Autonvuokraus München - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto München? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

München, Saksa1. lokakuu — 4. lokakuu
München, Saksa
to 10/1
Keskipäivä
su 10/4
Keskipäivä

Milloin on edullisinta vuokrata auto kohteessa München?

Kaikki

16 € - 70 €

Economy

17 € - 30 €

Halvin aika vuokrata auto kohteessa München on marraskuuta. Hinta on 26 % alhaisempi kuin vuoden muina kuukausina, vain 25 € per päivä. Kallein kuukausi on taas vastaavasti joulukuuta. Jos etsit tiettyä autotyyppiä, harkitse taloudellisen auton vuokraamista lokakuuta. Autonvuokrauksen hinta kohteessa München voi vaihdella monien tekijöiden vuoksi, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja miten paljon etukäteen varaat auton.


Autovuokraamo München: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot München
Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.7

Pisteet perustuvat 134 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.3

Pisteet perustuvat 74 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.0

Pisteet perustuvat 91 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.0

Pisteet perustuvat 68 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.0

Pisteet perustuvat 46 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.4

Pisteet perustuvat 93 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: OK 5.6

Pisteet perustuvat 36 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.6

Pisteet perustuvat 27 arvosteluihin


Tietoja matkastasi kohteeseen München

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Münchenistä?

Autonvuokraus Münchenissä sujuu joutuisasti monissa autovuokraamoissa, kunhan olet 18-vuotias ja omaat voimassa olevan ajokortin. Jonkin verran vuokraamisen ikävaatimukset kuitenkin vaihtelevat. Vaikka useimmat liputtavat 18–19 vuoden vähimmäisiän puolesta, on autovuokraamoita, joissa ikärajana on 21. Mikäli olet nuorempi kuljettaja, ja etenkin jos haluat vuokrata auton alle 21-vuotiaana, saatat joutua maksamaan lisämaksun perusmaksun ohella. Nuoren kuljettajan lisämaksut maksavat yleensä noin 10–20 EUR päivässä.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Münchenissä

Useimpiin suuriin eurooppalaisiin kaupunkeihin verrattuna Münchenin sanotaan olevan helposti navigoitava alue. Autonvuokraus Münchenistä on suositeltava vaihtoehto, sillä kaupungin keskustan ulkopuolella ajaminen on mukavaa, kun liikenne etenee sujuvasti. Pääset myös tutkimaan monia kulttuurisesti monipuolisia naapurustoja matkasi varrella sekä suuntaamaan pienille päiväretkille mitä mielenkiintoisimpiin kohteisiin kaupungin läheisyydessä. Kun taas ajat lähellä kaupungin keskustaa (Marienplatz), on huomioitava, että suuri osa tästä alueesta on täynnä historiallisia, alkuperäisinä säilytettyjä rakennuksia. Tällä alueella on paljon ainoastaan jalankulkijoille pyhitettyjä alueita ja tiet ovat usein yksisuuntaisia ja kapeita. Pysäköinti aivan keskustassa on haastavaa ja mikäli pysäköintipaikan onnistut löytämään, on pysäköinti kaupungin laitamia huomattavasti hinnakkaampaa. Jos aiot vierailla Münchenin keskustassa, kannattaa parkkipaikka etsiä sen lähistöllä sijaitsevista kaupunginosista. Pysäköintimahdollisuuksia parantaakseen kaupunki on luonut kaupunkikuvaan ns. “sinisiä vyöhykkeitä”. Kaikilla näillä alueilla sinisten viivojen sisällä pysäköinti maksaa 0,5 EUR/12minuuttia. Erilaiset, isommat autoparkit palvelevat sinua myös kaupungin keskustassa. Pysäköintimaksu autohallien parkkipaikoilla on 2–6 EUR/h. Kaupungin laitamilta löydät kuitenkin edullisimmat parkkeerausmahdollisuudet. Park+Ride -konseptien pysäköintihinnat ovat yleensä noin 1–1,5 EUR /päivä. Parkkeeraat näille alueille autosi turvallisesti ja voit jatkaa matkaasi kaupungin ytimeen julkisilla liikennevälineillä. Taajamissa suositellaan yleensä nopeusrajoitukseksi 50 km/h ja moottoriteillä (autobahn) 130km/h. Alkoholin enimmäismäärä veressä saa yksityisajoneuvon kuljettajalla olla 0,05 %. Aloitteleville kuljettajille eli alle 21-vuotiaalla tai kuljettajalla, jolla on ollut ajokortti voimassa alle kahden vuoden ajan, promilleraja on 0. Mitään alkoholimääriä ei sallita veressä ajon aikana. Saksassa vain 7,5 tonnin painoiset ajoneuvot ovat velvollisia maksamaan tietulleja. Moottoripyörät, autot ja suuremmat ajoneuvot 7,5 tonniin asti voivat hyödyntää hyväkuntoisia moottoriteitä maksutta.

Nähtävyyksiä Münchenissä ja sen lähellä

München on täydellinen kaupunki, jota voit käyttää tukikohtanasi, kun lähdet tutkimaan upeaa baijerilaista maaseutua, romanttisia kyliä ja kuuluisia kaupunkeja. Lukuisat valloittavat kohteet ovat vain muutaman tunnin ajomatkan päässä. Vietä kuitenkin vähintään pari päivää Münchenin nähtävyyksien parissa, sillä kaupungissa itsessään on paljon nähtävää ja koettavaa. Saksan kolmanneksi suurin kaupunki on moderni, hienostunut kaupunki, jonka historia on täynnä perinteitä, barokkiarkkitehtuuria ja arvokasta taidetta. Vanhakaupunki on hyvä paikka aloittaa kaupunkiin tutustuminen. Ota kohteeksesi erityisesti Marienplatz ja neo-goottilainen Neues Rathaus (uusi kaupungintalo) sekä kuuluisa Glockenspiel. Aurinkoisena päivänä on mukava suunnata Viktualenmarktista suoraan piknikille kauniiseen englantilaiseen puutarhaan, Münchenin suurimmalle puistoalueelle. 900 hehtaarin puistossa on kaikkea aina joutsenista hoidettuihin nurmikoihin ja lammikoihin sekä viihtyisiä olutpuutarhoja. Arvostatpa sitten taidetta, historiaa tai modernia suuntausta, München tarjoaa jotain jokaiselle kävijälle. Mikäli vierailusi sattuu syyskuun lopulle tai lokakuun alkuun, miksipä et piipahtaisi myös tunnetuilla Oktoberfesteillä? Autonvuokraus Münchenistä mahdollistaa vaivattomat autoreissut kaupungin lähistölle. Esimerkiksi kaunis, itävaltalainen Salzburgin kaupunki on helpon matkan päässä, kun haluat kaupungin rajojen ulkopuollelle. Salzburg tunnetaan erityisesti upeista maisemistaan, Mozartista sekä hittielokuvasta nimeltään The Sound of Music. Auton vuokraus vie sinut kätevästi kaiken tämän luokse vain 90 minuutissa, A8-moottoritietä pitkin. Rothenburg ob der Tauber saattaa olla hieman kauempana Münchenistä kuin Salzburg, mutta matkallasi viettämä lisäaika on kaiken sen arvoista. Rothenburg ob der Tauberin sanotaan olevan yksi Saksan viehättävimmistä kaupungeista. Se sijaitsee romanttiseksi tieksi (Romantische Straße) kutsutun reitin varrella, joka vie autoilijan 350 km matkalle läpi baijerilaisten metsien, vuorien ja toinen toistaan valokuvauksellisimpien maisemien. Myös Rothenburgin kaupungin jokaisen kulman takaa paljastuu postikorttimaisia näkymiä. Vuokra-auto vie sinut vapaalla aikataululla vierailemaan paitsi tähän upeaan kaupunkiin, myös tuon romanttisen reitin muihin kohteisiin. Olipa talvi, kesä, kevät tai syksy, tämä on yksi kauneimmista osista Saksaa ja luultavasti löydät itsesi pysähtymästä reitin aikana useaan otteeseen vain ihaillaksesi maisemia. Rothenburg ob der Tauberiin ajaa Münchenistä noin kaksi ja puoli tuntia.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Auton vuokraaminen Saksassa edellyttää rajoittamattoman kolmannen osapuolen vastuuvakuutuksen sekä palovakuutuksen hankkimista. Moni autovuokraamo sisällyttää nämä vakuutukset jo vuokrahintaan, joten saamiasi tarjouksiasi vertaillessa, otathan huomioon myös hintoihin sisältyvät vakuutukset.

Voiko Münchenissä ajaa suomalaisella ajokortilla?

Kyllä, Münchenissä voit ajaa suomalaisella ajokortilla. Mikäli ajokortti on myönnetty Euroopan unionin jäsenvaltiosta, se on normaalisti voimassa siihen asti, kunnes voimassaolo lakkaa.

Mistä auton nouto ja palautus Münchenissä onnistuu?

Löydät autovuokraamoiden toimipisteitä kätevästi ympäri kaupunkia. Yksi parhaista paikoista auton noutamiseen ja palauttamiseen on kuitenkin Münchenin lentokenttä. Auton avaimet ja paperit luovutetaan autonvuokrauskeskuksessa (Terminalstraße Mitte – Münchenin lentokenttäkeskus – Taso 03). Kun palautat auton, löydät pisteen P26 ja pohjoista P9-parkkialuetta vastapäätä. Voit jättää auton suoraan henkilökunnalle, jotka päivystävät sisäänkäynnin vieressä. Avaimet ja paperit saavat jäädä autoon ja olet heti valmis. (Tarkastettu 23/05/2019).


Etäisyys suosittuihin hotelleihin München kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä München Franz Josef Strauss lentokenttä autonvuokrauspistettä

Hilton Munich Airport

Terminalstrasse Mitte 20

0.3 km lentokentältä

Holiday Inn Munich - City Centre

Hochstraße 3

28.7 km lentokentältä

A&O München Hackerbrücke

Arnulfstrasse 102

29.4 km lentokentältä

Hilton Munich Airport

Terminalstrasse Mitte 20

0.3 km lentokentältä

Holiday Inn Munich - City Centre

Hochstraße 3

28.7 km lentokentältä

A&O München Hackerbrücke

Arnulfstrasse 102

29.4 km lentokentältä

NH München Unterhaching

Leipziger Str. 1

34 km lentokentältä

Azimut Hotel Munich

Kronstadter Strasse 6-8

26.1 km lentokentältä

Leonardo Hotel & Residenz München

Heimgartenstrasse 14

30.6 km lentokentältä

Sofitel Munich Bayerpost

Bayerstrasse 12

29.2 km lentokentältä

The 4 You Hostel & Hotel

Hirtenstrasse 18

28.9 km lentokentältä

Novotel München City Arnulfpark

Arnulfstrasse 57

29.5 km lentokentältä

A&O München Laim

Landsberger Strasse 338

31.8 km lentokentältä

Meininger Hotel München Olympiapark

Landshuter Allee 174

27.9 km lentokentältä

Hotel Regent Munich

Seidlstrasse 2

29.0 km lentokentältä

H2 Hotel München Olympiapark

Moosacher Str. 82

25.7 km lentokentältä

Hotel Bayerischer Hof

Promenadeplatz 2-6

28.5 km lentokentältä

Hotel Vitalis by Amedia

Kathi-Kobus-Str. 20-22

27.3 km lentokentältä

Hilton Munich Park

Am Tucherpark 7

26.2 km lentokentältä

Leonardo Hotel Munich City East

Carl-Wery-Strasse 39

31.4 km lentokentältä

Holiday Inn Munich - South

Kistlerhofstrasse 142

35 km lentokentältä


Autonvuokraus München

Tänä vuonna ajankohtana syyskuu olemme tehneet momondon käyttäjille 561 vuokra-autohakua kohteeseen München.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa München noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Tehostettu siivous on yksi uusista eduista, jonka voit saada, kun vuokraat auton kohteessa München. Käytä hakusuodatinta nähdäksesi kaikki vuokraamot, jotka tarjoavat tätä tehostetun siivouksen ominaisuutta. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa lokakuu kohteessa München?

Datamme perusteella autonvuokraus viikonlopuksi ajankohtana lokakuu kohteessa München on noin 33 € hintainen. Erityisen hyvä tarjous olisi noin 17 €, mikä on alhaisin löytämämme hinta kohteessa München tähän mennessä. Vuokrausjakson venyttäminen seitsemän päivän ajalle muuttaa hintaluokan 20 € ja 40 € välille.

Missä München autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Auton vuokraaminen kaupungissa München on halvinta, kun käytät vuokraamon Global Rent A Car yhtä heidän 7 toimipisteestä kaupungin sisällä. Paras päivittäinen hinta, joka on löydetty momondo-sivuston kautta, on 14 €, mutta on parasta olettaa, että autonvuokraus maksaa 28 €/päivä.

Peritäänkö München autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurin osa kaupungissa München sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Alamo, Enterprise ja Avis peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa München lokakuu ajaksi?

Kun keskiarvolämpötilat ovat 3 °C ja sademäärä yleensä 50 mm cm lokakuu aikana, kannattaa harkita perusmallisen auton vuokrausta, kun matkustat kohteeseen München. Tällainen auto pystyy käsittelemään lämpötilan ja sateiden vaihtelut lokakuu aikana, ja se on suosittu valinta niiden matkustajien joukossa, jotka suuntaavat kohteeseen München. Perusmalli vuokraaminen kaupungissa München maksaa keskimäärin 50 €/päivä.

Kuinka monta Sixt autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa München?

Kaupungissa Sixt on 25 toimipistettä. momondo-käyttäjät voivat odottaa maksavansa keskimäärin 50 €/päivä vuokraaessaan auton näistä toimipisteistä.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa München?

50 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa München, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa München ovat 100 km/t ja Tiedotus. Jos vuokraat auton kohteessa München huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Saksa


Lentolippu varattuna kohteeseen München? Aloita matkan suunnittelu!

München

Aloita matkan suunnittelu jo tänään

Katso suosituimmat kaupunginosat ja löydä parhaat hotellit kohteessa München

Etsi hotelleja kohteessa München
München

Halvat lennot München

Löydä paras aika matkustaa, halvat hinnat ja suosituimmat lentoyhtiöt.

Etsi lentoja - München