Autonvuokraukset kohteessa Bergamo, Lombardy

Haussa halpa vuokra-auto Bergamo, Lombardy? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Bergamo, Bergamo, Italia
8. helmikuu — 15. helmikuu
Sama palautus
Bergamo, Bergamo, Italia
ke 8/2
Keskipäivä
ke 15/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Tärkeää tietoa Bergamo autonvuokrauksesta

Autonvuokraus Bergamossa on mukava ja kätevä tapa tutustua kaupunkiin ja sen lähiympäristöön. Kun vertaat hintoja, auton vuokraus voi onnistua myös suhteellisen halvalla. Kannattaa kuitenkin huomioida, että autovuokraamot soveltavat ikärajoja. Auton vuokraaminen onnistuu joissakin autovuokraamoissa jo 18-vuotiailta, mutta suurimmassa osassa yrityksiä ikäraja on 21 vuotta ja joissakin jopa 24 vuotta. Jos olet nuori kuski, tarkista yrityksen ehdot hyvissä ajoin etukäteen, jotta ikäviä yllätyksiä ei tule vastaan. Kannattaa myös huomioida, että autovuokraamot perivät tavallisesti alle 25-vuotiailta nuoren kuljettajan lisämaksun, joka tulee maksaa paikan päällä. Monissa autovuokraamoissa edellytetään lisäksi, että ajokortti on ollut voimassa vähintään vuoden. Lisäkuskista veloitetaan tavallisesti myös lisämaksu. Vuokra-autoa valitessasi kannattaa kiinnittää huomiota paitsi hintaan, myös auton ominaisuuksiin. Mieti, onko sinulle esimerkiksi tärkeää, että varusteisiin kuuluu GPS, lastenistuin tai automaattivaihteet.

Italiassa on erinomainen tieverkosto, mikä tekee autoilusta varsin mukavaa. Kuten muissakin kaupungeissa, myös Bergamossa voi tosin olla ajoittain ruuhkaista. Italialainen liikennekulttuuri on myös hieman kaoottisempaa kuin Suomessa, joten liikenteessä kannattaa olla erityisen tarkkaavainen. Myös vanhan kaupungin kapeat kadut voivat olla kuljettajalle haastavia. Nopeusrajoitukset ovat kaupunkialueella 50 km/h, moottoriliikenneteillä 110 km/h ja moottoriteillä 130 km/h. Nopeusrajoituksia kannattaa noudattaa: jos sinut pysäytetään, sakko pitää maksaa liikennepoliisille käteisellä. On myös hyvä pitää mielessä, että yleinen promilleraja Italiassa on 0,5. Alle 21-vuotiailla ja niillä, joilla ajokortti on ollut voimassa alle kolme vuotta, promilleraja on kuitenkin 0,0. Kaupungin keskustojen ulkopuolella ajovaloja on pidettävä aina päällä. Autostradet eli moottoritiet ovat maksullisia: niiden käytöstä veloitetaan tietullimaksu. Maksu hoidetaan maksukortilla, joita saa pankeista tai Italian autoliiton ACI:n (Automoblie Club d’Italia) toimipisteistä. Kannattaa myös huomioida, että lastenistuin on pakollinen kaikille alle 12-vuotiaille. Pysäköintipaikan löytäminen voi olla haasteellista erityisesti Bergamon keskustassa. Kadunvarsilla pysäköinti on tavallisesti sallittua ainoastaan oikealla puolella. Blue zones -parkkialueilla saa pysäköidä ilmaiseksi pysäköintikiekolla, jonka saat muun muassa ACI:n toimistoista, huoltoaseilta sekä turistien neuvontapisteistä. Pysäköintiaika on monesti rajoitettu yhteen tuntiin.

Autonvuokraus Bergamossa on oiva tapa tutustua paitsi itse kaupunkiin, myös kaupungin lähiympäristöön. Bergamon ykkösnähtävyys on sen historiallinen vanhakaupunki, Citta Alta, jonka keskipisteenä on Piazza Vecchian aukio ja sitä ympäröivät upeat rakennukset. Bergamon matkalla kannattaa ehdottomasti suunnata myös kaupungin hienoon, 1300-luvulla rakennettuun La Rocca -linnaan. Se sijaitsee keskellä kukkulaa, josta avautuvat upeat näköalat kaupunkiin. Linnan tiloissa toimii museo, jossa pääsee tutustumaan Bergamon historiaan. Kaupungista löytyy myös useita kiinnostavia kirkkoja ja luostareita. Alpit kohoavat aivan Bergamon pohjoispuolella ja niiden juurella on monia ihastuttavia vuoristokyliä. Auton vuokraaminen on ehdottomasti helpoin tapa tutustua näihin kohteisiin. Koska Bergamo sijaitsee keskellä Pohjois-Italian järvialuetta, kannattaa tehdä päiväretki myös alueen viehättäviin järvimaisemiin. Isommista järvistä lähimpänä on Iseo, jonne on Bergamosta matkaa noin 30 km. Myös Comojärvelle on matkaa vain reilut 30 km ja Italian suurin järvi, Gardajärvi, sijaitsee noin 80 km päässä. Historian ystävien kannattaa suunnata Villaggio Crespi d’Addaan, joka on 1800-luvulla rakennettu teollisuuskylä. Se kuuluu Unescon maailmanperintökohteisiin ja matkaa Bergamosta kylään on noin 15 km. Teollisuuskylässä pääsee tutustumaan muun muassa työläisten asuntoihin, itse tehtaaseen sekä tehtaanomistajan palatsiin. Bergamosta on matkaa Milanoon noin 45 km, joten vuokra-auto mahdollistaa hienosti myös siellä vierailun. Milano on Italian toiseksi suurin kaupunki, joten sieltä löytyy todella paljon nähtävää ja koettavaa sekä erinomaiset shoppailumahdollisuudet.

Autovakuutuksen suhteen on tärkeä kiinnittää huomiota siihen, miten kattava se on ja mikä vakuutuksen omavastuuosuus on. Toki myös hinta vaikuttaa valintoihin. Sen vuoksi kannattaakin vertailla vakuutuksia jo etukäteen, jotta voit valita juuri omiin tarpeisiisi sopivimman. Muista lukea ehdot tarkasti, jotta tiedät niiden sisällön. Varmista myös, mitä sinun tulee tehdä mahdollisen onnettomuuden sattuessa. Autovuokraamo opastaa näissä asioissa.

Tällä hetkellä vallitsevan lainsäädännön mukaan Bergamossa ajamiseen riittää suomalainen ajokortti.

Autonvuokraus Bergamossa onnistuu jo lentokentällä, ja lisäksi autovuokraamoita löytyy myös muualta kaupungista. Eri yritykset ovat varsin hyvin edustettuina. Vertaa hintoja ja ehtoja ja vuokraa auto, joka vastaa parhaiten omia tarpeitasi. Jos tarpeen, tarkista yritykseltä, onnistuuko vuokra-auton nouto ja palautus eri toimipisteisiin, ja veloitetaanko siitä mahdollisesti lisämaksua.


Autonvuokraustarjoukset Bergamo, Lombardy

Löydä kohteesta Bergamo juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

18 € - 79 €

Kaikki autotyypit

22 € - 114 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Bergamo, Italian on 41 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Bergamo, Italian on helmikuuta. Hinta on 57 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 18 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 40 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Bergamo. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Bergamo voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Bergamo, Italian on 66 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Bergamo, Italian on helmikuuta. Hinta on 57 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 29 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 3 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Bergamo. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Bergamo voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Bergamo, Italian on 95 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Bergamo, Italian on kesäkuuta. Hinta on 17 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 80 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 30 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Bergamo. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Bergamo voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Bergamo, Italian on 45 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Bergamo, Italian on marraskuuta. Hinta on 72 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 13 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 34 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Bergamo. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Bergamo voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Bergamo, Italian on 90 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Bergamo, Italian on joulukuuta. Hinta on 30 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 63 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 25 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Bergamo. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Bergamo voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Bergamo autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Bergamo, Lombardy

Alamo

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Autoclick Rent A Car

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Hertz

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,5

Comfort

9,5

Kokonaisarvosana

9,5

Nouto/palautus

9,5

Value

9,5

Europcar

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Value

8,0

Centauro

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Value

8,0

MAGGIORE

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

2,0

Value

8,0

Sunnycars

6 sijaintia

NOLEGGIARE

3 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Bergamo

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Bergamo

Suosituin vuokraamo

NOLEGGIARE

Suositut autotyypit

Mini, Economy, Compact

Halvin vuokra-auto

8 €

Suosituin malli

Fiat 500
Suosituin Bergamo autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on NOLEGGIARE . Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Autovia ja SURPRICE CAR RENTAL .
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Bergamo viimeisten 72 tunnin aikana: Mini, Economy, Compact.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Bergamo on 8 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 21 €/pvä.
Kohteen Bergamo suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Fiat 500. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Ford Fiesta.

Vuokraa auto läheltä kohteen Bergamo suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Bergamo

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Bergamo - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Bergamo, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Datamme perusteella autonvuokraus viikonlopuksi ajankohtana maaliskuu kohteessa Bergamo on noin 24 € hintainen. Erityisen hyvä tarjous olisi noin 8 €, mikä on alhaisin löytämämme hinta kohteessa Bergamo tähän mennessä. Viikon mittaisen autonvuokrauksen hinnoissa on eroa - hinnat ovat alkaen noin 7 € ja keskihinta on 31 €.

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Bergamo löytyvät yleensä SURPRICE CAR RENTAL kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaSURPRICE CAR RENTAL , voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 3,99/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Bergamo on 7,45/pvä.

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Bergamo on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Bergamo suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Alamo, Autoclick Rent A Car ja Dollar, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Suosittelemme economy-luokan auton varaamista, kun vierailet kohteessa Bergamo kuukauden maaliskuu aikana. Vaikka tällaiset autot eivät kestä jäätä ja lunta hyvin, on se ihanteellinen vuokra-auto kohtuullisempiin lämpötiloihin ja sadesäälle. maaliskuu ajan lämpötilat kohteessa Bergamo ovat keskimäärin 11 °C ja vettä tulee 89 mm cm - ihanteelliset olosuhteet economy-luokan auton vuokraamiseen. Edullinen vuokraaminen kaupungissa Bergamo maksaa keskimäärin 124 €/päivä.

Kun ajat Bergamo kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Bergamo kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 90 km/t ja moottoriteille 130 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Kuukauden helmikuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Bergamo on 4 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 64 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Bergamo.

Ilmasto alueella Lombardy kuukauden helmikuu aikana on yleensä 4 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 58,7 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Bergamo lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Bergamo

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Bergamo

Vuokra-autotyypit, jotka ovat suosittuja kohteessa Bergamo

Vuokraa mikä tahansa näistä suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Bergamo

Tutustu alueen Italian muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Italian

Aloita matkan suunnittelu - Bergamo


Miksi käyttää momondoa?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Bergamo. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Bergamo antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Kyllä, momondo avulla voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Bergamo, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Kyllä, valitse vain hyvän polttoainekäytännön suodatin sen jälkeen, kun olet hakenut vuokra-autoja kohteessa Bergamo momondo-sivustolla.

Kyllä, momondo voi näyttää sinulle erityisiä tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen Bergamo autonvuokrauksissa.

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Bergamo vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.