Autonvuokraukset kentällä Milano Malpensa lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Milano Malpensa lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Milano, Italia - Malpensa (MXP)
16. lokakuu — 19. lokakuu
Sama palautus
Milano, Italia - Malpensa (MXP)
ma 16/10
Keskipäivä
to 19/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Milano Malpensa lentokenttä

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Milano Malpensa lentokenttä

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat lentokentällä Milano Malpensa lentokenttä?

Jeep Renegade ja Fiat 500X automallit lentokentällä Milano Malpensa lentokenttä ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Jeep Renegade vuokrahinnat lentokentällä Milano Malpensa lentokenttä voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 49 €/päivä ja alhaisimmillaan 8 €/päivä. Fiat 500X vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 37 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 6 €/pvä.

Mikä on suosituin vuokra-auto kentällä Malpensa lentokenttä?

Suosituimmat vuokra-autotyypit kentällä Malpensa lentokenttä ovat Pienikokoinen. 33 % käyttäjistämme haki Pienikokoinen vuokra-autoja kentällä Malpensa lentokenttä kuluneen vuoden aikana. Jeep Renegade ja Fiat 500X ovat suosituimmat vuokrattavat automallit luokassa Pienikokoinen. Alamo on suosituin vuokraamo, joka tarjoaa Pienikokoinen ajoneuvoja kentällä Malpensa lentokenttä. 48 € per päivä on halvin hinta vuokrata Pienikokoinen vuokraamolta Alamo.

Milloin on paras aika vuokrata auto kentältä Malpensa lentokenttä?

Datamme mukaan paras aika vuokrata auto kentältä Malpensa lentokenttä on 13 päivää ennen noutopäivää hintojen ollessa keskimäärin 14 €/pvä. Kuluneen vuoden aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet kentältä Malpensa lentokenttä vuokra-autoja viikonlopuksi hintaan 36 €/pvä ja arkipäiviksi 35 €/pvä. Harkitse auton vuokraamista kuun marraskuu aikana (halvin kuukausi), vuokra-autotarjousten ollessa keskimäärin 19 €/pvä.

Mikä on suosituin autovuokraamo kentällä Malpensa lentokenttä?

Sixt on suosituin kentällä Malpensa lentokenttä sijaitsevista vuokraamoista perustuen 14 momondon käyttäjien arvosteluihin, joiden perusteella keskimääräiset arviopisteet ovat 8,2. Kuluneen vuoden aikana kentältä Malpensa lentokenttä auton vuokranneista 3 % valitsivat vuokraamon Sixt. SICILY BY CAR on toinen hyvämaineinen autovuokraamo, jonka luokitus on 6,4 perustuen 9 arvosteluihin. 20 käyttäjää on vuokrannut auton vuokraamosta Dollar, ja arvioi kokemuksensa keskimäärin pisteillä 6,3.

Parhaat tarjoukset Milano Malpensa lentokenttä autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittuja vuokra-autovaihtoja kohteessa Milano Malpensa lentokenttä
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

8 €/pvä

18 marras - 25 marras
Ford Fiesta
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

9 €/pvä

18 marras - 25 marras
Volkswagen Golf
Chevrolet Spark
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

7 €/pvä

18 marras - 25 marras
Chevrolet Spark
Nissan Qashqai
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

28 €/pvä

21 loka - 27 loka
Nissan Qashqai
Vauxhall Mokka
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

12 €/pvä

18 marras - 25 marras
Vauxhall Mokka
Ford Focus Wagon
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

10 €/pvä

18 marras - 25 marras
Ford Focus Wagon
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

9 €/pvä

18 marras - 25 marras
Volkswagen Golf
Mercedes-Benz A-Class
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

13 €/pvä

18 marras - 25 marras
Mercedes-Benz A-Class
Opel Crossland X
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

13 €/pvä

18 marras - 25 marras
Opel Crossland X

Milano Malpensa lentokenttä autonvuokraustiedot

Mitä asiakirjoja tarvitsen autonvuokraukseen Malpensan lentoasemalta (MXP)?

Mikäli haluat vuokrata auton Italiasta ja Malpensan kansainväliseltä lentoasemalta, tulee sinulla olla ikää vähintään 18 vuotta. Jotkin autovuokraamot pitävät alaikärajanaan 21vuoden ikää. Huomioitavaa on myös, että alle 25-vuotiailta peritään monesti nuoren kuljettajan lisämaksuja. Monet autovuokraamot Italiassa pitävät myös 70 vuoden ikää yläikärajana vuokraukselle. Halvat vuokra-autot ja eri vuokraamojen ehdot ikärajoineen on hyvä selata huolella läpi jo ennen paikalle saapumista, mikäli mahdollista. Näin välttyy parhaiten ikäviltä yllätyksiltä autoa vuokratessa. Vuokraajalla ja mahdollisilla muilla kuljettajilla tulee olla voimassa oleva kansainvälinen ajokortti mukana. Suomessa yleisesti käytetty EU-ajokortti soveltuu autonvuokraamiseen Italiassa varsin hyvin. Vakuutusten on syytä olla autoa vuokratessa kunnossa, ja paras tapa on varmistaa omat voimassaolevat vakuutukset jo ennen matkaa Milanoon ja ottaa autoiluun liittyvistä vakuutuksista todisteita mukaan. Näin et välttämättä joudu maksamaan vuokraamojen omista ylimääräisistä vakuutuksista ja lisäpalveluista. Ylipäätään on monesti hyvä muistaa, että kaikkia tarjottuja lisäpalveluita ja -vakuutuksia ei ole pakko ottaa vastaan. Maksutapana autoa vuokratessa toimii luottokortti ja ilman tunnetun luotonantajan korttia autonvuokraus saattaa hyvinkin jäädä tekemättä.

Mitä palveluja Malpensan lentoaseman (MXP) autovuokraamo tarjoaa?

Milanon metropolialuetta palvelevalla Malpensan kansainvälisellä lentoasemalla sijaitsevien autovuokraamojen palvelupisteet ovat kätevästi terminaalirakennusten sisällä. Näin ollen niiden asiakkaat saavat autonvuokrauksen ohessa hyödynnettyä lentokentän muitakin palveluita, kuten langatonta verkkoa sekä kattavia kahvila- ja ravintolapalveluita. Sen lisäksi, että erillisiin vuokra-autokeskuksiin ei tarvitse matkustaa, terminaalien sisällä sijaitsevat vuokraamot ovat helposti saavutettavissa ja esteettömiä myös liikuntarajoitteisille. Valtaosa Malpensan asemalla sijaitsevista vuokraamoista on auki varhaisesta aamusta myöhäiseen iltaan siten, että paikalla on henkilökuntaa. Vilkkaimmillaan toimipisteet ovat toimistoaikoihin. Mikäli tiedät saapuvasi paikalle yöaikaan autoa vuokraamaan, kannattaa vuokrauksesta sopia ilman muuta jo hyvissä ajoin etukäteen. Näin saat haluamasi auton käyttöösi myös normaalien palvelupisteiden aukioloaikojen ulkopuolella. Tutustu Malpensan lentoaseman vuokra-autovalikoimaan momondon sivustolla.


Autonvuokraustarjoukset Milano Malpensa lentokenttä

Löydä kohteessa Milano Malpensa lentokenttä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni

18 € - 60 €

Kaikki autotyypit

34 € - 83 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Milano Malpensa lentokenttä on 39 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Milano Malpensa lentokenttä on marraskuuta. Hinta on 54 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 18 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 34 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Milano Malpensa lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Milano Malpensa lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Milano Malpensa lentokenttä Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Milano Malpensa lentokenttä on 78 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Milano Malpensa lentokenttä on tammikuuta. Hinta on 47 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 42 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 25 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Milano Malpensa lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Milano Malpensa lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Milano Malpensa lentokenttä Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Milano Malpensa lentokenttä on 115 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Milano Malpensa lentokenttä on joulukuuta. Hinta on 67 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 39 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 50 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Milano Malpensa lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Milano Malpensa lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Milano Malpensa lentokenttä on 55 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Milano Malpensa lentokenttä on joulukuuta. Hinta on 62 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 21 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 7 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Milano Malpensa lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Milano Malpensa lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Milano Malpensa lentokenttä Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Milano Malpensa lentokenttä on 122 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Milano Malpensa lentokenttä on tammikuuta. Hinta on 37 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 78 € per päivä. Pakettiautovuokraus on tyypillisesti 52 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Milano Malpensa lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Milano Malpensa lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Luksus vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Milano Malpensa lentokenttä on 110 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Milano Malpensa lentokenttä on helmikuuta. Hinta on 15 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 94 € per päivä. Luksusvuokraus on tyypillisesti 47 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Milano Malpensa lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Milano Malpensa lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Milano Malpensa lentokenttä on 58 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa Milano Malpensa lentokenttä on helmikuuta. Hinta on 78 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 13 € per päivä. Avoautovuokraus on tyypillisesti 0 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Milano Malpensa lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Milano Malpensa lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Hyundai i10
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

7 €/pvä

18 marras - 25 marras
Hyundai i10
Fiat Panda
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

7 €/pvä

18 marras - 25 marras
Fiat Panda
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

8 €/pvä

18 marras - 25 marras
Opel Corsa

Milano Malpensa lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Milano Malpensa lentokenttä
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

DRIVALIA

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

8,6

B-Rent

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,3

Comfort

8,6

Kokonaisarvosana

9,3

Nouto/palautus

9,3

Value

9,3
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,3

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

5,3

Value

5,3
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,7

Comfort

6,9

Kokonaisarvosana

6,3

Nouto/palautus

6,4

Value

6,6
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,4

Comfort

4,0

Kokonaisarvosana

3,8

Nouto/palautus

3,5

Value

3,3

Sunnycars

6 sijaintia

Vuokraa auto läheltä kohteen Milanon suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Milanon

Autonvuokraukset kentällä Milano Malpensa lentokenttä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Milano Malpensa lentokenttä, jotta olet varmasti valmiina seuraavaa matkaasi varten

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Milano Malpensa lentokenttä hinnat?

autoa Milano Malpensa lentokenttä hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Milano Malpensa lentokenttä?

104 toimijaa on valittavissa autoa Milano Malpensa lentokenttä lokakuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Milano Malpensa lentokenttä?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Milano Malpensa lentokenttä. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Milano Malpensa lentokenttä?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Milano Malpensa lentokenttä. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Tutustu alueen Milanon muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Milanon

Aloita matkan suunnittelu - Milano Malpensa lentokenttä


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Milano Malpensa lentokenttä?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Milano Malpensa lentokenttä on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Milano Malpensa lentokenttä?

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Milano Malpensa lentokenttä, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Milano Malpensa lentokenttä, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo avulla voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Milano Malpensa lentokenttä, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Milano Malpensa lentokenttä momondo avulla?

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta Milano Malpensa lentokenttä.

Löytyykö kohteesta Milano Malpensa lentokenttä autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, kohteesta Milano Malpensa lentokenttä löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Voinko etsiä Milano Malpensa lentokenttä vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Milano Malpensa lentokenttä autonvuokrauksille.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Milano Malpensa lentokenttä

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.