Autonvuokraukset kentällä Rimini Miramare lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Rimini Miramare lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Rimini, Italia - Miramare (RMI)
12. huhtikuu — 15. huhtikuu
Sama palautus
Rimini, Italia - Miramare (RMI)
ke 12/4
Keskipäivä
la 15/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Rimini Miramare lentokenttä autonvuokraustiedot

Mikäli päätät vuokrata auton Federico Fellinin kansainväliseltä lentoasemalta tai muilta lähistöltä löytyviltä vuokraamopalveluilta, tulee sinulla olla minimissään 18 vuotta ikää. Ikävaatimus vaihtelee hieman vuokraamoittain ja jotkin vuokraamot voivat evätä vuokraamisen alle 21-vuotiailta. On syytä myös huomioida, että alle 26-vuotiailta peritään monesti nuoren kuljettajan lisämaksuja. Kuljettajalla tulee olla kansainvälinen tai Suomessakin yleisimmin käytetty EU-ajokortti ja monesti sen tulee olla voimassa vähintään vuoden verran. Autonvuokraus onnistuu lähes poikkeuksetta vain luottokorttimaksulla, ellei etukäteen ole vuokraamon kanssa sovittu erillisistä takuumaksujärjestelyistä. Luottokortilta varataan monesti autonvuokrauksen hinnan lisäksi vakuutuksen omavastuun verran rahaa, joten tähänkin kannattaa varautua. Ylipäätään helpoimmin autonvuokraus sujuu ja löydät yksinkertaisimmin halvat vuokra-autot, mikäli tutustut eri vuokraamojen tarjontaa ja ehtoihin hyvissä ajoin ennen lentoasemalle saapumista. Ennakkoon verkon kautta vuokrauksen varaamalla hinnatkin ovat lähes poikkeuksetta edullisempia kuin paikan päällä. Lentoaseman vuokraamojen palvelutiskeillä vuokrasopimusta tehdessä on myös hyvä muistaa, että kaikkia autovuokraamojen tarjoamia lisäpalveluita ei ole pakko ottaa vastaan. Joissain tapauksissa esimerkiksi jo voimassaoleva vakuutuksesi kattaa samoja asioita kuin vuokraamojen tarjoamat lisävakuutukset.

Federico Fellinin lentoasemalta löytyvien autovuokraamojen palvelupisteet sijaitsevat kätevästi terminaalirakennuksen sisällä, saapuvien lentojen hallissa. Näin ollen palvelupisteille liikkuminen on hyvinkin esteetöntä ja esimerkiksi rullatuolilla liikkuminen onnistuu suhteellisen hyvin. Vuokraamojen palvelupisteillä on yleensä aamusta iltaan henkilökuntaa, mutta mikäli saavut paikalle yöaikaan, kannattaa palvelujen aukiolo selvittää etukäteen tai vaihtoehtoisesti varata auto jo verkossa hyvissä ajoin. Terminaalirakennuksissa sijaitsevien palvelupisteiden hyväksi puoleksi voidaan laskea myös se, että mahdollinen jonottaminen sujuu mukavasti esimerkiksi terminaalin ravintolapalveluita ja langatonta verkkoa hyödyntäen.


0

Rimini Miramare lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Rimini Miramare lentokenttä

Hertz

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

6,6

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

4,6

Value

6,0

Sunnycars

4 sijaintia

Ecovia

2 sijaintia

Autovia

1 sijainti

B-Rent

1 sijainti

DRIVALIA

1 sijainti

Firefly

1 sijainti

FLIZZR

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Riminin suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Riminin

Autonvuokraukset kentällä Rimini Miramare lentokenttä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Rimini Miramare lentokenttä, jotta olet varmasti valmiina seuraavaa matkaasi varten

Lancia Ypsilon on halvin vuokra-auto kentällä Miramare lentokenttä, ja se löytyy vuokraamon DRIVALIA valikoimista. Keskimääräinen vuokraushinta vuokraamon DRIVALIA Lancia Ypsilon mallille on 24 €/pvä. Viime vuoden aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet niinkin alhaisia vuokraushintoja kuin 16 €/pvä vuokraamon DRIVALIA Lancia Ypsilon mallille. Saatat löytää tämän Miramare lentokenttä autovuokraustarjouksen varaamalla hyvissä ajoin etukäteen.


Aloita matkan suunnittelu - Rimini Miramare lentokenttä


Miksi käyttää momondoa?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Rimini Miramare lentokenttä voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Rimini Miramare lentokenttä antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.