Autonvuokraus Firenze - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Firenze? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Firenze, Toscana, Italia29. lokakuu — 5. marraskuu
Sama palautus
Firenze, Toscana, Italia
to 10/29
to 11/5

Autovuokraamo Firenze: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Firenze
Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.0

Pisteet perustuvat 131 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.4

Pisteet perustuvat 76 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.2

Pisteet perustuvat 31 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 10.0

Pisteet perustuvat 1 arvosteluun

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.1

Pisteet perustuvat 7 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.0

Pisteet perustuvat 22 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.1

Pisteet perustuvat 20 arvosteluihin


Tietoja matkastasi kohteeseen Firenze

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Firenzessä?

Auton vuokraaminen tuo vapautta matkalle – et ole esimerkiksi riippuvainen julkisista kulkuvälineistä ja voit lähteä reissaamaan kauemmaksikin. Vuokra-autolla pääset myös siirtymään tarvittaessa nopeasti paikasta toiseen. Auton vuokraaminen ei tule välttämättä myöskään kalliiksi, mutta hintoja kannattaa vertailla jo etukäteen. Kannattaa kuitenkin huomioida, että autonvuokraus Firenzessä edellyttää 21 vuoden vähimmäisikää. Lisäksi ajokorttisi tulee olla ollut voimassa vähintään vuoden. Jos olet alle 25-vuotias, sinulta voidaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Jos autoa ajavat muutkin kuin vuokraaja itse, tästä voidaan periä lisäkuskin maksu. Kannattaa tarkistaa ehdot autovuokraamosta.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Firenzessä

Auton vuokraus on hyvä tapa tutustua Firenzeen ja sen lähiympäristöön, mutta huomioi, että italialainen liikennekulttuuri on jonkin verran erilaista kuin Suomessa. Nopeusrajoituksia tai muitakaan liikennesääntöjä ei noudateta välttämättä yhtä uskollisesti. Esimerkiksi vilkun käytössä voidaan olla turhankin suurpiirteisiä, eikä turvavälejä noudateta. Kannattaa pitää itse maltti liikenteessä ja noudattaa erityistä varovaisuutta. Jos olet reissussa lasten kanssa, huomioi, että lastenistuin on pakollinen alle 12-vuotiaille, eivätkä alle 10-vuotiaat saa matkustaa auton etupenkillä. Nopeusrajoitukset ovat taajamissa 50 km/h, moottoriliikenneteillä 110 km/h ja moottoriteillä eli Autostradoilla 130 km/h. Kannattaa huomioida, että Autostradat ovat yksityisiä ja niiden käytöstä peritään tiemaksu. Maksu määräytyy matkan pituuden mukaan. Ajovalojen käyttö on aina pakollista. Huomioi myös, että kaikissa autoissa tulee olla mukana varoituskolmio sekä heijastinliivi. Heijastinliivin tulee olla auton sisällä, ei siis tavaratilassa. Merkityillä alueilla lumiketjut/talvirenkaat ovat pakollinen varuste aina kun lumisateet ovat mahdollisia. Tällainen alue on esimerkiksi Firenzen ja Bolognan välillä Apenniinejä ylitettäessä. Autoa vuokratessasi tarkista, että pakolliset varusteet ovat mukana, ettei sinua sakoteta mahdolliseen ratsiaan joutuessasi. Yleinen promilleraja on 0,5. Firenzessä on useita maksullisia pysäköintialueita ympäri kaupunkia. Kadunvarsipysäköinnissä kannattaa pitää mielessä, että kaupungissa vierailevat saavat pysäköidä ainoastaan sinisellä merkityille autopaikoille. Valkoisella merkityt paikat on varattu asukaspysäköintiin ja keltaisella merkityt invapysäköintiin. Firenzen historiallinen keskusta on niin sanottu ZTL-vyöhyke eli rajoitettu lähiliikennevyöhyke. Tämä tarkoittaa sitä, että arkisin 07:30–19:30 ja lauantaisin 07:30–18:00 alueella saa pysäköidä vain asukasluvallisia autoja. Älä pysäköi alueelle luvatta, sillä se johtaa huomattaviin sakkoihin!

Nähtävyyksiä Firenzessä ja sen lähellä

Toscanan alueella Keski-Italiassa sijaitseva Firenze on tunnettu kauneudestaan sekä taiteestaan. Kaupungin historiallinen keskusta kuuluu Unescon maailmanperintökohteisiin ja kaupungista löytyykin runsaasti hienoja historiallisia nähtävyyksiä. Kuuluisimpia niistä ovat Santa Maria del Fioren kirkko, Arno-joen ylittävä Ponte Vecchion silta, Uffizin taidemuseo sekä Michelangelon Daavid-patsas. Uffizin taidemuseo on yksi maailman arvostetuimmista museoista ja se on poikkeuksellisen laaja. Kokoelmista löytyy kuuluisia teoksia muun muassa Michelangelolta, Raffaellolta sekä Botticellilta. Michelangelon kuuluisa Daavid-patsas löytyy Galleria dell’Accademiasta, jossa pääsee tutustumaan muihinkin hienoihin taideteoksiin. Keskiajan arkkitehtuuria edustaa kaupungin raatihuone Palazzo Vecchio. Firenzestä löytyy myös useita palatseja: Palazzo Medici, Palazzo Pitti sekä Palazzo Strozzi. Vuokraa auto ja tutustu Firenzen lisäksi myös lähialueisiin! Toscanan alueelta löytyy Firenzen lisäksi runsaasti myös muitakin mielenkiintoisia vierailukohteita. Voit suunnata esimerkiksi alueen lukuisille viinitarhoille. Lähistöltä löytyy myös muinainen Pontassieven kaupunki, joka sijaitsee viehättävissä laaksomaisemissa. Kaupungista voi ostaa kotiin viemisiksi vaikkapa lasitavaroita sekä nahka- ja keramiikkatuotteita. Stian kaupunki lähialueineen tutustuttaa maaseudun kauniisiin maisemiin ja siellä voi vierailla esimerkiksi Casentino Forestin kansallispuistossa, Romena-linnan raunioilla tai tutustua tekstiiliteollisuuden historiaan villamuseossa. Mielenkiintoinen käyntikohde Toscanan alueella on myös Poppin linna. Autonvuokraus Firenzessä on hyvä vaihtoehto erityisesti hieman pidemmille matkoille ja ilahduttavaa kyllä, maan tieverkosto on pääsääntöisesti varsin hyväkuntoinen.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Italian vakuutussuojassa on hyvin paljon vaihtelua. Välttääksesi ikävät yllätykset, tarkista vakuutusasiat jo hyvissä ajoin käyttämältäsi autovuokraamolta. Kannattaa harkita perustasoa laajemman vakuutussuojan ottamista. Muiden suurempien kaupunkien tavoin myös Firenzessä voi joutua esimerkiksi varkauden kohteeksi. Vakuutuksia vertaillessa on hyvä kiinnittää huomiota hinnan ja kattavuuden lisäksi myös omavastuuosuuden suuruuteen.

Voiko Firenzessä ajaa suomalaisella ajokortilla?

Firenzessä saa Italian lain mukaan ajaa suomalaisella ajokortilla. Sinulla ei siis tarvitse olla mukanasi muita ajokortteja.

Mistä auton nouto ja palautus Firenzessä onnistuu?

Jos haluat vuokrata auton jo maahan saapuessasi, autonvuokraus Firenzessä onnistuu myös lentoasemalta. Autovuokraamot löytyvät lentokentältä tuloaulasta. Autovuokraamoiden toimipisteitä löytyy myös muualta päin Firenzen kaupunkia. Jos haluat palauttaa vuokra-auton eri paikkaan kuin mistä olet sen noutanut, tarkista aina autovuokraamostasi, onko se mahdollista. Jos näin, siitä voidaan veloittaa ekstraa. (Tarkastettu: 14/05/2019).


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Firenze kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Bologna Guglielmo Marconi lentokenttä autonvuokrauspistettä

Plus Florence

Via Santa Caterina D'Alessandria, 15

83,8 km lentokentältä

c-hotels Ambasciatori

Via Luigi Alamanni 3

84,4 km lentokentältä

Tsh Florence Lavagnini

Viale Spartaco Lavagnini 70 72

83,8 km lentokentältä

Plus Florence

Via Santa Caterina D'Alessandria, 15

83,8 km lentokentältä

c-hotels Ambasciatori

Via Luigi Alamanni 3

84,4 km lentokentältä

Tsh Florence Lavagnini

Viale Spartaco Lavagnini 70 72

83,8 km lentokentältä

Room Mate Luca

Via Xxvii Aprile 3

84,1 km lentokentältä

Residenza Conte di Cavour & Rooftop

Via Camillo Cavour 42

84,3 km lentokentältä

NH Collection Firenze Porta Rossa

Via Porta Rossa 19

85,1 km lentokentältä

Novotel Firenze Nord Aeroporto

Via Tevere 23

81,1 km lentokentältä

Grand Hotel Baglioni

Piazza Unita Italiana 6

84,6 km lentokentältä

Hilton Florence Metropole

Via del Cavallaccio 36

85,0 km lentokentältä

Hotel Ginori Al Duomo

Via Dei Ginori, 22/24/26

84,4 km lentokentältä

Aparthotel Quadra Key

Via Bardazzi Ruggero 49

82,7 km lentokentältä

Grand Hotel Cavour

Via Del Proconsolo 3

85,0 km lentokentältä

NH Firenze Anglo American

Via Garibaldi, 9

84,7 km lentokentältä

Grand Hotel Adriatico

Via Maso Finiguerra 9

84,7 km lentokentältä

Lhp Hotel River & Spa

Lungarno Della Zecca Vecchia 18

85,5 km lentokentältä

Hotel Astor

Via Maragliano 101

83,2 km lentokentältä

Plaza Hotel Lucchesi

Lungarno Della Zecca Vecchia 38

85,5 km lentokentältä


Autonvuokraus Firenze

Tähän mennessä ajankohtana lokakuu on momondossa ollut 78 vuokra-autohakua kohteessa Firenze.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Firenze noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Tehostettu siivous on yksi uusista eduista, jonka voit saada, kun vuokraat auton kohteessa Firenze. Käytä hakusuodatinta nähdäksesi kaikki vuokraamot, jotka tarjoavat tätä tehostetun siivouksen ominaisuutta. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Missä Firenze autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Auton vuokraaminen kaupungissa Firenze on halvinta, kun käytät vuokraamon Goldcar Rental SP toimipistettä kaupungin sisällä. Paras päivittäinen hinta, joka on löydetty momondo-sivuston kautta, on 8 €, mutta on parasta olettaa, että autonvuokraus maksaa 13 €/päivä.

Peritäänkö Firenze autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Kaupungissa Firenze olevat suositut autovuokraamot, kuten Alamo, Enterprise ja National tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Firenze, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Firenze marraskuu ajaksi?

Kun keskiarvolämpötilat ovat 6 °C ja sademäärä yleensä 70 mm cm marraskuu aikana, kannattaa harkita perusmallisen auton vuokrausta, kun matkustat kohteeseen Firenze. Tällainen auto pystyy käsittelemään lämpötilan ja sateiden vaihtelut marraskuu aikana, ja se on suosittu valinta niiden matkustajien joukossa, jotka suuntaavat kohteeseen Firenze. Perusmalli vuokraaminen kaupungissa Firenze maksaa keskimäärin 66 €/päivä.

Kuinka monta Europcar autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Firenze?

Kaupungissa Europcar on 3 toimipistettä. momondo-käyttäjät voivat odottaa maksavansa keskimäärin 36 €/päivä vuokraaessaan auton näistä toimipisteistä.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Firenze?

Kun ajat Firenze kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Firenze kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 90 km/t ja moottoriteille 130 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.


Lentolippu varattuna kohteeseen Firenze? Aloita matkan suunnittelu!