Autonvuokraus Valencia, Espanja

Haussa halpa vuokra-auto Valencia, Espanja? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Valencia, VC, Espanja
24. tammikuu — 31. tammikuu
Sama palautus
Valencia, VC, Espanja
ma 24/1
Keskipäivä
ma 31/1
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Valencia, Espanja

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

2 € - 22 €

Kaikki autotyypit

4 € - 55 €

Pieni auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Valencia, Espanja on 8 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Valencia, Espanja on lokakuuta. Hinta on 75 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 2 € päivässä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 53 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Valencia. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Valencia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Valencia Pieni vuokra-autohinnat.


Autovuokraamo Valencia: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Valencia, Espanja
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

6,4

Value

6,8
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

6,0

Value

6,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Value

6,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

4,0

Value

5,0
5 sijaintia
5 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Valencia, Espanja kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Alicante lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Valencia

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Valencia noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Monet autovuokraamot kohteessa Valencia noudattavat nyt uusia siivouskäytäntöjä varmistaakseen, että autot desinfioidaan vaadittavia turvallisuustoimia noudattaen. Tätä tehostettua siivousta tarjotaan nyt toimipaikoissa, kuten Budget, Hertz ja Enterprise. Käytä uutta suodatinta nähdäksesi kaikki yritykset, jotka tarjoavat tehostettua siivousta kohteessa Valencia. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Missä Valencia autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

  Auton vuokraaminen kaupungissa Valencia on halvinta, kun käytät vuokraamon Sixt yhtä heidän 3 toimipisteestä kaupungin sisällä. Paras päivittäinen hinta, joka on löydetty momondo-sivuston kautta, on 33 €, mutta on parasta olettaa, että autonvuokraus maksaa 35 €/päivä.

 • Peritäänkö Valencia, Espanja autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Kaupungissa Valencia olevat suositut autovuokraamot, kuten Budget, DRIVALIA ja Firefly tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Valencia, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Valencia, Espanja?

  Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Valencia on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Valencia taajama-alueilla on voimassa rajoitus 100 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Valencia alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 120 km/t.

 • Millainen sää on kohteessa Valencia, Espanja kuukauden tammikuu aikana?

  Yleensä sää kaupungissa Valencia kuukauden tammikuu aikana on 12 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 36 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Valencia kuukauden tammikuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Valencia. Jos mukavuus on sinulle tärkeämpää kuin hinta, harkitse luksusauton vuokraamista kaupungissa Valencia. Yksi suosituimmista saatavilla olevista luksusautoista on Audi A4.

 • Onko sää kaupungissa Valencia samanlainen kuin muualla Valencian itsehallintoalue alueella?

  Ilmasto alueella Valencian itsehallintoalue kuukauden tammikuu aikana on yleensä 12 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 26,3 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Valencia lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Aloita matkan suunnittelu - Valencia