käsittelemään lämpötilan ja sateiden vaihtelut heinäkuu aikana, ja se on suosittu valinta niiden matkustajien joukossa, jotka suuntaavat kohteeseen München. Perusmalli vuokraaminen kaupungissa München maksaa keskimäärin 49 €/päivä.

Kuinka monta keddy by Europcar autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa München?

Kaupungissa keddy by Europcar on 20 toimipistettä. momondo-käyttäjät voivat odottaa maksavansa keskimäärin 31 €/päivä vuokraaessaan auton näistä toimipisteistä.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa München, Saksa?

50 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa München, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa München ovat 100 km/t ja Tiedotus. Jos vuokraat auton kohteessa München huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

Millainen sää on kohteessa München, Saksa kuukauden kesäkuu aikana?

Kuukauden kesäkuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella München on 15 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 120 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa München.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen kesäkuu sään perusteella?

Sää kaupungissa München kuukauden kesäkuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä autotyyppejä etsiessään München autonvuokrausta. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista München vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Ford Focus, Ford Focus Wagon tai Volkswagen Polo.

Onko sää kaupungissa München samanlainen kuin muualla Baijeri alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista München ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Baijeri lämpötila kuukauden aikana kesäkuu on 15 °C ja mahdollinen sademäärä 102,5 mm.


Autonvuokraukset kaupungin München lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia München

Aloita matkan suunnittelu - München