Autonvuokraus Firenze, Italia

Haussa halpa vuokra-auto Firenze, Italia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Firenze, TO, Italia
1. heinäkuu — 8. heinäkuu
Sama palautus
Firenze, TO, Italia
to 1/7
Keskipäivä
to 8/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Firenze, Italia

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

8 € - 34 €

Kaikki autotyypit

8 € - 64 €

Pieni auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Firenze, Italia on 13 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Firenze, Italia on helmikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 50 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Firenze. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Firenze voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Firenze Pieni vuokra-autohinnat.

Keskikoko auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Firenze, Italia on 23 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Firenze, Italia on tammikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 12 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Firenze. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Firenze voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Firenze Keskikoko vuokra-autohinnat.


Autovuokraamo Firenze: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Firenze, Italia
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,2

Mukavuus

7,0

Kokonaisarvosana

6,8

Nouto/palautus

6,5

Hinta-laatusuhde

6,9
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,3

Mukavuus

7,3

Kokonaisarvosana

9,3

Nouto/palautus

8,0

Hinta-laatusuhde

9,3
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Mukavuus

6,8

Kokonaisarvosana

6,8

Nouto/palautus

6,8

Hinta-laatusuhde

8,4
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,7

Mukavuus

7,2

Kokonaisarvosana

6,5

Nouto/palautus

6,5

Hinta-laatusuhde

6,9
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,2

Mukavuus

7,0

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

6,8

Hinta-laatusuhde

7,0
11 sijaintia
4 sijaintia
4 sijaintia

Tietoja matkastasi kohteeseen Firenze

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Firenzessä?

Auton vuokraaminen tuo vapautta matkalle – et ole esimerkiksi riippuvainen julkisista kulkuvälineistä ja voit lähteä reissaamaan kauemmaksikin. Vuokra-autolla pääset myös siirtymään tarvittaessa nopeasti paikasta toiseen. Auton vuokraaminen ei tule välttämättä myöskään kalliiksi, mutta hintoja kannattaa vertailla jo etukäteen. Kannattaa kuitenkin huomioida, että autonvuokraus Firenzessä edellyttää 21 vuoden vähimmäisikää. Lisäksi ajokorttisi tulee olla ollut voimassa vähintään vuoden. Jos olet alle 25-vuotias, sinulta voidaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Jos autoa ajavat muutkin kuin vuokraaja itse, tästä voidaan periä lisäkuskin maksu. Kannattaa tarkistaa ehdot autovuokraamosta.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Firenzessä

Auton vuokraus on hyvä tapa tutustua Firenzeen ja sen lähiympäristöön, mutta huomioi, että italialainen liikennekulttuuri on jonkin verran erilaista kuin Suomessa. Nopeusrajoituksia tai muitakaan liikennesääntöjä ei noudateta välttämättä yhtä uskollisesti. Esimerkiksi vilkun käytössä voidaan olla turhankin suurpiirteisiä, eikä turvavälejä noudateta. Kannattaa pitää itse maltti liikenteessä ja noudattaa erityistä varovaisuutta. Jos olet reissussa lasten kanssa, huomioi, että lastenistuin on pakollinen alle 12-vuotiaille, eivätkä alle 10-vuotiaat saa matkustaa auton etupenkillä. Nopeusrajoitukset ovat taajamissa 50 km/h, moottoriliikenneteillä 110 km/h ja moottoriteillä eli Autostradoilla 130 km/h. Kannattaa huomioida, että Autostradat ovat yksityisiä ja niiden käytöstä peritään tiemaksu. Maksu määräytyy matkan pituuden mukaan. Ajovalojen käyttö on aina pakollista. Huomioi myös, että kaikissa autoissa tulee olla mukana varoituskolmio sekä heijastinliivi. Heijastinliivin tulee olla auton sisällä, ei siis tavaratilassa. Merkityillä alueilla lumiketjut/talvirenkaat ovat pakollinen varuste aina kun lumisateet ovat mahdollisia. Tällainen alue on esimerkiksi Firenzen ja Bolognan välillä Apenniinejä ylitettäessä. Autoa vuokratessasi tarkista, että pakolliset varusteet ovat mukana, ettei sinua sakoteta mahdolliseen ratsiaan joutuessasi. Yleinen promilleraja on 0,5. Firenzessä on useita maksullisia pysäköintialueita ympäri kaupunkia. Kadunvarsipysäköinnissä kannattaa pitää mielessä, että kaupungissa vierailevat saavat pysäköidä ainoastaan sinisellä merkityille autopaikoille. Valkoisella merkityt paikat on varattu asukaspysäköintiin ja keltaisella merkityt invapysäköintiin. Firenzen historiallinen keskusta on niin sanottu ZTL-vyöhyke eli rajoitettu lähiliikennevyöhyke. Tämä tarkoittaa sitä, että arkisin 07:30–19:30 ja lauantaisin 07:30–18:00 alueella saa pysäköidä vain asukasluvallisia autoja. Älä pysäköi alueelle luvatta, sillä se johtaa huomattaviin sakkoihin!

Nähtävyyksiä Firenzessä ja sen lähellä

Toscanan alueella Keski-Italiassa sijaitseva Firenze on tunnettu kauneudestaan sekä taiteestaan. Kaupungin historiallinen keskusta kuuluu Unescon maailmanperintökohteisiin ja kaupungista löytyykin runsaasti hienoja historiallisia nähtävyyksiä. Kuuluisimpia niistä ovat Santa Maria del Fioren kirkko, Arno-joen ylittävä Ponte Vecchion silta, Uffizin taidemuseo sekä Michelangelon Daavid-patsas. Uffizin taidemuseo on yksi maailman arvostetuimmista museoista ja se on poikkeuksellisen laaja. Kokoelmista löytyy kuuluisia teoksia muun muassa Michelangelolta, Raffaellolta sekä Botticellilta. Michelangelon kuuluisa Daavid-patsas löytyy Galleria dell’Accademiasta, jossa pääsee tutustumaan muihinkin hienoihin taideteoksiin. Keskiajan arkkitehtuuria edustaa kaupungin raatihuone Palazzo Vecchio. Firenzestä löytyy myös useita palatseja: Palazzo Medici, Palazzo Pitti sekä Palazzo Strozzi. Vuokraa auto ja tutustu Firenzen lisäksi myös lähialueisiin! Toscanan alueelta löytyy Firenzen lisäksi runsaasti myös muitakin mielenkiintoisia vierailukohteita. Voit suunnata esimerkiksi alueen lukuisille viinitarhoille. Lähistöltä löytyy myös muinainen Pontassieven kaupunki, joka sijaitsee viehättävissä laaksomaisemissa. Kaupungista voi ostaa kotiin viemisiksi vaikkapa lasitavaroita sekä nahka- ja keramiikkatuotteita. Stian kaupunki lähialueineen tutustuttaa maaseudun kauniisiin maisemiin ja siellä voi vierailla esimerkiksi Casentino Forestin kansallispuistossa, Romena-linnan raunioilla tai tutustua tekstiiliteollisuuden historiaan villamuseossa. Mielenkiintoinen käyntikohde Toscanan alueella on myös Poppin linna. Autonvuokraus Firenzessä on hyvä vaihtoehto erityisesti hieman pidemmille matkoille ja ilahduttavaa kyllä, maan tieverkosto on pääsääntöisesti varsin hyväkuntoinen.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Italian vakuutussuojassa on hyvin paljon vaihtelua. Välttääksesi ikävät yllätykset, tarkista vakuutusasiat jo hyvissä ajoin käyttämältäsi autovuokraamolta. Kannattaa harkita perustasoa laajemman vakuutussuojan ottamista. Muiden suurempien kaupunkien tavoin myös Firenzessä voi joutua esimerkiksi varkauden kohteeksi. Vakuutuksia vertaillessa on hyvä kiinnittää huomiota hinnan ja kattavuuden lisäksi myös omavastuuosuuden suuruuteen.

Voiko Firenzessä ajaa suomalaisella ajokortilla?

Firenzessä saa Italian lain mukaan ajaa suomalaisella ajokortilla. Sinulla ei siis tarvitse olla mukanasi muita ajokortteja.

Mistä auton nouto ja palautus Firenzessä onnistuu?

Jos haluat vuokrata auton jo maahan saapuessasi, autonvuokraus Firenzessä onnistuu myös lentoasemalta. Autovuokraamot löytyvät lentokentältä tuloaulasta. Autovuokraamoiden toimipisteitä löytyy myös muualta päin Firenzen kaupunkia. Jos haluat palauttaa vuokra-auton eri paikkaan kuin mistä olet sen noutanut, tarkista aina autovuokraamostasi, onko se mahdollista. Jos näin, siitä voidaan veloittaa ekstraa. (Tarkastettu: 14/05/2019).


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Firenze, Italia kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Bologna Guglielmo Marconi lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Firenze

Tähän mennessä ajankohtana kesäkuu on momondossa ollut 78 vuokra-autohakua kohteessa Firenze.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Firenze noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Tehostettu siivous on yksi uusista eduista, jonka voit saada, kun vuokraat auton kohteessa Firenze. Käytä hakusuodatinta nähdäksesi kaikki vuokraamot, jotka tarjoavat tätä tehostetun siivouksen ominaisuutta. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Missä Firenze autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Auton vuokraaminen kaupungissa Firenze on halvinta, kun käytät vuokraamon Goldcar Rental SP toimipistettä kaupungin sisällä. Paras päivittäinen hinta, joka on löydetty momondo-sivuston kautta, on 8 €, mutta on parasta olettaa, että autonvuokraus maksaa 12 €/päivä.

Peritäänkö Firenze, Italia autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Kaupungissa Firenze olevat suositut autovuokraamot, kuten Hertz, Firefly ja JoyRent tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Firenze, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Firenze heinäkuu ajaksi?

Lämpötila on keskimäärin 23 °C ja sademäärä 40 mm cm, joten paras vuokra-automalli heinäkuumatkalle on avoauto. Avoauton vuokraaminen kaupungissa Firenze on jännittävä tapa tutustua kaupunkiin ilman, että tarvitsee huolehtia siitä, mitä taivaalta tulee alas. Sääennustetta kannattaa kuitenkin vilkaista ennen reissua ja tehdä lopullinen päätös vuokra-automallista sen perusteella. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Firenze maksaa keskimäärin 22 €/päivä.

Kuinka monta Europcar autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Firenze?

Kaupungissa Europcar on 3 toimipistettä. momondo-käyttäjät voivat odottaa maksavansa keskimäärin 36 €/päivä vuokraaessaan auton näistä toimipisteistä.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Firenze, Italia?

Kun ajat Firenze kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Firenze kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 90 km/t ja moottoriteille 130 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Millainen sää on kohteessa Firenze, Italia kuukauden kesäkuu aikana?

Kuukauden kesäkuu aikana kaupungin Firenze sademäärä on 60 mm ja keskilämpötila 21 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Firenze parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen kesäkuu sään perusteella?

Kaupungissa Firenze on yleensä lämmintä kesäkuu aikana, mistä syystä momondo suosittaa avoauton vuokraamista, mikä auttaa nauttimaan upeasta säästä.

Onko sää kaupungissa Firenze samanlainen kuin muualla Toscana alueella?

Ilmasto alueella Toscana kuukauden kesäkuu aikana on yleensä 20 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 51,7 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Firenze lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Autonvuokraukset kaupungin Firenze lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Firenze

Tutustu alueen Toscana muihin autonvuokrauksiin

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Arezzo, Livorno ja Lucca maan Toscana sisällä

Aloita matkan suunnittelu - Firenze