Autonvuokraukset Sisilia

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Sisilia? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Catania, Sisilia, Italia
9. helmikuu — 16. helmikuu
Sama palautus
Catania, Sisilia, Italia
to 9/2
Keskipäivä
to 16/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Sisilia autonvuokraustiedot

Sisilia on Välimeren ja Italian suurin saari, joka sijaitsee lähes kiinni päämantereessa sen eteläpuolella. Sisiliassa tiestö on muun Italian tyyliin korkeatasoista. Italian tiestöä pidetäänkin yhtenä Euroopan paraskuntoisimmista. Myös paikallistiet ovat pääosin hyvässä kunnossa, mutta pienemmissä paikoissa tiet voivat olla erittäin kiemuraisia ja kapeita. Sillat ovat monissa paikoissa päässeet vanhentumaan ilman huolellista ylläpitoa. Tilastojen valossa Sisilia on yksi Euroopan aurinkoisimmista paikoista ja ajo-olosuhteetkin ovat täten suuren osan vuodesta erittäin hyvät, joten autonvuokraus kannattaa käytännössä vuodenajasta riippumatta. Yleisesti lomaa suunnitellessa elokuu on kaikista kiireisin sesonkiaika, joten suurimpia ruuhkia välttääkseen kannattavaa vuokrata auto Sisiliasta jo aiemmin keväällä tai myöhäisen syksyn aikoihin. Italiassa suomalaistyyppiset moottoritiet, autostradet, ovat maksullisia. Sisiliassa maksullisia teitä ei kuitenkaan ole kuin kaksi: Messinasta Cataniaan vievä A18-tie ja Messinasta Palermoon vievä A20- tie. Tullimaksut ovat pieniä, mutta mainitsemisen arvoisia, etteivät ne maantielle mennessä tule yllätyksenä.

Autonvuokraus eurooppalaiseen ja esimerkiksi suomalaiseen autoilukulttuuriin tottuneelle on varsin hyvä vaihtoehto Sisiliassa, kunhan ottaa huomioon ehkä hieman vaikeammin ennakoitavat kanssa-autoilijat. Liikenne on oikeanpuoleista ja nopeusrajoitukset ovat Sisiliassa jaoteltu taajama-, maantie-, ja moottoritienopeuksiin. Tietullien alaisia teitä ei Sisiliassa ole kuin kaksi, A18 ja A20. Turvavyön käyttäminen on Sisiliassa muun Italian tyyliin pakollista ja 12-vuotiaden sekä sitä nuorempien lasten tulee käyttää erillistä turvaistuinta. Alkoholi ja autoilu eivät tunnetusti sovi yhteen, mutta pienehkön 0,5 promillerajan myötä matkailijalla on silti mahdollisuus esimerkiksi illallisviiniin tai ruokailun yhteydessä nautittavan oluen ottamiseen. Isoimmilla teillä keskimmäinen kaista on ohituksia varten. Katujen varsilla saa pysäköidä pääsääntöisesti vain oikealle puolelle ja yleensä enintään tunniksi kerrallaan. Vuokra-autot eivät säästy parkkimaksuilta. Sallittuihin kadunvarsipysäköinteihin tarvittavia pysäköintikiekkoja saa turistien neuvontapisteistä, poliisiasemilta ja huoltoasemilta. Uusimmat tieliikennelain muutokset sekä paikalliset ohjeistukset kannattaa tarkistaa vielä ennen matkaa esimerkiksi Sisilian tai Italian tiehallinnon nettisivuilta.

Sisiliassa autonvuokraus onnistuu, jos vuokraajalla on ollut ajokortti vähintään yhden vuoden ajan ja ikää on vähintään 21 vuotta. Vuokraamot veloittavat alle 26-vuotiailta kuitenkin monesti nuoren kuljettajan lisämaksun paikan päällä. Kyseinen maksu saattaa vaihdella paljonkin eri vuokraamojen välillä, joten hintavertailua kannattaa suorittaa ennen lopullista vuokrauspäätöstä. Mukanaolevan ajokortin tulee olla kansainvälinen ja Suomessa käytössä oleva EU-ajokortti kelpaa esimerkiksi oikein hyvin. Autonvuokraus maksetaan yleensä luottokortilla. Muillakin maksutavoilla vuokraus onnistuu osassa vuokraamoja. Vuokrausta ennen ja jälkeen on varmuuden vuoksi viisasta ottaa kuvia autosta, jotta voi todistaa auton kunnon tarvittaessa jälkikäteen. Auton vuokraaminen on monesti hyvä tehdä jo ennen matkaa. Samoin vuokrasopimus kannattaa selata suhteellisen tarkkaan läpi. Vuokraamojen tarjoamia lisävakuutuksia ja -palveluita kannattaa toki hyödyntää tarpeen mukaan, mutta on hyvä varmistaa, ettei tule esimerkiksi vakuutuksien osalta maksettua turhasta, jos vaikkapa oma matkavakuutus korvaakin jo kyseiset asiat.


Autonvuokraustarjoukset Sisilia

Löydä kohteesta Sisilia juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

2 € - 57 €

Kaikki autotyypit

2 € - 114 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Sisilia on 29 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Sisilia on helmikuuta. Hinta on 94 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 2 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 44 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Sisilia. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Sisilia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Sisilia on 60 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Sisilia on syyskuuta. Hinta on 61 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 24 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 14 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Sisilia. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Sisilia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Sisilia on 52 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Sisilia on tammikuuta. Hinta on 20 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 42 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 2 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Sisilia. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Sisilia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Sisilia on 26 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Sisilia on marraskuuta. Hinta on 60 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 11 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 50 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Sisilia. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Sisilia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Sisilia on 81 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Sisilia on tammikuuta. Hinta on 49 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 42 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 35 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Sisilia. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Sisilia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Sisilia autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Sisilia

Europcar

13 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,3

Comfort

9,3

Kokonaisarvosana

8,6

Nouto/palautus

7,3

Value

8,0

Avis

13 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,8

Comfort

8,7

Kokonaisarvosana

8,8

Nouto/palautus

8,5

Value

8,5

Hertz

15 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

6,5

Kokonaisarvosana

5,5

Nouto/palautus

5,4

Value

5,2

SICILY BY CAR

18 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,8

Comfort

6,2

Kokonaisarvosana

5,9

Nouto/palautus

5,7

Value

5,4

Budget

13 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,7

Comfort

5,3

Kokonaisarvosana

5,0

Nouto/palautus

5,7

Value

4,7

Sunnycars

47 sijaintia

keddy by Europcar

17 sijaintia

AcaRent

15 sijaintia

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Sisilia autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Amfiteatteri Taormina47,2 km

Läheiset nähtävyydet:

Amfiteatteri Taormina196,0 km

Läheiset nähtävyydet:

Amfiteatteri Taormina246,0 km

Onko kannattavaa varata vuokra-auto Sisiliassa?

Sisilia on suuren kokonsa puolesta mainio kohde vuokra-autolla tutkittavaksi ja näin ollen autonvuokraus on yksi parhaista tavoista tutustua saareen tarkemmin. Suosittuihin turistikaupunkeihin Taorminaan ja Cefalùun pääsee kätevästi, samoin Sisilian pääkaupunkiin Palermoon. Luonnollisesti komean Etna-tulivuoren lähistölle kannattaa huristella myös. Autonvuokraus Sisiliassa kannattaa erityisesti mikäli haluat kokea saarella muitakin paikkoja kuin suurimmat kaupungit. Sisiliassa voi kulkea myös junilla ja busseilla, mutta yhteydet eivät ole kaikkein nopeimpia. Vuokra-autolla ajelussa ei Sisiliassa tule juurikaan muita ongelmia kuin valtateiden ajoittainen ruuhkaliikenne ja osittain puutteellisesti viitoitetut ja kiemuraisen kapeat pikkutiet. Pääosin pohjoismaiseen liikenteeseen tottunut kuski pärjää Sisiliassa mainiosti.


Vuokraa auto läheltä kohteen Sisilia suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Sisilia

Autonvuokraus Sisilia

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Sisilia, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Keskimääräisten 8,7/10 asiakasarvioiden ja 11 annettujen arvostelujen perusteella vuokraamo Avis on käyttäjiemme toimesta arvioitu parhaimmaksi vuokraamoksi alueella Sisilia. Vuokraamollta Avis löytyy 13 toimipistettä alueelta Sisilia mukaan lukien yksi suosituista kaupungeista eli Catania.

Harkitse auton vuokraamista kohteessa Sisilia 7 päiväksi, mikä on suosituin aika, jonka matkailijat yleensä viettävät alueella. Keskimääräinen päivittäinen vuokra 7 päiväksi on 23 €. Viikonlopun tai viikon kestävät autonvuokraukset maksavat yleensä 164 € ja 57 €. Pitkäaikaisempia vuokra-auto tarpeita ajatellen yhden kuukauden pituinen Sisilia autonvuokraus maksaa keskimäärin 1116 €.


Aloita matkan suunnittelu - Sisilia


Miksi käyttää momondoa?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Sisilia on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Sisilia antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Sisilia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Sisilia, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Kyllä, kohteesta Sisilia löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Kyllä, löydät momondo-sivustolta vuokra-autoja rajoittanattomilla kilometrimäärillä vaihtoehtoja kohteesta Sisilia.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.