Oivalluksia
Uusimmat tarjoukset
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Firenze, Toscana

Haussa halpa vuokra-auto Firenze, Toscana? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Firenze, Toscana, Italia
26. maaliskuu — 2. huhtikuu
Firenze, Toscana, Italia
ti 26/3
Keskipäivä
ti 2/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Firenze

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Firenze

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Firenze?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Firenze löytyvät yleensä SURPRICE CAR RENTAL kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaSURPRICE CAR RENTAL , voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 6 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Firenze on 25 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Firenze?

Vuokraamolla Sunnycars on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Firenze 11 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Firenze?

Kun vuokraat autoa kaupungista Firenze, suurin osa käyttäjistämme valitsee Ford Fiesta keskimääräiseen hintaan 31 €/pvä. Toiseksi suosituin autonvuokrausvaihtoehto on Fiat Panda 55 €/pvä hinnallaan. Käyttäjämme ovat löytäneet Ford Fiesta vuokra-autoja kaupungista Firenze niinkin alhaiseen hintaan kuin 9 €/pvä ja Fiat Panda hintaan 24 €/pvä.

Parhaat tarjoukset Firenze, Toscana autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Firenze, Toscana
Edullinen11 €/pvä
Pienikokoinen18 €/pvä
Keskikokoinen26 €/pvä
Maasturi31 €/pvä
Mini11 €/pvä
Pienikokoinen maasturi19 €/pvä
Keskikokoinen maasturi29 €/pvä
Pienikokoinen farmari45 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Tärkeää tietoa Firenze autonvuokrauksesta

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Firenzessä?

Auton vuokraaminen tuo vapautta matkalle – et ole esimerkiksi riippuvainen julkisista kulkuvälineistä ja voit lähteä reissaamaan kauemmaksikin. Vuokra-autolla pääset myös siirtymään tarvittaessa nopeasti paikasta toiseen. Auton vuokraaminen ei tule välttämättä myöskään kalliiksi, mutta hintoja kannattaa vertailla jo etukäteen. Kannattaa kuitenkin huomioida, että autonvuokraus Firenzessä edellyttää 21 vuoden vähimmäisikää. Lisäksi ajokorttisi tulee olla ollut voimassa vähintään vuoden. Jos olet alle 25-vuotias, sinulta voidaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Jos autoa ajavat muutkin kuin vuokraaja itse, tästä voidaan periä lisäkuskin maksu. Kannattaa tarkistaa ehdot autovuokraamosta.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Firenzessä

Auton vuokraus on hyvä tapa tutustua Firenzeen ja sen lähiympäristöön, mutta huomioi, että italialainen liikennekulttuuri on jonkin verran erilaista kuin Suomessa. Nopeusrajoituksia tai muitakaan liikennesääntöjä ei noudateta välttämättä yhtä uskollisesti. Esimerkiksi vilkun käytössä voidaan olla turhankin suurpiirteisiä, eikä turvavälejä noudateta. Kannattaa pitää itse maltti liikenteessä ja noudattaa erityistä varovaisuutta. Jos olet reissussa lasten kanssa, huomioi, että lastenistuin on pakollinen alle 12-vuotiaille, eivätkä alle 10-vuotiaat saa matkustaa auton etupenkillä. Nopeusrajoitukset ovat taajamissa 50 km/h, moottoriliikenneteillä 110 km/h ja moottoriteillä eli Autostradoilla 130 km/h. Kannattaa huomioida, että Autostradat ovat yksityisiä ja niiden käytöstä peritään tiemaksu. Maksu määräytyy matkan pituuden mukaan. Ajovalojen käyttö on aina pakollista. Huomioi myös, että kaikissa autoissa tulee olla mukana varoituskolmio sekä heijastinliivi. Heijastinliivin tulee olla auton sisällä, ei siis tavaratilassa. Merkityillä alueilla lumiketjut/talvirenkaat ovat pakollinen varuste aina kun lumisateet ovat mahdollisia. Tällainen alue on esimerkiksi Firenzen ja Bolognan välillä Apenniinejä ylitettäessä. Autoa vuokratessasi tarkista, että pakolliset varusteet ovat mukana, ettei sinua sakoteta mahdolliseen ratsiaan joutuessasi. Yleinen promilleraja on 0,5. Firenzessä on useita maksullisia pysäköintialueita ympäri kaupunkia. Kadunvarsipysäköinnissä kannattaa pitää mielessä, että kaupungissa vierailevat saavat pysäköidä ainoastaan sinisellä merkityille autopaikoille. Valkoisella merkityt paikat on varattu asukaspysäköintiin ja keltaisella merkityt invapysäköintiin. Firenzen historiallinen keskusta on niin sanottu ZTL-vyöhyke eli rajoitettu lähiliikennevyöhyke. Tämä tarkoittaa sitä, että arkisin 07:30–19:30 ja lauantaisin 07:30–18:00 alueella saa pysäköidä vain asukasluvallisia autoja. Älä pysäköi alueelle luvatta, sillä se johtaa huomattaviin sakkoihin!

Nähtävyyksiä Firenzessä ja sen lähellä

Toscanan alueella Keski-Italiassa sijaitseva Firenze on tunnettu kauneudestaan sekä taiteestaan. Kaupungin historiallinen keskusta kuuluu Unescon maailmanperintökohteisiin ja kaupungista löytyykin runsaasti hienoja historiallisia nähtävyyksiä. Kuuluisimpia niistä ovat Santa Maria del Fioren kirkko, Arno-joen ylittävä Ponte Vecchion silta, Uffizin taidemuseo sekä Michelangelon Daavid-patsas. Uffizin taidemuseo on yksi maailman arvostetuimmista museoista ja se on poikkeuksellisen laaja. Kokoelmista löytyy kuuluisia teoksia muun muassa Michelangelolta, Raffaellolta sekä Botticellilta. Michelangelon kuuluisa Daavid-patsas löytyy Galleria dell’Accademiasta, jossa pääsee tutustumaan muihinkin hienoihin taideteoksiin. Keskiajan arkkitehtuuria edustaa kaupungin raatihuone Palazzo Vecchio. Firenzestä löytyy myös useita palatseja: Palazzo Medici, Palazzo Pitti sekä Palazzo Strozzi. Vuokraa auto ja tutustu Firenzen lisäksi myös lähialueisiin! Toscanan alueelta löytyy Firenzen lisäksi runsaasti myös muitakin mielenkiintoisia vierailukohteita. Voit suunnata esimerkiksi alueen lukuisille viinitarhoille. Lähistöltä löytyy myös muinainen Pontassieven kaupunki, joka sijaitsee viehättävissä laaksomaisemissa. Kaupungista voi ostaa kotiin viemisiksi vaikkapa lasitavaroita sekä nahka- ja keramiikkatuotteita. Stian kaupunki lähialueineen tutustuttaa maaseudun kauniisiin maisemiin ja siellä voi vierailla esimerkiksi Casentino Forestin kansallispuistossa, Romena-linnan raunioilla tai tutustua tekstiiliteollisuuden historiaan villamuseossa. Mielenkiintoinen käyntikohde Toscanan alueella on myös Poppin linna. Autonvuokraus Firenzessä on hyvä vaihtoehto erityisesti hieman pidemmille matkoille ja ilahduttavaa kyllä, maan tieverkosto on pääsääntöisesti varsin hyväkuntoinen.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Italian vakuutussuojassa on hyvin paljon vaihtelua. Välttääksesi ikävät yllätykset, tarkista vakuutusasiat jo hyvissä ajoin käyttämältäsi autovuokraamolta. Kannattaa harkita perustasoa laajemman vakuutussuojan ottamista. Muiden suurempien kaupunkien tavoin myös Firenzessä voi joutua esimerkiksi varkauden kohteeksi. Vakuutuksia vertaillessa on hyvä kiinnittää huomiota hinnan ja kattavuuden lisäksi myös omavastuuosuuden suuruuteen.

Voiko Firenzessä ajaa suomalaisella ajokortilla?

Firenzessä saa Italian lain mukaan ajaa suomalaisella ajokortilla. Sinulla ei siis tarvitse olla mukanasi muita ajokortteja.

Mistä auton nouto ja palautus Firenzessä onnistuu?

Jos haluat vuokrata auton jo maahan saapuessasi, autonvuokraus Firenzessä onnistuu myös lentoasemalta. Autovuokraamot löytyvät lentokentältä tuloaulasta. Autovuokraamoiden toimipisteitä löytyy myös muualta päin Firenzen kaupunkia. Jos haluat palauttaa vuokra-auton eri paikkaan kuin mistä olet sen noutanut, tarkista aina autovuokraamostasi, onko se mahdollista. Jos näin, siitä voidaan veloittaa ekstraa.


Autonvuokraustarjoukset Firenze, Toscana

Löydä kohteesta Firenze juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

12 € - 63 €

Kaikki autotyypit

12 € - 300 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Firenze, Italian on 36 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Firenze, Italian on marraskuuta. Hinta on 67 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 12 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 48 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Firenze, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Firenze voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Firenze pieni auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Firenze, Italian on 105 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Firenze, Italian on tammikuuta. Hinta on 84 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 17 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 35 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Firenze, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Firenze voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Firenze keskikoko auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Firenze, Italian on 38 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Firenze, Italian on tammikuuta. Hinta on 50 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 19 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 45 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Firenze, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Firenze voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Firenze Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Opel Adam
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

11 €/pvä

24 maalis - 31 maalis
Opel Adam
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

11 €/pvä

24 maalis - 31 maalis
Toyota Yaris
Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

18 €/pvä

24 maalis - 31 maalis
Opel Astra

Firenze autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Firenze, Toscana

Leasys Rent

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Avis

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,7

Comfort

8,5

Kokonaisarvosana

8,1

Nouto/palautus

8,9

Value

7,7

Alamo

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

8,5

Kokonaisarvosana

8,3

Nouto/palautus

7,9

Value

7,9

DRIVALIA

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

2,0

Value

8,0

SICILY BY CAR

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,6

Comfort

6,6

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

7,3

Value

7,3

Dollar

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

7,2

Kokonaisarvosana

7,1

Nouto/palautus

6,8

Value

6,9

Thrifty

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

6,7

Nouto/palautus

6,6

Value

6,6

Europcar

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,3

Comfort

5,9

Kokonaisarvosana

5,9

Nouto/palautus

7,0

Value

5,6

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Firenze

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Firenze

Suosituin vuokraamo

SURPRICE CAR RENTAL

Suositut autotyypit

Mini, Economy, Compact

Halvin vuokra-auto

10 €

Suosituin malli

Ford Fiesta
Suosituin Firenze autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on SURPRICE CAR RENTAL . Muita suosittuja autovuokraamoja ovat B-Rent ja Goldcar Rental SP.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Firenze viimeisten 72 tunnin aikana: Mini, Economy, Compact.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Firenze on 10 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 19 €/pvä.
Kohteen Firenze suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Ford Fiesta. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Fiat Panda.

Vuokraa auto läheltä kohteen Firenze suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Firenze
Wyndham Garden Florence

Wyndham Garden Florence

Viale Gori Luigi 10, Florence, Tuscany, Italy

4,8 km kaupungin keskustasta

Ostello 7 Santi

Ostello 7 Santi

Viale Dei Mille 11, Florence, Tuscany, Italy

2,4 km kaupungin keskustasta

c-hotels Ambasciatori

c-hotels Ambasciatori

Via Luigi Alamanni 3, Florence, Tuscany, Italy

0,9 km kaupungin keskustasta

Grand Hotel Baglioni

Grand Hotel Baglioni

Piazza Unita Italiana 6, Florence, Tuscany, Italy

0,6 km kaupungin keskustasta

Hotel Berchielli

Hotel Berchielli

Lungarno Acciaiuoli 14, Florence, Tuscany, Italy

0,1 km kaupungin keskustasta

The Social Hub Florence Lavagnini

The Social Hub Florence Lavagnini

Viale Spartaco Lavagnini 70 72, Florence, Tuscany, Italy

1,4 km kaupungin keskustasta

c-hotels Club

c-hotels Club

Via S. Caterina Da Siena 11/r, Florence, Tuscany, Italy

0,8 km kaupungin keskustasta

Bernini Palace

Bernini Palace

Piazza San Firenze 29, Florence, Tuscany, Italy

0,4 km kaupungin keskustasta

Palazzo Montebello

Palazzo Montebello

Via Garibaldi, 14, Florence, Tuscany, Italy

1,1 km kaupungin keskustasta

NH Collection Firenze Porta Rossa

NH Collection Firenze Porta Rossa

Via Porta Rossa 19, Florence, Tuscany, Italy

0,1 km kaupungin keskustasta

c-hotels Diplomat

c-hotels Diplomat

Via Alamanni Luigi 9, Florence, Tuscany, Italy

0,9 km kaupungin keskustasta

Lhp Hotel River & Spa

Lhp Hotel River & Spa

Lungarno Della Zecca Vecchia 18, Florence, Tuscany, Italy

1,2 km kaupungin keskustasta

Le Stanze del Duomo

Le Stanze del Duomo

Via Dei Martelli 8, Florence, Tuscany, Italy

0,6 km kaupungin keskustasta

25hours Hotel Piazza San Paolino

25hours Hotel Piazza San Paolino

Piazza Di San Paolino 1, Florence, Tuscany, Italy

0,6 km kaupungin keskustasta

Ville Sull'Arno

Ville Sull'Arno

Lungarno C. Colombo 1/3/5, Florence, Tuscany, Italy

2,5 km kaupungin keskustasta

hu Firenze Camping in Town

hu Firenze Camping in Town

Firenze, Toscana, Italia

5,0 km kaupungin keskustasta

Grand Hotel Cavour

Grand Hotel Cavour

Via Del Proconsolo 3, Florence, Tuscany, Italy

0,4 km kaupungin keskustasta

Grand Hotel Adriatico

Grand Hotel Adriatico

Via Maso Finiguerra 9, Florence, Tuscany, Italy

0,8 km kaupungin keskustasta


Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Firenze - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Firenze, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa huhtikuu kohteessa Firenze, Italia?

Autonvuokraus viikonlopuksi kohteessa Firenze ajankohtana huhtikuu on keskihinnaltaan 67 €, ja halvimmat tarjoukset alkaen 24 €. 42 € normaali autonvuokrahinta viikon mittaiselle jaksolle kohteessa Firenze, mutta ajalle huhtikuu on mahdollista löytää niinkin alhaisia tarjouksia kuin 38 €, tarpeistasi riippuen.

Peritäänkö Firenze, Italia autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Kaupungissa Firenze olevat suositut autovuokraamot, kuten Dollar, Hertz ja LOCAUTO tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Firenze, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Firenze huhtikuu ajaksi?

Lämpötila on keskimäärin 17 °C ja sademäärä 70 mm cm, joten paras vuokra-automalli huhtikuumatkalle on avoauto. Avoauton vuokraaminen kaupungissa Firenze on jännittävä tapa tutustua kaupunkiin ilman, että tarvitsee huolehtia siitä, mitä taivaalta tulee alas. Sääennustetta kannattaa kuitenkin vilkaista ennen reissua ja tehdä lopullinen päätös vuokra-automallista sen perusteella. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Firenze maksaa keskimäärin 24 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Firenze, Italia?

Kun ajat Firenze kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Firenze kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 90 km/t ja moottoriteille 130 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Fiat 500C vuokra-autoja kaupungissa Firenze?

Millainen sää on kohteessa Firenze, Italia kuukauden maaliskuu aikana?

Kuukauden maaliskuu aikana kaupungin Firenze sademäärä on 60 mm ja keskilämpötila 9 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Firenze parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Onko sää kaupungissa Firenze samanlainen kuin muualla Toscana alueella?

Ilmasto alueella Toscana kuukauden maaliskuu aikana on yleensä 9 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 65,3 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Firenze lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Firenze hinnat?

autoa Firenze hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Firenze?

maaliskuuta 2024 alkaen 120 toimijaa on valittavissa autoa Firenze osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Firenze?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Firenze. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Firenze?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Firenze. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Firenze?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Firenze on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Firenze?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Firenze antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Firenze, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Firenze, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Firenze momondo avulla?

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Firenze, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Löytyykö kohteesta Firenze autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, kohteesta Firenze löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Voinko etsiä Firenze vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Firenze vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Firenze

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Firenze

Suositut vuokra-autotyypit Firenzessä


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
ti 26/3
Keskipäivä
ti 2/4
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.