Autonvuokraukset kentällä Milano Malpensa lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Milano Malpensa lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Milano, Italia - Malpensa (MXP)
15. elokuu — 22. elokuu
Sama palautus
Milano, Italia - Malpensa (MXP)
ma 15/8
Keskipäivä
ma 22/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Parhaat tarjoukset Milano Malpensa lentokenttä autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittuja vuokra-autovaihtoja kohteessa Milano Malpensa lentokenttä
Volkswagen Tiguan
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

52 €/pvä

24 syys - 1 loka
Volkswagen Tiguan
Volvo V40
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

37 €/pvä

18 elo - 20 elo
Volvo V40
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

19 €/pvä

23 elo - 27 elo
Toyota Yaris
Ford Focus Wagon
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

41 €/pvä

5 loka - 10 loka
Ford Focus Wagon
Volkswagen Tiguan
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

54 €/pvä

29 elo - 7 syys
Volkswagen Tiguan
Volvo V40
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

52 €/pvä

2 loka - 14 loka
Volvo V40
Vauxhall Mokka
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

33 €/pvä

23 elo - 27 elo
Vauxhall Mokka
Ford Focus Wagon
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

56 €/pvä

28 syys - 3 loka
Ford Focus Wagon
Volkswagen up!
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

19 €/pvä

23 elo - 27 elo
Volkswagen up!

Milano Malpensa lentokenttä autonvuokraustiedot

Mikäli haluat vuokrata auton Italiasta ja Malpensan kansainväliseltä lentoasemalta, tulee sinulla olla ikää vähintään 18 vuotta. Jotkin autovuokraamot pitävät alaikärajanaan 21vuoden ikää. Huomioitavaa on myös, että alle 25-vuotiailta peritään monesti nuoren kuljettajan lisämaksuja. Monet autovuokraamot Italiassa pitävät myös 70 vuoden ikää yläikärajana vuokraukselle. Halvat vuokra-autot ja eri vuokraamojen ehdot ikärajoineen on hyvä selata huolella läpi jo ennen paikalle saapumista, mikäli mahdollista. Näin välttyy parhaiten ikäviltä yllätyksiltä autoa vuokratessa. Vuokraajalla ja mahdollisilla muilla kuljettajilla tulee olla voimassa oleva kansainvälinen ajokortti mukana. Suomessa yleisesti käytetty EU-ajokortti soveltuu autonvuokraamiseen Italiassa varsin hyvin. Vakuutusten on syytä olla autoa vuokratessa kunnossa, ja paras tapa on varmistaa omat voimassaolevat vakuutukset jo ennen matkaa Milanoon ja ottaa autoiluun liittyvistä vakuutuksista todisteita mukaan. Näin et välttämättä joudu maksamaan vuokraamojen omista ylimääräisistä vakuutuksista ja lisäpalveluista. Ylipäätään on monesti hyvä muistaa, että kaikkia tarjottuja lisäpalveluita ja -vakuutuksia ei ole pakko ottaa vastaan. Maksutapana autoa vuokratessa toimii luottokortti ja ilman tunnetun luotonantajan korttia autonvuokraus saattaa hyvinkin jäädä tekemättä.

Milanon metropolialuetta palvelevalla Malpensan kansainvälisellä lentoasemalla sijaitsevien autovuokraamojen palvelupisteet ovat kätevästi terminaalirakennusten sisällä. Näin ollen niiden asiakkaat saavat autonvuokrauksen ohessa hyödynnettyä lentokentän muitakin palveluita, kuten langatonta verkkoa sekä kattavia kahvila- ja ravintolapalveluita. Sen lisäksi, että erillisiin vuokra-autokeskuksiin ei tarvitse matkustaa, terminaalien sisällä sijaitsevat vuokraamot ovat helposti saavutettavissa ja esteettömiä myös liikuntarajoitteisille. Valtaosa Malpensan asemalla sijaitsevista vuokraamoista on auki varhaisesta aamusta myöhäiseen iltaan siten, että paikalla on henkilökuntaa. Vilkkaimmillaan toimipisteet ovat toimistoaikoihin. Mikäli tiedät saapuvasi paikalle yöaikaan autoa vuokraamaan, kannattaa vuokrauksesta sopia ilman muuta jo hyvissä ajoin etukäteen. Näin saat haluamasi auton käyttöösi myös normaalien palvelupisteiden aukioloaikojen ulkopuolella. Tutustu Malpensan lentoaseman vuokra-autovalikoimaan momondon sivustolla.


Autonvuokraustarjoukset Milano Malpensa lentokenttä

Löydä kohteessa Milano Malpensa lentokenttä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

12 € - 77 €

Kaikki autotyypit

32 € - 150 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Milano Malpensa lentokenttä on 44 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Milano Malpensa lentokenttä on marraskuuta. Hinta on 74 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 12 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 49 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Milano Malpensa lentokenttä. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Milano Malpensa lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Milano Malpensa lentokenttä Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Milano Malpensa lentokenttä on 73 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Milano Malpensa lentokenttä on lokakuuta. Hinta on 70 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 22 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 17 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Milano Malpensa lentokenttä. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Milano Malpensa lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Milano Malpensa lentokenttä Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Milano Malpensa lentokenttä on 126 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Milano Malpensa lentokenttä on tammikuuta. Hinta on 37 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 80 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 31 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Milano Malpensa lentokenttä. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Milano Malpensa lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Milano Malpensa lentokenttä on 65 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Milano Malpensa lentokenttä on marraskuuta. Hinta on 73 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 18 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 26 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Milano Malpensa lentokenttä. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Milano Malpensa lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Milano Malpensa lentokenttä Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Milano Malpensa lentokenttä on 119 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Milano Malpensa lentokenttä on marraskuuta. Hinta on 81 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 23 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 27 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Milano Malpensa lentokenttä. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Milano Malpensa lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Luksus vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Milano Malpensa lentokenttä on 135 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Milano Malpensa lentokenttä on tammikuuta. Hinta on 49 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 69 € per päivä. Luksus vuokraus on tyypillisesti 36 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Milano Malpensa lentokenttä. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Milano Malpensa lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Milano Malpensa lentokenttä on 47 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa Milano Malpensa lentokenttä on syyskuuta. Hinta on 45 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 26 € per päivä. Avoauto vuokraus on tyypillisesti 46 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Milano Malpensa lentokenttä. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Milano Malpensa lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

19 €/pvä

23 elo - 27 elo
Toyota Yaris
Volkswagen up!
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

19 €/pvä

23 elo - 27 elo
Volkswagen up!

Milano Malpensa lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Milano Malpensa lentokenttä
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,5

Comfort

6,5

Kokonaisarvosana

5,9

Nouto/palautus

6,2

Value

5,7
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,6

Comfort

4,6

Kokonaisarvosana

4,6

Nouto/palautus

4,6

Value

4,6
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0
8 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia

Vuokraa auto läheltä kohteen Milanon suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Milanon

Autonvuokraukset kentällä Milano Malpensa lentokenttä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Milano Malpensa lentokenttä, jotta olet varmasti valmiina seuraavaa matkaasi varten

Datamme mukaan automalli Opel Corsa on halvin vuokra-auto kentällä Malpensa lentokenttä. Jos vertaat vuokra-autojen hintoja, huomaat, että vuokraamo Goldcar Rental SP tarjoaa Opel Corsa autonvuokrausta keskimääräiseen hintaan 62 €/pvä. Halvin päivähinta vuokraamon Goldcar Rental SP Opel Corsa mallille on 56 €, ja tämä hinta löytyi viime vuonna. Jos varaat vuokra-auton kentältä Malpensa lentokenttä etukäteen, saatat löytää nämä upeat autonvuokraustarjoukset.

Datamme mukaan paras aika vuokrata auto kentältä Malpensa lentokenttä on 13 päivää ennen noutopäivää hintojen ollessa keskimäärin 15 €/pvä. Kuluneen vuoden aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet kentältä Malpensa lentokenttä vuokra-autoja viikonlopuksi hintaan 37 €/pvä ja arkipäiviksi 36 €/pvä. Harkitse auton vuokraamista kuun marraskuu aikana (halvin kuukausi), vuokra-autotarjousten ollessa keskimäärin 20 €/pvä.

MAGGIORE on suosituin kentällä Malpensa lentokenttä sijaitsevista vuokraamoista perustuen 1 momondon käyttäjän arvosteluihin, joiden perusteella keskimääräiset arviopisteet ovat 10. Kuluneen vuoden aikana kentältä Malpensa lentokenttä auton vuokranneista 8 % valitsivat vuokraamon MAGGIORE . B-Rent on toinen hyvämaineinen autovuokraamo, jonka luokitus on 9,2 perustuen 3 arvosteluihin. 13 käyttäjää on vuokrannut auton vuokraamosta Sixt, ja arvioi kokemuksensa keskimäärin pisteillä 8,8.

Autonvuokraukset kentällä Malpensa lentokenttä vaihtelevat sen mukaan millaisen auton varaat ja mistä vuokraamosta auto tulee, mutta voit odottaa maksavasi keskimäärin 70 €/pvä autonvuokrauksesta. Tarvitsetko autoa pidemmäksi aikaa kuin vain muutamaksi päiväksi? Autin vuokraaminen maksaa 255 € kentältä Malpensa lentokenttä yhdeksi viikoksi. 1737 € on keskimääräinen vuokra-auton hinta yhdeksi kuukaudeksi, mutta saatat löytää parempia autonvuokraustarjouksia, jos tarkistat nyt.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Italian


Tutustu alueen Milanon muihin autonvuokrauksiin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Milanon

Aloita matkan suunnittelu - Milano Malpensa lentokenttä


Miksi käyttää momondoa?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Milano Malpensa lentokenttä on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Milano Malpensa lentokenttä, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Kyllä, momondo avulla voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Milano Malpensa lentokenttä, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta Milano Malpensa lentokenttä.

Kyllä, kohteesta Milano Malpensa lentokenttä löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Milano Malpensa lentokenttä autonvuokrauksille.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.