Autonvuokraus Sardinia

Löydä parhaat ja uusimmat vuokra-autotarjoukset kohteessa Sardinia

su 31.10.
Keskipäivä
ke 3.11.
Keskipäivä
Vertaile vs. momondo |

Sardinia suosituimmat kaupungit autonvuokraukselle

Valitse vuokra-auton tyyppi ja napsauta sitten alla olevia kaupunkeja vertaillaksesi vuokraamojen päivittäisiä hintojen keskiarvioita
Mini
Olbia
Suosituin autovuokraamo lokakuu kuussaBudget22 % suositumpi13 momondon käyttäjistä varasivat mieluummin Budget vuokra-auton matkalleen kohteeseen Olbia lokakuu kuun aikana
Keskimääräinen hinta autonvuokraukselle kuun lokakuu aikana27 € per päivä35 % kalliimpiKohteessa Olbia vuokra-autot maksavat keskimäärin 27 € per päivä kuun lokakuu aikana, mikä on kalliimpi kuin vuoden keskiarvo
Suosituin vuokra-autotyyppi lokakuu kuussaMini35 % suositumpi20 käyttäjistä valitsi Mini autotyypin vuokra- ja matkustustarpeisiinsa kohteessa Olbia lokakuu kuun aikana

Sardinia autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Valitse vuokraamo nähdäksesi kaikki toimipaikat
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Mukavuus

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Hinta-laatusuhde

10,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,3

Mukavuus

9,3

Kokonaisarvosana

9,3

Nouto/palautus

9,3

Hinta-laatusuhde

9,3
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Mukavuus

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Hinta-laatusuhde

8,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Mukavuus

6,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

10,0

Hinta-laatusuhde

6,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,0

Mukavuus

7,0

Kokonaisarvosana

5,0

Nouto/palautus

5,0

Hinta-laatusuhde

5,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,6

Mukavuus

4,6

Kokonaisarvosana

4,6

Nouto/palautus

4,6

Hinta-laatusuhde

4,6
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,0

Mukavuus

4,0

Kokonaisarvosana

4,0

Nouto/palautus

4,0

Hinta-laatusuhde

2,0
6 sijaintia

Alueen Sardinia suositut nähtävyydet

Hyppää vuokra-auton rattiin ja suunnista mihin tahansa näistä alueen Sardinia eri kaupungeissa sijaitsevista suosituista turistikohteista
Olbia
Sardinia

San Simplicio
Museo archeologico di Olbia
Cagliari
Sardinia

Basilica di San Saturnino
Museo Archeologico Nazionale
Stadio Sant’Elia
Citadel museo
PalaRockefeller
Alghero
Sardinia

Lido Beach
Palazzo d'Albis
San Giovanni Beach
Alghero Walls
Torre del Portal

Kannattaako Sardiniassa vuokrata auto?

Sardiniassa pääsee liikkumaan muun Italian tavoin suhteellisen hyvin myös bussilla ja junalla, mutta suuren saaren upeiden maisemien ihailemiseen omaan tahtiin soveltuu ilman muuta parhaiten autonvuokraus. Mukavan Cagliarin suurkaupungin ja näyttävän Costa Smeralda “smaragdirannikon" lisäksi autolla on erityisen nautinnollista kierrellä saaren useita pienempiä kyliä ja tutustua todella moniin kauniisiin ja erittäin rauhallisiin hiekkarantoihin. Autonvuokraus Sardiniassa on tästä syystä selvästi paras tapa tutustua alueeseen tarkemmin. Halvat vuokra-autot voit löytää esimerkiksi Cagliarista, josta vuokratessa valikoimakin lienee parhaimmillaan. Lyhyesti sanottuna auton vuokraaminen Sardiniasta on kannattavaa. Löydät itsellesi sopivan vuokra-auton helposti momondon sivustolta.


Vinkit Sardinia vuokra-autoihin

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Sardinia, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Mitkä ovat ajo-olosuhteet Sardiniassa? 

Sardinia on suuri Italian saari, joka sijaitsee mantereeseen nähden lounaassa. Italiassa ylipäätään, Sardinia mukaan lukien, on yksi koko Euroopan korkeatasoisimmista tieverkostoista ja suurin osa paikallisteistäkin on hyväkuntoisia. Tästä huolimatta monet sillat ovat paikoin vanhoja ja huonokuntoisia. Sardiniassa on ympäri vuoden suhteellisen hyvät ajo-olosuhteet, joten autonvuokrauksen kannalta ei vuodenajalla ole väliä. Sen sijaan muuten lomailuun Sardiniassa sopinee kesäaika parhaiten, erityisesti jos mielessä on saaren lukuisten kuvankauniiden hiekkarantojen kokeminen. Talvisaikaan mistraalituulet puhaltavat hiekkarantojen hiekkaa ympäriinsä vähemmän miellyttävästi. Esimerkiksi Suomen moottoriteiden tyyppiset autostradet ovat Italiassa maksullisia, mutta niitäkään ei Sardiniassa ole. Tästä syystä myös nopeusrajoitukset ovat hieman suuria moottoriteitä alhaisempia. Liikenne ylipäätään Sardiniassa on huomattavasti kanssa-autoilijoita huomioivampaa ja rauhallisempaa kuin esimerkiksi mantereen puolella sijaitsevissa Roomassa ja Napolissa.

Mistä Sardinian ajolaeista tulisi olla tietoinen?

Jos mielessäsi on autonvuokraus Sardinian matkalle, on mukava tietää, että pohjoismaiseen ja suomalaiseen autoilukulttuuriin tottuneet pärjäävät Sardinian saarella erinomaisesti. Liikenne on oikeanpuoleista ja nopeusrajoitukset ovat Sardiniassa käytännössä jaoteltu kahteen, taajama-alueiden ja maanteiden rajoituksiin. Varsinaisia moottoriteitä ei Sardiniassa ole, eikä täten myöskään muualta Italiasta tuttuja tiemaksuja. Turvavöiden käyttäminen on Italiassa pakollista ja 12-vuotiaat sekä sitä nuoremmat lapset joutuvat käyttämään erillistä turvaistuinta. Alkoholi ja autoilu eivät luonnollisestikaan sovi yhteen, mutta 0,5:n promilleraja antaa silti mahdollisuuden esimerkiksi illallisviiniin tai ruokailun yhteydessä nautittavaan olueen. Isommilla teillä, joita monikaistaisina Sardiniassa on todella vähän, on keskimmäinen kaista ohituksia varten. Pääsääntöisesti katujen varsilla saa pysäköidä vain oikealle puolelle ja yleensä korkeintaan tunniksi. Sallittuihin kadunvarsipysäköinteihin tarvittavia pysäköintikiekkoja saa esimerkiksi turistien neuvontapisteistä ja huoltoasemilta. Uusimmat tieliikennelain ja paikallisen ohjeistuksen muutokset kannattaa tarkistaa vielä ennen matkaa esimerkiksi kohdekaupunkien tai Italian tiehallinnon nettisivuilta. Näin välttyy ikäviltä yllätyksiltä.

Minkä tyyppisiä asiakirjoja tarvitsee vuokratakseen auton Sardiniassa?

Sardiniassa autonvuokraus onnistuu, mikäli vuokraajalla on ollut ajokortti vähintään yhden vuoden ajan ja ikää on kertynyt vähintään 21 vuotta. Monesti vuokraamot tosin veloittavat alle 26-vuotiailta nuoren kuljettajan lisämaksun paikan päällä. Kyseinen lisämaksu saattaa vaihdella hyvinkin paljon vuokraamojen välillä, joten hintoihin kannattaa tutustua ennen lopullista päätöstä. Ajokortin tulee olla kansainvälinen. Esimerkiksi Suomessa käytössä oleva EU-ajokortti kelpaa oikein hyvin. Yleensä autonvuokraus maksetaan luottokortilla, koska vuokraamot haluavat pitää itsellään mahdollisuuden veloittaa esimerkiksi auton kärsimät vauriot jälkikäteen. Vuokrausta ennen ja vuokrauksen jälkeen on varmuuden vuoksi viisasta ottaa kuvia autosta, jotta voi todistaa auton kunnon tarvittaessa jälkikäteen. Auton vuokraaminen kannattaa monesti tehdä jo ennen matkaa ja vuokrasopimus kannattaa käydä suhteellisen tarkkaan läpi. Vuokraamojen tarjoamia lisäpalveluita kannattaa toki hyödyntää tarpeen mukaan, mutta esimerkiksi matkustajan oma matkavakuutus saattaa kattaa samoja asioita kuin vuokraamojen tarjoamat lisävakuutukset. Kannattaa siis vältellä samoista asioista kahteen kertaan maksamista.

Kuinka paljon maksaa vuokrata auto kohteessa Sardinia?

Datamme perusteella auton vuokraus alueella Sardinia maksaa keskimäärin 31 € päivältä. Saatat kuitenkin löytää vuokra-autotarjouksia niinkin alhaiseen hintaan kuin 21 € per päivä, mikä on 43 % ero verrattuna korkeimpaan päivähintaan 37 €.

Mikä on halvin vuokraamo alueella Sardinia?

Halvin autovuokraamo alueella Sardinia on Dollar, jossa hinnat ovat noin 21 €/päivä. Muita kohtuuhintaisia vaihtoehtoja, jotka ovat löytäneet viimeisen 72 tunnin aikana, ovat Thrifty alk. 23 €/pvä ja LOCAUTO alk. noin 26 €/pvä. Hinnat voivat vaihdella sen mukaan, missä kaupungissa aiot vierailla ja millaisen auton aiot vuokrata.

Mikä on paras autovuokraamo alueella Sardinia?

Alueen Sardinia paras vuokraamo on SICILY BY CAR . Tämä perustuu momondon asiakkaiden keskimääräisiin arviopisteisiin 7,4/10 ja yhteensä 6 annettuihin arvosteluihin. Jos suunnittelet matkaa alueelle Sardinia voit löytää vuokraamon SICILY BY CAR 1 toimipiste alueelta, kuten kaupungista Olbia.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Sardinia?

Mini ovat suosittuja vierailtaessa kohteessa Sardinia. Kuljettavat pitävät tästä autotyypistä sen hyvän hinta-laatusuhteen vuoksi sen keskimääräisen vuokrahinnan ollessa 23 € päivässä. Vaikka 31 % momondon käyttäjistä valitse tämän autotyypin voit aina valita toisenlaisen, joka vastaa tarpeitasi.

Mitkä ovat halvimmat kaupungit, joista vuokrata auto alueella Sardinia?

Tällä hetkellä halvimmat kaupungit autonvuokraukselle alueella Sardinia ovat Olbia ja Alghero ja sieltä vuokraamot Dollar ja SICILY BY CAR . Vuokraamon Dollar hinnat kaupungissa Olbia ovat alkaen 21 €/pvä ja kaupungista Alghero löytyvä SICILY BY CAR tarjoaa vuokra-autoja alkaen 42 €/pvä.

Milloin kannattaa vuokrata auto kohteessa Sardinia?

Harkitse auton vuokraamista kohteessa Sardinia kuun marraskuu aikana. Tämä on halvin aika vuodesta vuokrata auto ja voit löytää usein tarjouksia niinkin alhaiseen hintaan kuin 7 €/päivä keskimäärin. elokuu on vastaavasti kallein kuukausi kohteessa Sardinia, jolloin hinnat ovat yleensä 34 €/päivä. Muista varata autosi vähintään 38 päivää ennen ennen aikomaasi matkapäivää löytääksesi osuvimpia tarjouksia.

Kuinka pitkäksi aikaa ihmiset yleensä vuokraavat auton vieraillessaan kohteessa Sardinia?

7 päivää kestävä vuokraus on momondon käyttäjien suosima pituus autonvuokraukselle kohteessa Sardinia. Auton vuokraaminen 7 päiväksi maksaa keskimäärin 26 €/päivä. Jos päätät vuokrata auton kohteessa Sardinia viikoksi niin viikkovuokrauksen hinta on keskimäärin 183 €, ja monet käyttäjistämme valitsevat yleensä vuokrausajankohdaksi viikonlopun, jonka kokonaishinta on keskimäärin 67 €. Jos suunnitelmissasi on pidempi roadtrippi, voit vuokrata auton myös kuukaudeksi kohteessa Sardinia, jolloin kokonaishinta on yleensä 1274 €.


Autonvuokraus muissa kohteissa: Sardinia

Onko sinulla vaikeuksia löytää täydellistä kaupunkia Sardinia seuraavalle roadtripille? Katso vuokra-autojen tarjoukset näissä muissa kaupungeissa alueella Italia
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00