Autonvuokraukset kohteessa München, Baijeri

Haussa halpa vuokra-auto München, Baijeri? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

München, Saksa
15. kesäkuu — 22. kesäkuu
Sama palautus
München, Saksa
to 15/6
Keskipäivä
to 22/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi München

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton München

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa München?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa München löytyvät yleensä INTERRENT kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaINTERRENT , voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 16 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa München on 23 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa München?

Vuokraamolla Sunnycars on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella München 40 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa München?

Datamme perusteella Ford Transit on suosituin vuokra-auto kaupungissa München.Käyttäjämme ovat löytäneet Ford Transit vuokra-autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 47 €/pvä kaupungissa München, vaikka keskimäärin voit odottaa hintojen olevan noin 84 €/pvä. Toinen suosittu vuokra-auto kaupungissa München on Volkswagen Golf keskimääräisen hinnan ollessa 47 €/pvä ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 20 €/pvä.

Parhaat tarjoukset München, Baijeri autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa München, Baijeri
Volkswagen up!
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

27 €/pvä

21 kesä - 4 heinä
Volkswagen up!
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

27 €/pvä

21 kesä - 4 heinä
Opel Corsa
Vauxhall Mokka
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

29 €/pvä

23 kesä - 27 heinä
Vauxhall Mokka
Volkswagen Tiguan
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

31 €/pvä

23 kesä - 27 heinä
Volkswagen Tiguan
Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

33 €/pvä

21 kesä - 4 heinä
Opel Astra
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

34 €/pvä

23 kesä - 27 heinä
Toyota Corolla
Volkswagen Passat
tai vastaava Standardi
Maks. 5 matkustajaa

36 €/pvä

23 kesä - 27 heinä
Volkswagen Passat
Opel Mokka
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

36 €/pvä

21 kesä - 4 heinä
Opel Mokka
Mercedes-Benz A-Class
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

37 €/pvä

21 kesä - 4 heinä
Mercedes-Benz A-Class

Tärkeää tietoa München autonvuokrauksesta

Autonvuokraus Münchenissä sujuu joutuisasti monissa autovuokraamoissa, kunhan olet 18-vuotias ja omaat voimassa olevan ajokortin. Jonkin verran vuokraamisen ikävaatimukset kuitenkin vaihtelevat. Vaikka useimmat liputtavat 18–19 vuoden vähimmäisiän puolesta, on autovuokraamoita, joissa ikärajana on 21. Mikäli olet nuorempi kuljettaja, ja etenkin jos haluat vuokrata auton alle 21-vuotiaana, saatat joutua maksamaan lisämaksun perusmaksun ohella. Nuoren kuljettajan lisämaksut maksavat yleensä noin 10–20 EUR päivässä.

Useimpiin suuriin eurooppalaisiin kaupunkeihin verrattuna Münchenin sanotaan olevan helposti navigoitava alue. Autonvuokraus Münchenistä on suositeltava vaihtoehto, sillä kaupungin keskustan ulkopuolella ajaminen on mukavaa, kun liikenne etenee sujuvasti. Pääset myös tutkimaan monia kulttuurisesti monipuolisia naapurustoja matkasi varrella sekä suuntaamaan pienille päiväretkille mitä mielenkiintoisimpiin kohteisiin kaupungin läheisyydessä. Kun taas ajat lähellä kaupungin keskustaa (Marienplatz), on huomioitava, että suuri osa tästä alueesta on täynnä historiallisia, alkuperäisinä säilytettyjä rakennuksia. Tällä alueella on paljon ainoastaan jalankulkijoille pyhitettyjä alueita ja tiet ovat usein yksisuuntaisia ja kapeita. Pysäköinti aivan keskustassa on haastavaa ja mikäli pysäköintipaikan onnistut löytämään, on pysäköinti kaupungin laitamia huomattavasti hinnakkaampaa. Jos aiot vierailla Münchenin keskustassa, kannattaa parkkipaikka etsiä sen lähistöllä sijaitsevista kaupunginosista. Pysäköintimahdollisuuksia parantaakseen kaupunki on luonut kaupunkikuvaan ns. “sinisiä vyöhykkeitä”. Kaikilla näillä alueilla sinisten viivojen sisällä pysäköinti maksaa 0,5 EUR/12minuuttia. Erilaiset, isommat autoparkit palvelevat sinua myös kaupungin keskustassa. Pysäköintimaksu autohallien parkkipaikoilla on 2–6 EUR/h. Kaupungin laitamilta löydät kuitenkin edullisimmat parkkeerausmahdollisuudet. Park+Ride -konseptien pysäköintihinnat ovat yleensä noin 1–1,5 EUR /päivä. Parkkeeraat näille alueille autosi turvallisesti ja voit jatkaa matkaasi kaupungin ytimeen julkisilla liikennevälineillä. Taajamissa suositellaan yleensä nopeusrajoitukseksi 50 km/h ja moottoriteillä (autobahn) 130km/h. Alkoholin enimmäismäärä veressä saa yksityisajoneuvon kuljettajalla olla 0,05 %. Aloitteleville kuljettajille eli alle 21-vuotiaalla tai kuljettajalla, jolla on ollut ajokortti voimassa alle kahden vuoden ajan, promilleraja on 0. Mitään alkoholimääriä ei sallita veressä ajon aikana. Saksassa vain 7,5 tonnin painoiset ajoneuvot ovat velvollisia maksamaan tietulleja. Moottoripyörät, autot ja suuremmat ajoneuvot 7,5 tonniin asti voivat hyödyntää hyväkuntoisia moottoriteitä maksutta.

München on täydellinen kaupunki, jota voit käyttää tukikohtanasi, kun lähdet tutkimaan upeaa baijerilaista maaseutua, romanttisia kyliä ja kuuluisia kaupunkeja. Lukuisat valloittavat kohteet ovat vain muutaman tunnin ajomatkan päässä. Vietä kuitenkin vähintään pari päivää Münchenin nähtävyyksien parissa, sillä kaupungissa itsessään on paljon nähtävää ja koettavaa. Saksan kolmanneksi suurin kaupunki on moderni, hienostunut kaupunki, jonka historia on täynnä perinteitä, barokkiarkkitehtuuria ja arvokasta taidetta. Vanhakaupunki on hyvä paikka aloittaa kaupunkiin tutustuminen. Ota kohteeksesi erityisesti Marienplatz ja neo-goottilainen Neues Rathaus (uusi kaupungintalo) sekä kuuluisa Glockenspiel. Aurinkoisena päivänä on mukava suunnata Viktualenmarktista suoraan piknikille kauniiseen englantilaiseen puutarhaan, Münchenin suurimmalle puistoalueelle. 900 hehtaarin puistossa on kaikkea aina joutsenista hoidettuihin nurmikoihin ja lammikoihin sekä viihtyisiä olutpuutarhoja. Arvostatpa sitten taidetta, historiaa tai modernia suuntausta, München tarjoaa jotain jokaiselle kävijälle. Mikäli vierailusi sattuu syyskuun lopulle tai lokakuun alkuun, miksipä et piipahtaisi myös tunnetuilla Oktoberfesteillä? Autonvuokraus Münchenistä mahdollistaa vaivattomat autoreissut kaupungin lähistölle. Esimerkiksi kaunis, itävaltalainen Salzburgin kaupunki on helpon matkan päässä, kun haluat kaupungin rajojen ulkopuollelle. Salzburg tunnetaan erityisesti upeista maisemistaan, Mozartista sekä hittielokuvasta nimeltään The Sound of Music. Auton vuokraus vie sinut kätevästi kaiken tämän luokse vain 90 minuutissa, A8-moottoritietä pitkin. Rothenburg ob der Tauber saattaa olla hieman kauempana Münchenistä kuin Salzburg, mutta matkallasi viettämä lisäaika on kaiken sen arvoista. Rothenburg ob der Tauberin sanotaan olevan yksi Saksan viehättävimmistä kaupungeista. Se sijaitsee romanttiseksi tieksi (Romantische Straße) kutsutun reitin varrella, joka vie autoilijan 350 km matkalle läpi baijerilaisten metsien, vuorien ja toinen toistaan valokuvauksellisimpien maisemien. Myös Rothenburgin kaupungin jokaisen kulman takaa paljastuu postikorttimaisia näkymiä. Vuokra-auto vie sinut vapaalla aikataululla vierailemaan paitsi tähän upeaan kaupunkiin, myös tuon romanttisen reitin muihin kohteisiin. Olipa talvi, kesä, kevät tai syksy, tämä on yksi kauneimmista osista Saksaa ja luultavasti löydät itsesi pysähtymästä reitin aikana useaan otteeseen vain ihaillaksesi maisemia. Rothenburg ob der Tauberiin ajaa Münchenistä noin kaksi ja puoli tuntia.


Autonvuokraustarjoukset München, Baijeri

Löydä kohteesta München juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

33 € - 51 €

Kaikki autotyypit

50 € - 104 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa München, Saksan on 43 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa München, Saksan on tammikuuta. Hinta on 24 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 33 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 40 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa München, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa München voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat München Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa München, Saksan on 57 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa München, Saksan on tammikuuta. Hinta on 26 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 43 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 19 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa München, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa München voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat München Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa München, Saksan on 91 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa München, Saksan on marraskuuta. Hinta on 44 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 51 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 22 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa München, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa München voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat München Suuri vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa München, Saksan on 53 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa München, Saksan on marraskuuta. Hinta on 38 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 34 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 24 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa München, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa München voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat München Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa München, Saksan on 81 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa München, Saksan on marraskuuta. Hinta on 26 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 60 € per päivä. Pakettiautovuokraus on tyypillisesti 13 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa München, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa München voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Luksus vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa München, Saksan on 102 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa München, Saksan on lokakuuta. Hinta on 39 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 63 € per päivä. Luksusvuokraus on tyypillisesti 31 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa München, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa München voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat München Luksus vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa München, Saksan on 58 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa München, Saksan on huhtikuuta. Hinta on 44 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 33 € per päivä. Avoautovuokraus on tyypillisesti 19 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa München, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa München voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Volkswagen up!
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

27 €/pvä

21 kesä - 4 heinä
Volkswagen up!
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

27 €/pvä

21 kesä - 4 heinä
Opel Corsa
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

33 €/pvä

21 kesä - 4 heinä
Ford Focus

München autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot München, Baijeri

keddy by Europcar

26 sijaintia

Europcar

19 sijaintia

Global Rent A Car

14 sijaintia

BUCHBINDER

13 sijaintia

Budget

10 sijaintia

Hertz

10 sijaintia

Avis

9 sijaintia

INTERRENT

8 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa München

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen München

Suosituin vuokraamo

Sixt

Suositut autotyypit

Economy, Intermediate, SUV

Halvin vuokra-auto

28 €

Suosituin malli

Fiat 500
Suosituin München autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Sixt. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Ok Mobility ja Enterprise Rent-A-Car.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa München viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Intermediate, SUV.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa München on 28 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 51 €/pvä.
Kohteen München suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Fiat 500. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Ford Ka.

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja München autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Deutsches Museum29,0 km

Läheiset nähtävyydet:

Deutsches Museum156,2 km

Läheiset nähtävyydet:

Deutsches Museum101,3 km

Vuokraa auto läheltä kohteen München suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa München

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa München - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa München, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Datamme perusteella autonvuokraus viikonlopuksi ajankohtana heinäkuu kohteessa München on noin 114 € hintainen. Erityisen hyvä tarjous olisi noin 42 €, mikä on alhaisin löytämämme hinta kohteessa München tähän mennessä. Vuokrausjakson venyttäminen seitsemän päivän ajalle muuttaa hintaluokan 32 € ja 48 € välille.

Suurin osa kaupungissa München sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten INTERRENT , keddy by Europcar ja Alamo peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia München

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta München

Vuokra-autotyypit, jotka ovat suosittuja kohteessa München

Vuokraa mikä tahansa näistä suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa München

Tutustu alueen Saksan muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Saksan

Aloita matkan suunnittelu - München


Miksi käyttää momondoa?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa München voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta München, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.