Autonvuokraukset kohteessa Ibiza, Baleaarit

Haussa halpa vuokra-auto Ibiza, Baleaarit? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Ibiza, Ibiza, Espanja
26. toukokuu — 2. kesäkuu
Sama palautus
Ibiza, Ibiza, Espanja
to 26/5
Keskipäivä
to 2/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Ibiza, Baleaarit

Löydä kohteesta Ibiza juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

5 € - 70 €

Kaikki autotyypit

5 € - 186 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Ibiza, Espanjan on 14 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Ibiza, Espanjan on syyskuuta. Hinta on 67 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 5 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 54 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Ibiza. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ibiza voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Ibiza autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Ibiza, Baleaarit
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,9

Comfort

7,9

Kokonaisarvosana

7,9

Nouto/palautus

7,9

Value

7,9
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,0

Value

6,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,5

Comfort

5,5

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

4,0

Value

5,0
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,0

Comfort

3,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

4,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0
7 sijaintia
4 sijaintia
3 sijaintia

Vuokraa auto läheltä kohteen Ibiza suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Ibiza

Autonvuokraus Ibiza

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Ibiza, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Voit odottaa löytäväsi halvimmat vuokra-autohinnat kaupungissa Ibiza CLICK RENT vuokraamolta, jolla on 1 toimipiste kaupungissa. momondo-käyttäjät ovat löytäneet niinkin alhaiset päivähinnat kuin 66 €, mutta CLICK RENT keskimääräinen hinta autonvuokraukselle kaupungissa Ibiza on 66 €/päivä.

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Ibiza on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Ibiza suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Hertz, Hiper Rent a Car ja INTERRENT , joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Kuukauden kesäkuu aikana lämpötilat kaupungissa Ibiza pyörivät 25 °C ympärillä - mikä on juuri sopiva avoauton vuokraamiseen. Sademäärä on yleensä noin 10 mm cm kesäkuu aikana kaupungissa Ibiza, joten sateesta ei tarvitse huolehtia liikaa vaan voit kruisailla avoautolla vapaasti nähtävyyksiä katsellen. Haluat ehkä tarkistaa sääennusteen ennen matkaasi tästäkin huolimatta. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Ibiza maksaa keskimäärin 19 €/päivä.

CLICK RENT autovuokraamolla on eniten toimipisteitä kaupungissa Ibiza, Espanja. Sen 1 toimipisteessä voit odottaa maksavasi päivittäisen hinnan 66 € vuokratessasi auton kaupungissa Ibiza, Espanja.

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Ibiza on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Ibiza ovat yleensä 100 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 120 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Ibiza kuukauden toukokuu aikana voivat odottaa 17 °C lämpötiloja ja 30 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Ibiza road triplle alueelle Baleaarit tai sitä ympäröiville alueille kuukauden toukokuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 17 °C ja sademäärän vastaavasti 30 mm koko kuukauden ajan.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Ibiza

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Ibiza

Tutustu alueen Espanjan muihin autonvuokrauksiin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Espanjan

Aloita matkan suunnittelu - Ibiza


Miksi käyttää momondoa?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Ibiza on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Ibiza, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Ibiza autoillle.

Kyllä, valitse vain hyvän polttoainekäytännön suodatin sen jälkeen, kun olet hakenut vuokra-autoja kohteessa Ibiza momondo-sivustolla.

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Ibiza.

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Ibiza autonvuokrauksille.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.