Autonvuokraukset Sardinia

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Sardinia? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Cagliari, Sardinia, Italia
9. lokakuu — 16. lokakuu
Sama palautus
Cagliari, Sardinia, Italia
ma 9/10
Keskipäivä
ma 16/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Sardinia

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Sardinia

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Sardinia?

Mini ovat suosittuja vierailtaessa kohteessa Sardinia. Kuljettavat pitävät tästä autotyypistä sen hyvän hinta-laatusuhteen vuoksi sen keskimääräisen vuokrahinnan ollessa 37 € päivässä. Vaikka 41 % momondon käyttäjistä valitse tämän autotyypin voit aina valita toisenlaisen, joka vastaa tarpeitasi.

Parhaat tarjoukset Sardinia autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Sardinia
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

15 €/pvä

7 loka - 8 loka
Opel Corsa
Hyundai i10
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

20 €/pvä

7 loka - 8 loka
Hyundai i10
Vauxhall Mokka
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

25 €/pvä

7 loka - 8 loka
Vauxhall Mokka
Chevrolet Spark
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

25 €/pvä

7 loka - 8 loka
Chevrolet Spark
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

28 €/pvä

7 loka - 8 loka
Ford Focus
Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

43 €/pvä

7 loka - 8 loka
Opel Astra
Jeep Renegade
tai vastaava Maasturi
Maks. 2 matkustajaa

47 €/pvä

7 loka - 8 loka
Jeep Renegade
Skoda Octavia
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

55 €/pvä

7 loka - 8 loka
Skoda Octavia
Ford Focus Wagon
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

143 €/pvä

7 loka - 8 loka
Ford Focus Wagon

Sardinia autonvuokraustiedot

Mitkä ovat ajo-olosuhteet Sardiniassa?

Sardinia on suuri Italian saari, joka sijaitsee mantereeseen nähden lounaassa. Italiassa ylipäätään, Sardinia mukaan lukien, on yksi koko Euroopan korkeatasoisimmista tieverkostoista ja suurin osa paikallisteistäkin on hyväkuntoisia. Tästä huolimatta monet sillat ovat paikoin vanhoja ja huonokuntoisia. Sardiniassa on ympäri vuoden suhteellisen hyvät ajo-olosuhteet, joten autonvuokrauksen kannalta ei vuodenajalla ole väliä. Sen sijaan muuten lomailuun Sardiniassa sopinee kesäaika parhaiten, erityisesti jos mielessä on saaren lukuisten kuvankauniiden hiekkarantojen kokeminen. Talvisaikaan mistraalituulet puhaltavat hiekkarantojen hiekkaa ympäriinsä vähemmän miellyttävästi. Esimerkiksi Suomen moottoriteiden tyyppiset autostradet ovat Italiassa maksullisia, mutta niitäkään ei Sardiniassa ole. Tästä syystä myös nopeusrajoitukset ovat hieman suuria moottoriteitä alhaisempia. Liikenne ylipäätään Sardiniassa on huomattavasti kanssa-autoilijoita huomioivampaa ja rauhallisempaa kuin esimerkiksi mantereen puolella sijaitsevissa Roomassa ja Napolissa.

Mistä Sardinian ajolaeista tulisi olla tietoinen?

Jos mielessäsi on autonvuokraus Sardinian matkalle, on mukava tietää, että pohjoismaiseen ja suomalaiseen autoilukulttuuriin tottuneet pärjäävät Sardinian saarella erinomaisesti. Liikenne on oikeanpuoleista ja nopeusrajoitukset ovat Sardiniassa käytännössä jaoteltu kahteen, taajama-alueiden ja maanteiden rajoituksiin. Varsinaisia moottoriteitä ei Sardiniassa ole, eikä täten myöskään muualta Italiasta tuttuja tiemaksuja. Turvavöiden käyttäminen on Italiassa pakollista ja 12-vuotiaat sekä sitä nuoremmat lapset joutuvat käyttämään erillistä turvaistuinta. Alkoholi ja autoilu eivät luonnollisestikaan sovi yhteen, mutta 0,5:n promilleraja antaa silti mahdollisuuden esimerkiksi illallisviiniin tai ruokailun yhteydessä nautittavaan olueen. Isommilla teillä, joita monikaistaisina Sardiniassa on todella vähän, on keskimmäinen kaista ohituksia varten. Pääsääntöisesti katujen varsilla saa pysäköidä vain oikealle puolelle ja yleensä korkeintaan tunniksi. Sallittuihin kadunvarsipysäköinteihin tarvittavia pysäköintikiekkoja saa esimerkiksi turistien neuvontapisteistä ja huoltoasemilta. Uusimmat tieliikennelain ja paikallisen ohjeistuksen muutokset kannattaa tarkistaa vielä ennen matkaa esimerkiksi kohdekaupunkien tai Italian tiehallinnon nettisivuilta. Näin välttyy ikäviltä yllätyksiltä.

Minkä tyyppisiä asiakirjoja tarvitsee vuokratakseen auton Sardiniassa?

Sardiniassa autonvuokraus onnistuu, mikäli vuokraajalla on ollut ajokortti vähintään yhden vuoden ajan ja ikää on kertynyt vähintään 21 vuotta. Monesti vuokraamot tosin veloittavat alle 26-vuotiailta nuoren kuljettajan lisämaksun paikan päällä. Kyseinen lisämaksu saattaa vaihdella hyvinkin paljon vuokraamojen välillä, joten hintoihin kannattaa tutustua ennen lopullista päätöstä. Ajokortin tulee olla kansainvälinen. Esimerkiksi Suomessa käytössä oleva EU-ajokortti kelpaa oikein hyvin. Yleensä autonvuokraus maksetaan luottokortilla, koska vuokraamot haluavat pitää itsellään mahdollisuuden veloittaa esimerkiksi auton kärsimät vauriot jälkikäteen. Vuokrausta ennen ja vuokrauksen jälkeen on varmuuden vuoksi viisasta ottaa kuvia autosta, jotta voi todistaa auton kunnon tarvittaessa jälkikäteen. Auton vuokraaminen kannattaa monesti tehdä jo ennen matkaa ja vuokrasopimus kannattaa käydä suhteellisen tarkkaan läpi. Vuokraamojen tarjoamia lisäpalveluita kannattaa toki hyödyntää tarpeen mukaan, mutta esimerkiksi matkustajan oma matkavakuutus saattaa kattaa samoja asioita kuin vuokraamojen tarjoamat lisävakuutukset. Kannattaa siis vältellä samoista asioista kahteen kertaan maksamista.


Autonvuokraustarjoukset Sardinia

Löydä kohteesta Sardinia juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni

15 € - 71 €

Kaikki autotyypit

15 € - 81 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Sardinia on 26 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Sardinia on maaliskuuta. Hinta on 43 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 15 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 22 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Sardinia, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Sardinia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Sardinia Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

15 €/pvä

7 loka - 8 loka
Opel Corsa
Hyundai i10
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

20 €/pvä

7 loka - 8 loka
Hyundai i10
Ford Ka
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

25 €/pvä

7 loka - 8 loka
Ford Ka

Sardinia autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Sardinia

Avis

8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Value

8,0

Leasys Rent

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0

Sunnycars

22 sijaintia

keddy by Europcar

9 sijaintia

Autovia

7 sijaintia

Ecovia

7 sijaintia

Europcar

7 sijaintia

Free2Move

7 sijaintia

Vuokraa auto läheltä kohteen Sardinia suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Sardinia

Autonvuokraus Sardinia

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Sardinia, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kuinka pitkäksi aikaa ihmiset yleensä vuokraavat auton vieraillessaan kohteessa Sardinia?

7 päivää kestävä vuokraus on momondon käyttäjien suosima pituus autonvuokraukselle kohteessa Sardinia. Auton vuokraaminen 7 päiväksi maksaa keskimäärin 29 €/päivä. Jos päätät vuokrata auton kohteessa Sardinia viikoksi niin viikkovuokrauksen hinta on keskimäärin 201 €, ja monet käyttäjistämme valitsevat yleensä vuokrausajankohdaksi viikonlopun, jonka kokonaishinta on keskimäärin 74 €. Jos suunnitelmissasi on pidempi roadtrippi, voit vuokrata auton myös kuukaudeksi kohteessa Sardinia, jolloin kokonaishinta on yleensä 1397 €.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Sardinia hinnat?

autoa Sardinia hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Sardinia?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Sardinia osiossa on 242 lokakuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Sardinia?

Eri maissa, myös kohteessa Sardinia, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Sardinia?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Sardinia, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Sardinia

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Sardinia

Tutustu alueen Italian muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Italian

Aloita matkan suunnittelu - Sardinia


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Sardinia?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Sardinia käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Sardinia?

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Sardinia helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Sardinia, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo avulla voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Sardinia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Sardinia momondo avulla?

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien Sardinia.

Löytyykö kohteesta Sardinia autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Voit erityisesti suodattaa Sardinia vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

Voinko etsiä Sardinia vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Sardinia vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Sardinia

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.