Autonvuokraukset Katalonia

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Katalonia? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Barcelona, Espanja
9. helmikuu — 16. helmikuu
Sama palautus
Barcelona, Espanja
to 9/2
Keskipäivä
to 16/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Katalonia autonvuokraustiedot

Katalonia on suuri osavaltio Koillis-Espanjassa ja ajo-olosuhteet siellä vaihtelevat erittäin paljon alueesta riippuen. Rannikolla vallitsee lähes ympärivuotinen kesä, kun taas pohjoisen vuoristossa talvet voivat olla erittäin ankaria ja lumisia. Tärkeimmät kaupungit ovat hyvin yhteydessä toisiinsa kattavan moottoritieverkoston ansiosta. Vuoristoalueilla joutuu taas ajelemaan pääosin pieniä ja mutkaisia teitä. Auton vuokraus on oiva tapa tutustua Katalonian osavaltioon, mutta kannattaa valita auto ja varusteet paikan sekä vuodenajan mukaan. Kesät ovat kaikkialla kuumia ja aurinko porottava, joten ilmastointi on erittäin mukava lisä matkalle. Talvisin ylängölle ja vuoristoon suuntaavan kannattaa varmistaa autovuokraamolta talvirenkaiden sekä lumiketjujen saatavuus. Nelivetoautoakin kannattaa harkita. Lumisateet saattavat olla ajoittain rankkoja – tällöin lumiketjut ja neliveto ovat kultaakin kalliimmat. Rannikolla pysyttäessä talvirenkaille ei tule tarvetta. Kaupunkimatkaajan taas kannattaa vuokrata itselleen kätevän kokoinen auto keskustan kaduille. Monet vanhojen kaupunkien kadut ovat kapeita ja pysäköintialueet pieniä. Niinpä ketterällä autolla pääsee suurempaa menopeliä kätevämmin ajelemaan ja pysäköimään.

Kataloniassa pätevät samat lait kuin muuallakin Espanjassa. Autonvuokraus sujuu vaivatta, kun tutustuu etukäteen paikallisiin säädöksiin. Kannattaa siis lukea ajankohtaisimmat lait ja uudistukset Espanjan viranomaisen verkkosivulta ennen matkaa. Sekä vuokra-autoilijat että paikalliset kuljettajat joutuvat kaikki noudattamaan samoja ajolakeja osavaltiossa oleskellessaan. Espanjassa ajetaan tien oikealla puolella ja ohitetaan vasemmalta. Paikallinen poliisi on erittäin tiukka ylinopeuksien ja rattijuopumusten suhteen. Nopeusvalvontaa harjoitetaan paljon – niin automaattista kuin paikan päällä tapahtuvaa. Ylinopeussakot annetaan heti paikan päällä ja ne pitää maksaa melko lyhyen ajan sisään. Lastenistuin on myös pakollinen – jos sellaista ei käytä asianmukaisesti, voidaan auto jopa takavarikoida. Varmista siis autovuokraamosta sellaisen saatavuus hyvissä ajoin ennen matkaa, mikäli kyydissäsi matkaavat myös perheen pienimmät. Barcelonassa on käytössä myös kaupungin sisäinen ympäristövyöhyke. Tämä tarkoittaa sitä, ettei osalla vanhoista autoista saa enää ajaa keskustassa. Autovuokraamoiden autot ovat onneksi pääosin melko uusia autoja, joilla kaupungissa saa ajaa. Kataloniassa kannattaa varautua paikallisten hieman aggressiivisempaan ajotapaan ja äänitorven käyttöön.

Autonvuokraus on miellyttävä tapa kiertää Kataloniaa ja matka sujuu entistäkin paremmin, kun kaikki asiakirjat ovat mukana. Espanja on Suomen lailla EU-maa, joten molempien maiden kansalliset ajokortit kelpaavat sellaisenaan puolin ja toisin. Jos haluaa vuokrata auton, tarvitsee ottaa mukaan vähintäänkin ajokortti, henkilöllisyystodistus sekä yleensä jonkinlainen pankki- tai luottokortti. Käteinen kelpaa usein myös maksuvälineenä, mutta pankki- tai luottokorttia voidaan vaatia pantiksi autosta. Henkilöllisyystodistukseksi kelpaavat sekä passi että henkilökortti. Ikää tarvitsee olla vähintään 18 vuotta, mutta monet autovuokraamot saattavat vaatia korkeampaakin ikää sekä muutaman vuoden ajokokemusta. Tarkista tapauskohtaiset ikärajat etukäteen autovuokraamosta. Nuorilta kuljettajilta saatetaan myös veloittaa lisämaksua.


Autonvuokraustarjoukset Katalonia

Löydä kohteesta Katalonia juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

11 € - 52 €

Kaikki autotyypit

14 € - 111 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Katalonia on 27 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Katalonia on helmikuuta. Hinta on 61 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 11 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 51 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Katalonia. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Katalonia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Katalonia on 51 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Katalonia on marraskuuta. Hinta on 51 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 25 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 11 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Katalonia. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Katalonia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Katalonia on 113 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Katalonia on tammikuuta. Hinta on 84 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 19 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 50 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Katalonia. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Katalonia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Katalonia on 39 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Katalonia on marraskuuta. Hinta on 72 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 11 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 32 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Katalonia. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Katalonia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Katalonia on 85 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Katalonia on tammikuuta. Hinta on 54 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 40 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 34 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Katalonia. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Katalonia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Luksus vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Katalonia on 107 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Katalonia on elokuuta. Hinta on 53 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 51 € per päivä. Luksus vuokraus on tyypillisesti 48 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Katalonia. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Katalonia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Katalonia on 37 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa Katalonia on lokakuuta. Hinta on 58 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 16 € per päivä. Avoauto vuokraus on tyypillisesti 34 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Katalonia. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Katalonia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Katalonia autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Katalonia

Alamo

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,2

Comfort

9,1

Kokonaisarvosana

8,3

Nouto/palautus

8,7

Value

8,0

Europcar

15 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,5

Comfort

8,4

Kokonaisarvosana

7,4

Nouto/palautus

8,7

Value

7,4

Sixt

11 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,2

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

7,4

Nouto/palautus

7,6

Value

7,1

Budget

8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,1

Comfort

8,1

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

6,8

Value

7,6

Dollar

9 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,7

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

6,4

Nouto/palautus

6,2

Value

7,7

Enterprise

10 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

7,4

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

6,7

Value

6,6

Avis

8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,8

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

6,6

Nouto/palautus

6,4

Value

6,8

Hertz

10 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,2

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

6,1

Nouto/palautus

6,0

Value

6,3

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Katalonia autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

La Rambla12,0 km
Lloret Beach77,8 km

Läheiset nähtävyydet:

Lloret Beach23,7 km
La Rambla75,6 km

Läheiset nähtävyydet:

La Rambla87,9 km
Lloret Beach153,0 km

Onko kannattavaa varata vuokra-auto Kataloniassa?

Autonvuokraus Kataloniassa on mukava ja vaivaton tapa matkustaa ympäri osavaltiota. Tiet ovat pääosin hyvässä kunnossa ja lähes jokaiseen kolkkaan pääsee kätevästi ajamalla. Suurten kaupunkien välillä toimii toki myös julkinen liikenne, mutta pienemmille paikkakunnille voi olla työlästä matkata junalla tai bussilla. Barcelonan sisällä taas kannattaa suosia julkista liikennettä – auton voi jättää kätevästi kaupungin laitamille tai hotellille parkkiin. Jos haluaa vuokrata auton Kataloniassa, kannattaa käydä tutustumassa ainakin Barcelonaan, Tarragonaan ja pohjoisessa sijaitsevaan Pyreneiden vuoristoon. Katalonian pitkä rantaviiva on näyttävän näköinen lähes jokaisesta kylästä ja kaupungista käsin – kannattaa siis etukäteen hieman suunnitella, minne päin aluetta haluaa suunnata. Jos ajomatka Kataloniassa kuulostaa seuraavalta seikkailultasi, varaa auto itsellesi helposti momondon verkkosivujen kautta. Sieltä löydät sekä halvat vuokra-autot että ylelliset vuokra-autot.


Vuokraa auto läheltä kohteen Katalonia suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Katalonia

Autonvuokraus Katalonia

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Katalonia, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Keskimääräisten 7,5/10 asiakasarvioiden ja 44 annettujen arvostelujen perusteella vuokraamo Sixt on käyttäjiemme toimesta arvioitu parhaimmaksi vuokraamoksi alueella Katalonia. Vuokraamollta Sixt löytyy 11 toimipistettä alueelta Katalonia mukaan lukien yksi suosituista kaupungeista eli Barcelona.

Useimmat matkailijat vuokraavat auton kohteessa Katalonia 7 päiväksi, mikä maksaa keskimäärin 25 € per päivä. Jos aiot vuokrata auton viikoksi, maksaa se yleensä noin 173 € yhteensä. Viikonloppuvuokrauksen kokonaiskustannukset ovat yleensä keskimäärin 57 €. 1207 € on kuukauden kestävän Katalonia roadtripin hinta keskimäärin.


Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Katalonia

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Katalonia

Autonvuokraukset kaupungin Katalonia suosituilla lentokentillä

Vuokraa auto miltä tahansa näistä suosituista Katalonia lentokentistä

Aloita matkan suunnittelu - Katalonia


Miksi käyttää momondoa?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Katalonia on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Katalonia helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

Kyllä, momondo avulla voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Katalonia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Katalonia, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Kyllä, momondo voi näyttää sinulle erityisiä tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen Katalonia autonvuokrauksissa.

Kyllä, löydät momondo-sivustolta vuokra-autoja rajoittanattomilla kilometrimäärillä vaihtoehtoja kohteesta Katalonia.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.