Autonvuokraukset kohteessa Firenze, Toscana

Haussa halpa vuokra-auto Firenze, Toscana? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Firenze, Toscana, Italia
16. kesäkuu — 23. kesäkuu
Sama palautus
Firenze, Toscana, Italia
pe 16/6
Keskipäivä
pe 23/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Firenze

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Firenze

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Firenze?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Firenze löytyvät yleensä Goldcar Rental SP kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaGoldcar Rental SP, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 9 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Firenze on 14 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Firenze?

Vuokraamolla Sunnycars on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Firenze 13 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Firenze?

Kun vuokraat autoa kaupungista Firenze, suurin osa käyttäjistämme valitsee Fiat Panda keskimääräiseen hintaan 68 €/pvä. Toiseksi suosituin autonvuokrausvaihtoehto on Fiat 500 54 €/pvä hinnallaan. Käyttäjämme ovat löytäneet Fiat Panda vuokra-autoja kaupungista Firenze niinkin alhaiseen hintaan kuin 11 €/pvä ja Fiat 500 hintaan 34 €/pvä.

Parhaat tarjoukset Firenze, Toscana autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Firenze, Toscana
Volkswagen up!
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

43 €/pvä

17 heinä - 22 heinä
Volkswagen up!
Fiat Panda
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

46 €/pvä

16 heinä - 21 heinä
Fiat Panda
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

46 €/pvä

17 heinä - 22 heinä
Ford Fiesta
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

48 €/pvä

1 elo - 5 elo
Toyota Corolla
Opel Crossland X
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

71 €/pvä

1 elo - 5 elo
Opel Crossland X
Citroen C4 Picasso
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

85 €/pvä

16 heinä - 21 heinä
Citroen C4 Picasso
Opel Astra Sports Tourer
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa
4 oven ajoneuvot

86 €/pvä

1 elo - 5 elo
Opel Astra Sports Tourer
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

88 €/pvä

16 heinä - 21 heinä
Volkswagen Golf
Toyota Avensis
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

88 €/pvä

16 heinä - 21 heinä
Toyota Avensis

Tärkeää tietoa Firenze autonvuokrauksesta

Auton vuokraaminen tuo vapautta matkalle – et ole esimerkiksi riippuvainen julkisista kulkuvälineistä ja voit lähteä reissaamaan kauemmaksikin. Vuokra-autolla pääset myös siirtymään tarvittaessa nopeasti paikasta toiseen. Auton vuokraaminen ei tule välttämättä myöskään kalliiksi, mutta hintoja kannattaa vertailla jo etukäteen. Kannattaa kuitenkin huomioida, että autonvuokraus Firenzessä edellyttää 21 vuoden vähimmäisikää. Lisäksi ajokorttisi tulee olla ollut voimassa vähintään vuoden. Jos olet alle 25-vuotias, sinulta voidaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Jos autoa ajavat muutkin kuin vuokraaja itse, tästä voidaan periä lisäkuskin maksu. Kannattaa tarkistaa ehdot autovuokraamosta.

Auton vuokraus on hyvä tapa tutustua Firenzeen ja sen lähiympäristöön, mutta huomioi, että italialainen liikennekulttuuri on jonkin verran erilaista kuin Suomessa. Nopeusrajoituksia tai muitakaan liikennesääntöjä ei noudateta välttämättä yhtä uskollisesti. Esimerkiksi vilkun käytössä voidaan olla turhankin suurpiirteisiä, eikä turvavälejä noudateta. Kannattaa pitää itse maltti liikenteessä ja noudattaa erityistä varovaisuutta. Jos olet reissussa lasten kanssa, huomioi, että lastenistuin on pakollinen alle 12-vuotiaille, eivätkä alle 10-vuotiaat saa matkustaa auton etupenkillä. Nopeusrajoitukset ovat taajamissa 50 km/h, moottoriliikenneteillä 110 km/h ja moottoriteillä eli Autostradoilla 130 km/h. Kannattaa huomioida, että Autostradat ovat yksityisiä ja niiden käytöstä peritään tiemaksu. Maksu määräytyy matkan pituuden mukaan. Ajovalojen käyttö on aina pakollista. Huomioi myös, että kaikissa autoissa tulee olla mukana varoituskolmio sekä heijastinliivi. Heijastinliivin tulee olla auton sisällä, ei siis tavaratilassa. Merkityillä alueilla lumiketjut/talvirenkaat ovat pakollinen varuste aina kun lumisateet ovat mahdollisia. Tällainen alue on esimerkiksi Firenzen ja Bolognan välillä Apenniinejä ylitettäessä. Autoa vuokratessasi tarkista, että pakolliset varusteet ovat mukana, ettei sinua sakoteta mahdolliseen ratsiaan joutuessasi. Yleinen promilleraja on 0,5. Firenzessä on useita maksullisia pysäköintialueita ympäri kaupunkia. Kadunvarsipysäköinnissä kannattaa pitää mielessä, että kaupungissa vierailevat saavat pysäköidä ainoastaan sinisellä merkityille autopaikoille. Valkoisella merkityt paikat on varattu asukaspysäköintiin ja keltaisella merkityt invapysäköintiin. Firenzen historiallinen keskusta on niin sanottu ZTL-vyöhyke eli rajoitettu lähiliikennevyöhyke. Tämä tarkoittaa sitä, että arkisin 07:30–19:30 ja lauantaisin 07:30–18:00 alueella saa pysäköidä vain asukasluvallisia autoja. Älä pysäköi alueelle luvatta, sillä se johtaa huomattaviin sakkoihin!

Toscanan alueella Keski-Italiassa sijaitseva Firenze on tunnettu kauneudestaan sekä taiteestaan. Kaupungin historiallinen keskusta kuuluu Unescon maailmanperintökohteisiin ja kaupungista löytyykin runsaasti hienoja historiallisia nähtävyyksiä. Kuuluisimpia niistä ovat Santa Maria del Fioren kirkko, Arno-joen ylittävä Ponte Vecchion silta, Uffizin taidemuseo sekä Michelangelon Daavid-patsas. Uffizin taidemuseo on yksi maailman arvostetuimmista museoista ja se on poikkeuksellisen laaja. Kokoelmista löytyy kuuluisia teoksia muun muassa Michelangelolta, Raffaellolta sekä Botticellilta. Michelangelon kuuluisa Daavid-patsas löytyy Galleria dell’Accademiasta, jossa pääsee tutustumaan muihinkin hienoihin taideteoksiin. Keskiajan arkkitehtuuria edustaa kaupungin raatihuone Palazzo Vecchio. Firenzestä löytyy myös useita palatseja: Palazzo Medici, Palazzo Pitti sekä Palazzo Strozzi. Vuokraa auto ja tutustu Firenzen lisäksi myös lähialueisiin! Toscanan alueelta löytyy Firenzen lisäksi runsaasti myös muitakin mielenkiintoisia vierailukohteita. Voit suunnata esimerkiksi alueen lukuisille viinitarhoille. Lähistöltä löytyy myös muinainen Pontassieven kaupunki, joka sijaitsee viehättävissä laaksomaisemissa. Kaupungista voi ostaa kotiin viemisiksi vaikkapa lasitavaroita sekä nahka- ja keramiikkatuotteita. Stian kaupunki lähialueineen tutustuttaa maaseudun kauniisiin maisemiin ja siellä voi vierailla esimerkiksi Casentino Forestin kansallispuistossa, Romena-linnan raunioilla tai tutustua tekstiiliteollisuuden historiaan villamuseossa. Mielenkiintoinen käyntikohde Toscanan alueella on myös Poppin linna. Autonvuokraus Firenzessä on hyvä vaihtoehto erityisesti hieman pidemmille matkoille ja ilahduttavaa kyllä, maan tieverkosto on pääsääntöisesti varsin hyväkuntoinen.


Autonvuokraustarjoukset Firenze, Toscana

Löydä kohteesta Firenze juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

16 € - 98 €

Kaikki autotyypit

16 € - 150 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Firenze, Italian on 51 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Firenze, Italian on tammikuuta. Hinta on 70 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 16 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 30 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Firenze, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Firenze voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Firenze Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Firenze, Italian on 79 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Firenze, Italian on marraskuuta. Hinta on 84 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 13 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 7 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Firenze, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Firenze voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Firenze Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Firenze, Italian on 84 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Firenze, Italian on elokuuta. Hinta on 37 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 53 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 12 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Firenze, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Firenze voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Firenze Suuri vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Firenze, Italian on 44 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Firenze, Italian on heinäkuuta. Hinta on 43 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 63 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 41 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Firenze, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Firenze voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Firenze Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Volkswagen up!
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

43 €/pvä

17 heinä - 22 heinä
Volkswagen up!
Fiat Panda
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

46 €/pvä

16 heinä - 21 heinä
Fiat Panda
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

46 €/pvä

17 heinä - 22 heinä
Ford Fiesta

Firenze autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Firenze, Toscana

Hertz

5 sijaintia

Avis

3 sijaintia

Europcar

3 sijaintia

Alamo

2 sijaintia

Budget

2 sijaintia

Dollar

2 sijaintia

Ecovia

2 sijaintia

Sunnycars

13 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Firenze

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Firenze

Suosituin vuokraamo

B-Rent

Suositut autotyypit

Economy, Mini, Compact

Halvin vuokra-auto

25 €

Suosituin malli

Fiat Panda
Suosituin Firenze autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on B-Rent. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Goldcar Rental SP ja SURPRICE CAR RENTAL .
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Firenze viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Mini, Compact.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Firenze on 25 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 32 €/pvä.
Kohteen Firenze suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Fiat Panda. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Fiat 500.

Vuokraa auto läheltä kohteen Firenze suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Firenze

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Firenze - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Firenze, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Autonvuokraus viikonlopuksi kohteessa Firenze ajankohtana heinäkuu on keskihinnaltaan 101 €, ja halvimmat tarjoukset alkaen 101 €. 58 € normaali autonvuokrahinta viikon mittaiselle jaksolle kohteessa Firenze, mutta ajalle heinäkuu on mahdollista löytää niinkin alhaisia tarjouksia kuin 58 €, tarpeistasi riippuen.

Kaupungissa Firenze olevat suositut autovuokraamot, kuten Hertz, JoyRent ja Alamo tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Firenze, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Firenze

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Firenze

Vuokra-autotyypit, jotka ovat suosittuja kohteessa Firenze

Vuokraa mikä tahansa näistä suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Firenze

Tutustu alueen Italian muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Italian

Aloita matkan suunnittelu - Firenze


Miksi käyttää momondoa?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Firenze on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Firenze antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.