Autonvuokraus Bergamo, Italia

Haussa halpa vuokra-auto Bergamo, Italia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Bergamo, Bergamo, Italia
25. tammikuu — 1. helmikuu
Sama palautus
Bergamo, Bergamo, Italia
ti 25/1
Keskipäivä
ti 1/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokraustarjoukset Bergamo, Italia

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

7 € - 35 €

Kaikki autotyypit

25 € - 82 €

Pieni auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Bergamo, Italia on 13 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Bergamo, Italia on lokakuuta. Hinta on 50 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 7 € päivässä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 47 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Bergamo. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Bergamo voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Bergamo Pieni vuokra-autohinnat.

Keskikoko auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Bergamo, Italia on 31 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Bergamo, Italia on kesäkuuta. Hinta on 35 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 21 € päivässä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 19 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Bergamo. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Bergamo voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Bergamo Keskikoko vuokra-autohinnat.


Autovuokraamo Bergamo: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Bergamo, Italia
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,0

Comfort

4,0

Kokonaisarvosana

4,0

Value

5,0
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,5

Comfort

3,5

Kokonaisarvosana

3,0

Value

2,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Value

2,0
6 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia

Tietoja matkastasi kohteeseen Bergamo

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Bergamossa?

Autonvuokraus Bergamossa on mukava ja kätevä tapa tutustua kaupunkiin ja sen lähiympäristöön. Kun vertaat hintoja, auton vuokraus voi onnistua myös suhteellisen halvalla. Kannattaa kuitenkin huomioida, että autovuokraamot soveltavat ikärajoja. Auton vuokraaminen onnistuu joissakin autovuokraamoissa jo 18-vuotiailta, mutta suurimmassa osassa yrityksiä ikäraja on 21 vuotta ja joissakin jopa 24 vuotta. Jos olet nuori kuski, tarkista yrityksen ehdot hyvissä ajoin etukäteen, jotta ikäviä yllätyksiä ei tule vastaan. Kannattaa myös huomioida, että autovuokraamot perivät tavallisesti alle 25-vuotiailta nuoren kuljettajan lisämaksun, joka tulee maksaa paikan päällä. Monissa autovuokraamoissa edellytetään lisäksi, että ajokortti on ollut voimassa vähintään vuoden. Lisäkuskista veloitetaan tavallisesti myös lisämaksu. Vuokra-autoa valitessasi kannattaa kiinnittää huomiota paitsi hintaan, myös auton ominaisuuksiin. Mieti, onko sinulle esimerkiksi tärkeää, että varusteisiin kuuluu GPS, lastenistuin tai automaattivaihteet.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Bergamossa

Italiassa on erinomainen tieverkosto, mikä tekee autoilusta varsin mukavaa. Kuten muissakin kaupungeissa, myös Bergamossa voi tosin olla ajoittain ruuhkaista. Italialainen liikennekulttuuri on myös hieman kaoottisempaa kuin Suomessa, joten liikenteessä kannattaa olla erityisen tarkkaavainen. Myös vanhan kaupungin kapeat kadut voivat olla kuljettajalle haastavia. Nopeusrajoitukset ovat kaupunkialueella 50 km/h, moottoriliikenneteillä 110 km/h ja moottoriteillä 130 km/h. Nopeusrajoituksia kannattaa noudattaa: jos sinut pysäytetään, sakko pitää maksaa liikennepoliisille käteisellä. On myös hyvä pitää mielessä, että yleinen promilleraja Italiassa on 0,5. Alle 21-vuotiailla ja niillä, joilla ajokortti on ollut voimassa alle kolme vuotta, promilleraja on kuitenkin 0,0. Kaupungin keskustojen ulkopuolella ajovaloja on pidettävä aina päällä. Autostradet eli moottoritiet ovat maksullisia: niiden käytöstä veloitetaan tietullimaksu. Maksu hoidetaan maksukortilla, joita saa pankeista tai Italian autoliiton ACI:n (Automoblie Club d’Italia) toimipisteistä. Kannattaa myös huomioida, että lastenistuin on pakollinen kaikille alle 12-vuotiaille. Pysäköintipaikan löytäminen voi olla haasteellista erityisesti Bergamon keskustassa. Kadunvarsilla pysäköinti on tavallisesti sallittua ainoastaan oikealla puolella. Blue zones -parkkialueilla saa pysäköidä ilmaiseksi pysäköintikiekolla, jonka saat muun muassa ACI:n toimistoista, huoltoaseilta sekä turistien neuvontapisteistä. Pysäköintiaika on monesti rajoitettu yhteen tuntiin.

Nähtävyyksiä Bergamossa ja sen lähellä

Autonvuokraus Bergamossa on oiva tapa tutustua paitsi itse kaupunkiin, myös kaupungin lähiympäristöön. Bergamon ykkösnähtävyys on sen historiallinen vanhakaupunki, Citta Alta, jonka keskipisteenä on Piazza Vecchian aukio ja sitä ympäröivät upeat rakennukset. Bergamon matkalla kannattaa ehdottomasti suunnata myös kaupungin hienoon, 1300-luvulla rakennettuun La Rocca -linnaan. Se sijaitsee keskellä kukkulaa, josta avautuvat upeat näköalat kaupunkiin. Linnan tiloissa toimii museo, jossa pääsee tutustumaan Bergamon historiaan. Kaupungista löytyy myös useita kiinnostavia kirkkoja ja luostareita. Alpit kohoavat aivan Bergamon pohjoispuolella ja niiden juurella on monia ihastuttavia vuoristokyliä. Auton vuokraaminen on ehdottomasti helpoin tapa tutustua näihin kohteisiin. Koska Bergamo sijaitsee keskellä Pohjois-Italian järvialuetta, kannattaa tehdä päiväretki myös alueen viehättäviin järvimaisemiin. Isommista järvistä lähimpänä on Iseo, jonne on Bergamosta matkaa noin 30 km. Myös Comojärvelle on matkaa vain reilut 30 km ja Italian suurin järvi, Gardajärvi, sijaitsee noin 80 km päässä. Historian ystävien kannattaa suunnata Villaggio Crespi d’Addaan, joka on 1800-luvulla rakennettu teollisuuskylä. Se kuuluu Unescon maailmanperintökohteisiin ja matkaa Bergamosta kylään on noin 15 km. Teollisuuskylässä pääsee tutustumaan muun muassa työläisten asuntoihin, itse tehtaaseen sekä tehtaanomistajan palatsiin. Bergamosta on matkaa Milanoon noin 45 km, joten vuokra-auto mahdollistaa hienosti myös siellä vierailun. Milano on Italian toiseksi suurin kaupunki, joten sieltä löytyy todella paljon nähtävää ja koettavaa sekä erinomaiset shoppailumahdollisuudet.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Autovakuutuksen suhteen on tärkeä kiinnittää huomiota siihen, miten kattava se on ja mikä vakuutuksen omavastuuosuus on. Toki myös hinta vaikuttaa valintoihin. Sen vuoksi kannattaakin vertailla vakuutuksia jo etukäteen, jotta voit valita juuri omiin tarpeisiisi sopivimman. Muista lukea ehdot tarkasti, jotta tiedät niiden sisällön. Varmista myös, mitä sinun tulee tehdä mahdollisen onnettomuuden sattuessa. Autovuokraamo opastaa näissä asioissa.

Voiko Bergamossa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Tällä hetkellä vallitsevan lainsäädännön mukaan Bergamossa ajamiseen riittää suomalainen ajokortti.

Mistä auton nouto ja palautus Bergamossa onnistuu?

Autonvuokraus Bergamossa onnistuu jo lentokentällä, ja lisäksi autovuokraamoita löytyy myös muualta kaupungista. Eri yritykset ovat varsin hyvin edustettuina. Vertaa hintoja ja ehtoja ja vuokraa auto, joka vastaa parhaiten omia tarpeitasi. Jos tarpeen, tarkista yritykseltä, onnistuuko vuokra-auton nouto ja palautus eri toimipisteisiin, ja veloitetaanko siitä mahdollisesti lisämaksua.


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Bergamo, Italia kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Milano Malpensa lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Bergamo

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Bergamo noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Hertz ja Avis ovat joitain monista autovuokraamoista, jotka ovat päivittäneet siivousrutiinejaan kohteessa Bergamo COVID-19-koronavirustaudin seurauksena. Autojen siisteys on aina ollut tärkeä asia vuokraamoille, mutta monet yritykset ovat tehostaneet sitä entisestään, jotta ajoneuvot täyttävät korkeammat turvallisuusstandardit. Lisätietoja kaikista vaihtoehdoista, jotka ovat saatavilla kohteessa Bergamo. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Missä Bergamo autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

  Auton vuokraaminen kaupungissa Bergamo on halvinta, kun käytät vuokraamon SICILY BY CAR toimipistettä kaupungin sisällä. Paras päivittäinen hinta, joka on löydetty momondo-sivuston kautta, on 12 €, mutta on parasta olettaa, että autonvuokraus maksaa 15 €/päivä.

 • Peritäänkö Bergamo, Italia autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Bergamo on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Bergamo suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Autoclick Rent A Car, NOLEGGIARE ja Hertz, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

 • Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Bergamo helmikuu ajaksi?

  Suosittelemme economy-luokan auton varaamista, kun vierailet kohteessa Bergamo kuukauden helmikuu aikana. Vaikka tällaiset autot eivät kestä jäätä ja lunta hyvin, on se ihanteellinen vuokra-auto kohtuullisempiin lämpötiloihin ja sadesäälle. helmikuu ajan lämpötilat kohteessa Bergamo ovat keskimäärin 8 °C ja vettä tulee 83 mm cm - ihanteelliset olosuhteet economy-luokan auton vuokraamiseen. Edullinen vuokraaminen kaupungissa Bergamo maksaa keskimäärin 19 €/päivä.

 • Kuinka monta SICILY BY CAR autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Bergamo?

  SICILY BY CAR on erittäin suosittu kaupungissa Bergamo, Italia, koska heillä on enemmän toimipisteitä kuin millään muulla vuokraamolla. Voit löytää 1 toimipisteen kaupungista Bergamo, Italia ja voit olettaa maksavasi noin 15 €/päivä vuokra-autostasi kohteessa Bergamo, Italia.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Bergamo, Italia?

  Kun ajat Bergamo kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Bergamo kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 90 km/t ja moottoriteille 130 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Bergamo?

  Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Fiat 500 kaupungista Bergamo, ja datamme mukaan Fiat Panda on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Fiat 500, hinnat ovat 19 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Fiat 500 autonvuokraustarjousta kaupungista Bergamo niinkin alhaiseen hintaan kuin 0 € per päivä. Fiat Panda autonvuokraukset kaupungista Bergamo ovat yleensä keskimäärin 19 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 1 € per päivä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Audi A4 vuokra-autoja kaupungissa Bergamo?

  Vuokraamolla Europcar on Audi A4 (ja muita vastaavia Luksus ajoneuvoja) tarjolla vuokralle kaupungissa Bergamo. Voit odottaa vuokraavasi Audi A4 kaupungissa Bergamo vuokraamosta Europcar 72 €/pvä keskimäärin.

 • Millainen sää on kohteessa Bergamo, Italia kuukauden tammikuu aikana?

  Kuukauden tammikuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Bergamo on 2 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 71 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Bergamo.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Bergamo kuukauden tammikuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Bergamo. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Bergamo vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Fiat 500, Fiat Panda tai Hyundai Accent.

 • Onko sää kaupungissa Bergamo samanlainen kuin muualla Lombardy alueella?

  Ilmasto alueella Lombardy kuukauden tammikuu aikana on yleensä 1 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 69,5 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Bergamo lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Aloita matkan suunnittelu - Bergamo