Autonvuokraus Firenze

Autonvuokraus Firenze - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Firenze? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

pe 5.6.
Keskipäivä
la 6.6.
Keskipäivä
Vertaile vs. momondo |

Autovuokraamo Firenze: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Firenze

Takaisin

Alamo

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8,7

Pisteet perustuvat 6 478 arvosteluihin

Katso kaikki 2 sijaintia

Enterprise

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8,5

Pisteet perustuvat 12 814 arvosteluihin

Katso kaikki 2 sijaintia

National

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8,2

Pisteet perustuvat 4 086 arvosteluihin

Katso kaikki 2 sijaintia

Avis

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7,6

Pisteet perustuvat 2 272 arvosteluihin

Katso kaikki 2 sijaintia

Hertz

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7,4

Pisteet perustuvat 3 944 arvosteluihin

Katso kaikki 4 sijaintia

Budget

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7,4

Pisteet perustuvat 4 240 arvosteluihin

Katso kaikki 2 sijaintia

keddy by Europcar

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8,2

Pisteet perustuvat 100 arvosteluihin

Katso kaikki 3 sijaintia

Europcar

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7,6

Pisteet perustuvat 366 arvosteluihin

Katso kaikki 3 sijaintia

Tietoja matkastasi kohteeseen Firenze

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Firenzessä?

Auton vuokraaminen tuo vapautta matkalle – et ole esimerkiksi riippuvainen julkisista kulkuvälineistä ja voit lähteä reissaamaan kauemmaksikin. Vuokra-autolla pääset myös siirtymään tarvittaessa nopeasti paikasta toiseen. Auton vuokraaminen ei tule välttämättä myöskään kalliiksi, mutta hintoja kannattaa vertailla jo etukäteen. Kannattaa kuitenkin huomioida, että autonvuokraus Firenzessä edellyttää 21 vuoden vähimmäisikää. Lisäksi ajokorttisi tulee olla ollut voimassa vähintään vuoden. Jos olet alle 25-vuotias, sinulta voidaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Jos autoa ajavat muutkin kuin vuokraaja itse, tästä voidaan periä lisäkuskin maksu. Kannattaa tarkistaa ehdot autovuokraamosta.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Firenzessä

Auton vuokraus on hyvä tapa tutustua Firenzeen ja sen lähiympäristöön, mutta huomioi, että italialainen liikennekulttuuri on jonkin verran erilaista kuin Suomessa. Nopeusrajoituksia tai muitakaan liikennesääntöjä ei noudateta välttämättä yhtä uskollisesti. Esimerkiksi vilkun käytössä voidaan olla turhankin suurpiirteisiä, eikä turvavälejä noudateta. Kannattaa pitää itse maltti liikenteessä ja noudattaa erityistä varovaisuutta. Jos olet reissussa lasten kanssa, huomioi, että lastenistuin on pakollinen alle 12-vuotiaille, eivätkä alle 10-vuotiaat saa matkustaa auton etupenkillä. Nopeusrajoitukset ovat taajamissa 50 km/h, moottoriliikenneteillä 110 km/h ja moottoriteillä eli Autostradoilla 130 km/h. Kannattaa huomioida, että Autostradat ovat yksityisiä ja niiden käytöstä peritään tiemaksu. Maksu määräytyy matkan pituuden mukaan. Ajovalojen käyttö on aina pakollista. Huomioi myös, että kaikissa autoissa tulee olla mukana varoituskolmio sekä heijastinliivi. Heijastinliivin tulee olla auton sisällä, ei siis tavaratilassa. Merkityillä alueilla lumiketjut/talvirenkaat ovat pakollinen varuste aina kun lumisateet ovat mahdollisia. Tällainen alue on esimerkiksi Firenzen ja Bolognan välillä Apenniinejä ylitettäessä. Autoa vuokratessasi tarkista, että pakolliset varusteet ovat mukana, ettei sinua sakoteta mahdolliseen ratsiaan joutuessasi. Yleinen promilleraja on 0,5. Firenzessä on useita maksullisia pysäköintialueita ympäri kaupunkia. Kadunvarsipysäköinnissä kannattaa pitää mielessä, että kaupungissa vierailevat saavat pysäköidä ainoastaan sinisellä merkityille autopaikoille. Valkoisella merkityt paikat on varattu asukaspysäköintiin ja keltaisella merkityt invapysäköintiin. Firenzen historiallinen keskusta on niin sanottu ZTL-vyöhyke eli rajoitettu lähiliikennevyöhyke. Tämä tarkoittaa sitä, että arkisin 07:30–19:30 ja lauantaisin 07:30–18:00 alueella saa pysäköidä vain asukasluvallisia autoja. Älä pysäköi alueelle luvatta, sillä se johtaa huomattaviin sakkoihin!

Nähtävyyksiä Firenzessä ja sen lähellä

Toscanan alueella Keski-Italiassa sijaitseva Firenze on tunnettu kauneudestaan sekä taiteestaan. Kaupungin historiallinen keskusta kuuluu Unescon maailmanperintökohteisiin ja kaupungista löytyykin runsaasti hienoja historiallisia nähtävyyksiä. Kuuluisimpia niistä ovat Santa Maria del Fioren kirkko, Arno-joen ylittävä Ponte Vecchion silta, Uffizin taidemuseo sekä Michelangelon Daavid-patsas. Uffizin taidemuseo on yksi maailman arvostetuimmista museoista ja se on poikkeuksellisen laaja. Kokoelmista löytyy kuuluisia teoksia muun muassa Michelangelolta, Raffaellolta sekä Botticellilta. Michelangelon kuuluisa Daavid-patsas löytyy Galleria dell’Accademiasta, jossa pääsee tutustumaan muihinkin hienoihin taideteoksiin. Keskiajan arkkitehtuuria edustaa kaupungin raatihuone Palazzo Vecchio. Firenzestä löytyy myös useita palatseja: Palazzo Medici, Palazzo Pitti sekä Palazzo Strozzi. Vuokraa auto ja tutustu Firenzen lisäksi myös lähialueisiin! Toscanan alueelta löytyy Firenzen lisäksi runsaasti myös muitakin mielenkiintoisia vierailukohteita. Voit suunnata esimerkiksi alueen lukuisille viinitarhoille. Lähistöltä löytyy myös muinainen Pontassieven kaupunki, joka sijaitsee viehättävissä laaksomaisemissa. Kaupungista voi ostaa kotiin viemisiksi vaikkapa lasitavaroita sekä nahka- ja keramiikkatuotteita. Stian kaupunki lähialueineen tutustuttaa maaseudun kauniisiin maisemiin ja siellä voi vierailla esimerkiksi Casentino Forestin kansallispuistossa, Romena-linnan raunioilla tai tutustua tekstiiliteollisuuden historiaan villamuseossa. Mielenkiintoinen käyntikohde Toscanan alueella on myös Poppin linna. Autonvuokraus Firenzessä on hyvä vaihtoehto erityisesti hieman pidemmille matkoille ja ilahduttavaa kyllä, maan tieverkosto on pääsääntöisesti varsin hyväkuntoinen.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Italian vakuutussuojassa on hyvin paljon vaihtelua. Välttääksesi ikävät yllätykset, tarkista vakuutusasiat jo hyvissä ajoin käyttämältäsi autovuokraamolta. Kannattaa harkita perustasoa laajemman vakuutussuojan ottamista. Muiden suurempien kaupunkien tavoin myös Firenzessä voi joutua esimerkiksi varkauden kohteeksi. Vakuutuksia vertaillessa on hyvä kiinnittää huomiota hinnan ja kattavuuden lisäksi myös omavastuuosuuden suuruuteen.

Voiko Firenzessä ajaa suomalaisella ajokortilla?

Firenzessä saa Italian lain mukaan ajaa suomalaisella ajokortilla. Sinulla ei siis tarvitse olla mukanasi muita ajokortteja.

Mistä auton nouto ja palautus Firenzessä onnistuu?

Jos haluat vuokrata auton jo maahan saapuessasi, autonvuokraus Firenzessä onnistuu myös lentoasemalta. Autovuokraamot löytyvät lentokentältä tuloaulasta. Autovuokraamoiden toimipisteitä löytyy myös muualta päin Firenzen kaupunkia. Jos haluat palauttaa vuokra-auton eri paikkaan kuin mistä olet sen noutanut, tarkista aina autovuokraamostasi, onko se mahdollista. Jos näin, siitä voidaan veloittaa ekstraa. (Tarkastettu: 14/05/2019).

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Bologna Guglielmo Marconi lentokenttä kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Bologna Guglielmo Marconi autonvuokrauspistettä

c-hotels Ambasciatori

Via Luigi Alamanni 3

84 km lentokentältä

Plus Florence

Via Santa Caterina D'Alessandria, 15

84 km lentokentältä

Tsh Florence Lavagnini

Viale Spartaco Lavagnini 70 72

84 km lentokentältä

Room Mate Luca

Via Xxvii Aprile 3

84 km lentokentältä

Hilton Florence Metropole

Via Del Cavallaccio 36

85 km lentokentältä

Novotel Firenze Nord Aeroporto

Via Tevere 23

81 km lentokentältä

NH Collection Firenze Porta Rossa

Via Porta Rossa 19

85 km lentokentältä

Aparthotel Quadra Key

Via Bardazzi Ruggero 49

83 km lentokentältä

Grand Hotel Baglioni

Piazza Unita Italiana 6

85 km lentokentältä

NH Firenze Anglo American

Via Garibaldi, 9

85 km lentokentältä

Residenza Conte di Cavour & Rooftop

Via Camillo Cavour 42

84 km lentokentältä

Grand Hotel Cavour

Via Del Proconsolo 3

85 km lentokentältä

Grand Hotel Adriatico

Via Maso Finiguerra 9

85 km lentokentältä

Villa Tolomei Hotel And Resort

Via Santa Maria a Marignolle 10

86 km lentokentältä

Hotel Ginori Al Duomo

Via Dei Ginori, 22/24/26

84 km lentokentältä

Hotel Astor

Via Maragliano 101

83 km lentokentältä

NH Firenze

Piazza Vittorio Veneto 4/a

85 km lentokentältä

Autonvuokraus Firenze

Tähän mennessä ajankohtana kesäkuu on momondossa ollut 76 vuokra-autohakua kohteessa Firenze.

Missä Firenze autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Auton vuokraaminen kaupungissa Firenze on halvinta, kun käytät vuokraamon SICILY BY CAR yhtä heidän 2 toimipisteestä kaupungin sisällä. Paras päivittäinen hinta, joka on löydetty momondo-sivuston kautta, on 17 €, mutta on parasta olettaa, että autonvuokraus maksaa 26 €/päivä.

Peritäänkö Firenze autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Kaupungissa Firenze olevat suositut autovuokraamot, kuten Alamo, Enterprise ja National tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Firenze, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Firenze heinäkuu ajaksi?

Lämpötila on keskimäärin 23 °C ja sademäärä 40 mm cm, joten paras vuokra-automalli heinäkuumatkalle on avoauto. Avoauton vuokraaminen kaupungissa Firenze on jännittävä tapa tutustua kaupunkiin ilman, että tarvitsee huolehtia siitä, mitä taivaalta tulee alas. Sääennustetta kannattaa kuitenkin vilkaista ennen reissua ja tehdä lopullinen päätös vuokra-automallista sen perusteella. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Firenze maksaa keskimäärin 23 €/päivä.

Kuinka monta Europcar autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Firenze?

Kaupungissa Europcar on 3 toimipistettä. momondo-käyttäjät voivat odottaa maksavansa keskimäärin 38 €/päivä vuokraaessaan auton näistä toimipisteistä.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Firenze?

Kun ajat Firenze kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Firenze kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 90 km/t ja moottoriteille 130 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.


Aloita matkan suunnittelu Firenze

Autonvuokraus Firenze
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00