Oivalluksia
Uusimmat tarjoukset
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset Sisilia

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Sisilia? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Catania, Sisilia, Italia
8. Mart — 15. Mart
Catania, Sisilia, Italia
Cum 8/3
Keskipäivä
Cum 15/3
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Sisilia

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Sisilia

Mikä on paras autovuokraamo alueella Sisilia?

Keskimääräisten 9,0/10 asiakasarvioiden ja 6 annettujen arvostelujen perusteella vuokraamo Europcar on käyttäjiemme toimesta arvioitu parhaimmaksi vuokraamoksi alueella Sisilia. Vuokraamollta Europcar löytyy 12 toimipistettä alueelta Sisilia mukaan lukien yksi suosituista kaupungeista eli Catania.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Sisilia?

Suosituimmat vuokra-autotyypit alueella Sisilia ovat Edullinen. Tämäntyyppinen auto maksaa keskimäärin 30 € päivässä. 44 % käyttäjistä haluaa vuokrata Edullinen tyyppisiä autoja alueella Sisilia hinnan, saatavuuden ja suunniteltujen aktiviteettien vuoksi.

Parhaat tarjoukset Sisilia autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Sisilia
Ford Ka
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

11 €/pvä

4 May - 11 May
Ford Ka
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

11 €/pvä

4 May - 11 May
Toyota Yaris
Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

11 €/pvä

19 Nis - 30 Nis
Opel Astra
Hyundai i10
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

12 €/pvä

29 Nis - 5 May
Hyundai i10
Opel Crossland X
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

12 €/pvä

4 May - 11 May
Opel Crossland X
Jeep Renegade
tai vastaava Maasturi
Maks. 2 matkustajaa

16 €/pvä

19 Nis - 30 Nis
Jeep Renegade
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

18 €/pvä

19 Nis - 30 Nis
Ford Focus
Opel Astra Sports Tourer
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa
4 oven ajoneuvot

20 €/pvä

20 Nis - 30 Nis
Opel Astra Sports Tourer
Mercedes-Benz A-Class
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

21 €/pvä

19 Nis - 30 Nis
Mercedes-Benz A-Class

Sisilia autonvuokraustiedot

Mitkä ovat ajo-olosuhteet Sisiliassa?

Sisilia on Välimeren ja Italian suurin saari, joka sijaitsee lähes kiinni päämantereessa sen eteläpuolella. Sisiliassa tiestö on muun Italian tyyliin korkeatasoista. Italian tiestöä pidetäänkin yhtenä Euroopan paraskuntoisimmista. Myös paikallistiet ovat pääosin hyvässä kunnossa, mutta pienemmissä paikoissa tiet voivat olla erittäin kiemuraisia ja kapeita. Sillat ovat monissa paikoissa päässeet vanhentumaan ilman huolellista ylläpitoa. Tilastojen valossa Sisilia on yksi Euroopan aurinkoisimmista paikoista ja ajo-olosuhteetkin ovat täten suuren osan vuodesta erittäin hyvät, joten autonvuokraus kannattaa käytännössä vuodenajasta riippumatta. Yleisesti lomaa suunnitellessa elokuu on kaikista kiireisin sesonkiaika, joten suurimpia ruuhkia välttääkseen kannattavaa vuokrata auto Sisiliasta jo aiemmin keväällä tai myöhäisen syksyn aikoihin. Italiassa suomalaistyyppiset moottoritiet, autostradet, ovat maksullisia. Sisiliassa maksullisia teitä ei kuitenkaan ole kuin kaksi: Messinasta Cataniaan vievä A18-tie ja Messinasta Palermoon vievä A20- tie. Tullimaksut ovat pieniä, mutta mainitsemisen arvoisia, etteivät ne maantielle mennessä tule yllätyksenä.

Mistä Sisilian ajolaeista tulisi olla tietoinen?

Autonvuokraus eurooppalaiseen ja esimerkiksi suomalaiseen autoilukulttuuriin tottuneelle on varsin hyvä vaihtoehto Sisiliassa, kunhan ottaa huomioon ehkä hieman vaikeammin ennakoitavat kanssa-autoilijat. Liikenne on oikeanpuoleista ja nopeusrajoitukset ovat Sisiliassa jaoteltu taajama-, maantie-, ja moottoritienopeuksiin. Tietullien alaisia teitä ei Sisiliassa ole kuin kaksi, A18 ja A20. Turvavyön käyttäminen on Sisiliassa muun Italian tyyliin pakollista ja 12-vuotiaden sekä sitä nuorempien lasten tulee käyttää erillistä turvaistuinta. Alkoholi ja autoilu eivät tunnetusti sovi yhteen, mutta pienehkön 0,5 promillerajan myötä matkailijalla on silti mahdollisuus esimerkiksi illallisviiniin tai ruokailun yhteydessä nautittavan oluen ottamiseen. Isoimmilla teillä keskimmäinen kaista on ohituksia varten. Katujen varsilla saa pysäköidä pääsääntöisesti vain oikealle puolelle ja yleensä enintään tunniksi kerrallaan. Vuokra-autot eivät säästy parkkimaksuilta. Sallittuihin kadunvarsipysäköinteihin tarvittavia pysäköintikiekkoja saa turistien neuvontapisteistä, poliisiasemilta ja huoltoasemilta. Uusimmat tieliikennelain muutokset sekä paikalliset ohjeistukset kannattaa tarkistaa vielä ennen matkaa esimerkiksi Sisilian tai Italian tiehallinnon nettisivuilta.

Minkä tyyppisiä asiakirjoja tarvitsee vuokratakseen auton Sisiliasta?

Sisiliassa autonvuokraus onnistuu, jos vuokraajalla on ollut ajokortti vähintään yhden vuoden ajan ja ikää on vähintään 21 vuotta. Vuokraamot veloittavat alle 26-vuotiailta kuitenkin monesti nuoren kuljettajan lisämaksun paikan päällä. Kyseinen maksu saattaa vaihdella paljonkin eri vuokraamojen välillä, joten hintavertailua kannattaa suorittaa ennen lopullista vuokrauspäätöstä. Mukanaolevan ajokortin tulee olla kansainvälinen ja Suomessa käytössä oleva EU-ajokortti kelpaa esimerkiksi oikein hyvin. Autonvuokraus maksetaan yleensä luottokortilla. Muillakin maksutavoilla vuokraus onnistuu osassa vuokraamoja. Vuokrausta ennen ja jälkeen on varmuuden vuoksi viisasta ottaa kuvia autosta, jotta voi todistaa auton kunnon tarvittaessa jälkikäteen. Auton vuokraaminen on monesti hyvä tehdä jo ennen matkaa. Samoin vuokrasopimus kannattaa selata suhteellisen tarkkaan läpi. Vuokraamojen tarjoamia lisävakuutuksia ja -palveluita kannattaa toki hyödyntää tarpeen mukaan, mutta on hyvä varmistaa, ettei tule esimerkiksi vakuutuksien osalta maksettua turhasta, jos vaikkapa oma matkavakuutus korvaakin jo kyseiset asiat.


Autonvuokraustarjoukset Sisilia

Löydä kohteesta Sisilia juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni cars

4 € - 71 €

Kaikki autotyypit

6 € - 73 €

pieni car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Sisilia on 27 €. Halvin aika vuokrata pieni car kohteessa Sisilia on helmikuuta. Hinta on 86 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 4 € per päivä. pieni carvuokraus on tyypillisesti 30 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Sisilia, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Sisilia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Sisilia pieni car vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Sisilia on 51 €. Halvin aika vuokrata keskikoko car kohteessa Sisilia on joulukuuta. Hinta on 87 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 7 € per päivä. keskikoko carvuokraus on tyypillisesti 22 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Sisilia, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Sisilia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Sisilia keskikoko car vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

suuri car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Sisilia on 78 €. Halvin aika vuokrata suuri car kohteessa Sisilia on marraskuuta. Hinta on 63 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 30 € per päivä. suuri carvuokraus on tyypillisesti 50 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Sisilia, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Sisilia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Sisilia on 27 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Sisilia on joulukuuta. Hinta on 75 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 7 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 33 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Sisilia, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Sisilia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Sisilia Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Sisilia on 54 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Sisilia on tammikuuta. Hinta on 24 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 42 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 28 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Sisilia, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Sisilia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Ford Ka
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

11 €/pvä

4 May - 11 May
Ford Ka
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

11 €/pvä

4 May - 11 May
Toyota Yaris
Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

11 €/pvä

19 Nis - 30 Nis
Opel Astra

Sisilia autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Sisilia

AcaRent

16 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

8,0

Value

8,0

Target Italy

10,0
Upea
1 arvostelu11 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Europcar

12 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

9,3

Kokonaisarvosana

9,0

Nouto/palautus

8,0

Value

8,3

Avis

13 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,2

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

9,0

Nouto/palautus

8,5

Value

8,5

keddy by Europcar

17 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Value

8,0

SICILY BY CAR

15 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,7

Comfort

7,7

Kokonaisarvosana

7,4

Nouto/palautus

7,7

Value

7,4

Budget

13 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,3

Comfort

5,6

Kokonaisarvosana

5,3

Nouto/palautus

5,2

Value

4,6

Hertz

10 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

7,2

Kokonaisarvosana

5,2

Nouto/palautus

4,9

Value

5,0

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Sisilia autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Amfiteatteri Taormina47,2 km

Läheiset nähtävyydet:

Amfiteatteri Taormina196,0 km

Läheiset nähtävyydet:

Amfiteatteri Taormina246,0 km

Onko kannattavaa varata vuokra-auto Sisiliassa?

Sisilia on suuren kokonsa puolesta mainio kohde vuokra-autolla tutkittavaksi ja näin ollen autonvuokraus on yksi parhaista tavoista tutustua saareen tarkemmin. Suosittuihin turistikaupunkeihin Taorminaan ja Cefalùun pääsee kätevästi, samoin Sisilian pääkaupunkiin Palermoon. Luonnollisesti komean Etna-tulivuoren lähistölle kannattaa huristella myös. Autonvuokraus Sisiliassa kannattaa erityisesti mikäli haluat kokea saarella muitakin paikkoja kuin suurimmat kaupungit. Sisiliassa voi kulkea myös junilla ja busseilla, mutta yhteydet eivät ole kaikkein nopeimpia. Vuokra-autolla ajelussa ei Sisiliassa tule juurikaan muita ongelmia kuin valtateiden ajoittainen ruuhkaliikenne ja osittain puutteellisesti viitoitetut ja kiemuraisen kapeat pikkutiet. Pääosin pohjoismaiseen liikenteeseen tottunut kuski pärjää Sisiliassa mainiosti.


Vuokraa auto läheltä kohteen Sisilia suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Sisilia
Therasia Resort Sea & Spa

Therasia Resort Sea & Spa

Localita' Vulcanello, Vulcano, Sicily, Italy

4,5 km kaupungin keskustasta

San Domenico Palace, Taormina, A Four Seasons Hotel

San Domenico Palace, Taormina, A Four Seasons Hotel

Piazza San Domenico, 5, Taormina, Sicily, Italy

0,2 km kaupungin keskustasta

Torre Don Virgilio Country Hotel

Torre Don Virgilio Country Hotel

Via Rocciola Scrofani 260, Modica, Sicily, Italy

8,6 km kaupungin keskustasta

Grand Hotel Et Des Palmes

Grand Hotel Et Des Palmes

Via Roma 398, Palermo, Sicily, Italy

0,9 km kaupungin keskustasta

Astoria Palace Hotel

Astoria Palace Hotel

Via Montepellegrino 62, Palermo, Sicily, Italy

2,6 km kaupungin keskustasta

Four Points by Sheraton Catania Hotel and Conference Center

Four Points by Sheraton Catania Hotel and Conference Center

Via Antonello da Messina 45, Aci Castello, Catania, Sicily, Italy

5,5 km kaupungin keskustasta

Atlantis Bay - Vretreats

Atlantis Bay - Vretreats

Via Nazionale 161, Taormina, Sicily, Italy

1,5 km kaupungin keskustasta

Catania International Airport Hotel

Catania International Airport Hotel

Via San Giuseppe La Rena, 94, Catania, Sicily, Italy

3,5 km kaupungin keskustasta

Splendid Hotel Taormina

Splendid Hotel Taormina

Via Dietro Cappuccini, 10, Taormina, Sicily, Italy

0,5 km kaupungin keskustasta

Hotel Villa Belvedere

Hotel Villa Belvedere

Via Bagnoli Croce 79, Taormina, Sicily, Italy

0,7 km kaupungin keskustasta

Grand Hotel Timeo, A Belmond Hotel, Taormina

Grand Hotel Timeo, A Belmond Hotel, Taormina

Via Teatro Greco 59, Taormina, Sicily, Italy

0,6 km kaupungin keskustasta

Grand Hotel Wagner

Grand Hotel Wagner

Via R. Wagner, 2, Palermo, Sicily, Italy

0,8 km kaupungin keskustasta

Mercure Palermo Centro

Mercure Palermo Centro

Via Stabile Mariano 112, Palermo, Sicily, Italy

0,9 km kaupungin keskustasta

Mazzarò Sea Palace

Mazzarò Sea Palace

Via Nazionale 147, Taormina, Sicily, Italy

1,5 km kaupungin keskustasta

Villa Sant'Andrea, A Belmond Hotel, Taormina Mare

Villa Sant'Andrea, A Belmond Hotel, Taormina Mare

Via Nazionale, 137, Taormina, Sicily, Italy

1,5 km kaupungin keskustasta

Unahotels Capotaormina

Unahotels Capotaormina

Via Nazionale, 105, Taormina, Sicily, Italy

1,2 km kaupungin keskustasta

Eurostars Centrale Palace

Eurostars Centrale Palace

Via Vittorio Emanuele, 327, Palermo, Sicily, Italy

0,1 km kaupungin keskustasta

Grand Hotel San Pietro

Grand Hotel San Pietro

Via Pirandello, 50, Taormina, Sicily, Italy

0,9 km kaupungin keskustasta


Autonvuokraus Sisilia

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Sisilia, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kuinka pitkäksi aikaa ihmiset yleensä vuokraavat auton vieraillessaan kohteessa Sisilia?

Harkitse auton vuokraamista kohteessa Sisilia 7 päiväksi, mikä on suosituin aika, jonka matkailijat yleensä viettävät alueella. Keskimääräinen päivittäinen vuokra 7 päiväksi on 24 €. Viikonlopun tai viikon kestävät autonvuokraukset maksavat yleensä 165 € ja 57 €. Pitkäaikaisempia vuokra-auto tarpeita ajatellen yhden kuukauden pituinen Sisilia autonvuokraus maksaa keskimäärin 1124 €.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Sisilia hinnat?

autoa Sisilia hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Sisilia?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Sisilia osiossa on 387 helmikuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Sisilia?

Eri maissa, myös kohteessa Sisilia, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Sisilia?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Sisilia, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Sisilia?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Sisilia on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Sisilia?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Sisilia antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Sisilia, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Sisilia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Sisilia momondo avulla?

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Sisilia, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Löytyykö kohteesta Sisilia autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, kohteesta Sisilia löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Voinko etsiä Sisilia vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta vuokra-autoja rajoittanattomilla kilometrimäärillä vaihtoehtoja kohteesta Sisilia.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Sisilia

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Sisilia


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Autot Sisilia
Cum 8/3
Keskipäivä
Cum 15/3
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.