Oivalluksia
Uusimmat tarjoukset
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Bergamo, Lombardy

Haussa halpa vuokra-auto Bergamo, Lombardy? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Bergamo, Bergamo, Italia
25. huhtikuu — 2. toukokuu
Bergamo, Bergamo, Italia
to 25/4
Keskipäivä
to 2/5
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Parhaat tarjoukset Bergamo, Lombardy autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Bergamo, Lombardy
Edullinen7 €/pvä
Pienikokoinen7 €/pvä
Keskikokoinen11 €/pvä
Maasturi8 €/pvä
Mini8 €/pvä
Pienikokoinen maasturi8 €/pvä
Pienikokoinen farmari10 €/pvä
Vuokraamon valinta12 €/pvä
Keskikokoinen maasturi21 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Autonvuokraustarjoukset Bergamo, Lombardy

Löydä kohteesta Bergamo juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

13 € - 47 €

Kaikki autotyypit

18 € - 59 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Bergamo, Italian on 25 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Bergamo, Italian on helmikuuta. Hinta on 48 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 13 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 29 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Bergamo, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Bergamo voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Bergamo pieni auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Bergamo, Italian on 40 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Bergamo, Italian on joulukuuta. Hinta on 80 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 8 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 13 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Bergamo, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Bergamo voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Bergamo keskikoko auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Bergamo, Italian on 82 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa Bergamo, Italian on helmikuuta. Hinta on 65 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 29 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 58 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Bergamo, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Bergamo voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Bergamo, Italian on 38 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Bergamo, Italian on marraskuuta. Hinta on 72 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 11 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 8 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Bergamo, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Bergamo voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Bergamo Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Bergamo, Italian on 81 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Bergamo, Italian on tammikuuta. Hinta on 82 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 15 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 57 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Bergamo, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Bergamo voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Bergamo, Italian on 23 €. Halvin aika vuokrata avoauto kohteessa Bergamo, Italian on lokakuuta. Hinta on 22 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 18 € per päivä. avoautovuokraus on tyypillisesti 35 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Bergamo, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Bergamo voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

7 €/pvä

30 huhti - 6 Touko
Ford Focus
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

7 €/pvä

30 huhti - 6 Touko
Opel Corsa
Toyota Aygo
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

8 €/pvä

30 huhti - 6 Touko
Toyota Aygo

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Bergamo

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Bergamo

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Bergamo?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Bergamo löytyvät yleensä SURPRICE CAR RENTAL kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaSURPRICE CAR RENTAL , voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 6 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Bergamo on 16 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Bergamo?

Keskimääräiseen hintaan 27 €/pvä (tai niin alhaiseen hintaan kuin 3 €/pvä), Fiat 500 vuokra-autot kaupungissa Bergamo on käyttäjiemme eniten suosima autovaihtoehto. Automallin Fiat Panda vuokraaminen kaupungissa Bergamo keskimääräiseen hintaan 27 €/pvä (9 €/pvä halvan tarjouksen osuessa kohdalle) on myös suosittu vaihtoehto.

Bergamo autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Bergamo, Lombardy

Alamo

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Hertz

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

9,0

Nouto/palautus

9,0

Value

9,0

Europcar

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Value

8,0

Thrifty

2 sijaintia

NOLEGGIARE

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,6

Kokonaisarvosana

5,3

Nouto/palautus

5,3

Value

6,0

Dollar

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,3

Comfort

5,3

Kokonaisarvosana

5,3

Nouto/palautus

6,0

Value

4,6

Sunnycars

5 sijaintia

Free2Move

2 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Bergamo

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Bergamo

Suosituin vuokraamo

SURPRICE CAR RENTAL

Suositut autotyypit

Economy, Compact, Mini

Halvin vuokra-auto

14 €

Suosituin malli

Fiat 500
Suosituin Bergamo autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on SURPRICE CAR RENTAL . Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Italy Car Rent ja Rent Smart 24.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Bergamo viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Compact, Mini.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Bergamo on 14 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 27 €/pvä.
Kohteen Bergamo suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Fiat 500. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Fiat Panda.

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Bergamo - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Bergamo, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Bergamo, Italia autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Bergamo on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Bergamo suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Dollar, Alamo ja Hertz, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Bergamo toukokuu ajaksi?

Useimmat matkustajat haluavat vuokrata perusmallisen auton kohteessa Bergamo toukokuu aikana. Perusmallinen auto soveltuu hyvin olosuhteisiin, joissa keskiarvolämpötilat ovat 20 °C ja sademäärä 113 mm cm toukokuu aikana. Tämä on täydellinen vuokra-autotyyppi märille teille ja jäätymispisteen yläpuolella pysytteleville lämpötiloille. Standardi vuokraaminen kaupungissa Bergamo maksaa keskimäärin 104 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Bergamo, Italia?

Kun ajat Bergamo kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Bergamo kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 90 km/t ja moottoriteille 130 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Audi A4 Avant vuokra-autoja kaupungissa Bergamo?

Millainen sää on kohteessa Bergamo, Italia kuukauden huhtikuu aikana?

Kuukauden huhtikuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Bergamo on 11 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 89 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Bergamo.

Onko sää kaupungissa Bergamo samanlainen kuin muualla Lombardy alueella?

Ilmasto alueella Lombardy kuukauden huhtikuu aikana on yleensä 11 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 101,7 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Bergamo lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Bergamo hinnat?

autoa Bergamo hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Bergamo?

huhtikuuta 2024 alkaen 80 toimijaa on valittavissa autoa Bergamo osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Bergamo?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Bergamo. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Bergamo?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Bergamo. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Bergamo?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Bergamo. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Bergamo?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Bergamo antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Bergamo, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo avulla voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Bergamo, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Bergamo momondo avulla?

Kyllä, valitse vain hyvän polttoainekäytännön suodatin sen jälkeen, kun olet hakenut vuokra-autoja kohteessa Bergamo momondo-sivustolla.

Löytyykö kohteesta Bergamo autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, momondo voi näyttää sinulle erityisiä tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen Bergamo autonvuokrauksissa.

Voinko etsiä Bergamo vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Bergamo vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Bergamo

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
to 25/4
Keskipäivä
to 2/5
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Bergamo

Suositut vuokra-autotyypit Bergamo