Autonvuokraus Como, Italia

Haussa halpa vuokra-auto Como, Italia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Como, Como, Italia
27. lokakuu — 3. marraskuu
Sama palautus
Como, Como, Italia
ke 27/10
Keskipäivä
ke 3/11
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Como: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Como, Italia
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Mukavuus

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Hinta-laatusuhde

10,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,2

Mukavuus

7,4

Kokonaisarvosana

6,8

Nouto/palautus

6,0

Hinta-laatusuhde

7,4
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Como, Italia kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Milano Malpensan kansainvälinen lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Como

123 käyttäjää on etsinyt vuokra-autoa kohteessa Como momondon avulla ajankohtana lokakuu.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Como noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti, ja sen lisäksi kohteessa Como sijaitsevat vuokraamot ovat ottaneet käyttöönsä uudet tehostetut siivouskäytännöt varmistaakseen, että kulkuneuvo on desinfioitu turvallisuutesi vuoksi. Jotkut tehostettua siivousta tarjoavista vuokraamoista ovat Avis ja Hertz.. Lisätietoja kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Como, Italia?

Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Como on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Como taajama-alueilla on voimassa rajoitus 90 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Como alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 130 km/t.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Como?

Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Hyundai Accent kaupungista Como, ja datamme mukaan Fiat Panda on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Hyundai Accent, hinnat ovat 24 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Hyundai Accent autonvuokraustarjousta kaupungista Como niinkin alhaiseen hintaan kuin 3 € per päivä. Fiat Panda autonvuokraukset kaupungista Como ovat yleensä keskimäärin 18 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 2 € per päivä.

Millainen sää on kohteessa Como, Italia kuukauden lokakuu aikana?

Kuukauden lokakuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Como on 13 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 121 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Como.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen lokakuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Como kuukauden lokakuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Como. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Como vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Hyundai Accent, Fiat Panda tai Fiat 500.

Onko sää kaupungissa Como samanlainen kuin muualla Lombardy alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Como ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Lombardy lämpötila kuukauden aikana lokakuu on 12 °C ja mahdollinen sademäärä 108 mm.


Aloita matkan suunnittelu - Como