Autonvuokraukset Lazio

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Lazio? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Rooma, Italia
9. helmikuu — 16. helmikuu
Sama palautus
Rooma, Italia
to 9/2
Keskipäivä
to 16/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokraustarjoukset Lazio

Löydä kohteesta Lazio juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

10 € - 68 €

Kaikki autotyypit

27 € - 165 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lazio on 34 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Lazio on helmikuuta. Hinta on 71 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 10 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 57 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Lazio. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lazio voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lazio on 75 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Lazio on lokakuuta. Hinta on 43 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 44 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 4 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Lazio. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lazio voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lazio on 101 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Lazio on helmikuuta. Hinta on 40 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 61 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 22 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Lazio. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lazio voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lazio on 48 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Lazio on joulukuuta. Hinta on 75 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 12 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 40 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Lazio. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lazio voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lazio on 86 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Lazio on heinäkuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 91 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 10 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Lazio. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lazio voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Luksus vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lazio on 207 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Lazio on elokuuta. Hinta on 84 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 34 € per päivä. Luksus vuokraus on tyypillisesti 63 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Lazio. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lazio voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lazio on 54 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa Lazio on syyskuuta. Hinta on 58 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 23 € per päivä. Avoauto vuokraus on tyypillisesti 32 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Lazio. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lazio voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Lazio autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Lazio

LOCAUTO

9 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Europcar

13 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,3

Nouto/palautus

6,6

Value

8,3

Leasys Rent

19 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

5,5

Value

6,5

Hertz

32 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,4

Comfort

5,7

Kokonaisarvosana

5,6

Nouto/palautus

5,2

Value

5,6

Avis

16 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

5,7

Kokonaisarvosana

5,1

Nouto/palautus

5,6

Value

5,3

Budget

10 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,2

Comfort

3,1

Kokonaisarvosana

2,4

Nouto/palautus

1,9

Value

3,1

Sunnycars

53 sijaintia

keddy by Europcar

19 sijaintia

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Lazio autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Rooman olympiastadion22,9 km

Läheiset nähtävyydet:

Rooman olympiastadion18,8 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Lazio suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Lazio

Autonvuokraus Lazio

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Lazio, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Alueen Lazio paras autovuokraamo on Sixt, joka on saanut 6,9/10 arviopisteet 40 momondo käyttäjien arvostelujen perusteella. Vuokraamolla Sixt on 5 toimipistettä kohteessa Lazio mukaan lukien kaupunki Fiumicino.

Suosituin autonvuokrauksen pituus kohteessa Lazio on 7 päivää keskimääräisen päivittäisen hinnan ollessa 29 €. Tarvitsetko vuokra-auton vain viikonlopuksi? Viikonlopun pituisten vuokrausten hinnat ovat keskimäärin 67 € yhteensä. Viikon kestävän Lazio roadtripillä hinnat pysyttelevät keskimäärin 202 € paikkeilla tai koko kuukaudeksi hinta alueella on noin 1112 €.


Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Lazio

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Lazio

Autonvuokraukset kaupungin Lazio suosituilla lentokentillä

Vuokraa auto miltä tahansa näistä suosituista Lazio lentokentistä

Aloita matkan suunnittelu - Lazio


Miksi käyttää momondoa?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Lazio. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Lazio, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.

Ilmainen peruutus on käytäntö, joka voidaan suodattaa momondo autonvuokraushauissa kohteessa Lazio ja kaikilla muilla alueilla. Saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan.

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Lazio, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen Lazio vuokra-autoille.

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Lazio, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.